Rajamäki ja Viirlas Nizzan aurinkoon

Rajamäki ja Viirlas Nizzan aurinkoon
 Kuvaaja: Juha Inkinen

Jokipoikien avainpelaajiin kuuluneet hyökkääjä Tuukka Rajamäki ja puolustaja Roni Viirlas vaihtavat Pohjois-Karjalan pakkaset ensi kaudeksi Nizzan aurinkoon. Molemmat miehet ovat tehneet sopimuksen Ranskan liigassa pelaavan Aigles de Nicen kanssa.


Tuukka Rajamäki, 26, siirtyi Jokipoikiin viime kaudeksi Heinolan Peliitoista. Pelit sujuivat mukavasti, ja lahtelaiskasvatti paranteli uudeksi Mestiksen kauden piste-ennätyksekseen 15+28. Pudotuspeleissä mies haali vielä tehot 1+5 päälle.

Roni Viirlas, 24, saatiin Joensuuhun konkurssiin menneen Kajaanin Hokin raunioilta. Raamikas puolustaja ei ollut aiemmilla kausilla juuri maaleilla juhlinut, mutta nyt Viirlas oli yllättäen Jokipoikien tehokkain pakki runkosarjan pisteillä 13+7. Pudotuspeleissä TPS-kasvatin saldo oli 1+2.

Aigles de Nice sijoittui Ranskan liigassa sijalle 10 eli kolmanneksi viimeiseksi. Joukkue pelaa kotiottelunsa 1 200 katsojaa vetävässä Palais des sports Jean-Bouin -jäähallissa.

 

Kommentit   

+3 #1 Paitsio 12.05.2018 09:42
Tuukkakin näköjään hyppäsi samaan koneeseen Viirlaksen kanssa. Tsemppiä molemmille tulevaan! Näköjään tämä Ranska yhteistyö toimii täällä Pohjois-Karjala ssa :)
+1 #2 Peks1 12.05.2018 12:03
Hyvää reissua pojille. On varmaan mahtava kokemus.
+1 #3 Repe 13.05.2018 14:32
Lainaus Peks1:
Hyvää reissua pojille. On varmaan mahtava kokemus.


Ei Ranskan liiga(enää) ole lomailua:)

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste