Jääkiekko Tulokset ja aikataulut

Roni Hirvonen: nuori jääkiekkolupauksemme

Suositeltava kuva Roni Hirvonen nuori jaakiekkolupauksemme 768x424 - Roni Hirvonen: nuori jääkiekkolupauksemme

Mielestämme on erityisen inspiroivaa tutustua nuoriin jääkiekkolupauksiimme, joiden avulla Suomi pysyy jatkossakin maailman huippujääkiekkomaiden kartan keskiössä. Teemu Selänteen jälkeen tarvitsemmekin uutta verta, joka pitää Suomen lippua korkealla jääkiekkokaukaloissa, ja Roni Hirvonen onkin yksi tällainen nuori jääkiekkolupauksemme, josta kerromme lisää tässä artikkelissa!

Post kuva Roni Hirvonen nuori jaakiekkolupauksemme - Roni Hirvonen: nuori jääkiekkolupauksemme

Kuka on Roni Hirvonen?

Roni Hirvonen syntyi 10.1.2002 Espoossa. Hän on SM-liigassa pelaava jääkiekkoilija, joka edustaa Porin ässiä keskushyökkääjänä. Perinteisen pelipaikkansa lisäksi Roni Hirvonen hallitsee myös laitapelaamisen ja häntä pidetäänkin yhtenä oman ikäluokkansa nuorista lupaavimmista suomalaispelaajista. Hänet on huomattu myös ulkomailla, sillä NHL-varaustilaisuudessa vuonna 2020 Toronto Maple Leafs -seura varasi hänet sijalla 59. toisen varauskierroksen aikana. Roni Hirvonen on voittanut pronssimitalin Miesten jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kilpailussa Kanadassa vuonna 2021. Hänen isänsä Rimo Hirvonen pelasi myös aikoinaan SM-liigan hyökkääjänä. Otteluita hänelle kertyi yli 600 kappaletta! Bluesissa hänen pelipaitansa numero, 33, on jäädytetty ja myöhemmin hän on onnistunut luomaan uran myös jääkiekkovalmentajana.

Roni Hirvosen pelityyli

Roni Hirvosen pelityylin vahvuuksina voidaan nähdä hänen laukauksensa, luistelunsa, taito-ominaisuutensa sekä pelikäsityksensä. Häntä on luonnehdittu myös ikäisekseen erityisen kypsäksi ihmiseksi, jonka sisäinen motivoituminen on erityisen vahva. Lisäksi häntä pidetään erityisen tehtäväsuuntautuneena, mikä on erinomainen ominaisuus pelaajalle, joka haluaa päästä lajin huipulle. Lahjakkuutensa lisäksi Roni Hirvoselta löytyy vahva työmoraali sekä erilaisten ratkaisumallien löytämisen polte. Roni Hirvonen itse on sitä mieltä, että hänen vahvuutensa on se, että hän osaa pelata hyvin kahdessa suunnassa. Lisäksi hän pitää hyvää pelikäsitystään erityisenä vahvuutenaan, samoin kuin monipuolisuuttaan sekä taitavaa kiekon käsittelyään. Hän on itse sitä mieltä, että hän on vahvempi hyökkäys- kuin puolustuspään pelaajana. Esikuvakseen Roni Hirvonen on maininnut Sebastian Ahon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *