Jokipojat kampesi pudotuspeleihin

Jokipojat kampesi pudotuspeleihin
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat kampesi pudotuspeleihin
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat kampesi pudotuspeleihin
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat kampesi pudotuspeleihin
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–LeKi 5–3 (1–1, 0–1, 4–1) 

Voitolla LeKistä Jokipojat varmisti pääsyn tämän kevään pudotuspeleihin. Helpolla voitto ei kuitenkaan tullut. Varsinkin kakkoserässä ärjypaidat olivat suurissa vaikeuksissa pelinsä kanssa. Jokipojat otti kuitenkin itseään niskasta kiinni kolmannessa erässä, ja joukkue viimeisteli hyvällä tehokkuudella maalipaikoistaan. Ärjypaitojen maalintekijöinä kunnostautuivat Oskari Lehtinen, Tuukka Rajamäki (1+2), Joonas Larinmaa, Esa Lehikoinen sekä ensimmäisen Mestis-maalinsa maukkaaseen paikkaan viimeistellyt Miro Väänänen (1+1). Ville Halonen saalisti ottelusta kaksi syöttöpistettä. Jokipoikien maalilla torjunut Sebastian Ylönen torjui yhteensä 27 kertaa. 

 

Otteluraportti 

Jokipoikien pelit jatkuvat tänä kevään pudotuspeleissä. LeKi-matsista saadut kolme pistettä varmistivat sen, että joukkue on runkosarjassa vähintään sijalla seitsemän.

– Onnittelut Jokipojille. Tänäkin keväänä Jokipojat pelaa pudotuspeleissä, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertasi.

Vierailija LeKin vieraspelien viikonloppu oli puolestaan surullinen joukkueen hävitessä molemmat pelinsä.

– Kotijoukkueelle onnittelut voitosta. Pettymys on suuri, ei kärsi kiistää. Se on tällä hetkellä päällimmäisenä tunteena, LeKin pettynyt päävalmentaja Miikka Kuusela sanoi.

LeKi aloitti ottelun hyvin. Joukkue pääsikin heti pelin alussa ylivoimalle.

LeKin ylivoiman aikana nähtiin ottelun avausmaali. Vierailijoiden lepsun puolustuksen ylivoiman aikana hyödynsi hyvän erän pelannut Jokipoikien Tuukka Rajamäki.

Rajamäki karvasi kiekon itselleen ja antoi nappisyötön Oskari Lehtiselle, jonka veto upposi maaliin.

Hetkeä myöhemmin joukkueiden pelatessa tasakentällisin puolestaan LeKi hyödynsi Jokipoikien lepsun puolustamisen ja tasoitti pelin.

Erä jatkui tasaisena. Molempien joukkueiden puolustuspelaaminen ei kuitenkaan ollut sillä tasolla, mitä olisi voinut tärkeän pelin osalta odottaa.

Molemmilta joukkueilta nähtiin puolustuspäässä kummallisia nukahduksia, mutta tolppaa lähemmäksi maalia eivät kiekot loppuerän aikana osuneet. Myös maalivahdit molemmissa päissä olivat hyviä.

– Alkuun tulimme ihan hyvin ja saimme alivoimaalin. Mutta sitten oli LeKi kuskin paikalla, Varis summasi.

Jokipojat hiukan muutti kentällisiään toiseen erään. Kolmoskentän keskellä pelin aloittanut Miro Väänänen siirtyi neloskentän sentteriksi, ja Lauri Hukkanen siirtyi kolmoskentän laidalle.

Jokipojat pääsi kakkoserässä kahdesti ylivoimalle, mutta ylivoiman toimivuus oli surkean ja surkuhupaisan välillä.

Ärjypaitojen ylivoimakoostumuksetkin olivat erikoisia, sillä yhdessä ylivoimassa ei ollut yhtään oikealta laukovaa pelaajaa, kun puolestaan toisessa ylivoimassa oikealta laukovia pelaajia oli peräti kolme.

Myös tasakentällisin Jokipoikien pelaaminen oli yhtä kivireen vetämistä. Syötöt napsahtelivat erittäin harvakseltaan omien pelaajien lapoihin, eikä kaksinkamppailujakaan ärjypaidat voittaneet kovinkaan monta.

LeKin johtomaali kuvasti hyvin Jokipoikien erää. Jokipoikien huonon oman pään syötön jälkeen LeKi karvasi kiekon itselleen, ja joukkue siirtyi johtoon Anton Ollikaisen maalin myötä.

Jokipojat otti erän aikana myös aikalisän, mutta se ei joukkueen pelaamista yhtään paremmaksi muuttanut.

LeKi sai erässä aikaiseksi hyviä pitkiä pyörityksiä hyökkäyspäässä Jokipoikien hyökkäysten ollessa puolestaan yksittäisiä vastahyökkäyksiä, jotka syntyivät suureksi osaksi tuuripomppujen myötä.

Jokipoikien Oskari Lehtinen siirtyi kakkoserän lopulla pukukopin puolelle, eikä häntä ottelussa enää kentällä nähty. Lehtisen paikan ykköskentässä otti Miro Väänänen.

Aivan erän lopussa nähtiin vaarallinen tilanne kun vierailijoiden Tommi Välimaa ajoi kovalla vauhdilla kohti Jokipoikien maalia. Välimaa osui kovalla vauhdilla Sebastian Ylöseen, mutta Jokipoikien onneksi ranskalaisvahti ei tilanteessa loukkaantunut.

– Kaksi viikkoa on tässä ollut vatsatautia ja kuumetta. Todella vaikeaa, eilenkin viisi pelaajaa puuttui kokoonpanosta. Tänäänkin putosi kärkimiehiä pois. Ylivoima meni siitä sekaisin, ja koko joukkuekin taisi mennä vähän sekaisin, Jouni Varis analysoi.

– Toisessa erässä olimme todella pieniä. Emme saaneet mitään rentoutta ja joukkue oli todella jännittynyt. Kai se oli niin kova paikka, hän jatkoi.

Jokipojat pääsi kolmannen erän alusta ylivoimalle, mutta sen aikana paras maalipaikka tuli LeKin Jokipojissa kaksi aiempaa kautta kiekkoilleelle Ossi Pelliselle. Pellinen karkasi alivoimalla läpi, mutta hänen kutinsa kimposi Ylösen räpylän kautta ohi maalin.

Kolmoserän alussa vierailijoiden tiivis keskialueen puolustus oli hyvää, eikä Jokipojat tuntunut millään pääsevän kiekon kanssa hyökkäysalueelle. 

Vähitellen LeKi vaikutti väsyvän, ja Jokipoikien hyökkäyspeli lähti rullaamaan. Tasoitusmaalin väänsi maalin edestä Jokipoikien illan sankari Tuukka Rajamäki.

Maali vaikutti jälleen kerran parantavan ärjypaitojen peliä. Varsinkin uusittu ykköskenttä Tuukka Rajamäki-Ville Halonen-Miro Väänänen pyöritti peliä näyttävästi hyökkäyspäädyssä.

Väänänen viimeistelikin ensimmäisen Mestis-maalinsa irtokiekosta.

Jokipojat karkasi reilu kaksi minuuttia myöhemmin jo kahden maalin johtoon Joonas Larinmaan lauottua torjunnasta kimmonneen kiekon maaliin.

LeKi vielä taisteli itsensä maalin päähän, mutta lopullisen niitin ottelulla laukoi Esa Lehikoinen tyhjään maaliin.

– Iso kiitos kolmannesta erästä, että pystyttiin tulemaan rinnalle ja ohi. Lämmittää, että päästiin pudotuspeleihin. Peli on vielä jäljellä, Jouni Varis sanoi.

– Ennen kaikkea en ole huolissani tuosta pelistä. Tiedän miten paljon siellä tuli muutoksia, ja missä tilassa tuo joukkue pelasi. Olen huolissani siitä, että meidän pitäisi tulla terveeksi suhteellisen nopeasti, hän jatkoi.

– Olimme pelin päälläkin ihan hyvin, mutta nämä on tiukkoja pelejä. Ei tässä auta selittelyt. Tulos on taululla, LeKin Miikka Kuusela päätti.

Jokipoikien runkosarjan viimeinen peli on kotimatsi keskiviikkona sarjakärki KeuPa HT:tä vastaan.

 

Maalit ja syöttäjät

02.05 Oskari Lehtinen (Tuukka Rajamäki) 1–0 av.
03.42 Erik Ahopelto (Alex Hukki) 1–1
28.11 Anton Ollikainen 1–2
47.18 Rajamäki (Miro Väänänen, Ville Halonen) 2–2
54.15 Väänänen (Rajamäki, Halonen) 3–2
56.54 Joonas Larinmaa (Mika Koivisto) 4–2
59.00 Otto Mäkinen (Jere-Matias Alanen, Riku Väkiparta) 4–3 im.
59.46 Esa Lehikoinen 5–3 tm.

Maalivahtien torjunnat

Sebastian Ylönen, Jokipojat 13+8+6=27
Markus Ruusu, LeKi 8+10+7=25 (Poissa 58.56-59.00, 59.17-59.46)

Rangaistukset

Jokipojat 2x2 min  = 4 min
LeKi 3x2 min + Alex Hukki 10 min = 16 min

Yleisöä: 908

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
23 Mika Koivisto – 44 Samu Pitkänen – 91 Joonas Larinmaa
22 Eetu Rissanen – 21 Miro Väänänen – 28 Timo Hiltunen
61 Lauri Hukkanen – 50 Teemu Holttinen – 17 Teemu Väisänen

77 Lassi Raitanen – 41 Esa Lehikoinen
6 Joni Muranen – 10 Jani Ollitervo
42 Eppu Rissanen – 74 Fabien Bourgeois

35 Sebastian Ylönen
(30 Joonas Harald)

 

Heilin tähdet

*** Tuukka Rajamäki

Rajamäen kiekollinen peli LeKiä vastaan oli varsinkin ykkös- ja kolmoserässä kaunista katsottavaa. Taituri piti kiekkoa hyvin hallussaan ja saalisti tähän mennessä kauden tärkeimmässä pelissä tehot 1+2.

** Miro Väänänen

Oskari Lehtisen loukkaannuttua kakkoserässä Väänänen nostettiin ykköskenttään. Nuorukainen kiitti vastuusta, ja viimeisteli vihdoin ja viimein ensimmäisen Mestis-maalinsa. Väänäsen peli on parantunut kevään edetessä, ja onkin mielenkiintoista nähdä jatkuuko sama lento myös pudotuspeleissä.

* Ville Halonen

Ykköskentän sentteri pelasi LeKiä vastaan ehjän kamppailun. Halosella oli pelissä useampikin laadukas maalipaikka, mutta tällä kertaa kiekko ei verkkoon uponnut. Hyvän puolustuspelin lisäksi saalisti kaksi syöttöpistettä.

 

 Otteluennakko

Jokipoikien runkosarjan toiseksi viimeinen ottelu on kotimatsi Lempäälän Kisaa vastaan. Vaikka kaikki pelit ovat tärkeitä, ei liene liioittelua väittää, että lauantain matsi on tähän mennessä Jokipoikien tärkein ottelu. Samoista sijoista eli viimeisistä pudotuspelipaikoista Jokipoikien kanssa kisaava LeKi on pelannut tällä kaudella varsinkin vierasotteluissa tehokkaasti. Jokipoikien kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa maalivahti Timo Niemi ja sekä pelikiellossa oleva puolustaja Joel Olkkonen. Lisäksi hyökkääjä Oula Uski ja puolustaja Roni Viirlas eivät ole kokoonpanossa. Maalilla jatkaa Sebastian Ylönen.

Jokipoikien edellinen ottelu oli keskiviikkona Iisalmessa. Jokipojat oli tasaisessa ottelussa voittomaalikilpailussa parempi, ja kaksi pistettä lähti Jokipoikien matkaan lukemin 1–2.

– Ensimmäinen erä oli meiltä huono. Annettiin siinä IPK:lle ohjat. Toinen erä oli meiltä hyvä. Se oli meidän painostusta, ja meillä oli useita paikkoja tehdä maaleja. Olisimme voineet tehdä enemmänkin kuin yhden, Jokipoikien apuvalmentaja Ville Väänänen kertaa.

Väänänen seurasi ottelun kotoaan käsin sairastumisen vuoksi.

– Kolmas erä oli tasainen, ja siinä oli paikkoja molemmilla. Jatkoajalla pelasimme taas paljon alivoimaa. Voittomaaleilla pystyttiin peli kääntämään. Saatiin tärkeä lisäpiste.

Pelien ollessa tiukkoja ne joudutaan monesti ratkomaan voittomaalikilpailussa. Miten Jokipojat päättää rankkareiden vetäjät?

– Jonkun verran on ennen pelejä päätetty. Treeneissä olemme joskus ottaneet rankkarikisoja, ja sieltä on voittaja saanut ampumispaikkaa.

– On tietysti aina merkitystä sillä, että miten päivän peli on pelaajalta mennyt. Vaihtelee tietysti aina, joskus olemme päättäneet etukäteen osan ampujista ja joskus päätetään siinä tilanteessa. Mennään tilanteen mukaan, Väänänen valottaa.

Jäljellä olevilla viimeisillä kierroksilla on luvassa paljon panosta. Kärkikolmikko KeuPa HT, SaPKo ja Ketterä ovat varmistaneet kotietunsa, mutta sijalta neljä sijaan kymmenen ovat monet mahdollisuudet vielä auki.

Ärjypaitojen havittelema pudotuspelien kotietu on jo karannut, mutta sijalle viisi kipuaminen on vielä teoriassa mahdollista.

Tämä tosin vaatii sen, että TuTo häviää molemmat jäljellä olevat ottelunsa ja Jokipojat voittaa molemmat pelinsä. Joukkueiden jäädessä tasapisteisiin TuTo todennäköisesti olisi viidennellä sijalla paremman maalieronsa turvin.

Myös LeKillä ja Espoo Uniteditilla on vielä mahdollisuus nousta sijalle viisi.

– LeKi on työteliäs ja tiiviisti puolustava joukkue. He ovat tottuneet pelaamaan kotonaan pienessä kaukalossa, joten he pelaavat samanlaista peliä myös vieraspeleissä. Suoraviivaista peliä, ja he toimittavat kiekkoa ja miestä maalia kohti.

– Suoraviivainen ja vauhdikas peli on huomenna tiedossa. Kamppailua tulee olemaan molempien maalinedustoille pääsemisestä. Molemmille on huominen iso peli, Ville Väänänen sanoo.

Tällä viikolla Lempääläisille tulevat tutuksi Itä-Suomen Mestis-joukkueet. Keskiviikkona joukkue kohtasi Savonlinnassa SaPKon voittaen pässipaidat jatkoajalla.

Ennen perjantain kierrosta LeKi on Jokipojista kolmen pisteen päässä.

Perjantaina LeKi kohtaa Iisalmessa IPK:n, joten saukkopaidoilla on mahdollisuus nousta Jokipoikien kanssa tasapisteisiin.

Tuoko Jokipojille etua se, että LeKi on raskaalla vieraskiertueella ja ärjypaidat pääsee otteluun levänneempänä?

– Isoin juttu on se, että mitään ei pidä luulla. Meidän pitää lähteä raa'asti työnteon kautta. Tänään painotettiin pelaajille, että meidän pitää olla alusta asti se, joka määrittää pelin tempoa. Mitään ei ilmaiseksi anneta.

– Siihen miinaan ei astuta, että luultaisiin sieltä vastaan tulevan väsyneen joukkueen. Ihan varmasti tulee sellainen joukkue, joka ei halvalla nahkaansa myy. Hekin pyrkivät taistelemaan siitä pudotuspelipaikasta, Väänänen analysoi.

Vierailija LeKi on saalistanut pisteitä kotiotteluistaan toiseksi vähinten koko Mestiksessä, mutta vieraissa joukkue on pelannut hyvin. LeKi on ennen perjantain kierrosta saanut vierasotteluistaan toiseksi eniten pisteitä.

LeKin matsit Jokipoikiakin vastaan tukevat tätä asetelmaa. Jokipojat on voittanut molemmat Lempäälässä pelatut matsit, ja Mehtimäellä pelatusta ottelusta LeKi vei pisteet.

– Sielläkin materiaali vaihtelee paljon pelien välissä, että ovatko saaneet samanlaista miehistöä koti- ja vieraspeleihin liikkeelle. Varmasti kertoo siitä, että he pystyvät pelaamaan myös isommassa kaukalossa.

– Vierasjoukkueet kun ovat menneet heidän pieneen kotikaukaloon, niin vierailijat ovat varmasti tehneet kotiläksynsä sitä ajatellen hyvin, että kaukalo on pieni. Muut joukkueet ovat joutuneet omaa peliään muuttamaan siellä.

Ei ole varmasti liioittelua jos sanoo, että huomenna on toistaiseksi kauden tärkein ottelu?

– Kyllä näin varmasti voi sanoa, että huomenna on tähän asti kauden tärkein peli. Siitä kolmen pisteen voitto, niin playoff-paikka varmistuu, eikä tarvitse miettiä muiden pelien tuloksia.

– Saataisiin sitten ensi keskiviikkona pelata ensimmäinen paineeton peli oikeastaan sitten syyskauden. On iso peli taas kerran edessä.

Jokipojat on kärsinyt sairasteluista niin pelaajiston kuin valmennuksenkin osalta viimeisen vajaan parin viikon ajan.

– Pientä sairastelua ollut pitkin viikkoa liikkeellä, mutta tämän hetken tiedolla ei ole pelaajia poissa. Toivotaan, että nyt helpottaisi. Viimeisen puolitoista viikkoa on ollut joku kipeänä. Toivotaan, että nyt kun kauden tärkeimmät pelit lähestyvät niin saataisiin pelata terveellä miehistöllä.

Jokipoikien puolustaja Joel Olkkonen on pelikiellon takia sivussa. Päätös pelikiellosta luettavissa Mestiksen sivuilla.

Ottelu LeKiä vastaan alkaa Mehtimäellä lauantaina kello 17.00.

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–LeKi
2017: 2–6
2017: 1–2 vl.
2016: 2–1
2016: 6–2
2016: 4–0
2014: 5–2
2013: 1–3
2013: 3–5
2012: 3–2
2012: 2–6
2011: 2–1
2010: 4–5
2010: 4–1
2010: 3–2 ja. (playoffs)
2010: 7–1 (playoffs)
2010: 1–2 vl.
2009: 3–4
2009: 3–0 (playoffs)
2009: 4–3 ja. (playoffs)
2009: 2–3 ja.
2008: 2–1
2008: 5–0
2007: 4–1

Saldo: 14–0–9 (maalit 73–53)

LeKi–Jokipojat
2018: 1–4
2017: 0–3
2016: 2–1
2016: 2–3
2016: 2–3
2015: 1–2
2014: 1–3
2013: 5–2
2012: 3–5
2012: 2–6
2011: 3–5
2011: 0–3
2011: 7–1
2010: 4–3 ja.
2010: 3–4 (playoffs)
2010: 1–2
2009: 4–3
2009: 0–2 (playoffs)
2009: 3–0
2008: 4–2
2008: 5–4
2007: 2–3 rl.

Saldo: 8–0–14 (maalit 55–64)

Kommentit   

+2 #1 rizee 02.03.2018 20:55
Espoo hävisi tänään, joten huomenna kolmen pisteen voitolla varmistuisi pudotuspelipaik ka. Tsemppiä äijille peliin! Voitto kotiin 4-1.
+1 #2 Eastside22 02.03.2018 23:26
Niin kauden tärkein peli . Kyllä suurin ongelma on hyökkäys päässä , vittu ei oo asennetta . On nähty kauden mittaan ajottain , et taitoo ja tahtoo löytyy jos halutaan mennä loppuun asti .!!!!
+4 #3 JTK 03.03.2018 06:50
Tsemppiä Jokipojille peliin. Ei ole Lekillä mitään saumaa tänään!

A-nuorilla on kotipelit K-Vantaata ja Blues Ak:ta vastaan ja B-nuorille saapuvat vieraiksi S-Kiekko ja KOOVEE. C-nuoret huilaavat.

Paljon on siis tänään pelejä tarjolla. Itsellä valitettavasti jää matsit ainakin tänään näkemättä, kun välillä pitää tehdä hommia SM-Itärallin puolella. Rallin VIP-lipulla pääsee myös edustuksen peliin, joten siellä saattaa tänään välillä vähän "bensa" kärytä, kun Vipit saapuvat pätkiltä hallille! :)
-1 #4 JTK 03.03.2018 06:54
Niin ja käykäähän katsomassa rallia ennen matseja. Kello 10:00 starttaa eka auto matkustajasatam asta, joten hyvin kerkiää! :)
-2 #5 puumaila 03.03.2018 07:57
Olkkosta olisi tarvittu tänään.
-1 #6 jehill 03.03.2018 09:08
Saiko Olkkonen pelikieltoa tuosta keskiviikon Iisalmen pelistä? Mestiksen sivuilla ei ainakaan ole tietoa tuosta.
+3 #7 Paitsio 03.03.2018 09:57
Lainaus jehill:
Saiko Olkkonen pelikieltoa tuosta keskiviikon Iisalmen pelistä? Mestiksen sivuilla ei ainakaan ole tietoa tuosta.

Selviää tänään Jatkoaika.comin mukaan
http://www.jatkoaika.com/Uutiset/juuso-nevalainen-sivuun-%E2%80%93-olkkosen-mahdolliset-lis%C3%A4rangaistukset-selville-lauantaina/199235
+4 #8 Partsi 16 03.03.2018 10:24
Tänään on jätkillä näytön paikka!! Veikkauksella on kova luotto Jokipoikiin, kertoimet pitkässä 1,60/4,40/4,00. Kyllähän Lekillä on selvä ylikerroin. Eiku hallille Jokipoikia kannustamaan ja pitkävetoon Leki, niin saa tuplajännitykse n!! Toinen harkinnan arvoinen kerroin on Hermeksellä, 4,50 on liikaa Keupaa vastaan.
+3 #9 penkinlämmittäjä 03.03.2018 12:59
Pahasti vajaalla joudutaan :( Uski, viirlas poissa, olkkonen toki taklauksen takia
+3 #10 Paitsio 03.03.2018 13:14
Lainaus penkinlämmittäjä:
Pahasti vajaalla joudutaan :( Uski, viirlas poissa, olkkonen toki taklauksen takia


No todellaki :( Hallilla äsken kuulin, että Olkkonen olisi saanut kolmen pelin pelikiellon keskiviikon taklauksestaan. ..
+4 #11 Cånde 03.03.2018 13:39
Vähän liikaa kyllä joudutaan antamaan tasoitusta. Pelonsekaiset fiilikset ottelusta, Leki ei varmasti halua lähteä tyhjin käsin tältä keikalta kotiin. Viime kerralla tuli kotipelissä aika rumasti takkiin Saukkoja vastaan..
+3 #12 Paitsio 03.03.2018 14:53
http://www.mestis.fi/index.php/component/k2/item/3210-joel-olkkoselle-kolmen-ottelun-pelikielto.html
+3 #13 Paitsio 03.03.2018 18:23
Yv:tä olisi ollut tarjolla vaikka kuinka, niin ei vain onnistuta... Taistele Ärjy!!!
+6 #14 Peks1 03.03.2018 19:40
Onneksi jätkät tsemppas kolmanteen. Muuten ois jäänyt aika huono maku. Onnea Väänäselle ekasta rysästä. Ekan kun saa tehtyä, niin sitten niitä alkaa tulla useammin.
+6 #15 Kittee 03.03.2018 19:41
Kolmas erä oli suht hyvää, varsinkin 3. maalin jälkeen. Sitä ennen oli aika puristusta.

Voitto ja sitä kautta pleijareiden saavuttaminen kuitenkin pääasia. Onnittelut koko joukkueelle!

Pleijareissa tod.näk. vastassa Ketterä tai Sapko. Matkallisesti nuo molemmat ovat hyviä, mutta vastuksena äärimmäisen kovia, veikkaan noista jommankumman vievän tänä vuonna mestaruuden.
+3 #16 VasenPakki 03.03.2018 20:10
Väsynyt oli peli, mutta voitto nyt pääasia!!

Mikä ihmeen asennevamma faneilla oli tänään? Silloin kun joukkue tarvitsee eniten tukea niin aletaan murjottamaan ja osoittamaan mieltä, HALOO????????
-1 #17 Eastside22 03.03.2018 20:29
Lainaus VasenPakki:
Väsynyt oli peli, mutta voitto nyt pääasia!!

Mikä ihmeen asennevamma faneilla oli tänään? Silloin kun joukkue tarvitsee eniten tukea niin aletaan murjottamaan ja osoittamaan mieltä, HALOO????????

Oootko miten kannustanu livenä päädyssää . Jos pelataan tollasta korttelilätkää , on aika herätellä joukkuetta hiljaisuudella , et kö oo kuullu vastaavasta . Olet tervetullu kannustamaan !!!
+4 #18 Periman 03.03.2018 20:47
Kiitos voitosta!
+1 #19 Cånde 03.03.2018 21:58
Täältä kyllä kaikki ymmärrys fanipäädyn mykkäkoululle, niin onnetonta paskaa tuo kakkoserä ja kolmoserän alku oli. Pahoja poissaoloja tietysti oli, mutta ei tuollaiseen kipsiin saisi silti mennä kauden tärkeimmässä pelissä.

Hienoa päästä näkemään play-offeja Mehtimäellä! Mielummin SaPKo kuin Ketterä.
+5 #20 Riffixi 03.03.2018 21:58
Just.....vaikka voitto tulikin,niin enpä ole näin paljon hävennyt katsojien puolesta. Variksen olisi pitänyt pyytää katsojilta anteeksi. Siellä on se sama Raitanen ja Ollitervo,joill a on todellisia vaikeuksia kiekon kanssa. Raitasella tulee jatkuvasti merkkausvirheit ä ja ylipelaamista.
+6 #21 Paitsio 03.03.2018 22:15
Anyway, pisteet ne kuitenkin tässä kohtaa ratkaisee. Ja eikun eteenpäin :)
-4 #22 VasenPakki 03.03.2018 22:18
Lainaus Eastside22:

Oootko miten kannustanu livenä päädyssää . Jos pelataan tollasta korttelilätkää , on aika herätellä joukkuetta hiljaisuudella , et kö oo kuullu vastaavasta . Olet tervetullu kannustamaan !!!

Tollanen on kaukana herättelystä vai luuletko et voitto tuli tänään tolla mököttämisellä? ?? Ei tullu!!! En tuu nolaamaan itteeni tollaseen jengiin, sori!!!
#23 Vanha SaPKolainen 03.03.2018 22:26
Lainaus Kittee:
Kolmas erä oli suht hyvää, varsinkin 3. maalin jälkeen. Sitä ennen oli aika puristusta.

Voitto ja sitä kautta pleijareiden saavuttaminen kuitenkin pääasia. Onnittelut koko joukkueelle!

Pleijareissa tod.näk. vastassa Ketterä tai Sapko. Matkallisesti nuo molemmat ovat hyviä, mutta vastuksena äärimmäisen kovia, veikkaan noista jommankumman vievän tänä vuonna mestaruuden.


SaPKo ei tule käsittääkseni vastaan, jos voitatte KeuPa:n, joka tuskin tulee sata lasissa enää, kun se voitti jo runkosarjan. Minä en toivoisi SaPKo:lle heti Jokipoikia vastaan. Paha joukkue.
+8 #24 peluuri 03.03.2018 22:27
Lainaus Riffixi:
Just.....vaikka voitto tulikin,niin enpä ole näin paljon hävennyt katsojien puolesta. Variksen olisi pitänyt pyytää katsojilta anteeksi. Siellä on se sama Raitanen ja Ollitervo,joilla on todellisia vaikeuksia kiekon kanssa. Raitasella tulee jatkuvasti merkkausvirheitä ja ylipelaamista.

Hävennyt katsojien puolesta..? Jokipon toinen erä oli koko kauden huonoin..mutta heidän ei koskaan tarvitse hävetä suhteessa katsojiinsa. Mitättömällä korvauksella 11 kk töitä vuodessa. Vaatii todellista luonnetta nousta noin surkean erän jälkeen sekä pelillisesti, että tuloksellisesti .
#25 Eastside22 03.03.2018 22:37
Lainaus VasenPakki:
Lainaus Eastside22:

Oootko miten kannustanu livenä päädyssää . Jos pelataan tollasta korttelilätkää , on aika herätellä joukkuetta hiljaisuudella , et kö oo kuullu vastaavasta . Olet tervetullu kannustamaan !!!

Tollanen on kaukana herättelystä vai luuletko et voitto tuli tänään tolla mököttämisellä??? Ei tullu!!! En tuu nolaamaan itteeni tollaseen jengiin, sori!!!

Kun oot noin viisas ja varmaankin paljon kokemusta omaava , vai ootko kerro miten oisit menetelly ...
+3 #26 Peks1 03.03.2018 23:20
Ihan ok se pikku protesti. Kunhan ei liian usein toistu. Ehkä se herätteli joukkuetta. Ne kaksi yyveetä toisessa oli järkyttävää katseltavaa. Mutta joukkueessa poisso-oloja ja sairastelua, siitä se alavire johtui. Mutta kolmannessa löytyi sitten rutistusta kaikesta huolimatta.
#27 Eastside22 03.03.2018 23:51
VasenPakki , kun oot kaikki tietävä , niin vastaa .
+4 #28 viljuri 03.03.2018 23:59
Hyvää nousu toisen erän suorituksesta, jossa syötöt eivät onnistuneet edes vahingossa.

En ole muutamaan vuoteen seurannut divaria, joten en osaa kommentoida, että miten tasonvaihtelut pelin sisällä menevät, mutta hyvä suoritus ihan parempiinkin liigoihin nähden.

Lopputulos ratkaisee.
-2 #29 VasenPakki 04.03.2018 00:21
Joukkueen takana seistään oli tilanne mikä tahansa ja tänään oli vielä kauden tärkein peli ! Huomaa kokemattomuuden tässä joensuulaisessa fani kulttuurissa,.. huh huh
+1 #30 möly 04.03.2018 07:17
Kyllähän tuossa "Eastside22" kommenteissa on perää.Itse olen käynyt kattoo tällä kaudella 2 peliä ( ennen kaikki ).Ja miksi vain 2.. Siksi että nyky Jokipoikien pelit ovat oikeasti "lottoomista". Et todellakaan voi tietää että saatko lipun hinnalle,vastin etta.Peli voi olla todella hyvää mutta myös täysi paskaa.Mikä tekee tämän niin ison eron peleissä..? Motivaation puute tietyillä pelaajilla? Valmentaja? Palkat maksettu? ja jne..
+5 #31 puumaila 04.03.2018 08:29
Itse kyllä nähnyt montakin hyvää peliä, ja ehkä tämän kauden paras peli vielä näkemättä. Tuollahan Varis toteaa että tautia pahasti joukkueen riesana. Eihän ne pelaajat tosiaan mitään koneita ole. Katsomoon tietysti näkyy lähinnä peli ja sen taso, tai sen puute. Voi olla hyväkin että vastuunhakijoit a joukkuessa haetaan kunnolla, vaikkakin pakon edessä. Jokin minimitavoite varmaan saavutettu, ja eikun nokka kohti uusia seikkailuja:)
+2 #32 jii74 04.03.2018 10:37
taitaa SAPKO tai KETTERÄ vastaan tulla ekana pudotuspeleissä .
+5 #33 jukkis 04.03.2018 10:53
Jos pitkästä aikaa sanois jotain..
Jos rummtuksesta ei valiteta, valitetaan kun se loppuu. Jos ei ole nälkä, niin paskattaa.
Miusta ihan hyvä tapa oli näyttää muullekin yleisölle, miten hiljaista hallissa ilman rumpuryhmää on. Ja taisihan tuo toimiakin kun kolmannessa erässä peli parani.
#34 Riffixi 04.03.2018 11:16
Pitäisikö herätellä keskustelua siitä,mikä olisi tulevaisuudessa menestyksen hinta? Omat pojat vai junantuomat? Farmi vai ei? Vrt. Kataja tai Keupa. Miten yleisö reagoisi, jos kentällä ei olisikaan omia kasvatteja,mutt a menestys olisi hyvää? Miten tuo kaikki näkyisi budjetissa? Entä valmentaja? Jos hän olisi henkilö,joka pystyisi kasaamaan nuorista talenteista menestyvän joukkueen vrt. Sapko viime vuonna tai ketterä nyt....entä halliremontti? Alkaako se nyt keväällä? Olisiko yritykset paremmin mukana,kun puitteet paranevat?
+4 #35 Teppana85 04.03.2018 11:39
Kyllä tuolla nykyisellä joukkueellakin pärjäisi, kun ei vaan taso heittelisi noin paljon. Onko se kiinni sitten valmennuksesta vai mistä.
+3 #36 Aikalisä64 04.03.2018 12:18
Vain lopputuloksella on merkitystä näissä kevään ratkaisupeleiss ä ja voiton arvoa nostaa se, että joukkue on pelannut enemmän tai vähemmän toipilaana jo pari viikkoa.
Jokipojat on onnistunut voittamaan kaikki "mestis" joukkueet kuluvalla kaudella ja etenkin Ketterää vastaa pelit ovat olleet ns.maalin pelejä.
Nyt kerrankin asetelma on se, että pleijareihin lähdetään altavastaajana ja se sopii enemmän kuin hyvin pojille. Joukkue pystyy kyllä menemään vaikka päätyyn asti, mutta play-off työhaalarit täytyy laittaa päälle.
+3 #37 Peks1 04.03.2018 12:51
Jos terveyspuoli on kunnossa niin on mahkuja voittaa kenet tahansa. #punamustakevät
+5 #38 rokkipoika 04.03.2018 13:22
Lainaus Riffixi:
Pitäisikö herätellä keskustelua siitä,mikä olisi tulevaisuudessa menestyksen hinta? Omat pojat vai junantuomat? Farmi vai ei? Vrt. Kataja tai Keupa. Miten yleisö reagoisi, jos kentällä ei olisikaan omia kasvatteja,mutta menestys olisi hyvää? Miten tuo kaikki näkyisi budjetissa? Entä valmentaja? Jos hän olisi henkilö,joka pystyisi kasaamaan nuorista talenteista menestyvän joukkueen vrt. Sapko viime vuonna tai ketterä nyt....entä halliremontti? Alkaako se nyt keväällä? Olisiko yritykset paremmin mukana,kun puitteet paranevat?

Varmaan riippuu myös siitä, että mikä on mestiksen tulevaisuus. Omilla kasvateilla muutamalla junantuomalla höystettynä on ihan hyvä pelailla tässä tilanteessa.
-4 #39 VasenPakki 04.03.2018 13:36
Kuule jukkis, ei ole kyse rummutuksesta vaan ihan turhan päiväisestä kiukuttelusta ja siitä kuinka tyhmältä se saa koko fanipäädyn näyttmäämään!! No oma ongelmanne!!! Ei oo tainnu aikoihin uusia jäseniä tulla,, mistä johtuu!
+7 #40 jukkis 04.03.2018 13:48
Lainaus VasenPakki:
Kuule jukkis, ei ole kyse rummutuksesta vaan ihan turhan päiväisestä kiukuttelusta ja siitä kuinka tyhmältä se saa koko fanipäädyn näyttmäämään!! No oma ongelmanne!!! Ei oo tainnu aikoihin uusia jäseniä tulla,, mistä johtuu!


No, kovin fiksulta tuo sakki se tuskin on näyttänyt ikinä. Jäsenmäärään en ota kantaa, kun en sitä nykyisellään tiedä. Ja siihenhän vaikuttaa niin monta asiaa. Jotenkin sen arvelisin menevän melko käsikädessä koko Mestiksen ja Jokipoikien kiinnostuksen ja yleisömäärän kanssa. Mutta se ei muutu, että sivustahuutelij oita, neuvojia, arvostelijoita ja paremmintietäji ä riittää aina!
-4 #41 VasenPakki 04.03.2018 13:58
Niin niin, vikahan ei ole ikinä itsessä vaan siihen vaikuttaa monta asiaa!! Toi touhu ei ikinä kehity jos ette peiliin kato
+4 #42 Repe 04.03.2018 14:00
Tyypillistä karjalaista "keskustelua", omana mielipiteenäni sanon jos on katsomossa rummut, niin niitä pitää käyttää ainakin niin pitkään, kun tulostaulu antaa myöten:)
+3 #43 Teppana85 04.03.2018 14:03
Mikä tämä fanipääty-juttu nyt oikein on? Itse olin eilen satojen kilometrien päässä hallista, niin jäi pelikin näkemättä.
+7 #44 Peks1 04.03.2018 14:16
Fanipääty lopetti hetkeksi rummutuksen toisessa erässä, minkä voi tulkita protestoinniksi , kun Jokipojat pelasi lepsusti. Ei siitä saa skandaalia tekemälläkään. Saahan kärpäsestä halutessaan härkäsen tai vesilasissa voi nähdä myrskyä. Kolmannessa erässä rummut taas lauloi ja Jokipo marssi voittoon.
-7 #45 VasenPakki 04.03.2018 14:38
Hetkeksi? Erikoinen määritelmä
#46 puumaila 04.03.2018 16:20
Rummuilla ei ole pelin lopputulokseen pierun vertaa merkitystä, jos nyt ei isompaa haittaakaan.
+4 #47 Peks1 04.03.2018 18:10
https://m.youtube.com/watch?v=xRHQpCBZjng

Eilisen kooste .
+1 #48 peluuri 04.03.2018 18:37
Lainaus Teppana85:
Kyllä tuolla nykyisellä joukkueellakin pärjäisi, kun ei vaan taso heittelisi noin paljon. Onko se kiinni sitten valmennuksesta vai mistä.

Jokaisen joukkueen pelintaso vaihtelee. Sitä ei vaan hoksaa, koska muiden joukkueiden edesottamuksia ei tule seurattua "suurennuslasil la". Parhaimmat joukkueet voittavat usein myös silloin, kun eivät ole parhaimmillaan. Tämän kauden mestiksessä paraskaan joukkue ei voita huonovireisenä hyvävireisiä Peliittoja..
#49 Repe 04.03.2018 18:41
Kopla johdossa Pepoa vastaan 0-3 20 min.
#50 Repe 04.03.2018 20:40
Ja 60 min 1-4.
#51 Eastside22 04.03.2018 22:27
Lainaus VasenPakki:
Niin niin, vikahan ei ole ikinä itsessä vaan siihen vaikuttaa monta asiaa!! Toi touhu ei ikinä kehity jos ette peiliin kato

Taisit joutuu vilttiketjuun !!!!
-3 #52 VasenPakki 05.03.2018 00:18
Lainaus Eastside22:
Lainaus VasenPakki:
Niin niin, vikahan ei ole ikinä itsessä vaan siihen vaikuttaa monta asiaa!! Toi touhu ei ikinä kehity jos ette peiliin kato

Taisit joutuu vilttiketjuun !!!!

Mitä??

Hienoa Kiekkokopla, onnittelut finaalipaikasta ! Sarjapaikka suomi-sarjassa lähenee =))
+2 #53 rizee 05.03.2018 07:43
Toivetta toimistolle. Älkää nyt nostako sitä opiskelijahinta isen seisomapaikkali pun hintaa pudotuspeleihin . Kiitos!
+2 #54 JTK 05.03.2018 08:33
No niin rallit on ajettu ja lätkähommat jatkuu. Eilen päättyi -03 syntyneiden ikäluokan kauden kohokohta Pohjola-leiri ja sieltä pääsi kaksi Juniori Jokipoikien kasvattia jatkoon toukokuussa pidettävälle maajoukkueen testileirille. Maalivahti Paavo Kohonen ja puolustaja Atte Lehikoinen ovat nämä kyseiset pelaajat. Onnittelut pojille! :)
+3 #55 Peks1 05.03.2018 09:53
Ei kai niitä mitään hintoja voi yhtään nostaa, nytkin jo lehterit kovin tyhjillään.
-1 #56 D-Katsomo 05.03.2018 10:30
Lainaus rizee:
Toivetta toimistolle. Älkää nyt nostako sitä opiskelijahintaisen seisomapaikkalipun hintaa pudotuspeleihin. Kiitos!Ja pleijjareihin viimeistään makkarat lämpimäks!!!
#57 JTK 05.03.2018 13:30
Sapko on julkaissut yhdeksän uutta pelaajasopimust a. Nyt sopimuksia on kaikkiaan yksitoista, joten ensi kauden joukkueen runko alkaa olla jo kasassa.
-1 #58 puumaila 05.03.2018 13:34
Mitkä lie jokipoikiin suunnitelmat ensi kaudelle, vahvistuuko ala- vai yläpää? Pitäisikö ostaa yleisöä otteluihin, niinkuin joissan mm-kisoissa taisi tapahtua takavuosina?
#59 Teppana85 05.03.2018 13:39
Lainaus puumaila:
Mitkä lie jokipoikiin suunnitelmat ensi kaudelle, vahvistuuko ala- vai yläpää?=D


Ihan mielenkiintoist a taas kuulla Jokipo-uutisia, että mitä taustalla tapahtuu.
+5 #60 jussi 05.03.2018 22:20
Asiallista toimintaa toimistolta kun hinnoitteli play off- matsit järkevillä lippujen hinnoilla. Kiitos.
+1 #61 JTK 09.03.2018 06:56
Mahdolliset Liigakarsinnat palaavat aikaisintaan 2020. Ovat miettineet vaihtoehtoja miten se sitten tehdään, jos tehdään, mutta vielä ei ole tietoa miten?

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste