Meistä

Sivun kuva Meista - Meistä

Tämä sivusto on omistettu jääkiekolle – kotimaisille jääkiekkojoukkueille, jääkiekon pelaajille, peleille, otteluille ja tuloksille! Jos siis jääkiekko kiinnostaa sinua tavalla tai toisella, on mehtimakelainen.net juuri oikea sivusto juuri sinulle!

Tutustu suomalaisiin huippujoukkueisiin

Voit tutustua tämän sivuston kautta suomalaisiin huippujoukkueisiin ja -pelaajiin. Tutustutamme lukijamme esimerkiksi Jokereiden ja Tapparan pelaajiin ja kerromme molemmista joukkueista löytyvistä nuorista lupauksista. On upeaa, että jääkiekko on edelleenkin niin kovin suosittu laji myös suomalaisten nuorten keskuudessa ja että näiden nuorten joukosta on noussut uusia lupauksia, jotka pitävät Suomen jääkiekkomaailman huippumaiden kartalla! Jääkiekkoa ei suinkaan pidetä Suomen kuninkuuslajina ja olemmekin mehtimakelainen.net-sivustolla sitä mieltä, että jääkiekko on omiaan nostamaan suomalaista kansallistunnettamme!

Pysy ajan tasalla turnauksista

Uusi mehtimakelainen.net auttaa sinua pysymään ajan tasalla ajankohtaisista jääkiekkoturnauksista ja siitä, mitä lajin parissa tapahtuu juuri nyt. Jos haluat aivan erityistä sisäpiiri tietoa, kannattaa sinun ehdottomasti tilata mehtimakelainen.net:n uutiskirje, jonka avulla pääset sivuston sisäpiiriin, ja pysyt entistä paremmin ajan tasalla jääkiekon kuumimmista uutisista ja ajankohtaisimmista tapahtumista.

Ota osaa mehtimakelainen.net:n keskusteluun

Toivomme, että otat aktiivisesti osaa mehtimakelainen.net-sivustolla käytävään keskusteluun! Jos olet jostakin eri mieltä kanssamme tai jos sinulla on ajankohtaista sisäpiiritietoa aiheeseen liittyen, ethän epäröi jakaa tietojasi myös muiden lukijoiden ja mehtimakelainen.net:n tiimin kanssa! Voit halutessasi ottaa suoraan yhteyttä mehtimakelainen.net:n tiimiin täyttämällä näppärän yhteydenottolomakkeemme.

Emme välttämättä ehdi vastaamaan henkilökohtaisesti kaikkiin mehtimakelainen.net:n tiimille tulleisiin kysymyksiin ja palautteisiin, mutta arvostamme kaikkea saamaamme rakentavaa palautetta ja pyrimme huomioimaan saamamme kysymykset ja juttuvinkit tulevissa postauksissamme. Kerro siis meille, missä mehtimakelainen.net onnistui erityisen hyvin ja missä asioissa voisimme vielä parantaa.

Jos pidit mehtimakelainen.net:n artikkeleista erityisen paljon, jaathan niitä aktiivisesti myös muille kiekkohulluille lukijoille! Käytä aktiivisesti vaikkapa some-kanaviasi ja kerro seuraajillesi, että sivustoltamme löytyy mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa, johon myös heidän kannattaa tutustua.