Katseet kohti pronssipeliä

Katseet kohti pronssipeliä
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Katseet kohti pronssipeliä
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Katseet kohti pronssipeliä
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Katseet kohti pronssipeliä
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–KeuPa HT 2–3 (0–2, 0–1, 2–0)

Jokipojat taipui välierissä suoraan otteluvoitoin 0–4 runkosarjan voittaneelle KeuPa HT:lle. Keuruulaiset hakivat neljännen voittonsa keskiviikkoiltana Mehtimäeltä. Vierasjoukkue karkasi vajaassa puolessa tunnissa jo 3–0-johtoon, ja ärjypaitojen maalilla yli kuukauden tauon jälkeen nähty Joonas Harald (9 torjuntaa) sai tehdä tilaa Sebastian Ylöselle. Hän selvisi loppupelistä takaiskuitta ja vain neljällä torjunnalla. Jokipojat kehittelikin päätöserässä vielä hyvän kirin ja nousi maalin päähän Oskari Lehtisen ja Timo Hiltusen osumilla. Jokipoikien kauden viimeistä kotipeliä vaivautui seuraamaan paikan päälle enää vajaat tuhat katsojaa. Kausi ei kuitenkaan ole vielä suinkaan ohitse: Jokipojat pelaa Mestiksen pronssimitaleista perjantaina 6. huhtikuuta joko Turussa tai Savonlinnassa.

 

Otteluraportti

Jokipoikien ja KeuPa HT:n neljäs kohtaaminen kuvasi hyvin koko välieräsarjaa. KeuPa oli kokonaisuutena hiukan jokaisella osa-alueella Jokipoikia edellä.

Jokipojat ei pystynyt missään neljästä kamppailussa viimeistelemään kahta maalia enempää. KeuPan tiivis puolustaminen yhdistettynä maalivahti Lassi Lehtisen hyviin torjuntoihin olivat suurimpia syitä siihen, miksi KeuPa pelaa tänä keväänä finaaleissa.

– Lassi Lehtinen oli aivan huikea tässä sarjassa, kuten edellisessäkin. 1999 syntynyt kaveri, eikä päätä paljon palele. Pusun ansaitsee otsaan, KeuPan päävalmentaja Mikko Heiskanen kiitteli.

– Pelinä tämä ei historian kirjoihin jäänyt. Lopussa meni jännäksi. Jokipojat tuli ihan sata lasissa koko ajan. Kaksi erää oli hyvää. Se on vaikea, kun vähän alkaa jännäämään ja pojat ei ole kuitenkaan NHL-pelaajia. He ovat vasta kasvamassa henkisesti NHL-pelaajan mittoihin, hän jatkoi.

Pari erää ottelusta sujui vieralijoiden hallinnassa. Jokipojat heräsi pelaamaan kolmannessa erässä, mutta tälläkään kertaa kiri ei riittänyt.

– Urheilua parhaimmillaan tai pahimmillaan. Meille tämä oli sitä pahimmillaan. Kyllä tässä nyt pettynyt olo on, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis sanoi.

– Pitää kiittää joukkuetta tästä sarjasta. Tänään oli nousujohteinen peli. Oltaisiin tarvittu tuollaista peliä kuin kolmannessa erä oli. Totta kai vastustaja 3–0-tilanteessa vähän passivoituu, Varis jatkoi.

Jokipojat aloitti ottelun terävästi, mutta KeuPa viimeisteli ottelun avausmaalin oikeastaan ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestään.

Ottelun ensimmäistä maalia tarkasteltiin videolta poikkeuksellisen pitkään sen suhteen oliko tilanteessa maalivahdin häirintää vaiko ei.

Ensimmäisessä erässä oli paljon samaa kuin joukkueiden ensimmäisessä Mehtimäellä pelatussa ottelussa viime lauantaina.

KeuPa puolusti äärimmäisen tiiviisti, eikä Jokipojilla ollut hyville maalipaikoille asiaa. Kotijoukkue kyllä sai aikaiseksi kohtuullisen hyviä pyörityksiä, mutta ne tarvittavat maalipaikat loistivat poissaolollaan.

Myös joukkueiden varmuudessa pelata kiekkoa pois omalta alueelta oli eroja. Mikäli KeuPalla ei ollut mahdollisuutta lähteä paineen alla kiekollisena hyökkäykseen joukkue purki kiekon pois alueelta tehokkaasti.

Jokipoikien syötöt ja purut omalta alueelta eivät puolestaan lähteneet yhtä tehokkaasti kuin vierasjoukkueella.

Myös kiekollinen huolimattomuus leimasi valitettavan useasti ärjypaitojen otteita. Yksi esimerkki tästä oli KeuPan toiseen maaliin johtanut tilanne.

Ylivoimalla viivasta lähtenyt huono syöttö johti lopulta siihen, että vierailijoiden Teemu Huttu karkasi, ja hänet kaadettiin rangaistuslaukauksen arvoisesti.

Toisessa erässä nähtiin runsaasti jäähyjä. KeuPan ylivoiman toimivuus oli parempaa kuin Jokipoikien, vaikka Jokipojat pääsi pelaamaan erän lopulla pitkän pätkän kahden miehen ylivoimaa.

Ottelun seitsemäntenä pakkina aloittanut Eppu Rissanen otti toisessa erässä Jani Ollitervon paikan Lassi Raitasen viereltä.

Jokipojat vaihtoi kakkoserässä myös maalivahtia. Syynä lienee oli joukkueen herättely, sillä mitään kolmesta Joonas Haraldin taakse uponneesta kudista ei varsinaisesti voi laittaa maalivahdin piikkiin.

Jokipojat sai kakkoserässä sentään muutaman puolittaisen maalipaikan aikaiseksi, mutta KeuPan SM-liigaseura Rauman Lukosta lainalla oleva Lassi Lehtinen oli maalillaan vakuuttava.

Jokipojat sai kaivatun kavennuksen kolmannen erän alkuun. Ville Halosen hyvän aloitusvoiton jälkeen kiekko meni Oskari Lehtiselle, joka tykitti kavennuksen tarkalla rannelaukauksella.

Jokipoikien peli otti maalin myötä tuulta alleen. Joukkueen hyökkäyspeli rullasi kahta aiempaa erää paremmin, ja ylivoimaakin oli tarjolla, mutta ylivoima ei ollut tarvittavalla tasolla.

Jokipojat kampesi vielä maalin päähän Timo Hiltusen ohjatessa Samu Pitkäsen maalille heittämän kiekon maaliin.

Jokipojat otti ottelun lopussa aikalisän ja maalivahdin pois maaliltaan, mutta kaivattua tasoitusta joukkue ei hyvästä paineesta huolimatta saanut tehtyä.

KeuPan Mikko Heiskanen oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa esityksiin.

– Muutenkin jokainen äijä tuolla, kun tulee se tiukka paikka niin puristaa, ja kun pitää peli tappaa, niin tapetaan. Hieno on fiilis. Matka jatkuu. Nyt päästään mittaamaan mitä Keuruulainen jääkiekko voi saavuttaa, ja minkälainen mahdollisuus ollaan itsellemme luotu.

– Mielestäni olemme ansainneet tämän paikan jääkiekkokartalla Suomessa kovalla työllä ja uskolla mitä pienissä kylissä voi tehdä, ja se on hieno juttu. Kiitokset Jokipojille erinomaisista järjestelyistä, peleistä ja kaikesta. Hieno organisaatio täällä, Heiskanen kehui.

Jokipoikien Jouni Variksen mietteet olivat tappion jälkeen luonnollisesti mollivoittoiset.

– Pitää kunnioittaa ja onnitella Keuruuta. Erittäin laadukas joukkue ja laadukkaita pelaajia. Parempi jatkaa finaaliin, ja se on tosiasia. Turha tässä on hirveästi selitellä, Varis sanoi.

– Mutta harmittaa. Pettynyt on tuo joukkue, ja pettynyt olen itsekin.

Jokipoikien kauden viimeinen matsi on puolentoista viikon päästä vieraissa pelattava pronssipeli.

 

Maalit ja syöttäjät

03.15 Miro-Pekka Saarelainen (Mikko Lahtinen, Teemu Huttu) 0–1
16.33 Huttu 0–2 rl.
26.52 Henri Niemi (Saarelainen, Anttoni Honka) 0–3
42.29 Oskari Lehtinen (Ville Halonen) 1–3
57.02 Timo Hiltunen (Samu Pitkänen) 2–3

Maalivahtien torjunnat

Joonas Harald, Jokipojat 5+4+(0)=9 (vaihto 28.12/0–3)
Sebastian Ylönen, Jokipojat (0)+2+2=4 (poissa 58.11–60.00)
Lassi Lehtinen, KeuPa HT 5+9+6=20

Rangaistukset

Jokipojat 5x2 min = 10 min
KeuPa HT 7x2 min = 14 min

Yleisöä: 952

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 21 Miro Väänänen – 88 Oskari Lehtinen
23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa
22 Eetu Rissanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen
61 Lauri Hukkanen – 11 Ville Halonen – 50 Teemu Holttinen

41 Esa Lehikoinen – 70 Joel Olkkonen
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois
77 Lassi Raitanen – 10 Jani Ollitervo
42 Eppu Rissanen

30 Joonas Harald
(35 Sebastian Ylönen
)

 

Heilin tähdet

*** Joel Olkkonen

Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

** Oskari Lehtinen

Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

* Mika Koivisto

Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

 

Otteluennakko

Jokipojat on tällä hetkellä selkä seinää vasten. Välieräsarjassa KeuPa HT on vienyt kaikki kolme edellistä kamppailua, joten joukkue on enää voiton päässä finaalipaikasta. Jokipoikien on voitettava neljäs joukkueiden välillä keskiviikkona Mehtimäellä pelattava kamppailu tai muuten joukkueen kohtalona on valmistautuminen pronssipeliin. Jokipoikien terveystilanne on edelleen hyvä, eikä kokoonpanosta ole sivussa pitkästä loukkaantumisesta toipuvaa maalivahti Timo Niemeä lukuunottamatta ketään. Ensimmäistä kertaa tämän kevään pudotuspeleissä Jokipoikien maalilla aloittaa Joonas Harald. Harald on edellisen kerran ollut maalin suulla yli kuukausi sitten hänen pelatessaan 24.2. runkosarjaottelussa Espoo Uniteditia vastaan. 

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli maanantaina Keuruulla. Ottelu päättyi lukemiin 7–2, mutta rumista numeroista huolimatta ärjypaitojen esityksessä oli kahden ensimmäisen erän aikana paljon hyvää.

– Lopputulos oli aika tyly, mutta kaksi erää pelattiin hyvin ja pystyttiin jopa hallitsemaan peliä. Eilinen oli parannusta verrattuna Keuruulla pelattuun ensimmäiseen peliin. Silloin lopputulos oli sinällään parempi, mutta ei sillä ole väliä, häviätkö maalilla tai viidellä, Jokipoikien apuvalmentaja Ville Väänänen kertaa.

Jos KeuPalla oli ongelmia kahden ensimmäisen erän aikana, niin kolmas erä oli kotijoukkueelta hyvää peliä. Joukkue viimeisteli lähes kaikista maalipaikoistaan ja karkasi ottelussa lopullisesti karkuun.

– Esitys oli meiltä kaksi erää hyvä. Vastustaja käytti maalipaikkansa hyvällä prosentilla, mutta itse taas emme. Viimeistelyssä olisi terävyyttä vaadittu kahdessa ensimmäisessä erässä, niin olisi taululla voinut olla erilaiset lukemat, jolloin kolmas eräkin olisi varmasti ollut erilainen.

– Pystyttiin kahdessa ensimmäisessä erässä pelaamaan aktiivista karvauspeliä, ja hyökkäyspelissä saimme luotua riittävän määrän maalipaikkoja. Meillä oli suoraviivaista peliä ja pystyimme toteuttamaan pelisuunnitelmaamme hyvin kahden ensimmäisen erän osalta.

Jokipojat oli muutellut hieman kokoonpanojaan maanantain otteluun. Keskushyökkääjät Ville Halonen ja Miro Väänänen olivat vaihtaneet keskenään paikkaa. Toimivatko muutokset kokoonpanossa?

– Tietysti voitto jäi edelleen saamatta, että siinä mielessä ei. Mutta peli parani, kun saimme viisikkoja laajemmalle rintamalle. Jokainen kenttä sai luotua maalipaikkoja, Väänänen summaa.

– Ketjumuutokset toimivat hyvin. Keskustelimme pelin jälkeen pelaajien kanssa, ja heistäkin muutokset tuntuivat toimivan. Todennäköisesti jatkamme samoilla koostumuksilla myös keskiviikkona, Ville Väänänen ennakoi.

Jokipoikien seitsemässä pelaamassa pudotuspelimatsissa parhaat pistemiehet ovat olleet Joonas Larinmaa (2+4) sekä Tuukka Rajamäki (1+5).

KeuPan kaksi parasta pistemiestä ovat Markus Jokinen ja Samuli Ratinen. 89 ottelua SM-liigassa pelannut Jokinen on tehnyt tämän kevään pudotuspeleissä kahdeksaan otteluun tehot 7+4.

Liigaseura JYPin organisaatiosta puolestaan lainalla oleva Ratinen on viimeistellyt neljään otteluun pisteet 3+4. 

Ärjypaidoilla on tosiaan edessään pakkovoiton paikka. Joukkue on tällä kaudella ollut useaan otteeseen kovan paineen alla, joten sinänsä tilanne ei ole joukkueelle uusi.

Se ei kuitenkaan varmasti ole ihannetilanne, kun edessä on pakkovoitto?

– Toisaalta päästään aika vapautuneestikin pelaamaan. Meillä ei ole mitään hävittävää tässä. Pakkovoitto sanana hiukan kummittelee, mutta ei me sitä sillä tavalla ajatella.

– Lähdetään peliin ihan kuten mihin tahansa tämän sarjan peliin. Se on yksi peli tässä ottelusarjassa, ja sitä lähdetään voittamaan, jotta saadaan jatkaa finaalipaikan metsästystä.

Jotta voitto irtoaisi, vaatii se Jokipojilta onnistumista jokaisella osa-alueella sekä myös sitä, että paketti pysyy kasassa koko ottelun.

– Se on ihan selvä, että olimme lähtökohtaisesti haastajia tähän ottelusarjaan ja edelleenkin sitä ollaan. Jos KeuPa meinataan lyödä, niin se vaatii sen, että jokaisella osa-alueella onnistutaan. Siitä lähdetään, että pelit vielä jatkuvat tässä sarjassa.

Jokipoikien sairastupa on vähitellen pelikuntoon kuntoutuvaa Timo Niemeä lukuunottamatta tyhjä. Väänäsen mielestä hyvä fysiikkavalmennus on yksi iso osatekijä siinä, että joukkue on terveenä kauden tärkeimmillä hetkillä.

– Totta kai hyvän fysiikkavalmennuksen kautta ollaan varmasti siinä tilanteessa, että niin sanotut turhat vammat, mitkä voivat aiheutua kovasta ottelutahdista, ollaan pystytty välttämään.

– Toki siellä pientä kolhua pelaajilla on, mutta ei sellaista, mikä estäisi pelaamista. Se on luonnollista, että tässä vaiheessa kautta kukaan ei jätä pelejä väliin pienten vammojen takia, Ville Väänänen summaa.

Ottelusarjan neljäs kamppailu alkaa Mehtimäellä keskiviikkona kello 18.30.

 

 

Jokipoikien ottelut välierissä

Pe 23.03. klo 18.30 KeuPa HT–Jokipojat 3–2 ja.
La 24.03. klo 17.00 Jokipojat–KeuPa HT 1–2
Ma 26.03. klo 18.30 KeuPa HT–Jokipojat 7–2
Ke 28.03. klo 18.30 Jokipojat–KeuPa HT 2–3

Mestiksen välierät

KeuPa HT–Jokipojat 4–0
SaPKo–TuTo 2–1

Finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa. Välieräparien häviäjät pronssiotteluun.

 

Mestiksen puolivälierät

KeuPa HT–LeKi 4–1
SaPKo–IPK 4–2
Ketterä–Jokipojat 0–4
K-Vantaa–TuTo 1–4

 

Aiemmat kohtaamiset   

Jokipojat–KeuPa HT
2018: 1–2 (playoffs)
2018: 4–3 ja.
2018: 5–1
2016: 6–7
2016: 1–2
2016: 4–3 (playoffs)
2015: 2–1
2015: 1–0

Saldo: 5–0–3 (maalit 24–19)

KeuPa HT–Jokipojat
2018: 7–2 (playoffs)
2018: 3–2 ja. (playoffs)
2017: 5–2
2017: 5–1
2017: 2–4
2016: 4–7
2016: 3–1
2016: 4–2

Saldo: 6–0–2 (maalit 32–21) 

Kommentit   

+2 #1 Repe 27.03.2018 17:16
On siinä se ero häviääkö edellisen pelin maalilla kuin viidellä maalilla, että huomenna voi olla 1000 katsojaa tiukassa jäähallissa.
-1 #2 Eastside22 27.03.2018 18:02
Kaikki tai ei mitään . TAISTELE JOKIPOOO!!!
#3 mihailov 27.03.2018 18:41
Ansaitut kehut Villeltä fysiikkavalmenn uksesta Kinnusen Pasille. On kyllä tuohon hommaan huiippuäijä. Hyvä Pasi!
#4 JTK 27.03.2018 19:03
Lainaus mihailov:
Ansaitut kehut Villeltä fysiikkavalmennuksesta Kinnusen Pasille. On kyllä tuohon hommaan huiippuäijä. Hyvä Pasi!

Jep, Pasi on tehnyt aikoinaan hienoa työtä junnujoukkueide nkin taustalla! :)
-1 #5 möly 27.03.2018 19:32
http://www.mestis.fi/index.php/component/k2/item/3414-sapko-aloittaa-juhlavuotensa-kausikorttikampanjalla.html
-1 #6 Peks1 27.03.2018 19:38
Herra armahtaa, Kinnunen ei.

Toivottavasti Jokipojat saa nuoria lupaavia pelaajia ensi kauden rinkiin ja heidät vaan Kinnusen koirakouluun kesän ajaksi. Siellä niitä tulevaisuuden tähtiä syntyy. Kinnusen maine jo yksinään varmistaa sen, että laiskureita ja rusettiluisteli joita ei edes tule Joensuuhun.
-1 #7 Peks1 27.03.2018 19:48
Ihan hyvä tuo Sapkon kampanja, tosin minusta pitäisi kampanjalle antaa enemmän aikaa kuin 3,5 viikkoa.
#8 JTK 27.03.2018 19:48
Lainaus Peks1:
Herra armahtaa, Kinnunen ei.

Toivottavasti Jokipojat saa nuoria lupaavia pelaajia ensi kauden rinkiin ja heidät vaan Kinnusen koirakouluun kesän ajaksi. Siellä niitä tulevaisuuden tähtiä syntyy. Kinnusen maine jo yksinään varmistaa sen, että laiskureita ja rusettiluistelijoita ei edes tule Joensuuhun.

Joitain vuosia Pasin kanssa touhunneena voin sanoa ettei mistään "koirakoulusta" todellakaan ole kyse. Ne on vanhanliiton koutsien hommia ja Pasi ei kuulu niihin! :)
#9 Peks1 27.03.2018 19:49
Ok JTK. Ja hyvä niin.
-1 #10 JTK 27.03.2018 19:59
Hyvä kampanja Sapkollakin ja luulenpa, että muita seuroja tulee vielä perässä ja mikseipä Jokipojatkin? Tuo aikaraja täytyy olla varmaan aika "lyhyt" jo senkin takia, että tiedetään hyvissä ajoin onnistuuko kampanja vai ei ja se vaikuttaa tietysti sitten jatkossa tapahtuvaan myyntiin.

Ja hyvähän ostajienkin on hyvissä ajoin tietää millä hinnalla lopulta kausarin saa ja miten hän siihen reagoi.
+1 #11 jii74 27.03.2018 20:05
parannusta viimevuoteen jo tuli,toivottava sti pronssimitalit saataisiin joensuuhun.liek kö mikään joukkue 0-3 asemasta noussut 4-3 voittoon?
-4 #12 JTK 27.03.2018 20:21
Ketterä julkaisi tänään tuhdin nipun sopimuksia. Kymmenen niistä on jatkosoppareita ja mukana on Jokipoikien kasvatti Toni Jalovaara. Uusia ovat Peliitoista siirtyvä Valtteri Lipiäinen ja Lukosta tulee myös Keupassa pelannut Konsta Mesikämmen.

Ketterällä on jo muitakin soppareita, mutta niitä julkaistaan sitä mukaa, kun pelaajien kaudet tulevat päätöksiin nykyisissä seuroissaan.
-1 #13 lerski11 27.03.2018 20:22
Lainaus jii74:
parannusta viimevuoteen jo tuli,toivottavasti pronssimitalit saataisiin joensuuhun.liekkö mikään joukkue 0-3 asemasta noussut 4-3 voittoon?
Kerta se on ensimmäinenkin.
-1 #14 Korppu 27.03.2018 20:54
Jokipojat ei luo nahkaansa helpolla huomenna voitetaan 4-1. Toivottavasti tulisi yli tonnin yleisömäärä. Taistele Jokipo!

Roope Ranta ensi kaudella meidän mies?
+2 #15 JTK 27.03.2018 21:12
C-nuorten SM-playoffseiss a Pelicans voitti tänään Jokipojat ja menevät näin jatkoon voitoin 2-1. Halvalla Ärjyt eivät kuitenkaan turkkia myyneet vaan taistelivat hyvin ja ottelun loppulukemat olivat tiukat 5-3. Vika maali tuli tyhjiin vika sekunnilla.

Juuri nyt ei varmaan löydy lohduttavia sanoja pojille, mutta hienon kauden he kuitenkin pelasivat. "Mestis-kaupung in" joukkueen taakse jäivät esim. Kalpa ja JYP!

Turvallista kotimatkaa pojat! :)
#16 jones 27.03.2018 21:51
Lainaus Korppu:

Roope Ranta ensi kaudella meidän mies?


Jos halutaan hiljalleen ottaa askelia parempaan ja herätellä yleisöä, niin vahvistukset pitää olla tasoa Ranta.

Kelpaisi.

Mutta huomenna Keupaa poletaan sinne peltoon! JoKP!
#17 Peks1 27.03.2018 21:57
Jones, ei Keupaa saa sotkea peltoon. Muovi ei maadu. Pitää ajatella ympäristöä.
#18 jones 27.03.2018 22:10
Lainaus Peks1:
Jones, ei Keupaa saa sotkea peltoon. Muovi ei maadu. Pitää ajatella ympäristöä.


Rakastan luontoa, oli ihan aiheellinen muistutus! :D
+2 #19 puumaila 28.03.2018 00:54
Muistan R Rannasta ne pitkät (päättömät?)kie putukset päästä päähän. Taisin antaa hänelle lempinimen "surffailija". Oli kai joskus liigaankin menossa, visiitille ainakin. Vantaa taisi v.201? Jukurttien kanssa nousta 3-0 tilanteesta tasoihin, mutta hävisi sitten lopulta sen rähinän. Muistaakseni.
-4 #20 Martzi 28.03.2018 11:27
Aika hiljaista on...
-2 #21 Peks1 28.03.2018 12:09
Harald on maalissa. Ketjut näyttävät hyviltä. Voitto tulee, jos vaan Harald pelaa hyvin, ei nimittäin ole pelannut pitkään aikaan.
-1 #22 JTK 28.03.2018 13:03
Peliitat on seuraava seura, joka aloittaa kausarikampanja n.
-2 #23 jones 28.03.2018 13:09
Lainaus JTK:
Peliitat on seuraava seura, joka aloittaa kausarikampanjan.


Jokipojat jos vastaavaa suunnittelee, niin se olisi pitänyt aloittaa tässä playoffeissa kun ollaan kansan huulilla ja väkeä löytyy hallista. Mutta taaplataan taas omalla tyylillä...

Harald maalissa. Näytähän että olisi kannattanut kokeilla jo aiemmin!
-3 #24 JTK 28.03.2018 13:28
Ei kamppanja ole myöhäistä vielä kauden loputtuakaan milloin se sitten loppuukaan? Harva taitaa aloittaa kampanjaa kesken kauden, kuten Sapko. Heti vaan kampanjaa liikkeelle, kun kausi on ohi, jos sellaista meinataan ylipäätään tehdä.

Toivotaan, että Harald on tänään kunnossa ja iskussa ja ottaa luulot pois Keupan pelaajilta. Tsemppiä Jokipojat! :)
-4 #25 Peks1 28.03.2018 13:43
Jos ei tule isoa kampanjaa, niin voisi ainakin kampanjoida kevään ja kesän aikana kauden avauspeliin mökin täyteen. Olisi sitten mitä odottaa, täyttä tupaa syyskuussa. Täydellä mökillä tarkoitan 4000+. Nykyisin kun hehkutetaan, että mökki on muka täynnä kun on 2000 katsojaa.
-6 #26 Repe 28.03.2018 15:28
Ei edes lähellä "mökin täyttymistä", ennenkuin Joensuussa on A-maajoukkueen peli.
-6 #27 Theme_84 28.03.2018 15:59
Roope Ranta on hyvä maalintekijä, mutta sattuu myös pelejä jolloin saattaa tulla tyhmiä käytösrangaistu ksia. Kelpuuttasin joukkueeseen :) Hankintalistall e vielä Ville Räsänen, Ilmari Pitkänen ja Hyvä ykkösmaalivahti . Tänään Haraldilla on mahdollisuus.
-7 #28 selästä taklaaja 28.03.2018 16:22
Kun noista ensi kauden vahvistuksista jo täällä puhutaan niin haluaisin muistuttaa seuraavaa: Tällä kaudella on Jokipojilla ollut todella nimivahvajoukku e ja jos siitä vaikkapa 75% olisi ensi kaudella kasassa ja saataisiin valmentaja ja niitä vahvistuksia niin...olen kuitenkin lähes varma siitä, että ainakin kaksi kentällistä tämän kauden pelaajista lähtee muihin maisemiin. Ja nuo pelaajat löytyvät tuosta viereisestä Heilin tähtipörssin ylälaidasta. ...
+2 #29 JTK 28.03.2018 16:36
Veikkaan, että nykyisestä A-nuorten joukkueesta nousee 1-3 uutta pelaajaa mukaan edustuksen rinkiin.
-4 #30 jones 28.03.2018 16:46
Lainaus selästä taklaaja:
Tällä kaudella on Jokipojilla ollut todella nimivahvajoukkue


No tästä "todella nimivahva" voisi olla myös erimieltä.

Suoritukset kentällä ratkaisee. Esim. hankinnoista Hiltunen ja Rajamäki on ollut henkilökohtaise sti suurehkoja pettymyksiä. Rajamäki siksi että erittäin epätasainen. Eikä Niemikään mitään jippiitä aiheuta, tai Ollitervo. Raitanen ihan ok, mutta kiekolla hasardi kuten peliälyltään. Olkkonen ollut myös ihan hyvä, mutta esim. Playoffeissa mennyt penkin alle kun pelit koveni.

Se mikä erottaa Mestiksen kärkipelaajan "ihan hyvästä" mestis pelaajasta on tasaisuus. Näitä löytyy hyökkääjistä nyt Lehtinen, Uski ja Larinmaa. Myös Koivisto ollut hyvähankinta. Pakeista ihan ykkönen Lehikoinen ja Viirlas myös.
+3 #31 jones 28.03.2018 16:50
Ja positiiviseen laariin laitan myös Miro Väänäsen kehittymisen. Vielä röyhkeyttä kaipailisi lisää. Mutta ehdottomasti jatkosopparia, mielellään pidempääkin jos natsaa.
-2 #32 Repe 28.03.2018 17:21
Taitaa olla jokavuotinen ilmiö tällä saitilla että Roope Rantaa kaipaillaan, ei monikaan todellisuudessa kaipaa "laatikkoon" Joensuussa.
-5 #33 Repe 28.03.2018 17:25
Jos olisi todellinen pelimies pelaisi Saksan ykkösliigaa: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=10179
+2 #34 Repe 28.03.2018 17:52
Jokipojat voittaa 4-1 ja perjantain matsi siis tosiaan Yle Tv2 klo 18.30.
+1 #35 peluuri 28.03.2018 18:09
Lainaus selästä taklaaja:
Kun noista ensi kauden vahvistuksista jo täällä puhutaan niin haluaisin muistuttaa seuraavaa: Tällä kaudella on Jokipojilla ollut todella nimivahvajoukkue ja jos siitä vaikkapa 75% olisi ensi kaudella kasassa ja saataisiin valmentaja ja niitä vahvistuksia niin...olen kuitenkin lähes varma siitä, että ainakin kaksi kentällistä tämän kauden pelaajista lähtee muihin maisemiin. Ja nuo pelaajat löytyvät tuosta viereisestä Heilin tähtipörssin ylälaidasta. ...

"Nimivahva" joukkue vain, jos ei hoksaa katsastaa vastustajien kokoonpanoja. Jokipojat suoritti runkosarjan materiaalinsa mukaan ja ylitti itsensä pudotuspeleissä . Aina on niitä,jotka haukkuu, vaikka häviäisi finaaleissa.
+2 #36 peluuri 28.03.2018 18:14
Lainaus jones:
Lainaus selästä taklaaja:
Tällä kaudella on Jokipojilla ollut todella nimivahvajoukkue


No tästä "todella nimivahva" voisi olla myös erimieltä.

Suoritukset kentällä ratkaisee. Esim. hankinnoista Hiltunen ja Rajamäki on ollut henkilökohtaisesti suurehkoja pettymyksiä. Rajamäki siksi että erittäin epätasainen. Eikä Niemikään mitään jippiitä aiheuta, tai Ollitervo. Raitanen ihan ok, mutta kiekolla hasardi kuten peliälyltään. Olkkonen ollut myös ihan hyvä, mutta esim. Playoffeissa mennyt penkin alle kun pelit koveni.

Se mikä erottaa Mestiksen kärkipelaajan "ihan hyvästä" mestis pelaajasta on tasaisuus. Näitä löytyy hyökkääjistä nyt Lehtinen, Uski ja Larinmaa. Myös Koivisto ollut hyvähankinta. Pakeista ihan ykkönen Lehikoinen ja Viirlas myös.

Ei Rajamäkeä voi millään opilla pitää epäonnistuneena . Ei tasaisuus ole mikään erityinen itseisarvo. Olkkosen pelihuumori pilattiin..
+1 #37 JTK 28.03.2018 18:16
Kyllähän Jokipojilla on ihan hyvä materiaali, jos mietitään eri Mestisseurojen varsinaisia sopimuspelaajia eikä hetkittäisiä tai koko kauden lainoja Liigan puolelta.
-5 #38 jones 28.03.2018 18:19
Lainaus JTK:
Kyllähän Jokipojilla on ihan hyvä materiaali, jos mietitään eri Mestisseurojen varsinaisia sopimuspelaajia eikä hetkittäisiä tai koko kauden lainoja Liigan puolelta.


Mutta "ihan hyvä" ei riitä. Selkeästi, jopa aika merkittävästi, heikompi materiaali kuin muilla itsenäisesti tässä sarjassa toimivilla, eli TuTolla ja SaPKolla.
+2 #39 JTK 28.03.2018 18:22
Ja sitäpaitsi Mestiksessä ei ole yhtään ns. nimivahvaa joukkuetta, jos ihan totta puhutaan. Joitain yksittäisiä "vahvoja nimiä" jostain saattaa löytyä (makuasia), mutta ei joukkueellista.
-1 #40 peluuri 28.03.2018 19:02
Lainaus JTK:
Ja sitäpaitsi Mestiksessä ei ole yhtään ns. nimivahvaa joukkuetta, jos ihan totta puhutaan. Joitain yksittäisiä "vahvoja nimiä" jostain saattaa löytyä (makuasia), mutta ei joukkueellista.

Ehkä sitä nimivahvuutta pitää vain suhteuttaa kilpailijoihin. Muuten siitä tulis loputon suo, kun liigassakaan ei mukamas ois nimivahvoja joukkueita versus nhl tai khl.
-2 #41 möly 28.03.2018 19:15
0-2. Ei oo Jokipojilla saumaa.Eväät syöty..
-3 #42 JTK 28.03.2018 19:32
Lainaus peluuri:
Lainaus JTK:
Ja sitäpaitsi Mestiksessä ei ole yhtään ns. nimivahvaa joukkuetta, jos ihan totta puhutaan. Joitain yksittäisiä "vahvoja nimiä" jostain saattaa löytyä (makuasia), mutta ei joukkueellista.

Ehkä sitä nimivahvuutta pitää vain suhteuttaa kilpailijoihin. Muuten siitä tulis loputon suo, kun liigassakaan ei mukamas ois nimivahvoja joukkueita versus nhl tai khl.

Juurikin näin.
-2 #43 JTK 28.03.2018 19:49
Vilkasin välillä Jokipoikien matsia, niin valitettavasti just Harald hörppäsi 0-3 maalin
-1 #44 Theme_84 28.03.2018 19:51
Ei hyvältä näytä...
-3 #45 jones 28.03.2018 20:10
Peli-ilme oli pelin alusta alkaen aneeminen ja luovuttanut.

0-2 jälkeen ei pystynyt enää kattomaan. Hermot meni.
-4 #46 JTK 28.03.2018 20:23
Lainaus jones:
Peli-ilme oli pelin alusta alkaen aneeminen ja luovuttanut.

0-2 jälkeen ei pystynyt enää kattomaan. Hermot meni.

Ei näitä Joensuusta tulevia lähetyksiä pysty kattomaan paljoa muutenkaan tai oikeastaan kuuntelemaan. Akkanen vielä menee, mutta tää toinen veijari...., no jospa ensi kaudelle tulis lähetyksiin uusia tuulia ja panostusta laatuun ylipäätään?

Saa nähä millasia lähetyksiä Liigasta tulee ensi kaudella, kun Telia ottaa hommat haltuun. Nykyiseen olen tosi tyytyväinen. Telialla on ainakin kova uho päällä ja hintojakin vähän nostavat heti alkuun.

Johtuu varmasti osin siitä, kun maksavat Liigalle 23 miljoonaa kaudesta. Entinen tuottaja maksoi "vain" 14 miljoonaa. No saavatpahan Liigaseurat vähän lisää hynää!
-5 #47 jones 28.03.2018 20:38
Lainaus JTK:
Lainaus jones:
Peli-ilme oli pelin alusta alkaen aneeminen ja luovuttanut.

0-2 jälkeen ei pystynyt enää kattomaan. Hermot meni.

Ei näitä Joensuusta tulevia lähetyksiä pysty kattomaan paljoa muutenkaan tai oikeastaan kuuntelemaan. Akkanen vielä menee, mutta tää toinen veijari....,


Kyllähän se näin on...

Keuruulla on aika loistava selostaja. Ei värilaseja, osaa laittaa sekaan huumoria, on tietoa ja ottaa ennakkoon selvää vastustajasta. Kertoi lukeneensa ennen viime peliä mehtimäkeläistä , tosin ei ihan perillä mikä se oli :D Ja erinomaisen rauhallinen selostustyyli, tunnelma välittyy hienosti ilman huutamista ja kiekumista. Liigakelpoinen kaveri.
-2 #48 JTK 28.03.2018 20:38
1-3 näköjään, alkaako loppukiri?
-2 #49 Repe 28.03.2018 20:44
Lainaus JTK:
1-3 näköjään, alkaako loppukiri?


Ei ala, vaikka Jokipoikien voittoa ennen peliä veikkasinkin.
-2 #50 Repe 28.03.2018 20:45
Odotettu yleisömäärä: 952
#51 JTK 28.03.2018 20:49
Idän Sputnikit taitaa yllättää TPS:n toistamiseen. Johtavat ottelua 0-2 vähän ennen loppua. On muuten ollut varsinaista hurlum hei viihdettä JYP-HIFK matsi. Peli on 6-5 ja aikaa on vielä.
-3 #52 Repe 28.03.2018 20:50
Kalpakin vielkä pyristelee Tampereella, johtaen 2-1 58 min.
+4 #53 JTK 28.03.2018 21:12
Kuten ylhäällä lukee katseet kohti pronssipeliä. Se oli viimeinen kotipeli tälle kaudella ja saa nähä onko jopa jonkun urankin viimeinen kotipeli? Suapi nähä?
+4 #54 Kittee 28.03.2018 21:14
Ei se huono sarja ollut, kaveri vaan oli selvästi parempi ja teki sen mitä tarvitsi.

Maalivahtipeli kaverilla loistava, ei se JOKP osaltakaan ainakaan pelkästään siihen kaatunut.

Toinen osa-alue oli se JOKP tehty maalimäärä, 1-2 maalia/peli, ei ole edelleenkään helppo voittaa peliä.

Kuitenkin koko kautta ajatellen pronssipeli on hyvä saavutus ja varsinkin, jos se voitetaan.
+2 #55 JTK 28.03.2018 21:20
Lainaus Kittee:
Ei se huono sarja ollut, kaveri vaan oli selvästi parempi ja teki sen mitä tarvitsi.

Maalivahtipeli kaverilla loistava, ei se JOKP osaltakaan ainakaan pelkästään siihen kaatunut.

Toinen osa-alue oli se JOKP tehtymaalimäärä, 1-2 maalia/peli, ei ole edelleenkään helppo voittaa peliä.

Koko kautta ajatellen kuitenkin pronssipeli on hyvä saavutus ja varsinkin, jos se voitetaan.

Jep, ihan hyvin tiivistetty!
+3 #56 Peks1 28.03.2018 21:27
Ei murehdita, Keupalla oli parempia pelaajia. Kaverilla oli selvästi parempi maalivahtipelik in, mutta silti ei jäänyt jossiteltavaa - 4-muna on neljä-muna. Tsemppiä pronssimatsiin.
+2 #57 Peks1 28.03.2018 21:45
Aivan käsittämätön peli Jyväskylässä... ...ekassa erässä 10 min viis-muna.
-1 #58 JTK 28.03.2018 21:48
Lainaus Peks1:
Aivan käsittämätön peli Jyväskylässä......ekassa erässä 10 min viis-muna.

Just katon matsia, joka jatkuu vaan...! Reilu 3 minsaa jälellä jatkoerää ja HIFK vajaalle.
#59 JTK 28.03.2018 21:53
HIFK kesti av:n ja teki voittomaalin 14 sekuntia ennen erän loppua.
#60 Peks1 28.03.2018 21:56
Jyppi repii varmaan pelihousut. Johtaa 5-0 ja häviää lopulta. Carlsson 4 kassia.
+3 #61 Eastside22 28.03.2018 22:17
Me todella pienenä kannunustus joukkona annettiin kaikkemme , kaveria ei jätetä .!!!!!
+4 #62 Petromax 28.03.2018 22:35
Lainaus Eastside22:
Me todella pienenä kannunustus joukkona annettiin kaikkemme , kaveria ei jätetä .!!!!!

Kiitos päädylle koko kaudesta!!! Toivoisin lisää porukkaa joukkoonne,tois i mekkalaa ja väriä peleihin.
Joukkueelle tsemppiä pronssipeliin.
+1 #63 Martzi 28.03.2018 22:53
Lainaus Petromax:
Lainaus Eastside22:
Me todella pienenä kannunustus joukkona annettiin kaikkemme , kaveria ei jätetä .!!!!!

Kiitos päädylle koko kaudesta!!! Toivoisin lisää porukkaa joukkoonne,toisi mekkalaa ja väriä peleihin.
Joukkueelle tsemppiä pronssipeliin.

Kiitokset päädylle! Tosiaankin olisi mukava jos siellä olisi runsaslukuisemp i joukko pitämässä meteliä pelien aikana.
Tsemppiä pronssipeliin äijille!
-4 #64 Mortha1 28.03.2018 23:19
Jospa se hämärä tyyppi joka kävi katsomassa täällä paikat olikin joku sm-liiga ukko ja katsoi että jokipojat alkaa olla liigakuntoinen, sm-liiga jaetaan kahtia kummassakin lohkosssa pelaa kahdeksan (8) joukkuetta josta 3 parasta pudotuspeleihin ja kaksi seuraavaa säälipleijareihin.
Tuskin, mutta onhan se teoriassa mahdollista.
-4 #65 tilkka 28.03.2018 23:36
Tais olla tuleva valmentaja?
+2 #66 JoKP 29.03.2018 00:46
toki vastus oli kovempi mutta senverran kritisoin että jos ottelusarja on 0-3 ja peli on samoissa lukemissa niin minkä ihmeen takia ei oteta 5-3 yv tilanteessa maalivahtia pois, olkoonkin että kolmosessa vielä maalin päähän tultiin. pitäähän sitä munaa senverran olla että laitetaan edes kaikki koriin mitä voi jos ei sinällään oo enää hävittävää, onnetonta tuherrustahan se sitten 5-3 olikin mutta jos on puolet enempi ukkoja mahis saaha tossa kohtaa tilanteeseen niin luulis häkin heiluvan väkisinkin näin maallikkona. noh pronssia kohti silti se ois hieno päätös ja kausi ois siten jokatapauksesss a onnistunu
-6 #67 puumaila 29.03.2018 02:08
Olihan se tuloksellisesti vähän niinku lehmän pieru tämä loppurutistus. Pronssipeli tietysti hirveesti ei lämmitä. Mielenkiinnolla ootellaan tulevia pelaajakiinnity ksiä, ja mahd. uutta koutsia, jos sellaisia jostain tänne susirajalle saadaan. Raimo Summanen on vissiin jouten:)
+1 #68 JTK 29.03.2018 08:27
Lainaus Mortha1:
Jospa se hämärä tyyppi joka kävi katsomassa täällä paikat olikin joku sm-liiga ukko ja katsoi että jokipojat alkaa olla liigakuntoinen, sm-liiga jaetaan kahtia kummassakin lohkosssa pelaa kahdeksan (8) joukkuetta josta 3 parasta pudotuspeleihin ja kaksi seuraavaa säälipleijareihin.
Tuskin, mutta onhan se teoriassa mahdollista.

Tuskin edes teoriassa.

Noita vapaalla olevia valkkuja, kun miettii ihan yleisellä tasolla, niin ihan mielenkiintoist a seurata minne kukin menee vai meneekö minnekään? Liigan puoleltahan vapautui useita. Valtonen, Aho, Dufva ja Matikainen ainakin nyt heti tulee mieleen. Mestiksen koutseista en ole niin kartalla, mutta Arvonen ei ainakaan jatka Vantaalla.
-4 #69 tilkka 29.03.2018 09:50
Valtonen olisi Jokipoikiin sopivin valmentaja.Nuor i ja halukas näyttämään kykynsä! Siihen rinnalle Väänänen ja Akkanen!
+2 #70 puumaila 29.03.2018 09:55
Jos liigaan menosta haaveillaan Joensuussa lähivuosina, tulee sen näkyä käytännössäkin eri tavoin sen puolen satsauksilla, jo uskottavuuden kannalta.
-5 #71 Teppana85 29.03.2018 09:55
Valtosellehan Joensuu olis hyvinkin tuttu paikka.
+1 #72 JTK 29.03.2018 10:04
Lainaus tilkka:
Valtonen olisi Jokipoikiin sopivin valmentaja.Nuori ja halukas näyttämään kykynsä! Siihen rinnalle Väänänen ja Akkanen!

Akkanen valmentaa ensi kaudella Juniori Jokipoikien C-nuorten joukkuetta.

En jaksa uskoa, että Valtonen tai muutkaan näistä ns. Liigakoutseista tulee ylipäätään Mestiksen puolelle. Käsittääkseni vapaalla on koutseja joilta löytyy historiaa Mestiksestä.
-3 #73 Peks1 29.03.2018 10:35
Se oiskin aika ylläri, jos Keupan Heiskanen loikkaisi Joensuuhun. Vai meneekö hän Jukureihin?
+1 #74 JTK 29.03.2018 11:39
Lainaus Peks1:
Se oiskin aika ylläri, jos Keupan Heiskanen loikkaisi Joensuuhun. Vai meneekö hän Jukureihin?

En ole varma, mutta käsittääkseni hän menee jonnekin Liigan puolelle.
+3 #75 tilkka 29.03.2018 12:10
Heiskanen kehui eilen Jokipoikien organisaatiota ja kuinka hyvin kaikki järjestyy.
+3 #76 jones 29.03.2018 12:13
Lainaus JTK:
Lainaus Peks1:
Se oiskin aika ylläri, jos Keupan Heiskanen loikkaisi Joensuuhun. Vai meneekö hän Jukureihin?

En ole varma, mutta käsittääkseni hän menee jonnekin Liigan puolelle.


Menee Liigaan apuvalmentajaksi.

Kyllähän Jokipojat kaipaa uudeksi valmentajaksi sellaisen nimen, jolla on jo hiukan meriittejä. Mielellään paljon kontakteja ympäriinsä.

Varmasen Jukalla taitaa soppari päättyä Pelicansin kanssa. Uusi yritys pääkoutsina? Saanut tässä vuosien varrella aika merkittäviä kannuksia KHL:ää myöten Jursinovin opissa ja ollut maajoukkueissa yms.

Tuosta olisi hyvä aloittaa uuden rakentaminen. Pelaajistoon sitten muutama oikea stara tyyliin Ranta ja kausarikamppanj aa pystyyn..
-5 #77 möly 29.03.2018 12:16
Ääni Tomekille.. Ei tule ensimmäisenä kakka pöksyyn !
+2 #78 jones 29.03.2018 12:18
Varmasen nykyinen CV

http://www.eliteprospects.com/staff.php?staff=2606
-1 #79 Peks1 29.03.2018 14:41
En minä usko Varmasen tuloon, hän luo uraa jo ylemmissä sarjoissa. Ja en häntä niin kaipaakaan, liian teoreetikko.
+1 #80 JTK 29.03.2018 15:21
Tästä on jo todella pitkä aika, kun viimeksi Varmasta näin Vierumäellä. Minusta hän oli asiallinen kaveri, mutta Jokipoikien aikaan vielä ehkä raakile koutsina. Nykyisin alkaa olla kokemusta Suomi-kiekosta ja muualtakin.

Silloin aikanaan hänen tilalleen hommatulla Tikkasella vaikka onkin kova pelimies, niin ei tainnut olla paljoa annettavaa valmennuksen osalta, mutta show-puolella sitäkin enemmän. Menee aurinkokuningas Tammisen osastolle kaikkine lieveilmiöineen ! :)
-4 #81 jones 29.03.2018 15:30
No jos ei Varmanen, niin sitten kerralla profiilin nosto ja Kari Heikkilä päävalmentajaks i ja UTJ:ksi, roolia koko toiminnasta. :D

https://yle.fi/urheilu/3-10139061
-6 #82 Repe 29.03.2018 15:43
Lainaus JTK:
Tästä on jo todella pitkä aika, kun viimeksi Varmasta näin Vierumäellä. Minusta hän oli asiallinen kaveri, mutta Jokipoikien aikaan vielä ehkä raakile koutsina. Nykyisin alkaa olla kokemusta Suomi-kiekosta ja muualtakin.

Silloin aikanaan hänen tilalleen hommatulla Tikkasella vaikka onkin kova pelimies, niin ei tainnut olla paljoa annettavaa valmennuksen osalta, mutta show-puolella sitäkin enemmän. Menee aurinkokuningas Tammisen osastolle kaikkine lieveilmiöineen! :)


No et voi kumminkaan väittää ettei Tikkanen ja Tamminen tietäisi jääkiekosta jo pelaaja-uriensa puolesta. "Kurjassa Karjalassa" katsovat osa ihmisistä jo kieroon jos on luonteeltaan erilainen, eikä liity takanapäin "marmattavaan kuoroon".
-3 #83 peluuri 29.03.2018 17:06
Lainaus Repe:
Lainaus JTK:
Tästä on jo todella pitkä aika, kun viimeksi Varmasta näin Vierumäellä. Minusta hän oli asiallinen kaveri, mutta Jokipoikien aikaan vielä ehkä raakile koutsina. Nykyisin alkaa olla kokemusta Suomi-kiekosta ja muualtakin.

Silloin aikanaan hänen tilalleen hommatulla Tikkasella vaikka onkin kova pelimies, niin ei tainnut olla paljoa annettavaa valmennuksen osalta, mutta show-puolella sitäkin enemmän. Menee aurinkokuningas Tammisen osastolle kaikkine lieveilmiöineen! :)


No et voi kumminkaan väittää ettei Tikkanen ja Tamminen tietäisi jääkiekosta jo pelaaja-uriensa puolesta. "Kurjassa Karjalassa" katsovat osa ihmisistä jo kieroon jos on luonteeltaan erilainen, eikä liity takanapäin "marmattavaan kuoroon".

Tiedänhän miekin jääkiekosta, mut ei miusta valmentajaks ois.:) Jääkiekosta tietäminen on noin 10 prosentin siivu valmentajalta vaadittavista ominaisuuksista . Tikkanen ei persoonana kykene valmentajaksi.
-2 #84 JTK 29.03.2018 17:07
Eilen ja tänään pelattiin Joensuussa Poliisien jääkiekon SM-turnaus. Voiton vei Tampereen poppoo missä pelasi neljä KOOVEEn pelajaa, jotka olivat vasta Mestis-karsinno issa. Helsingin poliisit saivat hopeaa ja pronssi meni Kuopioon. Joensuu oli kymmenes ja mukana oli kaikkiaan kaksitoista joukkuetta. Hieno tapahtuma ja junnukioski palveli turnauskansaa.
+2 #85 JTK 29.03.2018 19:38
Joku kysyi jossain vaiheessa, että onko mikään joukkue noussut playareissa 0-3 tilanteesta voittoon, niin Liigasta ainakin löytyy yksi ja se on Espoon Blues, joka teki tempun Kalpaa vastaan. Kerran on noustu Liigassa 0-3 tilanteesta tasoihin. Sen teki JYP Saipaa vastaan, mutta Saipa vei siten Game 7:n
-1 #86 jones 29.03.2018 21:07
Hermekseltäkin tulee kausarihaaste.

Eli voinemme olettaa kaikkien mestiksen seurojen kokeilevan onneaan. Kaikilla tuo ei tule onnistumaan, eli pääsevän tavoiteltuun varauksien määrään.
-4 #87 Peks1 29.03.2018 21:19
Tutolla 1300 katsojaa. Oikeesti, surkea määrä.
-1 #88 Peks1 29.03.2018 21:26
Näköjään Kaikki farmarit ja muut toteuttaa kampanjan. Jos Jokipojat toteuttaa, niin ostan vaikka 2 kpl seisomakausaria ja toisen vien sossuun edelleen lahjoitettavaks i. KTP:n fudiskausari mulla jo on, ihan tukimielessä otin sen.
-5 #89 JTK 29.03.2018 21:43
Huh mikä tunnelma Kisapuistossa matsin jälkeen vaikka Saipa hävisi ja lähti lomille. Yleisö kannusti todellla hienosti omiaan ja pelaajat tsemppasivat toisiaan. Voidaan kyllä sanoa, että Saipa oli tämän kauden Liigan yllättäjä!

Ukelle ei muuta kuin nyt vähän "rentoutusta" ja Teme ja Petuu kohti seuraavaa etappia! :)

Meidän kasvateista Kalpan Sami "Kaivuri" Mutanen aloittaa lomat, mutta Tapparan Aleksi Elorinne jatkaa vielä kauttaan.
-1 #90 jones 29.03.2018 21:45
Lainaus Peks1:
ostan vaikka 2 kpl seisomakausaria ja toisen vien sossuun edelleen lahjoitettavaksi.


Ei muuten huonompi idea tuottaa iloa jollekin. Voisin harkita vastaavaa talkoisiin osallistumista.
-1 #91 Peks1 29.03.2018 21:51
JTK olit paikan päällä? Itte oon aatellu et jos ronssipeli on Turuus,niin sinä päivänä mulle ei ois paha rasti tehdä hieman mutkaa ja kurvata Kupittaalle
-4 #92 JTK 29.03.2018 21:59
En ollut paikanpäällä vaan katoin livenä telkusta. Olis kyllä ollut kimppakyyti huippuseurassa tänään kisapuistoon, mutta en vain valitettavasti voinut/ehtinyt lähteä mukaan.
-5 #93 Peks1 29.03.2018 22:00
Niin, Jokipojat, jos teette kampanjan, nii n tehkää verkkokauppaan sellainen optio, että tukikausari sossuun ja Jokipojat hoitaa sit ne kausarit eteenpäin. On varmaan muitakin kuin Jones ja minä jotka haluaisivat lahjoittaa kausarin johonkin perheeseen, jolle se tuottaa iloa.
-1 #94 JTK 29.03.2018 22:49
Jos, joku haluaa huomenna vaihtelua pitkiin juhlapyhiin raeruohon kastelun sekä mämmin ja pääsiäsmunien syöntiin, niin ei muuta kuin hallille kannustamaan A-nuoria Nuorten Mestiksen pronssiotteluun ! Matsi alkaa kello 15:00! :)
-6 #95 Korppu 30.03.2018 06:14
[quote name="puumaila" Raimo Summanen on vissiin jouten:)
Raadolle peukku (Lääkityksen pitää olla kondiksessa) tois ainakin väriä ja saavutukset on luokkaa "ei kellään muulla" :)
-1 #96 Theme_84 30.03.2018 06:58
Lainaus Korppu:
[quote name="puumaila" Raimo Summanen on vissiin jouten:)

Raadolle peukku (Lääkityksen pitää olla kondiksessa) tois ainakin väriä ja saavutukset on luokkaa "ei kellään muulla" :)


Ei Summasta Joensuuhun!
+5 #97 selästä taklaaja 30.03.2018 13:30
Tietysti ei vielä pitäisi arvostella kun kausi on kesken ja mahdollinen pronssi olisi hieno saavutus. Kirjoitanpa silti,tuolla pelaajamateriaa lilla olisi tällä kaudella pitänyt pystyä parempiinkin esityksiin. Hokin konkurssin myötä joukkue sai erittäin laadukkaita mestistason pelaajia ja muualtakin tuli hyviä lähteneiden tilalle. Uski, Lehtinen, Larinmaa, Pitkänen ja muutamat muut olivat jo tuttuja viime kaudelta.Nuoris takin nousi lisää uusia hyviä yksilöitä kuten Väänänen. Harva joukkue sai kauden aikana puolustukseensa sellaisia apuja kuin Olkkonen ja Lehikoinen. Maalivahdeissa oli vaihtuvuutta, mutta Iilahdellekin löytyi hyviä korvaajia. Mielestäni valmentaja ei saanut näistä pelaajista kasattua joukkuetta johon näiden pelaajien taidot edellyttäisivät .
-1 #98 JTK 30.03.2018 14:26
Karjalaisessa on tänään hieno juttu Juha "Jässi" Jääskeläisestä, Jokipoikien entisestä veskarista! :)
+2 #99 Peks1 30.03.2018 17:30
Minä kävin A-junnujen pelissä.8-1-mur skavoitolla Mestis-pronssia . Kupiainen oli kentän kingi. Makkonen maalissa tosi hyvä. Onnea joukkueelle.
-1 #100 JTK 30.03.2018 19:32
Lainaus Peks1:
Minä kävin A-junnujen pelissä.8-1-murskavoitolla Mestis-pronssia. Kupiainen oli kentän kingi. Makkonen maalissa tosi hyvä. Onnea joukkueelle.

Joo voittajasta ei ollut epäselvyyttä ja homma ratkesi jo eka erässä. Lahtinen (2+2), Kettunen (1+3), Kupiainen (2+1) ja Heimonen (0+3).

Hienoa päättää kausi pronsiin. Fiilis oli hyvä matsin jälkeen, mutta myös haikea poikia onnitellessa. Tää on taas yhden aikajakson päätös ja osa pojista pelasi vika pelin junnuissa ja osa vika pelin Jokipojissa ja jotkut saattoi pelata vika pelin ylipäätään? Ei näistä aina tiedä miten asiat menee, mutta aika näyttää.

Onnittelut vielä pojille ja joukkueen toimihenkilöill e! Hienoa oli taas touhuta mukana taustalla, kun on niin hemmetin mukavaa porukkaa. Olette saunailtanne ansainneet ja kaikki täysi-ikäiset ei muuta kuin voitolla yöhön!!! :)
-1 #101 Korppu 31.03.2018 07:09
Mielestäni Jokipoikien pitää tavoitella mehukannua joka vuosi et voidaan ees liigasta puhua. Nykyinen sarjasysteemi on perseestä! Liiga auki!!!
-4 #102 puumaila 31.03.2018 08:38
Eikös se nytkin ollu joku muki tavoitteena:) Semmoista harrastekiekkoa han se toistaiseksi on tuo mestis, näyttäis menevän pelit aika paljon fiilisten mukaan. Eli pelataan silloin kun huvittaa ja homma maistuu. Hetkittäin touhussa jotain ammattimaisuutt a ehkä havaittavissa? Yksittäiset pelaajat tietysti haluavat ottaa potkuja urallaan eteenpäin niinkuin pitääkin, mutta miten joukkuetta rakennetaan liigakuntoon päämäärätietois esti, sen taas aika näyttää? Kauden arvio kouluarvosanoin 7 puoli.(tuli se pronssi tai ei)
-4 #103 VasenPakki 31.03.2018 10:23
No tämä seura tuskin ymmärtää aloittaa kausarikampanja a! Vaikka täällä hyviä ideoita hyväntekeväisyy ksineen onkin.

PITÄS OLLA JO
-3 #104 Teppana85 31.03.2018 10:46
Ensi kaudelle on varmasti pakko koventaa panoksia jos meinaa alkaa menestymään tässä sarjassa. Tuto, SaPKo, Ketterä jne alkaa pian repimään etumatkaa muihin joka osa-alueella.
-4 #105 JTK 31.03.2018 12:12
Lainaus VasenPakki:
No tämä seura tuskin ymmärtää aloittaa kausarikampanjaa! Vaikka täällä hyviä ideoita hyväntekeväisyyksineen onkin.

PITÄS OLLA JO

Aläpä hättäile. Yleensä kausarimyynti kampanjalla tai ilman aloitetaan, kun joukkueen kausi on paketissa. Vielä kerkiää, mutta tottakai myynti on aloitettava pian pronssimatsin jälkeen ja varsinkin, jos kampanjalla myydään.
-4 #106 JTK 31.03.2018 12:42
Lainaus Teppana85:
Ensi kaudelle on varmasti pakko koventaa panoksia jos meinaa alkaa menestymään tässä sarjassa. Tuto, SaPKo, Ketterä jne alkaa pian repimään etumatkaa muihin joka osa-alueella.

Jatkoajassa kerrotaan, että Ketterän tavoite on olla jatkossa neljän parhaan joukossa Mestiksessä joka osa-alueella. Uskottavuus on heidän organisaatiolle ykkösjuttu ja sitten tulevat ennakkoluuloton , rohkea, uudistuva ja urheilullinen. Jos tekijät ottavat nuo kohdat sydämen asiakseen niin ainakin edellytykset on saada hommat toimimaan olipa seura sitten mikä tahansa.

Osa-alueista tuli mieleen, että onko esim. Jokipoikien ottelutapahtumi a uudistettu tai jotain muita uudistuksia? Kertokaa te, jotka olette enemmän käyneet matseissa. Minusta ainakin seuran facebook toimii! Päivittyy sopivan tiuhaan uusilla ja hyvillä jutuilla! :)
-2 #107 Repe 31.03.2018 15:31
Jtk, nuorten Mestis-pronssi ei vielä ole syy käyttää "voitolla yöhön"-termiä. Kulunut slogan muutenkin "bändiltä" joka ei edes soita keikoillaan oikeasti.
-5 #108 Lptl 31.03.2018 15:37
Lainaus Repe:
Jtk, nuorten Mestis-pronssi ei vielä ole syy käyttää "voitolla yöhön"-termiä. Kulunut slogan muutenkin "bändiltä" joka ei edes soita keikoillaan oikeasti.


Olet oikeassa. Muutenkin otteluissa pitäisi soittaa enemmän vanhaa hyvää musiikkia, kuten W.A.S.P:ia.
-1 #109 JTK 31.03.2018 17:22
Aika ylläri, että Jypin Virtanen sai potkut. Siinä ei paljoa CHL-voitto painanut, kun pelit loppui Liigassa "liian aikaisin".

Torstaina oli takaraja jättää jääkiekkoliitol le Mestiksen lisenssihakemus ja Espoo United jätti sen vajaavaisena. Kuulema täydentävät sitä, kun raha rupeaa liikkumaan pyhien jälkeen. Nyt pitää olla liitolla kerrankin selkärankaa ja eivät myönnä enää lisenssiä Espoolle, koska asiat eivät olleet takarajaan mennessä kunnossa.

Miksi ylipäätään on mitään sääntöjä ja rajoja, jos niitä tapauskohtaises ti voi kiertää. Nuorten Mestiksessä nähtiin hyvä esimerkki tästä, kun lohipaidat peluutti edustuskelvoton ta pelaajaa ja heidät olisi pitänyt tuomita häviämään, mutta ottelu pelattiinkin uusiksi?
-2 #110 Repe 31.03.2018 17:43
Eikos ne Jokipoikienkin "talousnerot" saaneet jatkoaikaa selvityksilleen vuonna 2010?
-2 #111 Repe 31.03.2018 18:04
Kauden viimeisen pelin kooste: https://www.youtube.com/watch?v=4bBzF_42UyU
-2 #112 Repe 31.03.2018 18:11
Viimeisen kotipelin siis, pääsiäisen jatkoja!
-5 #113 Theme_84 31.03.2018 18:21
Jokipojat vois toteuttaa sen kausarihaasteen jos vaikka menisi enemmän kausikortteja kaupaksi. Jokohan Sami Mutanen palaisi tuttuun Ärjypaitaan ensi kaudeksi? :)
-1 #114 01miki10 31.03.2018 19:15
Lainaus JTK:

Miksi ylipäätään on mitään sääntöjä ja rajoja, jos niitä tapauskohtaisesti voi kiertää. Nuorten Mestiksessä nähtiin hyvä esimerkki tästä, kun lohipaidat peluutti edustuskelvoton ta pelaajaa ja heidät olisi pitänyt tuomita häviämään, mutta ottelu pelattiinkin uusiksi?

Kilpailusääntöj en mukaan edustuskelvotto muudesta voidaan määrätä mm. häviämään ottelu, pistevähennys tai uusintaottelu. Muistan lukeneeni jostain aiemmasta tapauksesta, kun pudotuspeleissä oli peluutettu edustuskelvoton ta pelaajaa. Tuolloin määrättiin uusintaottelu ja perusteena oli, että näitä pelejä ei tulisi ratkaista kabineteissa.

Pari vuotta sitten liitto mitätöi kokonaisen lopputurnauksen tulokset, kun kolme joukkuetta neljästä peluutti edustuskelvoton ta pelaajia.
-1 #115 01miki10 31.03.2018 19:16
Lainaus Repe:
Eikos ne Jokipoikienkin "talousnerot" saaneet jatkoaikaa selvityksilleen vuonna 2010?

Ainakin 2014 ennen konkurssia saivat.
-1 #116 puumaila 31.03.2018 19:54
Mestis on harrastesarja, kuten Varis talvemmalla hyvin totesi. Puulaakipelailu a ilman panosta. Toki Jokipojat voisi lähteä omille teilleen, ja alkaa rakentamaan uskottavaa liiga-organisaa tiota kyselemättä muiden mielipiteitä yms. Siis ainakin itselleen uskottavaa. Toivotaan että jotain eteenpäin menoa tapahtuu lähimmän sadan vuoden kuluessa:).
-1 #117 Eastside22 31.03.2018 20:22
Jos sapko tulee vastaan pronssi pelissä , niin bussilla savonlinnaan ja ilman ämpäreitä !
-2 #118 JTK 31.03.2018 21:08
Niin kyllähän liitto on joutunut ja joutuu varmasti jatkossakin antamaan jatkoaikaa muillekin kuin Espoolle, jos mainaavat ylipäätään pitää Mestiksen elossa.

Tänään julkaistiin ensimmäinen A-maajoukkueen MM-leiritys ja mukana on yksitoista ensikertalaista ja mukana on myös Jokipoikien kasvatti Urho Vaakanainen. Hienoa nähdä, että nuoria pelaajia ruvetaan ajamaan pikkuhiljaa sisään maajoukkueeseen vaikkei vielä lopullista pelipaikkaa irtoaisikaan. Nuorissa on tulevaisuus ja hienoa, että Uke on kuvioissa! :)
-4 #119 Teppana85 01.04.2018 10:42
Tami nähty hallilla, Hilppa näytti esittelevän paikkoja.
-3 #120 puumaila 01.04.2018 11:47
Marko Virtasen näköinen mies liikkunut Joensuussa.
-1 #121 JTK 01.04.2018 12:35
Dufva ja Tomek myös nähty Joensuun katukuvassa. Olivat liikkeellä tandempyörällä.

Suomikiekkko sivustolla on Keupan tekemä video aprillipäivän kunniaksi. Sapko kuvataan videolla pässinä ja Tuto koirana.
-3 #122 rokkipoika 01.04.2018 18:40
Lainaus Teppana85:
Tami nähty hallilla, Hilppa näytti esittelevän paikkoja.

Miekin muuten huomasin valkosen audin jäähallin parkkipaikalla. Rekisterikilves sä luki TAM-1
-3 #123 puumaila 01.04.2018 20:00
Tami alkaa vissiin olla jo tukevasti eläke-iässä, joten eiköhän katsella nuorempia hahmoja hallin liepeillä:)
-1 #124 D-Katsomo 01.04.2018 20:09
Jännitävä peli tänään Niiralan montussa ASM-finaaleissa ! Kalpa hallitsi mutta jatkoajan jälkeen Kärpät lähti voittajina 3-4, huomenna kolmas peli Oulussa ja Kärpillä sarja katkolla. Joensuun miehistä Toivo Pennanen oli jopa niin sanotusti liekeissä (2+0) ja Kärppien puolella Kuirin Niko oli myös kokoonpanossa loukkaantumisen jälkeen. Pennanen koko playoffien pistepörssissä kolmantena (3+8=11) joka on todella vakuuttavasti puolustajan tontilta. Ehdottomasti mielenkiintoist a seurata mitä tulevaisuus tuo tullessaan tämänkn meidän kasvatin kohdalla!
#125 Peks1 01.04.2018 20:38
Muistaakseni joskus 1980-luvun lopulla Karjalaisessa oli pila, että Janne Ojanen siirtyy JoKP:n riveihin. Nuorena poikana hetken mutustutelin asiaa ja päädyin johtopäätökseen , ettei se voi olla totta.
-1 #126 Riffixi 01.04.2018 21:11
Jess.....Haapak osken Mikko lähtee SC Bernin apuvalmentajaks i Jalosen aisapariksi. Onnea Mikolle
-4 #127 JTK 01.04.2018 21:20
Lainaus D-Katsomo:
Jännitävä peli tänään Niiralan montussa ASM-finaaleissa! Kalpa hallitsi mutta jatkoajan jälkeen Kärpät lähti voittajina 3-4, huomenna kolmas peli Oulussa ja Kärpillä sarja katkolla. Joensuun miehistä Toivo Pennanen oli jopa niin sanotusti liekeissä (2+0) ja Kärppien puolella Kuirin Niko oli myös kokoonpanossa loukkaantumisen jälkeen. Pennanen koko playoffien pistepörssissä kolmantena (3+8=11) joka on todella vakuuttavasti puolustajan tontilta. Ehdottomasti mielenkiintoista seurata mitä tulevaisuus tuo tullessaan tämänkn meidän kasvatin kohdalla!

Hienoa, että Topi on saanut onnistumisia. Hänellä on kuitenkin ollut paljon epäonneakin, mutta hyvä, että nyt kulkee. Hienoa myös, että Niko on taas pelikunnossa!
+5 #128 puumaila 02.04.2018 09:21
Ärjyillä ollut hyvää aikaa reenailla pronssipeliin ja kirjoitella jatkosopimuksia siinä sivussa. Toivottavasti joukkueesta moni jatkaa Joensuussa.
+1 #129 Peks1 02.04.2018 10:52
Hesarissa spekuloidaan: 12 joukkueen A-liiga ja noin kuuden joukkueen B-liiga. B-liigaan pääsee, kun maksaa oikeata palkkaa pelaajille ja on riittävän iso halli ja talousalue. Pelaajabudjetin pitää olla min. 1,5 milj. Eli kuvio olisi pedattu Joensuulle, Espoolle, Rovaniemelle ja Tutolle.

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005626361.html
+1 #130 JTK 02.04.2018 11:08
Tuossa jutussa ei ole mitään uutta. Jokainen vain heittelee ilmoille omia ajatuksiaan eli pelkkää sanojen helinää ja arvailua, joka vaan jatkuu ja jatkuu....

Saa nähdä tuleeko ensi vuonna se luvattu päätös siitä miten uudistuksia tehdään ja, jos ylipäätään tehdään niin milloin?
+1 #131 Peks1 02.04.2018 11:30
Tuo malli 12 + 6 on Saarelan omaa ajattelua.

Vaikka ei olisikaan jääkiekkoihmisi lle uutta, niin julkista keskustelua pitää käydä, jotta syntyisi painetta uudistuksen tekemiseen. Pahinta on se, ettei tehdä mitään. Hyvä, että Yle ja Hesari ovat nyt tehneet isot jutut sarjajärjestelm istä.
-1 #132 Teppana85 02.04.2018 11:33
Pääsarjan farmijoukkueill e pitäisi olla kokonaan oma sarja, sitten lisäksi sellainen "tavoitteellist en" seurojen sarja.
Mestiksestä ja Suomi-sarjastah an saisi yhdistelmällä hyvät sarjat aikaan, mutta taloudellisesti tuskin mahdollista toteuttaa?

Farmisarja olisi siis suljettu ja siitä toisesta sarjasta voisi karsia liigaan.
#133 Peks1 02.04.2018 11:33
Jos olisi A-liiga ja B-liiga, niin A-liigassa osa joukkueista pelaisi CHL:ää ja samaan aikaan ne, jotka eivät pelaa CHL:ää, voisivat vetää muutaman matsin B-liigan joukkueita vastaan. Oispa hienoa sellainen!
+1 #134 JTK 02.04.2018 11:43
Ilmoilla on ollut myösd 10 joukkueen A- sekä B-liigat ja näiden välillä karsinnat kauden päätteeksi. Tällä taattas ainakin se, että A-liiga on todellinen 10 joukkueen huippuliiga. Näiden liigojen alla toimisi sitten mestis ja sen alapuolella suomi-sarja.

Se olis hyvä, jos Liigassa olisi 12 joukkuetta ja kauden päätteeksi kaksi huonointa ja mestiksen kaksi parasta pelaisivat kaksinkertaisen karsintasarjan. Tulisi todellakin urheilullinen ratkaisu siitä kuka ansaitsee paikan Liigassa ja kuka ei.
-1 #135 Teppana85 02.04.2018 11:50
Lainaus JTK:
Ilmoilla on ollut myösd 10 joukkueen A- sekä B-liigat ja näiden välillä karsinnat kauden päätteeksi. Tällä taattas ainakin se, että A-liiga on todellinen 10 joukkueen huippuliiga. Näiden liigojen alla toimisi sitten mestis ja sen alapuolella suomi-sarja.

Se olis hyvä, jos Liigassa olisi 12 joukkuetta ja kauden päätteeksi kaksi huonointa ja mestiksen kaksi parasta pelaisivat kaksinkertaisen karsintasarjan. Tulisi todellakin urheilullinen ratkaisu siitä kuka ansaitsee paikan Liigassa ja kuka ei.


Joku tuon tyylinen systeemi vetäisi varmasti yleisöä alemmankin liigan halleihin ja tunnelma peleissä olisi ihan eri.
-1 #136 rokkipoika 02.04.2018 11:53
Minä taas toivoisin, että nämä kartellit purettaisiin ja palautettaisiin kilpailullisuus sarjojen välille, niinkun 20 vuotta sitten oli.
-1 #137 puumaila 02.04.2018 11:54
Kumma kun toimivaa Ruotsin systeemiä ei edes uskalleta kokeilla Suomessa. Jospa joku liigajoukkue menisi KHL:n Jokerien kaveriksi, siitä syntyisi pakostikin muutoksen tarvetta kotoisiin keräilysarjoihi nkin.
-3 #138 jones 02.04.2018 12:29
Meillä tärkein että selkää pestään ja päättäjien voitelurahat liikkuu pienessä piirissä.

Ruotsin mestiksessä nautitaan kiekosta. Varmaan menee niiden kakkostaso jo liigan edellä?

https://twitter.com/cmoresport/status/980535375830700032
-1 #139 Repe 02.04.2018 14:55
Huomenna kun arki koittaa,https:/ /www.juuka.fi/w eb-kamera/pic.c fm, kevennyksenä Juuan web-kamera:)
-1 #140 Repe 02.04.2018 14:56
https://www.juuka.fi/web-kamera/pic.cfm
-7 #141 Repe 02.04.2018 14:58
Selvennyksenä itse en asu siellä.
#142 rizee 02.04.2018 15:12
YLE Radio Suomi kello 18:05 - Urheiluhullut : ”Mihin menet SM-liiga?”

https://yle.fi/urheilu/3-10142008

Pitää kuunnella, vaikka olen 99% varma, että samaa paskanjauhantaa tulee, kun viimeiset 5 vuotta on tullut.
-4 #143 Teppana85 02.04.2018 15:33
Lainaus Repe:
Huomenna kun arki koittaa,https://www.juuka.fi/web-kamera/pic.cfm, kevennyksenä Juuan web-kamera:)


Mitäs ihmeellistä tuossa on?
-1 #144 Repe 02.04.2018 16:11
Lainaus Teppana85:
Lainaus Repe:
Huomenna kun arki koittaa,https://www.juuka.fi/web-kamera/pic.cfm, kevennyksenä Juuan web-kamera:)


Mitäs ihmeellistä tuossa on?


No, keväästä ei vielä tietoakaan, se pointti :)
#145 Vanha SaPKolainen 02.04.2018 18:36
Lainaus Peks1:
Hesarissa spekuloidaan: 12 joukkueen A-liiga ja noin kuuden joukkueen B-liiga. B-liigaan pääsee, kun maksaa oikeata palkkaa pelaajille ja on riittävän iso halli ja talousalue. Pelaajabudjetin pitää olla min. 1,5 milj. Eli kuvio olisi pedattu Joensuulle, Espoolle, Rovaniemelle ja Tutolle.

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005626361.html


Kunhan ensi joku noista voittaisi ensin edes Mestis-mestaruu den...
-3 #146 Peks1 02.04.2018 18:50
Ei tarvitse voittaa Mestistä. Asiat päätetään nykyisin kabineteissa, ei urheilulla ja kilpailulla ole enää samaa merkitystä kuin ennen. Valitettavasti.
+1 #147 Teppana85 02.04.2018 18:53
Onhan Rovaniemikin vielä harppauksen päässä Mestiksen kärjestä, mutta sielläkin puitteita ja potentiaalia löytyy.
-3 #148 puumaila 02.04.2018 19:56
Esim. Keupa, vaikka vaikka voittaisi mestiskannun useammankin kerran, ei tule koskaan nousemaan liigakartalle. Tuskin Keuruulla sellaisesta edes haaveillaan.
+1 #149 JTK 02.04.2018 20:10
Lainaus puumaila:
Esim. Keupa, vaikka vaikka voittaisi mestiskannun useammankin kerran, ei tule koskaan nousemaan liigakartalle. Tuskin Keuruulla sellaisesta edes haaveillaan.

No ei varmasti Keuruulla haaveilla Liigasta, sillä jokainen tajuaa ettei se ole mahdollista.

Ja ne "muutamat" Mestis-seurat, jotka Liigasta ehkä haaveilevat niin luulen, että sitten vasta Liigaan haluavat oikeasti pyrkiä, kun sarjarakenteita on muutettu. Tällä hetkellä Liigaan ei kannata minkään jengin halluta sillä sarjat eivät ole terveellä pohjalla varsinkaan ns. Mestis-seurojen kannalta. Joukkuemäärää Liigassa pitää vähentää.
#150 Vanha SaPKolainen 02.04.2018 20:24
Lainaus Peks1:
Ei tarvitse voittaa Mestistä. Asiat päätetään nykyisin kabineteissa, ei urheilulla ja kilpailulla ole enää samaa merkitystä kuin ennen. Valitettavasti.


Kabinettipäätök set pilaa koko Suomen kiekkoilun.
-2 #151 Repe 02.04.2018 20:24
Kuten olen vuosien varrella todennut moneen kertaan, Jokipoikien liigakelpoisuut een ei riitä sarjojen aukaisu. Se vaatii uskottavat taloutta hoitavat henkilöt, vähintään puolet omia kasvatteja edustusjoukkuee ssa, ostopoliitiikal la pelkästään ei pärjätä. Hallin olosuhteet, markkinointi, laadukas valmennus joka tasolla juniorit, edustusjoukkue jne...
+3 #152 Teppana85 02.04.2018 20:37
Lainaus Repe:
Kuten olen vuosien varrella todennut moneen kertaan, Jokipoikien liigakelpoisuuteen ei riitä sarjojen aukaisu. Se vaatii uskottavat taloutta hoitavat henkilöt, vähintään puolet omia kasvatteja edustusjoukkueessa, ostopoliitiikalla pelkästään ei pärjätä. Hallin olosuhteet, markkinointi, laadukas valmennus joka tasolla juniorit, edustusjoukkue jne...


Totta, vaan taitaa olla utopiaa tuo omien kasvattien määrä suurimmassa osassa liigajoukkueita .
+1 #153 JTK 02.04.2018 21:11
Niin kyllähän meillä pelaajatuotanto on ollut kunnossa omasta takaa. Meillä taitaa nytkin olla kymmenkunta omaa kasvattia edustuksessa ja se on todella hyvä määrä.

Lisäksi Liigassa meidän kasvatteja pelaa kuusi ja Liigaorganisaat oista löytyy näiden lisäksi vielä neljä meidän kasvattia jossain muotoa (Liiga, Mestis ja Nuorten SM) ja Liigan junnuista eri ikäluokista löytyy vielä neljä meidän kasvattia. Ja ulkomaillakin heitä pelaa esim. AHL ja OHL!

Muistan, kun kerran meidän A-nuoret pelasi erästä Liigaorganisaat ion joukkuetta vastaan niin heidän jojo sanoi, että on todella kateellinen meidän pelaajatuotanno lle, kun heillä ei ole sitä ollenkaan. Eikä taida olla siellä homma paljoa muuttunut eikä muutamassa muussakaan ns. Liigaseurassa.
-2 #154 JTK 03.04.2018 08:19
Nuorten Mestiksen mestaruuden voitti lopulta K-Vantaa ja hopeaa nappasi Leki. Mestaruus ratkesi vasta kolmannessa ottelussa, jonka vantaalaiset voittivat vieraissa lukemin 1-2.
+1 #155 Peks1 03.04.2018 18:06
https://yle.fi/urheilu/3-10143389

Eilisen radio-ohjelman tiivistys.
-5 #156 Repe 03.04.2018 18:13
Omien kasvattien määrää Joensuussa nyt Mestis-tasolla ei voi verrata mitä olisi Liiga-tasolla kun näiden nykyisten taso ei ainakaan tällä hetkellä riittäisi Liigassa.
+2 #157 jii74 03.04.2018 18:57
Toivottavasti pojat saaneet levättyä ja pronssi kiinnostaa.tuli vastaan kumpijompijompi kumpi ,jokipojat vie pronssipelin vai mitä! ? : )
-2 #158 Repe 03.04.2018 20:47
Ja ketkäs ne olikaan tällä hetkellä Liiga-tasoiset joensuulaiset edustus-Jokipoj issa? laitetaanhan kauden lopussa ennätysmiinukse t paukkumaan..... ;)
-3 #159 Repe 03.04.2018 20:53
Eastside calling, Sapko-Tuto 1-2 54 min:)
+3 #160 Partsi 16 03.04.2018 21:08
Pronssipeli pe 6.4 Sapko-Jokipojat !! Nyt jos koskaan ois pronssi makeaa voittaa Savonlinnassa!!
+2 #161 Eastside22 03.04.2018 21:13
Nyt kun vastus on selvillä , niin eiköhän lähetä kaatamaan ämpärikansa ja näyttämään että karjalasta lähtee ääntä . Bussi ilmoittautumise t tulee varmaan voimaan iltapäivästä , punamustien sivuilla .
-1 #162 JTK 03.04.2018 21:16
Niin se vaan jääty Kärpät kotonaan ja HIFK vei ansaitusti voiton. Varsinkin 0-2 maalin jälkeen isännät jäätyi ja Ruohomaan virheestä tuli heti perään 0-3 maali. 0-4 tyhjiin ja 1-4 kavennus oli enää kosmeettinen. Lankinen oli hyvä maalilla ja HIFK.n paljon hehkutettu nuori pakki Heiskanen (0+1) oli jälleen loistava! Hemmetin hyvä peliäly ja huippu liike ja luistelu.

Huomenna on tarjolla lisää herkkua, kun TPS ja Tappara aloittavat omat ottelunsa. Kiva, kun pelejä pelataan vuoropäivinä, niin kerkee hyvin kattoo niitä.
-1 #163 Vanha SaPKolainen 03.04.2018 22:29
Lainaus Repe:
Eastside calling, Sapko-Tuto 1-2 54 min:)


Maalivahtipeli ratkaisi tämä ottelun ja koko sarjan. TUTO:n Pohjanoksa oli ihan eri planeetalta kuin haparoiva SaPKo:n Urpolahti.
#164 puumaila 04.04.2018 08:35
Repen asiantuntemus taas melkein mykistää. Loistavaa Joensuulaisen kiekon alas ampumista:).

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste