KeuPa vei ensimmäisen kiinnityksen

KeuPa HT–Jokipojat 3–2 ja. (0–1, 2–1, 0–0)

Jokipoikien ja KeuPa HT:n välinen ensimmäinen välieräottelu Keuruulla venyi jatkoerään asti, jossa ratkaisumaalin viimeisteli kotijoukkueen Markus Jokinen ajassa 61.05. Vauhdikkaassa ensimmäisessä erässä ainoan maalin viimeisteli Jokipoikien Mika Koivisto (1+1) ylivoimalla. Toisessa erässä KeuPa karkasi jo johtoon, mutta kolmanteen erään lähdettiin tasalukemissa Tuukka Rajamäen viimeistelemän ylivoimamaalin myötä. Kolmannessa erässä kotijoukkue selkeästi vei peliä, mutta maaleja erässä ei nähty. Miro Väänänen saalisti ottelusta syöttöpisteet molempiin Jokipoikien maaleihin. Ärjypaitojen maalilla torjunut Sebastian Ylönen merkkautti yhteensä 31 torjuntaa.

 

Otteluraportti

Jokipojat taisteli Mestiksen ensimmäisessä välieräkohtaamisessa perjantai-iltana KeuPaa vastaan jatkoajalle.

Jatkoerää ei kuitenkaan tarvinnut tahkota kuin minuutin verran, ja ehkä hyvä niin, sillä palautumisaika on muutenkin lyhyt. Joukkueet kohtaavat uudelleen jo lauantaina Mehtimäellä.

Tosiasiassa Jokipoikien leirissä nopea ratkaisu tuskin miellytti. Kaksi maalia iskenyt KeuPan kultakypärä Markus Jokinen nousi ottelun ratkaisijaksi ajassa 61.05.

KeuPa kyllä ensimmäisen voiton sarakkeeseen ansaitsi. Varsinkin tasakentällisin pelatessa kotijoukkue hallitsi tapahtumia.

Kolmannessa erässä vaikutti, että Jokipojat ei edes jatkoajalle selviä, mutta tolppaa lähemmäksi keuruulaiset eivät kuitenkaan varsinaisen peliajan lopulla päässeet.

– Vastassa on runkosarjan voittaja ja tämän sarjan ennakkosuosikki. Ihan kaikessa pitää parantaa huomiseksi, puhisi Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis perjantai-iltana taiston päätyttyä.

Joensuulaiset aloittivat ottelun paremmin kuin hermostuneen oloinen KeuPa.

Niinpä Jokipojat meni ottelussa 1–0-johtoon neljän minuutin kohdalla. Mika Koivisto iski irtokiekon verkkoon ylivoimalla.

Ensimmäisen erän lopulla oli yksi Jokipoikien iskun paikoista. Joukkue sai pelata erän kaksi viimeistä minuuttia kahden miehen ylivoimalla. Syötöt kuitenkin pomppivat, ja KeuPa kesti helpon oloisesti.

Toinen erä olikin sitten kunnon karnevaalia, erityisesti jäähyjen vuoksi. Erässä nähtiin viisi kaksiminuuttista, kaksi isoa rangaistusta ja yksi rangaistuslaukaus.
Aluksi Markus Jokinen iski illan ensimmäisensä ja KeuPan tasoihin ylivoimalla.

Toista erää oli jäljellä runsaat viisi minuuttia, kun Jokipoikien Jani Ollitervo heittäytyi kiekon päälle maalin edessä. Tilanne tuomittiin kiekon sulkemiseksi, ja KeuPa sai rangaistuslaukauksen. Lauri Huhdanpää narutti kiekon maaliin kaiken kaikkiaan hyvin torjuneen Sebastian Ylösen jalkojen välistä: 2–1 KeuPalle.

Sen jälkeen alkoi kotijoukkueen hermoilu. Ensin KeuPa-pakki Olli Aitola nosti taklaustilanteessa omituisesti kyynärpäätään ja osui sillä Jokipoikien kultakypärä Joonas Larinmaan päähän. Oikeutetusti tuomiona viisi minuuttia ja pelirangaistus. Heti viiden minuutin ylivoiman aluksi Tuukka Rajamäki toi Jokipojat tasoihin, 2–2.

Teksti: Mika Halonen

Maalit ja syöttäjät

04.12 Mika Koivisto (Esa Lehikoinen, Miro Väänänen) 0–1 yv.
26.50 Markus Jokinen (Joonas Niemelä, Sebastian Kauppila) 1–1 yv.
34.20 Lauri Huhdanpää 2–1 rl.
35.41 Tuukka Rajamäki (Koivisto, Väänänen) 2–2 yv.
61.05 Jokinen (Jesse Pelamo, Samuli Ratinen) 3–2

Maalivahtien torjunnat

Lassi Lehtinen, KeuPa HT 8+5+9+0=22
Sebastian Ylönen, Jokipojat 8+11+11+1=31

Rangaistukset

KeuPa HT 4x2 min + Olli Aitola 5min + PRK + Teemu Huttu 5 min + PRK  = 58 min
Jokipojat 5x2 min = 10 min

Yleisöä: 648

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa
22 Eetu Rissanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen
50 Teemu Holttinen – 21 Miro Väänänen – 17 Teemu Väisänen

41 Esa Lehikoinen – 70 Joel Olkkonen
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois
77 Lassi Raitanen – 10 Jani Ollitervo
42 Eppu Rissanen

35 Sebastian Ylönen
(30 Joonas Harald)

 

Jokipoikien ottelut välierissä

Pe 23.03. klo 18.30 KeuPa HT–Jokipojat 3–2 ja.
La 24.03. klo 17.00 Jokipojat–KeuPa HT
Ma 26.03. klo 18.30 KeuPa HT–Jokipojat
Ke 28.03. klo 18.30 Jokipojat–KeuPa HT
Pe 30.03. klo 17.00 KeuPa HT–Jokipojat (tarvittaessa)
La 31.03. klo 17.00 Jokipojat–KeuPa HT (tarvittaessa)
Ma 02.04. klo 17.00 KeuPa HT–Jokipojat (tarvittaessa)

Mestiksen välierät

KeuPa HT–Jokipojat 1–0
SaPKo–TuTo 1–0

Finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa. Välieräparien häviäjät pronssiotteluun.

 

Mestiksen puolivälierät

KeuPa HT–LeKi 4–1
SaPKo–IPK 4–2
Ketterä–Jokipojat 0–4
K-Vantaa–TuTo 1–4

 

Otteluennakko

Jokipoikien kevät jatkuu Mestiksen välierissä vuoden tauon jälkeen. Ärjypaidat ovat ajoittaneet kuntohuippunsa oikeaan aikaan, sillä joukkue on voittanut seitsemän edellistä peliä putkeen. Suoraan neljässä ottelussa puolivälierissä Imatran Ketterän kaatanut joukkue saa seuraavalla kierroksella vastaansa runkosarjan voittaneen KeuPa HT:n, joka puolestaan kaatoi puolivälierissä LeKin voitoin 4–1. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen on perjantaina Keuruulla, ja lauantaina joukkueet kohtaavat Mehtimäellä. Jokipoikien kokoonpanosta on varmuudella sivussa maalivahti Timo Niemi. Ärjypaitojen maalilla jatkaa Sebastian Ylönen, joka on tällä kaudella torjunut KeuPan riveissä neljässä runkosarjaottelussa.

Jokipojat oli puolivälierissä ainoa joukkue, joka selvitti tiensä välieriin suoraan neljässä ottelussa. Ketterä ei saanut missään vaiheessa ottelusarjaa peliään pudotuspeli-moodiin, eikä joukkueen hermokontrollikaan ollut vaadittavalla tasolla.

Ennen pudotuspelejä Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis toivoi, että koko joukkue pystyisi ottamaan yhden stepin eteenpäin. Pystyikö joukkue siihen?

– Kyllä onnistui oikein hyvin. Joukkue vastasi hyvin haasteeseen. Parannettiin koko ajan pikkuisen, mutta kova sarjahan se oli, jossa oli tiukkoja pelejä. Neljässä pelissä kun saatiin poikki, niin turha on silloin selitellä. Se oli meiltä erittäin laadukas sarja, Varis sanoo.

Ottelusarjan katkaiseminen neljään otteluun tiesi Jokipojille kuutta kokonaista pelivapaata päivää.

– Kyllä me levättiin viikonloppu. Maanantaina laitettiin koneet käyntiin ja ollaan viikko harjoiteltu, levätty ja tankattu. Pikkuisen ollaan viilattu vähän kaikkea, ja perjantaina päästään tositoimiin.

Keuruulaiset voittivat runkosarjan keräten 97 pistettä, ja Jokipojat oli kuudes 76 pinnallaan. Runkosarjan neljässä kohtaamisessa voitot menivät kuitenkin tasan 2–2. Pisteitä KeuPa keräsi silti kaksi enemmän (7–5), sillä Jokipojat voitti jälkimmäisen kotipelinsä vasta jatkoajalla.

– KeuPa on laadukas joukkue, joka on kiekon kanssa taitava. Joukkue on suoraviivainen, ja heillä on paljon laadukkaita pelaajia. Suoraviivaisuus on heidän pelissään se iso juttu. He kääntävät peliä nopeasti, Jouni Varis arvioi.

– Se mikä on hyvä juttu, niin he ovat aktiivisia painestaessaan kovaa. Meillä on ollut, varsinkin talvella, ongelmia vastustajan trap-pelaamisen kanssa. KeuPa on tämänkin sarjan iso ennakkosuosikki, ja he laittoivat LeKin aika tylysti kesälomille.

Jokipojat ja KeuPa ovat kohdanneet Mestiksen pudotuspeleissä toissa kaudella pronssipelissä. Tuolloin ärjypaidat veivät pronssimitalit lukemin 4–3.

KeuPa toimii kahden liigajoukkueen eli Rauman Lukon ja JYPin yhteistyöseurana. Keuruulaisilla ei ole enää liigalainoja käytössään yhtä paljon kuin ennen siirtorajaa.

– Olipa ketä hyvänsä vastassa, niin tärkeintä on se, että olemme itse valmiita pelaamaan. Sitä kohti me lähdetään, että heti on peli mielessä. Mennään hetki kerrallaan ja tehdään tänään asiat hyvin, jotka sitten auttavat huomisessa pelissä, Varis sanoo.

Pudotuspeleissä vastustajan pelaamista tarkastellaan entistä tarkemmin, mutta miten tarkkaan katsotaan vastustajan maalivahtien pelaamista ja niin sanottuja maalivahdin heikkoja paikkoja?

– Kuka joukkue katsoo milläkin tavalla. Me katsotaan jonkun verran videoita ja tehdään tiettyjä asioita pelaajille selväksi. Totta kai maalivahtipeli on tärkeää. Kuka siihen sitten milläkin tavalla reagoi.

– Se on ihan varmaa, että meidänkin asioita ja pelaamista katsotaan. Se on tämän päivän valmentamista, ja se on osa valmentajien työtä. Pitää muistaa kuitenkin kokonaisuus, Jouni Varis summaa.

Jokipoikien terveystilanne on hyvä. Ainoa varma poissaolija on maalivahti Timo Niemi.

– Niemi on sivussa. Joukkue on henkisesti erittäin terve, ja totta kai tässä vaiheessa kautta kun mennään, ja on neljä joukkuetta enää jäljellä, niin varmasti jokaisella joukkueella on mustelmia.

– Ei nämä joukkueet neljän parhaan joukossa muuten olisikaan. Pientä vammaa pelaajilla on, mutta niiden kanssa tullaan toimeen.

Kahdesta edellistä pelissä sivussa ollut puolustaja Esa Lehikoinen palaa näillä näkymin takaisin tositoimiin.

– Kyllä hän huomenna pelaa, ja pelaakin hyvin! Hän on pari peliä tuolla nyt kärvistellyt. Sama se oli (Joel) Olkkosellakin, kun hän oli muutaman pelin sivussa, että intoa on kuin pienessä kylässä, Varis naurahtaa.

Jokipoikien hyvä terveystilanne tietää sitä, että osan pelaajista rooli on pysynyt pienenä.

– Jokainen pelaaja on tärkeä. Oli rooli milloin mikä tahansa, niin tee siitä joukkueelle taideteos. Se on iso asia, Varis painottaa.

– Ihan sama, oli se rooli meidän bussikuski, tai joku valmennuksesta tai kuka tahansa. Tärkeintä on nauttia tästä tilanteesta ja uskoa vahvasti omaan tekemiseen ja olla ylpeä siitä, että on tällaisessa joukkuessa.

Perjantaina Keuruulla pelattavan pelin jälkeen seuraava matsi on heti lauantaina Mehtimäellä. Joensuulainen kiekkoyleisökin on alkanut palaamaan lehtereille siinä määrin mitä muutama vuosi sitten.

– Hienoa oli nähdä esimerkiksi Ketterä-sarjassa tuo yleisö. Ensimmäisessä kotipelissä oli 1 500 ja toisessa yli 2 200. Se oli aivan upea juttu niin seuralle kuin myös pelaajille. Ennen kaikkea kaikille, jotka olivat paikalla, niin se oli upea tapahtuma.

– Toivon, että lauantaina ollaan niillä lukemilla ja olisi äänekäs yleisö. Meidän fanipääty antaa rumpujen ja laulujen raikaa. Sitä joukkue ja kaikki hallille tulevat kaipaavat. Ne on hienoja juttuja, Jouni Varis kiittää.

Välierien ensimmäinen koitos alkaa Keuruulla perjantaina kello 18.30.

  

Aiemmat kohtaamiset 

KeuPa HT–Jokipojat
2017: 5–2
2017: 5–1
2017: 2–4
2016: 4–7
2016: 3–1
2016: 4–2

Saldo: 4–0–2 (maalit 23–17)

Jokipojat–KeuPa HT
2018: 4–3 ja.
2018: 5–1
2016: 6–7
2016: 1–2
2016: 4–3 (playoffs)
2015: 2–1
2015: 1–0

Saldo: 5–0–2 (maalit 23–17)

Kommentit   

+3 #1 Paitsio 22.03.2018 16:36
Ihan loistavaa, että niin pakisto kuin hyökkääjätkin ovat kunnossa. Maalivahditkin meillä loistavia! Virtaa on varmasti koko poppoossa, kuntoajoitus siis mennyt ihan nappiin. Meidän äijät, meidän kevät (vaikka kuinka olisi Kalpan slogan...) Keski-Suomen juntit kaatoon! :)
#2 JTK 22.03.2018 21:36
Huomenna pistetään rahat likoon Jokipojille, sillä Keupalla ei ole mitään saumaa! Tsemppiä äijät! :)

Nuorten Mestiksessä K-Vantaa voitti äsken Ketterän 3-1, joten lohipaidat tulee Jokipoikia vastaan välierissä. Ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina Joensuussa ja se alkaa kello 12:45. Tulkaahan kaikki sitten kannustaa, niin siitä on hyvä jatkaa edarin peliin. A-nuoret jatkaa välieriä sunnuntaina Tikkurilassa ja tarvittaessa kolmas ottelu pelataan ensi viikon torstaina Joensuussa.

Toinen Nuorten Mestiksen välieräpari LeKi-KJT Haukat aloittivat ottelusarjan jo tänään ja Leki vei jatkoajalle venyneen ottelun lukemin 4-3.

Oli muuten äsken huikea ottelu Saipa-TPS, joka päättyi 5-6! Petu sekä Teme tekivät maalin mieheen ja Temen maali oli voittomaali! :)
+2 #3 Peks1 22.03.2018 22:08
Tsemppiä Keuruun-matkall e. Tänään oli radiossa Ylen erätaukohaastik sessa langoilla Jarmo Myllys. Kuulemma hänen ei tarvii kiinnittää mainoksia eikä siivota pelaajien kämppiä. Vois olettaa, että Ylen kiekkokierrokse lla soittavat myös Tutolle ja Jokipojille?
+2 #4 JTK 22.03.2018 22:19
Ennenhän Keupan monitoimimiehen ä toimi Taneli Maasalo, joka teki seurassa lähes kaiken pelaamisen ohella. Kaiken toimen ohessa hän koulutti itseään ja hän toimii nykyisin Rauman Lukon myyntipäällikkö nä. No eipä Keupan nykyisen koutsin tarvitse ensi kaudella pyykkäillä, sillä käsittääkseni hän vaihtaa maisemaa ensi kaudelle.
+1 #5 Peks1 22.03.2018 22:31
Pyykkiä tiedossa. Keupa paskoo housuun, kun Ärjy alkaa ärjymään.
-3 #6 JTK 22.03.2018 22:41
Espoo Unitedin epävakaa tilanne karkuutta pelaajia muualle. Ainakin kolmen pelaajan lähtö Liigan puolelle on jo varmaa.

Rauman Lukko järjesttää ensi viikolla kaikille avoimen keskustelutilai suuden. Mukana ovat seuran puheenjohtaja, toimari ja pääkoutsi. Kolmikolle saa esittää kysymyksiä ja aiheena ovat mm. mennyt kausi ja tulevaisuus. Hienoa avoimuutta! :)
-7 #7 peluuri 23.03.2018 00:22
Lainaus JTK:
Huomenna pistetään rahat likoon Jokipojille, sillä Keupalla ei ole mitään saumaa! Tsemppiä äijät! :)

Nuorten Mestiksessä K-Vantaa voitti äsken Ketterän 3-1, joten lohipaidat tulee Jokipoikia vastaan välierissä. Ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina Joensuussa ja se alkaa kello 12:45. Tulkaahan kaikki sitten kannustaa, niin siitä on hyvä jatkaa edarin peliin. A-nuoret jatkaa välieriä sunnuntaina Tikkurilassa ja tarvittaessa kolmas ottelu pelataan ensi viikon torstaina Joensuussa.

Toinen Nuorten Mestiksen välieräpari LeKi-KJT Haukat aloittivat ottelusarjan jo tänään ja Leki vei jatkoajalle venyneen ottelun lukemin 4-3.

Oli muuten äsken huikea ottelu Saipa-TPS, joka päättyi 5-6! Petu sekä Teme tekivät maalin mieheen ja Temen maali oli voittomaali! :)

Sinänsä ikävää tiedotusta, että olen (olin) aikeissa aloittaa ko. matsin kattomisen juuri..Vuorotyö tä tekevät katsovat matsit useimmiten jälkikäteen.
+5 #8 JTK 23.03.2018 07:21
Karjalaisessa on tänään hyvä ennakkojuttu Jokipojat-Keupa ottelusarjasta. :)
+2 #9 puumaila 23.03.2018 10:50
Jatkoajan otteluarviosta...
"KeuPan on tärkeää oppia fyysisyyttä, sillä isommassa kaukalossa joukkue ei voi turvautua pelkästään Mikko Heiskasen mainitsemaan "ahneeseen ja raikkaaseen hyökkäyspelaami seen". Jokipoikien on puolestaan pidettävä pää kasassa, vaikka ottelusarja venyisikin. Ketterää vastaan pelatussa neljännessä ottelussa ärjypaidoila oli havaittavissa sellaisia virheitä ja tietynlaista passivoitumista , jotka pahimmillaan voivat kääntää koko sarjan päälaelleen."
+2 #10 JTK 23.03.2018 11:59
Lainaus puumaila:
Jatkoajan otteluarviosta...
"KeuPan on tärkeää oppia fyysisyyttä, sillä isommassa kaukalossa joukkue ei voi turvautua pelkästään Mikko Heiskasen mainitsemaan "ahneeseen ja raikkaaseen hyökkäyspelaamiseen". Jokipoikien on puolestaan pidettävä pää kasassa, vaikka ottelusarja venyisikin. Ketterää vastaan pelatussa neljännessä ottelussa ärjypaidoila oli havaittavissa sellaisia virheitä ja tietynlaista passivoitumista, jotka pahimmillaan voivat kääntää koko sarjan päälaelleen."

Juttu on kaikkiaan asiallinen kirjoitus. Jokipojilla on todella hyvä kerroin tänään. Fyrkat kiinni ja max. kaksi apukohdetta mukaan! :)
+1 #11 Paitsio 23.03.2018 14:46
Lainaus JTK:
Lainaus puumaila:
Jatkoajan otteluarviosta...
"KeuPan on tärkeää oppia fyysisyyttä, sillä isommassa kaukalossa joukkue ei voi turvautua pelkästään Mikko Heiskasen mainitsemaan "ahneeseen ja raikkaaseen hyökkäyspelaamiseen". Jokipoikien on puolestaan pidettävä pää kasassa, vaikka ottelusarja venyisikin. Ketterää vastaan pelatussa neljännessä ottelussa ärjypaidoila oli havaittavissa sellaisia virheitä ja tietynlaista passivoitumista, jotka pahimmillaan voivat kääntää koko sarjan päälaelleen."

Juttu on kaikkiaan asiallinen kirjoitus. Jokipojilla on todella hyvä kerroin tänään. Fyrkat kiinni ja max. kaksi apukohdetta mukaan! :)


Laitettu on, jo aamusta jolloin kerroin oli vielä parempi :)
#12 Repe 23.03.2018 15:29
Selkeä ykkonen 1,78 kertoimella, eikä nytkään ole kyse Keupan fanittamisesta vaan veikkauksesta.
+2 #13 Cånde 23.03.2018 15:54
Tuo Keupan pakisto pitää laittaa koville, siellä ei oikein sellaisia isähahmoja ole vaikka pari ihan pelimiestäkin löytyy. Kokeneimmathan tuossa porukassa on Huttu ja Jokinen. Ylöstä voi pitää meidän isoimpana kysymysmerkkinä , mutta jos tuo pysyy Ketterä-sarjan tasollaan niin kyllä tämä hoidetaan!
+2 #14 jones 23.03.2018 16:02
Keupalla on hyvin pelanneet, mutta kuitenkin varsin kokemattomat maalivahdit miesten peleihin. Painetta vaan maalille kunnolla!

Jollain konstilla pitäisi saada myös Markus Jokisen pelihuumori pois..
+3 #15 Martzi 23.03.2018 17:15
Nyt tsemppiä JOKIPO!!
-3 #16 Eastside22 23.03.2018 18:18
Millanenhan lie tuomari linja , laakkonen ja heikkinen .
+3 #17 JTK 23.03.2018 18:36
Keupan koutsi Härkonen puhui äsken kivasti Ylösestä, kuten Lukonkin koutsi aikaisemmin. Veikkaan, että Heiskasen kommentit johtuu äijien henkilökemioist a.
+2 #18 rizee 23.03.2018 18:46
0-1! Koivisto YV:llä!
-1 #19 jones 23.03.2018 18:49
Olipa perus playoff maali. Lehikoinen viivasta maalille ja riparista pistää Koivisto nätisti ylämummoon.

Keupan maalivahti aloittanut mielestäni hermostuneesti. Kiekot elää.
-3 #20 JTK 23.03.2018 18:57
Ylösellä pomppii myös kiekot. Tasakentällisin Keupa on pikkasen ollut niskan päällä ja nyt pääsevät yv:lle.
+3 #21 jones 23.03.2018 18:57
Ylönen aloittanut hyvin!

Jokipojat av:lle..ja selvittää.

Keupa ei pääse parhaille sektoreille vaikkakin kiekossa enemmän. Erittäin hyvin Jokipojilla paketti kasassa. Tiivistä puolustamista ja teräviä vastahyökkäyksi ä, mitkä päättyy hyvällä prosentilla laadukkaaseen maalipaikkaan.

Jokipojille 5-3 yv...mikä oli huono. Hidasta ja laaduttomia syöttöjä. Taitaa hiukan poltella? :)
-1 #22 JTK 23.03.2018 19:15
Aika tasanen erä, mutta pikkasen enemmän Keupa hallitsi tapahtumia. No pääasia, että saatiin yv:llä maali ja johdetaan ottelua. Luulen, että Jokipojat parantaa toiseen erään, kuten vierasjoukkueet monesti tekevät.

Jokipojat pääsi pelamaan myös kahden miehen ylivoimaa, mutta kudit jäi piippuun, kun yritettiin hieman liian hienojen kuvioiden kautta saada maalipaikkoja aikaiseksi. Tästä on kuitenkin erittäin hyvä jatkaa. :)
-2 #23 JTK 23.03.2018 19:38
1-1 yv:llä.
-3 #24 JTK 23.03.2018 19:50
Perskules, kun meijän pojat ottaa ihan turhia jäähyjä.
-2 #25 jones 23.03.2018 19:53
Nyt ei niin hyvältä näytä..Keupan rankkari. Längit ja 2-1.
-2 #26 JTK 23.03.2018 19:53
Keupa 2-1 johtoon Huhdaanpään rankkarilla.
+2 #27 jones 23.03.2018 19:57
Jaa, eka "sika" taklaus. Tästä tosin ei olisi Keupalaisen kuulunut lähteä pihalle.

5min aikaa tasoittaa yv:llä.

Olipa erikoinen ratkaisu tuomarilta kun ei tuo kaveri edes taklannut Larinmaata.
+3 #28 jones 23.03.2018 19:58
2-2!!!

Ja yv jatkuu!

Tässä tuomariratkaisu ssa voisi olla sitä "käärmekeittoa" vastustajalle..
+3 #29 jones 23.03.2018 20:04
Lämpö nousee..Halonen ajaa Huttua vihellyksen jälkeen aika surutta. Huttu lyö mailalla Halosta niskaan tuon jälkeen!

Keupalla ehkä pientä herpaantumista mentalipuolella tuon ensimmäisen ulosajon jälkeen. Jokipojat hiipii sinne ihon alle...

Ja Hutulle 5+20min tuosta huitaisusta. Homma etenee kuten Ketterää vastaan.
-1 #30 JTK 23.03.2018 20:08
Nyt vaan jäitä hattuun ja tyhmät jäähyt pois, niin voitto saattas tullakin. Halonen sai 2min ja Huttu 5+20min!
+3 #31 JTK 23.03.2018 20:22
Väänäsen Miro on kyllä kelpo pelimies. Mitähän olsisi saanut aikaan, jos olisi saanut vastuuta koko kauden ajan kuin mitä nyt playareissa? Keupan puolelta Saarelainen pelaa hyvin. Kannattas vaikka kysellä tänne ensi kaudeksi.

Välillä olen katsonut Liigan HIFK-JYP matsia ja täytyy todeta, että on kyllä valtava ero pelien vauhdissa ja muutenkin. Iso on ero tänä päivänä Liigan ja Mestiksen välillä.


Jones on oikeassa, sillä näyttää siltä, että kaverikin rupeaa ottaa turhia jäähyjä.
+2 #32 jones 23.03.2018 20:23
Lähetyksen paikalliselle kommentaattoril le pisteet. Antoi kokeneelle Hutulle risuja, kun ei sipuli kestä playoff pelaamista.

Onpa nyt huonoa Jokipoikien ylivoima. Nämä pitäisi hyödyntää.

Olkkoselta ja Uskilta odottelisin tänään enemmän roolia.
+3 #33 jones 23.03.2018 20:42
Jokipojat on nyt sillassa. Tolpassa jo kävi....

Flow hiukan kadoksissa ja organisoidut hyökkäykset nollissa. Nyt saa yllättää.

Jatkoille mennään. Tämä Jokipojille jo jonkinlainen saavutus, sen verran pahasti alakynnessä tässä erässä.
+2 #34 jones 23.03.2018 21:17
No se päättyi kuin oli näkyvissä.

Tää Jokinen on kyllä aika omalla levelillä.
+3 #35 Martzi 23.03.2018 21:18
Huomenna uutta matoa koukkuun.
-5 #36 ju.pe67 23.03.2018 21:22
Hyvä keupa. Mites tuomarilinja oli? Sarja huomenna 2-0 ja onpaa sieltä piiitkä matka kotia tappio niskassa.
-2 #37 Cånde 23.03.2018 21:30
Lainaus JTK:
Väänäsen Miro on kyllä kelpo pelimies. Mitähän olsisi saanut aikaan, jos olisi saanut vastuuta koko kauden ajan kuin mitä nyt playareissa?

No kyllähän tuo sai näyttöpaikkoja ihan kätkiketjuissak in. Hyviä esityksiä, mutta ei vaan ole tehopisteiden muodossa näkynyt.

Ottakaa nyt v***u se Jokinen huomenna kiinni. Kyllä tämä sarja on ihan hoidettavissa.
-3 #38 JTK 23.03.2018 21:34
Lainaus Cånde:
[quote name="JTK"]Väänäsen Miro on kyllä kelpo pelimies. Mitähän olsisi saanut aikaan, jos olisi saanut vastuuta koko kauden ajan kuin mitä nyt playareissa?

No kyllähän tuo sai näyttöpaikkoja ihan kätkiketjuissak in. Hyviä esityksiä, mutta ei vaan ole tehopisteiden muodossa näkynyt.

Niin eipä se pelkkä kärkiketjussa piipahtaminen pienillä minuuteilla ole mikään mahdollisuus, kun pitäs ajaa nuori pelaaja kunnolla sisään aikuistenpeleih in ja saada pelata isoja minuutteja. No nyt saa pelata ja hyvä niin.
-1 #39 Riffixi 23.03.2018 21:39
Ei olisi pitänyt päästää jatkoajalle. KeuPan taiturit saa tilaa kolmella kolmea vastaan,niin melkein arvasin lopun...
#40 Toni 23.03.2018 21:55
Huomenna meteliä kotihalliin ja sarja tasoihin! Yks peli vasta pelattuna :)
+3 #41 Toni 23.03.2018 21:56
Lainaus Riffixi:
Ei olisi pitänyt päästää jatkoajalle. KeuPan taiturit saa tilaa kolmella kolmea vastaan,niin melkein arvasin lopun...


Playoffeissa pelataan jatko-aika 5 vs 5.
-1 #42 Peks1 23.03.2018 22:04
Huomenna vaan isännän otteet isossa kaukalossa. Sillä se voitto tulee.
#43 Eastside22 23.03.2018 22:05
Tää oli pienten marginaalien peli , jortikan sanoin . Enemmän kuteja ja mielellään kehikkoa kohti . Ylivoimalla tehtiin maalit ja sitä etsikko aikaa ois pitäny hyödyntää . Huomenna uus peli ja huudetaan keupa suohon !!!
+3 #44 Repe 23.03.2018 22:09
Keupalla ylilatausta kahden vitosen muodossa, mutta sitä etsikkoaikaa ei Jokipojat täysin osanneet käyttää hyväkseen.
+2 #45 Repe 23.03.2018 22:14
Ja Mestiksen välillä vaihteleva tuomarien taso tuo peleihin oman mausteensa.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste