Jokipojat ja HIFK yhteistyöhön

Jokipojat ja SM-liigassa pelaava Helsingin IFK ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Näillä näkymin HIFK:n sopimuspelaajista maalivahti Niilo Halonen sekä hyökkääjä Janne Hämäläinen pelaavat lähtökohtaisesti tulevan kauden Jokipoikien riveissä.

 

Joukkueiden välisessä yhteistyössä keskitytään Jokipoikien mukaan pelaajien pitkäjänteiseen kehittämiseen lyhyiden pelikomennusten sijaan.

Jokipojille keskeinen asia yhteistyössä on sen sisältö. Farmijoukkueeksi ryhtyminen ei ole seuralle vaihtoehto, ja HIFK:n näkemykset yhteistyöstä osuivat yhteen Jokipoikien kanssa.

– Jokipojat on käynyt keskusteluja liigaseurojen kanssa aiemminkin, mutta yhteistyö olisi näissä tapauksissa ollut enemmän tai vähemmän farmityyppistä, mikä ei kuulu seuramme toimintakulttuuriin. Kun HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen otti talvella yhteyttä, yhteinen sävel löytyi oikeastaan heti, sanoo Jokipoikien taustayhtiön Mehtimäki Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jarkko Immonen seuran tiedotteessa.

– Olemme tietysti iloisia, että HIFK oli kiinnostunut juuri meistä. Sopimuksemme on muodoltaan toistaiseksi voimassa oleva, ja meidän pitää pystyä tarjoamaan HIFK:n pelaajille sellainen toimintaympäristö, jossa heidän pelaajansa kehittyvät liigapelaajiksi. Tämä tuo meille positiivista painetta, joka heijastuu kaikkeen tekemiseen kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Yhteistyön keskiössä ovat pelaajat, jotka lähtökohtaisesti pelaavat koko kauden Jokipojissa. Lisäksi yhteistyösopimukseen kuuluu, että HIFK tarjoaa ensisijaisesti nimenomaan Jokipojille niitä pelaajia, jotka pelituntumaa tarvitsevat. Jokipojat ratkaisee tilanteen mukaan, ottaako se kyseisen pelaajan rosteriinsa.

– Tämä asia oli oikeastaan koko sopimuksen kulmakivi. Tottakai on selvää, että HIFK:n pelaajat joutuvat lunastamaan paikkansa kokoonpanossamme. Mestis on kova sarja, ja töitä pelipaikan eteen pitää täälläkin tehdä, Immonen pohtii.

– Sekin on hieno asia, että meillä hyvin pelanneet pelaajat voivat päästä maajoukkuetaukojen aikana haistelemaan astetta kovemman sarjan treenien tunnelmaa. HIFK on myös sitoutunut kunnioittamaan meidän omia sopimuksiamme, Immonen sanoo.

Seurayhteistyötä on tarkoitus kehittää pitkällä tähtäimellä, molempia hyödyttävällä tavalla.

– Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, ja jatkuu niin kauan kuin kumpikin osapuoli kokee sen hyödylliseksi. Tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä ja pitkäkestoista yhteistyötä, ja samalla kehittää omaa toimintaa tätä kautta, Immonen päättää.

Myös HIFK on toteutuneesta seurayhteistyösopimuksesta mielissään.

– Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan pelaajillemme kattava kehityspolku, jota pitkin lahjakkaat ja ahkerat nuoret pystyvät kiirehtimättä kehittymään heille sopivissa rooleissa liigatason pelaajiksi. Kokonainen kausi Mestiksessä on monelle pelaajalle oikea askel A-nuorten jälkeen ennen liigapelejä. Tavoitteena on, että 2-3 meidän sopimuspelaajaamme kiekkoilee ensi kauden Jokipojissa, sanoo IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

– Teemme pitkäjänteistä työtä nuorten pelaajiemme kanssa ja yhteistyön käynnistäminen samalla lailla pelaajan kehityspolusta ajattelevan Mestis-joukkueen kanssa on meille välttämätöntä. Jokipoikien kanssa keskusteluissa oli alusta lähtien hyvä yhteisymmärrys toistemme tarpeista ja sopimukseen päästiin nopeasti.

Salmelainen oli mukana Jokipoikien mestaruusjoukkueessa kaudella 2009–2010.

HIFK:n sopimuspelaajista maalivahti Niilo Halonen ja hyökkääjä Janne Hämäläinen pelaavat lähtökohtaisesti ensi kauden Jokipojissa.

Janne Hämäläinen, 20, pelasi viime kauden pääosin Nuorten SM-liigassa, jossa hän latoi 42 ottelussa tehopisteet 12+31. Lisäksi nuorukainen pääsi kokeilemaan myös Liigan vauhtia 14 ottelussa, ja onnistui tekemään kaksi maaliakin – molemmat samassa ottelussa. Nopealla ja hyvän laukauksen omaavalla laitahyökkääjällä on kokemusta myös Suomen U20-maajoukkuepeleistä.

Niilo Halonen, 20, on eri ikäkausimaajoukkueissa meritoitunut sekä kaksi ottelua Liigassakin pelannut lupaava nuori maalivahti, joka on ehtinyt näyttää osaamistaan myös Mestiksessä. Halonen käväisi viime kaudella lainalla SaPKossa, jossa hän torjui viisi ottelua. Halosesta on saatu eri lähteistä kovat suositukset, ja lähtökohtaisesti hän tulee olemaan maalivahtina Mestiksen kirkkainta kärkeä.

Kommentit   

+2 #1 Alikka 14.05.2018 11:13
Loistava homma,jos toteutuu kerrotulla tavalla. Lisää imua Joensuuhun kun on jatkuvasti näytillä liigaan.
+2 #2 Cånde 14.05.2018 11:17
Vaikuttaa erittäin hyvältä sopimukselta! Toivottavasti lähtee rullaamaan toivotulla tavalla eikä lopahda niin kuin Hifk:n ja Rokin taannoinen yhteistyö (onko sitä enää edes?). Onneksi kyseessä ei ole farmisopimus, mutta kaikkihan tästä ei siltikään tykkää. Odotellaan Niklas Nordgrenin alkukauden jähmeyttä liigassa..
-5 #3 penkinlämmittäjä 14.05.2018 11:18
Ja IFK poimii komeettoja täältä kesken kauden. Noh, farmiseura on farmiseura. Minun ja jokipoikien välinen yhteistyö loppui tänään klo 11. Täytyy etsiä talvisin muuta tekemistä...
+7 #4 Peks1 14.05.2018 11:19
Varovaisen positiivisesti suhtaudun, aika näyttää sen kuinka käy. Tuossa sanotaan, että Halonen ja Hämäläinen "näillä näkymin lähtökohtaisest i" pelaavat täällä. Minusta pitäisi olla vain ON ja OFF -asennot. Pelaa tai ei pelaa koko kauden. Sitten jos eivät pelaakaan, niin mistäs sitten otat moken nopeasti? Ja sitten tuolla mainitaan "pelituntuma", eli voidaan ottaa joku loukkaantumises ta toipuva kesken kauden pariksi peliksi tänne? Mutta, mutta, posin kautta mennään ja katsotaan miten Ärjyn käy. Positiivista myös, että Salmelainen aloitteen tekijä. Kertoo sen, että Joensuun tekeminen herättää mielenkiintoa ja luottamusta.
+2 #5 rizee 14.05.2018 11:25
Lainaus penkinlämmittäjä:
Ja IFK poimii komeettoja täältä kesken kauden. Noh, farmiseura on farmiseura. Minun ja jokipoikien välinen yhteistyö loppui tänään klo 11. Täytyy etsiä talvisin muuta tekemistä...

No ei poimi, ainakaan edustuksesta. Jos olet yhtään perillä niin tiedät, että mikään ensikaudelle tehty sopimus ei sisällä liiga- tai ulkomaan pykälää.

Tobias tuntee Jokipojat hyvin. Tästä tulee vielä ihan hyvä. Mikäli Jokipoikia ei miellytä HIFK:n tekemiset, voidaan yhteistyö katkaista. Onhan sopimus toistaiseksi voimassa oleva.
-7 #6 jambo 14.05.2018 11:35
Joo joo ja ei muka farmisopimus?!? Mikä muu tää muka on?

Näissä tapauksisa liigaseura on AINA se joka vie ja sanoo viim sanan.

Ei ainakaan kausikorttia tarvihe enää ens kaudella ostaa se selvä nyt.

Ei näin JOKIPO!
-4 #7 Teppana85 14.05.2018 11:46
Pitää nyt toivoa, ettei kohta liitto/liiga totea, että sementoidaampa mestis kokonaan suljetuksi farmisarjaksi, kun kaikilla on jo yhteistyökumppa nit.
+6 #8 HeHa 14.05.2018 11:46
Oikein hyvä sopimus: ei farmia, mutta pysyvää yhteistyötä ja saamme nuoria sekä kehittyviä pelaajia. Talouden vinkkelistä ainut järkevä ratkaisu. Kriitikot voi esittää parempia ja kestävämpiä vaihtoehtoja. Peukku seuralle ja toinen kausikortille.
+5 #9 jones 14.05.2018 11:51
En vetele ranteita auki. Luotan että menee kuten tiedotettiin. Salmelainen ja Immonen omaa historiaa, joten luonteva yhteentuleminen.

Sitä paitsi joukkueesta on tulossa ihan helvetin kova. Kovin vuosiin. Ja tämä yhteistyö tulenee vain lisäämään imuvoimaa pelaajamarkkino illa.
+7 #10 Punakone 14.05.2018 12:01
Lainaus penkinlämmittäjä:
Ja IFK poimii komeettoja täältä kesken kauden. Noh, farmiseura on farmiseura. Minun ja jokipoikien välinen yhteistyö loppui tänään klo 11. Täytyy etsiä talvisin muuta tekemistä...Lähe Takataskuun viinan juontiin!!
+7 #11 Martzi 14.05.2018 12:01
Joillekkin tämä on varmaan kova pala mutta minusta tämä on pirun hyvä uutinen!
Jos meinataan päästä Mestiksen kärkikastiin niin juuri tällaista silloin tarvitaan. Saadaan leveyttä rosteriin ja omien talenttien kaveriksi kovia pelimiehiä liigaorganisaat iosta.
+5 #12 JTK 14.05.2018 12:16
Todella hieno ja odotettukin uutinen. Tämä on nykypäivää ja hedelmällinen molempiin suuntiin toimiva yhteistyö on pirun hieno homma. Juuri näin tämän piti mennäkin! Hienoa Hilppa ja Mäkä! :)
+4 #13 viljuri 14.05.2018 12:19
Huono juttu Kuopiolle, hyvä jääkiekolle.

Leikkimään Helsingin ja Joensuun välillä ei kukaan varmaankaan lähde, joten IFK:n ja Jokipoikien välinen yhteistyö voi tarjota mahdollisuuksia kehittyä pelaajille tavalla, jossa kaikki osapuolet kokevat hyötyvänsä.

Mahdollisuus tähän on, koska kummassakin organisaatiossa on nyt henkilöitä, jotka tuntevat toisensa eli keskusteluyhtey s on luontevasti olemassa.

Rock'n'Roll.
+4 #14 jones 14.05.2018 12:20
Olinkin jo ulkona liigasta sen verran, etten tiennytkään HIFK:n valmennuksessa olevan myös Jokipoika taustaiset Jarno Pikkarainen ja Harri Yrttiaho.
+2 #15 Peks1 14.05.2018 12:33
Pike, Yrttiaho, Salmelainen. Selittää kaiken. Kyllä verkostot ja henkilösuhteet on kaiken a ja o, jos jotain tällaista syntyy.
+3 #16 JTK 14.05.2018 12:43
Yhteistyö liigaorganisaat ion ja varsinkin perinteikkään HIFK:n kanssa tuo lisäarvoa Jokipoikien toiminnalle varmasti myös mahdollisten yhteistyökumppa neidenkin kantilta ajateltuna.
+2 #17 tilkka 14.05.2018 14:47
Mahtavaa Jokipojat! Tiesin talvella jo asiasta,kun puhuivat hallilla!
-3 #18 Theme_84 14.05.2018 16:11
Käyköhän tässä niin että HIFK poimii Jokipojista parhaat pistemiehet kesken kauden ja ketjut ovat sitten sekaisin? Kyllä olen sitä mieltä että Jokipoikien omat junnut saisivat peliaikaa enmemmin kuin Hifk:n junnut..
+7 #19 Alikka 14.05.2018 16:32
Lainaus Theme_84:
Käyköhän tässä niin että HIFK poimii Jokipojista parhaat pistemiehet kesken kauden ja ketjut ovat sitten sekaisin? Kyllä olen sitä mieltä että Jokipoikien omat junnut saisivat peliaikaa enmemmin kuin Hifk:n junnut..

Jos Hifk:lla on esim loukkaantumisis ta johtuva pula pistemiehistä, niin paikkaukset hommaavat varmaan muualta kuin mestiksestä. Nythän Jokipoikien junnuille voi aueta mahdollisuus päästä antamaan näyttöjä ylemmäs jos on rahkeita.

Joukkueesta on tulossa varsin kova ja ainakin itse tulen hallille mieluummin katsomaan laadukkaita pelaajia. Olivatpa sitten minkä seuran kasvatteja tahansa.
+5 #20 Repe 14.05.2018 16:39
Kun ei omista junioreista (kaupungissa olijoista) suurin mitoin Mestistason pelaajia löydy, niin ei tarvitse lähteä merta pidemmälle kalaan;) Ja Takataskuun ei kannata Jambon jäädä, et ehkä pääse enää myöhemmin sieltä pois.... ;)
+1 #21 rizee 14.05.2018 17:19
Lainaus Theme_84:
Käyköhän tässä niin että HIFK poimii Jokipojista parhaat pistemiehet kesken kauden ja ketjut ovat sitten sekaisin? Kyllä olen sitä mieltä että Jokipoikien omat junnut saisivat peliaikaa enmemmin kuin Hifk:n junnut..

Ei käy. Edelleen, jo tehdyt sopimukset eivät sisällä liiga- tai ulkomaan pykälää.
+2 #22 Riffixi 14.05.2018 17:44
Theme 84.... Kaikella kunnioituksella mutta Jokipoikien junnut pelaa A mestistä ja Hifkin A liigaa. Siinä on vähän eroa jos puhutaan tulosurheilusta
+1 #23 Eastside22 14.05.2018 17:59
Itse koen sopimuksen erittäin hyväksi jokipoikien kehityksen kannalta . Hilpalle ja Tobille 100% luotto ja hifkin organisaatissah an on muitakin läheisiä henkilöitä .
+2 #24 JTK 14.05.2018 18:05
Lainaus Riffixi:
Theme 84.... Kaikella kunnioituksella mutta Jokipoikien junnut pelaa A mestistä ja Hifkin A liigaa. Siinä on vähän eroa jos puhutaan tulosurheilusta

HIFK ja heidän A pelaa SM-tasolla ja meidän vastaavat Mestistä ja molempien seurojan junnuja mahtuu meidän edustukseen pelaamaan Mestistä. Nytkin meiltä nousi ja nousee vieläkin pelaajia omasta A:sta edustuksen vahvuuteen ja osa heistä voi pelata vielä myös A:sakin. Hienoa nähdä HIFK:n nuoria ja nälkäsiä pelaajia täälläkin. Tuo lisäpotkua myös omille junnuille.

Meidän A-nuorista puheen ollen on unohtunut kertoa, ett kartoituksen jälkeen kesärinkiin nimettiin uusia pelaajia niin Etelästä, Savosta kui Oulunkin suunnalta. Kaikkiaan taisi olla kuusi pelaajaa. Myös Kenta Mustonen tekee paluun Hokista nyt, kun armeija loppui. Kaikki kesäringin pelaajat löytyvät junnujen sivuilta A-nuorten joukkueen uutisista. Kaikkiaan 25 poikaa kävi näytillä muista seuroista C-. B- ja A-nuorten kartoituksessa! :)
+1 #25 päätykatsomo 14.05.2018 18:36
Loistava kehitysaskel seuralta, hyödyttää molempia osapuolia, näkisin tässä Jokipojat seurana jopa voittajana tietyllä tapaa.Ei parin pelin lainoja, vaan koko kauden.Saadaan muutamia lupaavia nuoria, eteenpäin pyrkiviä talentteja tänne leventämään rosteria- eikä vaan täyteukoiksi vaan tekemään tulosta. Ja mikä parasta, Jokipoikien omilla junnuilla on nyt myös polku auki miesten mestiksestä ylöspäin rahkeiden riittäessä. Muun Suomen silmissä Joensuu on perinteinen kiekkokaupunki, ja on huomattu myös loistava juniorityö, joka mm. viime kesänä tuotti 4 Änäri varausta. Yhteistyö Hifk:n kanssa on myös taloudellisesti järkevä ratkaisu, kun pelataan mestistä. Joukkuekin näyttää jo tässä vaihessa pirun kovalta.. No, kohtahan tuo kausi jo periaatteessa taas alkaa.
+1 #26 Korppu 14.05.2018 19:03
Farmi mikä farmi! Terveisin 18-vuotta suurimman osan kotipeleistä paikanpäällä seuranneena ei tarvitse enää peleihin raahautua rip Jokipojat. paljon Katajan kausikortti maksaa taidan ruveta käymään talvella heidän peleissä suosittelen muillekkin.
#27 Korppu 14.05.2018 19:44
"– Tämä asia oli oikeastaan koko sopimuksen kulmakivi. Tottakai on selvää, että HIFK:n pelaajat joutuvat lunastamaan paikkansa kokoonpanossamm e. Mestis on kova sarja, ja töitä pelipaikan eteen pitää täälläkin tehdä, Immonen pohtii"

Aika sinisilmäinen pitää olla jos uskoo että liiga ukot on samalla viivalla mestis ukkojen kanssa. Sylettää
-3 #28 jiikoo12345 14.05.2018 19:45
Kylläpäs äkkiä loppui huutelu muoviseuroista!
+5 #29 Eastside22 14.05.2018 22:46
Se on sama , mitä määrätyille nimimerkeille tarjotaan , mikään ei kelpaa . Ehkä sitten meette takiksen kautta katajan peleihin . Kun tää on mielestänne perseestä , niin mikä on sitten meidän rahallisten kapasitteettien mukaan oikein .
#30 Riffixi 14.05.2018 23:02
Jatkoaika näemmä hidas taas tässäkin....ei mitään juttua.
+1 #31 Punakone 14.05.2018 23:26
Lainaus Eastside22:
Se on sama , mitä määrätyille nimimerkeille tarjotaan , mikään ei kelpaa . Ehkä sitten meette takiksen kautta katajan peleihin . Kun tää on mielestänne perseestä , niin mikä on sitten meidän rahallisten kapasitteettien mukaan oikein .Eastside puhuu asiaa!!!
-1 #32 Korppu 14.05.2018 23:27
Lainaus Eastside22:
Se on sama , mitä määrätyille nimimerkeille tarjotaan , mikään ei kelpaa . Ehkä sitten meette takiksen kautta katajan peleihin . Kun tää on mielestänne perseestä , niin mikä on sitten meidän rahallisten kapasitteettien mukaan oikein .


Ei se hyvältä tunnu kun oman rakkaan seuran jota olet seurannut kantanut rahaa ja uskonut että kaikesta huolimatta jonain päivänä voisimme pelata liigassa annetaan yhtäkkiä ottaa liigaorganisaat iolta parrua kuivana kakkoseen luulis teidänkin sen ymmärtävän siellä punamustissa :(
-2 #33 jones 14.05.2018 23:31
Lainaus Riffixi:
Jatkoaika näemmä hidas taas tässäkin....ei mitään juttua.


Mutta maikkarilla vilahti mainittuna Jokipojatkin vuosien tauon jälkeen.

Tuli Pärnästä piinattua tuossa viime kaudella, kun oli niin nihkeätä valtakunnan mediankin ylittäneen uutisen saaminen jatkoaikaan. Vastailikin ihan asiallisesti, tosin ihan shaissea selittelyä. Ei näköjään auttanut. Liekkö sitten vain kirjoittajien puutetta vai jäikö pahamieli. Tiedä häntä. :D
+4 #34 Kullervo 15.05.2018 05:10
Jag tycker också at det här kontrakten med Idrottsförening Kamraterna är jättekul.
+4 #35 Reikäpallo 15.05.2018 07:53
Mielestäni tämä on hyvä asia. Aina siihen asti että saadaan itse päättää tuleeko pelaaja tänne. Nyttenkin saatiin mielenkiintoine n veskari Halonen. Ymmärrän että osaa arveluttaa tämä, mutta antakaa edes mahdollisuus. Kiitos.
+3 #36 JTK 15.05.2018 08:44
Takatasku vilahtelee osuvasti keskusteluissa ja onkin helppoa uskoa, että joidenkin kommentit ovat syntyneet juuri siellä.

Usein täällä valitetaan itse kukin, kun mikään ei muutu Jokipoikien toiminnassa ja samalla kaavalla mennään vuodesta toiseen. Nyt sitten otetaan aimo harppaus kohti ammattimaisempa an suuntaan, niin silti täällä nillitetään. Yhteistyö on mahdollisuus eikä mikään uhka, niin seurojen, kuin pelaajienkin kannalta.

Mikään ei tunnu käyvän osalle "faneista" ja luulen, että tässä kohtaa monilta loppuu ymmärrys isossa kuvassa lajin suhteen ja mikä on hyvä asia paikallisen jääkiekon ja pelaajien kannalta. Toki ymmärrän, että "fanit" elää tunteella näitä juttuja, mutta järjenkin käyttö on sallittua.

Osa porukasta voisi aloittaa siistimällä kommentointia ja kirjoittaa jotain rakentavaa kritiikkiä, jos sitä kerran haluaa antaa. Turha höyryäminen pois ja asiallista keskustelua, kuten onneksi suurin osa vielä onkin.
+2 #37 Kittee 15.05.2018 09:02
Yhteistyö on hyvä asia, varsinkin jos Joensuuhun saadaan pelaajia koko kaudeksi, tai lähes koko kaudeksi.

Kannattaa herätä 2000-luvulle ja tajuta, että yhteistyöllä homma toimii parhaiten. Varsinkin jos yhteistyöstä hyötyy molemmat seurat ja toki myös pelaajat, jos/kun saavat peliaikaa sillä sarjatasolla johon rahkeet riittää.

Kukaan ei esim. muista parin vuoden päästä, että Keupa voitti mestaruuden muiden pelaajilla. Lopun viimein mielestäni sillä ei ole edes merkitystä, vain sillä että he sen mestaruuden voittivat, joka on kuitenkin aika kova saavutus tuon kokoiselle paikkakunnalle.
+2 #38 Lptl 15.05.2018 09:42
Jos keskustelua käytäisiin omalla nimellä/naamall a niin tuskinpa täällä yhteystyön itkijöitä olisi näin paljoa. Jonniinjoutavaa höyryämistä.
+1 #39 Teppana85 15.05.2018 10:20
Varmasti tämä yhteistyö hyödyttää Jokipoikia ja luultavasti molemmat Hifkin pojat lyövät itsensä läpi miesten tasolla. Ei seuran identiteetin pitäisi mielestäni kärsiä tästä yhteistyöstä.
+7 #40 Paitsio 15.05.2018 10:38
Hohhoijaa taas! Tämähän oli aivan loistava uutinen kaikkien kannalta (pelaajat + fanit + organisaatio + Joensuu)! Joillekin ei vain mikään ole hyvä, tehdään sitten niin tai näin. Jotkut ihan törkeitä kommentteja, myös facen puolella. Hifkin sivuilla otettu ihan mahtavasti vastaan, täällä susirajalla tietyt velliperseet vaan ruikuttaa. Toivottavasti nämä ruikuttajat siirtyy nopeasti myös sinne Katajan fanisivustoille kommentoimaan. Ja hei onhan teille Kopla! Itse ainakin odotan tulevaa Mestis-kautta innolla ja terveellä mielenkiinnolla ! :)
-3 #41 Punakone 15.05.2018 10:39
[quote name="JTK"]Taka tasku vilahtelee osuvasti keskusteluissa ja onkin helppoa uskoa, että joidenkin kommentit ovat syntyneet juuri siellä.


Tuleeko Jakella käytyy usein Takiksessa?
+3 #42 Martzi 15.05.2018 12:10
Lainaus Paitsio:
Hohhoijaa taas! Tämähän oli aivan loistava uutinen kaikkien kannalta (pelaajat + fanit + organisaatio + Joensuu)! Joillekin ei vain mikään ole hyvä, tehdään sitten niin tai näin. Jotkut ihan törkeitä kommentteja, myös facen puolella. Hifkin sivuilla otettu ihan mahtavasti vastaan, täällä susirajalla tietyt velliperseet vaan ruikuttaa. Toivottavasti nämä ruikuttajat siirtyy nopeasti myös sinne Katajan fanisivustoille kommentoimaan. Ja hei onhan teille Kopla! Itse ainakin odotan tulevaa Mestis-kautta innolla ja terveellä mielenkiinnolla! :)

Paitsio, puhut asiaa isolla A:lla!

Jatkoajan puolella myös asiallinen kannanotto tähän liittyen.
https://keskustelu.jatkoaika.com/threads/hifk-kaudella-2018%E2%80%932019.67020/page-37#post-7619269
-1 #43 lerski11 15.05.2018 14:47
Jarkko Malinen takaisin Tapparaan kolmevuotisella sopimuksella.
-2 #44 JTK 15.05.2018 15:40
Jokipojissakin pikavisiitillä käynyt Jere Myllyniemi aloittaa Mestikseen tyrkyllä olevan KOOVEEn maalivahtikouts ina.
+1 #45 Riffixi 15.05.2018 21:40
Onpa tosi outoa että jatkoaika ei ole uutisoinut tätä Hifk yhteistyötä mitenkään.
-4 #46 VasenPakki 15.05.2018 23:51
Ei ees jaksanu tuoreeltaan kommentoida tätä. Ei v*ttu en halunnu ikinä tätä päivää joensuulaisen jääkiekkoilun ystävänä nähdä. Kyllä aidosti mieleni pahoitin ja kaiholla muistelen 90-lukua ja lätkää täällä.
+4 #47 rizee 16.05.2018 08:39
Millä tavalla tilanne teidän valittajien mielestä muka muuttuu?

On täällä ennenkin ollut lainatoimintaa, mutta ilman samanlaista yhteistyösopimu sta. JNS on käynyt lainalla vuorollaan mm. Saku Mäenalanen, Markus Nutivaara, Roope Ranta, Matti Järvinen, Jere Sallinen, Tomi Körkkö, Ville Leskinen ja Ilmari Pitkänen.

Jos saadaan esim. kaksi ykkös-/kakkosko rin pelaajaa Joensuuhun Helsingistä ilmaiseksi? Mitä haittaa tästä meille on?

Jos taustayhtiö tekee nykyisillä yleisömäärillä 10-30 tuhatta euroa takkiin kaudessa, on tällainen parin kausilainan yhteistyö Joensuunkin kokoisen kaupungin Mestisseuralle tulevaisuudessa elinehto.

Uskon, että sopimuksen johdosta Jokipoikien näkyvyys kasvaa. Kuolevan Mestiksen osalta olen melko tarkasti mediaa viimeisen viiden vuoden ajan seurannut. Joensuu on jäänyt huomiolta Mestiksen häntäpäähän. Vaikutus sponsoreihin?

Ei Jokipojat ole tänään yhtään sen enempää farmi, kuin viikko sitten.
+3 #48 rokkipoika 16.05.2018 10:30
Lainaus Riffixi:
Onpa tosi outoa että jatkoaika ei ole uutisoinut tätä Hifk yhteistyötä mitenkään.

Sitävastoin oli uutisoitu TuTon tavoite päästä liigaan 2020.
#49 Riffixi 16.05.2018 12:25
Ja Nikkasen siirtyminen Jukureihin. A-junnu,joka iskenyt Jypin A-junioreissa päättyneellä kaudella 50 ottelussa 38 pinnaa. Mikä uutinen?? Noitahan on vaikka kuinka paljon...Tosta meidän Tatu Kokkolasta vois tehdä saman...vielä tehokkaampi.
#50 tilkka 16.05.2018 12:48
Milloin tulee Joenkolleille uusia sopimuksia julki?
+1 #51 Riffixi 16.05.2018 13:07
Ja tuohon halliin liittyen voisi se mainoskuutio olla ihan jees....siitä hyötyisi muutkin seurat. Hankintakulu olisi mainosmyynnillä nopeasti kuitattu. Lähtisikö vaikka kataja mukaan kantamaan vastuuta?
#52 rizee 16.05.2018 15:25
Lainaus Riffixi:
Ja tuohon halliin liittyen voisi se mainoskuutio olla ihan jees....siitä hyötyisi muutkin seurat. Hankintakulu olisi mainosmyynnillä nopeasti kuitattu. Lähtisikö vaikka kataja mukaan kantamaan vastuuta?

Hinnat tuppaavat olemaan kuitenkin siellä 100-300 tuhannen euron luokassa. Lisäksi tulisi selvittää kestääkö hallin kattorakenteet mediakuution asentamista. En usko että tulee, jos ei liigapaikka aukea.
+5 #53 Peks1 16.05.2018 15:57
Minusta Jokipoikien kannattaisi mainostaa ja myydä kausikortteja näkyvästi. Jos netissä on ilmoitus, niin ei se ole kovin tehokasta kauppaamista.
+2 #54 Riffixi 16.05.2018 16:47
Peks1..... Juuri niin. Totesinkin asiasta jo aiemmissa viesteissä. Näkyvyyttä, näkyvyyttä.....
-4 #55 Korppu 17.05.2018 04:58
Lainaus rokkipoika:
Lainaus Riffixi:
Onpa tosi outoa että jatkoaika ei ole uutisoinut tätä Hifk yhteistyötä mitenkään.

Sitävastoin oli uutisoitu TuTon tavoite päästä liigaan 2020.


Itse odottelin tämänkaltaisia uutisia myös Joensuusta kun hehkutettiin että suuria juttuja on tulossa yms. mutta ei ilmoitetaan olevamme farmi. Harmi homma, että seurajohdolla ei ole munaa ja taitoa toisin kuin Turussa :(
-3 #56 Korppu 17.05.2018 05:02
.
-4 #57 Kittee 17.05.2018 07:00
Ei Turussakaan ole toistaiseksi kuin suuria puheita? Turhaa höpöttää mistään 2020 pelaamme liigaa, kun se ei ole millään tavalla omissa käsissä.

Mikäli yhteystyö HIFKn kanssa ei ole oikea tie ja menestystä oikeasti halutaan, niin sitten ainoa vaihtoehto on haalia iso rahasumma kasaan ja ostaa pelaajat. Sekään ei kuitenkaan takaa menestystä, kuten monesti eri joukkuelajeissa on nähty. Löytyykö sitten miljoonabudjeti lle edes rahoittajia, niin epäilen vahvasti.

Menestystä pitää tulla, yhteistyötä ei saa tehdä ja pelaajat pitää tiukan budjetin takia saada ilmaiseksi, tai lähes ilmaiseksi. Melkoinen dilemma...
-6 #58 JTK 17.05.2018 08:23
Epäilen, että Tuton puolelta puhe liigasta on lähinnä vain puhetta. Kaksi kiekkoseuraa samassa kaupungissa samalla sarjatasolla ja varsinkin pääsarjatasolla on vaikea yhtälö. En tiedä sitten onko TPS:llä tarkoitus mennä KHL:ään. Jossain vaiheessa siitä on ollut huhuja, kuten Tapparan ja Kärppien osaltakin.

Mestis on kasvattajasarja , joka tarjoaa pelaajille ponnahduslautaa mahdollisesti ylempiin sarjoihin. Niin pitkään, kun ollaan Mestisorganisaa tio eikä liiga ole realismia niin liigayhteistyö on tärkeää. Tottakai, jos jotain oleellisesti muuttuu ja liigaan tavoittelu tulisi jossain kohtaa jopa mahdolliseksi, niin yhteistyö loppunee jo ihan automaattisesti . Kilpailevat seurat eivät tee yleensä yhteistyötä.
+2 #59 Peks1 17.05.2018 08:55
TuTon ulostulo on ihan hyvin ajoitettu, vaikkei olisikaan realismia. Pitääkin hämmentää soppaa, nimittäin huippukiekon neuvottelukunna ssa Liigan osapuoli kokoontuu toukokuussa tekemään vastaehdotusta liiton ehdotukseen (joka osittain oli julkisuudessa Ylen jutuissa maaliskuussa)ja sitten kesäkuun alussa Liigan puheenjohtajat omassa kokouksessaan käsittelevät samaa asiaa.
+2 #60 JoKP 17.05.2018 10:31
missä vaiheessa muuten tää jääkiekko muuttui tämmöiseksi seurayhteystyök si ja mitkä asiat siihen lie vaikuttaneet yleisessä katsannossa. kun muistelee aikaa taaksepäin niin ennen ilves oli ilves ja raipe helminen, forssan palloseura oli forssan palloseura ja JoKP oli kiekkopojat muutamilla tsekeillä. oliko silloin enempi rahaa käytössä ja oltiin omavaraisempia tms, tokihan silloin myös elettiin yli varojen heh. vai olisiko sitten niin että nykyisin koitetaan laajemmin ajatella pelaajapolkua kun ennen kaupungit mittelivät toisiaan vastaan. en tiedä onko nykyinen entistä huonompi vai parempi mutta täysin eri se on anyway. jollakin tapaa sitä nostalgikkona vanhaan silti palais jos vois mutta kai maailman muuttuminen osin on vaan hyväksyttävä
+3 #61 Peks1 17.05.2018 11:02
Jokipoikien ei pitäisi kokonaan unontaa vanhaa logoa. Vaakunalogo on todella tyylikäs, sitä voisi kuljettaa tuossa ärjyn rinnalla jollain tavalla.
-4 #62 Riffixi 17.05.2018 12:12
Lainaus JoKP:
missä vaiheessa muuten tää jääkiekko muuttui tämmöiseksi seurayhteystyöksi ja mitkä asiat siihen lie vaikuttaneet yleisessä katsannossa. kun muistelee aikaa taaksepäin niin ennen ilves oli ilves ja raipe helminen, forssan palloseura oli forssan palloseura ja JoKP oli kiekkopojat muutamilla tsekeillä. oliko silloin enempi rahaa käytössä ja oltiin omavaraisempia tms, tokihan silloin myös elettiin yli varojen heh. vai olisiko sitten niin että nykyisin koitetaan laajemmin ajatella pelaajapolkua kun ennen kaupungit mittelivät toisiaan vastaan. en tiedä onko nykyinen entistä huonompi vai parempi mutta täysin eri se on anyway. jollakin tapaa sitä nostalgikkona vanhaan silti palais jos vois mutta kai maailman muuttuminen osin on vaan hyväksyttävä

Vastasit omaan kysymykseesi... .elettiin yli varojen. Eihän tämä nyt mikään vitsi ole,jos yhteistyö/farmi sopimuksia käytetään jo lähes joka seurassa.
-2 #63 Teppana85 17.05.2018 16:50
Oiskohan niitä sopimusuutisia tulossa millon lisää?
+4 #64 JTK 17.05.2018 22:51
Joensuu saa valtiontukea uuteen harkkahalliin ja siihen liittyvään kilpahallin huoltotilojen peruskorjauksee n 750 000 euroa.
+1 #65 JTK 18.05.2018 10:40
Joensuulaisläht öinen Juuso Riikola sopimukseen NHL-seura Pittsburgh Penguinsin kanssa! Pirun hieno homma! :)
#66 JTK 18.05.2018 14:12
JHT ei ottanut vastaan sille tarjottua Mestis-paikkaa. Nyt pallo vai pitäskö sanoa kiekko on Kooveella. Koovee aikookin hakea paikkaa ja sillä on aikaa ensi maanantaihin asti laittaa lisenssihakemus vetämään. Talous, puitteet ja urheilullinenki n puoli on kunnossa seuran mukaan.
+2 #67 rizee 18.05.2018 19:06
Hurmos haluaa nousta pelaamalla. Kieltäytyivät kabinettinousus ta, kun Isku luopuu sarjapaikasta. Respect tälle, mut itse oisin paikan ottanut.
+2 #68 selästä taklaaja 18.05.2018 19:29
Lainaus rizee:
Hurmos haluaa nousta pelaamalla. Kieltäytyivät kabinettinoususta, kun Isku luopuu sarjapaikasta. Respect tälle, mut itse oisin paikan ottanut.

Tuossa tapauksessa taisi olla niin, että kun karsinnoissa ei liigapaikkaa tullut niin pelaajat ehtivät jo häipyä muihin seuroihin...
#69 JTK 19.05.2018 15:20
Kaikkien aikojen Mestis-pelaaja Aki Keinänen lopettaa uransa. Eniten otteluita runkosarjassa (600) ja playareissa (122). Eniten maaleja runkosarjassa (239) ja playareissa (35). Runkosarjan piste-ennätys on myös "Kenillä" (473). Kaksi mestaruutta, yksi hopea ja kolme pronssia. Aika kova jätkä! :)
-3 #70 selästä taklaaja 19.05.2018 18:04
Lainaus JTK:
Kaikkien aikojen Mestis-pelaaja Aki Keinänen lopettaa uransa. Eniten otteluita runkosarjassa (600) ja playareissa (122). Eniten maaleja runkosarjassa (239) ja playareissa (35). Runkosarjan piste-ennätys on myös "Kenillä" (473). Kaksi mestaruutta, yksi hopea ja kolme pronssia. Aika kova jätkä! :)

Joo, muta Tutohan saa ensi kaudeksi Matt Nickersonin...
-6 #71 JTK 19.05.2018 18:36
Nickerson on hankittu turvaamaan muita pelaajia kuulema. Mielenkiintoist a, mutta veikkaan ettei välttämättä pelaa koko kautta Suomessa.
+1 #72 Paitsio 19.05.2018 20:26
Lainaus JTK:
Nickerson on hankittu turvaamaan muita pelaajia kuulema. Mielenkiintoista, mutta veikkaan ettei välttämättä pelaa koko kautta Suomessa.

Siinäpä vasta todellinen sikapelaaja. Taitaa iskeä pelikieltoa muutamaan otteeseen jos vanhat merkit paikkansa pitävät... :)
#73 Theme_84 20.05.2018 10:50
Lainaus JTK:
Nickerson on hankittu turvaamaan muita pelaajia kuulema. Mielenkiintoista, mutta veikkaan ettei välttämättä pelaa koko kautta Suomessa.


Voi mennä aika lailla turvaamisen yli Nickersonilla ja ei mene pitkään että sikailee ihtensä pitkään pelikieltoon!
+2 #74 Peks1 20.05.2018 13:21
Karjalaisessa 5.5. luki, että Jokipojat aikoo hankkia vielä kaksi sentteriä, joista toinen "tulosyksikköön ", sekä yhden hyvän pakin. Voiko näiden kanssa odotella kovin pitkään vai onko markkinoilla niin paljon tarjontaa, ettei ole kiirettä?
+5 #75 rokkipoika 20.05.2018 13:54
Lainaus Peks1:
Minusta Jokipoikien kannattaisi mainostaa ja myydä kausikortteja näkyvästi. Jos netissä on ilmoitus, niin ei se ole kovin tehokasta kauppaamista.

Viikonlopun Heilissä oli 10cm X 10cm kokoinen mainos kausikorteista :)
+4 #76 aku 20.05.2018 15:11
Lainaus rokkipoika:
Lainaus Peks1:
Minusta Jokipoikien kannattaisi mainostaa ja myydä kausikortteja näkyvästi. Jos netissä on ilmoitus, niin ei se ole kovin tehokasta kauppaamista.

Viikonlopun Heilissä oli 10cm X 10cm kokoinen mainos kausikorteista :)

Tänään sama mainos Karjalaisessa:- )
+1 #77 JTK 20.05.2018 15:24
Aaltosen Miro iski viime yönä kaksi maalia ja valittiin ottelun ykköstähdeksi. Miron edustama Toronto Marlies voitti Phantomsin lukemin 4-3.
-1 #78 Peks1 20.05.2018 18:14
Jokipoikien ja HIFK:n yhteistyötä käsiteltiin HIFK:n Kamraattien podcast-ohjelma ssa numero 65. Alkaa kohdasta 13 min 45 sek.

http://kamraatit.com/podcastit/
-3 #79 Riffixi 20.05.2018 21:53
Lukekaapa Ilta-Sanomien nettisivuilta juttu tuton nickersonin hankintaan liittyen. Elmo aittolalta mielenkiintoisi a näkemyksiä .
-4 #80 möly 21.05.2018 07:30
Itse uskon että tuo,nickersonin hankinta kääntyy Tutoa vastaan. Nyt eletään sellaista yli herkkää aikakautta lätkässä ja jne.. Niin luulenpa että,Matt joutuu tuomareitten hampaisiin heti alussa ja pitkiä pelikieltoja on luvassa.
-2 #81 JTK 21.05.2018 08:02
Miro Aaltonen jatkoi hurjaa lentoaan AHL:ssä iskien voittomaalin jatkoajalla, kun Marlies voitti Phantomsin lukemin 3-2. Marlies johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2-0.
-1 #82 rizee 21.05.2018 09:50
Lainaus JTK:
Miro Aaltonen jatkoi hurjaa lentoaan AHL:ssä iskien voittomaalin jatkoajalla, kun Marlies voitti Phantomsin lukemin 3-2. Marlies johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2-0.

Varmasti saa ensi kaudella jo reilusti peliaikaa myös ylhäällä.
-2 #83 JTK 21.05.2018 12:46
Lainaus rizee:
Lainaus JTK:
Miro Aaltonen jatkoi hurjaa lentoaan AHL:ssä iskien voittomaalin jatkoajalla, kun Marlies voitti Phantomsin lukemin 3-2. Marlies johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2-0.

Varmasti saa ensi kaudella jo reilusti peliaikaa myös ylhäällä.

Toivotaan. Kilpailu pelipaikoista on rapakon takana todellaa kovaa. NHL:ssä jokaiselle pelipaikalle on monta ukkoa tarjolla.

Hienoa, että Joensuulaisläht öinen Juuso Riikola sai NHL-sopparin ja saa nähdä tuleeko vielä muita soppareita Joensuulaisitta in ajatellen? :)
+3 #84 rizee 21.05.2018 16:41
Lainaus JTK:
Lainaus rizee:
Lainaus JTK:
Miro Aaltonen jatkoi hurjaa lentoaan AHL:ssä iskien voittomaalin jatkoajalla, kun Marlies voitti Phantomsin lukemin 3-2. Marlies johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2-0.

Varmasti saa ensi kaudella jo reilusti peliaikaa myös ylhäällä.

Toivotaan. Kilpailu pelipaikoista on rapakon takana todellaa kovaa. NHL:ssä jokaiselle pelipaikalle on monta ukkoa tarjolla.

Hienoa, että Joensuulaislähtöinen Juuso Riikola sai NHL-sopparin ja saa nähdä tuleeko vielä muita soppareita Joensuulaisittain ajatellen? :)

Joo! Meilläkin piipahtanut Saku Mäenalanenhan teki sopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa.
-2 #85 HuuHaa 21.05.2018 17:45
Mitenkähän käy ton Niilo Halosen kanssa,nyt kun Kevin Lankinen on tehnyt nhl sopimuksen?
+2 #86 jones 21.05.2018 20:27
Lainaus HuuHaa:
Mitenkähän käy ton Niilo Halosen kanssa,nyt kun Kevin Lankinen on tehnyt nhl sopimuksen?


En usko että muuttaa tilannetta, vaan IFK hankkinee maalivahdin. Eiköhän Lankisen lähtö ole ollut tiedossa jo tovin.
-2 #87 JTK 22.05.2018 10:09
Lainaus jones:
Lainaus HuuHaa:
Mitenkähän käy ton Niilo Halosen kanssa,nyt kun Kevin Lankinen on tehnyt nhl sopimuksen?


En usko että muuttaa tilannetta, vaan IFK hankkinee maalivahdin. Eiköhän Lankisen lähtö ole ollut tiedossa jo tovin.

Kyllähän nää "pikalähdöt" tulee aina jonkin verran yllättäen seuroille, kuten esim. Riikolan lähtö Lukolle. HIFK etsii uuden veskarin, jos ei ole sitä jo tehnytkin? Siellähän on vielä meidän entinen junnuveskari ja Enon Jetsin kasvatti Janne Juvonen käsittääkseni vielä vapaana? :)
-4 #88 JTK 22.05.2018 11:34
Markus Ruusu tuli HIFK:n uudeksi veskariksi.
+2 #89 JTK 22.05.2018 14:57
Koovee joutuu antamaan vielä lisäselvityksiä Mestis-lisenssi komitealle.
+2 #90 JTK 22.05.2018 17:10
Jokipoikien kasvatti Toivo Pennasen soppari Sportin kanssa julkaistiin tänään. 20-vuotiaan puolustajan soppari on mallia 1+1. Hienoa Topi!
+2 #91 Peks1 22.05.2018 21:42
Nyt sitten Tallinnaa huhuillaan ohituskaistalla Liigaan. Ihan mielenkiintoist a, mutta jätetäänkö Tuto ja Jokipojat rannalle nuolemaan näppejään?
-3 #92 JTK 22.05.2018 22:48
Lainaus Peks1:
Nyt sitten Tallinnaa huhuillaan ohituskaistalla Liigaan. Ihan mielenkiintoista, mutta jätetäänkö Tuto ja Jokipojat rannalle nuolemaan näppejään?

Anteeksi kuinka?
+1 #93 01miki10 23.05.2018 00:46
https://www.leijonat.com/2018/05/22/lahde-liiga-suunnittelee-laajentumista-tallinnaan-leo-komarov-toivottavasti-toteutuu/
Linkin takana aiheesta lisää. Kovin luotettavana lähteenä en kyllä pidä näitä vedonlyöntifirm ojen ja nettikasinoiden mainossivuja, varsinkin kun ainoa lähde tässä "uutisessa" on NordicBet.
+4 #94 JTK 23.05.2018 07:30
Lainaus 01miki10:
https://www.leijonat.com/2018/05/22/lahde-liiga-suunnittelee-laajentumista-tallinnaan-leo-komarov-toivottavasti-toteutuu/
Linkin takana aiheesta lisää. Kovin luotettavana lähteenä en kyllä pidä näitä vedonlyöntifirmojen ja nettikasinoiden mainossivuja, varsinkin kun ainoa lähde tässä "uutisessa" on NordicBet.

Aika monimutkaiselta homma kuulostaa eikä edes kovin uskottavalta ainakaan tässä vaiheessa. Ja mitä Tutoon ja Jokipoikiin tulee, niin eiköhän seuroilla riitä työmaata tällä hetkellä jo ihan tässä nyky sarjatasollakin . Ruvetaan ensin napsii mitaleja ja mestaruuksia Mestiksessä eikä anneta pikkukylän (Keuruu) poikien hyppiä silmille. :)
+2 #95 Paitsio 23.05.2018 14:57
Lainaus JTK:
Lainaus 01miki10:
https://www.leijonat.com/2018/05/22/lahde-liiga-suunnittelee-laajentumista-tallinnaan-leo-komarov-toivottavasti-toteutuu/
Linkin takana aiheesta lisää. Kovin luotettavana lähteenä en kyllä pidä näitä vedonlyöntifirmojen ja nettikasinoiden mainossivuja, varsinkin kun ainoa lähde tässä "uutisessa" on NordicBet.

Aika monimutkaiselta homma kuulostaa eikä edes kovin uskottavalta ainakaan tässä vaiheessa. Ja mitä Tutoon ja Jokipoikiin tulee, niin eiköhän seuroilla riitä työmaata tällä hetkellä jo ihan tässä nyky sarjatasollakin. Ruvetaan ensin napsii mitaleja ja mestaruuksia Mestiksessä eikä anneta pikkukylän (Keuruu) poikien hyppiä silmille. :)

JTK puhuu asiaa. Juuri näin!
-3 #96 Repe 24.05.2018 13:43
Ansaittu mestaruus Keupalle, silloin on turha puhua "pikkukylän pojista":)
-1 #97 JTK 24.05.2018 20:10
Juniori Jokipoikien maalivahtilupau s Paavo Kohonen oli mukana Vierumäellä alkuviikosta pidetyllä Future Olympic Lions-leirillä. On kova saavutus päästä leirille mihin osallistuivat U16-, U17- ja U18-maajoukkue ikäluokkien kärkipelaajat. Kaikkiaan veskareita oli mukana kahdeksan ja Paavo oli toinen U16 veskareista. Hienoa Paavo! :)

Ja toinen meidän kasvatti Miro Aaltonen on enää voiton päässä AHL-finaalista. Marlies voitti eilen Phantomsin selvästi 5-0 ja Mirolle merkattiin yksi syöttö. :)
+2 #98 JTK 25.05.2018 11:12
Jokipoikien kasvatti Eemeli Räsänen Jokereihin! Sopimus on kaksivuotinen! Hienoa Eemeli! :)
-3 #99 Repe 25.05.2018 15:55
Lainaus JTK:
Jokipoikien kasvatti Eemeli Räsänen Jokereihin! Sopimus on kaksivuotinen! Hienoa Eemeli! :)


Siinä pelkistettynä Joensuun jääkiekon tulevaisuus, riemuitseminen muualle lähtijöistä.
-2 #100 since 1953 25.05.2018 16:58
Lainaus Repe:
Lainaus JTK:
Jokipoikien kasvatti Eemeli Räsänen Jokereihin! Sopimus on kaksivuotinen! Hienoa Eemeli! :)


Siinä pelkistettynä Joensuun jääkiekon tulevaisuus, riemuitseminen muualle lähtijöistä.


Ja ensi kauden jälkeen ovet kuulemma käyvät yhä vain kiivaammin...
+1 #101 Repe 26.05.2018 12:53
Espoosta kuuluu uutta: http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/201805262200971219_jk.shtml
-2 #102 Repe 26.05.2018 16:43
JTK:n linkkinä olisi saanut varmaan plussaa, mukana mahdollisesti olisi ollut talous-spekuloi nnit;)
+2 #103 Repe 26.05.2018 16:44
Koovee tosiaan tervetuloa, jos päätätte tulla Mestikseen...:)
-2 #104 JTK 26.05.2018 16:53
Lainaus Repe:
Koovee tosiaan tervetuloa, jos päätätte tulla Mestikseen...:)

Hehän ovat sen jo päättäneet, mutta lisenssihakemus ei mennyt läpi ja he saivat lisäaikaa antaa lisäselvityksiä . Olikohan se ensi torstai, kun viimeistään kerrotaan pelataanko Mestistä ensi kaudella 11 vai 12 joukkueella?

Tapasin tänään muuten uuden Pittsburgh Penguinsin pelaajan Juuso Riikolan ja on todella mukava ja fiksu kaveri. Kertoi mukavia muistoja Juniori Jokipoikien ja Joensuun aikajaksoltaan. Tsemppiä matkaan ! :)
-1 #105 Repe 26.05.2018 19:51
Riikola on virallisesti Saipan kasvatti, ei Sami Kapanenkaan pidä itseään joensuulaisena, kun pienenä Kuopioon lähti Joensuusta.
-1 #106 JTK 26.05.2018 22:28
Lainaus Repe:
Riikola on virallisesti Saipan kasvatti, ei Sami Kapanenkaan pidä itseään joensuulaisena, kun pienenä Kuopioon lähti Joensuusta.

Ihanko totta? Kaikkihan tietää, että Juuso on Saipan kasvatti ja miten Sami tähän liittyy? Huh huh taas kerran repe.
-1 #107 Repe 27.05.2018 10:32
Lainaus JTK:
Lainaus Repe:
Riikola on virallisesti Saipan kasvatti, ei Sami Kapanenkaan pidä itseään joensuulaisena, kun pienenä Kuopioon lähti Joensuusta.

Ihanko totta? Kaikkihan tietää, että Juuso on Saipan kasvatti ja miten Sami tähän liittyy? Huh huh taas kerran repe.


Kaikkiko tietää?:) Jatka vaan "pistejuttujen" tekoa paikallisessa lehdessä:) Ja Kapasen laitoin vaan vertailuna, kun vaan hän tosi pienen ajan pelasi jääkiekkoa Joensuussa.
-2 #108 Repe 27.05.2018 10:40
Kuten Riikolakin pelasi hieman aikaa Joensuussa ennen Lappeenrantaan muuttoa.
-3 #109 JTK 27.05.2018 11:47
Miro Aaltonen pelaa AHL:n finaalissa, joka alkaa, kun Toronto Marliesin vastustaja saadaan selville. Miro on tehnyt nyt 13 pudotuspelien ottelussa tehot 4+6=10.
+1 #110 Peks1 27.05.2018 12:28
Eiköhän noilla näytöillä pääse kokeilemaan änäriä ensi kaudella
#111 Repe 28.05.2018 15:33
Lainaus Peks1:
Eiköhän noilla näytöillä pääse kokeilemaan änäriä ensi kaudella


Riippuu tietenkin myös siitä ketä muita on tyrkyllä Nhl:ään, kun tulee myös uusia pelaajia. Ei ole yhtä varma pelipaikka, kuin Lehikoiselle Jokipojissa.... :)

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste