Jääkiekko Tulokset ja aikataulut

Roni Hirvonen: nuori jääkiekkolupauksemme

Suositeltava kuva Roni Hirvonen nuori jaakiekkolupauksemme 768x424 - Roni Hirvonen: nuori jääkiekkolupauksemme

Mielestämme on erityisen inspiroivaa tutustua nuoriin jääkiekkolupauksiimme, joiden avulla Suomi pysyy jatkossakin maailman huippujääkiekkomaiden kartan keskiössä. Teemu Selänteen jälkeen tarvitsemmekin uutta verta, joka pitää Suomen lippua korkealla jääkiekkokaukaloissa, ja Roni Hirvonen onkin yksi tällainen nuori jääkiekkolupauksemme, josta kerromme lisää tässä artikkelissa!

Post kuva Roni Hirvonen nuori jaakiekkolupauksemme - Roni Hirvonen: nuori jääkiekkolupauksemme

Kuka on Roni Hirvonen?

Roni Hirvonen syntyi 10.1.2002 Espoossa. Hän on SM-liigassa pelaava jääkiekkoilija, joka edustaa Porin ässiä keskushyökkääjänä. Perinteisen pelipaikkansa lisäksi Roni Hirvonen hallitsee myös laitapelaamisen ja häntä pidetäänkin yhtenä oman ikäluokkansa nuorista lupaavimmista suomalaispelaajista. Hänet on huomattu myös ulkomailla, sillä NHL-varaustilaisuudessa vuonna 2020 Toronto Maple Leafs -seura varasi hänet sijalla 59. toisen varauskierroksen aikana. Roni Hirvonen on voittanut pronssimitalin Miesten jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kilpailussa Kanadassa vuonna 2021. Hänen isänsä Rimo Hirvonen pelasi myös aikoinaan SM-liigan hyökkääjänä. Otteluita hänelle kertyi yli 600 kappaletta! Bluesissa hänen pelipaitansa numero, 33, on jäädytetty ja myöhemmin hän on onnistunut luomaan uran myös jääkiekkovalmentajana.

Roni Hirvosen pelityyli

Roni Hirvosen pelityylin vahvuuksina voidaan nähdä hänen laukauksensa, luistelunsa, taito-ominaisuutensa sekä pelikäsityksensä. Häntä on luonnehdittu myös ikäisekseen erityisen kypsäksi ihmiseksi, jonka sisäinen motivoituminen on erityisen vahva. Lisäksi häntä pidetään erityisen tehtäväsuuntautuneena, mikä on erinomainen ominaisuus pelaajalle, joka haluaa päästä lajin huipulle. Lahjakkuutensa lisäksi Roni Hirvoselta löytyy vahva työmoraali sekä erilaisten ratkaisumallien löytämisen polte. Roni Hirvonen itse on sitä mieltä, että hänen vahvuutensa on se, että hän osaa pelata hyvin kahdessa suunnassa. Lisäksi hän pitää hyvää pelikäsitystään erityisenä vahvuutenaan, samoin kuin monipuolisuuttaan sekä taitavaa kiekon käsittelyään. Hän on itse sitä mieltä, että hän on vahvempi hyökkäys- kuin puolustuspään pelaajana. Esikuvakseen Roni Hirvonen on maininnut Sebastian Ahon.

Continue Reading
Jääkiekko Tulokset ja aikataulut

Tapparan tärkeimpiä runkosarjan otteluita kaudella 2020-21

Suositeltava kuva Tapparan tarkeimpia runkosarjan otteluita kaudella 2020 21 768x424 - Tapparan tärkeimpiä runkosarjan otteluita kaudella 2020-21

Koska Tappara on yksi parhaista suomalaisista jääkiekkojoukkueista, päätimme tarkastella lähemmin sen tärkeimpiä runkosarjaotteluita kaudella 2020–21. Vaikka koronavirusepidemia onkin jättänyt jälkensä tähän kauteen, on Tappara silti päässyt pelaamaan ilahduttavan paljon runkosarjan otteluita. Voit tutustua sen menestykseen tämän artikkelin kautta!

Post kuva Tapparan tarkeimpia runkosarjan otteluita kaudella 2020 21 Lokakuun 2020 runkosarjat - Tapparan tärkeimpiä runkosarjan otteluita kaudella 2020-21

Lokakuun 2020 runkosarjat

Lokakuussa 2020 Tappara pelasi runkosarjassa useita joukkueita vastaan. Sen vastustajina nähtiin esimerkiksi Lukko, Pelicans, Kalpa, HIFK, Sport ja HPK. Lokakuussa 2020 Tappara voitti Pelicansin pistein 4–0, Kalpan pistein 3–6, HPK:n pistein 3–2, Ässät pistein 5–3 ja Kookoon pistein 3–2. Viimeksi mainitun voiton Tappara vei jatkoajalla. Lokakuuhun 2020 mahtui kuitenkin myös tappioita, sillä lokakuussa 2020 Tappara hävisi Lukolle pistein 7–2, HIFK:lle pistein 2–3, Sportille pistein 0–1, Ilvekselle pistein 5–2  ja Jukureille pistein 2 – 1.

Marraskuun 2020 runkosarjat

Marraskuussa 2020 Tappara vei voiton Sportista pistein 5–6, HIFK:sta pistein 2–3, Kalpasta pistein 2–1, Lukosta pistein 5–2 ja Kärpistä pistein 1–4. Marraskuussa 2020 se hävisi vain Ilvekselle ja Pelicansille. Ensiksi mainitulle pistein 4–5 ja Pelicansille pistein 5–1.

Post kuva Tapparan tarkeimpia runkosarjan otteluita kaudella 2020 21 Joulukuun 2020 runkosarjat - Tapparan tärkeimpiä runkosarjan otteluita kaudella 2020-21

Joulukuun 2020 runkosarjat

Joulukuussa 2020 Tappara pelasi vain kolme runkosarjan ottelua. Se voitti TPS:n pistein 3–6 ja hävisi kaksi kertaa Sportille. Ensimmäisen kerran pistein 4–2 ja toisen kerran pistein 0–3.

Vuoden 2021 alun runkosarjat

Vuoden 2021 alku on ollut Tapparalle kiireistä aikaa ja se on jo huhtikuun viidenteen päivään mennessä ehtinyt pelata useita runkosarjan otteluita. Vuoden ensimmäisen runkosarjan ottelunsa se hävisi Kookoolle pistein 3–1. Tammikuuhun mahtui myös toinen tappio – tällä kertaa Jukureille, pistein 3–5. Muuten Tapparan tammikuu olikin voitokas, sillä se voitti niin Saipan kuin Jypinkin kahdesti tammikuussa. Helmi-maaliskuussa Tappara kohtasi voittoja ja tappioita. Huhtikuun 2021 ensimmäinen ottelu oli Tapparalle voitokas!

Continue Reading