Ketterä maalin verran ketterämpi

Ketterä maalin verran ketterämpi
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Ketterä maalin verran ketterämpi
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Ketterä maalin verran ketterämpi
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Ketterä maalin verran ketterämpi
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–Ketterä 1–2 ja. (0–1, 0–0, 1–0)

Hurjassa voittoputkessa viilettävä sarjanousija Imatran Ketterä oli Jokipojille liian kova pala keskiviikkona Mehtimäellä. Jokipojat pelasi nousujohteisen ottelun, mutta Ketterä kairasi lopulta voiton jatkoajalla. Voitto oli Ketterälle 11 voitto putkeen. Jokipojille tappio oli puolestaan neljäs peräkkäinen. Jokipoikien ainoan maalin viimeisteli neloskentän laidalla pelannut Teemu Väisänen. Ärjypaitojen maalilla pelannut Sebastian Ylönen oli kotijoukkueen parhaimmistoa torjuen yhteensä 26 laukausta. Opiskelijoiden kiekkokarnevaali keräsi yleisöä Mehtimäen lehtereille 1 389 silmäparia.

 

Otteluraportti

Jokipoikien pelaaminen lähti ottelussa Ketterää vastaan kunnolla käyntiin vasta kolmannessa erässä. Tämän myönsi myös Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis.

– Peli oli tasainen, mutta kaksi erää meidän sylinterit kävi vähän epätahtia. Kiekon kanssa pelaaminen oli vaikeata ja puolustamisenkin kanssa oli vaikeata. Toki laadukas joukkue oli vastassa. Kolmanteen erään saatiin parannusta, Varis summasi.

– Hyvää sellaista kevään kiekkoa. Aika tiukkaa vääntöä, ja kumpikin joukkue pelasi hyvää jääkiekkoa tänään. Nämä kevään pelit ovat sellaisia, että kummalle se pomppu menee ja kumpi sen yhden enemmän tekee, niin se joukkue sen voittaa ja tänään me tehtiin se yksi enemmän, Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen puolestaan summasi.

Ketterä hallitsi hienokseltaan ensimmäistä erää, sillä joukkueen viisikkopeli oli kotijoukkuetta laadukkaampaa.

Jokipoikien syöttöpeli oli erässä ajoittain sekavaa Ketterän painostaessa hyvin.

Erän ensimäinen hyvä maalipaikka tuli kuitenkin kotijoukkueen puolustaja Joel Olkkoselle, jonka kova laukaus hienon kuljetuksen päätteeksi kimposi tolpasta ulos.

Erän edetessä Ketterä otti ottelun entistä paremmin haltuunsa. Joukkue karkasikin johtoon Hermeksessä alkukauden pelanneen Risto Mattilan kovan kudin myötä.

Erän loppuun Jokipojat sai hiukan painetta aikaiseksi Ketterän maalille, ja joukkue pääsikin ylivoimalle. Ylivoima ei kuitenkaan ottanut millään toimiakseen.

Myös heti toisen erän alkuun ärjypaidat pääsivät ylivoimalle, mutta jälleen kerran ei ylivoimasta jäänyt jälkisukupolville mitään kerrottavaa.

Jokipoikien tärkeimpiin pelaajiin kuuluva Oskari Lehtinen loukkasi itseään toisessa erässä kaksinkamppailutilanteessa. Lehtinen siirtyikin pukusuojan puolelle, mutta palasi hetkeä myöhemmin takaisin peliin.

Jokipojat pääsi erässä toistamiseen ylivoimalle, ja tällä kertaa toimivuus oli hyvällä tasolla. Aiemmista ylivoimista poiketen nyt nähtiin laadukkaita maalipaikkoja. 

– Vähän meidän pelaamista rikkoi jäähyt. Ansaittuja jäähyjä, mutta ne rikkoivat meidän rytmiä pelissä. Se oli meillä haasteena tänään. Alivoima pelasi kuitenkin hyvin. Siellä oli kotiläksyt tehty, Lehtonen summasi.

– Ylivoimalta odotin tulitusta kun harjoituksissa näytti niin hyvältä, mutta tänään jäätiin siinä vajaaksi. Vastustajan alivoima oli hyvää, ja niin se oli meilläkin, Varis sanoi.

Jokipojat sai kakkoserässä ensimmäistä erää paremmin painetta Ketterän päätyyn. Vierailijoiden Mikkelin Jukureista lainalla oleva Juhana Aho oli kuitenkin maalillaan vakuuttava. Myös Jokipoikien ratkaisut maalipaikoissa olisivat voineet olla laadukkaampia.

Erän jälkimmäisellä puoliskolla puolestaan Ketterällä oli omat mahdollisuutensa ylivoimilla, mutta Jokipoikien alivoima oli laadukasta.

Kakkoserässä Ketterän keskialueen puolustuspeli aiheutti Jokipojille ongelmia. Monesti Jokipoikien saadessa kiekon avaussyötön jälkeen lapaansa, oli Ketterän pelaaja välittömästi riistämässä pelivälinettä pois.

Useasti syöttöpaikat olivat kiven alla Ketterän tiiviin puolustuksen myötä, eikä Jokipoikien puolustajilla ollut rohkeutta lähteä tuomaan kiekkoa jalalla ylös.

Jokipojat pelasi hyvän kolmannen erän. Se sai vihdoin syöttöpelinsä kulkemaan, ja kaksinkamppailut alkoivat vähitellen kääntyä ärjypaitojen voitoiksi.

Jokipojat muutti hiukan kentällisiään kolmanteen erään. Hyvin pelannut neloskenttä Teemu Holttinen-Eetu Rissanen-Teemu Väisänen juonikin ottelun tasoitusmaalin.

Maalin eteen unohdettu Väisänen sai maalin takaa namupassin, eikä Väisänen loistavasta maalipaikasta erehtynyt.

Sekä Jokipojat että Mehtimäen yleisö heräsi tasoitusmaalin myötä. Jokipojat painoi pelin väkisin hyökkäysalueelle. Pirteästi pelannut neloskenttä sai aikaiseksi vielä pari hyvää maalipaikkaa, mutta maaliverkot eivät enää varsinaisella peliajalla heiluneet.

Myös Ketterällä oli kolmannessa erässä pari hyvää paikkaa viedä peli nimiinsä jo varsinaisella peliajalla, mutta Jokipoikien maalilla torjunut Sebastian Ylönen oli maalillaan hyvä.

– Kolmas erä oli ok. Raikas Rissasen kenttä tuli ja tasoitti pelin hienosti, Varis kiitteli.

Jatkoajalla Ketterän päästyä ylivoimalle siirtorajalla pysyvästi Imatralle Mikkelin Jukureista pelaamaan siirtyneen Janne Kumpulaisen kova one-timer upposi ohi Ylösen.

– Oma tiiveys oli hyvää tänään. Sinne suuntaan pointsit, Lehtonen kiitteli. 

– Harmittaa pirusti, ettei saatu kolmea pistettä. Ei tästä auta kuin purra alahuulta ja jatkaa matkaa eteenpäin. Tiukka viikko edessä, Varis päätti.

Jokipoikien pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna joukkueen suunnatessa vierasreissulle. Perjantaina on vastassa Turussa TuTo ja lauantaina Espoossa United.

 

Maalit ja syöttäjät

15.51 Risto Mattila (Janne Kumpulainen, Janne Kettunen) 0–1
42.51 Teemu Väisänen (Teemu Holttinen, Eetu Rissanen) 1–1
61.57 Kumpulainen (Mattila, Santeri Vuoti) 1–2 yv.

Maalivahtien torjunnat

Sebastian Ylönen, Jokipojat 7+11+8+0=26
Juhana Aho, Ketterä 8+10+12+0=30

Rangaistukset

Jokipojat 3x2 min = 6 min
Ketterä 5x2 min = 10 min

Yleisöä: 1 389

 

Jokipoikien kokoonpano

23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa 
22 Eetu Rissanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen 
24 Tuukka Rajamäki – 88 Oskari Lehtinen – 50 Teemu Holttinen
61 Lauri Hukkanen – 21 Miro Väänänen – 17 Teemu Väisänen

41 Esa Lehikoinen – 70 Joel Olkkonen
42 Eppu Rissanen – 74 Fabien Bourgeois
2 Roni Viirlas – 10 Jani Ollitervo
6 Joni Muranen

35 Sebastian Ylönen
(30 Joonas Harald)

 

Heilin tähdet

*** Sebastian Ylönen

Toisen ottelunsa Jokipoikien maalinsuulla pelannut Ylönen torjui Ketterää vastaan vakuuttavasti. Ranskalaisvahti torjui kaiken sen mitä torjuttavissa oli. Torjuntaprosentiksi Ketterää vastaan jäi 92,86.

** Joel Olkkonen

Olkkosen soolosuoritus ensimmäisessä erässä oli hyvä esitys siitä, missä liukkaan pakin vahvuudet ovat: hyvässä luistelussa ja kiekonkäsittelyssä, joiden ansiosta toi kiekon omalta alueelta asti hyvälle laukaussektorille. Napakka kuti osui tällä kertaa tolppaan. Kellotti peliaikaa ottelussa yli 28 minuuttia.

* Teemu Väisänen

Pienellä peliajalla pelannut Väisänen viimeisteli Ketterää vastaan kauden toisen maalinsa. Koko neloskenttä pelasi hyvän kolmannen erän, ja sen myötä aktiivisesti pelanneelle Väisäselle siunaantui erän aikana kolme hyvää maalipaikkaa. 

 

Otteluennakko

Jokipoikien runkosarjan viimeinen kolmen matsin viikko käynnistyy kotiottelulla tulikuumaa sarjanousija Imatran Ketterää vastaan. Kolmantena oleva vierailija Ketterä on voittanut edelliset kymmenen peliä putkeen. Viikonlopuksi ärjypaidat puolestaan suuntaavat vierasreissulle, jonka aikana perjantaina kohdataan Turussa TuTo ja lauantaina Espoossa United. Jokipoikien kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa maalivahti Timo Niemi sekä keskushyökkääjä Ville Halonen. Myös puolustaja Lassi Raitanen on joutunut jäämään ennakkotiedoista poiketen pois. Jokipoikien maalilla jatkaa Sebastian Ylönen.

Ärjypaidat kokivat viime perjantaina kotiottelussa kolmannen peräkkäisen tappionsa. Jatkoajalle venyneen ottelun vei lopulta vierailija TuTo maalein 3–2.

– Siinä pelissä oli meiltä hyvä ensimmäinen ja kolmas erä. Kakkoserä taas kerran oli vajaa esitys meiltä. Ensimmäisessä erässä olisimme voineet tehdä pari maali enemmänkin, Jokipoikien apuvalmentaja Ville Väänänen kertaa.

– Toisessä erässä TuTo otti otetta, mutta viimeisessä erässä hyvä taistelu ja noustiin tasoihin. Jatkoajalla pelattiin koko ajan alivoimalla, eikä päästy edes yrittämään maalia. 

Jälleen kerran Jokipoikien pelaamisen taso tipahti hyvän ensimmäisen erän jälkeen. TuToa vastaan pari kohtalokasta vaihtovirhettä maksoi kaksi maalia.

– Itseasiassa molemmat TuTon maalithan tuli siitä, että tulimme huolimattomasti vaihtoon. Toisaalta myös pelattiin huolimattomasti kiekon kanssa keskialueella samaan aikaan. Nämä kaksi asiaa molemmissa vastustajan maaleissa näkyivät. Keskittyminen ehkä herpaantui siinä, eikä tehty sovittuja asioita.

– Käytiinkin joukkueen kanssa tilanteet läpi, ja katsottiin yhdessä TuTo-ottelun koko kakkoserä ja käsiteltiin se. Se on meiltä selkeä parannuskohde jatkoa ajatellen, Väänänen sanoo.

Jokipojilla on runkosarjaa jäljellä vielä kuusi peliä, joten pisteitä on tarjolla vielä 18 kappaletta.

Periaatteessa joukkueen havittelema kotietu on vielä saavutettavissa, sillä neljäntenä oleva Kiekko-Vantaa on kuuden pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneena.

Toisaalta karsintaviivan alapuolelle ja sijalla 11. olevaan Hermekseen on matkaa 12 pistettä, mutta Hermes on pelannut yhden ottelun Jokipoikia vähemmän.

Jokipoikien ja Ketterän keskiviikkoinen kohtaaminen on joukkueiden kuudes keskinäinen ottelu runkosarjassa. Viidestä aiemmasta ottelusta Jokipojat on voittanut kolme ja Ketterä kaksi.

Edellinen kohtaaminen oli viikko sitten. Tuolloin Ketterä vei voiton voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 4–3. Mitä pitää parantaa, jotta huomenna voitto irtoaisi?

– Imatralla pelasimme varmaan kauden parhaan ensimmäisen erämme. Siinä oli meillä ihan selkeä ote, ja lukematkin sen mukaiset. Sitten toiseen erään ei enää jatkettu aktiivista peliä, mitä ensimmäisessä erässä pelasimme.

– Ehkä passivoiduttiin ja Ketterä sai sitä myötä otetta. Viimeisessä erässä passiivisuus ajoittain leimasi. Toki meillä oli läpiajoa ja muuta, mistä olisi pelin voinut ratkaista.

– Sielläkin se toinen erä oli liian passiivista. Emme jatkaneet ensimmäisen erän aktiivista pelaamista. Henkistä ehkä sekin, kun oli kolmen maalin johto ensimmäisen erän jälkeen. Alitajuisesti ryhdyttiin liian varman päälle pelaamaan, vaikka ennen toista erää painotettiin, että samaa aktiivista peliä pitää jatkaa, Väänänen muistelee.

Jokipojat esitti Imatralla pienessä kaukalossa ensimmäisessä erässä aktiivista peliä, joka pisti Ketterän todella ahtaalle. Muuttuuko mikään joukkueiden siirtyessä Mehtimäen isompaan kaukaloon?

– Ainakin pyritään pelaamaan samalla tavalla kuin Imatralla. Toki se vaatii enemmän jalkatyötä kun on isompi kaukalo. Kaikki on tehty sen eteen, että huomenna ollaan mahdollisimman hyvällä jalalla liikkeellä, että pystyisimme isossa kaukalossa sitä aktiivista prässiä ja paineen antoa koko kentän alueella suorittamaan.

– Ei sinällään mitään lähtökohtaisesti muuteta. Toki jos näyttää siltä, että liike ei ole sillä tasolla, niin pitää reagoida kesken pelin. Lähdetään samalla sapluunalla. Pyritään antamaan Ketterälle kova paine kentän jokaisella osa-alueella.

Ketterä sai ennen siirtorajaa lisää tulivoimaa jo ennestään kovaan rosteriinsa.

Mikkelin Jukureissa 15 liigaottelua merkkauttanut hyökkääjä Janne Kumpulainen siirtyi pysyvästi Ketterään loppukauden kestävän sopimuksen myötä. Mestiksessä Kumpulainen on tehnyt tällä kaudella 24 ottelussa tehot 7+11.

Kaudella 2015-2016 Savonlinnan Pallokerhossa 50 runkosarjaottelussa tehot 15+31 paukutellut Kumpulainen on pelannut myös runsaasti otteluita Suomen nuorisomaajoukkueissa.

Toisen kovan vahvistuksen Ketterä sai puolestaan Kokkolan Hermeksessä kuluvana kautena pelanneen puolustaja Risto Mattilan siirtyessä Imatralle. Tällä kaudella Mattilan on nakutellut Mestiksessä 39 ottelussa tehot 3+21.

– Siellä on huomattu, että nyt on paikka iskeä. Kymmenen voittoa heille putkeen tullut. Ovat tällä hetkellä kolmantena ja selkeästi mahdollisuus menestyä, niin ovat nyt käytetty tilaisuus hyväksi ja hankittu pari täsmähankintaa.

Ketterästä Hermekseen puolestaan siirtyivät puolustaja Joni Kallio ja hyökkääjä Ville Tenosalmi.

Vaatimattomat kymmenen ottelua putkeen voittanut Ketterä on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä. Vaikka sarjajohtaja KeuPa HT on kolmantena sarjassa olevaa Ketterää seitsemän pistettä edellä, on sarjanousijalla vielä mahdollisuus viedä runkosarja nimiinsä.

Jokipoikien uusi maalivahti Sebastian Ylönen esitti debyytissään aktiivista mailapeliä. Mitä helpotusta joukkueen pelaamisen tuo maalivahdin hyvä mailapelaaminen?

– Tietysti puolustajien työskentelyyn siten, että ei välttämättä tarvitse lähteä jokaista päätykiekkoa hakemaan. Maalin takaa voi tarjota syöttöpaikkoja molempiin kulmiin. Siinä mielessä ei mennä turhaan maalin taakse, jos ei ole pakko, vaan pyritään kääntämään peli nopeasti, Väänänen summaa.

Ylönen syötti myös monta kertaa kiekon vastustajan siniselle asti. Onko suunniteltu sitä, että hyökkääjä jäisi kyttäämään vastustajan siniselle maalivahdin pitkää syöttöä?

– Ei lähtökohtaisesti lähdetä kyttäämään syöttöjä kauas. Toki jos siellä näyttää olevan ihan selkeitä ylivoimahyökkäyksen paikkoja, niin silloin pyritään kääntämään maalivahdin pitkällä syötöllä.

– Kuitenkin iso juttu on se, että päästäisiin hyvillä etäisyyksillä viisikkona hyökkäämään. Se vaatii yleensä sitä, että välimatkat hyökkääjien ja puolustajien välillä eivät kasva liian isoiksi, Ville Väänänen summaa.

Jokipojat järjestää ottelussa opiskelijoiden kiekkokarnevaalin. Viime vuosina hyvin yleisöä kerännyt tapahtuma tuo varmasti lehtereillä normaalia enemmän katsojia. 

– Varmasti se tuo lisälatausta. Aina on pelaajien mukavampi pelata, kun yleisöä on enemmän paikalla ja tunnelmaa hallissa. Sieltä sitä energiaa varsinkin vaikeilla hetkillä on mahdollista ammentaa. Toki toivoisi, että olisi mahdollisimman paljon yleisöä paikan päällä, Väänänen toivoo.

Ottelu Ketterää vastaan alkaa Mehtimäellä kello 18.30.

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–Ketterä
2017: 4–1
2017: 5–3
2015: 9–3 (Suomi-sarja)
2014: 2–6 (Suomi-sarja)
2014: 2–3 (Suomi-sarja)

Saldo: 3–0–2 (maalit 22–16)

Ketterä–Jokipojat
2018: 4–3 vl.
2017: 6–4
2017: 1–4
2015: 3–4 ja. (Suomi-sarja)
2014: 4–2 (Suomi-sarja)
2014: 0–2 (Suomi-sarja)

Saldo: 3–0–3 (maalit 18–19)

Kommentit   

+4 #1 penkinlämmittäjä 20.02.2018 19:11
Toimisto voisi hallin dj:lle antaa vinkkejä opiskelijapelii n. Olisi hienoa jos esimerkiksi ylivoiman alkasessa ennen aloitusta dj laittasi jotain tyypillistä ylivoima musiikkia tulemaan että yleisö alkaa taputtamaan rytmissä:) Lisäki jos mahdollista niin yleisesti halissa esim tauoilla soivien rauhallisten kappaleiden tilalle voisi ottaa "kiekkomusaa". Tälläisen toiveen on esittänyt itseasiassa pari opiskelijaakin! ;)
+1 #2 puumaila 20.02.2018 20:18
Luulenpa jotta Vuoksen desanteilla ne tosipelit ovat tällä kaudella vielä eessäpäin. Toki muillakin pleijareihin yltävillä. Parempi voittakoon!
+4 #3 Eastside22 20.02.2018 22:10
Todella hienoo tää opiskelija peli , koska moni heistä ei oo ikinä nähny lätkää livenä ja reaktio on senmukainen . He ovat fiksua porukkaa ja aktiiivisia kannustamaan .
+2 #4 VasenPakki 21.02.2018 08:40
On ollu alkuviikon sellanen kutina että tänään ottaa Jokipojat kolme pistettä! Ketterä hirmu iskussa, mut kaikki putket katkee joskus ja tänään on se päivä.

Hallissa varmasti porukkaa ja toivottavasti hyvä meininki. kiitos opiskelijoiden!!

Pitkävetoon 1.
+1 #5 JTK 21.02.2018 09:29
Ketterä on kyllä hirmusessa iskussa, mutta toisaalta meillä on kotikenttäetu ja eihän jätkät ilkeä huonosti pelata opiskelijoiden edessä. Tekis mieli laittaa pitkävedossa tukkoon tämä kohde! No pääasia, että tulis hyvä matsi ja Jokipojat voittaisi.
+1 #6 rizee 21.02.2018 11:11
Vuoti — Juntheikki — Jääskeläinen -ketju kuriin niin homma kyllä hoituu.
+1 #7 jussi 21.02.2018 11:28
Nyt hallille kaikki kynnelle kykenevät. Mielenkiintoine n matsi tulossa- ainakin näin etukäteen ajateltuna. Toivottavasti opiskelijoita saapuu runsain ja äänekkäin joukoin.
+1 #8 Riffixi 21.02.2018 11:47
Herää taas valitettavasti epäilys,että seura ei osannut tarpeeksi ryhdikkäästi markkinoida ottelua opiskelijoille . Jos yleisöä on alle 1200, niin joku mättää..
+4 #9 matti_83 21.02.2018 11:54
Oli kyllä mahtavaa nähdä eilen juniorin isänä, kuinka lapset innostuivat Koplan Pikkaraisen nimikirjoituksi sta! Tälläistä tarvittaisiin lisää, hienoa Kopla!
-1 #10 D-Katsomo 21.02.2018 12:15
Lainaus matti_83:
Oli kyllä mahtavaa nähdä eilen juniorin isänä, kuinka lapset innostuivat Koplan Pikkaraisen nimikirjoituksista! Tälläistä tarvittaisiin lisää, hienoa Kopla!


Sen verran kovanluokan äijjä on kyseessä että tekisi ihan itsekki mieli käydä nimikirjoitus pyytämässä!

Ihmettelen vain edelleen että miten ihmeessä tämän luokan pelaaja on saatu edes Joensuuhun. Kyseinen kaverihan tuskin ruokapalkalla on joensuuhun tullut lepakkovuoroill e pelailemaan. Onko JTK: lla tähän mitään sisäpiiritietoa ?
-1 #11 päätykatsomo 21.02.2018 12:42
Tänään pitäisi kyllä esittää ehkä koko 60minuuttinen. Ei voi laskea jalkaa kaasulta toisessa erässä vaikka johto olis 5 maalia, kuten on ollu tapana tällä kaudella.. Voittohan tästä pitäis kaivaa, jokainen piste on tärkeä.. Sellanen hurmos päälle kun mikä oli Keupa pelissä jokunen aika sitten mehtimäellä, niin mikä vaan porukka voi kaatua. Vaatii asenteen ja latautumisen kunnossa olemista heti alusta alkaen. Toivotaan viihdyttävää peliä, ja voittoa.. Paha on kyllä vastus, mutta pinnoja pitää saada. Muuten tulee vaikea viiko.
Pikkaraisesta sen verran että eräs iso koplan yhteistyökumppa ni mahdollisti siirron, ei ihan ilmainen kaveri ole.. Hienoa kuitenkin että nähdään tuollainen meritoitunut kaveri kaupungissa. Koplallakin hinku suomisarjaan, toivottavasti onnistuvat tavoitteessaan hekin, pelillisessäkin mielessä loistava haku pikkarainen joukkueeseen. Mutta Jokipo, tänään Asennetta!
+1 #12 JTK 21.02.2018 12:46
Kyllähän tietoa on, mutta juuri sitä "sisäpiiritieto a" eikä niistä sen enempiä, mutta tämän päivän Karjalaisessa on Pikkaraisesta juttua. Kovan uran on kaveri tehnyt.

matti 83:n mainitsema junnujen ja Pikkaraisen kohtaaminen on hieno asia. Se antaa junnuille virtaa, kun tapaa idolin ja saa nimmarin.

Sama homma, kun olin Petun ja Temen mukana heidän käydessä joulutauolla meidän junnujen harkoissa. Sitä oli kiva seurata ja samoin kesällä, kun NHL-varatut ja muut meidän kasvatit olivat torikahviossa. Siinä sai jätkät vääntää nimmareita tosissaan! :)

A-nuoret pelaa tänään Savonlinnassa! Tsemppiä äijät! :)
+1 #13 penkinlämmittäjä 21.02.2018 13:06
Pistepörssiä johtava Jesse Juntheikki poissa Ketterän vahvuudesta tänään. Hänen paikkansa 1.kentän keskellä ottaa Tomi Iso-Mustajärvi. Iso-Mustajärvi on ollut loukkaantuneena , en ole varma onko eka peli loukkaantumisen jälkeen vai joko muutaman pelannut? Tsemppiä Jokipojille illan peliin!
+3 #14 JTK 21.02.2018 16:33
Suomen hävittyä Kanadalla heti tuli eurosportilta helpotusta, kun Saksa löi kiekon Ruotsin verkkoon jatkoajalla!
-3 #15 rokkipoika 21.02.2018 19:37
Ei tollasella pelillä vaan voi ikinä voittaa ketään. Ihan kuutamolla koko joukkue.
+3 #16 Repe 21.02.2018 20:24
Lainaus JTK:
Suomen hävittyä Kanadalla heti tuli eurosportilta helpotusta, kun Saksa löi kiekon Ruotsin verkkoon jatkoajalla!


Suomi pelasi vanhalla "Curre-trapilla " se ei enää ole nykyaikaista kiekkoa kansainvälisell ä tasolla. Marjamaki höpötteli ennen turnausta "Nopealla hyökkäyspelillä ", se jäi vaan enimmäkseen tussahdukseksi huippumaita vastaan, vaikka Ruotsi tänään hävisikin Saksalle.
+3 #17 rokkipoika 21.02.2018 20:26
Väisänen 1-1. Jospa peli kääntys vielä meille ja tulis sitä draivia.
-1 #18 JTK 21.02.2018 20:53
Suomi ei voinut noudattaa mitään taktiikkaa paitsi eka erässä, kun liike ei riitä ja pelaamisesta tulee selviytymistä.

A-nuoret hävisi Savonlinnassa jatkoajalla 3-2. Meidän maalit tekivät Heimonen ja Lankinen.
+3 #19 JTK 21.02.2018 21:05
Voi perhana takkiin tuli, mutta niin tuli pistekin ja yleisöä on näköjään ollut ihan kivasti. :)

Ketterän loppukauden hankinnat Kumpulainen sekä Mattila olivat näköjään isossa roolissa. Molemmat 1+1.
+4 #20 Jkp 21.02.2018 21:14
Hieman ristiriitaiset fiilikset ottelusta. Olihan siellä opiskelijoita mutta olisin odottanut enemmänkin nuilla hinnoilla. Mielestäni tätä ottelua olisi voinut markkinoida paremmin... Pisteeseen täytyy olla tyytyväinen on Ketterä nyky kunto vain sen verran kova!
+3 #21 Scoutti 21.02.2018 21:18
Runkosarjan loppuun jännitystä riittää jokaiseen otteluun. Voittoja täytyy ottaa jatkoaikahäviöi den sijaan , jotta play off paikka tulisi. Sarjapaikka tosin näyttää jo olevan turvattu.
-1 #22 puumaila 21.02.2018 21:21
Taitaa riittää tällä kaudella sarjapaikan pitäminen. Ensi kaudella sitten liigaan:)
#23 Peks1 21.02.2018 21:31
Opiskelijakarnevaalit:

2016 -- 2242
2017 -- 1714
2018 -- 1389
-4 #24 Riffixi 21.02.2018 21:47
Mutta hei.....tuo joukkuehan on kuriton!

1. Omista lähdöt hitaita ja alttiita karvaukselle.
2. Keskialueen ylitys soolosuorituksi lla ja sitten kiekon menetys.
3. Hermokontrolli. Oskari Lehtinen ja Tuukka Rajamäki. Itsepäistä suorittamista.
4. Maalivahtipeli hyvää.
5. Pusketaan ja pusketaan. Hirveä työ,että saadaan kiekko vastustajan alueelle. Syötöt huolimattomia.
6. Vaihtakaa ensi kaudeksi ammattivalmenta ja
-2 #25 D-Katsomo 21.02.2018 21:48
Lainaus Peks1:
Opiskelijakarnevaalit:

2016 -- 2242
2017 -- 1714
2018 -- 13892018-2019 — 700
-1 #26 penkinlämmittäjä 21.02.2018 22:05
Olipahan haluton esitys! Nyt pitäs porukan alkaa puhaltamaan yhteen hiileen jos playoffeja halutaan, asennetta pelaamiseen!
+2 #27 Peks1 21.02.2018 22:07
30.9. Jokipojat - Roki 1102
4.10. Jokipojat - Peliitat 1421
11.10. Jokipojat - Ketterä 912
20.10. Jokipojat - Sapko 1508
29.10 Jokipojat - IPK 2031 (3000 ilmaislippua koululaisille)
4.11. Jokipojat Vantaa 1 198
15.11. Jokipojat - Ketterä 989
18.11. Jokipojat - Espoo 965
22.11. Jokipojat - Peliitat 749
1.12. Jokipojat - Hermes 698
5.12. Jokipojat - Leki 2204 (ilmaispeli)
9.12. Jokipojat - Peliitat 707
16.12. Jokipojat - Vantaa 742
30.12. Jokipojat - Sapko 836
6.1. Jokipojat - KeuPaHT 715
13.1. Jokipojat - RoKi 912
17.1. Jokipojat - Sapko 801
19.1. Jokipojat - TUTO 825
26.1. Jokipojat - IPK 823
7.2. Jokipojat - Hermes 859
9.2. Jokipojat - Espoo 1037
16.2. Jokipojat - TUTO 801
21.2. Jokipojat - Ketterä 1389 (opiskelijat 2 euroa)
+4 #28 VasenPakki 21.02.2018 22:08
Lainaus Peks1:

Opiskelijakarnevaalit:
2016 -- 2242
2017 -- 1714
2018 -- 1389

No tämähän menee kans hienosti :D koko vitun touhu laskee kuin lehmän häntä!!!!!


haluton ja kuriton esitys taas, niinkun koko kausi...
#29 Cånde 21.02.2018 22:09
No kyllähän tuo voittomaali meni Ylöselle helposti etukulmasta sisään ja taisi mies sen itsekin älytä. Maalivahtien peluutuksessa merkkaa aika paljon voittoprosentti ja se on Ylösellä toistaiseksi Jokipojissa 0. Harald maaliin ainakin elintärkeään EU-peliin viikonloppuna.

Olihan tuo paskaa, viimeisessä erässä päästiin testaamaan Ahoa kunnolla.
-3 #30 Peks1 21.02.2018 22:13
Mulla on teoria. 6.11. Immonen vuodatti sinänsä asiaa siitä, että Liiga on kiinni ja Mestiksessä katsomot tyhjiä. Tämän jälkeen, kuten yllä voitte todeta, katsojamäärät lankesivat vielä lisää. Mestis-seuran puheenjohtaja antoi viestin, että tämä sarja on huono ja antoi samalla yleisölle syyn olla tulematta peliin. Omaa oksaa sahasi se lausunto.
-3 #31 VasenPakki 21.02.2018 22:21
Lainaus Peks1:
Mulla on teoria. 6.11. Immonen vuodatti sinänsä asiaa siitä, että Liiga on kiinni ja Mestiksessä katsomot tyhjiä. Tämän jälkeen, kuten yllä voitte todeta, katsojamäärät lankesivat vielä lisää. Mestis-seuran puheenjohtaja antoi viestin, että tämä sarja on huono ja antoi samalla yleisölle syyn olla tulematta peliin. Omaa oksaa sahasi se lausunto.

Oot muuten ihan oikkeessa!! HUH HUH!
+2 #32 JoKP 21.02.2018 23:20
Noh, totuus ei pala tulessakaan, pj vaan sanoi ääneen sen että systeemi on mätä kun ei mitään mistä pelata. Näin kärjistäen. Sinänsä ei itse sarjaa tainnut kritisoida enempiä jos muistan. Kyllähän urheiluun kuuluu nousumahdollisu us siinä kun putoaminen. Minkä ihmeen takia joukkueet edes suostuu pelaamaan mestistä josta ei nousta voi. Missä koko homman juju kun lopulta ihan yks lysti koko läpyttely. Onko ihme jos ei kiinnosta? Ei minusta
-3 #33 D-Katsomo 22.02.2018 00:38
Lainaus Peks1:
Mulla on teoria. 6.11. Immonen vuodatti sinänsä asiaa siitä, että Liiga on kiinni ja Mestiksessä katsomot tyhjiä. Tämän jälkeen, kuten yllä voitte todeta, katsojamäärät lankesivat vielä lisää. Mestis-seuran puheenjohtaja antoi viestin, että tämä sarja on huono ja antoi samalla yleisölle syyn olla tulematta peliin. Omaa oksaa sahasi se lausunto.Pj toimitti kyseisen viestin vielä yhteistyökumppa neille sähköpostitse mikä ei näin jälkikäteen ollut ehkä kovin fiksua. Moni yritys rupeaa varmasti miettimään jatkossa tarkemmin mainospaikan ottamista Mehtimäeltä. Pj kyllä onneksi tarkoitti vain hyvää ja osoitti että Jokipojat organisaationa ovat tosissaan! Toivottavasti tämä asenne näkyisi tulevaisuudessa Markkinoinnin kehittämisessä sekä ottelutapahtumi en piristämisessä. 13e siitä että näät erätauolla kun Jari Kurrin näkönen jätkä vetää Laukaisukilpail ua on mielestäni liikaa...
+1 #34 möly 22.02.2018 07:56
Koko Suomalainen lätkä on menossa alaspäin kun lehmän häntä.Pääsääntö isesti joka paikassa yleisömäärät on laskeneet.Itse taas uskon että kun Immonen nosti silloin syksyllä kissan pöydälle ja jne.. Niin silloinhan joko lätkä pomo soitti Immoselle.Ja uskon että siinä keskustelussa on käynyt ilmi että Jokipojat on ensimmäisten joukossa jos Liiga lajenee ( A-B,sarjat).Mut ta edellytys on että talous on kunnossa. Nykyinen "hyvä veli" Liiga on Suomi kiekon tuho.
-2 #35 puumaila 22.02.2018 09:28
Noinhan se on. Käsittämätön juttu tuo suljettu sarja. Väkisin tehty ja eriarvoistava neuvosto-aikain en järjestelmä. Ne tietysti mestisporukat nyt pelailee hiukan mielenkiinnon ja inspiraation mukaan, toki joillain se farmisuhde pakottaa tekemään harjoitteita liigamiehille. Siitä kun kieltäytyisivät niin mestis olisi sarjana konkassa. Ja pian ehkä liigakin. Enkä itkisi sitä.
+2 #36 puumaila 22.02.2018 09:38
Neloskenttä edellisessäkin pelissä pirteä, luulisi saavan peliaikaa, jos valmennus pelistä mitään ymmärtää.
+2 #37 Lptl 22.02.2018 10:03
Lainaus D-Katsomo:
13e siitä että näät erätauolla kun Jari Kurrin näkönen jätkä vetää Laukaisukilpailua on mielestäni liikaa...


Eli joku muukin on huomannut tämän yhdennäköisyyde n josta olen puhunut tutuille jo vuosia! hienoa! :)
+1 #38 penkinlämmittäjä 22.02.2018 15:06
Jännäksi menee, Jokipojilla, IPK:lla, LeKi:llä sekä EU:lla 5 peliä jäljellä. Joukossa useita keskinäisiä. Ottaen kuitenkin huomioon että Jokipojilla noista vaikein sarjaohjelma, ainakin ennakkoon ajateltuna. Meillä vielä Tuto vieraissa ja keupa kotona pahimmat. lauantaina iso peli espoossa!
-2 #39 puumaila 22.02.2018 15:19
Jos ei taso riitä jatkoon, niin munkilla sinne ei tarvitse päästäkkään, vaan pelaamalla.
#40 muikkula7 22.02.2018 19:08
Lainaus puumaila:
Neloskenttä edellisessäkin pelissä pirteä, luulisi saavan peliaikaa, jos valmennus pelistä mitään ymmärtää.

Ja peliajallisesti . nPistekärjessä: -) suhteessa peliaikaan ja pisteisiin :-)

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste