Vahva päätöserä toi tärkeän voiton

Vahva päätöserä toi tärkeän voiton
 Kuvaaja: Jarno Artika
Vahva päätöserä toi tärkeän voiton
 Kuvaaja: Jarno Artika
Vahva päätöserä toi tärkeän voiton
 Kuvaaja: Jarno Artika

Jokipojat–Espoo United 2–1 (0–1, 0–0, 2–0)

Jokipojat vankisti asemiaan Mestiksen pudotuspelijoukkueiden ryhmässä kukistamalla sarjassa kahdeksantena olevan Espoo Unitedin. Sijalla kuusi olevan Jokipoikien ero pudotuspeliviivaan on nyt seitsemän pisteen suuruinen. Mehtimäen perjantai-illassa kaksi ensimmäistä erää pelattiin tasaisesti, mutta päätöserään Jokipojat löysi täyden uuden vaihteen peliinsä. Roni Viirlas toi ensin isännät viivavedollaan tasoihin, ja erän puolivälissä Mika Koivisto punnersi maalin edestä voitto-osuman. Jokipoikien maalilla Joonas Harald torjui 18 kertaa. Puolustaja Jani Ollitervo loukkaantui avauserässä ja joutui jättämään ottelun kesken.

 

Otteluraportti 

Jokipojat osoitti kolmannessa erässä venymiskykynsä. Nousujohteisessa ottelussa ärjypaidat pelasivat kolmannessa erässä hyvää peliä, ja joukkue raapi väkisin tärkeät pisteet itselleen.

– Hyvät pisteet, joukkue näytti taas kerran sitä sitkeyttään. Hyvä jääkiekko-ottelu ja hyvä voitto joukkueelta, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kiitteli ottelun jälkeen suojattejaan.

– Pieniä asioita meidän pitää parantaa, että päästään voittojen tielle. Huomenna jatketaan Iisalmessa. Raskas on tappio, mutta tästä on vain mentävä eteenpäin, Espoo Unitedin päävalmentaja Niko Marttila puolestaan summasi.

Jokipojilla oli hyvää kiekonhallintaa ottelun alussa. Hyökkäyksiinlähdöt olivat laadukkaita, ja joukkue pääsi hyvin hyökkäysalueelle.

Espoo kuitenkin puolusti koko erän tiiviisti pitäen ärjypaidat poissa maalipaikoilta. Jokipojat saikin erän aikana vain kolme laukausta kohti vierailijoiden maalia.

Erän edetessä vierailijoiden peli parani, ja joukkue sai aikaiseksi painetta Joonas Haraldin vartioimalle maalille. Vierailija viimeistelikin ottelun ensimmäisen maalin erän puolivälissä.

Valitettavasti molempien joukkueiden kiekollisen pelaamisen laatu tippui erän aikana, eivätkä joukkueet tuntuneet enää saavan syöttöjä pelikavereille asti.

Jokipoikien puolustaja Jani Ollitervo loukkaantui erän lopussa, ja hänen paikkansa Roni Viirlaksen parina otti seitsemäntenä pakkina pelin aloittanut loukkaantumisestaan toipunut Fabien Bourgeois.

– Ensimmäiseen erään tultiin hyvin peliin, mutta niin tuli vastustajakin. Huomasi, että olivat tulleet tänne eilen. He olivat aamulla jäällä ja olivat raikkaalla jalalla liikkeellä, Varis sanoi.

– Mutta ei sillä tavalla häkellytty siinä. Se mikä ensimmäisessä erässä vähän jäi, niin ryhdyttiin pelaamaan kiekon kanssa oikeasti. Tuli välillä neljä kertaa pakki-pakkia, kun sitä risuaitaa ryhdyttiin selvittelemään, hän summasi vastustajan keskialueen trapin puhkomista.

– Aloitettiin peli ihan hyvin. Ensimmäiset vaihdot oli Jokipoikien hallintaa, mutta erän loppua kohti parannettiin. Saatiin painetta hyökkäyspäähän ja päästiin johtoonkin, Marttila kertasi.

Jokipojat aloitti kakkoseränkin hyvin, mutta silti kiekollisesta pelistä puuttui se viimeisin terävyys.

Toinen erä oli fyysinen. Varsinkin Jokipojat antoi monta kovaa niittiä vastustajan pelaajiin. Eniten taklauksia jakoivat puolustajat Eppu Rissanen, Joel Olkkonen ja Lassi Raitanen.

Ottelun mahdollinen käännekohta nähtiin ajassa 32.55, kun espoolaisten Jesse Väkelän maila osui Jokipoikien Eetu Rissasta suoraan naamaan. Väkelä sai tilanteesta pelirangaistuksen.

Jokipoikien ylivoima ei viiden minuutin aikana ollut kovinkaan laadukasta, mutta muutama hyvä maalipaikka sen aikana kuitenkin nähtiin. Kuitenkaan Joel Olkkosen tolppalaukausta lähemmäksi kiekkoa ei saatu.

Jokipojilla oli myös erän lopulla tasakentällisin paikka tasoittaa peli, mutta vierailijoiden Nico Vikstenin maali oli kuin noiduttu.

– Toisessa erässä kestettiin hyvin viiden minuutin jäähy, Niko Marttila kiitteli.

– Toiseen erään muutettiin vähän peliä ja haluttiin paljon aktiivisemmaksi se meidän pelaaminen. Haluttiin saada vastustajaa paineistettua paremmin. Mitä pidemmälle peli meni, niin se paranikin, Varis summasi.

– Ylivoiman kanssa meillä oli tänään vähän vaikeuksia. Päästiin tolppaan, ja viiden minuutin ylivoimalla varsinkin oli paikat tehdä. Muutama hyvä paikka rakennettiin, mutta ei tehty. Näkyi, että Espoolla oli hyvä alivoima. Maalivahtipeli oli molemmissa päissä laadukasta, hän jatkoi.

Jokipojat sai kaivatun tasoitusmaalin kolmannen erän alussa. Hyvin hyökkäysalueella kiekon kanssa pelannut Fabien Bourgeois syötti maalin takaa Viirlakselle, jonka tarkka ja kova lyöntilaukaus upposi Vikstenin vartioiman maalin ylänurkkaan.

Ärjypaidat pelasivat kolmannessa erässä hyvää peliä painostaen espoolaisia kovaa.

Jokipojille tarjoutui hyvä mahdollisuus viedä peli nimiinsä ylivoimalla, mutta laadukkaita paikkoja ei sen aikana ollut.

Juuri jäähyn loputtua kiekko toimitettiin maalin edustalla olleelle Mika Koivistolle, jolla oli yllättävän paljon aikaa ja tilaa kääntää kiekko verkon perukoille.

Aivan erän lopussa puolestaan vierailijoille tarjottiin hyvä paikka tasoittaa ottelu ylivoimalla. Jostain syystä vierailijoiden valmennusjohdolla ei ollut rohkeutta ottaa maalivahtia pois maaliltaan ja hakea voittoa kuudella neljää vastaan.

Ärjypaidat kuitenkin taistelivat erän lopun hienosti, eikä ottelussa enää maaleja nähty.

– Kaikki piti olla kunnossa viimeiseen erään, mutta jotenkin meidän kärsivällisyys katosi siinä. Tuli muutama huolimaton kiekollinen ratkaisu, mitkä johti kaverin maaleihin, Marttila harmitteli.

– Totta kai kun kolmanteen erään tullaan tuohon rinnalle ja pystyttiin painamaan ohi, niin lämmittää todella paljon, Jouni Varis sanoi.

Jokipoikien pelit jatkuvat heti huomenna lauantaina vierasmatsilla Heinolan Peliittoja vastaan.

 

Maalit ja syöttäjät

10.22 Aleksi Rutanen (Aleksi Järvinen, Erno Hopponen) 0–1
41.35 Roni Viirlas (Fabien Bourgeois, Joonas Larinmaa) 1–1
50.30 Mika Koivisto (Timo Hiltunen, Joel Olkkonen) 2–1

Maalivahtien torjunnat

Joonas Harard, Jokipojat 6+7+5=18
Nico Viksten, Espoo United 3+11+14=28 (poissa 59.31–60.00)

Rangaistukset

Jokipojat 2x2 min = 4 min
Espoo United 4x2 min + Jesse Väkelä 5+PRK = 33 min

Yleisöä: 1 037

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
22 Eetu Rissanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen 
23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa 
61 Lauri Hukkanen– 21 Miro Väänänen – 50 Teemu Holttinen

41 Esa Lehikoinen – 70 Joel Olkkonen
77 Lassi Raitanen – 42 Eppu Rissanen
2 Roni Viirlas – 10 Jani Ollitervo
74 Fabien Bourgeois

30 Joonas Harald
(35 Teemu Kettunen)

 

Heilin tähdet

*** Eppu Rissanen

Eppu Rissanen taklasi ottelussa Espoo Uniteditia vastaan todella suuren määrän hyviä niittejä. Voitti lisäksi paljon kaksinkamppailuja ja pelasi kokonaisuutena erittäin jämäkän kamppailun. Vaikkei pisteitä plakkariin tullutkaan, oli puolustaja Rissasen esitys yksi kauden parhaimmista

** Roni Viirlas

Viirlas laukoi tarkalla kudilla Jokipoikien kannalta erittäin tärkeän tasoitusmaalin kolmannessa erässä. Maali oli raamikkaalle peruspakille jo kauden kymmenes täysosuma! Pelasi myös omassa päässä miehekkäästi.

* Joel Olkkonen

Olkkonen laukoi ottelussa espoolaisia vastaan peräti yhdeksän kertaa, mutta tällä kertaa kiekot eivät tolppaa lähemmäksi osuneet. Jakeli myös useita kovia puhtaita niittejä vastustajan pelaajiin.

 

Otteluennakko

Jokipoikien kolmen ottelun viikon toinen peli on perjantainen kotimatsi Espoo Unitedia vastaan. Kahdessa edellisessä pelissään hyvin oman pään puolustuspelissä onnistuneet ärjypaidat lähtevät hakemaan kolmatta voittoa putkeen espoolaisten kustannuksella. Luvassa on todellinen kuuden pisteen peli, sillä joukkueet ovat vain kahden pisteen päässä toisistaan pudotuspeliviivan päällä. Jokipoikien kokoonpanosta on varmuudella sivussa maalivahti Timo Niemi. Keskiviikkona pelin lopussa loukkaantunut kapteeni Samu Pitkänen on kokoonpanossa. Maalilla jatkaa Joonas Harald.

Jokipojat jatkoi jämäköitä otteitaan myös keskiviikkoisessa kotimatsissa Kokkolan Hermestä vastaan. Ärjypaidat puolustivat tiiviisti pitäen vierailijan poissa laadukkailta maalipaikoilta.

Vaikka ottelussa ei maalipaikoilla varsinaisesti juhlittu, oli Jokipoikien viimeistely kohdillaan joukkueen viedessä täyden pistepotin lukemin 5–1.

– Se oli iso peli meille. Tärkeät kolme pistettä saatiin ja päästiin sillä saralla eteenpäin. Puolustettiin jämäkästi ja pelattiin hyvä kotiottelu, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa.

Kahdessa Jokipoikien edellisessä pelissä ärjypaitojen maali on heilunut vain kertaalleen molemmissa peleissä.

Joko puolustusalueen puolustuspelaaminen on sillä tasolla, mitä vaaditaan pudotuspeleihin pääsyyn?

– On siinä vieläkin parantamista, mutta ollaan hyvällä tasolla. Se on ollut meille tavaramerkki, että lähes aina kun olemme voittaneet, niin olemme puolustaneet hyvin aktiivisesti koko kentän laajuudelta. Aina siinä puolustuspelissä on pientä viilaamista, mutta hyvään suuntaan mennään.

– Nyt kun ollaan saatu pakisto terveeksi, niin parit ovat vähän uusiutuneet osaltaan, ja se ottaa oman hetkensä. Hyvään suuntaan mennään, koko kentän puolustaminen viisikkona on erittäin tärkeää. Sitä viilataan kuitenkin ihan loppuun asti, Varis summaa.

Jokipojille sattui keskiviikon ottelussa, kuten muutamissa peleissä aiemminkin, vaikeuksia kakkoserässä kiekollisen pelaamisen suhteen omalla puolustusalueella.

Mitä lääkkeitä on löydettävissä siihen, ettei jouduttaisi kakkoserässä pitkiin puolustustaisteluihin omassa päässä?

– Siinä tulee laatuasiat esiin, että miten saadaan kiekot alueelta. Pitää olla nöyryyttä laittaa kiekko vaikka lasin kautta pihalle. Toinen asia on rytmittää peliä, että pääset rytmiin niin, että pystyt pitämään kiekkoa ja vaihtamaan kiekon kanssa. 

– Kuitenkin tilanteita tulee joka pelissä, ettet pääsekään vaihtamaan. Yleensä peli lähtee virheen kautta pyörimään omissa. Silloin pitää malttaa ja olla kärsivällinen, eikä pidä hötkyillä. Olemme puhuneet sitä, että lyödään vaikka pitkä kiekko.

– Siitä saa 20-25 sekuntia taukoa verrattuna siihen, että lähdettäisiin kiekon kanssa söhläilemään ja menetettäisiin kiekko, ja sitä kautta vastustaja saisi maalipaikkoja.

– Rytmin kanssa on tärkeää, että miten vaihdot pelaavat kakkoserässä. Sitten jos pelataan syvään, niin ei pelata syvään sen takia, että vastustajalle annettaisiin kiekko, vaan ajatus pitää olla se, että siinäkin päästäisiin kiekkoon, Varis analysoi.

Jokipojilla on runkosarjaa jäljellä kymmenen ottelua. Neljänteen sijaan ja kotietuun on tällä hetkellä matkaa seitsemän pistettä.

Toisaalta karsijan paikalla tällä hetkellä olevaan Hermekseen on matkaa 11 pistettä, joten panos kaikissa jäljellä olevissa otteluissa tulee olemaan erittäin suuri.

Miten tälläisessa tilanteessa pidetään pelaajien fokus vain seuraavassa pelissä ja yksittäisessä seuraavassa vaihdossa?

– Se on hyvin pitkälle henkistä. Jos pelaajat haluavat katsella sarjataulukoita tai pistepörssejä, niin sen kun katselevat. Ei siitä kannata peikkoa kellekään tehdä, tai mitä mediaa kuka seuraakin. Jokainen omalla tavallaan.

– Henkinen kantti on tärkeää, että pystyy sietämään kipua ja käsittelemään tunnetilaa yksittäisen vaihdon ja pelin aikana. Kun on vastustajalla momentumia ja kun itsellä menee hyvin, että miten ne pystyt käsittelemään. Ajatus on seuraavassa vaihdossa, ja niin sen pitääkin olla. Tapahtui kentällä mitä vaan, oli se hyvä tai huono muisto, niin ole sen kanssa se 10 sekuntia.

– Tärkeä asia on se meidän pelaaminen. Että meidän pelin rakenteet, poikien oma luovuus ja sitten se oma reagointi pelissä ovat siellä.

Jouni Varis toivookin joukkueen otteisiin lisää rentoutta, vaikka pelataan erittäin tärkeitä pelejä.

– Meidän pitää saada edelleen rentoutta tuohon pelaamiseen. Toki nyt on ollut tavallaan pudotuspelipelaamista jo pidemmän aikaa, ja se on varmasti vähän vienyt rentoutta. Sitä kuitenkin tarvitaan, ja kiekollinen peli paranee kun saadaan rennommaksi sitä pelaamista.

– Nämä ovat hyvin pitkälle henkisiä asioita ja niistä keskustellaan. Mitä pidemmälle kevättä mennään, niin tämä joukkue on osoittanut sen, että se pystyy pelamaan mitä tahansa joukkuetta vastaan, Varis toteaa.

– Valmistautumisprosessi ja henkinen kantti ovat kuitenkin niin iso osa peliä, että ei mieli tai tunne vie liikaa, tai ettei jää tunteen puolesta liian vajaaksi. Se on aina sellaista hienosäätöä niin yksittäisen pelaajan kuin koko joukkueen kanssa.

Espoo United ja Jokipojat ovat kohdanneet kuluvana kautena kahdesti, ja molemmilla kerroilla espoolaiset ovat vieneet täyden pistepotin.

Marraskuussa Mehtimäellä Jokipojat joutui taipumaan lukemin 2–4, ja vuoden 2018 ensimmäisessä pelissä pisteet jäivät Espooseen lukemin 3–1.

– Kaksi peliä ollaan pelattu, ja toinen olisi kyllä voitu voittaa. Vieraissa ei oltu jalalla liikkeellä ja oltiin aneemisia. Huomenna on uusi päivä. Vastustaja tulee jo torstaina Joensuuhun, Jouni Varis tietää kertoa.

Alkukaudesta Espoo United pelasi vahvan keskialueen trapin, eikä niinkään kovan karvauksen kautta. Joukkueen peli on kuitenkin hiukan muuttanut muotoaan kauden aikana.

– On siellä sitä trappia edelleen. Ei me mihinkään trappiin voida kaatua tai hakea sieltä syytä. On tässä monellakin joukkueella trappeja ollut. Syksyllä ei kovinkaan monella joukkueella ollut samaa. Nyt siellä alkaa jokaisella se risuaita olemaan, kun kevättä kohti mennään, Varis naurahtaa.

– Meillä oli trappi ensimmäisinä, ja sitä on jauhettu. Siitäkin on erilaisia variaatioita vastustajasta riippuen. Se on vaan se kiekon kanssa pelaaminen, viisikoiden etäisyydet kunnossa ja halu kiekkoon pitää olla jokaisella pelaajalla.

– Pitää pelata yksinkertaista lyhytsyöttöpeliä, niin ei se sen kummasempaa ole. Se vaatii sen rentouden kiekon kanssa, niin kyllä sen viidakonkin läpi mennään. Tietysti siinä pitää muistaa se, että viidakkoon ei pidä jäädä, koska sitä se viidakko haluaa.

– Pitää olla nöyrä. Lähtöpelaaminen ei ole missään pallopelissä sitä, että aina pääsee läpi. Pitää tunnistaa tilanne, että milloin lähdet haastamaan, että ei lähdetä liian isoilla riskeillä pelaamaan.

Jokipoikien pelaajistosta on varmuudella sivussa maalivahti Timo Niemi.

– Uskoisin, että viimeistään alkuviikosta saadaan tietoa, että kuinka kauan hän on poissa. Lääkäreiden sanomisten mukaan mennään.

Samu Pitkäsen pelaamisesta puolestaan päätetään pelipäivänä.

– Pitkänen sai päätällin keskiviikkona, ja hänen pelaamistaan katsotaan huomenna tarkemmin. Ei pitäisi olla vakavaa, mutta mitään ei pysty poissulkemaan.

Ottelu Espoo Unitedia vastaan alkaa Mehtimäellä kello 18.30.


 

Aiemmat kohtaamiset

 Jokipojat–Espoo United
2017: 2–4
2017: 3–2 vl.
2016: 4–1

Saldo: 2–0–1 (maalit 9–7)

Espoo United–Jokipojat
2018: 3–1
2017: 1–2 vl.
2016: 2–4 

Saldo: 1–0–2 (maalit 6–7)

Kommentit   

+6 #1 viljuri 08.02.2018 15:42
Miten ihmeessä Espoo-Unitedill a on varaa yöpyä Joensuussa? (Toivottavasti on käteiskauppaa tai osuuskauppaa.)
+9 #2 puumaila 08.02.2018 18:28
Pudotuspelitunn elmaa luvassa. 9 pisteen peli.
-11 #3 VasenPakki 08.02.2018 19:54
Mestiksen kuudes ja kahdeksas pelaa vastakkain ja liput otteluun ennakkoon 13/17 euroa ja ovelta 15/19!!!!! MIETTIKÄÄ onko tossa mitään järjeä???
-6 #4 ju.pe67 08.02.2018 20:15
Lainaus viljuri:
Miten ihmeessä Espoo-Unitedilla on varaa yöpyä Joensuussa? (Toivottavasti on käteiskauppaa tai osuuskauppaa.)

Mites ne talousasiat menikään. Taitaa espoolla olla vielä varaa tehdä muutama konkurssi ennenkuin ollaan lähelläkään joensuuta..
+6 #5 Petromax 08.02.2018 20:44
Lainaus VasenPakki:
Mestiksen kuudes ja kahdeksas pelaa vastakkain ja liput otteluun ennakkoon 13/17 euroa ja ovelta 15/19!!!!! MIETTIKÄÄ onko tossa mitään järjeä???

Persaukisen puhetta. Huomenna hallille ja kannustetaan tärkeät pisteet kotiin. Espoo ainut joukkue jota Jokipo ei vielä ole tällä kaudella voittanut. Nyt voitto himaan,”kuuden” pisteen peli
+7 #6 peluuri 08.02.2018 22:05
Osta se 13 euron lippu.. ihmeruikutusta lipun hinnoista ollut pitkin kautta. Itsekin alentaisin hieman hintoja ja erityisesti sellainen 49 e seisomakausari saattais toimia. Mutta jos lipun hinta on 13 e, niin sitten maksetaan 13 e miehekkäästi ja juodaan jossain 1 olut vähemmän..(mut hallilla normioluet)
+6 #7 Eastside22 08.02.2018 22:09
Jatketaan siitä mihin edellisessä jäätiin , oli todella hienoja kuvioita . Pakki osasto on sarjan parhainta ja härski maalilla on se lukko . TAISTELE JOKIPOOO!!!
-4 #8 VasenPakki 08.02.2018 23:28
Lainaus Petromax:
Espoo ainut joukkue jota Jokipo ei vielä ole tällä kaudella voittanut.


Eikä voita nytkään.

Lainaus peluuri:
Osta se 13 euron lippu..


En, ennenkuin seura ymmärtää reagoida kansan toiveisiin!!! Tunnelmaa halliin yleisön myötä ! Hermes pelissä oli katsojia taas 600 ja tunnelma sen mukainen!!!
+7 #9 ^ipe^ 09.02.2018 05:29
Suhteessa pelin tasoon niin liput ovat hinnakaita, mutta jollain se hommaa kuitenkin pyöritettävä joten ymmärrän lippujen hinnan. Varmaan joku 5€ seisomaan ja 10€ istumaan olisi suhteessa peliin tasoon sopiva, mutta tuskin niillä hinnoilla homma pyörisi taloudellisesti . En usko et halliin tulisi katsojia lisää jos hinnat olisi esim tuo 5/10€ muutama kymmenen max.
+5 #10 JTK 09.02.2018 07:31
Nuorten Mestiksen kärkijoukkue Jokipojat pelaa viikonloppuna kaksi kotipeliä. Ensin vastaan tulee sarjakolmonen Leki ja heti perään sarjakakkonen KJT Haukat. B-nuoret pelaa ensin kotona GrIFK:ta vastaan ja sitten vieraissa kohdataan Jukurit.

C-nuoret pelaavat kotona Kalpaa vastaan ja sitten matka vie Ouluun Kärppien vieraaksi. Tsemppiä peleihin kaikille! :)
-8 #11 jiikoo12345 09.02.2018 10:52
Lainaus ^ipe^:
Suhteessa pelin tasoon niin liput ovat hinnakaita, mutta jollain se hommaa kuitenkin pyöritettävä joten ymmärrän lippujen hinnan. Varmaan joku 5€ seisomaan ja 10€ istumaan olisi suhteessa peliin tasoon sopiva, mutta tuskin niillä hinnoilla homma pyörisi taloudellisesti. En usko et halliin tulisi katsojia lisää jos hinnat olisi esim tuo 5/10€ muutama kymmenen max.


konkuuurss! Hienoa talousosaamista sinulta........ ...
+7 #12 Paitsio 09.02.2018 11:15
No niin, johan täällä taas pääsi "vilttiketju" vauhtiin... :)
Itse ainakin kampean paikanpäälle aina kun on mahdollista, jo ihan sen tunnelman takia, vaikka voisin joka matsin seurata kotisohvaltakin . Lippujen hinnat ovat kauttaaltaan mestiksessä samaa tasoa, joten tuo urputus omaa seuraa kohtaan on ihan syvältä!
Eipä tuo liigamatsienkaa n taso aina ole kovin kummoista, ja siellä istumaliput ovat haarukassa 24-32 €. Joten eiköhän jätetä taas tuo negailu, ja nautitaan omien äijien peleistä.
Eiköhän tänään kannusteta oma seura voittoon, kukin tyylillään :) Tsemppiä JOKIPO!
-2 #13 puumaila 09.02.2018 11:19
Ärjyt on velvollinen tarjoamaan lipun hinnalle vastinetta, ja tietysti sellainen lie meininkikin. Siinä mielessä maltillinen hinnoittelu saattaisi toimia paremmin pitkässä juoksussa. Maksava yleisö kuitenkin on tässä se taho, jolle tuota hupia jäällä tarjotaan.
+5 #14 rizee 09.02.2018 13:07
Lainaus ju.pe67:
Lainaus viljuri:
Miten ihmeessä Espoo-Unitedilla on varaa yöpyä Joensuussa? (Toivottavasti on käteiskauppaa tai osuuskauppaa.)

Mites ne talousasiat menikään. Taitaa espoolla olla vielä varaa tehdä muutama konkurssi ennenkuin ollaan lähelläkään joensuuta..

Toisaalta Espoo taisi tehdä pelkästään viime kauden aikana enemmän tappiota kuin koko Jokipoikien historian aikana on tehty yhteensä.
+6 #15 Cånde 09.02.2018 14:18
Lainaus Korppu:

Ei pitäs tarttua provoihin mutta eikö teidän pojat oo päässy pelaamaan Jokipoikiin vai onko joku Jokipoikien sisältä pannu teidän muijia?

Mä veikkaan molempia!
Ihan turhaa noista lippujen hinnoista on itkeä jokaisessa ottelutopikissa , ne ei siitä tule halventumaan vaikka liian kalliit ovatkin. No, antaa trollien provota.

Isoja pinnoja tänään jaossa, voitto olisi tärkeää ottaa vähintään pilkuilla. Halonen voisi käyttää enemmän tulista rannelaukaustaa n, viime aikoina tullut parikin samankaltaista nättiä byyriä. Liekkö ollut Lehtisen oppipoikana? 4-3.
+1 #16 Repe 09.02.2018 15:11
Jokipojat voittaa 4-2. Lippujen hinnoista en valita, kun olen jäähallissa käynyt viimeksi 2016. Mutta huomioi Rauno Korpikin viimeksi paikalla ollessaan, lukemattomien harhasyöttöjen määrän, kun pelaajat yrittivät "nopeaa peliä". Jos joku haluaa haluaa Mestis-matsista maksaa esim. 13-15 euroa se heille suotakoon.
-6 #17 Repe 09.02.2018 15:56
Vertailuna Saipan lippujen hinnat: https://saipa.fi/fi-fi/article/slider/lauantaina-vastassa-hpk/5940/
+2 #18 Paitsio 09.02.2018 16:15
Lainaus Repe:
Vertailuna Saipan lippujen hinnat: https://saipa.fi/fi-fi/article/slider/lauantaina-vastassa-hpk/5940/

Jep, mutta nuo "halvimmat" istumapaikat ovat ns näköesteisiä paikkoja. Aivan samat hinnat kuin muillakin liigajoukkueill a, kategoriassa 23-32€. Mutta mitäpä näistä sen enempää. Eiköhän nämä piletti asiat ole käyty jo läpi moneen kertaan kauden aikana?
+2 #19 JTK 09.02.2018 16:27
Nyt on kyllä Korpulta ala-arvoista tekstiä!! Eiköhän tuon tasoiset huomautukset vois täältä poistaa, kun näitä lukee junnutkin! Ja vielä saa plussaa joiltain...., no kertoo sekin jotain?
+5 #20 hockey susiraja 09.02.2018 16:57
Pitänee minunkin osallistua tähän lippujen hinta keskusteluun, kylläpä porukka jaksaa narista että on liput kalliit mutta samalla vaaditaan joukkuetta joka pelaa, voittavaa kiekkoa. No millä se joukkue rakennetaan jos ei siitä saa mitään maksua periä tänä päivänä kun ei ilman saa mitään ja juu sponsorit kyllä on mutta se ei vaan riitä. Eli kylä olen sitä mieltä että liput on OK hintaiset ja sitä kautta saadaan kassaan tuloja joilla voidaan hankkia pelaajia, joilla olisi madollisuus pärjätä. Olkoon jokainen omaa mieltä asiasta mutta näin se vaan menee. Olen muuten seurannut joensuun jääkiekkoilua jo 80 luvulta asti tiiviisti oli sarjataso mikä tahansa.
+2 #21 JTK 09.02.2018 17:17
Itse seuraan kiekkoa aina junnuista eri tasoisiin aikuisten sarjoihin asti. Olen sanonut jo aiemmin ja sanon nytkin, että tällä hetkellä lippujen hinnat ja tuote eivät kohtaa Mestiksessä.

Näkisin, että kannattaisi kokeilla pudottaa lippujen hintoja ja katsoa tuoko se porukkaa halliin ja sitten sitä kautta tuloja oheismyynnistä. Ei tässä kohtaa ole menetettävää näillä katsojamäärillä , enkä tarkoita pelkästään Joensuuta.

Nää on näitä iäisyyskysymyks iä ja kaikilta löytyy oma mielipide. Suljetut sarjat ja runsas tarjonta median kautta voi olla vaikea voittaa vaikka lippujen hintoja laskettaiskin. Nää seikat vaikuttaa myös Liigaan eikä porukkaa käy sielläkään kuten ennen.
+4 #22 Repe 09.02.2018 19:27
Vaikkei Jokipoikiin liitykkään, niin aina kannattaa muistaa, että joskus elämä muuttuu "silmänräpäytyk sessä":https:// www.is.fi/sm-li iga/art-2000005 560421.html
+3 #23 Repe 09.02.2018 19:28
https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000005560421.html
+6 #24 JTK 09.02.2018 19:36
Lainaus Repe:
https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000005560421.html

Just katson Ässät-TPS matsia ja alussa oli liikuttava hetki, kun Otevrel kävi ottelun alussa jäällä. Hänen tyttärensä pudotti aloituskiekon.
+1 #25 Lptl 09.02.2018 19:49
Juuri olin tuossa sanomassa että kohta jos ei tuomarilinja muutu niin jotakuta sattuu, niin siellähän se napsahti Rissasta naamaan.
+5 #26 jones 09.02.2018 20:38
TONNI ON RIKKI! HURRAAA!
+6 #27 jones 09.02.2018 20:54
Aijaijai, kun Roki esittää huikean nousun ja tekee Jokipojille myyräntyötä ylöspäin!

Jokipojille huikea voitto, ilta on liki täydellinen. Kotietu, täältä tullaan!
+6 #28 jehill 09.02.2018 21:01
Tärkeät pisteet kairattiin! Jokipo!!! Espoon valmennukselta outo jäätyminen lopussa olis ollut mahdollisuus 6-4 yv?
+5 #29 Paitsio 09.02.2018 21:06
Ihan mahtavaa! Kiitos Jokipo!!! Äijät sen kun paranee kevättä kohti :)
+5 #30 Cånde 09.02.2018 21:23
Ei se kaunista ollut mutta tärkeä työvoitto! Fyysisyys oli kyllä silmiin pistävää läpi illan, tosi hyvää taklauspeliä lähes koko jengiltä. Pari kertaa kyllä tuomarit katsoi läpi sormien, olisi voinut viheltää jonkun jäähyn lisääkin. Vaikka kaksi vikaa erää Jokipoikien hallintaa niin Viksteniä ei kyllä päästy testaamaan kunnolla.

Huomenna ei saa lähteä takki auki Heinolaan, 9 pinnan viikko tekisi todella gutaa ja W olisi sieltäkin haettava jos kotiedusta halutaan haaveilla.
+5 #31 JTK 09.02.2018 21:25
Kiva huomata, että tonni meni rikki yleisön suhteen! Muutama satku lisää niin laitetaan Tutolle ja Rokille kampoihin.
+6 #32 Peks1 09.02.2018 21:38
Taisteluvoitto. Espoo oli tosissaan mutta joutui pettymään. Kova taisto oli. Mutta Jokipojat oli niukasti parempi.
+4 #33 Eastside22 09.02.2018 22:40
Lainaus Peks1:
Taisteluvoitto. Espoo oli tosissaan mutta joutui pettymään. Kova taisto oli. Mutta Jokipojat oli niukasti parempi.

Kyllä , juuri näin . Kyllähän härski maalisssa ollu tasasen varma , mut olkkonen näytti tänään osaamistaan . Asennetta huomiseen koitokseen . KIITOS JOKIPOOO!!!!
#34 Riffixi 09.02.2018 23:06
Paljon olen pelejä nähnyt,mutta ihmettelen Espoon valmennuksen ratkaisua lopussa. 6-4 vastaan olis ehdottomasti kannattanut yrittää. No,meille parempi. Yv oli kyllä luokatonta. Ei ollut Espoon av kummoista. Oskari Lehtinen jotenkin kiertelee ja kaartelee,eikä ole ytimessä. Pelaa yhdellä kädellä ja välillä jättää tilanteet kesken.
+1 #35 Reikäpallo 10.02.2018 00:15
Hyvä nousu 3.erässä. Huomenna voitolla TuTon ohi.
+1 #36 peluuri 10.02.2018 01:09
Hienoa,että on muitakin, jotka ymmärtävät, että lopussa on ehdottomasti haettava tasuria ilman maalivahtia (6-4), jos vastustaja saa jäähyn. Tää ei oo mielipidekysymy s, vaan fakta. Ihmeen typeriä lähes kaikki valmentajat. 3 maalin tappioasemassa saattavat pelata ylivoimaa 4 min. ennen loppua maalivahdin kanssa, käsittätöntä idiotismia.. Valmentaja viestittää tällöin pelaajilleen,et tei usko enää voittoon..Ja lopuksi.. Eipä muiden joukkueiden kotisivuilla uikuteta jatkuvasti lipunhinnoista, vaikka ovat samalla tasolla paljon epäviihtyisemmi ssä halleissa..Joka inen, joka on kannattaa ja on aidosti kiinnostunut Jokipojista, maksaa heittäen ja mielellään nykyisetkin lipunhinnat. Kaikki muu on pelkkää "uhmaikäisille" ominaista huomionhakua..

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste