Ryöstöretki Imatralle onnistui!

Ketterä–Jokipojat 3–5 (0–1, 2–1, 1–3)

Jokipoikien ja Imatran Ketterän ensimmäinen puolivälieräkamppailu oli tunteikas. Kotijoukkueelle merkattiin ottelussa jäähyjä peräti 110 minuuttia. Ärjypaidat olivat tehokkaita varsinkin ylivoimalla maalaten kolme ylivoimamaalia. Vauhdikkaassa ensimmäisessä erässä Ketterä oli kokonaisuutena hiukan vierailijoita parempi, mutta Jokipojat viimeisteli erän ainoan maalin ylivoimansa aikana. Kakkoserässä tunteet äityivät lämpimiksi, ja Ketterän Erno Ripatti sekä Jokipoikien Eppu Rissanen tappelivat itsensä suihkuun. Kolmannessa erässä kotijoukkueen hermokontrolli selkeästi petti, ja myös joukkueen päävalmentaja Matias Lehtonen komennettiin suihkun puolelle. Jokipoikien Oskari Lehtinen joutui kolmannessa erässä kovan taklauksen kohteeksi, eikä hän enää palannut otteluun. Jokipoikien maalit tekivät Mika Koivisto, Joonas Larinmaa (1+1), Miro Väänänen (1+1) ja Oula Uski kahteen otteeseen. Lassi Raitanen ja Esa Lehikoinen saalistivat molemmat kaksi syöttöpistettä. Ärjypaitojen maalilla torjunut Sebastian Ylönen saalisti yhden syöttöpisteen ja venyi kiekon tielle yhteensä 23 kertaa. 

 

Otteluraportti

Mestiksen puolivälierien avausottelu Imatralla muodostui tulikuumaksi. Jokipojat ryösti runkosarjassa kolmanneksi sijoittuneelta Ketterältä kotiedun numeroin 5–3 (1–0, 1–2, 3–1) ottelussa, jossa jaettiin yhteensä 147 jäähyminuuttia.

Tasaisen avauserän vei nimiinsä Jokipojat Oula Uskin ylivoimaosumalla. Sama herra osui toisessa erässä, jälleen ylivoimalla.

Jälkimmäinen ylivoima tuli tilanteesta, jossa Ketterän Erno Ripatti haastoi Eppu Rissasen tappeluun. Ripatti oli selvästi aloitteellisempi ja sai suihkukomennuksen lisäksi aloittajan kaksiminuuttisen, jonka aikana Jokipojat iski.

Tämän lisäksi Ripatti sai toisen pelirangaistuksen tuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta. Hänelle kirjattiin tilanteesta siis yhteensä 47 jäähyminuuttia ja samalla varmistui päätyminen kurinpitäjän työlistalle.

– Kiihkeä kamppailu. Joukkue oli tänään taisteleva, puolusti mallikkaasti ja oltiin tehokkaita maalipaikoissa. Kovaa sai pelata, mutta törkeydet pitää ottaa pois. Tuolla Ripatti veti tuomariakin, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kommentoi.

Ketterä nousi toisen erän lopulla tasatilanteeseen 2–2 yhdellä onnekkaalla Joona Jääskeläisen osumalla ja Tomi Iso-Mustajärven ylivoimamaalilla.

Jokipojat ei tasoituksesta lannistunut, vaan Mika Koivisto ja Joonas Larinmaa kuittasivat takaiskut kolmannen erän alussa siirtäen vieraat 2–4 johtoon.

Larinmaan maalin jälkeen tapahtui toinen kurinpitäjälle päätyvä ylilyönti. Oskari Lehtinen taklasi hyökkäyspäädyssä Ketterän puolustaja Sameli Ventelää, joka kuittasi tilanteen taklaamalla pelin ulkopuolella Lehtistä sillä seurauksella, että Jokipoikien hyökkääjältä hajosi polvi.

Hänet talutettiin kentältä ja Ventelä lensi suihkun puolelle. Tilanteesta mielipiteensä ilmaissut Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen sai samassa ajassa suihkukomennuksen.

– Meidän Lehtinen makailee tuolla kopissa polvi sökönä. Odotan mielenkiinnolla mitä seuraamuksia tälle herra Ventelälle tulee kurinpidossa, Varis kommentoi tuohtuneena.

Teksti: Mikko Pehkonen

 

Maalit ja syöttäjät

04.57 Oula Uski (Roni Viirlas, Lassi Raitanen) 0–1 yv.
28.10 Uski (Joonas Larinmaa, Raitanen) 0–2 yv.
35.09 Joona Jääskeläinen (Sami Jekunen, Juho Mättö) 1–2
37.45 Tomi Iso-Mustajärvi (Janne Kettunen, Sameli Ventelä) 2–2 yv.
43.23 Mika Koivisto (Esa Lehikoinen, Sebastian Ylönen) 2–3 yv.
46.19 Larinmaa (Lehikoinen, Miro Väänänen) 2–4 sr.
57.39 Väänänen (Ville Halonen) 2–5 tm.
58.28 Risto Mattila (Samuli Vuokniemi, Janne Kettunen) 3–5 im. sr.

Maalivahtien torjunnat

Juhana Aho, Ketterä 4+8+11=23 (Poissa 57.24-57.39, 58.07-58.28, 58.45-60.00)
Sebastian Ylönen, Jokipojat 6+12+5=23

Rangaistukset

Ketterä 5x2 min + Joona Jääskeläinen 10 min + Erno Ripatti 5min + PRK+PRK + Sameli Ventelä 5min + PRK + Matias Lehtonen PRK  = 110 min
Jokipojat 6x2 min + Eppu Rissanen 5min + PRK = 37 min

Yleisöä: 1 025

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa
22 Eetu Rissanen – 21 Miro Väänänen – 50 Teemu Holttinen
61 Lauri Hukkanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen

41 Esa Lehikoinen – 6 Joni Muranen 
2 Roni Viirlas – 10 Jani Ollitervo
77 Lassi Raitanen – 42 Eppu Rissanen
74 Fabien Bourgeois

35 Sebastian Ylönen
(31 Antti Makkonen)

 

Jokipoikien ottelut puolivälierissä

La 10.03. klo 17.00 Ketterä–Jokipojat 3–5
Ma 12.03. klo 18.30 Jokipojat–Ketterä
Ke 14.03. klo 18.30 Ketterä–Jokipojat
Pe 16.03. klo 18.30 Jokipojat–Ketterä
La 17.03. klo 17.00 Ketterä–Jokipojat (tarvittaessa)
Ma 19.03. klo 18.30 Jokipojat–Ketterä (tarvittaessa)
Ke 21.03. klo 18.30 Ketterä–Jokipojat (tarvittaessa)

Mestiksen puolivälieräparit

KeuPa HT–LeKi 1–0
SaPKo–IPK 1–0
Ketterä–Jokipojat 0–1
K-Vantaa–TuTo 1–0

 

Otteluennakko

Jokipoikien kenraaliharjoitus ennen pudotuspelejä oli keskiviikkoinen kotimatsi sarjakärki KeuPa HT:ta vastaan. Kummallakaan joukkueella ei ollut ottelussa suurta panosta. Jokipojat vei ottelun jatkoajalla lukemin 4–3.

Ärjypaitojen tavoitteena oli runkosarjassa saavuttaa kotietu eli päästä neljän parhaan joukkoon. Kuudenneksi jäänyt Jokipojat jäi neljäntenä olevasta Kiekko-Vantaasta neljän pisteen päähän.

Mitä jäi Jokipoikien runkosarjasta mieleen?

– Nousujohteinenhan se runkosarja oli. Siellä se 18.10, ja siitä se kuukausi eteenpäin oli musta hetki, missä menetettiin paljon pisteitä. Oli monta syytä siihen. Oli loukkaantumisia kun välillä mentiin neljälläkin pakilla. Jälkiviisas voi olla valmentajakin, niin se neljä pistettä olisi ollut otettavissa, mutta siihen ei pystytty, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis summaa.

– Sarjasta pitää se sanoa, että se oli tiukka. KeuPa karkasi alussa. Pitää muistaa, että minkälainen joukkue siellä oli. Välillä siellä oli jopa 14 liigaukkoa, niin sellaisen joukkueen pitääkin karata. Muuten oli tasainen sarja.

– Me saimme asioita eteenpäin, ja toki oli vaikeitakin hetkiä, mutta niissä kasvettiin. Toivotaan, että niistäkin hetkistä me hyödytään tänä keväänä.

– Ei ihan tyytyväisiä olla runkosarjaan, mutta paljon siellä oli hyvää. Neljä pistettä harmittaa, mutta se pitää jättää taakse. Pudotuspeleissä ollaan, mikä on hieno asia. Kun katsoo, niin aika kovia joukkueita jäi pudotuspelien ulkopuolelle.

– Yksi ennakkosuosikki, ja miksei toinenkin suosikki jäi ulkopuolelle. Heilläkin oli kovat satsaukset, mutta ovat nyt ulkona. Kyllä se kertoo tästä sarjasta, että miten tiukka ja tasainen se oli, Varis viittaa Hermeksen ja Espoo Unitedin jäämiseen pudotuspelien ulkopuolelle.

Jokipoikien edellisen pelin jälkeen Jouni Varis toivoi, että kaikkien joukkueessa pitää ottaa nyt yksi steppi eteenpäin. Missä asioissa on erityisesti parannettavaa?

– Kyllä se on ihan päivittäisessä tekemisessä. Tässä hetkessä eläminen on tärkeää. Jos on palautumispäivä, niin tee kaikkesi niin hyvin kuin pystyt. Turha on ajatuksen antaa karkailla.

– Jos pitää nukkua, niin nuku hyvin. Kun pitää syödä, niin syö hyvin, ja niin edelleen. Kaikki ihan perusasiat pitää tehdä niin hyvin, että ei anneta sillä puolen vastustajalle mitään eteen.

– Jos ajatellaan pelaamista, niin valmistautuminen on tärkeää. Yksittäinen pelaaja pystyy vaikuttamaan siihen hetkeen, kun on jäällä, että miten hyvin taklaat, liikut, syötät, kamppailet ja niin edelleen. Ne on ihan pieniä juttuja, mutta kaikessa jokaisen pitää nostaa tasoa. Koska niin se vastustajakin tekee.

– Ei sitä tarvitse mennä kysymään pudotuspelijoukkueelta, että haluavatko he voittaa. Kaikki haluavat voittaa.

– Nyt on kysymys siitä, että kuka sen asian tekee omalta kohdaltaan parhaiten, ja kuinka paljon on valmis tekemään töitä joukkueen ja kaverin eteen. Siitä se on pitkälti kysymys. Se antaa ainakin mahdollisuuden sinulle pelata hyvää lätkää.

– Valmennuksenkaan ei pidä lähteä nyt vetämään pupuja hatusta. Ne meidän asiat pidetään selkeänä mielessä. Peli on pojilla selkärangassa, kuten on myös vastustajalla. Nämä pelit ovat monelle pelaajalle sellaisia, että ei näihin playoffseihin joka vuosi pääse, Jouni Varis sanoo.

– Siellä on nytkin toistasataa pelaajaa, jotka eivät sinne päässeet. Pudotuspeleissä pitää vetää viimeisen päälle. Sen jälkeen voi kävellä nenä ylhäällä, kun on antanut kaikkensa jäälle. Tulos tulee sen kautta.

Jokipojat joutui pelaamaan runkosarjan lopun kovan paineen alla, sillä joukkueen pudotuspelipaikka ei ollut varma. Onko joukkue paineettomammassa tilanteessa, kun asetelma on nyt se, että Jokipojat lähtee sarjaan Ketterää vastaan haastajana?

– Painetilaa on ollut tosiaan pidempään sarjan tiukkuudesta johtuen. Mentiin kymmeniä kierroksia siten, että yksittäisen pelin merkitys oli tärkeä. Totta kai siinä on hyviä asioita.

– Välttämättä rentoutta ei silloin pelaamiseen löydä, kun painetta tulee. Se suurin paine oli siinä pelissä, kun varmistimme pudotuspelipaikkamme. Ottelussa LeKiä vastaan joukkue vapautui paljon.

– Nyt ei tarvitse enää paineita ottaa. Kyllä siellä Ketterä on selkeästi ennakkosuosikki. Syksyllä joukkueesta näkyi jo, että kun pääsevät kunnolla Mestis-moodiin, niin erittäin laadukas joukkue se on.

– Nyt ovat saaneet (Risto) Mattilaa ja (Janne) Kumpulaista ja (Juhana) Ahoa, niin se alkaa olemaan paperilla yksi parhaimmista joukkueista. Ei sillä tavalla tarvitse Ketterän menestystä ihmetellä. Ketterä on erittäin laadukas joukkue, Varis analysoi.

Ketterässä tällä kaudella seitsemässä ottelussa pelannut liigaseura Mikkelin Jukureiden sopimuspelaajiin kuulunut maalivahti Juhana Aho pelaa loppukauden Imatralla.

Viime kaudella SaPKossa pelanneen ja sarjan mestaruuden voittaneen Ahon torjuntaprosentti seitsemässä ottelussa oli Ketterän paidassa kova 93,67.

Tämän kauden kuudesta runkosarjakohtaamisesta Jokipojat voitti kolme ensimmäistä peliä ja kevätkaudella hurjaan vireeseen äitynyt Ketterä kolme viimeistä.

Voitot menivät siis tasan 3–3, mutta koska Ketterä voitti vain kerran varsinaisella peliajalla, vei Jokipojat pisteet keskinäisistä otteluista 11–7.

Oliko siitä hyötyä, että joukkueet pelasivat peräti kuusi ottelua runkosarjassa?

– Hyötyä sillä tavalla, että molemmat joukkueet tuntevat toisensa. Ketterään tuli tosiaan muutamia muutoksia siirtorajalla, mutta muuten ollaan tuttuja. Tiukkoja pelejä olemme runkosarjassa pelanneet. Pudotuspelit ovat kuitenkin erilainen maailmansa. Nyt ei mennä kuin yksi peli kerrallaan, Jouni Varis miettii.

 Imatran Ketterä teki nousijajoukkueeksi poikkeuksellisen paljon maaleja. Imatralaiset paukuttivat 50 runkosarjamatsissa peräti 180 maalia, joka oikeutti toiseen sijaan heti runkosarjan voittaneen KeuPan jälkeen.

Jokipojat viimeisteli puolestaan 156 maalia ollen tilaston viides.

Jokipojat päästi neljänneksi vähiten maaleja lukeman ollessa 140 maalia omiin. Ketterän maaliin viimeisteltiin 159 kertaa, mikä oli viidenneksi eniten koko Mestiksessä.

Jokipoikien aktiivinen pelaaminen on keskinäisissä kohtaamisissa ollut ajoittain myrkkyä Ketterän pelaamiselle.

– Ei me omaa peliä lähdetä särkemään vastustajan takia. Tehdään niitä juttuja, mitä ollaan harjoiteltu. Siihen uskotaan vahvasti. Meidän pitää puolustaa vahvasti ja olla aktiivisia. Oma tekeminen on ydinasia.

Pelaajien pistepörssissä viiden eniten pisteitä tehneen pelaajan joukossa oli peräti kolme Ketterän pelaajaa.

Joona Jääskeläinen vei koko Mestiksen pistepörssin tehden 46 matsissa tehot 30+31. Samaan kokonaispistemäärään ylsi Jesse Juntheikki tehden 46 ottelussa pisteet 20+41.

Viidenneksi eniten pisteitä koko Mestiksessä viimeisteli Santeri Vuoti, jonka tehot 46 matsissa olivat 14+36.

Jokipojista eniten pisteitä puolestaan viimeisteli Joonas Larinmaa. Mestiksen nopeimpiin luistelijoihin lukeutuva Larinmaa teki 50 pelissä tehot 11+38, joka oikeuttaa Mestiksen runkosarjan pistepörssissä sijalle yhdeksän.

Jokipoikien sairastupa on maalivahti Timo Niemeä lukuunottamatta tyhjä.

Runkosarjan viimeisessä runkosarjaottelussa maalivahti Sebastian Ylönen otettiin kolmannessa erässä pois maaliltaan. Hänen loukkaantumisensa ei tainnut onneksi olla vakava?

– Ei ollut. Sebastian on täydessä kunnossa. Hänet otettiin varotoimenpiteenä keskiviikkona pois maalilta.

Jatkopaikka välieriin vaatii neljä voittoa.

Ottelu Imatran jäähallissa alkaa lauantaina kello 17.00.

  

Aiemmat kohtaamiset

Ketterä–Jokipojat
2018: 4–3 vl.
2017: 6–4
2017: 1–4
2015: 3–4 ja. (Suomi-sarja)
2014: 4–2 (Suomi-sarja)
2014: 0–2 (Suomi-sarja)

Saldo: 3–0–3 (maalit 18–19)

Jokipojat–Ketterä
2018: 1–2 ja.
2017: 4–1
2017: 5–3
2015: 9–3 (Suomi-sarja)
2014: 2–6 (Suomi-sarja)
2014: 2–3 (Suomi-sarja)

Saldo: 3–0–3 (maalit 23–18)

Kommentit   

+2 #1 jukkis 09.03.2018 15:46
Pittääpä lähtee paikanpiälle kahtommaan.
#2 Cånde 09.03.2018 20:46
Mikähän Niemen tilanne on? Mikä on rikki, aika pitkään on ollut sairastuvalla.

Inhottavaa käyttää klisettä, mutta huomenna pitäisi saada "big steal". Sarja on pakko saada hyvin liikkeelle jos mielitään jatkoon!

E: Ei sillä että mv-tilanteesta olisi syytä olla huolissaan, kun Ylösen loukkaantuminen ei ollut paha. Ja onhan siellä Haraldkin, jonka peliajan pienentymistä olen ihmetellyt Ylösen tulon jälkeen.
+1 #3 Peks1 09.03.2018 22:51
Joitakin aikoja sitten olin erään liigajoukkueen aitiossa. Joukkueen edustaja tuli kertomaan ottelun lähtökohdista. Sai esittää kysymyksiä, ja siellä kysyttiin mm., että eikö avoin sarja olisi hyvä, kun joka kausi toistuu sama, että joillakin joukkueilla ei ole enää panosta sarjan lopulla. Vastattiin, että karsinnat olisivat turhia, koska Mestis-joukkuei lta ei löydy rahkeita lisenssiin ja Mestis-joukkuei ssa saattaa pelaajabudjetit kin olla yhtä suuria kuin liigajoukkueiss a maksaa kallein pelaaja. Ja hallitkin ovat liian pieniä liigaan. Ulkoa opeteltu loru selvästi. Liigajoukkueen pomo sanoi vielä, että oli soittanut Immoselle ja keskustelleet mm. liigalisenssin ja liigajoukkueen taloudellisista realiteeteista. Kimmokkeen soittaa Immoselle hän arvatenkin oli saanut siitä Immosen kirjoituksesta marraskuussa. Jännä oli kuulla, että se Immosen kirjoitus sai ainakin yhden liigajoukkueen soittamaan Jokipojille. En saanut selvää, oliko puhelu kannustavassa hengessä vai missä mielessä soitettu.
+4 #4 JTK 09.03.2018 23:11
Silloin, kun Ylönen hommattiin joukkueeseen niin silloin jo voi päätellä, että Niemi tuskin pelaa enää tällä kaudella.
+2 #5 Eastside22 09.03.2018 23:21
Jukkista peesaten , huomenna imatralle ja pojot mukaan .!!!"
+2 #6 JTK 10.03.2018 08:40
Tulee varmaan tiukku sarja ja toivotaan, että Jokipojat menee jatkoon. Nyt vaan täysin turhat ja hölmöt jäähyt pois, joita vielä runkosarjassa välillä nähtiin. Hermokontrollin täytyy pitää!!

Lisäksi joukkueen ja sen yksittäisten pelaajien taso ei voi notkahdella pahasti kesken pelin vaan jokainen vaihto pitää pelata hyvin koko 60 minuutin ajan. Toki virheitä aina tulee ja ne kuuluu homman kuvaan, mutta mitään sulamisia ei voi tulla kesken pelin.

Materiaalin puolesta pystytään pärjäämään ja toivotaan, että kaikki palaset loksahtavat paikalleen kauden tärkeimmissä peleissä. Ei ole muuta kuin voitettavaa ja mennään peli kerrallaan ja naustiskellaan pudotuspeleistä . Tsemppiä äijät! Te kyllä osaatte homman! :)
#7 Reikäpallo 10.03.2018 08:56
Ainoastaan voitoilla on väliä. Ei sillä miten ne tulee. Sellane kutina että Jokipojat vie tänään Jatkoerässä 3-2. Maalintekijöinä Viirlas,Lehtine n,Rajamäki.
#8 rokkipoika 10.03.2018 10:01
Nää meidän konkarisentteri t vois taas saaha tehoja aikaan, on ollu aika hiljasta rintamalla sillä saralla.
#9 JTK 10.03.2018 10:02
A-nuoret on vierasturneella ja tänään on vastassa K-Laser/KKP ja huomenna Hermes. B-nuoret puolestaan pelaavat tänään kotonaan TPS Akatemiaa vastaan. C-nuoret kohtaavat vieraissa TPS:n ja HIFK:n.
#10 Repe 10.03.2018 10:51
Ketterän otteluennakko:h ttps://kettera. net/articles/ar ticle/kettera-j a-jokipojat-lyo vat-yhteen-puol ivalierissa
+3 #11 Repe 10.03.2018 10:53
https://kettera.net/articles/article/kettera-ja-jokipojat-lyovat-yhteen-puolivalierissa
-2 #12 karttui 10.03.2018 13:19
Missä Harald? Ei mainita mitään loukkaantumises ta/sairaudesta vaik ei oo kokoonapanossa.
-3 #13 Teppana85 10.03.2018 15:23
Lainaus karttui:
Missä Harald? Ei mainita mitään loukkaantumisesta/sairaudesta vaik ei oo kokoonapanossa.


Oisko lepovuorossa tänään ja seuraavassa pelissä sit maalissa?
-1 #14 jii74 10.03.2018 15:37
Lainaus Teppana85:
Lainaus karttui:
Missä Harald? Ei mainita mitään loukkaantumisesta/sairaudesta vaik ei oo kokoonapanossa.


Oisko lepovuorossa tänään ja seuraavassa pelissä sit maalissa?


EI OLLUT KOKOONPANOSSA viimeksikään.ja mitään ei mainita.outoa!! !
#15 Kittee 10.03.2018 16:50
Juuri avasin fanseatin ja tutkin kokoonpanot. Osui kuitenkin silmään, että pelissä tuomarina Ville Vuohtoniemi.

Toivottavasti ei ota suurempaa roolia suuntaan, tai toiseen, kuten hyvin usein herralla on tapana.

Vastus on kova, mutta ennustetaan 4-2 voittoa meille, viimeinen tyhjiin.
+1 #16 Korppu 10.03.2018 18:15
Lainaus jii74:
Lainaus Teppana85:
Lainaus karttui:
Missä Harald? Ei mainita mitään loukkaantumisesta/sairaudesta vaik ei oo kokoonapanossa.


Oisko lepovuorossa tänään ja seuraavassa pelissä sit maalissa?


EI OLLUT KOKOONPANOSSA viimeksikään.ja mitään ei mainita.outoa!!!


Varmaan loukaantunut harvoin näistä pudotuspelien aikaan mitään tiedotetaan tai puhutaan :)
-2 #17 jones 10.03.2018 18:18
HAHAA, Kevät on tullut punaisena. Ja näköjään kenttäkin.

JOKIPO!
-5 #18 penkinlämmittäjä 10.03.2018 18:30
Osataan sulaa Imatralla...taa s!
-3 #19 rokkipoika 10.03.2018 18:38
Lainaus penkinlämmittäjä:
Osataan sulaa Imatralla...taas!

Joo, sinne meni johtoasema. Taitaa taas Jokipojat kuluttaa jäähyaition penkkiä aika ahkeraan.
+2 #20 rokkipoika 10.03.2018 18:59
Koivisto 2-3
Nyt pysytään kuskin paikalla.
+1 #21 rizee 10.03.2018 19:04
2-4! Ryöstö lähellä!
-1 #22 jones 10.03.2018 19:04
Nyt ei saa sulaa enää! Olisi aikamoinen ryöstö nyt tarjolla..
+2 #23 rizee 10.03.2018 19:07
5 min ylivoima tarjotaan pojille. Nyt kiekko pussiin ja kotimatkalle!
+2 #24 jones 10.03.2018 19:08
jäähyjä ropisee, kunhan nyt ei vaan pahasti ketään sattuisi.

Tunnetta ainakin mukana. 100min meni jo rikki.

Ketterällä jo valmentajakin pihalla. Hyvin päässyt Jokipojat ja tuomarit ihon alle. Ketterällä opettelemista vielä playoffeihin. :)
+1 #25 jones 10.03.2018 19:25
Se on siinä!

Nyt sitten toivotaan että kaikki selvisi ehjin nahoin ryöstöretkestä.
+1 #26 rizee 10.03.2018 19:25
2-5! Peli paketissa! Upea voitto tulossa ja ensi viikolla Mehtimäellä tarjolla toinen kiinnitys.
#27 Kittee 10.03.2018 19:35
Hyvä peli meiltä kaiken kaikkiaan.

2. erän "sulaminen" oli mielestäni Ketterän hyvyyttä, ei meidän huonoutta.

1. kiinnitys otettu, nyt tämän pelin nollaus ja samalla pelillä seuraavaan peliin, ilman mitään hyvän olon tunnetta.
-2 #28 JTK 10.03.2018 19:44
Lainaus penkinlämmittäjä:
Osataan sulaa Imatralla...taas!

Niin mitä sanoit? Huvittavaa seurata, kun kesken pelin revitään pelihousuja. Toki aika yleistä tällä palstalla! Hienos äijät! Nyt kotiin sieltä ja maanantaina uusiksi! :)
#29 Peks1 10.03.2018 19:46
Pressissä Varis sanoi, että Lehtisellä polvi meni.
-2 #30 jones 10.03.2018 20:01
Lainaus Peks1:
Pressissä Varis sanoi, että Lehtisellä polvi meni.


No, näin. Ketterän metsästys saavutti määränpäänsä.
+5 #31 Kittee 10.03.2018 20:15
Toivottavasti Lehtiselle ei käynyt pahemmin. Uskoisin tuon tiedon kertomisen takana olevan vastustajan psyykkaaminen ja/tai yritetään vaikuttaa Ventelän pelikieltoa pitemmäksi.

Ventelältä täysin turha ja idioottimainen metsästys. Ansaitsisi saada useamman pelin huilia.
+3 #32 puumaila 10.03.2018 20:41
Lehtiselle pikaista toipumista! Tärkeä palanen joukkueessa.
+3 #33 Peks1 10.03.2018 21:01
Viimeistään nyt voi sanoa, että Väänänen ei ole enää mikään junnu mukana edarissa,vaan täysverinen Mestis-pelaaja matkalla kohti johtavan pelaajan roolia, kenties jo ensi kaudella.
+1 #34 Repe 10.03.2018 21:10
https://www.karjalainen.fi/urheilu/item/175558-jokipojat-voitti-ketteran-ensimmaisessa-pudotuspelikohtaamisessa
#35 Teppana85 10.03.2018 21:20
Hienoa Jokipojat! Ketterällä ei tainnut pää kestää kun Jokipoikien ykköstykki piti saada lasarettiin ja valmentajakin lähteny pihalle. Noh, ei muuta kuin maanantaina lisää vettä myllyyn ja ottelusarja 0-2!
#36 JTK 10.03.2018 22:12
Lainaus Peks1:
Viimeistään nyt voi sanoa, että Väänänen ei ole enää mikään junnu mukana edarissa,vaan täysverinen Mestis-pelaaja matkalla kohti johtavan pelaajan roolia, kenties jo ensi kaudella.

Jep, on ollut nähtävissä jo jonkin aikaa. Nyt vain äkkiä sopimusta ensi kaudelle. A:ssa on myös muutamia pelaajia, jotka kannattaa huomioida! :)
-4 #37 Eastside22 11.03.2018 00:55
Paikalla olleenena , niin ei tällä peli menttaalilla mennä pitkälle , toka erä oli oikeesti perseestä . Mut onneks kolmanteen jaksettiin uskoo omaan pelaamiseen ......
-3 #38 Korppu 11.03.2018 04:06
Ryöstö! Oliks millanen mylly Rissasen vs ketteränjätkä?
+2 #39 peluuri 11.03.2018 05:18
Lainaus Eastside22:
Paikalla olleenena , niin ei tällä peli menttaalilla mennä pitkälle , toka erä oli oikeesti perseestä . Mut onneks kolmanteen jaksettiin uskoo omaan pelaamiseen ......

Ei tässä mistään mentaaleista oo kysymys. On se kummaa, kun aina yritetään selitellä jollain "ufohommilla" sitä, kun joukkue pelaa erän tai matsin huonosti. Kun on tasaiset joukkueet, aina jomman kumman kannattajat jauhavat samaa soopaa. Oman joukkueen esitystä ei älytä peilata vastustajaan lainkaan, ainahan jompi kumpi vikisee..Onhan se jo kyynisyyden huippu,kun 6. nappaa kotoedun 3.-elta, niin joku muu kuin Repe keksii tästäkin alkaa negaa hakea ..tosin häneltä oli tämä juna lähtenyt liikkeelle jo vähän aiemmin..
+1 #40 peluuri 11.03.2018 05:21
Lainaus peluuri:
Lainaus Eastside22:
Paikalla olleenena , niin ei tällä peli menttaalilla mennä pitkälle , toka erä oli oikeesti perseestä . Mut onneks kolmanteen jaksettiin uskoo omaan pelaamiseen ......

Ei tässä mistään mentaaleista oo kysymys. On se kummaa, kun aina yritetään selitellä jollain "ufohommilla" sitä, kun joukkue pelaa erän tai matsin huonosti. Kun on tasaiset joukkueet, aina jomman kumman kannattajat jauhavat samaa soopaa. Oman joukkueen esitystä ei älytä peilata vastustajaan lainkaan, ainahan jompi kumpi vikisee..Onhan se jo kyynisyyden huippu,kun 6. nappaa kotoedun 3.-elta, niin joku muu kuin Repe keksii tästäkin alkaa negaa hakea ..tosin häneltä oli tämä juna lähtenyt liikkeelle jo vähän aiemmin..

Siis ei Repeltä, vaan tältä toiselta sankarilta..
+3 #41 Korppu 11.03.2018 05:41
Korkki kiinni peluuri :D JOKIPO!
+5 #42 HeHa 11.03.2018 08:58
Samaa mieltä peluurin kanssa ja turha kuvitella ettei joka äijällä olis sata lasissa. Kaikki kunnia Ketterällekin, jolta kyllä ”menttaalipuoli ” petti kolmannessa erässä.

Lehtisen telominen huolestuttaa monessakin suhteessa, sillä mies olisi tärkeä pala joukkueen menestystä. Tietoa tuskin saadaan ennen maanantaita.
Ja maanantaina pitäisi katsojia olla oikeasti vähintään tuhat!
+1 #43 puumaila 11.03.2018 09:13
Siihen pelin virtaukseen ja hallintaan ym.ym. vaikutaa aika paljon se toinen porukka siellä jäällä, ja ne kuuluisat momenttumitkin, jotka pitää osata hyödyntää. Toivottavasti Lehtisen tilanteesta tihkuu tietoa jo tänään.
+2 #44 G-Gatsomo 11.03.2018 09:37
Ei ole Luceniuksellaka an "yllättäen" kasetti kestänyt eilisessä Tuton pelissä, kun on saanut potkaisemisesta penalttia..
+1 #45 JTK 11.03.2018 11:21
B-nuoret hävisi TPS Akatemialle 1-5. Kekarainen iski meidän osuman. TPS voitti C-nuoret 6-2. Kuiri teki meidän molemmat osumat.

A-nuoret voitti K-Laser/KKP:n lukemin 0-3. Maalienteossa kunnostautuivat Lankinen, Nissinen ja Hämäläinen. Lindroosin nollapeli vaati 30 torjuntaa. Jokipojat varmisti jo nyt runkosarjan voiton! Hienoa jätkät ja hyvää työtä jälleen Mikko Fiskiltä ja myös muilta toiminnassa mukana olevilta! :)
#46 Peks1 11.03.2018 11:53
Tässä ekan kierroksen yleisömäärät. Suluissa kotijoukkueen runkosarjan kotiottelujen ka. Ja kasvuprosentti siihen verrattuna.

Keupa 542 (518) 4,63 %
Ketterä 1025 (949) 8 %
Sapko 875 (909) -3,7 %
K-Vantaa 649 (467) 39 %

Ajattelisin Joensuussa 1200 maanantaille aika realistisena määränä, mutta kyllähän Joensuun vanha "normaali" pitäisi olla noin 2500-3000 huomioiden että kyse on pudotuspeleistä ja alla on ryöstö Imatralta. Mutta sen näkee sitten.
-2 #47 puumaila 11.03.2018 12:20
Kyllä varmaan 1500 olisi jo hyvä katsojamäärä näillä jäillä. Minkä verran tv vienyt katsojia mestiksessä, olisi sekin kiva tietää. Veikkaan aika paljon.
-2 #48 JTK 11.03.2018 12:39
Tomek Valtonen on vapautettu Sportin peräsimestä. Uusi koutsi julkaistaan ensi viikolla.
-1 #49 Teppana85 11.03.2018 12:59
Juu, eipä ole pitkäkään aika kun pelattiin playoffeja Mehtimäellä 3000-3500 hengen yleisömäärillä.
-1 #50 rokkipoika 11.03.2018 13:10
Kyllä nää nimenomaan on niitä mentaalipuolta kysyviä pelejä, että miten päästään vastustajan nahkan alle ja painottamaan omaa osaamista parhaalla mahdollisella keinolla. Pelkkä fyysinen 100 lasissa ei riitä. Ventelän tehtävä oli saada Jokipojat henkisesti horjutettua ja ajatukset pois oman pelin ytimestä. Ei onnistunu.
-2 #51 D-Katsomo 11.03.2018 13:17
Lainaus JTK:
Tomek Valtonen on vapautettu Sportin peräsimestä. Uusi koutsi julkaistaan ensi viikolla.Harkkahallin kahviossa tästä spekuloitiinkin eilen ja eräs ravimies oli sitä mieltä että Jarno Pikkarainen olisi Valtosen seuraaja.
-1 #52 jones 11.03.2018 14:33
Kannattaa lukea linkattu hieno kirjoitus ja ei kun nautiskelemaan maanantaina sankoin joukoin!

http://www.jatkoaika.com/Kolumni/h%C3%A4vetk%C3%A4%C3%A4-liiga-ja-yleis%C3%B6-mestiksess%C3%A4-pelataan-viihdytt%C3%A4v%C3%A4mp%C3%A4%C3%A4-kiekkoa/199476
#53 Repe 11.03.2018 14:51
Itselleni eilinen Jokipoikien voitto ei tullut yllätyksenä, en vain kerennyt sanomaan sitä täällä ennen peliä. Eastside näki tosin pelin paikanpäällä, ei ole muulta paikalla olleelta joensuulaiselta kommenttia pelistä ollut täällä.
#54 Repe 11.03.2018 14:54
https://www.youtube.com/watch?v=gDxXaUAiqjU
+1 #55 rokkipoika 11.03.2018 15:36
Lainaus Repe:
https://www.youtube.com/watch?v=gDxXaUAiqjU

Ja perään tulee näköjään valmentajien kommentit.
#56 Peks1 11.03.2018 16:19
https://m.youtube.com/watch?v=QN8QZFsLntA

Ranskisten haastis.
-1 #57 puumaila 11.03.2018 17:00
Luceniuksella oli mennyt homma överiksi heti kättelyssä. Jotenkin oli melkein odotettavissa. Ehkä hän kokee olevansa liian hyvä peluri mestikseen.
#58 Repe 11.03.2018 18:30
Sunnuntain pikku kevennys Hurtat hävisi selvästi, mutta kolmannessa erässä ei tullut Hurttien maalivahdille yhtään torjuntaa:) http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=63464&lang=fi
#59 rokkipoika 11.03.2018 20:06
Lainaus Repe:
Sunnuntain pikku kevennys Hurtat hävisi selvästi, mutta kolmannessa erässä ei tullut Hurttien maalivahdille yhtään torjuntaa:) http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=63464&lang=fi

Vajaaseen kolmeen minuuttiin toisen erän lopulla 27 torjuntaa, aika hyvä suoritus :)

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste