Joukkueet ja pelaajat

Tapparan edustusjoukkueen pelaajat

Suositeltava kuva Tapparan edustusjoukkueen pelaajat 768x424 - Tapparan edustusjoukkueen pelaajat

Tappara sijoittui Hockeyarchives-sivuston Euroopan TOP-250 jääkiekkoseuran listauksessa vuonna 2020 sijalle 13. Tämä artikkeli tutustuttaa sinut Tapparan edustusjoukkueen tämänhetkisiin pelaajiin.

Post kuva Jokerit Tapparan edustusjoukkueen pelaajat Tapparan maalivahdit - Tapparan edustusjoukkueen pelaajatTapparan maalivahdit

Tapparan maalivahtina numerolla 1 pelaa nuori maalivahtilupaus vuonna 2001 syntynyt Kari Piiroinen. Kari Piiroinen syntyi Helsingissä ja aloitti jääkiekkoharrastuksen jo 5-vuotiaana IFK:ssa. Hän on voittanut Suomen-mestaruuden C-nuorissa kaudella 2016–2017 ja miesten jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa pronssia vuonna 2021 Kanadassa. Joukkueen muita maalivahteja ovat Christian Heljanko, numerolla 30, ja Dominik Hrachovina, numerolla 49.

Post kuva Jokerit Tapparan edustusjoukkueen pelaajat Tapparan puolustajat ja hyokkaajat - Tapparan edustusjoukkueen pelaajatTapparan puolustajat ja hyökkääjät

Tapparan edustusjoukkueen puolustajina nähdään Teemu Suhonen, Jere Rouhiainen, Valtteri Kemiläinen, Toni Utunen, Ben Blood, Maksim Matushkin, Blake Parlett, Santtu Kinnunen ja Michal Moravcik. Hyökkääjinä joukkueessa pelaavat Charles Bertrand, Patrik Virta, Kristian Tanus, Jarkko Malinen, Kasper Simontaival, Otto Rauhala, Topi Nättinen, Jiri Smejkal, Kristian Kuusela, Jere Henriksson, Anton Levtchi, Jukka Peltola, Petteri Puhakka, Lassi Vanhatalo ja Sami Moilanen.

Post kuva Jokerit Tapparan edustusjoukkueen pelaajat Tapparan valmentajat ja huoltajat - Tapparan edustusjoukkueen pelaajatTapparan valmentajat ja huoltajat

Tapparan edustusjoukkueen päävalmentajana toimii Jussi Tapola. Muina valmentajina toimivat Tuomas Toukkola, Pasi Puistola ja Konsta Karjalainen. Maalivahtivalmentajana ja joukkueen johtajana toimii Aki Näykki ja voimavalmentajana Jenni Puputti. Henkisenä valmentaja toimii Niilo Konttinen ja joukkueen fysioterapeuttina Toni Uotila. Joukkueen huoltajina toimivat Antti Muurila, Jukka Järvinen ja Jorma Pekkanen. Joukkueen hierojana toimii Veli-Matti Pohjonen, lääkärinä Michel Tanus ja kiropraktikkona Niklas Tast.

Monet joukkueen valmennus- ja huoltoryhmään kuuluvat henkilöt ovat olleet mukana Tapparan edustusjoukkueen toiminnassa jo useita kausia. Esimerkiksi joukkueen hierojalle, Veli-Matti Pohjoselle kyseessä on jo 25. kausi ja myös joukkueen huoltajana toimiva Jorma Pekkanen on mukana 18. kautta. Fysioterapeutti Toni Uotilalle kausi on 13 ja lääkäri Michel Tanukselle 14. Muutama valmennus- ja huoltoryhmän jäsen on kuitenkin mukana ensimmäistä kauttaan. Ensimmäistä kautta mukana ovat valmentaja Tuomas Toukkola ja valmentaja Konsta Karjalainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *