Jokipojat suli jälleen Imatralla

Ketterä–Jokipojat 4–3 vl. (0–3, 1–0, 2–0)

Ketterä ja Jokipojat tarjoilivat keskiviikkoiltana Imatralla todellisen trillerin, joka venyi lopulta voittomaalikilpailuun asti. Ratkaisevan rankkarimaalin viimeisteli kotijoukkueen Saku Viskari. Jokipojat pelasi loistavan ensimmäisen erän. Ketterän Mikkelin Jukureista lainalla ollut maalivahti Juhana Aho joutui torjumaan erässä peräti 16 kertaa Jokipoikien Joonas Haraldin torjuessa vain kolme kutia. Toiseen erään puolestaan oli Ketterän vuoro olla kuskin paikalla, mutta yhtä maalia enempää ei kotijoukkue useasta hyvästä paikasta huolimatta onnistunut viimeistelemään. Kolmannessa erässä kotijoukkue punnersi ottelun väkisin tasoihin. Jokipoikien maalintekijöitä olivat Oskari Lehtinen, Samu Pitkänen ja Joonas Larinmaa. Ärjypaitojen puolustaja Joel Olkkonen joutui jättämään ottelun kesken. Joonas Harald torjui yhteensä 16 kertaa.

 

Otteluraportti

Jokipoikien runkosarjan viimeinen vierailu Imatralle jätti karvaan maun suuhun. Loistavan avauserän jälkeen ote lipesi loppua kohden käsistä, ja kolmen maalin johto sekä haaveet täyspotista sulivat rankkaritappion myötä. Jokipojat jäi yhteen pisteeseen taivuttuaan maalein 3–4 (3–0, 0–1, 0–2, 0–0, 0–1).

Avauserä oli Jokipoikien näytöstä alusta loppuun. Selkeästi paremmin liikkuneet vieraat loivat tukun hyviä maalipaikkoja ja voittivat käytännössä kaikki kaksinkamppailut.

Hallinta myös palkittiin kolmella osumalla, kun Oskari Lehtinen, Samu Pitkänen ja Joonas Larinmaa upottivat kiekon ohi Jukureista lainalla olleen maalivahti Juhana Ahon.

– Jokipojat oli tehnyt kotiläksyt tänään hyvin. Aivan huikea avauserä meiltä. Ei olisi ollut vääryys, vaikka olisi johdettu 5–0. Meillä oli valtava määrä maalipaikkoja, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kommentoi.

Toiseen erään peli selvästi tasoittui, mutta Jokipojat pysyi silti tasakentällisin kuskin paikalla.

Ottelun lopusta tuli Jokipojille selviytymistaistelua. Ketterä maalasi ajassa 48.23 tilanteeksi 2–3 Sami Jekusen rannekudilla melko vaarattoman oloisessa tilanteessa ja kuutisen minuuttia ennen päätössummeria kiekko löysi tiensä Joonas Haraldin selän taakse maalin edessä päivystäneen Erno Ripatin luistimen kautta.

Takaiskut toivat Jokipoikien otteisiin epävarmuutta ja muuten laadukas 50 minuuttia kuihtui vartissa yhteen pisteen.

Rankkarikilpailussa Ketterän Saku Viskari ratkaisi kotijoukkueelle voiton.

– Jatkoajalla oli paikat molemmilla, ja rankkarit nyt on mitä on. Ennen kaikkea tärkeää oli se, että joukkue oli tehnyt kotiläksyt edelliseen peliin verrattuna hyvin, Varis kiitteli ryhmäänsä.

Teksti: Mikko Pehkonen

 

Maalit ja syöttäjät

05.14 Oskari Lehtinen (Tuukka Rajamäki, Ville Halonen) 0–1 yv.
13.29 Samu Pitkänen (Joel Olkkonen, Eetu Rissanen) 0–2
17.14 Joonas Larinmaa (Mika Koivisto) 0–3
30.34 Janne Kettunen (Jarno Lippojoki, Erno Ripatti) 1–3 yv.
48.23 Sami Jekunen (Henry Maarnela) 2–3 tv.
54.09 Ripatti (Jekunen, Jere Laine) 3–3
65.00 Saku Viskari 4–3 vl.

Maalivahtien torjunnat

Juhana Aho, Ketterä 16+4+8+3=31
Joonas Harald, Jokipojat 3+10+2+1=16

Rangaistukset

Ketterä 5x2 min = 10 min
Jokipojat 6x2 min  = 12 min

Yleisöä: 755

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
22 Eetu Rissanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen 
23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa 
50 Teemu Holttinen – 21 Miro Väänänen – 17 Teemu Väisänen

41 Esa Lehikoinen – 70 Joel Olkkonen
77 Lassi Raitanen – 42 Eppu Rissanen
2 Roni Viirlas – 10 Jani Ollitervo
74 Fabien Bourgeois

30 Joonas Harald
(35 Sebastian Ylönen)

 

 

Otteluennakko

Jokipoikien runkosarjaa on jäljellä enää neljä viikkoa. Neljänneksi viimeinen viikko tarjoaa ärjypaidoille kaksi tilaisuutta tärkeiden pisteiden haalimiseen. Vastukset ovat kuitenkin kovia; keskiviikkona vieraskaukalossa vastaan asettuu Mestiksen tämän hetken kuumin joukkue Imatran Ketterä, ja perjantaina kotiottelussa on edessä mittelö TuToa vastaan. Jokipoikien kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa maalivahti Timo Niemi ja hyökkääjä Lauri Hukkanen. Jokipojat saa Imatralle mukaansa uuden vahvistuksen ranskalaismaalivahti Sebastian Ylösen siirryttyä Raumalta ärjypaitaan. Ylönen on merkattu otteluun kakkosmaalivahdiksi, sillä Jokipoikien maalilla jatkaa Joonas Harald.

Jokipoikien edellinen ottelu oli edellisenä lauantaina vieraskaukalossa Heinolassa. Jokipojat ei saanut missään vaiheessa peliään kunnolla käyntiin, ja Peliitat veikin täyden pistepotin viimeisen minuutin maalin myötä lukemi 3–2.

– Turpaan tuli. Eipä siitä paljon ollut lapsille kertomista, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis sanoo.

Ärjypaidoille ottelu oli viikon kolmas, kun puolestaan Peliitat pääsi pelaamaan huomattavasti levänneempänä, sillä joukkue pelasi lauantaita ennen keskiviikkona. Oliko tässä osasyy pelin nihkeyteen?

– En jaksa uskoa siihen. Meillä oli kaksi hyvää peliä siinä alla, joista saatiin kuusi pistettä. Edelleen korostan sitä henkistä puolta tässä vaiheessa kautta, sieltä se varmaan jäi pikkaisen vajaaksi.

– Ei mitään Peliitoilta pois. Joukkue oli todella aktiivinen ja muistutinkin, että Peliitat on ottanut muun muassa Ketterältä ja SaPKolta pisteitä ennen meitä.

– Ei sarjataulukkoa kannata katsoa, että kuka siellä on vastassa. Se oli meiltä väljää pelaamista, ja lopputulos oli surullinen. Harmittaa kun pisteet jäivät sinne, niitä olisi tarvittu ehdottomasti. Mutta mennään eteenpäin, Varis jatkaa.

Vaikka Jokipojat onkin kerännyt pisteitä hyvin viime aikoina (edellisestä 13 ottelusta yhdeksän voittoa), oli joukkueen ylivoimapelaaminen varsinkin viime viikolla vaikeaa.

Joko vastustajat ovat oppineet tavan, millä Jokipojat pelaa ylivoimaa?

– Varmasti sitä katsoo itse kukin toisten joukkueiden ylivoimaa. Se voi olla yksi syy, että vastustajat reagoivat. Meidän ylivoima ei ole ollut ihan terässään. Viime viikolla kuitenkin keskiviikon pelissä tehtiin neljä erikoistilannemaalia.

– Välillä ylivoimamme on ollut todella laadukasta. Erikoistilannepelaaminen tulee olemaan huomennakin isossa arvossa. Nyt ovat jäähymäärätkin ryhtyneet putoamaan. Mikä on ihan hyväkin asia, kun pelataan enemmän viidellä viittä vastaan. Välillä tuli kaikenlaista "hippaheikki"-jäähyä, Jouni Varis naurahtaa.

Jokipojat ja Ketterä kuuluvat samaan Mestiksen välisarjalohkoon, joten joukkueet kohtaavat kuudesti. Joukkueet ovat kohdanneet neljästi, ja kolme kertaa täydet pisteet on vienyt Jokipojat. 

Imatran Ketterä on tällä hetkellä todella kovassa vireessä, sillä joukkue on voittanut peräti seitsemän edellistä kamppailuaan, joista viidestä on tullut täysi pistepotti.

Hyvien otteiden myötä sarjanousija on noussut runkosarjassa jo sijalle kolme 72 pisteellään. Jokipojat on kuudentena 63 pisteellään.

Miten Ketterän lentokeli katkeaa keskiviikkona Imatralla?

– Kyllä se lähtee aktiivisuudesta. Meidän pitää olla aktiivisia ja suoraviivaisia. Meidän pitää pelata suoraviivaisesti kohti maalia niin kiekon kanssa kuin myös kiekottomana, Varis summaa.

– Meidän pitää olla viisikkona tiiviitä molempiin suuntiin. Koko viisikon, joka on kentällä, pitää pelata samaa peliä.

Sarjanousijan viime aikojen hyvien otteiden yksi selkeä syy on sentteri Jesse Juntheikin kova vire. Juntheikki johtaa tällä hetkellä Mestiksen pistepörssiä. Hän on nakuttanut 40 ottelussa tehot 16+31.

Myös Ketterän 21-vuotias laitahyökkääjä Joona Jääskeläinen on ollut tehokas. Ketterän omiin kasvatteihin lukeutuva Jääskeläinen on paukutellut 38 ottelussa tehot 22+24, ja hän on kokonaispisteissä kakkosena heti Juntheikin jälkeen.

Ketterä on onnistunut varsinkin viimeistelyssä. Joukkue on tehnyt 42 ottelussa 149 häkkiä, joka on yhtä paljon kuin sarjaa selkeästi johtavalla KeuPa HT:llä.

Jokipojat on puolestaan yksi vähiten maaleja päästäneistä joukkueista. Ärjypaidat ovat päästäneet kolmanneksi vähiten maaleja koko Mestiksessä.

Miten Varis näkee tällaisen lähtökohdan otteluun, kun vastakkain ovat paljon maaleja tehnyt ja vähän maaleja päästänyt joukkue?

– Siinähän sitä sitten mitataan molempia joukkueita. Nyt meillä on hyvä puolustaminen ja heillä hyvä hyökkääminen. Huominen varmasti kertoo, että kumpi on parempi.

– Kyllä mekin maaleja osataan tehdä, kunhan pidämme pelin simppelinä. Puolustaminen pitää olla vieraskaukalossa ja miksei myös kotonakin hyvää. Jos miettii viime viikkoakinm niin viidellä viittä vastaan -pelissä ei montaa maalia omaan päähän tullut. Sen pitää olla hyvää.

– Totta kai maalivahtipelinkin pitää olla hyvää. Tälläinen hyökkäävä joukkue kun on vastassa, niin varmasti jonkun paikan saavat, ja silloin tarvitaan hyvä ukko tolppien väliin.

Jokipojat tiedottikin tiistaina, että joukkue saa riveihinsä uuden maalivahdin. Timo Niemen pidempää loukkaantumista paikkaamaan joukkue palkkasi Sebastian Ylösen tolppien väliin. Ylönen siirtyi SM-liigaseura Rauman Lukosta Jokipoikiin loppukauden mittaisella sopimuksella.

 

Aiemmat kohtaamiset

Ketterä–Jokipojat
2017: 6–4
2017: 1–4
2015: 3–4 ja. (Suomi-sarja)
2014: 4–2 (Suomi-sarja)
2014: 0–2 (Suomi-sarja)

Saldo: 2–0–3 (maalit 14–16)

Jokipojat–Ketterä
2017: 4–1
2017: 5–3
2015: 9–3 (Suomi-sarja)
2014: 2–6 (Suomi-sarja)
2014: 2–3 (Suomi-sarja)

Saldo: 3–0–2 (maalit 22–16)

Kommentit   

+1 #1 rizee 13.02.2018 17:49
Jokipo hoitaa! 3-5!

Ei liity aiheeseen, mutta katselin tuossa Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason eli HockeyAllsvensk anin yleisömääriä ja kyseisen sarjan katsojakeskiarv o näyttäisi olevan 2687. Aika huikeeta olis jos Mestiksessä päästäis edes ~1000-1500 keskiarvoihin.
#2 JTK 13.02.2018 18:33
Onhan Ketterän kausi sujunut todella hienosti ja varmasti on taas kova vastus kotonaan. Kukapa olisi uskonut etukäteen, että joukkue on kolmantena tässä vaiheessa kautta. Toki onhan Mestiksessä helpompi menestyä kuin muutama vuosi sitten, mutta ei silti oteta mitään heiltä pois.

Joukkueet eivät ole vielä pelanneet tasuria keskenään, niin pitäsköhän koittaa ristiä merkiksi ja Jokipojat hoitaa homman kotiin jatkoajalla tai VL-kisassa?

Leijonat.fi sivustolla on juttua Hurttien kasvateista Meriläisestä ja Kuirista, jotka pelaavat nykyisin meidän C-nuorten joukkueessa SM-sarjaa. Mukana myös valmentaja Simo Karjalaisen kommentit. Huikeita poikia ja varmasti ovat herättäneet kiinnostusta scouttien keskuudessa. :)
+1 #3 puumaila 13.02.2018 19:42
Ketterän nykymeno nuosijajoukkuee n tähdenlentoa parin liigatason vahvistuksen avittamana. Toki ovat kehittäneet seuraa mestismielessä jo vuosia. Kuitenkin vielä pitkä matka mestiksen kestomenestyjii n Jokipoikien tavoin. Veikkaan rutiinivoittoa ärjyille.
+4 #4 peluuri 13.02.2018 20:02
[quote name="JTK"]Onha n Ketterän kausi sujunut todella hienosti ja varmasti on taas kova vastus kotonaan. Kukapa olisi uskonut etukäteen, että joukkue on kolmantena tässä vaiheessa kautta. Toki onhan Mestiksessä helpompi menestyä kuin muutama vuosi sitten, mutta ei silti oteta mitään heiltä pois.

Joukkueet eivät ole vielä pelanneet tasuria keskenään, niin pitäsköhän koittaa ristiä merkiksi..
JTK-lle tiedoksi, ettei tasapelin todennäköisyys sillä nouse, ettei joukkueet ole vielä pelanneet tasuria..eikä se nouse myöskään, vaikka olisivat pelanneet joka matsin tasan. todennäköisyys on noin 20 % riippumatta menneisyydestä ja sitä vähintään 5.00 kerrointa sinä et saa..
#5 JTK 13.02.2018 20:31
Jep, tasuria on hyvä kokeilla välillä esim. systeemissä nostamaan kerrointa. Jos sattuu niin rahaa tulee hyvin ja täytyy todeta, että hyvin on toiminut tällä kaudella.
-5 #6 VasenPakki 13.02.2018 21:24
https://www.karjalainen.fi/urheilu/item/172497-kiekkoareena-jokipoikien-maalivahtihankinnalle-kovaa-kritiikkia-en-palkkaisi-omaan-joukkueeseeni

Jatketaan tässä ketjussa - hyvin menee!!!! Hyvä pelaajakoordina attori upeasta hankinnasta!!!
-4 #7 Riffixi 13.02.2018 21:37
Ei helv.....jos nuo Heiskasen puheet Ylösestä pitää paikkaansa,niin Jokipoikien hankinnoista vastaavan pitää katsoa peiliin. Tai mistäpä ne näitäkään tietää. Toinen ranskalainen suosittelee kaveriaan tänne,niin sehän on sitten silleen.....
-5 #8 D-Katsomo 13.02.2018 21:46
Lainaus Riffixi:
Ei helv.....jos nuo Heiskasen puheet Ylösestä pitää paikkaansa,niin Jokipoikien hankinnoista vastaavan pitää katsoa peiliin. Tai mistäpä ne näitäkään tietää. Toinen ranskalainen suosittelee kaveriaan tänne,niin sehän on sitten silleen.....Ei oo varmasti ollu ilmanen kaveri kerta liigapahvin purkanut että pääsee Jokipoikiin.. Siinä meni kyllä taas rahat hukkaan mitkä oltaisiin voitu käyttää hyökkäyspään vahvistamiseen. ..
+3 #9 JTK 13.02.2018 22:19
Älkää nyt etukäteen pelihousuja repikö jonkin koutsin lausuntojen perusteella ja Ylönenhän ei ole vielä pelannut peliäkään Äry-paidassa niin turha ainakaan etukäteen on panikoida.

Ihmetyttää, että Keupan koutsi antaa tällasia lausuntoja julkisuuteen pitipä sitten paikkansa tai ei. Tuollasella touhulla ampuu itseään jalkaan omaa uraansa ajatellen.
-1 #10 Jkp 13.02.2018 22:42
Lainaus JTK:
Älkää nyt etukäteen pelihousuja repikö jonkin koutsin lausuntojen perusteella ja Ylönenhän ei ole vielä pelannut peliäkään Äry-paidassa niin turha ainakaan etukäteen on panikoida.

Ihmetyttää, että Keupan koutsi antaa tällasia lausuntoja julkisuuteen pitipä sitten paikkansa tai ei. Tuollasella touhulla ampuu itseään jalkaan omaa uraansa ajatellen.Liekkö noussut pissa hattuun vahvan alkukauden johdosta?
-2 #11 puumaila 14.02.2018 08:59
"Liekkö noussut pissa hattuun vahvan alkukauden johdosta?"
Keupalla vähän keulinut...lähe s liigajoukkue=D
+1 #12 rizee 14.02.2018 09:42
No ei varmaan Heiskanen palkkaisi omaan joukkueeseen, kun ei saa edes päättää joukkueen pelaajistosta. Nyt voisi Ylönen napauttaa pelaamalla vaikka heti parit nollapelit
#13 puumaila 14.02.2018 12:14
Kaipa Ylösen näytöt riittivät ärjyjen seurajohdolle, kun pestasivat suoraan loppukaudeksi. Mielenkiintoine n hankinta, ja voi tuoda ihan hyvää säpinää menoon.
-4 #14 ju.pe67 14.02.2018 12:28
Eiköhän jokipoikien pelaajahankinna t mene kaavalla että siut myö otetaan kun muita ei saada/ole tulossa..
+2 #15 Peks1 14.02.2018 16:02
Tsemppiä peliin. Minä olen matkalla etelään ja satuin Jokipoikien kanssa yhtäaikaa Simpeleen Teboilille. Ylönen ja Bourgeous kulkivat parivaljakkona ranskaa haastellen. Eipä Jokipojat arvannut että joku nurkkapöydässä kahvitteleva tunnistaa jokaisen pelaajan.
-1 #16 peluuri 14.02.2018 16:09
Vaikkei 3 pelatun ottelun torjuntaprosent eista voi päätellä sinänsä paljoakaan, niin ei Ylönen todennäköisesti kovin huonosti ole liigamatseja pelannut, kun prosentit noin korkeat..Mutta 3 ottelun prosentit eivät kerro, onko hyvä vai huono mokke..
#17 JTK 14.02.2018 17:39
Karjalaisen nettisivuilla lisää juttua Ylöseen liittyen. Nyt lausuntoja antaa Lukon maalivahtivalme ntaja ja ne ovat ihan päinvastaiset mitä Keupan koutsi antoi. :)
#18 Tolppalaukaus 14.02.2018 17:57
Tänään tulee voitto ja kotietu taisto tiivistyy.. Harmi kun ei pääse perjantain TuTo peliin jossa turun pojat jää jalkoihin. Tsemppiä jokipojille peleihin.
-3 #19 Eastside22 14.02.2018 18:27
Heikkinen ja Telkkinen tuomareina...., onko nää ainoot tässä sarjassa .
+2 #20 JTK 14.02.2018 19:13
Ainakin numeroiden 0-3 ja tilastojen valossa peli on ollut aikalailla yhtäpäätyä ja mikä parasta niin Ketterrän päätyä. Nyt vaan samaa rataa jatkossakin eikä tuumaakaan periksi, sillä Ketterä on usein noussut vielä takaa-ajoasemas ta! Tsemppiä Ärjyt! :)

Ketterä sai aivan erän lopussa vielä näköjään rankkarin, mutta ei maalia!
#21 Teppana85 14.02.2018 19:13
Eka erä takana ja 0-3 taululla! Elekee pojat nyt sössikö tätä.
+3 #22 Peks1 14.02.2018 19:23
Rajamäki sanoi äsken haastattelussa, että tarkoitus oli panostaa ekaan erään. No, onnistui totta tosiaan. Toivottavasti panostetaan myös toiseen erään.
#23 rokkipoika 14.02.2018 20:41
Lainaus Teppana85:
Eka erä takana ja 0-3 taululla! Elekee pojat nyt sössikö tätä.

No mites siinä kävikään.
+2 #24 Cånde 14.02.2018 20:41
Ihan oikeasti hei. Mikä vittu siinä Imatralla johtoasemassa pelaamisessa on noin vaikeaa?
+2 #25 Repe 14.02.2018 20:49
Lainaus Cånde:
Ihan oikeasti hei. Mikä vittu siinä Imatralla johtoasemassa pelaamisessa on noin vaikeaa?

3-0 johdon voi vielä jääkiekossa menettää, pahoin pelkään että Ketterä "rykäisee" vielä ohi.
+1 #26 JTK 14.02.2018 20:55
Niin se vaan taas kerran Ketterä tuli takaa tasoihin. Sitkeä porukka. Tiedä vielä mihin yltävät?

Peluuri sun todennäköisyysl askelmat oli ihan hienoja, mutta sieltä se tasuri tuli, mutta kerroin ei ollut sitä vähintään viittä, mutta tuo nykyinenkin riitää! :)

Toivotaan, että Jokipojat vielä hoitaa homman! :)
-1 #27 JTK 14.02.2018 21:13
Voi rähmä! No perjantaina sitten Turkulaisille kyytiä! :)
+2 #28 Riffixi 14.02.2018 21:14
Haapakosken Mikko käytti usein termiä " voittamisen kulttuuria ja henkilökohtaist a taitoa" . Sitähän ketterältä löytyy. Nyt jo kahdeksas voitto putkeen. Kiinnostaa kuulla suliko molari vai pakit?
-2 #29 Korppu 14.02.2018 21:15
Ei voi olla tyytyväinen pisteeseen huolestuttaa tälläinen sulaminen...

Jännä runkosarjan loppu tulossa täydet mahdollisuudet kotietuun, mutta ulos pudotuspeleistä kin ei mahdoton.

Perjantaina uutta matoa koukkuun ja TuTo nurin.
-5 #30 VasenPakki 14.02.2018 21:16
Kyllä tämä touhu nyt saa riittää!!! SURKEA ESITYS!!!!!!!!!
+2 #31 Peks1 14.02.2018 21:18
Jatkoajalle tuli Jokipojille 4-3-ylivoima kahdeksi minuutiksi. Aikalisä ja hiottiin kuviota. Sen jälkeen 2 minuuttia läpsyttelyä aivan kuin olisi vasta alkuverryttely menossa. Miksei voi yrittää maalia hullun kiilto silmissä kuin viimeistä päivää. Miksi tuollaista lepsuttelua-läp syttelyä?
-1 #32 rokkipoika 14.02.2018 21:18
Lainaus Riffixi:
Haapakosken Mikko käytti usein termiä " voittamisen kulttuuria ja henkilökohtaista taitoa" . Sitähän ketterältä löytyy. Nyt jo kahdeksas voitto putkeen. Kiinnostaa kuulla suliko molari vai pakit?

Toiseen erään otettiin jalka pois kaasulta, ni noinhan siinä sit kävi. Minusta suli koko joukkue.
+2 #33 Peks1 14.02.2018 21:24
Lehdistötilaisu udessa Varis oli tyytyväinen. Kaipa se sitten meni hyvin.
+2 #34 Riffixi 14.02.2018 21:25
Ja Tutolla on sairastupa kohta tyhjä. Vain Jarmo jokila puuttuu. Kova rosteri.
-1 #35 ju.pe67 14.02.2018 21:29
Jokipoikien maalit ekassa erässä vähän tuurillakin. Toisessa erässä Ketterä sai putken kulkemaan. Jokipojat roikkui, piti vastustajan mailasta kiinni. Tuomareiden olisi pitänyt viheltää jolipojille jäähyjä monta mutta kattelivat läpi sormien. Parempi joukkue voitti. Tulee lomat nopeesti tänä vuonna jos ei huvita peläta kuin 20 minuuttia.
-7 #36 puumaila 14.02.2018 21:44
Torjunnat eka erässä 16-3 ja 3-0...tuuria tosiaan. Varis on vähään tyytyväinen, kun yksi piste lämmittää. Lämmittäähän se pissikin pakkasessa hetken. Jos ei ärjyt viitti pelata, niin eipä sitä kehtoo tulla hallillekaan haukottelemaan.
+1 #37 Peks1 14.02.2018 21:47
Mutta saattoi olla tärkeä pinna, runkosarjan lopussa nähdään, miten tärkeä tuo yksi piste oli. Minä veikkaan että 3 joukkuetta puhaltaa vielä Lekin ohi ja Leki pääsee karsintahommiin . Enkä tarkoita risusavottaa.
-1 #38 ju.pe67 14.02.2018 21:55
Lainaus puumaila:
Torjunnat eka erässä 16-3 ja 3-0...tuuria tosiaan. Varis on vähään tyytyväinen, kun yksi piste lämmittää. Lämmittäähän se pissikin pakkasessa hetken. Jos ei ärjyt viitti pelata, niin eipä sitä kehtoo tulla hallillekaan haukottelemaan.

Satuitko näkemään pelin?
-5 #39 puumaila 14.02.2018 22:04
Onnekseni en.
#40 aku 14.02.2018 22:09
Lainaus ju.pe67:
Jokipoikien maalit ekassa erässä vähän tuurillakin. Toisessa erässä Ketterä sai putken kulkemaan. Jokipojat roikkui, piti vastustajan mailasta kiinni. Tuomareiden olisi pitänyt viheltää jolipojille jäähyjä monta mutta kattelivat läpi sormien. Parempi joukkue voitti. Tulee lomat nopeesti tänä vuonna jos ei huvita peläta kuin 20 minuuttia.

Satuitko näkemään pelin???
Kyllähän tuo eka erä oli Jokipojilta suorastaan loistava, jos tuurista puhutaan niin olisi pitänyt olla taululla 5-0 johto:-) Tuomarit puhalteli aikalailla tasan, tai jätti puhaltamatta. Tuuria taisi olla lähinnä Ketterän tasoituksessa, luistimen kautta sisään.
+1 #41 Huutelija 14.02.2018 22:33
Ottelun alku oli kyllä Jokipoikien näytöstä. Oli aktiivista karvausta ja syötöt napsahteli lapaan. Ketterän roolina oli lähinnä huitoa mailalla perässä luistellen. Ekassa erässä Jokipojilta hylättiin maali joka paikan päältä katsottuna ylitti maaliviivan. Tokassa erässä Olkkosen jäätyä pois alkoi peli hajota. Ei ollut enää niin aktiivista karvausta eikä moniakaan pyörityksiä hyökkäyspäässä. Ketterän kaksi viimeistä maalia meni kyllä niin säkällä että ihan harmittaa. Lopussa tuli Jokipojille pari läpiajoa mutta ei mennyt vahingossakaan sisään. Ylivoima jatkoajalla näytti omaan silmään jotenkin flegmaattiselta , saattoi tietysti olla taktiikkaakin. Päällimmäisenä jäi mieleen kotijoukkueen länkytys vihellysten jälkeen joka kuului välillä hiljaisen hallin katsomoon asti.
-4 #42 JTK 15.02.2018 13:17
Jokipoikien kasvatti Ville Räsänen pelaa loppukauden RoKissa. Jukureista lainalla oleva puolustaja on tehnyt RoKissa tähän asti pelaamissaan seitsemässä ottelussa tehot 1+2=3.
+2 #43 Paitsio 15.02.2018 13:59
Hyvä huomio Huutelijalta. Tosiaan peli meni täysin sekaisin Olkkosen loukkaantumisen myötä. Yhden pelaajan poisjäänti ei kylläkään saisi vaikuttaa joukkueen pelaamiseen vaikka kuinka ykköspakki onkaan (toivottovasti ei kuitenkaan mitään pahempaa Olkkoselle käynyt). Mutta huomenna uudet kujeet ja ärjytahdolla Tutoa kaatamaan! :)
+2 #44 möly 15.02.2018 14:40
Mestiksen siirtoraja umpeutuu tänään. Näillä mennään loppuun asti?
#45 Repe 15.02.2018 15:21
Lainaus Huutelija:
Ottelun alku oli kyllä Jokipoikien näytöstä. Oli aktiivista karvausta ja syötöt napsahteli lapaan. Ketterän roolina oli lähinnä huitoa mailalla perässä luistellen. Ekassa erässä Jokipojilta hylättiin maali joka paikan päältä katsottuna ylitti maaliviivan. Tokassa erässä Olkkosen jäätyä pois alkoi peli hajota. Ei ollut enää niin aktiivista karvausta eikä moniakaan pyörityksiä hyökkäyspäässä. Ketterän kaksi viimeistä maalia meni kyllä niin säkällä että ihan harmittaa. Lopussa tuli Jokipojille pari läpiajoa mutta ei mennyt vahingossakaan sisään. Ylivoima jatkoajalla näytti omaan silmään jotenkin flegmaattiselta, saattoi tietysti olla taktiikkaakin. Päällimmäisenä jäi mieleen kotijoukkueen länkytys vihellysten jälkeen joka kuului välillä hiljaisen hallin katsomoon asti.


Jos ylivoima jatkoajalla on ollut Jokipojilla flegmaattista, miten se voi olla taktiikkaa? Loppuiko joiltakin pelaajilta siinä kunto kesken?
+2 #46 Repe 15.02.2018 15:22
https://www.youtube.com/watch?v=f6EUSUPEYGk
#47 Peks1 15.02.2018 15:50
Räsänen sanoi eräässä haastattelussa, että Sapko ei harjoittele rankkuja eikä jatkoaikoja, koska niitä ei tarvita pudostupeleissä .
+2 #48 JTK 15.02.2018 16:23
Lainaus möly:
Mestiksen siirtoraja umpeutuu tänään. Näillä mennään loppuun asti?

Ai se umpeutuu jo nyt? Luulin, että se umpeutuu Liigan siirtorajan kanssa yhtäaikaa tämän kuun lopussa. Saa sitten nähdä tuleeko Mestiksessä vielä tänään viime hetken siirtoja?
+2 #49 möly 15.02.2018 17:19
Lainaus JTK:
Lainaus möly:
Mestiksen siirtoraja umpeutuu tänään. Näillä mennään loppuun asti?

Ai se umpeutuu jo nyt? Luulin, että se umpeutuu Liigan siirtorajan kanssa yhtäaikaa tämän kuun lopussa. Saa sitten nähdä tuleeko Mestiksessä vielä tänään viime hetken siirtoja?


Joo. Lainattu Jatkoajasta:

Oikeassa olet, liiton säännöissä kaudelle 2017-2018 on kirjattu siirtorajan päättymispäiväk si 15.2 klo 23.59.59

Leijonat - Finhockey - Kilpailusäännöt 2017-2018

http://www.finhockey.fi/index.php/component/k2/item/137-kilpailusaannot

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste