Jokipojat rynnisti välieriin!

Jokipojat rynnisti välieriin!
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat rynnisti välieriin!
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat rynnisti välieriin!
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat rynnisti välieriin!
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–Ketterä 4–2 (1–0, 0–1, 3–1)

Jokipojat on yhden heikomman kauden jälkeen taas mukana Mestiksen mitalipeleissä. Runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut Jokipojat jyräsi puolivälieristä jatkoon suoraan neljässä ottelussa. Sarjanousija Imatran Ketterä pelasi odotuksiin nähden huikean runkosarjan ja sijoittui kolmanneksi, mutta pudotuspeleissä ärjypaitojen kovuus oli liikaa. Perjantain ottelussa Mehtimäellä draaman kaari oli täydellinen: Jokipojat nousi päätöserässä tappioasemasta Mika Koiviston (2+0), Oula Uskin (1+1) maaleilla johtoon. Ketterä oli vielä lähellä tasoittaa, mutta osuma hylättiin videotarkituksen jälkeen. Lopulta Oskari Lehtinen vapautti yli kaksituhatpäisen kotiyleisön voitonjuhliin iskettyään kiekon tyhjiin. Jokipoikien maalilla Sebastian Ylönen torjui 25 kertaa. Jokipojat aloittaa välierät perjantaina 23. maaliskuuta. Vastustaja on vielä avoinna, mutta todennäköisin vaihtoehto lienee KeuPa HT.

 

Otteluraportti

Kuten Jokipoikien ja Ketterän välinen ensimmäinen kohtaaminen Joensuussa viime maanantaina, oli myös perjantainen matsi Mehtimäellä varsinainen trilleri.

Ketterä pelasi kokonaisuutena varsin hyvän pelin, mutta jälleen kerran Jokipojat oli kolmannessa erässä viimeistelyssä vierailijoita askeleen edellä.

– Tänään oli hyvä peli. Tultiin hyvällä suhteellisen rennolla otteella. Ideana oli, että ei ole paljon hävittävää ja että lähdetään nauttimaan. Aika pitkälle se jänne piti, Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen kertasi.

– Sitten yksittäisiä virheitä, mistä Jokipojat teki pelitilanteessa sen yhden enemmän, ja ansaitsi sitä kautta voittonsa, hän jatkoi.

– Tämä päivä oli haasteellinen joukkueelle. Sarjassa tilanne 3–0 ja sarja pitäisi panna poikki. Kaksi erää kiekon kanssa oli tiettyjä vaikeuksia. Ketterä tuli aika raikkaasti peliin, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis sanoi.

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen hallintaa. Ärjypaidat olivat erityisen sähäköitä karvauspelaamisessaan. Joukkue vei myös paljon kaksinkamppailuja, ja hallitsi tämän myötä myös peliä.

Ketterällä oli erän aikana kaksi ylivoimaa, mutta yhtä hyvää maalipaikkaa lukuunottamatta vierailijoiden ylivoima pysyi kurissa.

Ottelun avausmaalin viimeisteli Jokipojat. Joonas Larinmaalla oli hyvää malttia odottaa hyvää syöttöpaikkaa, ja hänen nappisyöttönsä tavoitti maalin edustalla olleen Mika Koiviston lavan. Koiviston ohjauksesta syntyikin erän ainoa maali.

Erän edetessä Ketteräkin sai peliään paremmaksi. Jokipoikien maalilla Sebastian Ylönen oli kuitenkin maalillaan varma.

Toiseen erään Ketterä puolestaan hyppäsi kuskin penkille. Joukkue alkoi voittamaan kaksinkamppailuja ja erityisesti joukkueen syöttöpeli parani.

Jokipojat kuitenkin puolusti omaa maalinedustaansa tiiviisti. Ne paikat mitä vierailijat saivat tasakentällisin aikaiseksi tarttuivat Ylösen lopulta suojiin.

Myös Ketterä pelasi tiiviisti omassa päässään. Jokipojat sai ajoittain aikaiseksi pyörityksiä, mutta kiekon kanssa maalin eteen ei ollut asiaa.

Jokipojat pääsi erässä kertaalleen ylivoimalle, mutta pakkopeli ei ottanut yhtään käynnistyäkseen.

Ketterä puolestaan käytti mahdollisuutensa ylivoimalla, ja tasoitti ottelun Janne Kettusen maalilla.

– Toinen erä varsinkin niin siinä meillä oli vaikeuksia, mutta selvittiin niistä. Tehtiin se päätös toisella erätauolla, että kaikki tai ei mitään. Sillä mentaalitetillä lähdettiin, Varis sanoi.

Ketterä jatkoi kolmannen erän alkuun hyvää peliään. Joukkue karkasikin ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon hyvän pyörityksen päätteeksi.

Ketterän peli näytti raikkaalta, mutta lisämaaleja joukkue ei hyvistä paikoista huolimatta saanut.

Kolmannen erän edetessä Jokipoikien ylivoima alkoi toimimaan kreivin aikaan. Aivan ylivoiman loppuhetkillä Joel Olkkosen hyvä kiekon ylöstuonti päättyi maalin taakse, josta hän syötti maalin edustalle purjehtineelle Koivistolle. 

Koivisto tälläsi Jokipoikien kannalta elintärkeä tasoituksen suoraan syötöstä.

Jokipoikien erän jälkimmäisen ylivoiman aikana lähimpänä maalintekoa oli Oskari Lehtinen, jonka napakka rannekuti osui tolppaan.

Laadukkaita paikkoja nähtiin erän lopussa molemmissa päissä, mutta ainoastaan Jokipojat sai enää kiekon hyväksytysti maalin.

Jokipoikien terävä vastahyökkäys päättyi maaliviivalle kimpoilevaan kiekkoon, josta sen sisään puttasi Oula Uski.

Ottelun loppuhetkillä oli todellista draamaa. Ketterän ylivoimalla tekemä maali hylättiin videotarkistuksen jälkeen, ja joukkue haki tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Lehtisen tyhjään maaliin tekemän maali lopetti Ketterän kirin.

– Pitää taas nostaa hattua joukkueelle. Sillä oli uskoa ja voimaa tulla sieltä, ja ottaa se neljäs kiinnitys. Tärkeä voitto Jokipojille. Sitkeitä ovat, Varis kiitteli.

Ottelusarjan päätyttyä valmentajat kertasivat neljää puolivälierämatsia.

– Kova sarja. Jokipoikien kärki ja muutenkin leveys oli kovalla tasolla. Siellä oli oli äijiä, jotka osaavat pelata tätä peliä, varsinkin näin kevään tullen. Joukkueessa on kokoa ja näköä. Todella kypsää pelaamista heiltä ja virheetöntä esittämistä. Meidän tarina ei ollut vielä valmis tänä vuonna isompiin asioihin, Matias Lehtonen myönsi.

– Soturien ensimmäinen Mestis-kauden kirja menee umpeen ja nukutaan pari yötä, ja maanantaina lähdetään kirjoittamaan uutta lukua. On ollut etuoikeus olla organisaatiossa mukana ja olla mukana noiden veijareiden kanssa.

– Aika iloista peliä koko kauden ollaan pelattu ja uskon, että olemme osoittaneet sen, että pystytään pelaamaan Mestis-tasolla. Imatran Ketterä sinne kuuluu. Ja Imatra yleisesti kaupunkina. Yleisömäärät ja tulokset ovat olleet sellaisia. Tämä on ollut koko kauden oppimatka.

– Ensimmäiseltä luokalta päästiin ja ensi syksynä alkaa toinen luokka. Ollaan viisaampia ja parempia. Annan joukkueelle ja organisaatiolle kiitettävän arvosanan kaudesta, vaikka tottakai iso halu ja nälkä olisi ollut mennä pidemmälle. Tänä vuonna ei oltu vielä valmiita siihen.

– Jokipojat oli selkeästi parempi. Tuolla pelaamisella mitä tällä hetkellä tekevät ja pelaavat illasta toiseen pudotuspeleissä, niin ei kahta sanaa etteivät menisi pitkälle, Lehtonen summasi.

– Sarjasta sen verran, että vastassa oli Ketterän tasoinen joukkue. Sarjakolmonen ja koko sarjan ennakkosuosikki. Ehkä sarjan yksi hyökkäyssuuntaan parhaiten pelaava joukkue, Varis analysoi.

– Ketterä pystyi vielä siirtorajalla vahvistumaan kun tuli (Juhana) Aho maaliin ja (Risto) Mattilaa. Se oli iso haaste meidän joukkueelle.

– Kasvettiin sarjan aikana ja pystyttiin pitämään se fokus silmässä, että ei ajateltu voittamista, vaan puhuttiin hetkessä olemisesta. Että miten pystyt itse vaikuttamaan siihen, että olet parhaimmillasi peli-iltana, ja miten elät vapaasi ja niin pois päin. Siitä pitää nostaa joukkueelle hattua. Kovasti uskottiin siihen omaan juttuun, ja se toi tuloksen.

– Sarjan ensimmäiset kolme peliä sisälsi aika paljon jäähyjä. Kovia taklauksia, ja joku taklaus oli sellainen, joka ei kuulu minun mielestäni jääkiekkoon millään tavalla.

– Yhden pelaajan haluan meiltä nostaa ylitse muiden. Oskari Lehtinen otti helvetinmoisen pommin niin ensimmäisessä kuin myös kolmannessa pelissä. Hän veti tänään huikean pelin. Siinä on meille sellainen sielu tuolle joukkueelle.

– Jatketaan matkaa. Nyt vedetään vähän henkeä, ja katsotaan missä ollaan ensi viikon perjantaina.

 

Maalit ja syöttäjät

06.35 Mika Koivisto (Joonas Larinmaa, Oula Uski) 1–0
31.49 Janne Kettunen (Risto Mattila, Joona Jääskeläinen) 1–1 yv.
41.32 Tomi Iso-Mustajärvi (Jesse Juntheikki, Sameli Ventelä) 1–2
49.21 Koivisto (Joel Olkkonen, Tuukka Rajamäki) 2–2
55.22 Uski (Larinmaa, Lassi Raitanen) 3–2
58.43 Oskari Lehtinen 4–2 av. tm.

Maalivahtien torjunnat

Sebastian Ylönen, Jokipojat 7+7+11=25
Juhana Aho, Ketterä 10+11+6=27 (poissa 58.10–60.00)

Rangaistukset

Jokipojat 6x2 min = 12 min
Ketterä 4x2 min + Santeri Vuoti 10 min = 18 min

Yleisöä: 2 203

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa
22 Eetu Rissanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen
61 Lauri Hukkanen – 21 Miro Väänänen – 17 Teemu Väisänen
50 Teemu Holttinen

6 Joni Muranen – 70 Joel Olkkonen
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois
77 Lassi Raitanen – 10 Jani Ollitervo

35 Sebastian Ylönen
(30 Joonas Harald)

 

Jokipoikien ottelut puolivälierissä

La 10.03. klo 17.00 Ketterä–Jokipojat 3–5
Ma 12.03. klo 18.30 Jokipojat–Ketterä 5–3
Ke 14.03. klo 18.30 Ketterä–Jokipojat 0–3
Pe 16.03. klo 18.30 Jokipojat–Ketterä 4–2

Mestiksen puolivälieräparit

KeuPa HT–LeKi 3–1
SaPKo–IPK 2–2
Ketterä–Jokipojat 0–4
K-Vantaa–TuTo 1–3

Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

 

Heilin tähdet

*** Mika Koivisto

Koivisto saapui Jokipoikiin puolustavan hyökkääjän ja alivoimaspesialistin titteleillä, mutta kulunut kausi on hyvin osoittanut sen, että Koivisto osaa tehdä myös pisteitä. Se näkyi myös Ketterää vastaan hänen maalatessa kahdesti. Toki maalit syntyivät juuri sieltä mistä ne maalit yleensä tehdään, eli aivan maalin lähettyviltä.

** Oula Uski

Kakkoskentän sentteri oli oivalla pelipäällä ratkaisevassa puolivälieräottelussa Ketterää vastaan. Tehojen 1+1 lisäksi Uski hoiti tonttinsa alivoimalla hyvin.

* Sebastian Ylönen

Ylönen joutui Ketterää vastaan pelatussa neljännessä matsissa venymään useasti loistotorjuntoihin, ja hän piti joukkuetta pystyssä vaikeilla hetkillä. Illan torjuntaprosentti oli 92,59.

 

Otteluennakko

Jokipojat on enää voiton päässä välieräpaikasta. Kolmesta edellisestä ottelusta kolme voittoa Imatran Ketterää vastaan saalistaneilla ärjypaidoilla on hieno tilaisuus päästä jatkoon suoraan neljässä pelissä perjantaisessa kotimatsissaan. Kuitenkin se katkon paikka on sarjaa johtavalle joukkueelle perinteisesti se vaikein peli. Jokipoikien kokoonpanosta on edelleen varmuudella sivussa maalivahti Timo Niemi. Lisäksi puolustajat Esa Lehikoinen ja Eppu Rissanen puuttuvat kokoonpanosta. Maalilla jatkaa Sebastian Ylönen.

Jokipojat sai keskiviikkona kolmannessa puolivälieräottelussa Imatran Ketterää vastaan kolmannen peräkkäisen voittonsa. Voitto irtosi vierasmatsista tiiviin puolustuspelin myötä loppulukemien ollessa 0–3.

– Semmoinen tunnepeli se oli, aika paljon oli jäähyjä. Alivoima oli jämäkkää. Jatkettiin omaa pelaamista ja saatiin hyvä kiinnitys, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa.

Ennen kolmatta peliä Varis toivoi joukkueen viisikkopuolustamisen parantuvan. Oliko puolustamisessa nähtävissä parannusta?

– Kyllä siinä oli. Toki siinä on vieläkin parantamista. Parannettiin edelliseen peliin verrattuna, mutta pikkaisen tarvitaan vielä lisää.

Keskiviikkoisessa kamppailussa tuomarilinja oli todella tiukka. Varsinkin kahteen ensimmäiseen peliin verrattuna keskiviikon linja ei ollut sitä, mitä tuomarilinja pudotuspeleissä yleensä on.

Miten tuomarit ovat suoriutuneet?

– En ota tuomareihin kantaa. Tuomarit voivat arvostella itse itseään. He viheltävät parhaansa mukaan, Varis sanoo.

Vaikka tilanne on Ketterän kannalta tukala, löytyy toissa kaudelta hyvä esimerkki, jonka perusteella Ketterän ei kannata antaa periksi.

Toissa keväänä Mestiksen puolivälierissä Mikkelin Jukurit johti ottelusarjaa Kiekko-Vantaata vastaan voitoin 3–0. Monet veikkasivat, että Jukurit marssii välieriin suoraan neljän voiton myötä.

Toisin kuitenkin kävi, sillä Kiekko-Vantaa taisteli ottelusarjan seitsemänteen peliin asti. Viimeisessä mahdollisessa ottelussa peli meni vielä jatkoerään asti.

Jukurit kuitenkin vei seitsemännen kohtaamisen, ja joukkue marssi lopulta aina mestaruuteen asti.

Hyvin usein ottelusarjaa johtavan joukkueen vaikeimmaksi peliksi sanotaan sitä ottelua, jonka voittamalla joukkue pääsisi pudotuspelien seuraavalle kierrokselle. Nyt varmasti mitataan joukkueen henkistä kanttia?

– Olemme jo aika kovassa mittarissa olleet pitkin kautta. Se on yksi peli tätä sarjaa. Siihen pitää valmistautua hyvin. Sarja on auki vielä, Jouni Varis summaa.

Ärjypaitojen parhaana pistemiehenä kolmessa pudotuspelimatsissa on häärinyt kapteeni Samu Pitkänen, joka on merkkauttanut tehot 2+2. Pitkänen pitääkin joukkueen kultapottaa perjantain kotiottelussa.

Kolmen tehopisteen miehiä löytyy peräti kuusi: Oskari Lehtinen (2+1), Lassi Raitanen (1+2), Miro Väänänen (1+2), Roni Viirlas (1+2) ja Joonas Larinmaa (1+2). Esa Lehikoinen on saanut puolestaan kolme syöttöpistettä kahdessa ottelussa.

Ketterän runkosarjassa paljon pisteitä tehneet tehomiehet ovat pysyneet toistaiseksi hyvin kurissa. Runkosarjan pistepörssin voittanut Joona Jääskeläinen on tehnyt kolmeen otteluun kaksi maalia.

Runkosarjassa toiseksi eniten pisteitä saalistanut Jesse Juntheikki on saanut kaksi syöttöpistettä.

– Ei me hirveästi kuitenkaan keskitytä vastustajan pelaajiin. Omaa peliämme me yritämme kuroa koko ajan paremmaksi ja paremmaksi. Sitä kautta siellä pysyy vastustaja kurissa, Jouni Varis sanoo.

– Ketterällä on kuitenkin leveyttä tuossa joukkueessa. Eivät he ole yhden, kahden tai kolmen pelaajan varassa.

Ketterä saa perjantaiseen otteluun takalinjoilleen kahden ottelun pelikiellosta vapautuvan Sameli Ventelän. Ventelä taklasi ensimmäisessä pudotuspelikohtaamisessa pelitilanteen ulkopuolella Oskari Lehtistä, joka loukkaantui tilanteessa.

Jokipoikien ensimmäinen kotona pelattu pudotuspeliottelu maanantaina keräsi Mehtimäelle yleisöä runkosarjaan verrattuna hyvin. Kaikki 1 424 katsojaa saivat varmasti tuolloin vastinetta rahoilleen, sillä tunnelma ottelussa oli ehdottomasti kauden paras.

Nyt on perjantai-ilta ja katkon paikka kotiottelussa, joten yleisöä lienee luvassa maanantaita enemmän. 

– Totta kai se tuo aina lisäarvoa. Toivon, että huomenna on äänekäs yleisö kotona. Ennen kaikkea se meidän pohjoispääty pitää kovaa ääntä ja mekkalaa. Se on varsinkin pelaajille tärkeää, ja se sytyttää kaikki hallissa. Se on iso asia meille.

Muutamilla Jokipoikien pelaajilla on edelleen vammoja. Siihen estävätkö vammat pelaamisen saadaan selvyys perjantaina.

– Edelleen pientä epävarmuutta muutaman pelaajan pelaamisen osalta on. Esa Lehikoinen ei keskiviikkona Imatralla pelannut, ja tilanteessa mennään päivä kerrallaan.

Ottelu Mehtimäellä alkaa perjantaina kello 18.30.

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–Ketterä
2018: 5–3 (playoffs)
2018: 1–2 ja.
2017: 4–1
2017: 5–3
2015: 9–3 (Suomi-sarja)
2014: 2–6 (Suomi-sarja)
2014: 2–3 (Suomi-sarja)

Saldo: 4–0–3 (maalit 28–21)

Ketterä–Jokipojat
2018: 0–3 (playoffs)
2018: 3–5 (playoffs)
2018: 4–3 vl.
2017: 6–4
2017: 1–4
2015: 3–4 ja. (Suomi-sarja)
2014: 4–2 (Suomi-sarja)
2014: 0–2 (Suomi-sarja)

Saldo: 3–0–5 (maalit 21–27)

Kommentit   

#1 VasenPakki 15.03.2018 16:35
4-0.
+7 #2 Toni 15.03.2018 16:57
Eikun rohkeasti vaan huomenna päätyyn pitämään meteliä, luodaan yhdessä joukkueelle ”kuudes kenttäpelaaja” ja kaadetaan ketterä 4-0 :)
+7 #3 Peks1 15.03.2018 17:48
Vaikea on sarjaa katkaista, mutta 6. kenttäpelaaja jos saadaan, niin se huutaa Ketterän kumoon. Nyt tarvitaan koko kaupunki hallille. Itte menen ainakin.
+8 #4 Martzi 15.03.2018 17:57
Tiukka vääntö on tulossa. Itse olen ainakin menossa kannustamaan!
+9 #5 Paloaukea 15.03.2018 18:06
Joko saataisiin 2000 katsojaa rikki? Mahdollisuudet on kyllä saada aivan pirun kova tunnelma Mehtimäen hornankattilaan .

Itse pelistä kyllä uskon Jokipoikien vievän voiton ja marssivan näin välieriin otteluvoitoin 4-0.
+6 #6 Petromax 15.03.2018 19:04
Tietysti katsomaan paikanpäälle,vo i olla hyvä tunnelma. Toivon tämän sarjan katkeavan neljänteen peliin. Tietenkin jos Ketterä saa rivinsä koottua,voi tulla tiukka matsi. Voitto kotiin Jokipo!!!
+5 #7 JTK 15.03.2018 19:11
Ei ole helppoa Mikkelissä. Tappiota tulee Jukureille noin puolen miljoonaa? Seuran suurin omistaja Viitikko epäilee vauhtisokeuden iskeneen? Kalpa puolestaan tekee saman verran voittoa vähintään ja todennäköisesti vielä enemmänkin.

Kuopiossa on onnistuttu hyvin pelaajakaupoiss a. Siirtokorvauksi a on tullut runsaasti siihen nähden mitä on laitettu uusiin pelaajiin! Viime kausi oli savolaisille myös hyvin voitollinen.
+6 #8 Eastside22 15.03.2018 19:21
On tärkee peli ja toivottavasti ei puristeta mailaa liikaa , sama rentous ja osko omaan tekemiseen . Eikä sitten unohdeta nti Ventelää kerran oskarikin sai osansa eilen . TAISTELE JOKIPOOO!!!!!
+5 #9 rokkipoika 15.03.2018 19:25
Kyllä mie uskon että huomenna katkolle mennään, on sen verran vahva putki päällä.
+7 #10 rizee 15.03.2018 19:26
Lainaus Paloaukea:
Joko saataisiin 2000 katsojaa rikki? Mahdollisuudet on kyllä saada aivan pirun kova tunnelma Mehtimäen hornankattilaan.

Minä ainakin menen peliin, ja otan kaverin pari mukaan. Ja pankeehan kaikki kättä yhteen huomenna!
+7 #11 puumaila 15.03.2018 19:30
Ketterän sivulta:
SEURAAVA KOTIPELI
LA 17.3. KLO 17:00
Ketterä
Jokipojat

No sehä nähhää onko nuin.
+9 #12 JTK 15.03.2018 19:34
Lainaus puumaila:
Ketterän sivulta:
SEURAAVA KOTIPELI
LA 17.3. KLO 17:00
Ketterä
Jokipojat

No sehä nähhää onko nuin.

Ketterän seuraava kotipeli on ensi kaudella!
+5 #13 möly 15.03.2018 20:32
Joo.. nyt ei pidä leijuu.. viellä painavempia taklauksia ja muutama mustelma lisää.
+7 #14 jukkis 15.03.2018 20:38
Lauantaina Imatralla mainostivat Fanimatkaa Joensuuhun perjantain peliin. Saa nähdä saavatko miten porukkaa liikenteeseen. Jos tulee porukkaa, täytyy ne hiljentää kotiyleisön kannustuksella, eikä päinvastoin niinkun lauantaina kävi Imatralla.
+5 #15 Cånde 15.03.2018 20:44
Minäkin otan ainakin 5 kaveria messiin huomenna, ehkä enemmänkin. Voi oikeasti olla 2k katsojan rajan rikkoontuminen lähellä, kun kilpailevilla seuroilla ei taida olla kotipelejä.

Toivottavasti nähdään samanlaista menoa ja meininkiä, mitä maanantaina. Samaan hengenvetoon toki toivottava, ettei lataus mene kenelläkään yli eikä Ketterän pelaajat toisaalta pistä meiltä ketään paskaksi. Pistäkääpäs sarja nyt heti kättelyssä poikki, ettei naapuri saa toivonkipinää syttymään! 4-1.
+4 #16 jussi 15.03.2018 22:45
Jep. Täälläkin hallille tulossa. Malttia, kärsivällisyytt ä, uskoa omaan tekemiseen joukkueelle!! Kyllä meitä katsojia/kannat tajia tulee ääntä pitämään.
+3 #17 Reikäpallo 16.03.2018 07:42
Pitäähä se ny hallille lähtee! Tänään katkee sarja. Jokipo vie 3-1.
+5 #18 JTK 16.03.2018 08:27
Rovaniemellä on tempaistu hienosti ja samalla saatu hyvin rahaa joukkueen kassaan. Kausikorttihaas te etenee hyvin ja haaste 1979 ostettua kausikorttia täyttynee määräaikaan ensi puoleen yöhön mennessä, joten kortin hinnaksi jää täten vain 55 euroa!! Näyttää, että myyvät yli 2000 korttia ja rahaa tulee hyvin joukkueen kassaan ja yleisöä sekä tunnelmaa halliin!

Vertailun vuoksi tällä kaudella Rokin kausikortinhint a lähti 220 eurosta ja niitä myytiin 470 kpl, joten tällä uudella tempaukselle tehdään hyvä tulos tähänkin nähden ja nyt tulee vielä lisää oheismyyntiä, mihin seura tähtääkin. Tämmönen tempaus ja kansanliike luo lisää yhteenkuuluvuud en tunnetta seuran sekä yleisön keskuudessa! :)
+4 #19 Martzi 16.03.2018 08:47
Jokipojillekin vinkiksi: ensi kaudelle joku mukaansatempaav a kausikorttikamp anja. Uskoisin, että olisi kysyntää. Lisää porukkaa halliin —> enempi tunnelmaa ja oheismyyntiä.
+3 #20 möly 16.03.2018 08:59
Selvisikö se Ketterän Junt-Heikki ilman rangaistusta siitä sikailusta?
-1 #21 JTK 16.03.2018 10:16
Kyllähän Jokipojat on vahvoilla tänään! Homma ratkaistaan korvien välissä ja toivotaan, että äijät osaa nauttia tilanteesta eivätkä ota turhia paineita ottelusarjan katkaisemisesta.

Tänään alkaa myös ihan mielenkiintoise t Mestiksen karsintaottelut . Otteluparit ovat Hermes-KOOVEE ja Peliitat-JHT. Neljällä voitolla aukeaa paikka Mestiksessä. JHT:ssä pelaa meidän entinen pelaaja Nemo Huhta, joka mätti hyvin tehoja Suomi-sarjassa. Toivotaan menestystä Kalajoelle!
#22 rokkipoika 16.03.2018 10:17
Lainaus möly:
Selvisikö se Ketterän Junt-Heikki ilman rangaistusta siitä sikailusta?

Siltähän tuo pahasti näyttää. Tulee vaan mietittyä, et mitähän tänään tapahtuu, kun kurinpito antaa tollasta viestä ja Ketterällä ei ole enää mitään hävittävää.
-1 #23 JTK 16.03.2018 10:27
Lainaus rokkipoika:
Lainaus möly:
Selvisikö se Ketterän Junt-Heikki ilman rangaistusta siitä sikailusta?

Siltähän tuo pahasti näyttää. Tulee vaan mietittyä, et mitähän tänään tapahtuu, kun kurinpito antaa tollasta viestä ja Ketterällä ei ole enää mitään hävittävää.

Niin onkos tästä tapauksesta vielä annettu päätöstä suuntaan tai toiseen?
-3 #24 puumaila 16.03.2018 10:31
Salonoja maalailee iltasanomissa, että EU voisi palata liigakartalle vuoden tai kahden kuluttua, edellyttäen että saa taloutensa kuntoon. Pelkona EU:lla pudota mestiksestä. Mestislisenssit myönnetään tämän kuun lopussa.
#25 rokkipoika 16.03.2018 10:49
Lainaus JTK:
Lainaus rokkipoika:
Lainaus möly:
Selvisikö se Ketterän Junt-Heikki ilman rangaistusta siitä sikailusta?

Siltähän tuo pahasti näyttää. Tulee vaan mietittyä, et mitähän tänään tapahtuu, kun kurinpito antaa tollasta viestä ja Ketterällä ei ole enää mitään hävittävää.

Niin onkos tästä tapauksesta vielä annettu päätöstä suuntaan tai toiseen?

Aika hiljasta ollu. Pitäs kuitenkin kokoonpanot ilmoittaa tän päivän otteluun, ni oishan se hyvä tietää onko edustuskelpoine n vai ei.
#26 rokkipoika 16.03.2018 12:34
Juntheikki on ainakin ilmoitettu kokoonpanoon.
+3 #27 puumaila 16.03.2018 13:27
Suosittelen Ketterälle pelitaktiikaksi pitkä päätyy ja perään jos kerkii, sekä puolustukseen kilpikonnapuolu stus maila oman maalivahdin kainalossa. Jäähyaitio sijaitsee sitten kaukalon toisella puolen keskellä omasta vaihtoaitiosta katsoen.
+2 #28 lerski11 16.03.2018 15:01
Lainaus JTK:
Kyllähän Jokipojat on vahvoilla tänään! Homma ratkaistaan korvien välissä ja toivotaan, että äijät osaa nauttia tilanteesta eivätkä ota turhia paineita ottelusarjan katkaisemisesta.

Tänään alkaa myös ihan mielenkiintoiset Mestiksen karsintaottelut. Otteluparit ovat Hermes-KOOVEE ja Peliitat-JHT. Neljällä voitolla aukeaa paikka Mestiksessä. JHT:ssä pelaa meidän entinen pelaaja Nemo Huhta, joka mätti hyvin tehoja Suomi-sarjassa. Toivotaan menestystä Kalajoelle!

Myös Jesse Jormanainen pelaa jht:ssa
+3 #29 Repe 16.03.2018 15:25
Pitkät ajat tilanteet on pystytty tarkistamaan kuvanauhalta (Juntheikin tilanne), itse en ole sitä nähnyt. Uho on kannattajilla suurin selvässä tilanteessa (3-0), se viimeinen voittokin on kairattava, eikä pukeutua "mustiin", jos tänään Ketterä voittaa.
-2 #30 rokkipoika 16.03.2018 15:40
Lainaus Repe:
Pitkät ajat tilanteet on pystytty tarkistamaan kuvanauhalta (Juntheikin tilanne), itse en ole sitä nähnyt. Uho on kannattajilla suurin selvässä tilanteessa (3-0), se viimeinen voittokin on kairattava, eikä pukeutua "mustiin", jos tänään Ketterä voittaa.

Jos tänään ei voittoa tulis (ihan utopistinen asia), niin neljännen voiton ottamineen olis seuraavassa pelissä paljon vaikeempaa.
#31 jii74 16.03.2018 16:12
tuleekos se KeuPa HT seuraavaksi vastaan jokipojille?
+2 #32 komposiitti 2 16.03.2018 16:23
Jatketaan fyysistä peliä ja Ketterä pääsee lomille. Muranen ykkösessä nyt ei vaan istu tohon kaavaan...
+4 #33 JTK 16.03.2018 18:30
Lainaus lerski11:
Lainaus JTK:
Kyllähän Jokipojat on vahvoilla tänään! Homma ratkaistaan korvien välissä ja toivotaan, että äijät osaa nauttia tilanteesta eivätkä ota turhia paineita ottelusarjan katkaisemisesta.

Tänään alkaa myös ihan mielenkiintoiset Mestiksen karsintaottelut. Otteluparit ovat Hermes-KOOVEE ja Peliitat-JHT. Neljällä voitolla aukeaa paikka Mestiksessä. JHT:ssä pelaa meidän entinen pelaaja Nemo Huhta, joka mätti hyvin tehoja Suomi-sarjassa. Toivotaan menestystä Kalajoelle!

Myös Jesse Jormanainen pelaa jht:ssa

Näköjään! Jesse on palannut Ruotsista ja ehtinyt pelata kuusi peliä JHT:ssä.
+6 #34 JTK 16.03.2018 20:25
Huh huh mitä vatvomista oli taas kerran sarjauudistuksi sta tv:ssä Tuto-K-Vantaan pelin erätauolla. Sarjauudistukse sta tehtäs päätös ensi vuoden loppuun mennessä ja saatta mennä jopa 2-7 vuotta ennen kuin mikään muuttuu? Kaikilla osapuolilla tuntuu olevan vaikea puhua asiasta niin Liigan, liiton kuin Mestiksen edustajienkin?
+1 #35 möly 16.03.2018 20:35
Lainaus JTK:
Huh huh mitä vatvomista oli taas kerran sarjauudistuksista tv:ssä Tuto-K-Vantaan pelin erätauolla. Sarjauudistuksesta tehtäs päätös ensi vuoden loppuun mennessä ja saatta mennä jopa 2-7 vuotta ennen kuin mikään muuttuu? Kaikilla osapuolilla tuntuu olevan vaikea puhua asiasta niin Liigan, liiton kuin Mestiksen edustajienkin?

Joo..saman katsoin. Pekka kangasalusta nuoleksii sm-liigaa. Nam,nam.. totuus on se että sm-liigan taso on tippunut kuten myös mestiksen.
+3 #36 jones 16.03.2018 20:40
Jengi säästeli lätkäkiimaa kevääseen? Ihan huikea yleisömäärä!

Kairatkaa Jokipo nyt se voitto...
+5 #37 JTK 16.03.2018 20:41
Jääkiekkoliitto on tehnyt Liigalle ihan naurettavia ehdotuksia uudistuksista mitkä eivät varmasti toteudu eikä kyllä tarviikaan, sillä ovat sen verran älyttömiä. Ylen sivuilla on aiheesta juttua, jos joku enää jaksaa edes lukea? Alkaa tympästä koko aihe tämän keinotekoisen vatuloinnin myötä, kun pitäs toimia ja pian! :(
-7 #38 Repe 16.03.2018 20:58
Mitäs yhteishenkeä Mestis-seuroill a on Liigan suuntaan? Ja sekin on tosiasia että Mestiksen minkään joukkueen pelitaso ei riitä Liigaan. Ei ne Kookoo, Sport ja Jukurit kumminkaan olleet pisteautomaatte ja tänä kautena.
+5 #39 D-Katsomo 16.03.2018 20:59
SOMMARTIDEN HEJ HEJ!!!
-1 #40 Repe 16.03.2018 21:00
4-2 ja huilimaan Jokipojat hetkeksi.
+5 #41 Paitsio 16.03.2018 21:00
JEE!!!! Upeeta Äijät!!
+7 #42 jones 16.03.2018 21:11
JIIHUU!!!

Matka on kesken mutta nyt saa hiukan jo tuulettaa!

Ei kun kylä Jokipo-junan kyytiin ja seuraavaa päämäärää kohti!
+8 #43 JTK 16.03.2018 21:15
Lainaus Repe:
Mitäs yhteishenkeä Mestis-seuroilla on Liigan suuntaan? Ja sekin on tosiasia että Mestiksen minkään joukkueen pelitaso ei riitä Liigaan. Ei ne Kookoo, Sport ja Jukurit kumminkaan olleet pisteautomaatteja tänä kautena.

Ei ehkä ihan automaatteja, mutta runkosarjan lopputulos kertoo karun totuuden. Liigan kärjen jä hännän ero on iso ja Mestiksen kärki on kaukana Liigan hännästä.

Jokipojilta hieno voitto tänään ja nyt vain kohti seuraavaa etappia! Huomenna sitten A-nuoret aloittaa Playarit kello 15:15 Sapkoa vastaan!

KOOVEE otti muuten vierasvoiton Hermeksestä lukemin 1-3! Kiva ylläri sinänsä. IIsalmessa on ollut kyllä rajua tulitusta, kun IPK voitti Sapkon 7-6??
+2 #44 Teppana85 16.03.2018 21:38
Tässähän alkaa lätkähuuma kivasti nousta kevättä kohden ja pelit jatkuu taas pitkälle. Kiitos Jokipo!
-9 #45 Repe 16.03.2018 21:40
Lainaus JTK:
Lainaus Repe:
Mitäs yhteishenkeä Mestis-seuroilla on Liigan suuntaan? Ja sekin on tosiasia että Mestiksen minkään joukkueen pelitaso ei riitä Liigaan. Ei ne Kookoo, Sport ja Jukurit kumminkaan olleet pisteautomaatteja tänä kautena.

Ei ehkä ihan automaatteja, mutta runkosarjan lopputulos kertoo karun totuuden. Liigan kärjen jä hännän ero on iso ja Mestiksen kärki on kaukana Liigan hännästä.

Jokipojilta hieno voitto tänään ja nyt vain kohti seuraavaa etappia! Huomenna sitten A-nuoret aloittaa Playarit kello 15:15 Sapkoa vastaan!

KOOVEE otti muuten vierasvoiton Hermeksestä lukemin 1-3! Kiva ylläri sinänsä. IIsalmessa on ollut kyllä rajua tulitusta, kun IPK voitti Sapkon 7-6??


Juurikin näin, kannattaa vaan fanaatisempien fanienkin hyväksyä, se että Jokipojat pärjää ajoittain vain Mestiksessä, historia kertoo sen ettei milloinkaan Liigassa, pieniä välähdyksia lukuunottamatta .
-3 #46 Repe 16.03.2018 21:43
Leki ja Keupa eivät ole päässeet vielä kaukalosta pois, 73 min 1-1.
+7 #47 Martzi 16.03.2018 21:45
Hyvä Jokipo! Oli melkoinen trilleri tuo pelin loppu...
+5 #48 JTK 16.03.2018 21:59
Niin silloin ei ainakaan voi pärjätä Liigassa, jos se on suljettu ja näin sinne ei voi edes päästä. Tällä hetkellä mikään Mestis seura ei muutenkaan siellä pärjäisi, mutta kukaan ei tiedä miten voimasuhteet sarjojen ja eri seurojen välillä muuttuvat tulevaisuudessa . Toki paha on Mestis seurojen tehdä pitkäntähtäimen suunnitelmia, kun päättäjät arpoo sarjauudistuksia.

Urheilussa pitää olla aina unelmia mitä tavoitella mitkä ne sitten ovatkaan. Itse näen, että Jokipojille olisi hyvä ja järkevä tavoite vakiinnuttaa paikka Mestiksen neijän kärjessä joka kausi. Se, jos onnistuu niin sitten miettiä mikä on seuraava steppi ja mihin rahkeet riittää?
+5 #49 rokkipoika 16.03.2018 22:08
Olipa se huikee vääntö. Jälleen kahden maalin mies, tällä kertaa Koivisto. Paljon joutu Jokipojat pelaamaan alivoimaa, mut Sebu oli huikee maalilla.

Jokipooo!
+1 #50 Eastside22 16.03.2018 22:28
Heikkinen ja telkkinen olivat vaan hidaste , kun kolmannessa näytettiin mitä vaaditaan voittoon . KIITOS JOKIPOO!!!!!!!!
+4 #51 Eastside22 16.03.2018 22:31
Leki vaan taistelee Keupaa vastaan !!!!
+3 #52 Eastside22 16.03.2018 22:42
Keupa hävis Lekille....
+2 #53 puumaila 16.03.2018 22:53
Repellä taas niin realistista vuodatusta että! No hyvä kun on joku loora mihin ruikkia:)
+4 #54 rokkipoika 16.03.2018 22:54
Mikäs se Lehtisen mailatemppu oikein oli? Miten se maila lenti ilmaan ja sit otti vaan kopin tullessaan alas ja jatko peliä :D
+3 #55 puumaila 16.03.2018 23:23
Lehikoista tuli ikävä jossain vaiheessa. Kuhan vaan ei pahempaa vammaa hänellä.
+3 #56 Korppu 17.03.2018 04:50
https://urly.fi/Vht

Maalikooste
+1 #57 sambialainen heimolaulaja 17.03.2018 06:47
https://yle.fi/urheilu/3-10121265
+6 #58 Pera 17.03.2018 09:21
Tuo jääkiekkoliiton ehdotus...Mesti ksen runkosarjan voittaja pelaisi liiga joukkueiden kanssa play offeja ja jos ei pärjäisi tulisi takaisin pelaamaan mestiksen play off pelejä...!!?
Mitä aineita siellä liitossa oikein vedellään ?
+2 #59 Riffixi 17.03.2018 09:24
Karjalaisen toimittajan jutussa tänään jätettiin yleisömäärä kertomatta. Jos erään toisen joensuulaisen palloiluseuran pelissä olisi ollut tuo 2203 henkeä,niin se olisi mainittu jo ensimmäisessä lauseessa....
+3 #60 rokkipoika 17.03.2018 11:41
Lainaus Pera:
Tuo jääkiekkoliiton ehdotus...Mestiksen runkosarjan voittaja pelaisi liiga joukkueiden kanssa play offeja ja jos ei pärjäisi tulisi takaisin pelaamaan mestiksen play off pelejä...!!?
Mitä aineita siellä liitossa oikein vedellään ?

Pyritään saamaan naurunalaiseksi koko mestiksen puuhailu, ettei kukaan enää ottas tosissaan.
+3 #61 JTK 17.03.2018 11:52
Lainaus Riffixi:
Karjalaisen toimittajan jutussa tänään jätettiin yleisömäärä kertomatta. Jos erään toisen joensuulaisen palloiluseuran pelissä olisi ollut tuo 2203 henkeä,niin se olisi mainittu jo ensimmäisessä lauseessa....

Ainakin Karjalaisen nettisivuilla on hyvin nostettu esiin eilisen pelin yleisömäärää.

C-nuorten SM-sarja jatkuu kohta, kun Jokipojat saa vieraita Porista. Heti perään alkaa sitten odotettu playariavaus A-nuorten osalta Sapkoa vastaan ja B-nuoret ovat puolestaan KJT Haukkojen vieraina.
#62 rokkipoika 17.03.2018 12:21
Tänään kääntyy mielenkiinto Talvisaloon ja Hakametsään, molemmissa odotan olevan aika tiukat ja eritoten kiinnostavat väännöt luvassa.
-6 #63 Repe 17.03.2018 12:42
Lainaus JTK:
Niin silloin ei ainakaan voi pärjätä Liigassa, jos se on suljettu ja näin sinne ei voi edes päästä. Tällä hetkellä mikään Mestis seura ei muutenkaan siellä pärjäisi, mutta kukaan ei tiedä miten voimasuhteet sarjojen ja eri seurojen välillä muuttuvat tulevaisuudessa. Toki paha on Mestis seurojen tehdä pitkäntähtäimen suunnitelmia, kun päättäjät arpoo sarjauudistuksia.

Urheilussa pitää olla aina unelmia mitä tavoitella mitkä ne sitten ovatkaan. Itse näen, että Jokipojille olisi hyvä ja järkevä tavoite vakiinnuttaa paikka Mestiksen neijän kärjessä joka kausi. Se, jos onnistuu niin sitten miettiä mikä on seuraava steppi ja mihin rahkeet riittää?


Jokipoikien taloudelliset rahkeet ei ole vuosien varrella moneen otteseen riittänyt myöskään Mestiksessä.
-5 #64 Repe 17.03.2018 12:45
Lainaus puumaila:
Repellä taas niin realistista vuodatusta että! No hyvä kun on joku loora mihin ruikkia:)


Ja sinä mailallasi sinne minne ei päivä paista:)
#65 JTK 17.03.2018 12:52
Lainaus rokkipoika:
Tänään kääntyy mielenkiinto Talvisaloon ja Hakametsään, molemmissa odotan olevan aika tiukat ja eritoten kiinnostavat väännöt luvassa.

Mielenkiintoa on tänään myös Kalajoella, kun JHT kohtaa Peliitat. Toivotaan, että JHT pystyy laittamaan kampoihin! Oma kiinnostus kohdistuu eniten A-nuorten matsin jälkeen Lappeenrantaan Kisapuistoon, kun Saipa vääntää paikasta auringossa Pelicansin kanssa. :)
+3 #66 Vanha SaPKolainen 17.03.2018 12:53
Onnittelut Jokipojille välierään pääsystä vakuuttavalla esityksellä! Täällä vähän kompuroidaan, mutta uskon vakaasti, että IPK pudotetaan ja matka jatkuu.
+2 #67 Tolppalaukaus 17.03.2018 15:12
Kyllä on ollut mukava olla hallissa seuraamassa näitä pleijareita kun yleisöä ja tunnelmaa ollut. Nyt saa pojat hieman huilata kun seuraava koitos alkaa.. Olen ihmetellyt että mikä järki näitä pleijareita on pelata näin nopealla tahdilla? Pelin taso kärsii väkisin kun ei pääse palautumaan rasituksesta kun ei ole mihinkään kiire kuitenkaan. Tässä taas yks esimerkki näistä järjettömistä sarjaohjelmista.

Miten muuten onko jollain tietoa jaetaanko mestis mestaruudesta tai ylipäänsä mitallisijoista rahapalkintoa? Ja minkälaisia summia jos jaetaan? Runkosarjan voitosta ainakin sai.
+3 #68 Tolppalaukaus 17.03.2018 15:14
Ja kiitos vielä jokipojille hienosta keväästä. Mennään päätyyn saakka!
+3 #69 jones 17.03.2018 16:11
Lainaus Tolppalaukaus:

Miten muuten onko jollain tietoa jaetaanko mestis mestaruudesta tai ylipäänsä mitallisijoista rahapalkintoa? Ja minkälaisia summia jos jaetaan?


Jaetaan vielä ainakin tänä kautena. Jatkosta ei tietoa.

https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/aa3001ba-4969-4564-bcd0-ee8e63437f71
-4 #70 Repe 17.03.2018 16:50
Päivän pelikirja Savo-Karjalassa , C-junnujen peli päättynyt:http: //www.tilastopa lvelu.fi/ih/bet a/tilastointi/i ndex.php/savo-k arjala-games-to day
-4 #71 Repe 17.03.2018 16:52
http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/index.php/savo-karjala-games-today
#72 JTK 17.03.2018 18:15
A-nuoret oli pelin alussa hieman altavastaajana, kun Sapko tuli peliin vauhdilla, mutta Wiltsun iskettyä 1-0 maalin homma kääntyi meille eikä Sapkolla ollut enää mitään jakoa koko matsissa ja peli päättyi 6-1. Äijät pyöritti vastustajan niin sekaisin, että toivottavasti löytävät takaisin kotihallilleen siihen mennessä, kun Jokipojat saapu huomenna vierailulle.

Ketkä olivat nähneet C-nuorten pelin niin kertoivat, että 2-5 numerot eivät anna aivan oikeaa kuvaa pelistä. Ässät käytti maalipaikkansa tehokkaasti, mutta Jokipojat ei.
#73 D-Katsomo 17.03.2018 18:25
Lainaus JTK:
A-nuoret oli pelin alussa hieman altavastaajana, kun Sapko tuli peliin vauhdilla, mutta Wiltsun iskettyä 1-0 maalin homma kääntyi meille eikä Sapkolla ollut enää mitään jakoa koko matsissa ja peli päättyi 6-1. Äijät pyöritti vastustajan niin sekaisin, että toivottavasti löytävät takaisin kotihallilleen siihen mennessä, kun Jokipojat saapu huomenna vierailulle.

Ketkä olivat nähneet C-nuorten pelin niin kertoivat, että 2-5 numerot
eivät anna aivan oikeaa kuvaa pelistä. Ässät käytti maalipaikkansa tehokkaasti, mutta Jokipojat ei.


Lukemat hieman valehtelevat. Olisi voinut kääntyä myös Jokipojille. Jokos A-nuorten ensikauden valmentajasta on selvyyttä? Joissakin huhuissa on noussut esiin Ex Jokipoika Lauri ”Pide” Heinonen joka tällä hetkellä valmentaa pikkujunnuja.
+4 #74 JTK 17.03.2018 18:51
Huhu ei pidä paikkaansa ja voin jo valmiiksi sanoa ettei ole Kynäkään, vaikka oli hallilla katsomassa A-nuorten peliä. Kynä jatkaa Vaasassa. Monet ehti kysyä jo sitäkin vaihtoehtoa. Kyllä äkkiä lähtee huhut liikkeelle hevosmiesten keskuudessa! :)

Muiden kilpaikäluokkie n ja muutamien muidenkin ikäluokkien vastuukoutsit ovat jo selvillä, joten hyvässä vauhdissa junnupuolella ollaan. :)
+3 #75 Eastside22 17.03.2018 19:26
Keupa tulee vastaan .
+5 #76 penkinlämmittäjä 17.03.2018 20:24
Lainaus Eastside22:
Keupa tulee vastaan .

Todennäköisesti , tosin siellä on sapkon ja ipk:n välinen sarja yhä kesken. Kaikki on vielä mahdollista vaikka todennäköisintä on sapkon meno jatkoon ja keupa meille vastaan.
#77 JTK 17.03.2018 20:25
Jumankauta mikä tunnelma oli äsken Kisapuistossa, kun Saipa nousi ensin 0-2 tilanteesta tasoihin ja venytti ottelun jatkoajalle ja sitten täräytti vielä voiton laittaen samalla Lahtelaiset kesälomille. Jokipoikien kasvatti Vaakanainen pelasi huikeat yli 27 minuuttia ja pelit jatkuu...
-5 #78 Repe 17.03.2018 21:09
Hyvä Saipa, "jätkäjengi" lomille lomps:)
+3 #79 Paitsio 18.03.2018 06:58
Joskus tulee käytyä lukemassa Jatkoaika.comin keskustelupalst oja. Etenkin nyt siellä on kiivaita keskusteluja puolivälieriin/ välieriin liittyen. Jokipojat ovat saaneet pääosin ansaitsemaansa hatunnostoa puolivälierästä , mutta yhden Keupa-fanin kirjoitus iski silmään, jossa puhui Ylösestä asennevammaisen a ranskalaisena...

Koville näköjään ottaa Jokipojat mahdollisena vastustajana jo nyt :) :) :)
+2 #80 Tolppalaukaus 18.03.2018 09:47
Lainaus jones:
Lainaus Tolppalaukaus:

Miten muuten onko jollain tietoa jaetaanko mestis mestaruudesta tai ylipäänsä mitallisijoista rahapalkintoa? Ja minkälaisia summia jos jaetaan?


Jaetaan vielä ainakin tänä kautena. Jatkosta ei tietoa.

https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/aa3001ba-4969-4564-bcd0-ee8e63437f71


Kiitos Jones tiedosta!
-2 #81 D-Katsomo 18.03.2018 10:47
Lainaus JTK:
Huhu ei pidä paikkaansa ja voin jo valmiiksi sanoa ettei ole Kynäkään, vaikka oli hallilla katsomassa A-nuorten peliä. Kynä jatkaa Vaasassa. Monet ehti kysyä jo sitäkin vaihtoehtoa. Kyllä äkkiä lähtee huhut liikkeelle hevosmiesten keskuudessa! :)

Muiden kilpaikäluokkien ja muutamien muidenkin ikäluokkien vastuukoutsit ovat jo selvillä, joten hyvässä vauhdissa junnupuolella ollaan. :)


Ok. Kiitos! Mielenkiintoine n ratkaisu junnupuolella tämä valmentaja ruletti. Mitä tällä haetaan? Mikko siis ensi kauden B-nuorten valmentaja.
+1 #82 Repe 18.03.2018 11:20
Lainaus Paitsio:
Joskus tulee käytyä lukemassa Jatkoaika.comin keskustelupalstoja. Etenkin nyt siellä on kiivaita keskusteluja puolivälieriin/välieriin liittyen. Jokipojat ovat saaneet pääosin ansaitsemaansa hatunnostoa puolivälierästä, mutta yhden Keupa-fanin kirjoitus iski silmään, jossa puhui Ylösestä asennevammaisena ranskalaisena...

Koville näköjään ottaa Jokipojat mahdollisena vastustajana jo nyt :) :) :)


Jospa Ylönen pelaa nyt paremmin mitä Keupassa, asiat kun ei aina ole niin mustavalkoisia mitä tällä keskustelupalst alla:)
+3 #83 JTK 18.03.2018 11:21
Jep, kilpaikäluokkie n osalta vastuuvalmentaj ina ovat B-nuorissa Mikko Fisk ja C-nuorissa Juuso Akkanen. Kaikella on tarkoituksena ja isossa kuvassa pyritään löytämään parhaat ratkaisut pelaajien kehityksen kannalta aina nuoremmasta päästä A-nuoriin asti ja sitä kautta saada pelaajia aikuisten sarjoihin. Toki eihän tää uutta ole vaan näinhän seuroissa pyritään aina toimimaan. :)

Välillä joku ikäluokka ja joukkue voi pärjätä huonommin ja joku paremmin, mutta tärkeintä junioriurheilus sa on yksilöiden kehitys olipa laji siten mikä tahansa. Aikuisten kilpasarjoissa toki myös edelleen kehitetään nuoria pelaajia, mutta siellä pelataan ja toimitaan enemmän tulos edellä.
+5 #84 JTK 18.03.2018 11:31
Lukon maalivahtivalme ntaja pelkästään kehui Ylöstä, niin kyllä minä ennemmin häntä uskon kuin Keupan koutsia. Luulen, että Keupassa ei vaan ole henkilökemiat kohdanneet ja tämän vuoksi heidän koutsi teki aivan tyhmän ja turhan purkautumisen julkisuuteen millä lähinnä ampui vaan itseään jalkaan.
+3 #85 Korppu 18.03.2018 12:16
Vinkki hallin dj:lle että jätetäänkö ne kesälomalaulut ensi kerralla pois ja keskitytään omaan jengiin eikä vastustajalle lällättelyyn katsojat voivat hoitaa sen osan.

Tollainen lällättely laulujen soittelu on noh Mikkeliläistä "kiekkokulttuur ia" .
+1 #86 D-Katsomo 18.03.2018 13:40
Lainaus Korppu:
Vinkki hallin dj:lle että jätetäänkö ne kesälomalaulut ensi kerralla pois ja keskitytään omaan jengiin eikä vastustajalle lällättelyyn katsojat voivat hoitaa sen osan.

Tollainen lällättely laulujen soittelu on noh Mikkeliläistä "kiekkokulttuuria" .Tämähän on perinne joka on käytössä muuallakin.
+1 #87 D-Katsomo 18.03.2018 13:42
Sitäpaitsi ainuttakaan rantapalloa ei lentänyt.. Siitä iso miinus faniryhmälle... Toista se oli mestaruuskaudel la kuin tennispallosta lähtien oli vaikka mitä jää täynnä aina kuin vastustaja pudotettiin lomille.
+4 #88 Korppu 18.03.2018 13:53
Junttimaisinta mitä tiedän ovat nämä rantapallojen heittelyt ja lällätysmusiiki t on olemassa huonoja häviäjiä mutta niin on voittajiakin.
-3 #89 D-Katsomo 18.03.2018 14:41
Onko Korppu nimimerkin takana Viktor Tihonov?
+5 #90 Lptl 18.03.2018 15:07
Lainaus D-Katsomo:
Toista se oli mestaruuskaudella kuin tennispallosta lähtien oli vaikka...


Tuosta kaudesta muistan kun eräs tennispallon heittäjä osui vastustajan puolustajaa pallollaan jääpompun kautta naamaan. Ei lie hyvältä tunnu moinen, joten hyväkin vain että tuo turha ja junttimainen tapa on jäänyt joensuussa pois.
+3 #91 Cånde 18.03.2018 15:31
Lainaus Korppu:
Junttimaisinta mitä tiedän ovat nämä rantapallojen heittelyt ja lällätysmusiikit on olemassa huonoja häviäjiä mutta niin on voittajiakin.

Jep, rantapallot on niin last season -hommaa että onneksi ei Joensuussakaan noita näkynyt. Todella junttimainen tapa joka on onneksi jäämässä pois.
+3 #92 jones 18.03.2018 15:55
Jos sattuisi sellainen jymypommi että Keupa laitetaan lauluun, niin joku voisi nakata jäälle vaikka lahnan....Tai farmareille teeman mukaista rekvisiittaa, vaikka heinähattuja! :D

Aikoinaan esiteltiin autoja erätauoilla. Nyt olisi oikein hyvä sauma esitellä esim. Traktoreita alkavaan sesonkiin!
-5 #93 since 1953 18.03.2018 16:08
Lainaus JTK:
Jep, kilpaikäluokkien osalta vastuuvalmentajina ovat B-nuorissa Mikko Fisk ja C-nuorissa Juuso Akkanen. Kaikella on tarkoituksena ja isossa kuvassa pyritään löytämään parhaat ratkaisut pelaajien kehityksen kannalta aina nuoremmasta päästä A-nuoriin asti ja sitä kautta saada pelaajia aikuisten sarjoihin. Toki eihän tää uutta ole vaan näinhän seuroissa pyritään aina toimimaan. :)

Välillä joku ikäluokka ja joukkue voi pärjätä huonommin ja joku paremmin, mutta tärkeintä junioriurheilussa on yksilöiden kehitys olipa laji siten mikä tahansa. Aikuisten kilpasarjoissa toki myös edelleen kehitetään nuoria pelaajia, mutta siellä pelataan ja toimitaan enemmän tulos edellä.


Hah, hah, hah...
#94 Repe 18.03.2018 16:45
Lainaus JTK:
Lukon maalivahtivalmentaja pelkästään kehui Ylöstä, niin kyllä minä ennemmin häntä uskon kuin Keupan koutsia. Luulen, että Keupassa ei vaan ole henkilökemiat kohdanneet ja tämän vuoksi heidän koutsi teki aivan tyhmän ja turhan purkautumisen julkisuuteen millä lähinnä ampui vaan itseään jalkaan.


No tuskinpa ne tyhjästä tuli kommentit Ylösen harjoitusmotiva ation puutteesta Keupassa, mutta jos nyt sitäkin motivaatiota on, niin se siitä asiasta.
+1 #95 Repe 18.03.2018 16:49
Lainaus D-Katsomo:
Onko Korppu nimimerkin takana Viktor Tihonov?


Tihonov on jo ollut haudassa jo monta vuotta, jos et sitä sattunut tietämään.
+2 #96 JTK 18.03.2018 17:18
Rantapallojen heittely on jo kulunut juttu ja joutais jäädä kokonaan pois. Toki aina muutamia valopäitä mahtuu mukaan joista se on hauskaa. Sen tiedän, että enemmistö toiminnassa mukana olevista henkilöistä pelaajat mukaan lukien eivät perusta rantapallojen heittelystä. Vaikka ottelussa taistellaan täysiä ja välillä tulee ylilyöntejäkin niin matsin jälkeen kunnioitetaan lopputulosta ja vastustajia myös tappion hetkellä.
+3 #97 Partsi 16 18.03.2018 17:19
Halli dj:n pitää valita musiikki juuri niin että sillä on psykologinen vaikutus vierasjoukkuees een. Erittäin hyvä biisi ois Irwin Goodmanin Kusessa ollaan!! Samoin legendaarinen mainos vuosien takaa...Niiniva araan Optiikka ja kenttä kirkastuu...Kun kotijoukkue sai jäähyn!! Joskus aikoinaan vielä Alpo Kettunen löi vettä myllyyn ja lisäsi...Mikkel issä Savon Näkö (tuomarit oli Mikkelistä). Ottelutapahtuma pitää olla niin röyhkeä kun vain voi olla...Ei mitään sääliä vaan "puukkoa selkään vastustajalle" ja tuomareille!!
+1 #98 Korppu 18.03.2018 17:32
Hallin dj:n pitää valita musiikki niin, että se saa yleisöön fiilistä ja sitä kautta sen kannustamaan.

Kyllä täällä Joensuussa osataan se vastustajan psyykkaaminen katsomossa ja kentällä ,että ei siihen enää mitään musiikkeja tarvitse.

Niin kuin jo sanoin junttimaista menoa moinen varsinkin kun se tehdään silloin, kun peli on ratkennut.
+2 #99 jones 18.03.2018 17:33
Lainaus Partsi 16:
Halli dj:n pitää valita musiikki juuri niin että sillä on psykologinen vaikutus vierasjoukkueeseen. Erittäin hyvä biisi ois Irwin Goodmanin Kusessa ollaan!! Samoin legendaarinen mainos vuosien takaa...Niinivaaraan Optiikka ja kenttä kirkastuu...Kun kotijoukkue sai jäähyn!! Joskus aikoinaan vielä Alpo Kettunen löi vettä myllyyn ja lisäsi...Mikkelissä Savon Näkö (tuomarit oli Mikkelistä). Ottelutapahtuma pitää olla niin röyhkeä kun vain voi olla...Ei mitään sääliä vaan "puukkoa selkään vastustajalle" ja tuomareille!!


Näin juuri! Ideahan on se, jos nyt jollain alkaa unohtua, että vierasjoukkueel la ei ole kiva tulla (eikä myöskään olla) Mehtimäen bunkkeriin! Se pitää vi*uttaa, oksettaa ja pelottaa. Vierailijan ei pidä tuntea oloansa tervetulleeksi. Mielellään saa ketuttaa jo edellisenä päivänä kun tiedossa minne matka, ettei edes unta saa. ;)
+2 #100 Peks1 18.03.2018 17:37
http://www.iltalehti.fi/smliiga/201803162200817714_sm.shtml

Ylen jutut perjantailta ja sitten nämä Urpovaaran näkemykset kun ynnäilee, niin 1+1= sitä, että ei tule avoimia sarjoja, ei karsintoja eikä Liigasta kukaan koskaan tipu pelaamalla pois. Se vaan on näin eikä itku auta mitään. Meidän tie on vuosien pituinen kabinettitie, ensin taustat kuntoon, voitetaan mestaruus Mestiksessä ja sitten anomusta vetämään. Näin tekee varmaan Tuto ja Espookin. Ja Jokerit kenties tulee myös kabinetin kautta takaisin. Siinä vaiheessa voisi sitten jakaa kahteen, A+B-liigat.
+3 #101 jones 18.03.2018 17:43
Lainaus Peks1:
http://www.iltalehti.fi/smliiga/201803162200817714_sm.shtml

Ylen jutut perjantailta ja sitten nämä Urpovaaran näkemykset kun ynnäilee, niin 1+1= sitä, että ei tule avoimia sarjoja, ei karsintoja eikä Liigasta kukaan koskaan tipu pelaamalla pois. Se vaan on näin eikä itku auta mitään. Meidän tie on vuosien pituinen kabinettitie, ensin taustat kuntoon, voitetaan mestaruus Mestiksessä ja sitten anomusta vetämään. Näin tekee varmaan Tuto ja Espookin. Ja Jokerit kenties tulee myös kabinetin kautta takaisin. Siinä vaiheessa voisi sitten jakaa kahteen, A+B-liigat.


Tämä on ollut nähtävissä. Ei kun omapesä kondikseen, taustat ja kotiluola, sitten hakemusta sisään aikanaan.
+1 #102 Repe 18.03.2018 17:46
Sapko-Jokipojat 2-1 53 min, A-junioreissa.
+3 #103 puumaila 18.03.2018 17:47
Jospa ne kapinettiherrat herää siinä vaiheessa viimeistään, kun yleisö poistuu mestisotteluist a tyystin, ja seurat yksi toisensa jälkeen pudottautuu johonkin divariin tai suoli-sarjaan. Tuo suljettu liiga muistuttaa peräsuolta joka on ommeltu pysyvästi kiinni.
+1 #104 Repe 18.03.2018 17:47
Siis 43 min.
+2 #105 rokkipoika 18.03.2018 18:01
Lainaus puumaila:
Jospa ne kapinettiherrat herää siinä vaiheessa viimeistään, kun yleisö poistuu mestisotteluista tyystin, ja seurat yksi toisensa jälkeen pudottautuu johonkin divariin tai suoli-sarjaan. Tuo suljettu liiga muistuttaa peräsuolta joka on ommeltu pysyvästi kiinni.

Eli mestiksestä tulee farmisarja.
+4 #106 Peks1 18.03.2018 18:05
Kabinettiherrat kaan eivät mahda mitään. Jos yksikin Liiga-osakas vastustaa, ei tule karsintoja. Helppo arvata, ketkä kolme vastustaa. Kabinettipäätök sillä rakensivat sellaisen labyrintin, josta ei enää pääse ulos.
+2 #107 jones 18.03.2018 18:11
Tavatkaa Jokipoikien toimistonväki tarkkaan tämä uutinen:

http://www.jatkoaika.com/Uutiset/jalkapalloseuran-haaste-toi-mestis-joukkueelle-kausikorttien-varausenn%C3%A4tyksen-2274-kpl/199732
+2 #108 Paitsio 18.03.2018 18:18
Kannattaa lukea Jatkoajan kolumni: Eihän tässä ole mitään järkeä: Lopetetaan koko Mestis!
(en nyt saa jostain syystä linkitettyä)
+4 #109 puumaila 18.03.2018 18:37
Mielestäni tuo Jatkoajan kolumni haluaa tukea nykymenoa, eli vahvistaa mestiksen asemaa kasvattaja-sarj ana, josta seurojen on turha hamuilla tai haikailla ylöspäin (riittää kun on niitä pelaajapolkuja kuten hyvässä farmitouhussa). Eli tuo kolumni on kovasti sementoidun liigan mieleen ja sen ideologiaa tukeva.
+2 #110 JTK 18.03.2018 18:40
Lainaus jones:
Tavatkaa Jokipoikien toimistonväki tarkkaan tämä uutinen:

http://www.jatkoaika.com/Uutiset/jalkapalloseuran-haaste-toi-mestis-joukkueelle-kausikorttien-varausenn%C3%A4tyksen-2274-kpl/199732

Hyvin saivat myyntiä Rovaniemellä. Tätä juuri pohjustin jo aiemmin tässä ketjussa.

Savonlinnassa on usein ollut vaikeaa meidän A-nuorilla ja niin oli tänäänkin, sillä Sapko voitti 3-1 ja nyt homma ratkaistaan sitten tiistaina täällä. Heimonen iski meidän ainokaisen. B-nuoret hävisivät viikonlopun molemmat ottelut ja sijoitus sarjassa on yhdeksäs.

C-nuoret hävisi Bluesille 4-7. Blues teki kaksi vikaa maalia tyhjiin. Eka erä oli meidän ja johdettiin jo 3-1, mutta sitten sarjakakkonen punnersi rutiinilla ja kokemuksella rinnalle ja lopulta ohi. Tais tulla vähän väsykin meidän pojille ja sitä myötä helppoja virheitä. Ensi viikonloppuna Jokipojilla on vuorossa playarit ja vastassa on Pelicans. Kahdella voitolla jatkoon.
+3 #111 Martzi 18.03.2018 18:47
Näin juuri! Ideahan on se, jos nyt jollain alkaa unohtua, että vierasjoukkueel la ei ole kiva tulla (eikä myöskään olla) Mehtimäen bunkkeriin! Se pitää vi*uttaa, oksettaa ja pelottaa. Vierailijan ei pidä tuntea oloansa tervetulleeksi. Mielellään saa ketuttaa jo edellisenä päivänä kun tiedossa minne matka, ettei edes unta saa. ;)
Joskus aikoinaan (vuosia sitten) vierasjoukkueen luistellessa jäälle pelin alkaessa, kuului musiikin sijasta lampaan määkimistä...
+2 #112 Teppana85 18.03.2018 19:08
Jatkuvasti toistetaan sitä, ettei nyky-mestiksess ä riitä yhdelläkään seuralla rahkeet liigaan. Niin mistäköhän johtuisi? Eihän tässä nykyisessä tilanteessa pysty edes kehittämään organisaatiota sille vaadittavalle tasolle kun sarjan kiinnostavuus laskee laskemistaan. Varmaan tämmöiset Jokipoikien kaltaiset itsenäiset seurat on pahana kivenä herrojen kengissä.
#113 Repe 18.03.2018 19:26
No toistetaan vielä kerran: Jokipoikien (välillä eri nimillä), organisaatio ole ikinä ollut Liiga-tasoa, vaikka joukkue siellä on pelannut 3 kautta, tippuen heti takaisin Divariin.
-1 #114 VasenPakki 18.03.2018 19:34
Jokipoikien isoin ongelma on toi organisaatio ja sen puuhastelu.

Pelillisesti tässä käy niin että Keupa kaatui voitoin 4-2 ja Joensuussa pelataan Mestiksen (merkityksettöm iä) finaaleja,, mestaruutta ei tuu
-4 #115 Teppana85 18.03.2018 20:17
Lainaus Repe:
No toistetaan vielä kerran: Jokipoikien (välillä eri nimillä), organisaatio ole ikinä ollut Liiga-tasoa, vaikka joukkue siellä on pelannut 3 kautta, tippuen heti takaisin Divariin.


No sekin on moneen kertaan todettu, että Joensuussa/Pohj ois-Karjalassa riittää kyllä resurssit liigaseuraan, jos vaan saadaan oikeita henkilöitä taustalle.

Silloin kun JoKP pelasi liigassa niin nousut ja putoamiset hoidettiin pelaamalla, eikä sitä voi muutenkaan verrata nykyiseen tilanteeseen.
+2 #116 Kittee 18.03.2018 21:12
Totuushan on se, että esim. JOKP nykyjoukkueesta , kukaan, tai ainakaan juuri kukaan ei pysty liigatasolla pelaamaan.

Tai pystyy, mutta ehkä järkevämpää menestyä mestiksessä, kuin hävitä kaikki pelit liigassa, vaikkakaan sillä ei sarjapaikan kannalta ole merkitystä.

Toinen iso ongelma on se, että saadaan lyödä aika monen mestisjoukkueen budjetti samaan läjään, että saadaan liigabudjetti kasaan.

Itsellä ei riitä kompetenssi arvoimaan sitä, että saisiko Joensuun seudulta riittävästi rahaa, että voisi rakentaa menestyvän liigaorganisaation.

Itse näen kuitenkin asian niin, että jos joku joukkue liigaan haluaa, niin pitäisi rakentaa organisaatio jo mestiksessä, joka selvitytyy, niin pelillisesti, kuin taustavoimiltaa nkin mahdollisesta liigapestistäki n. Ainakin hyvin lähelle sitä, ettei tarvitse esim. koko uutta joukkuetta kasata, jos liigapaikka napsahtaa.Tai alkaa kasaamaan taustoja vasta kun paikka on varma.
+1 #117 Teppana85 18.03.2018 21:24
Luultavasti kukaan ei ole sitä mieltä että TÄLLÄ HETKELLÄ oltaisiin lähellekään valmiita liigaan, urheilullisesti tai talouden puolesta, eikä kukaan sitä väitäkkään. Resurssit sen luomiseen lähivuosina olisivat kyllä olemassa.
+1 #118 Teppana85 18.03.2018 21:27
Urheilullisesta puolesta vois sen verran sanoa, että jokunen kärkiäijä varmasti pääsee kokeilemaan liigaympyröitä ensi kaudelle.
-4 #119 rizee 19.03.2018 07:11
Kausikorttitemp aus voi tietysti olla hyväkin asia seuran kannalta. Lähinnä itselle tulee mieleen, että halutaan vahvistaa seuran imagoa ja saada uusia pysyviä katsojia tuleviksi kausiksi. Ehkä myös oheistuotemyynt iin saadaan kasvua, mutta suoranaisesti lipputulojen kannaltahan nuo RoKin kausikorttihinn at (55/79€) eivät ole todellakaan mikään kultakaivos.

2200 x ~67 € = 147 400 €

Jos joku mestisseura haluaa tienata tuon saman lipputulomäärän 25 kotiottelussa, ja oletetaan lipun keskihinnaksi 12 euroa, niin katsojia tulisi ottelua kohden olla:

147 400 katsojaa / 25 peliä x 12 € = 491 katsojaa.
-2 #120 JTK 19.03.2018 07:52
Rokista on kerrottu, että tempauksella luodaan yhteilöllisyytt ä seuran ja paikallisten ihmisten välille ja kiekosta pyritään tekemään kaikkien yhteinen juttu. Lisäksi tarkoitus on panostaa lisääntyvään oheismyyntiin ja sitä kautta myös parantaa taloudellista tulosta. Kortteja ostettiin eteempääkin Lapista ja jopa Etelä-Suomestakin.

Tälle kaudelle Roki teki "kalliilla" kausikorteilla myyntiä ksittääkseni hätäsesti 100 000 euroa, kun yli 200 euron kortteja myytiin vajaat 500, joten onhan tämä nykyinen siihen nähden parempi systeemi, kun ynnää mukaan vielä reilusti kasvavan oheismyynnin! :)
-2 #121 Peks1 19.03.2018 08:00
Luulen, että monet ostavat kausarin tukimielessä. Eli bonusostajia toisilta paikkakunnilta. Rovaniemitausta iset ihmiset Stadissa. Noiden kausareiden lisäksi uskon, että tulee reilusti myös irtolipun ostajia, eli ei kausarit tarkoita, että siinä oli sitten kaikki lipputulot.
+4 #122 JTK 19.03.2018 08:05
Tänään on Karjalaisesa kolumni Jokipoikiin liittyen! :)
+1 #123 Riffixi 19.03.2018 08:46
Erittäin asiantunteva kirjoitus Heikki Arpilta karjalaisen pääkirjoitussiv ulla tänään
+3 #124 Petromax 19.03.2018 08:55
Lainaus JTK:
Tänään on Karjalaisesa kolumni Jokipoikiin liittyen! :)

Meinasi mennä aamukahvi väärään kurkkuun tuosta Arpin kolumnista. Ainakin loppukaneetti oli kyseiseltä kirjoittajalta ennen kuulumaton. Mielestäni Jokipoiken nykyinen tapa viedä seuraa eteenpäin omaan juniorityöhön tukeutuen on parempi tapa kuin Katajan valitsema linja. Naapurilla vaihtuu ukkoa siihen tahtiin ettei luvussa pysy.
#125 puumaila 19.03.2018 09:35
Aika mahdoton minkään mestisseuran laittaa touhua liigakuntoon. Eihän Jukuritkaan olis ollu sinnepäinkään, mutta saahan sen paperilla näyttämään vanhankin hevosen nuorelta, ja kapinetissa saunan lauteilla hoidetaan loput:)
#126 JTK 19.03.2018 12:42
Ketterän tehomies Joona Jääskeläinen siirtyy Jukureihin ensi kaudeksi ja Tuton Kalle Valtola sekä Matias Lehtonen olisivat menossa Tapparaan?
+1 #127 puumaila 19.03.2018 14:05
Sarjajärjestelm än uutisoinnin tiimoilta muutama liigapelaajan kommentti.
https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000005609350.html
#128 JTK 19.03.2018 14:10
Liigapelaajien kommentit on helppoa ymmärtää, kun miettii näitä julkisuuteen lipsahtaneita liiton ehdotuksia, jotka ovat lähinnä ihan vitsejä. Millaisenkohan saunaillan päätteeksi liiton herrat ovat keksineet nuo jutut? :)
-2 #129 Peks1 19.03.2018 14:35
Kyllä minusta olisi hyvä idea liigojen keskinäisissä otteluissa. 10 + 10 A-liigan ja B-liigan välillä pelattaisiin myös runkosarjan pelejä. Mitä järkeä siinäkään olisi, että 10 joukkueen liigassa tahkottaisiin vaikka kuusinkertainen sarja, aina vaan samoja joukkueita vastaan. Esim. jos A-liigan Kalpa tulisi Joensuuhun, niin olisipas mökki täynnä.
+3 #130 Korppu 19.03.2018 14:58
Lainaus Peks1:
Kyllä minusta olisi hyvä idea liigojen keskinäisissä otteluissa. 10 + 10 A-liigan ja B-liigan välillä pelattaisiin myös runkosarjan pelejä. Mitä järkeä siinäkään olisi, että 10 joukkueen liigassa tahkottaisiin vaikka kuusinkertainen sarja, aina vaan samoja joukkueita vastaan. Esim. jos A-liigan Kalpa tulisi Joensuuhun, niin olisipas mökki täynnä.


Silloin tulisi taas se ongelma mikä nykyliigassakin puolet runkosarjanpele istä olisi tasoltaan täyttä paskaa läpsyttelyä.
-3 #131 Repe 19.03.2018 15:01
"Mökki ei olisi täynnä" Jokipoikien ja Kalpan kohtaamisessa kun Kalpa voittaisi 99% varmuudella.
+3 #132 pahkis 19.03.2018 15:21
Nuo Jääkiekkoliiton esitykset ovat humoristisuudes saan sitä luokkaa, ettei liitolla todellakaan ole hihassaan edes korvastaan merkattua jätkää neuvottelupöydä ssä. Se taasen tarkoittaa sitä, että Jokipoikien pitäisi kääntää nyt strategiansa 180 astetta.

Jokipojat tarvitsisi nyt todella vahvan keulakuvan, eikä näitä nykyisiä taustalla hymistelijöitä. Ei millään pahalla, mutta Hilppa on aivan liian kiltti mies hommaan, johon tarvittaisiin todella härskiä toimijaa ajamaan seuran etuja kabineteissa.

Vaatiiko liiganousu sitten esim. Kärppien poistumisen johonkin ilmansuuntaan, mutta valmiina pitäisi olla. Ei Jokipojilla yksinkertaisest i voi olla samanlaiset intressit kuin esim. jollain KeuPalla/LeKill ä on ja on siten aivan täyttä ajanhukkaa diskuteerata Mestiksen kehittämisestä enää mihinkään suuntaan.

Jukurit meni liigaan tilit punaisella, mutta Jokipojilla tuskin on tätäkään luottoa (kiitos aikaisempien kuprujen).
+3 #133 JTK 19.03.2018 15:28
Niin ideahan 10 joukkueen sarjassa on juuri se, että siinä pelaavat Suomen kymmenen kärki ja kaikki pelit ovat kovia tasoltaan. Turhia "hutipelejä" ei tule lainkaan ja sitten kauden päätteeksi A-liigan häntä kohtaa B-liigan kärjen ja katsotaan vaihtuuko paikat seuraavalle kaudelle. Näin varmistutaan siitä, että A-liigassa pelaavat Suomen parhaat joukkueet joka kaudella.

Tästä oli hyvä esimerkki tämän kauden 10 joukkueen C-nuorten SM-sarja, jota sai seurata läheltä paikanpäältä, kun Jokipojat selvitti tiensä siihen. Pelit olivat kaikki kovia tasoltaan ja niissä oikeasti mitattiin pelaajien tasoa missä mennään.
+2 #134 puumaila 19.03.2018 15:42
"Jokipojat tarvitsisi nyt todella vahvan keulakuvan, eikä näitä nykyisiä taustalla hymistelijöitä. Ei millään pahalla, mutta Hilppa on aivan liian kiltti mies hommaan, johon tarvittaisiin todella härskiä toimijaa ajamaan seuran etuja kabineteissa."
Niin, kyllähän tyhmempikin tajuaa, että vuosiin ei ole liigakiekon ympärillä ollut mistään "reilunpelin" touhuilusta kysymys. Jossain laillisuuden ja kaveripelailun rajamailla liikutaan, ja vedotaan vaikka ties mihin uhkakuvaan ja mörköön että omat asemat saadaan pidettyä. "Siis eiköhän kiitetä Kummolaa"
+2 #135 Peks1 19.03.2018 16:10
Niin, Sportilla oli Hiltunen ja Jukuruille Toivakka, riittävän härskit rahamiehet. Mutta kun täällä sellaista ei ole, niin tärkeintä lienee keskittyä omaan tekemiseen ja vasta sitten kun on jotain valmista, sitten vasta kannattaa mennä kabinettiin sitä esittelemään.
-2 #136 Peks1 19.03.2018 16:16
Mitä tulee kausarihaastees een, niin voisihan sellaisen toteuttaa ekan kerran pienessä mittakaavassa. Keväällä voisi perustaa kampanjan, että tue Jokipoikia, että saavat kesärahaa. Möisivät syksyn ekaan pelin mökin täyteen jo etukäteen. Seisoma 5 ja istuma 10 eur. Kyllä joensuulaiset lähtisivät sankoin joukoin kampanjaan mukaan. Sitten faneillakin olisi mitä odottaa, kun tietävät, että kauden ekassa pelissä on tiedossa tunnelmaa.
+3 #137 jones 19.03.2018 16:17
Olipas hyvä kolumni. Toivottavasti valaa joensuulaisylei söön uskoa ettei kaikki enää niin huonosti ole. Tuollainen positiivisuuden valaminen on parasta markkinointia ja voidaankin vielä keväällä kolkutella 3000 katsojamäärää kaiken natsatessa.
+1 #138 JTK 19.03.2018 17:54
Huomenna on sitten A-nuorilla tärkeä peli Sapkoa vastaan Mehtimäellä kello 18:45. Ei muuta kuin kannustamaan! Pitää itekin koittaa ehtiä hallille muilta kiekkokiireiltä.

Huomenna alkaa myös yksi kevään kohokohdista Liigan neljännesfinaal it! Liigan sivuilla on mukavia tunnelmakuvia Helsingistä jääpuiston finaaleja ennakoivasta tapahtumasta. Siellä vielä pelaajat poseeravat samoissa kuvissa, mutta kohta otetaan tosissaan toisista mittaa! Pelipäivät ovat rytmitetty hyvin niin riittää todella paljon katsottavaa! :)
+3 #139 Repe 19.03.2018 18:05
Arppi on aina tehnyt lätkäkirjoituks et ammattitaitoise sti, eikä viimeisessäkään ole mitään "Liiga-haihatte lua".
+4 #140 Repe 19.03.2018 18:08
https://www.karjalainen.fi/urheilu/item/176459-kolumni-tolkun-miehet-joensuulaiskiekon-

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste