Jokipojat julkaisi 14 sopimusta

Jokipojat julkaisi perjantaina yhteensä 14 pelaajasopimusta. Jokipoikien valmennuksesta vastaavat tulevallakin kaudella päävalmentaja Jouni Variksen lisäksi apuvalmentaja Ville Väänänen, maalivahtivalmentaja Arto Pyykkö sekä fysiikkavalmentaja Pasi Kinnunen. Viime kaudella Jokipojissa pelanneet puolustajat Esa Lehikoinen, Joel Olkkonen, Lassi Raitanen, Wiljami Kupiainen, Niko Hämäläinen ja Niko Ervasti ja hyökkääjät Joonas Larinmaa, Mika Koivisto, Miro Väänänen sekä maalivahti Joonas Harald ovat tehneet jatkosopimukset. Täysin uusia pelaajia Jokipoikien edustusjoukkueessa ovat puolestaan hyökkääjät Tatu Kokkola ja Harri Lankinen. Paluumuuttajista sopimuksen ovat allekirjoittaneet hyökkääjät Janne Väyrynen ja Lauri Huhdanpää. Pelaajasopimukset eivät sisällä liiga- tai ulkomaan pykälää. Mestis-uransa päättänyt Samu Pitkänen hyppää puolestaan Jokipoikien hallitukseen.

 

Puolustajista Esa Lehikoisen, 32, sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta. Kokenut maailmankansalainen on pelannut jääkiekkoa ammatikseen jo yli vuosikymmenen verran, ja haluaa nyt sitoutua pelaamaan kotikaupungissaan.

Lehikoisella on vyöllään 283 Mestis-ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 38 maalia ja saalistanut 76 syöttöpistettä. Talvella takaisin Jokipoikiin tullut mies pelasi viime kaudella ärjypaidoissa 16 runkosarjaottelua tehopistein 3+4.

– Siviilipuolen asiat vaikuttavat sopimukseen myös paljon. Tyttäreni aloittaa syksyllä koulun ja on luontevaa jäädä pelaamaan Joensuuhun. Viime kausi sujui omalta osalta hyvin, ja varsinkin kevät oli erittäin positiivinen. Pelataan nämä kaksi kautta ensin, ja katsotaan tilannetta sitten uudestaan. Ei tässä niin vanhoja olla, että tarvitsisi uran päätöstä vielä miettiä, Lehikoinen kertoo hymyillen.

Joel Olkkonen, 25, on Joensuussa jo tuttu mies. Viime kaudella hän pelasi lainasopimuksella Jokipojissa 31 ottelua tehopistein 7+11. Kaikkiaan tällä raudanlujalla puolustajalla on tilillään 116 Mestis-ottelua, joista valtaosa nimenomaan ärjypaidoista. Olkkonen oli mukana voittamassa Jokipojissa Suomi-sarjan mestaruuden sekä Mestis-pronssia keväällä 2016.

Lassi Raitanen, 24, jatkaa Joensuussa toisen kauden putkeen. Viime kaudella hänen tehopisteensä runkosarjassa olivat 1+11, ja otteet ilahduttivat myös pudotuspeleissä, joissa Raitanen latoi seitsemään peliin tehot 1+3.

Wiljami Kupiaisen, 21, avauskausi Mestiksessä oli lupauksia herättävä. Hän pelasi Jokipojissa 21 runkosarjaottelua tehopistein 0+3, ja odotuksissa on, että nuori mies nostaa rooliaan tulevalla kaudella tuntuvasti.

Niko Hämäläinen, 17, on ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt edustusjoukkueeseen sopimuksen tekevä pelaaja. Viime kaudella Jokipoikien oma kasvatti pelasi pääosin A-junioreiden Mestistä, missä hän saalisti 39 ottelussa tehopisteet 8+21. Hämäläinen sai vyölleen myös yhden aikuisten Mestis-ottelun.

Niko Ervasti, 21, piipahti Joensuussa jo viime talvena lainalla Porin Ässistä ja esiintyi vakuuttavasti. Yhdeksän Mestis-ottelua tuottivat tehopisteet 2+1. Ässien A-junioreiden SM-liigajoukkueessa Ervasti takoi 45 ottelussa tehopisteet 3+13.

Joel Olkkonen, 25, on Joensuussa jo tuttu mies. Viime kaudella hän pelasi lainasopimuksella Jokipojissa 31 ottelua tehopistein 7+11. Kaikkiaan tällä raudanlujalla puolustajalla on tilillään 116 Mestis-ottelua, joista valtaosa nimenomaan ärjypaidoista. Olkkonen oli mukana voittamassa Jokipojissa Suomi-sarjan mestaruuden sekä Mestis-pronssia keväällä 2016.

 

Hyökkäykseen kovat paluumuuttajat


Joonas Larinmaan
, 25, jatkosopimus Jokipojissa on ilahduttava asia. Jatkuvasti parantanut ketterä hyökkääjä oli viime kaudella ärjypaitojen kantavia voimia ja tulitti runkosarjassa tehopisteet 11+38. Nyt Larinmaa aloittaa jo viidennen perättäisen kautensa Joensuussa.

Janne Väyrynen, 25, loisti Joensuussa pronssimitaleihin päättyneellä kaudella 2015-2016, jolloin hän tehtaili runkosarjassa tehopisteet 23+21. Menestyskauden jälkeen Väyrynen sai sopimuksen Rauman Lukkoon, jossa hän pelasi kahdella edelliskaudella 11 liigapeliä ja piipahti lainalla Mestiksessä KeuPa HT:n riveissä. ”Väykän” paluu Mehtimäelle tuottaa kannattajille takuulla ilon hetkiä – ja vastustajille harmaita hiuksia.

– Olen innoissani siitä, että pääsen takaisin Joensuuhun pelaamaan. Kaupungista ja seurasta on paljon hyviä muistoja, mikä oli ehkä suurin syy palata takaisin, Väyrynen iloitsee.

Mika Koivisto, 26, edustaa joukkueessa kokeneempaa kaartia, onhan hänellä tilillään mm. 86 peliä Liigassa KooKoon riveissä. Mies edusti Jokipoikia jo viime kaudella, ja jatkaa siitä, mihin kuluneen talven aikana jäi. Tehopisteet 15+11 ovat lukemat, joita Koivisto lähtee tulevalla kaudella entisestään parantamaan.

Myös Lauri Huhdanpää, 23, on tuttu mies Joensuussa. Toissa kaudella hän saalisti tehopisteet 7+31 Jokipoikien riveissä, ja siirtyi viime kaudeksi KeuPa HT:n riveihin. Siellä mies voitti Mestiksen mestaruuden ja naputti runkosarjan osalta tehopisteet 8+12.

Tatu Kokkola, 20, osaa myös tehdä maaleja. KalPan kasvatti pelasi kahdella edelliskaudella lainasopimuksella IPK:ssa, ja varsinkin viime kausi oli hänelle hieno. Runkosarjassa pelatut 48 peliä tuottivat tehopisteet 20+21. Nuorukaiselta löytyy vyöltään myös neljä Liiga-peliä, lisäksi hän voitti kuluneena keväänä KalPan paidassa A-junioreiden Suomen mestaruuden.

Miro Väänänen, 19, on Jokipoikien oma kasvatti, joka paransi kuluneella kaudella otteitaan hurjasti kauden loppua kohti mentäessä. Runkosarjassa miehen tehopisteet olivat 1+7, ja seitsemässä pelaamassaan pudotuspelissä hän latoi tehopisteet 1+4. Väänänen on oiva osoitus joensuulaisen pelaajapolun toimivuudesta, ja ensi kaudella mieheltä on lupa odottaa jälleen entistä parempaa.

Harri Lankinen, 19, pelasi viime kauden Jokipoikien A-junioreiden Mestis-joukkueessa. Hän oli mukana 26 ottelussa ja nappasi niissä tehopisteet 12+24. Nyt ärjypaitojen oma kasvatti on valmis astumaan urallaan jälleen askeleen eteenpäin tehden sopimuksen edustusjoukkueen kanssa.

 

Harald jatkaa maalilla


Maalivahti Joonas Harald, 22, saapui Joensuuhun kesken viime kauden Pelicansin organisaatiosta. Lainasopimuksessa oli optio tulevasta kaudesta, ja sen molemmat osapuolet halusivat käyttää. Harald torjui keväällä 19 runkosarjan ottelussa torjuntaprosentilla 91,0%.

Jokipoikien pelaaja-asioista vastaava Mika Martikainen on nyt solmittuihin sopimuksiin tyytyväinen.

– Ei ole mitenkään itsestään selvää, että meillä hyvin pelanneet miehet valitsevat ensi kauden joukkueekseen nimenomaan Jokipojat. Kyllä koko organisaatio on tehnyt hyvää työtä, mistä selvimpänä esimerkkinä on tietysti Esa Lehikoisen kahden vuoden sopimus, Martikainen toteaa.

– Joensuu kiinnostaa pelaajia, ja meillä on mahdollisuuksia saada tänne kovankin luokan tulevaisuuden lupauksia, kuten nyt esimerkiksi Tatu Kokkola. Juuri tämänkaltaisia nälkäisiä kavereita etsimmekin, ja mielestäni olemme saaneet ensi kauden joukkueeseen todella hyviä täsmähankintoja.

– Useamman pelaajan perässä ovat muutkin Mestis-seurat pyörineet, ja kiinnostusta on ollut Liigaa myöten. Se, että he valitsivat pelipaikakseen Jokipojat, on minusta hieno asia. Lisää sopivia pelaajia etsitään kaiken aikaa, ja jo parin viikon sisällä meillä on lisää tiedotettavaa aiheen tiimoilta, Martikainen vihjaa.

Valmennustiimi säilyy tismalleen samana kuin kuluneellakin kaudella. Päävalmentaja Jouni Variksen rinnalla toimivat apuvalmentaja Ville Väänänen, maalivahtivalmentaja Arto Pyykkö sekä fysiikkavalmentaja Pasi Kinnunen.

Lisäksi Jokipoikien taustalla toimivan Mehtimäki Oy:n hallitus saa uuden jäsenen, kun aktiiviuransa päättänyt Samu Pitkänen hyppää mukaan porukkaan. Pitkän ja kunniakkaan pelaajauran tehneen Pitkäsen sydän sykkii joensuulaiselle jääkiekolle, ja hän tulee toimimaan ja työskentelemään sata lasissa seuran ja joukkueen eteen.

 

Jokipoikien sopimuspelaajat

Maalivahdit (1 kpl)

Joonas Harald

Puolustajat (6 kpl)

Esa Lehikoinen (2020)
Joel Olkkonen
Lassi Raitanen
Wiljami Kupiainen
Niko Hämäläinen
Niko Ervasti

Hyökkääjät (7 kpl)

Joonas Larinmaa
Janne Väyrynen
Mika Koivisto
Lauri Huhdanpää
Tatu Kokkola
Miro Väänänen
Harri Lankinen

 

Kommentit   

+8 #1 aku 04.05.2018 12:43
Hyvältä näyttää!!
+6 #2 jones 04.05.2018 12:50
Väyrynen ja Kokkola on kovia hankintoja. Todella kovia!

Mielenkiinnolla odotellaan ensi viikkoa.
-4 #3 möly 04.05.2018 12:51
Ainut mikä vähän askarruttaa on,Lauri Huhdanpää..
+4 #4 Peks1 04.05.2018 12:56
Kaikki hyviä ja mielenkiintoisi a nimiä. Olkkosen soppari on kyllä ylläri, mutta kaipa se kertoo, että Jokipojat on aidosti houkutteleva vaihtoehto heti Liigan alapuolella.

Lähetys katkaistiin liian aikaisin, unohtivat kertoa Samun hyppäämisestä hallitukseen. Tuo on siitä hyvä juttu, että kun hänellä on Ärjy-sydän, niin silloin tietää että hallituksessa tehdään myös asioita eikä vaan istuta kokouksessa. Toki näkisi hallituksessa mielellään myös bisnesmiehiä, mutta hyvä näin tässä vaiheessa.
+5 #5 Paitsio 04.05.2018 13:17
Lainaus Peks1:
Kaikki hyviä ja mielenkiintoisia nimiä. Olkkosen soppari on kyllä ylläri, mutta kaipa se kertoo, että Jokipojat on aidosti houkutteleva vaihtoehto heti Liigan alapuolella.

Lähetys katkaistiin liian aikaisin, unohtivat kertoa Samun hyppäämisestä hallitukseen. Tuo on siitä hyvä juttu, että kun hänellä on Ärjy-sydän, niin silloin tietää että hallituksessa tehdään myös asioita eikä vaan istuta kokouksessa. Toki näkisi hallituksessa mielellään myös bisnesmiehiä, mutta hyvä näin tässä vaiheessa.

Olkkoselle kuulemma oli tarjolla Jukurit, Ketterä ja Sapko, valitsi kuitenkin parhaimman :)
+1 #6 Peks1 04.05.2018 13:30
Mikähän siinä Jukureissa on sitten mättänyt? Ehkä rooli. Täällä Olkkonen saa taatusti niin paljon peliaikaa kuin vaan jaksaa pelata.
+1 #7 selästä taklaaja 04.05.2018 13:30
Hyviä sopimuksia kaikki. Ihan hyvä alku sopimusten suhteen. 14 vastaavaa ja joukossa muutama huippupelaaja vielä niin ihan hyvä joukkue voi olla Jokipojilla ensi kaudella.
+1 #8 Paitsio 04.05.2018 13:34
Lainaus Peks1:
Mikähän siinä Jukureissa on sitten mättänyt? Ehkä rooli. Täällä Olkkonen saa taatusti niin paljon peliaikaa kuin vaan jaksaa pelata.

Varmaankin näin ja henkilökohtaise t syyt. Mutta anyway, parempi näin meille!
-3 #9 Theme_84 04.05.2018 13:37
Lainaus Peks1:
Mikähän siinä Jukureissa on sitten mättänyt? Ehkä rooli. Täällä Olkkonen saa taatusti niin paljon peliaikaa kuin vaan jaksaa pelata.


Hpk oli Olkkosen viime kauden seura, ei jukurit.
+3 #10 Teppana85 04.05.2018 13:38
Näyttää erittäin hyvältä tässä vaiheessa!
+4 #11 Paitsio 04.05.2018 13:41
Lainaus Theme_84:
Lainaus Peks1:
Mikähän siinä Jukureissa on sitten mättänyt? Ehkä rooli. Täällä Olkkonen saa taatusti niin paljon peliaikaa kuin vaan jaksaa pelata.


Hpk oli Olkkosen viime kauden seura, ei jukurit.

No eipä kukaan niin ole väittänytkään. Jukurit vain olivat kiinnostuneita Olkkosesta ja tarjosivat sopparia ensi kaudelle.
+3 #12 JTK 04.05.2018 13:52
Ihan hyvältä näyttää tässä vaiheessa. Uusien omien kasvattien Hämäläisen ja Lankisen sopparit ovat hieno juttu. Sitä ihmettelin, että Rouhiaisen nimeä ei löytynyt eikä Makkosen? Jospa ne vielä...

Toivottavasti Väyrysen ura lähtee taas täällä lentoon parin rikkinäisen kauden jälkeen. Huhdanpää voi olla hyvä tai sitten ei. Asenteesta kiinni. Kokkola on hyvä hankinta ja Larinmaan ja Koiviston jatkot ovat hyvät! Olkkonen on hyvä pakki Mestikseen, joten oli viisasta jäädä tänne ja Lehikoisen kahden vuoden soppari on hyvä homma.

Väänäsen ja Kupiaisen jatkot ovat myös plussaa ja tästä on hyvä jatkaa joukkueen rakentamista.
+5 #13 st1 04.05.2018 14:22
Ai jai, olipas positiivinen julkistus.Pakis to kasautuu tosi hyvin Lehikoisen, Raitasen ja Olkkosen ympärille. Hyökkäyksessä Kokkola tosi mielenkiintonen tuttavuus, Väyrynen tekee tehoja kun vaan kunnossa pysyy. Hyvältä näyttää, siitä se joukkue täydentyy sitten vielä tulevina viikkoina.
+4 #14 Paitsio 04.05.2018 15:06
Joku tai jotkin rotat ovat ottaneet pelikentäkseen Mehtimäkeläisen palstan. Jos oikeasti olisivatkin Jokipo kannattajia, niin miinusmerkkejä tuskin olisi jaettu st1, JTK, Theme, selästä taklaaja jne kommenteille. Eipä taida kenelläkään olla mieltä tänne kohta mitään kirjoittakaan, jos ei edes tätäkään fanisivustoa pystytä pitämään edes jotenkin positiivisessa hengessä. Ja ihan vain tiedoksi, edustus on lakannut lukemasta tätä palstaa jo ajat sitten juuri näiden "rottien" takia. Enkä yhtään ihmettele. Positiivista komenttia tulee kyllä muutamien nimimerkkien takaa, jotka nekin sitten teilataan. Olisi mahtavaa kun meillä olisi palsta jossa voisi kannustusta jakaa edariin, toki voi aina kyseenalaistaa asioita, sehän on aina tarpeen, mutta sitä en ymmärrä kuitenkaan, että jos joku kirjoittaa positiivista asiaa, niin se saa -5? Tätäkö me muka ollaan Pohjois-Karjala ssa???
+5 #15 G-Gatsomo 04.05.2018 15:14
Lauri Huhdanpää..ehke n pelimies jos vain ottaisi kanamunat pois kainaloista eikä pelkäisi taklauksia
+5 #16 tilkka 04.05.2018 16:25
Jakke Hakulinen on A -nuorten valmentaja!
+4 #17 JTK 04.05.2018 16:58
Lainaus tilkka:
Jakke Hakulinen on A -nuorten valmentaja!

Jep, näin on. Kävin äsken juttelee kaverin kanssa. Pitkään toiminut Kalpassa junnuissa ja pätkän Warkiksessa jne. Kokenut, vaativa ja intohimoisesti lätkään suhtautuva valmentaja juuri, kuten junnuissa pitää ollakin.

Hallilla alkoi juuuri kilpaikäluokkie n kartoitustapaht uman aloituspalaveri t ja kohta alkavat myös jäät. Ihan kivasti oli tullut pelaajia muualtakin. Pitää lähtee kohta takas hallille aistimaan tunnelmia.
+3 #18 Peks1 04.05.2018 17:01
Ylläpito voisi poistaa nämä plus- ja miinus-painikke et. Ei niitä tarvita. Ihan hyvä, jos joukkue ei lue tätä palstaa. Heidän pitää keskittyä omaan tekemiseensä. Varmaan Facebook on se paikka, jossa kannattaa kannustusta jakaa, sieltä se huomataan. Ja kirjoitetaan omalla nimellä.
+3 #19 Peks1 04.05.2018 17:06
Edarin sivuja uudistettu. Sieltä on unohtunut suora polku tai painike Junnujen sivuille.
+4 #20 Riffixi 04.05.2018 17:07
Totta. Noita + ja - laatikon laidassa. Ei mitään lisäarvoa. Ps. Jatkoaika ei ole vielä tiedottanut meidän tämän päivän sopimuksista?!
+7 #21 Eastside22 04.05.2018 17:14
Tämähän vaikuttaa oikein hyvältä , etenkin väyrysen paluu .
+4 #22 Peks1 04.05.2018 17:32
Minä tilasin seisomakausarin . Syksyä odotellessa.
-1 #23 Peks1 04.05.2018 18:11
Muurin takana Karjalainen kyselee Martikaiselta, että onko Jokipo ottamassa Liigasta yhteistyökumppa nia? Martikainen ei kiellä eikä myönnä. Mutta sanoo, että viimeinen Mestiksen mohikaani tässä on oltu jne. Eli farmia pukkaa? Noh, viimeinen mohikaani tosiaan ja ei kai enää ole vaihtoehtoja, jos meinaa pärjätä muille?
+3 #24 Repe 04.05.2018 18:28
Aikoja sitten sanoin, että + ja - merkit pois. Jotkuthan laittavat välillä automaattisesti minulle(kin) miinuksen kirjoitinpa mitä tahansa:)
+1 #25 Alikka 04.05.2018 21:09
Jatkoja kun vielä sais tehtyä kolmikolle: Viirlas,Rajamäk i ja Uski niin vaikuttas erittäin vahvalta.
+1 #26 JTK 04.05.2018 21:24
Lainaus Peks1:
Muurin takana Karjalainen kyselee Martikaiselta, että onko Jokipo ottamassa Liigasta yhteistyökumppania? Martikainen ei kiellä eikä myönnä. Mutta sanoo, että viimeinen Mestiksen mohikaani tässä on oltu jne. Eli farmia pukkaa? Noh, viimeinen mohikaani tosiaan ja ei kai enää ole vaihtoehtoja, jos meinaa pärjätä muille?

Juurikin näin. Kaikenlaisia juttuja liikkuu aiheeseen liittyen, mutta eiköhän sieltä tule tietoa jossain vaiheessa.

+ ja - merkeistä puhuttaessa, niin mulle on ihan sama onko niitä vai ei. En noteeraa niitä.
+3 #27 Cånde 04.05.2018 21:56
Jatkajista eniten ilahduttaa Olkkonen, Koivisto ja Larinmaa. Ehkä eniten Koivisto, pelasi nimittäin melkeenpä joka vaihdossa täysillä logolle. Toivottavasti myös Harald saa nyt ainakin aloittaa ykkösenä, pelasi sen verran lupaavasti talvella ja ennen kaikkea nousujohteisesti.

Uusista/uusvanhoista Kokkola ja Ervasti ovat loistavia hakuja. Väyrynen myös, mutta toivottavasti ei mene rikki. Huhdanpäätä epäiltiinkin jo aiemmin. Välillä oli aika raskasta katseltavaa viime visiitillä. Taitava pelaaja toki.

Nyt julkaistiin kärkikethjuihin aika monta tyrkyllä olevaa laituria. Seuraavaksi keskikaistalle lisää leveyttä Kokkolan ja Väänäsen seuraksi?
+6 #28 hessu 04.05.2018 22:36
Tatu Kokkola suvereeni sentteri tulevalle kaudelle. Ilman RissasJaakon paluuta Kalpaan olis saanut sopimuksen liigaan. Loistava 2suunnan peliä ja ruokkii Väyrystä tulevalla kaudella.
+6 #29 Peks1 04.05.2018 23:11
Jotainhan siellä viritellään, kun Karjalainenkin huhuja uskoo ja niiden perusteella kyselee. Mutta Martikainen toteaa: "varmasti positiivista uutista on tulossa"
+4 #30 keitsi 04.05.2018 23:45
erittäin hyvä runko kasassa! muutama täsmähankinta vielä tarvitaan ja ykkösmokke :) Jokipo !!!
+3 #31 Eastside22 05.05.2018 00:50
Nää plus ja miinus pojot syövät täään palstan vituilleen .
+1 #32 rizee 05.05.2018 09:10
Lainaus keitsi:
erittäin hyvä runko kasassa! muutama täsmähankinta vielä tarvitaan ja ykkösmokke :) Jokipo !!!

Mie lähtisin kylmän viileesti Haraldilla ykkösenä. Makkosen Antti omista kakkosveskaksi koko kaudeksi ja muita A-poikia tarvittaessa sitten kaveriksi. Antti on kuitenkin jo 21-vuotias, ja jos halutaan omia kasvatteja ajaa sisään, niin miksei nyt olis Makkosen aika?
+1 #33 JTK 05.05.2018 09:41
Lainaus rizee:
Lainaus keitsi:
erittäin hyvä runko kasassa! muutama täsmähankinta vielä tarvitaan ja ykkösmokke :) Jokipo !!!

Mie lähtisin kylmän viileesti Haraldilla ykkösenä. Makkosen Antti omista kakkosveskaksi koko kaudeksi ja muita A-poikia tarvittaessa sitten kaveriksi. Antti on kuitenkin jo 21-vuotias, ja jos halutaan omia kasvatteja ajaa sisään, niin miksei nyt olis Makkosen aika?

Just näin. Joukkuetta rakennettaessa aina etukäteen mietitään kuka on lähtökohtaisest i ykkösveskari, mutta lopultahan se nähdään kuka on kuka kauden aikana. Ehdottomasti Makkonen mukaan ja haastamaan Haraldia. Ei tarvii mennä merta edemmäs kalaan.

Yksi veskari sanoi osuvasti aikoinaan, kun valmentaja rupesi kauden alussa nimeämään kuka veskari on ykkönen ja kuka kakkonen: "ai nämä on päätetty jo etukäteen. Eikös näitä ratkota kaukalossa harjoituksissa ja peleissä". :)
+2 #34 Peks1 05.05.2018 09:55
Minä oisin tehnyt niin, että hankkinut ykkösmoken ja siihen Makkonen kirittämään. Ei Harald ollut sen tason molari, mitä esim. viime kauden mitalijoukkuill e oli molket. Mutta tietysti onhan mahdollista, että hänkin vielä molsuna nostaa tasoaan.
+3 #35 selästä taklaaja 05.05.2018 11:42
Myönnän, että minunkin kommentit ovat joskus olleet aika skeptisiä eivätkä aina niin positiivisia. Mielestäni ainakin tiettyyn rajaan asti voi arvostella negatiiviseen sävyynkin seuran toimintaa. Minä en juuri noita peukkuja jakele suuntaan tai toiseen enkä kiinnitä huomiota siihen, että mitä mieltä minun kirjoituksistan i ollaan. Mielestäni eri henkilöiden kommentit ovat pääsääntöisesti hyviä, koska eihän asioista tarvitsekaan olla kaikkien samaa mieltä. Ylilyöntejäkin toki joskus sattuu...myös minulle :)
+5 #36 Teppana85 05.05.2018 11:59
Parasta näissä julkaistuissa nimissä on, ettei mukana ole yhtään ns. täytemiestä, tosin osa tullee pelaamaan paljon a-junioreissa jne.

Jospa viime kautista kiinnostavampi joukkue houkuttelisi hieman enemmän yleisöäkin peleihin.
+1 #37 Peks1 05.05.2018 12:02
Jääkiekkoyhteis ölle lätkä on osalle työtä ja osalle vähintääkin vakava harrastus ja elämäntapa. Faneille lätkä on enemmänkin viihdettä, ajanvietettä ja pakoa arjesta. Niinpä ei sitä fanien kannata niin vakavasti ottaa, että ainakaan mököttäisi seuralle, jos seura ei tee niin kuin itse toivoisi. Viihdettä ja ajanvietettä on myös tämä kommentointi. Aina tulee mietittyä, että jos kommentissaan mainitsee jonkun pelaajan nimen, että mitähän se pelaaja ajattelee, jos hänen nimi mainitaan palstalla. Siksi pitänee varovasti kritisoida, jos kritisoi.
+3 #38 Peks1 05.05.2018 12:07
Eilen iltapäivällä kun ostin seisomakausarin , niin siinä oli järjestysnumero 4. Eli ei nyt mikään kauhea hulina käynyt kaupassa heti ekana päivänä. Lisää mainostusta vaan. 160 on hyvä hinta, pitää myös ajatella, että se on samalla seuran tukemista.
+4 #39 Riffixi 05.05.2018 12:42
Se on pojat sillä lailla että joukkueesta tulee varsinkin paperilla vahva! Parin viikon päästä taas jysähtää! Olisiko Immonen ensimmäinen puheenjohtaja,j oka saisi seuran liigaan ja pysymään siellä
+1 #40 jones 05.05.2018 12:54
Lainaus Riffixi:
Olisiko Immonen ensimmäinen puheenjohtaja,joka saisi seuran liigaan ja pysymään siellä


Tätä mää joka ilta rukoilen.

Jospa sitten joskus? EU:n konkan myötä Jokipojat nousee pykälän seuraavien tarjokkaiden listalla, varsinkin jos kaupunki toteuttaa hallille mitä kaavailtu ja aloitettu. Nyt ei saa vaan tehdä virheitä.
+4 #41 jones 05.05.2018 13:07
Väyrynen - Kokkola - Huhdanpää
Koivisto - Väänänen - Larinmaa

Tai

Väyrynen - Kokkola - xxx
Koivisto - Väänänen - Larinmaa
xxx - Huhdanpää - xxx

Väänänen pystyy haastamaan Huhdanpään nokkimisjärjest yksessä. Se voi olla Huhdanpää lähtökohtaisest i "vain" kolmosketjun peluri ja kärkikenttiin tulee vielä muuta, mikä olisikin toiveissa.

Huhdanpää pelasi Keupassa laiturina. Kaavaileeko Jokipojat takaisin sentteriksi vai peluuttaako vähemmässä puolustusvastuu ssa laiturina edelleen? Vastauksia saanee seuraavien sopimuksien ryppäässä.
+4 #42 JTK 05.05.2018 14:33
Hyvä pöhinä jo toistaa päivää hallilla, kun pelaajakartoitu kset jatkuvat. C-, B- ja A-nuoriin on näytillä yhteensä yli 20 kaveria muualta päin Suomea esim. Oulusta, Helsingistä, Vantaalta ja tietysti tästä lähempääkin. Hienoa, että imua on tännekin päin.

Juttelin hallilla porukoiden kanssa, niin esim. Etelä-Suomessa tiedostetaan, että Joensuussa tehdään laadukasta juniorityötä. Täällä kuulema pidetään pelaajista hyvää huolta ja, jos omassa seurassa nousee tie pystyyn, niin tämä on hyvä paikka hakea kehitystä uralle. Mukavalle kuulostaa! :)
+4 #43 tilkka 05.05.2018 16:15
Jtk taitaa myös edariin tulla täältä muutama ukko? Onko Vikstenistä tietoa tuleeko sinne?
+1 #44 Joreh33 05.05.2018 17:16
Makkonen todennäköisesti vaihtamassa organisaatiota Hokki tai muualle suomisarjaan? Ainoa viimekauden a-nuorten maalivahdeista Teemu Kettunen taitaa olla ainoa joka Jokipoikiin jää. Ei taida vielä omista junnuista toista maalivahtia löytyä Haraldille kirittäjäksi.
#45 Reikäpallo 05.05.2018 17:24
Miten Makkonen menee Lindroosin edelle? Tilastojen perusteella Lindroos olisi parempi vaihtoehto kuin Makkonen. Toki ei pidä katsoa pelkkiä tilastoja.
+2 #46 Joreh33 05.05.2018 17:44
Lainaus Reikäpallo:
Miten Makkonen menee Lindroosin edelle? Tilastojen perusteella Lindroos olisi parempi vaihtoehto kuin Makkonen. Toki ei pidä katsoa pelkkiä tilastoja.


Missä Lindroos ensi kaudella? Ei ole ainakaan A tryouteilla ollut.
+4 #47 Peks1 05.05.2018 17:56
Ex-jokipoikia mm-kisoissa: Mäenalanen ja Pavlovs. Onko muita?
+4 #48 JTK 05.05.2018 18:00
Lainaus Joreh33:
Makkonen todennäköisesti vaihtamassa organisaatiota Hokki tai muualle suomisarjaan? Ainoa viimekauden a-nuorten maalivahdeista Teemu Kettunen taitaa olla ainoa joka Jokipoikiin jää. Ei taida vielä omista junnuista toista maalivahtia löytyä Haraldille kirittäjäksi.

Niin Makkonen vaihtanee seuraa (ei hokkiin), jos täältä ei tarjota kunnon näytönpaikkaa. Lindroos menee käsittääkseni tryoutilla muualla, kuten huippulahjakas veskari Lehikoinenkin, joka pelasi menneellä kaudella meidän B:ssä.
+4 #49 möly 05.05.2018 18:06
Lainaus Peks1:
Ex-jokipoikia mm-kisoissa: Mäenalanen ja Pavlovs. Onko muita?

Nutivaara.. Muistaakseni kävi muutaman pelin täällä pelaamassa.
+4 #50 JTK 05.05.2018 18:25
Nutivaara pyörähti täällä 11 (0+3) pelin verran lainalla. Riikola on syntynyt Joensuussa ja on pelannut meillä junnuna, mutta ei ole meidän kasvatti vaan Saipan.
+2 #51 Peks1 05.05.2018 20:03
Ylönen on Ranskan listoissa, varmaan hierarkiassa vasta 3.
+3 #52 Theme_84 05.05.2018 20:38
Väyrysellä taisi olla paljon loukkaantumisia viime kaudella. Toivottavasti saa ehjän kauden.
-2 #53 Theme_84 05.05.2018 20:53
Toimisikohan Joona Karevaara ja Juuso Rajalan yhteispeli vielä Jokipojissa? Pelasivat aikasemmin Jokipojissa samassa ketjussa ja myös Kookoossa.
+1 #54 JTK 05.05.2018 21:19
Lainaus Theme_84:
Väyrysellä taisi olla paljon loukkaantumisia viime kaudella. Toivottavasti saa ehjän kauden.

Kaksi rikkinäistä kautta alla eri vaivojen takia, mutta on nyt kuulema kunnossa ja intoa täynnä! :)
+1 #55 Riffixi 05.05.2018 22:28
Rajala ja karevaara pelaavat ns.rahasta,jote n tuskin tulevat tänne...
+3 #56 Paitsio 05.05.2018 23:06
Mahtava runko siis kasattuna! Pistetäänpä veikkaus kapteenistosta. Oma veikkaus että C menee talonmiehen rintapieleen... Entäpä varakaput?
-1 #57 Teppana85 06.05.2018 00:03
C=Lehikoinen A=Viirlas&Halon en/Uski (jos/kun jatkavat)
-5 #58 Paitsio 06.05.2018 00:06
Lainaus Teppana85:
C=Lehikoinen A=Viirlas&Halonen/Uski (jos/kun jatkavat)

Mutta entäpä jos eivät jatka?
-5 #59 Paitsio 06.05.2018 00:14
Lainaus Teppana85:
C=Lehikoinen A=Viirlas&Halonen/Uski (jos/kun jatkavat)

Niin ja tuuliviiri Viirlas ei kapujoukkoon istu, muut kylläkin :D
+3 #60 Teppana85 06.05.2018 00:20
Koivisto aika vahva myös, esimerkillinen kaveri.
+3 #61 Alikka 06.05.2018 08:58
Lainaus Paitsio:

Niin ja tuuliviiri Viirlas ei kapujoukkoon istu, muut kylläkin :D

Eikös Viirlaksella ollu A?
+4 #62 Theme_84 06.05.2018 09:57
Koivistolla oli A.
-3 #63 jones 06.05.2018 10:33
Hifk:n suuntaan taidetaan olla kumartumassa? Sieltä olisi ainakin todellista talenttia tarjolla runsaastikin.
+2 #64 rizee 06.05.2018 10:51
Lainaus jones:
Hifk:n suuntaan taidetaan olla kumartumassa? Sieltä olisi ainakin todellista talenttia tarjolla runsaastikin.

Näin minäkin oon kuullut ja lukenut, mutta huhuja tähän mennessä vaan. Liekkö ankka, sen aika näyttää.

En oikein osaa vielä suhtautua asiaan. Jos tämmönen sopimus tehdään niin pitää sen olla koko kauden lainat mahdollistava, eikä mikään parin pelien piipahduspakett i, jossa pelaajisto vaihtuu jokaisella viikolla. Myös täältä ylöspäin siirtymiseen pitäis saada joku järki.

Luotan et Hilppa ja kumppanit tietää mitä tekee.
-3 #65 jukkis 06.05.2018 11:06
https://hifk.fi/pelaajat/niilo-halonen/

Siinä meille mokke.
#66 tilkka 06.05.2018 11:30
Itse kans täällä kuullut et Jokipojat olisi nuorille pelaajille jotka ei mahdu joukkueseen?
#67 JTK 06.05.2018 11:49
Lainaus jones:
Hifk:n suuntaan taidetaan olla kumartumassa? Sieltä olisi ainakin todellista talenttia tarjolla runsaastikin.

Ei kyllä HIFK kumartaa meidän suuntaan! Meillähän on jo valmiiksi saman väriset vieras- ja kotipelipaidat! Pikkunen HIFK-logo paitaan meidän ison Ärjy-logon viereen. Siistiä! :)

Tää kuvio sopis varmasti Eastside22:lle? Eikös HIFK ole sun toinen suosikki joukkue?
+1 #68 Teppana85 06.05.2018 12:11
Sitten varmaan hifkin paitoihinkin tulee pienet ärjylogot niin on tasapuolista.
+2 #69 rizee 06.05.2018 12:22
Jessellä saattaa olla peliaika tiukassa Vaasassa ensi kaudella. Menis kyllä meille kärkiketjuihun!
#70 JTK 06.05.2018 12:50
Lainaus rizee:
Jessellä saattaa olla peliaika tiukassa Vaasassa ensi kaudella. Menis kyllä meille kärkiketjuihun!

Eiköhän se ole just toisin päin ja Jesselle tulee peliaikaa Vaasassa? Hänellä oli vaivoja viime kaudella ja sen takia ei alussa tullut peliaikaa, mutta nyt mitä viimeksi juttelin, niin äijä on hyvässä iskussa.
-2 #71 Riffixi 06.05.2018 13:10
Jos me meinataan pärjätä,niin ei voi pelata omilla junnuilla hirveesti. Meitä A pelaa kuitenkin mestistä,ei liigaa,josta siitäkin on harppaus miesten peleihin. Siksi haluaisin nähdä liigayhteistyön tuovan meille lisäarvoa ja se on myös edullista.
+4 #72 jones 06.05.2018 13:17
HIFK yhteistyö menee, jos pelaajat on kokokauden lainalla. Mitään pelin kahden rumpaa en kattele yhtään.

Ja nämä Jtk:n haaveilemat pienet vieraat logot ärjypaidassa... .toivottavasti et tuollaista paskaa suolla vaikuttavissa piireissä. Tämmöisillä toimilla ei hallissa olisi enää edes niitä pelaajien sukulaisia. Ihmeen vähän arvostat seuran perinteitä ja faneja vaikka noinkin aktiivisesti pyörit kuvioissa tai sitten et ymmärrä moisista arvoista höykäsen pöläystä.
+3 #73 rizee 06.05.2018 14:07
Lainaus JTK:
Lainaus rizee:
Jessellä saattaa olla peliaika tiukassa Vaasassa ensi kaudella. Menis kyllä meille kärkiketjuihun!

Eiköhän se ole just toisin päin ja Jesselle tulee peliaikaa Vaasassa? Hänellä oli vaivoja viime kaudella ja sen takia ei alussa tullut peliaikaa, mutta nyt mitä viimeksi juttelin, niin äijä on hyvässä iskussa.

No mitä olen vähän Sportin rosterin kehittymistä ensi kautta varten seurannut, niin siellä on lähtökohtaisest i aika paljon pelaajia, jotka on Jessen edellä peluutuksessa. Toki toivon Jessen puolesta, että saa pelipaikan vakiinnutettua, ja kehittyy urallaan, mutta pitkät pelaamattomuusj aksot ei palvele Jesseä millään tavalla.
+7 #74 JTK 06.05.2018 14:09
Lainaus jones:
HIFK yhteistyö menee, jos pelaajat on kokokauden lainalla. Mitään pelin kahden rumpaa en kattele yhtään.

Ja nämä Jtk:n haaveilemat pienet vieraat logot ärjypaidassa....toivottavasti et tuollaista paskaa suolla vaikuttavissa piireissä. Tämmöisillä toimilla ei hallissa olisi enää edes niitä pelaajien sukulaisia. Ihmeen vähän arvostat seuran perinteitä ja faneja vaikka noinkin aktiivisesti pyörit kuvioissa tai sitten et ymmärrä moisista arvoista höykäsen pöläystä.

Logo-juttu ja kuka kumartaa kenellekin olivat täysin läppiä, mutta ilmeisesti huonoja? En arvannut, että joku voi noita edes todeksi luulla? Mutta vakavasti puhuen, niin yhteistyö HIFK:n kanssa on hyvä juttu. :)
-1 #75 JTK 06.05.2018 14:20
Juuri näin rizee lähtökohtaisest i voi ollakin ukkoja Jessen edellä, mutta on niitä takanakin ja lopulta pelipaikka pitää kuitenkin ansaita näytöillä. Loppukaudesta, kun Jessen vaivat oli ohi niin todella hyvin pystyi pelaamaan ja olikin yksi Sportin parhaista lopussa. Toki olihan sieltä lähtenytkin pelaajia pois, mutta todella hyvin jalka liikkui ja peli kulki. Siitä on hyvä jatkaa, mutta toki kilpailu on kovaa.
+3 #76 Peks1 06.05.2018 14:32
Seuran brändi logoineen ym. on äärimmmäisen arvokas. Vaikka logo on vaihtunut alkuperäisestä, niin Ärjy-logouudist us oli onnistunut. Vaakunalogo myös on niin upea, että sitä ei pitäisi kokonaan unohtaa.

Voisi kuvitella, jos joku saisi päähänsä nimetä seuran Joensuu United tai Red Bull Joensuu, niin kuinkahan monta katsojaa tulisi hallille? Ei yhtään.
-1 #77 jones 06.05.2018 14:43
Lainaus JTK:
Lainaus jones:
HIFK yhteistyö menee, jos pelaajat on kokokauden lainalla. Mitään pelin kahden rumpaa en kattele yhtään.

Ja nämä Jtk:n haaveilemat pienet vieraat logot ärjypaidassa....toivottavasti et tuollaista paskaa suolla vaikuttavissa piireissä. Tämmöisillä toimilla ei hallissa olisi enää edes niitä pelaajien sukulaisia. Ihmeen vähän arvostat seuran perinteitä ja faneja vaikka noinkin aktiivisesti pyörit kuvioissa tai sitten et ymmärrä moisista arvoista höykäsen pöläystä.

Logo-juttu ja kuka kumartaa kenellekin olivat täysin läppiä, mutta ilmeisesti huonoja? En arvannut, että joku voi noita edes todeksi luulla?


Jaa, pahoittelut jos en nyt oikein osannut huumoriasi lukea. Sellaista siitä viestistä en uudelleen tavaamallakaan löytänyt.

Pääasia että et ollut tosissaan moisesta haaveilemassa tai huomasit aivopierusi muuten.
#78 JTK 06.05.2018 22:23
Jukuri jatkaa Hermeksessä.
+2 #79 JTK 07.05.2018 14:15
Aaltosen Miro (1+2) oli eilen liekeissä, kun Marlies löi Crunchin 7-1. Miro valittiin ottelun tähdistöön. Marlies on voiton päässä pudotuspelien jatkosta.
-2 #80 rizee 08.05.2018 08:38
Katajaltakin kausikorttikamp anja...
#81 JTK 08.05.2018 09:48
Tänään on Karjalaisessa juttua Juniori Jokipojista kilpaikäluokkii n liittyen. Muun muassa valmennuspäälli kkö Karjalaisen ja uuden A-nuorten koutsin Hakulisen mietteitä. Juttu tulee jossain vaihessa tänään myös junnujen faceen.
-2 #82 jokipoforever 08.05.2018 13:24
https://www.facebook.com/KatajaBasket/posts/1713656442047608

Miten ois Jokipojat? Juuri laitoin omani kausarin Katajalle vetämään ja uskon että 70€ hintaan tuo 700 kausaria tulee rikkoontumaan!
+3 #83 Punakone 08.05.2018 13:29
Lainaus rizee:
Katajaltakin kausikorttikampanja...Kausikorttikamp anja alkaa varmasti kunhan toimistonväki palaa lomilta. Samalla tiedottaavat Hifkin kanssa tehdystä farmisopimukses ta. :)
+2 #84 JTK 08.05.2018 14:31
Jokipoikien kasvatin Santeri Koposen uusi seura on Heinolan Peliitat. Tsemppiä Sanelle! :)
+2 #85 JTK 08.05.2018 18:13
Jos joku ei halua katsoa Liigaa maksullisesti, niin pelejä näytetään TV:ssä ensi kaudella "jonkin verran " ilmaiseksi. Kanava tulee olemaan Olympialaisista tuttu TV5.
+1 #86 Peks1 08.05.2018 20:48
Ylönen vilahti Cmoren haastattelussa. Mainittiin, että pelasi Mestistä, mutta eipä vaivautunut toimittaja sanomaan missä joukkueessa.
-3 #87 itäpääty 09.05.2018 02:27
Koplakin oli julkaissut ensimmäiset sopimukset ensi kaudesta ja eipähän tuo vielä mitenkään huippu nippu ole rautaliigaan. Muutama uusi pelaaja oli tullut ja lopettaneita tai muualle siirtyviä on varmasti myös melkoinen nippu. Positiivisena jatkajana näen Leevi Koskimaan. Jos satutte käymään koplan pelissä niin kannattaa ottaa seurantaan. On semmonen heppu, joka ei kyllä kaihda mitään jäällä. Olisi kuin valettu Jokipoikien neloseen. Rapatessa roiskuu, mutta niinhän se nuorilla miehillä tuppaa muutenkin olemaan.

Koplan sopimustilanne 8.5.2018

Hyökkääjät:
Werneri Sjöblom (2019)
Roope Hämäläinen (2019)
Atte Hyttinen (2019)
Leevi Koskimaa (2019)
Juuso Sahlman (2019)
Konsta Heimonen (2019)
Jose Heikkinen (2019)

Puolustajat:
Aleksi Nykänen (2019)
Joni Okkonen (2019)
Henry Torn (2019)
Joonas Väyrynen (2019)

Maalivahdit:
Esa Kojo (2019)
Janne Louhelainen (2019)
+3 #88 JTK 09.05.2018 07:12
Heimonen on hyvä lisä joukkueeseen.
Pelasi meillä kuluneella kaudella A:ssa ja teki runkosarjassa tehot 8+11=19 ja 6 pudotuspelissä 1+3=4. Konsta osaa sopivasti "hämmentää" ja sotkea vastustajan kuvioita ja taklaa kovaa.

Wellu Sjöblom oli ainakin meillä ollessaan hyvä pelimies ja on näköjään Hokissakin mättänyt tehoja 10+16=26 ja Nykänen on varma "peruspakki". :)
-1 #89 itäpääty 09.05.2018 10:14
Lainaus JTK:
Heimonen on hyvä lisä joukkueeseen.
Pelasi meillä kuluneella kaudella A:ssa ja teki runkosarjassa tehot 8+11=19 ja 6 pudotuspelissä 1+3=4. Konsta osaa sopivasti "hämmentää" ja sotkea vastustajan kuvioita ja taklaa kovaa.

Wellu Sjöblom oli ainakin meillä ollessaan hyvä pelimies ja on näköjään Hokissakin mättänyt tehoja 10+16=26 ja Nykänen on varma "peruspakki". :)
eikös Heimonen ja Koskimaa ole molemmat Pieksämäen miehiä alunperin? Jospa ne sekottaa juomaveteen jotakin siellä Pieksämäellä..
+3 #90 päätykatsomo 09.05.2018 18:55
Sen verran pitänee tuohon kausarikampanja an kommentoida, että eikös tässä nyt anneta ymmärtää että sellainen on jollain tavalla päällänsä tonne juhannukseen asti, kortit alennushinnoin , seisoma 160 (230),ja istuma sitten pikkusen kalliimpi, 265 (320). (tosin vois olla vielä halvemmatkin).. mutta tuskin muuta tulee. Olis täyttä kusetusta niitä kohtaan jotka on jo hommanneet/homm aavat tolla hinnalla (joskin silloin pitäisi saada niidenkin halvemmalla ketkä on varanneet jo näillä tarjoushinnoill a).. Sen sijaan komppaisin tässä Katajaa, että tarjouskausarin juhannukseen mennessä ostaneet saavat pleijaripaketin sitten halvemmalla myös muihin nähden.. Joko sieltä sopimuksia tippuu tällä viikolla lisää?
-4 #91 Paitsio 09.05.2018 20:10
(tosin vois olla vielä halvemmatkin).. mutta tuskin muuta tulee. Olis täyttä kusetusta niitä kohtaan jotka on jo hommanneet/homm aavat tolla hinnalla (joskin silloin pitäisi saada niidenkin halvemmalla ketkä on varanneet jo näillä tarjoushinnoill a).. Sen sijaan komppaisin tässä Katajaa, että tarjouskausarin juhannukseen mennessä ostaneet saavat pleijaripaketin sitten halvemmalla myös muihin nähden..
Kyllähän se kitinä taas alkoi lippujen hinnoista! Tässä tapauksessa kannattaa se kausari siis ilmeiesti ostaa sinne Katajan peleihin, mitä helvettiä täällä ruikuttaa... Kataja ja Jokipo pelaa tietääkseni ihan eri lajeja. Näitä kahta kun ei voi mielestäni edes verrata keskenään? Aivan sama mitä Kataja lipuista kinuaa!

Jostain syystä veti yhteen koko rimpsun, mutta kommentti siis tuohon Päätykatsomon yllä olevaan kommenttiin... :)
+1 #92 Riffixi 09.05.2018 21:15
Mutta hei....c'moon.! Nyt seuran pitää markkinoida näitä edullisia kausikortteja. Ei se riitä,että niistä on hienot mainokset jossain facessa tai kotisivuilla. Miksi karjalainen ei tee juttua tästä aiheesta,että Jokipoikien kausikortti on nyt tosi edullinen ? Ai niin,mutta sehän olisi ilmaista mainosta....
+2 #93 Theme_84 10.05.2018 06:21
Tuto on tehnyt Jatkoaika.comin mukaan sopimuksen Matt Nickersonin kanssa. Herra pääsee taas riehumaan tänne suomeen ja vahingoittamaan pelaajia :/ Mitä hittoa Tuto tekee tuommosella pelaajalla??
+2 #94 rokkipoika 10.05.2018 09:16
Lainaus Theme_84:
Tuto on tehnyt Jatkoaika.comin mukaan sopimuksen Matt Nickersonin kanssa. Herra pääsee taas riehumaan tänne suomeen ja vahingoittamaan pelaajia :/ Mitä hittoa Tuto tekee tuommosella pelaajalla??

Oiskin vaan pelaajia kohtaan, mut viime kaus tais päättyä 20 matsin pelikieltoon tuomarin koskemattomuude n rikkomisesta ja katsojaa lyömisen vuoksi.
+4 #95 Teppana85 10.05.2018 09:21
Ehkä Tutossa on ajateltu, että jos ei pärjätä hyvällä, niin sitten pahalla. En tiedä, mutta ei tuossa hankinnassa ole kyllä mitään järkeä.
+5 #96 Reikäpallo 10.05.2018 10:04
Nyt on tapahtunut Turussa pahimman luokan aivopieru. Varmaankin tuolla hankinnalla yritetään saada katsojia halliin. Saa nähdä kuinka paljon kakkua saa tällä kaudella. Toivottavasti pelaajille ei käy pahasti.
-5 #97 JTK 10.05.2018 12:37
Lainaus Theme_84:
Tuto on tehnyt Jatkoaika.comin mukaan sopimuksen Matt Nickersonin kanssa. Herra pääsee taas riehumaan tänne suomeen ja vahingoittamaan pelaajia :/ Mitä hittoa Tuto tekee tuommosella pelaajalla??

Markkinointia? Kaveri herättää huomiota, kuten huomaa jo täällä palstallakin. Varmasti tuo jonkin verran lisää katsojia myös Tuton vieraspeleihin.
-7 #98 jambo 10.05.2018 21:44
Jokipo istumaan kortti 265, Katajan kausari 70.

Ei vaikee valinta jos kumpikin kiinnostaa

Ikävä myöntää Kataja osataan markkinoida. JoKP monen mielessä konkurssia ja torspoa ukko toimiston johdossa. :(
+1 #99 möly 11.05.2018 06:57
Lainaus jambo:
Jokipo istumaan kortti 265, Katajan kausari 70.

Ei vaikee valinta jos kumpikin kiinnostaa

Ikävä myöntää Kataja osataan markkinoida. JoKP monen mielessä konkurssia ja torspoa ukko toimiston johdossa. :(


Sehän kertoo siitä että alkaa Katajan kiinnostus häipyä yms. Vaikka olisi 20e katajan kortti vippeineen niin ei kiinnosta.
+3 #100 JTK 11.05.2018 07:45
Kyllähän tuo Katajan kausari 70 eurolla kuulostaa edulliselta varsinkin, kun puhutaan SM-tasosta. Paljon lie sitten heillä normaalisti ollut kausari?
+5 #101 Peks1 11.05.2018 08:44
Kyllä minäkin ensin toivoin halpiskausarika mpanjaa, mutta kun tämä linja on valittu, niin se on ihan ok. 160 seisomakausaris ta etenkin ei ole paha. Onhan ne toimistolla varmasti laskeneet, millä tyylillä saa eniten tuloja kokoon. Halpiskausariss a on se huono puoli, että sitten paluuta kalliisiin kausareihin ei välttämättä enää ole. Jos tänä vuonna Kataja myy 70 eurolla, niin seuraavana vuonna on aika hankala palata hintaan 395 euroa. Kuka suostuisi 70 euroon tottuneena maksamaan yht´äkki 395:- (17-18 Katajan kausarin hinta).
+2 #102 JTK 11.05.2018 10:37
Jos, liitto päättää, että Mestis viedään läpi 12 joukkueella niin taitaa olla KOOVEE nousemassa sarjaan? JHT:ssä empivät ja näillä näkymin eivät olisi lähdössä mukaan Mestikseen. Tampereella puolestaan ovat valmiina. Liitto päättä maaanantaina joukkuemäärän.
+1 #103 D-Katsomo 11.05.2018 11:04
[quote name="Peks1"]Ky llä minäkin ensin toivoin halpiskausarika mpanjaa, mutta kun tämä linja on valittu, niin se on ihan ok. 160 seisomakausaris ta etenkin ei ole paha. Onhan ne toimistolla varmasti laskeneet, millä tyylillä saa eniten tuloja kokoon. Halpiskausariss a on se huono puoli, että sitten paluuta kalliisiin kausareihin ei välttämättä enää ole.

Jos ja kun Kataja onnistuu kausarikampanja ssa niin tulee se tekemään otteluiden oheismyynnillä ison tilin. Viimekaudella Jokipoikien peleissä oli pahimmillaan 500-600 katsojaa silmämääräisest i laskettuna eikä silloin ole varmasti makkaratkaan mennyt kovin hyvin kaupaksi. Pahimmassa tapauksessa Kataja vie meiltä osan katsojista edullisella kausarilla...

Meidän oman juniorimyllyn tuotanto Valtteri Piiroinen on saanut sopimuksen Pohjois-Amerika n yliopistosarjaa n. Toivottavasti poika tekisi Erik Haulat ja nousisi vielä tulevaisuudessa NHL:ään.
+2 #104 JTK 11.05.2018 12:06
Tsemppiä Valtterille peleihin ja opiskeluihin rapakon taakse! :)

Roni Viirlas näköjään suuntaa Ranskaan.
+2 #105 Peks1 11.05.2018 15:31
No niin, maanantai Jokipojat julkistaa uutisen, jolla on "kauaskantoiset seuraukset tulevan kauden toimintaan." Nyt on kyllä kryptistä: koskee siis 2018-2019-kaude n toimintaa, mutta tällä tulevana kautena tapahtuvalla toiminnalla on kuitenkin kauaskantoiset seuraukset?
-3 #106 Paitsio 11.05.2018 17:10
Lainaus Peks1:
No niin, maanantai Jokipojat julkistaa uutisen, jolla on "kauaskantoiset seuraukset tulevan kauden toimintaan." Nyt on kyllä kryptistä: koskee siis 2018-2019-kauden toimintaa, mutta tällä tulevana kautena tapahtuvalla toiminnalla on kuitenkin kauaskantoiset seuraukset?


HIFK yhteistyösoppar i?
#107 jones 11.05.2018 17:12
Tuli myös mieleen ekana tuo HIFK.

Tiedoituksen sanamuotoihinki n sopisi yhteistyösoppar i. On kyllä niin nätisti kikkailtua sanaseppoilua että odotettavissa voi olla kyllä ihan mitä vaan.

Hallirempasta uuteen huoltajaan. :)
-3 #108 Peks1 11.05.2018 17:38
Tuossa on varmasti kirjoitusvirhe. Ehkä pitäisi olla "kauaskantoiset seuraukset tulevien kausien toimintaan". Se voisi tarkoittaa yhteistyösopimu sta. Tai jos tarkoitus oli sanoa "Tulevaa kautta koskeva uutinen, jolla on kauaskantoiset seuraukset" - se voisi olla halliremontti.
-4 #109 Theme_84 11.05.2018 18:16
Tuto julkaisee 19.5 pelaajasopimuks ia. Jospa se Matt Nickerson oli vain huhu...toivotta vasti. En ymmärrä miksi Tuto hakee tuollaista riehujaa joukkueseensa? No olihan Tutolla aikasemmin Niko Karhu joka lenti muutamista otteluista pihalle. Mieleen tulee ainakin kun Karhu taklasi päähän Frimania Tuto-Jokipojat ottelussa toissa kaudella. Karhu ei kuitenkaan ole niin idiootti pelaaja kuin mikä Nickerson on..
-4 #110 HuuHaa 11.05.2018 18:50
Mielipiteeni kausikorttien hinnoista,liian kovat hinnat,esim porissa ja lahdessa myydään seisoma paikoille kausikortit hintaan 119 euroa,kyse sentään liigasta,99 hintaan ostaisin,160,en osta,näkeehän nuo pelit elisaviihteeltä 8 euroa kuukaudessa,sis ältäen myös vieraspelit.
+2 #111 Peks1 11.05.2018 19:11
Mestis-joukkuee t ovat typeriä, kun antavat Fanseatin näyttää käytännössä ilmaiseksi pelejään. Itte eivät tod.näk. saa juuri mitään tuloja siitä.
-5 #112 rizee 11.05.2018 19:48
Lainaus HuuHaa:
Mielipiteeni kausikorttien hinnoista,liian kovat hinnat,esim porissa ja lahdessa myydään seisoma paikoille kausikortit hintaan 119 euroa,kyse sentään liigasta,99 hintaan ostaisin,160,en osta,näkeehän nuo pelit elisaviihteeltä 8 euroa kuukaudessa,sisältäen myös vieraspelit.

Samaa mieltä. Jää ostamatta. 90-100 euroa olisi ollut sopiva hinta. JoMallekin saisi satkulla kausarin.
+3 #113 Paitsio 11.05.2018 20:39
Tsemppiä Viirlakselle Ranskaan! Varmasti upea kokemus :)
#114 puupenkki 12.05.2018 00:44
Jomalla halvin kausari 100€ , mutta montako peliä sillä näkee? Tuo seisoma kortti 160€ on 6,4€per peli. Ei mielestäni paha.
+1 #115 JTK 12.05.2018 01:11
Lainaus Peks1:
Mestis-joukkueet ovat typeriä, kun antavat Fanseatin näyttää käytännössä ilmaiseksi pelejään. Itte eivät tod.näk. saa juuri mitään tuloja siitä.

Eivät näytä ilmaiseksi.
+1 #116 selästä taklaaja 13.05.2018 14:34
Lainaus JTK:
Lainaus Peks1:
Mestis-joukkueet ovat typeriä, kun antavat Fanseatin näyttää käytännössä ilmaiseksi pelejään. Itte eivät tod.näk. saa juuri mitään tuloja siitä.

Eivät näytä ilmaiseksi.

Niin ja vaikka miten edullisesti näyttäisivät niin liittohan se varmaan ne sopimukset noista tekee? Ei taida yksittäinen seura voida paljonkaan noihin vaikuttaa. No, demokraattisest i valitus edustajathan ne varmaan noistakin päättävät....

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste