Tiukasta taistosta jatkoaikatappio

Tiukasta taistosta jatkoaikatappio
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Tiukasta taistosta jatkoaikatappio
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Tiukasta taistosta jatkoaikatappio
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Tiukasta taistosta jatkoaikatappio
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–TuTo 2–3 ja. (1–0, 0–2 ,1–0)

Jokipoikien ja TuTon välisessä tärkeässä kuuden pisteen kamppailussa perjantaina Mehtimäellä vierailijat olivat kotijoukkuetta kokonaisuudessa hiukan edellä. Ensimmäisessä erässä kuumaksi äitynyt kamppailu rauhoittui pelin edettyä, mutta paikoittain pelin intensiteetti oli lähellä pudotuspelimaista taistoa. Ratkaisevan maalin viimeisteli jatkoajalla ylivoiman aikana vierailijoiden Kalle Valtola. Jokipoikien maalintekijöinä kunnostautuivat Roni Viirlas ja Timo Hiltunen. Debyyttinsä Jokipoikien maalilla tehnyt ranskalaisvahti Sebastian Ylönen oli maalillaan hyvä torjuen yhteensä 33 laukausta. 

 

Otteluraportti

Jokipojat kärsi TuToa vastaan kolmannen peräkkäisen tappionsa. Jälleen kerran Jokipojat pelasi hyvän ensimmäisen erän, mutta kaksi jälkimmäistä erää meni turkulaisten hallinnassa.

TuTo oli voittanut Mehtimäellä edellisen kerran vuoden 2013 tammikuussa, joten voiton myötä turkulaisten todella pitkä tappioiden putki Joensuussa katkesi.

– Taisi olla viiteen vuoteen ensimmäinen kerta kun TuTo voittaa täällä. Se kertoo kuinka vaikea paikka legendaarinen Mehtimäki on, TuTon päävalmentaja Miika Elomo kertasi.

– Rehellisyyden nimissä numerot olivat tasaisia, mutta olimme tänään parempi joukkue, hän jatkoi.

Jokipojat pelasi hyvä aloituserän. Heti erän alussa ärjypaidat pääsivät ylivoimalle, joka toimikin mallikkaasti, mutta maaleja ei vielä nähty.

Jokipojat jatkoi hyviä otteitaan, ja joukkue pääsi johtoon Roni Viirlaksen viivakudilla. Hyvän liikkuvan maskin TuTon Karolus Kaarlehdon eteen teki Samu Pitkänen.

Peli jatkui kotijoukkueen hallinnassa. Joukkue pelasi aktiivisesti ja aiheutti suuria ongelmia turkulaisten puolustukselle.

Erän edetessä tunteet kaukalossa kuumenivat. Ensimmäinen isompi paini nähtiin Joel Olkkosen tekemän kovan Mikke Levoon suuntautuneen taklauksen jälkeen. Lisäksi nujakkaan osallistui vierailijoiden kultakypärä Niclas Lucenius.

Erä jatkui loppuun asti hyvinkin fyysisenä. Erän aikana Jokipojat sai jäähyjä kahdeksan minuuttia ja TuTo kaksikymmentä.

– Hyvä tulo peliin. Ensimmäiseen ja kolmanteen erään olen tyytyväinen, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis sanoi.

Ensimmäinen erätauko oli selkeästi rauhoittanut pelaajia, sillä kakkoserässä ei nähty niin paljoa taklauksia ja nujakointeja kuin ensimmäisessä erässä.

Toisen erän hallinnasta vastasi puolestaan vierailija. Toisessa erässä Jokipojilla oli vuoro olla ongelmissa vastustajan kovan paineen alla.

Kakkoserän pitkän vaihtomatkan ja Jokipoikien vaihtotilanteissa tapahtuneiden huolimattomuuksien ansiosta TuTo pääsi erässä muutaman kerran ylivoimahyökkäyksiin.

Ensimmäisen Jokipoikien vaihtovirheen hyödynsi Niclas Lucenius, jonka pyöritteli itsensä vapaaksi ja tasoitti ottelun tarkalla laukauksella.

Erän aikana Jokipoikien puolustaja Lassi Raitanen sai osuman, jonka takia hän poistui pukukopin puolelle. Näin ollen seiskapakkina kokoonpanossa ollut Eppu Rissanen pääsi peliin mukaan.

TuTo pääsi ottelussa johtoon tilanteessa, jossa Jokipojilla oli vaihto pahasti kesken. TuTo jatkoi hyviä otteitaan, ja joukkue saikin kiekon kolmannen kerran maaliin, mutta se hylättiin videotarkistuksen jälkeen kiekon osuttua korkeaan mailaan.

Tilanne aiheuttikin ihan aiheesta suurta kritiikkiä niin TuTon pelaajistossa kuin myös valmennuksessa. 

– Sitten mikä korpeaa eniten, niin se maali mikä meiltä vietiin. Suoraselkäisesti kylläkin pelin jälkeen tuomari sanoi, että hänen virhe. En puhu pelkästään TuTosta, mutta se ei ole eka kerta tässä sarjassa kun ei mene maalit oikein, Elomo puhisi.

– Se on niin raakaa vääryyttä, koska organisaatiot laittaa rahaa, ja pelaa sijoituksista. Maalit pitäisi mennä 2018 aina oikein, hän jatkoi.

– Toinen erä, ei noin voi pelata. Tänään pelattiin. Mentiin suunnitelmassa ihan vääriin asioihin. Annettiin TuTolle se, mitä he haluavat. He tykkäävät pelata kiekon kanssa. Siellä on helvetin paljon taitoa. Ja sitten kymmenen minuuttia omissa pyörittiin. Siitä sapiskaa meille, Varis sanoi.

Jokipojat aloitti kolmannen erän hyvin. TuTo kuitenkin puolusti tiiviisti, eikä ärjypaidat päässeet maalipaikoille.

TuTo kuitenkin hyppäsi nopeasti takaisin kuskin paikalle, ja joukkue vei peliä.

Jokipojat sai kuitenkin kaivatun tasoituksen Timo Hiltusen hienon soolomaalin myötä.

Omalta alueelta kiekon blokkauksen jälkeen pelivälineen haltuunsa saanut Hiltunen purjehti vastustamattomasti hyvälle laukaisupaikalle, ja laukoi kiekon ohi Kaarlehdon tarkan kudin myötä.

Erän edetessä Jokipojat tiivisti peluutustaan, eikä neloskenttää paljoa kentällä näkynyt. Lisäksi Jokipoikien pelaamista sekoitti se, että Samu Pitkänen joutui poistumaan erän aikana pukukopin puolelle.

TuTolla oli hyvät paikat viedä ottelu nimiinsä jo varsinaisella peliajalla, mutta tolppaa lähemmäksi kiekko ei mennyt.

Jatkoaika sujui täysin vierailijoiden hallitessa peliä ylivoimalla. Mestiksen puolustajien pistepörssiä ylivoimaisesti johtavan Kalle Valtolan kova ja tarkka lämäri takasi vierailijoille ylimääräisen pisteen. Maali oli Valtolalle jo kauden 40. piste.

– Tänään olisi ollut iso sauma ottaa kolmekin pistettä, Varis harmitteli.

Ottelun jälkeen Varis otti kantaa illan tuomarikaksikkoon.

– Tuomareista, minä olen reagoinut tähän kaksikkoon ihan riittävän paljon. En sano enää mitään muuta. Olisi ollut ainekset paremmallekin pelille.

– Maaleista tiedän, että meiltä on hylätty montakin ihan vastaavanlaisia. Tämä on vain Mestistä, tämä on amatöörisarja, ikävä kyllä. Myös näitten osalta, joilla on vähän erilaiset paidat, hän lohkaisi.

Jokipojilla on runkosarjaa jäljellä kuusi ottelua. Joukkueen pelit jatkuvat ensi viikolla yhdellä kotipelillä ja kahdella vierasmatsilla. 

 

Maalit ja syöttäjät

06.28 Roni Viirlas (Timo Hiltunen, Eetu Rissanen) 1–0
28.52 Niclas Lucenius (Aki Keinänen) 1–1
36.20 Matias Lehtonen (Niklas Näppi, Mikke Levo) 1–2
49.59 Timo Hiltunen (Samu Pitkänen) 2–2
62.37 Kalle Valtola (Lucenius, Keinänen) 2–3 yv.

Maalivahtien torjunnat

Sebastian Ylönen, Jokipojat 9+12+9+3=33
Karolus Kaarlehto, TuTo 12+6+5+0=23

Rangaistukset

Jokipojat 7x2 min = 14 min
TuTo 6x2 min + Nico Friman 10 min = 22 min

Yleisöä: 801

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
22 Eetu Rissanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen 
23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa 
61 Lauri Hukkanen – 21 Miro Väänänen – 50 Teemu Holttinen

77 Lassi Raitanen – 70 Joel Olkkonen
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois
6 Joni Muranen – 10 Jani Ollitervo
42 Eppu Rissanen

35 Sebastian Ylönen
(30 Joonas Harald)

 

Heilin tähdet

*** Sebastian Ylönen

Ranskalaisveskari pelasi hyvän debyytin ärjypaidassa. Joutui varsinkin kakkoserässä kovaan kiekkosateeseen TuTon paineistaessa, mutta torjui kaiken sen mitä torjuttavissa oli. Osallistui rohkeasti peliin hyvän mailapelaamisensa myötä. Torjui 33 kutia torjuntaprosentin ollessa 91,67.

** Timo Hiltunen

Hiltunen pelasi TuToa vastaan kiekollisesti hyvän pelin. Laitahyökkääjä oli syöttämässä Jokipoikien ensimmäistä maalia, ja viimeisteli itse hienon soolon päätteeksi ottelun tasoituksen. Tehotilastoon merkintä +2.

* Miro Väänänen

Vaikka Väänänen sai peliaikaa TuToa vastaan harmittavan vähän (7.05), oli nuorukainen aina jäällä ollessaan todella aktiivinen pelaamisessaan. Teki hyviä ratkaisuja niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä. Mikäli Väänäsen kehityskäyrä jatkaa samanlaista nousua kuin tähänkin asti, voi hänestä tulla Jokipoikien tärkeimpiä hyökkääjiä.

  

Otteluennakko

Jokipoikien tärkeät ottelut jatkuvat perjantaina kotimatsilla TuToa vastaan. Peräkkäisillä sijoilla viisi ja kuusi runkosarjassa olevat TuTo ja Jokipojat ovat toisistaan kolmen pisteen päässä, joten niin sanonut kuuden pisteen pelit jatkuvat. Mehtimäki on syystä tai toisesta ollut viime vuosina TuTolle todella vaikea paikka pelata. Edellinen turkulaisten voitto on vuoden 2013 tammikuulta, joten TuTon edellisestä voitosta Mehtimäeltä on kulunut jo yli viisi vuotta! Jokipoikien kokoonpanosta on sivussa maalivahti Timo Niemi sekä puolustaja Esa Lehikoinen. Ensiensiintymisensä Jokipoikien maalinsuulla tekee tuore hankinta Sebastian Ylönen.

Edellisessä pelissä keskiviikkona vierasottelussa Imatralla Jokipoikien kolmen maalin johtoasema ei riittänyt tuomaan voittoa ärjypaidoille.

Hyvän ensimmäisen erän jälkeen joukkue johti hurjassa vedossa olevaa Ketterää vastaan jo kolmella maalilla, mutta kotijoukkue punnersi ottelun varsinaisella peliajalla tasoihin.

– Jokipojat pelasi hyvän pelin. Sanotaan niin, että vastustaja teki kaksi maalia. Se kolmas maali, niin yksi sadasta sellaisesta menee maaliin, ja eilen meni, ja saivat tasoituksen. Molemmilla joukkueilla oli paikat viedä kolmen pisteen voitto, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa.

Ylimääräinen piste meni Ketterälle voittomaalikilpailun jälkeen numeroin 4–3. Voitto oli sarjanousijalle jo kahdeksas putkeen.

– Jatkoajalla oli läpiajot ja muut, mutta ei tehty paikoista. Aiemmin voitettiin rankkarit Savonlinnassa, ja eilen meni sitten toisin päin.

Tappiosta huolimatta Jokipojat pelasi varsinkin ensimmäisessä erässä loistavaa peliä. Mitkä asiat ensimmäisessä erässä onnistuivat?

– Olimme aktiivisia. Olemme pelanneet joulun jälkeen hyviä ykköseriä, mutta eilen se korostui, että olimme todella aktiivisia.

– Tietysti Imatran kaukalo antaa siihen mahdollisuuden, kun välimatkat ovat pienemmät. Isossa kaukalossa pitää pelata vähän eri tavalla. Siitä liikkeestä se lähtee, joka on meillä ollut vahvaa, Varis summaa.

Jokipojat oli hiukan muutellut ylivoimakoostumuksiaan otteluun Ketterää vastaan.

– Ensimmäiseen erään saatiin yksi ylivoima, ja siitä saatiin maali tehtyä. Sehän oli oikein komea sommitelma pojilta. Jäähythän menivät pitkälti siten, että oli neljällä neljää vastaan peliä.

– Mutta oikeaan suuntaan mennään, yrityksiä oli jokaisella ylivoimallamme. Katsotaan, mitä sen suhteen tehdään, mutta sitä hierotaan koko ajan.

Ärjypaitojen mukana ottelussa oli uusi pelaaja maalivahti Sebastian Ylösen liityttyä joukkueen kokoonpanoon. 

– Keskiviikkona tapasin hänet ja kävimme jäällä. Sen kokemuksen perusteella hän on oikein hyvä ihminen. Oikein positiivinen ja nauravainen nuorimies, joka on kova hommia tekemään. Eilen taisi olla ensimmäisenä jäällä ja viimeisenä lähti sieltä pois.

Ranskalaismokke ei vielä päässyt kentälle Joonas Haraldin torjuessa Imatralla. 

Ylösen kotiutumista Joensuuhun ja Jokipoikiin varmasti avittaa veskarin maanmies puolustaja Fabien Bourgeois.

– Eilen he vierekkäin Fabienin kanssa bussissa istuivat, ja minä kuuntelin kaunista ranskan kieltä, Varis naurahtaa.

– He ovat tunteneet toisensa jo pidemmältä ajalta, ja varmasti molemmat pystyvät tukemaan toisiaan. Pitää muistaa, että meillä on joukkueessa pelaajat auttaneet Fabienia paljon ja ottaneet hänet hyvin mukaan, ja varmasti ottavat hyvin mukaan myös Sebastianinkin.

Kaksi aiempaa otteluaan hävinneiden ärjypaitojen olisi päästävä takaisin voittojen tielle, sillä pudotuspeliviivan alapuolelle on matkaa vain viisi pistettä.

Toisaalta kotietuun ja neljännellä sijalla olevaan Kiekko-Vantaaseen on matkaa neljä pistettä.

Jokipojat ja TuTo ovat kohdanneet kuluneen kauden aikana kahdesti. Molemmat joukkueet ovat voittaneet suurinumeroisesti omat kotipelinsä.

19. tammikuuta pelatussa ottelussa Mehtimäellä Jokipojat vei pisteet lukemin 6–1, kun puolestaan helmikuun alussa Turussa TuTo nollasi ärjypaidat numeroin 5–0.

Mitä asioita näistä peleistä voi ottaa mukaan huomiseen kamppailuun?

– Kotipelistä voidaan ottaa mukaan se, että ollaan kiekon kanssa aktiivisia. Vieraspelistä taas se, että erän loput ja alut ovat tärkeitä. Kaikki tuommoiset pienet hetket ovat tärkeitä. Turussa meille tehtiin erän loppuun ja toisen erän alkuun maalit.

TuTo on saanut vähitellen tärkeitä pelaajia takaisin pelikuntoon sairastuvalta. Joukkueen selkeästi paras maalintekijä on ollut Aki Juusela, joka on viimeistellyt 36 ottelussa tehot 23+9.

Jokipoikien paras maalintekijä on puolestaan Oskari Lehtinen, joka on paukutellut 42 ottelussa tehot 18+22.

Rosteri TuTolla on varsinkin hyökkäyksen osalta kova. Miten ehkä Mestiksen nimekkäin hyökkäys pidetään kurissa?

– No ei siellä eilenkään Imatralla ollut hirveän huono hyökkäyskalusto vastassa, ja pystyttiin hyvin heidätkin pitämään kurissa. Oli TuTolla hyvä hyökkäyskalusto käytössä jo edellisessä pelissä Joensuussa. Se on vain pelattava tiiviisti, aktiivisesti ja rohkeasti.

– Kamppailupelaaminen on tärkeää, ja kiekollista pelaajaa vastaan pelaamiseen pitää reagoida vahvasti koko ajan. Turha TuTon pelaajille on tilaa antaa, silloinhan heidän on kiva pelata jos tilaa on, Jouni Varis analysoi.

Mestiksen siirtoraja päättyy torstain ja perjantain välisenä yönä. Onko vielä tarkoitus hankkia joukkueeseen vahvistuksia?

– Jos se minusta olisi kiinni, niin ainahan valmentaja voisi toivoa vahvistuksia. Mutta kyllä me näillä pelaajilla mennään. Tuossa kävi ilmi, kun maalivahtiakin etsittiin, että ei markkinoilla hirveästi tarjontaa pelaajista ole.

Jokipoikien kokoonpanosta on huomisesta ottelusta varmuudella sivussa maalivahti Timo Niemi. Muutamalla Jokipoikien pelaajalla on pienempiä kolhuja, joten tarkempi kokoonpano selviää vasta pelipäivän aamuna.

Ottelu TuToa vastaan alkaa Mehtimäellä kello 18.30

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–TuTo
2018: 6–1
2017: 3–1
2016: 2–1
2016: 4–3 ja.

2015: 3–2 vl.
2014: 4–3 vl.
2013: 5–3

2013: 3–4 ja.
2012: 5–1
2012: 1–3
2011: 4–2
2011: 3–2
2010: 5–4 vl.
2010: 4–1
2009: 3–2
2009: 3–0 (playoffs)
2009: 3–2 ja. (playoffs)
2009: 2–4
2008: 5–0
2007: 4–5 ja.
2007: 4–2
2007: 0–1
2006: 4–1
2006: 5–6
2005: 6–3
2005: 1–2
2004: 1–1
2004: 0–5 (Mestis-karsinta)
2001: 2–2
2000: 0–3
2000: 1–0
1999: 3–5

Saldo: 20–2–10 (maalit 99–73)

TuTo–Jokipojat
2018: 5–0
2016: 4–2
2016: 3–2
2016: 2–3

2015: 2–7
2014: 2–1
2013: 5–3
2013: 6–4 (playoffs)
2012: 4–1
2012: 1–2 ja.
2011: 4–3 ja.
2011: 2–3 ja.
2011: 1–4
2010: 2–5
2010: 6–5
2009: 0–5
2009: 2–3 (playoffs)
2009: 4–2 (playoffs)
2009: 4–2
2008: 4–2
2008: 9–0
2007: 5–0
2007: 2–0
2006: 3–1
2006: 6–0
2005: 4–1
2005: 4–5
2004: 6–4
2004: 3–3 (Mestis-karsinta)
2001: 3–2 ja.
2000: 2–3 ja.
2000: 3–0
1999: 5–3

Saldo: 22–1–10 (maalit 118–82)

Kommentit   

+3 #1 D-Katsomo 15.02.2018 17:47
Joensuussa syntynyt Simo-Pekka Riikola on tehnyt jatkosopimuksen Lukkoon. Perässä tulee velipoika Juuso Riikola.
#2 puumaila 15.02.2018 17:54
En tiedä miksi aina juuri Tuto saa ärjyjen pelin näyttämään hyvältä. Ei sulamisilmiöstä tietoakaan. Tämä siis oletuksena huomisellekin.
#3 JTK 15.02.2018 19:16
Lainaus puumaila:
En tiedä miksi aina juuri Tuto saa ärjyjen pelin näyttämään hyvältä. Ei sulamisilmiöstä tietoakaan. Tämä siis oletuksena huomisellekin.

Hienoa, että Simo-Pekka sai jatkopahvin Raumalle. Veljensä Juuso ei jatka Kalpassa, se oli jo tiedossa ja sehän on hienoa, jos pelit jatkuu veljen kanssa samassa porukassa.

Äijät ovat pelanneet täällä junnuina, mutta ovat Saipan kasvatteja. Tosin joissain tilastoissa Simo-Pekan kasvattajaseura ksi
on laitettu Jokipojat. Kysyin asiasta kerran Simo-Pekalta niin sanoi, että kyllä se Saipa on. No oli miten oli niin tsemppiä jatkoon! :)
+1 #4 JTK 15.02.2018 19:22
Väärä lainaus äsken, Sori! :)
-1 #5 JTK 16.02.2018 09:28
Ketterä vahvisti vielä rivejään juuri ennen siirtorajan umpeutumista. Hermeksen tehokkain pakki Risto Mattila ja Jukureiden hyökkääjä Janne Kumpulainen pelaavat loppukauden Imatralla.

TUTO vahvisti puolustusta Ilveksestä siirtyvällä Henry Mäntylällä ja TPS:n Olli Kaskisella, joka on jo pelannutkin lainalla seurassa.

K-Vantaan puolustukseen tuli Ruotsissa tällä kaudella pelannut Jypin kasvatti Ville Virtanen.
+3 #6 Riffixi 16.02.2018 11:34
Niin,kyllähän tämä kertoo siitä että ne jotka menestyy ja on rahaa,niin myös hankitaan vahvistuksia. Risto Mattila on huippupakki,jot en Ketterä on tästälähtien minun veikkaus mestariksi.
+2 #7 puumaila 16.02.2018 12:19
Että Ketterästä mestari...olisk o kuitenkin liian iso kakunpala heti eka kaudella? Pleikkarit kuitenkin sitten ihan oma tarinansa.
+3 #8 JTK 16.02.2018 12:22
Kaveri sanoi tuossa pari viikkoa sitten, että uskoo Ketterän menevän finaaliin. Nyt, kun miettii niin ainakin mahkuja siihen on. Keupa on ollu ylivoimainen runkosarjassa, mutta saa nähdä miten sitten käy pudotuspeleissä , sillä ne ovat jo sitten ihan eri juttu.

Lohipaitoihin en jaksa uskoa, mutta TUTO ja Sapko ovat ratkaisu peleissä varmaankin aika kova vastus.
+4 #9 Teppana85 16.02.2018 12:23
Jaahas, Ylönen aloittaa maalissa ja talonmiestä ei kokoonpanossa näy.
+3 #10 möly 16.02.2018 13:40
Kiekkokopla räväytti siirtorajalla: Kokenut ammattipelaaja siirtyy Liigasta Joensuuhun

Hannu Pikkaraisen

https://www.karjalainen.fi/urheilu/item/172893-kiekkokopla-ravaytti-siirtorajalla-kokenut-ammattipelaaja-siirtyy-liigasta-joensuuhun
+4 #11 JTK 16.02.2018 13:44
Jep, Kopla sai todella ison kalan haaviin. Kuulin asiasta ammulla, mutta virallinen julkistus seuran ja pelaajan taholta tulee ensi viikolla. Hieno homma! :)
+3 #12 Peks1 16.02.2018 14:09
Hyvä, että Ylönen laitetaan maaliin, niin saadaan heti nähdä mikä on hänen tasonsa.
+3 #13 Peks1 16.02.2018 14:10
Puhuukö Ylönen muuten suomea? Ainahan se ei niin mene, vaikka toinen vanhemmista olisikin suomalainen.
+3 #14 matti_83 16.02.2018 14:11
Kuinka voi olla mahdollista, että paljon huumoria aiheuttanut Kiekkokopla hankkii riveihinsä pakin, joka menisi heittämällä kaikkien mestisseurojen ykköspariin ja liigaseuroihink in varmasti isoon rooliin. Aikamoinen pommi kyllä...
+3 #15 Peks1 16.02.2018 14:17
Pikkarainen ei kai ole pelannut pitkiin aikoihin. Varmaan alkaa laittaa itseään vähitellen kuntoon ja kakkosdivari voi olla ihan hyvä taso ottaa taas jäähän tuntumaa.
+3 #16 JTK 16.02.2018 14:33
Pikkarainen kärsi loukkantumisest a viime kaudella ja oli pari kuukauttta sivussa. Toivuttuaan pelasi jonkun aikaa Jukureissa, mutta sitten joululta päätti itse purkaa sopimuksen.

ILta-sanomissa kerrotaan, että Saksan pääsarjassa pelatessaan Pikkarainen nousi kansan suureksi suosikiksi ja hän on räiskyvä persoona, jota voi verrata rokkitähteen! :)

Hienoa, että Miro saa paikan ykkösessä tänään. Ei muuta kuin kiekkoa verkkoon! Tänään muuten Ketterällä selvä ylikerroin Keupaa vastaan. Oli vielä aamulla 3.80, mutta sitä on pelattu niin paljon, että veikkaus "säikähti" ja pudotti kerrointa. Nyt se on 3.45, joka on kyllä hyvä vieläkin.
+3 #17 jones 16.02.2018 14:44
Siirtorajat ei ole kiinni.

Pikkarainen voi siirtyä vaikka Liigaan 2vko sisällä.
+2 #18 Riffixi 16.02.2018 14:45
Asiasta tietävänä voin todeta,että hyvät yhteistyökumppa nit mahdollistivat Pikkaraisen siirron. Ja hinta on sitä luokkaa,että sillä saa koko Jokipoikien ykkösketjun.
+2 #19 JTK 16.02.2018 14:54
Lainaus Riffixi:
Asiasta tietävänä voin todeta,että hyvät yhteistyökumppanit mahdollistivat Pikkaraisen siirron. Ja hinta on sitä luokkaa,että sillä saa koko Jokipoikien ykkösketjun.

Eihän Pikkarainen siirtynyt mistään vaan oli vapaa pelaaja ilman seuraa, mutta hienoa toimintaa yhteistyökumppa neilta, että Kopla saa pelaajan joukkueeseen.
+1 #20 Lappis2 16.02.2018 14:56
Kopla on myös Lähellä sopimusta Jere Karalahden kanssa.
+1 #21 rizee 16.02.2018 15:13
Lainaus Lappis2:
Kopla on myös Lähellä sopimusta Jere Karalahden kanssa.

Torikadulta kantautuneiden huhujen mukaan myös Wayne Gretzky olisi liittymässä vielä joukkueen vahvuuteen.
+3 #22 JTK 16.02.2018 15:17
Janne Värynen ja Konsta Mesikämmen eivät pelaa enää Keupassa vaan Lukko otti heidät itselleen loppukaudeksi. Lukko ei käytä Jokipojistakin tutun Lauri Huhdanpään optioa.
+1 #23 Riffixi 16.02.2018 15:26
Vakavasti puhuen milloin Joensuussa on ollut noin meritoitunut pelaaja joukkueessa? KHL, SHL, AHL , sm liiga ja DEL.
+2 #24 Peks1 16.02.2018 15:51
2005
+3 #25 Eastside22 16.02.2018 16:04
Kyllä Sebu on varmasti onnistunu vakuuttamaan tekemisellään paikkansa , tosin pelitilanne on toinen . Mutta onnee matkaan ja toivottavasti onnistuu .!!
+3 #26 Riffixi 16.02.2018 16:08
2005. Aivan...Pavel Brendl.
+4 #27 JTK 16.02.2018 16:18
Räsäsen Villen piti pelata loppukausi RoKissa, mutta Jukurit kutsuikin hänet takaisin Mikkeliin ja hän pelaa jo tänään Jukureiden kohdatessa Kalpan. Ottelu on Jokipoikien kasvatille ensimmäinen Liigassa.
+3 #28 Paitsio 16.02.2018 16:30
Villelle tsemppiä liigadebyyttiin ! Iso juttu henkilökohtaise lla tasolla :)
Illalla kuitenkin hallille kannustamaan omat äijät voittoon.
-2 #29 jones 16.02.2018 16:35
Mulle tuoksuu jälleen Ylösestä nenukkiin loistava haku...

Katkeraa ennakkokitinää ja suolausta pelaajasta jolla äärimmmäinen voitontahto. Lukkohan muuten osti sopimuksen ulos.

Haraldkin oli ennakkoon tuomittu ihan paskaksi, isin rahoilla pelipaikan ostavaksi (jatkoajan nimimerkki). Ja onkin sitten ollut jotain muuta.

Ylönen paljastuu loistavaksi hankinnaksi ja loppukauden ykköstorjujaksi . Heiskanen taasen totaaliseksi idiootiksi. Perus farmariksi.
+7 #30 Riffixi 16.02.2018 16:39
Tuo Haraldin isin rahat on ankka. Harald on ihan keskiluokkaises ta perheestä. Typerää tuollainen.
-3 #31 Peks1 16.02.2018 17:29
Tsemppiä Villelle. Kärsivällisyys palkitaan, vihdoin liigadebyytti. Minä ehdin laittaa lapulle kakkosta, mutta jos oisin tiennyt Villen pelaavan, niin ykkösen oisin raapustanut.
+5 #32 rokkipoika 16.02.2018 20:09
Taas tuli huonompi toinen erä. Erän loppupuoli oli kyllä täysin yhtä maalia. Ylönen saa kunnon tulikasteen.
+3 #33 rokkipoika 16.02.2018 21:31
Ylösen otteet oli vakuuttavat, erityisesti mailapeli.
+4 #34 JTK 16.02.2018 21:46
Lainaus rokkipoika:
Ylösen otteet oli vakuuttavat, erityisesti mailapeli.

Hienoa kuulla, että Ylönen on mies paikallaan. No piste tuli taas ja ei muuta kuin seuraavaa matsia kohti.

Ketterä otti tänään selvän voiton ja vieläpä hyvällä kertoimella veikkaajien iloksi. Kait se pitää kohta alkaa uskoa, että ihan oikeasti voivat mennä keväällä pitkälle.

Katsoin Jukurit-Kalpa matsin ja Räsäsen Ville esiintyi edukseen eka Liigaottelussaa n. Ei isompia mokia ja onnistui puolustuspäässä ja osallistui hyvin myös hyökkäyksiin. Kerran oli onnistua maalinteossa.
+5 #35 penkinlämmittäjä 16.02.2018 21:49
Playoffeja ajatellen todennäköisin vastustaja löytynee kaksikosta SaPKo/Ketterä. Miltäs kuulostaisi kyseiset vastustajat? Toki myös KeuPa mahdollinen...
+4 #36 Peks1 16.02.2018 22:01
Ei nyt vielä ihan 100 % vakuuttanut, pitää vielä kattoa toinen peli. Mutta tosiaan on mailavirtuoosi, uskon että voisi tehdä maalinkin jos saisi koettaa tyhjään häkkiin.
+5 #37 Kittee 16.02.2018 22:06
Ei ainakaan yhtään maalia voi laittaa Ylösen piikkiin, että siinä mielessä ihan kelpo esitys.

Ja mailaa poika tosiaan osaa käsitellä hyvin.

Yksikin piste tuosta pelistä oli hyvä, koska Tuto oli kyllä toisesta erästä alkaen paljon parempi.
+2 #38 Riffixi 16.02.2018 22:14
Kyllä oli eroa siinä miten joukkueet tulivat keskialueen yli. TuTon tyylikkäät syöttöketjut versus Jokipoikien roikut ja yksinyrittämine n. Huomasi että kokeneet pelaajat löysivät toisensa ja laukaukset olivat laadukkaita. Lucenius liikkuu taloudellisesti ja on pehmeäkätinen virtuoosi,joka pystyy ahtaissakin paikoissa tekemään hyödyllisiä ratkaisuja. Tuton isot pelaajat 77 ja 87 olivat hyvällä jalalla.
-5 #39 penkinlämmittäjä 16.02.2018 22:17
.
-4 #40 puumaila 16.02.2018 22:20
Toivottavasti ei tule pleijareissa vastaan ainakaan Tuto, Ketterä, Sapko, Keupa, Espoo tai Vantaa...muiden kanssa voisivat pärjätäkin. Se vaan yksi hyvä erä ei riitä nykykiekossa.
-12 #41 Eastside22 16.02.2018 22:22
Lainaus jones:
Mulle tuoksuu jälleen Ylösestä nenukkiin loistava haku...

Katkeraa ennakkokitinää ja suolausta pelaajasta jolla äärimmmäinen voitontahto. Lukkohan muuten osti sopimuksen ulos.

Haraldkin oli ihan paska, isin rahoilla pelipaikan ostava.

Ylönen paljastuu loistavaksi hankinnaksi ja loppukauden ykköstorjujaksi. Heiskanen taasen totaaliseksi idiootiksi. Perus farmariksi.

Vitun ääliö , oot niitä nimimerkki neitejä . Jos ei riitä asenne tulla suoraan sanomaan mulle , niin.......
+2 #42 VasenPakki 16.02.2018 22:44
KYLLÄ taas oli LOISTAVA sulaminen!!!!!! Eka erä tosi hyvää ja vauhdikasta yleisöön menevää lätkää... Loppu oli täyttä p*skaa.... väsynyttä!!!

Ylönen pelas hyvin.
+6 #43 jones 16.02.2018 22:45
Lainaus Eastside22:
Lainaus jones:
Mulle tuoksuu jälleen Ylösestä nenukkiin loistava haku...

Katkeraa ennakkokitinää ja suolausta pelaajasta jolla äärimmmäinen voitontahto. Lukkohan muuten osti sopimuksen ulos.

Haraldkin oli ihan paska, isin rahoilla pelipaikan ostava.

Ylönen paljastuu loistavaksi hankinnaksi ja loppukauden ykköstorjujaksi. Heiskanen taasen totaaliseksi idiootiksi. Perus farmariksi.

Vitun ääliö , oot niitä nimimerkki neitejä . Jos ei riitä asenne tulla suoraan sanomaan mulle , niin.......


Katos, ihan mielenkiintoine n kommentti. Ootko Haraldin isä tai jotain? En tuosta kirjoittamastan i nyt mitään sinuun viittaavaa muuten keksinyt.

Paranemisia sinne.
+7 #44 Teppana85 16.02.2018 22:50
Lainaus jones:
Lainaus Eastside22:
Lainaus jones:
Mulle tuoksuu jälleen Ylösestä nenukkiin loistava haku...

Katkeraa ennakkokitinää ja suolausta pelaajasta jolla äärimmmäinen voitontahto. Lukkohan muuten osti sopimuksen ulos.

Haraldkin oli ihan paska, isin rahoilla pelipaikan ostava.

Ylönen paljastuu loistavaksi hankinnaksi ja loppukauden ykköstorjujaksi. Heiskanen taasen totaaliseksi idiootiksi. Perus farmariksi.

Vitun ääliö , oot niitä nimimerkki neitejä . Jos ei riitä asenne tulla suoraan sanomaan mulle , niin.......


Katos, ihan mielenkiintoinen kommentti. Ootko Haraldin isä tai jotain? En tuosta kirjoittamastani nyt mitään sinuun viittaavaa muuten keksinyt.

Paranemisia sinne.


Just olin kirjoittamassa, että miten tässä nyt Eastsidea on loukattu?
+2 #45 puumaila 16.02.2018 22:53
Pikkaisen on poikien peliä jokipoikien touhu. Hetkittäin toki aivan upeaa katsottavaa. Tänään Tuto teki eka erässä sen minkä osasi, eli psyykkasi ja sotki rikkeillään isäntien orastavan karkumatkan. Ja siinäpä se ärjyjen peli sekosi ja momenttiavain siirtyikin sitten vieraille pelin loppuun asti. Kuusi pistettä lopuista peleistä voi olla ihan kova lukema näillä esityksillä.
+2 #46 VasenPakki 16.02.2018 23:23
juu aivan totta puumaila. Kyllä jokipojat on vähän neitijoukkue, ei osata olla kovia oikeissa paikoissa. Eka erässä tänään oli hyvä meno mut sitten vedettiin hameet päälle tokaan erään ja tää käy liian usein!!! Vastustaja painaa takaa ohi!!!

Illan yleisömäärä oli muuten 572 silmämääräisell ä laskennalla!!!
+2 #47 Mortha1 16.02.2018 23:26
Mielenkiintoine n tilasto taas, Jokipojilla kolmanneksi eniten 3 pisteen voittoja mutta kolmanneksi eniten tappioita (0p)
+2 #48 rokkipoika 16.02.2018 23:34
Miksi et Varis ottanu aikalisää, kun peli pyöri jatkuvaan omassa päässä toisen erän aikana?
-3 #49 Peks1 17.02.2018 08:41
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/201802162200751683_jk.shtml

Rokilla kausarikampanja
+2 #50 odens 17.02.2018 09:17
Eilen eka erä oli hyvää lätkää mut sen jälkeen turhaan ruvettiin kyttäilemään ja taklauspeli hävis. Mitä tulee pikkaraseen niin siinä on ihan kalja/kaluste koplan näkönen vahvistus baari puolelle. Mikkelistä kuuluneiden juttujen perusteella maistuu viina kohtuu hyvin eli sponsori rahat löytynee Vännin kassa koneesta lopulta.se pubi jengeistä. Itse keskityn edelleen seuraamaan Mestis kiekkoa ja suositelen sitä muillekin.
+2 #51 Riffixi 17.02.2018 09:18
Jos joukkueiden yv:tä vertaa keskenään niin olipa eroa. Tutolla kiekko liikkui hienosti mieltä toiselle kun taas jokipojat petasi liian näkyvästi paikkaa Lehtiselle joka ampui jatkuvasti ilman maskia molarin logoon. Lehtinen ei kuitenkaan ole mikään eeli Tolvanen. No,Tutolla paistoi kokemus tässäkin.
+1 #52 puumaila 17.02.2018 09:32
Jokipo joutuu illasta toiseen venymään osaamisensa ylärajoilla pärjätäkseen. Kun vauhti putoaa, putoaa myös pelin laatu dramaattisesti. Tuto hoiti eilisen pelin puolivauhtisell a lönköttelyllä. Ainakin siltä se näytti.
#53 JTK 17.02.2018 09:57
Ketterällä ihan hyvä kotikerroin TUTOA vastaan, joten pitäskohän sitä kautta taas tehdä laput? TUTO oli kuulema ollut eilen ihan ok, mutta silti. Ketterällä on yhdeksän matsin voittoputki alla ja joskushan sekin katkeaa, mutta toivottavasti ei vielä tänään? :)
-4 #54 VasenPakki 17.02.2018 11:43
Lainaus odens:
Mitä tulee pikkaraseen niin siinä on ihan kalja/kaluste koplan näkönen vahvistus baari puolelle. Mikkelistä kuuluneiden juttujen perusteella maistuu viina kohtuu hyvin eli sponsori rahat löytynee Vännin kassa koneesta lopulta.se pubi jengeistä. Itse keskityn edelleen seuraamaan Mestis kiekkoa ja suositelen sitä muillekin.


Ihan höpö höpö juttu!!! Pikkarainen olis ollut jokipoikiin merkittävä ja yleisön kiinnostuksen herättänyt hankinta!!! Tätä peli silmää ei Jokipojilla just ole. Kopla 5 - Jokipo 0. Naurettavaa et lähet täällä viinanjuontihom milla kommentoimaan kun et selkeästi asiasta mitään tiedä!!! Seuraa spede mestistä vaan.
#55 Teppana85 17.02.2018 12:05
Kumpa tilanne olisi niin hyvä, että paikallisilla yhteistyökumppa neilla olisi halua antaa Jokipojille tukea näihin huippuvahvistuk siin. Toki pitää huomioida että Jokipojissa silti pelaajabudjetti paljon Koplaa suurempi.
#56 jones 17.02.2018 12:13
Lainaus Peks1:
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/201802162200751683_jk.shtml

Rokilla kausarikampanja


Tämä tulenee leviämään kulovalkean lailla. Toivotaan että Jokipojatkin on hereillä.

Toivoisin kaikille Mestiksen seuroille vastaavaa kampanjaa. Olisihan se ihan muuta, kun peleissä katsomot olisi kansaa pullollaan. Tekisi sarjan imagolle kyllä hyvää.
#57 Peks1 17.02.2018 12:28
Ei Roki varmaan jää ainoaksi Mestiksessä. Mielenkiinnolla seuraan, kuka lähtee seuraavana tekemään kampanjaa. Minä jo ostin KTP:n halpiskausarin, ostan ehkä jonkun toisenkin joukkueen kausarin ihan tukimielessä, kunhan paljastuu joku sympaattinen porukka kampanjoineen. Toivottavasti Jokipojat myös.
#58 JTK 17.02.2018 13:10
Räsäsen Ville on tänään jälleen kokoonpanossa Jukureiden vieraillessa Jypinkylässä. Nyt hänet on nostettu kakkoskenttään Valtteri Hietasen pakkipariksi. :)
+2 #59 JTK 17.02.2018 19:56
Olipa kiva katsoa äsken TPS-Lukko matsi, kun Jokipoikien kasvatit Palmu ja Väyrynen olivat näkyvässä roolissa TPS:n voittaessa 4-1. Teme teki maalin hienon yhdistelmän päätteeksi ja Petu puolestaan hienon yksilösuorituks en jälkeen.

Petulle merkattiin myös yksi syöttä ja hän taistelee tiukasti tulokkaiden pistepörssin voitosta tällä hetkellä Saipan Tanuksen kanssa.
+5 #60 Eastside22 17.02.2018 21:19
Palasin äsken sivulle ja huomasin kirjotukseni . Meni ylikunnon piikkiin , pyydän kaikilta anteeks .
+1 #61 JTK 17.02.2018 21:47
Paukun Jesse iski tänään Sportin ainoan maalin. Se oli Jepulle toinen maali peräkkäisissä otteluissa. Hienoa, että äijä iskee maaleja ja saa onnistumisia! :)
+1 #62 puumaila 17.02.2018 23:28
Ärjyt putos taulukossa seitsemänneksi. Vielä on jatkopaikka omissa hyppysissä. Jännäks menee.
+2 #63 JTK 18.02.2018 10:14
Keskiviikkona Jokipojilla olis hyvä paikka laittaa Ketterän jo kymmeneen peliin venynyt voittoputki poikki. Ärjyt vastaan Vuoksen soturit vai mitä ne oli? :)
+3 #64 Repe 18.02.2018 11:39
Lainaus JTK:
Keskiviikkona Jokipojilla olis hyvä paikka laittaa Ketterän jo kymmeneen peliin venynyt voittoputki poikki. Ärjyt vastaan Vuoksen soturit vai mitä ne oli? :)


"Pakkopisteet" Ketterältä, muuten on vaarana että pelit loppuvat aikaisin Jokipojilta, kun seuraavat pelit hankalia, taisi olla Espoo ja Turku.
-2 #65 jones 18.02.2018 13:28
On jotenkin ironista, että Keupan omapää alkanut vuotamaan huolella Ylösen siirron jälkeen ja maalivahtipeli sakkaa....viime iseen kahteen matsiin 12 omiin.

Jatkoajassa eräskin nimimerkki joka tuuletteli, että Keupan kannalta hyvä siirto kun niin hyvät maalivahdit pelaa. Ja sama tyyppi huutelee nyt vielä jostain uutta maalivahtia kun nykyiset alkoikin sulamaan. :D
+2 #66 Peks1 18.02.2018 13:41
8. Sija ei ehkä oiskaan niin huono. Kyllä Keupa on kaadettavissa. Ja muutkin, paitsi TuTo ja Ketterä ovat mielestäni liian pahoja Jokipojille.
+2 #67 JTK 18.02.2018 13:57
Lisäksi KeuPan osakkeet ei ainakaan nousseet, kun Lukko otti Väyrysen ja joukkueen varakapteenin Mesikämmenen takaisin Raumalle.
+3 #68 Repe 18.02.2018 16:54
Lainaus Peks1:
8. Sija ei ehkä oiskaan niin huono. Kyllä Keupa on kaadettavissa. Ja muutkin, paitsi TuTo ja Ketterä ovat mielestäni liian pahoja Jokipojille.


Keupa ei ole varmistanut vielä runkosarjan voittoa.
+2 #69 puumaila 19.02.2018 11:02
Sapkolla ja Ketterällä saumat sysätä Keupa piikkipaikalta. Eipä olisi uskonut syksyllä Ketterän ja Jokipoikien välisestä asetelmasta. Varmaan monelle muullekin porukalle yllätys tuo Imatralaisten riemumarssi mestiksessä. Kivahan se on kun on vaihtelua tässä mielenkiintoise ssa harrastesarjass a. Keskiviikkona 1001 katsojaa?
+1 #70 Vanha SaPKolainen 19.02.2018 21:02
Lainaus puumaila:
Sapkolla ja Ketterällä saumat sysätä Keupa piikkipaikalta. Eipä olisi uskonut syksyllä Ketterän ja Jokipoikien välisestä asetelmasta. Varmaan monelle muullekin porukalle yllätys tuo Imatralaisten riemumarssi mestiksessä. Kivahan se on kun on vaihtelua tässä mielenkiintoisessa harrastesarjassa. Keskiviikkona 1001 katsojaa?


Toivo nyt todella, että pistätte kabinetti-Kette rän selälleen. Loistavasti se on pelannut, mutta mutta ei se putki ikuisesti voi kestää.
+2 #71 Repe 19.02.2018 21:39
Lainaus Vanha SaPKolainen:
Lainaus puumaila:
Sapkolla ja Ketterällä saumat sysätä Keupa piikkipaikalta. Eipä olisi uskonut syksyllä Ketterän ja Jokipoikien välisestä asetelmasta. Varmaan monelle muullekin porukalle yllätys tuo Imatralaisten riemumarssi mestiksessä. Kivahan se on kun on vaihtelua tässä mielenkiintoisessa harrastesarjassa. Keskiviikkona 1001 katsojaa?


Toivo nyt todella, että pistätte kabinetti-Ketterän selälleen. Loistavasti se on pelannut, mutta mutta ei se putki ikuisesti voi kestää.


Kun Ketterä nousi kabinetin kautta, ei kumminkaan pelaa väärässä sarjassa?;)
-1 #72 penkinlämmittäjä 19.02.2018 22:21
Lainaus Repe:
Lainaus Vanha SaPKolainen:
Lainaus puumaila:
Sapkolla ja Ketterällä saumat sysätä Keupa piikkipaikalta. Eipä olisi uskonut syksyllä Ketterän ja Jokipoikien välisestä asetelmasta. Varmaan monelle muullekin porukalle yllätys tuo Imatralaisten riemumarssi mestiksessä. Kivahan se on kun on vaihtelua tässä mielenkiintoisessa harrastesarjassa. Keskiviikkona 1001 katsojaa?


Toivo nyt todella, että pistätte kabinetti-Ketterän selälleen. Loistavasti se on pelannut, mutta mutta ei se putki ikuisesti voi kestää.


Kun Ketterä nousi kabinetin kautta, ei kumminkaan pelaa väärässä sarjassa?;)

Eikai tässä kukaan oo väittänytkään että väärässä sarjassa pelaavat?
#73 Vanha SaPKolainen 20.02.2018 06:22
Lainaus Repe:
Lainaus Vanha SaPKolainen:
Lainaus puumaila:
Sapkolla ja Ketterällä saumat sysätä Keupa piikkipaikalta. Eipä olisi uskonut syksyllä Ketterän ja Jokipoikien välisestä asetelmasta. Varmaan monelle muullekin porukalle yllätys tuo Imatralaisten riemumarssi mestiksessä. Kivahan se on kun on vaihtelua tässä mielenkiintoisessa harrastesarjassa. Keskiviikkona 1001 katsojaa?


Toivo nyt todella, että pistätte kabinetti-Ketterän selälleen. Loistavasti se on pelannut, mutta mutta ei se putki ikuisesti voi kestää.


Kun Ketterä nousi kabinetin kautta, ei kumminkaan pelaa väärässä sarjassa?;)


Juu, ei väärässä sarjassa pelaa, kuten otteet osoittavat, mutta pelaamalla ne sarjatasot pitäisi aina ratkaista.
+1 #74 JTK 20.02.2018 07:22
Niin ja pitää muistaa, että Ketterän nosto mestikseen tapahtui yllättäen eikä ns. suunnitellusti Hokin konkurssin myötä. Nopeasti Imatralaiset saivat palikat kuntoon vaikka toki alkukausi olikin nihkeämpää. Mukaan mahtui esim. 0-9 tappio Tutolle.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste