Omat kasvatit kotivoiton takeena

Omat kasvatit kotivoiton takeena
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Omat kasvatit kotivoiton takeena
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Omat kasvatit kotivoiton takeena
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Omat kasvatit kotivoiton takeena
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–Hermes 5–1 (2–1, 1–0, 2–0)

Kauden neljäs kohtaaminen toi Jokipojille vihdoinkin voiton Kokkolan Hermeksestä. Keskiviikkoillan kamppailu Mehtimäellä päättyi isäntien eduksi selkein lukemin 5–1. Kotijoukkue puolusti hyvin ja onnistui myös käyttämään maalipaikat tehokkaasti hyväkseen. Ville Halonen vei isännät johtoon alivoimalla, ja hieman ennen avauserän puoliväliä Oula Uski (2+0) siirsi Jokipojat jo kahden maalin karkumatkalle. Esa Lehikoinen (1+1) täydensi joensuulaiskasvattien vahvaa iltaa 3–1-ylivoimamaalillaan toisen erän alkajaisiksi. Maalinteossa onnistui kolmikon lisäksi myös Mika Koivisto. Ärjypaitojen veräjällä Joonas Harald selvisi vain 18 torjunnalla.

 

Otteluraportti

Jokipoikien ja Hermeksen keskinäisessä kamppailussa Jokipojat oli kaikilla pelin osa-alueilla vierasjoukkuetta edellä. Jokipojat vei varsinkin kaksinkamppailuja hyvällä prosentilla itselleen. Jokipojat nousi voitollaan runkosarjassa sijalle kuusi.

– Ei ollut tänään palaa, ollaan rehellisiä siitä. Vastustaja oli selkeästi parempi. Valmentajan on tehtävä on miettiä miksi näin, ja sitä selvitetään, Hermeksen päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma summasi ottelun jälkeen.

– Iso peli varsinkin meille. Tässä on vähän sellaista "hitchcockia" koko ajan ollut tämä tekeminen. Tärkeät kolme pistettä, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis puolestaan lausui.

Heti ottelun alkuun molemmille joukkueille tarjottiin ylivoimaa. Hermeksen ylivoima toimi paremmin, mutta sen aikana verkkoja heilautteli kuitenkin Jokipojat.

Ville Halosen pääsi hyvän kiekonriiston ansiosta karkuun ja viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin tarkalla rannekudilla.

Erä eteni Jokipoikien lievässä hallinnassa. Ärjypaidat karkasivatkin jo kahden maalin karkumatkalle Oula Uskin ohjatessa Lassi Raitasen viivasta lähettämän kudin sisään.

Kahden pikamaalin jälkeen Hermes vaihtoikin maalivahtia. Kaksi aiempaa kautta Jokipojissa torjunut Samuel Jukuri sai tehdä tilaa Leevi Laaksolle, vaikka missään nimessä Jukuria ei voinut kummastakaan takaiskusta syyttää.

Hermeksen kiekollinen peli oli erässä ajoittain sekaista. Joukkueen syöttötyöskentely haki uomiaan, ja monesti Jokipojat pääsi kääntämään peliä keskialueella Hermeksen kiekonmenetyksen jälkeen.

Vähitellen Hermes hiukan paransi peliään, ja joukkue kavensikin ottelun Jesse Huhtalan maalilla.

Erässä nähtiin poikkeuksellisen vähän laukauksia maalia kohti. Jokipoikien Haraldille torjuntoja merkattiin vain kaksi, ja Hermeksen maalivahdeille vain kolme.

– Ensimmäinen erä kulminoituu siihen meidän ylivoimaan, ja siitä 1–0-maali. Kertoo siitä, että vastustaja oli parempi tänään kaksinkamppailutilanteissa, Pajuluoma kertasi.

– Hukattiin hirveä määrä kiekkoja sinisen pinnassa hyökkäysalueella ja vastustaja oikeastaan koko pelin hallitsi kenttätapahtumia, eikä päästy omaan peliin juuri lainkaan. Pieni toivonkipinä syntyi siinä 2–1-tilanteessa, hän jatkoi.

– Joukkue tuli hyvin peliin, ja totta kai avausmaali vähän helpotti. Olimme tehokkaita ensimmäisessä erässä kun saatiin kaksi maalia. Pystyttiin pelaamaan suhteellisen kypsästi ensimmäinen erä, Varis kiitteli suojattejaan.

Jokipojat pääsi heti toisen erän alkuun ylivoimalle, ja tällä kertaa ylivoiman toimivuus oli ainakin tuloksellisesti parempi.

Jokipojat karkasi takaisin kahden maalin karkumatkalle Esa Lehikoisen laukoessa siniviivasta ranteella kiekon verkon perukoille. Hermeksen Laakso oli tilanteessa voimaton, sillä hän oli vedon lähtiessä pahassa maskissa.

Molemmat joukkueet saivat kakkoserässä aikaiseksi hyviä pitkiä pyörityksiä hyökkäyspäässä.

Jokipojilla pyöritykset olivat aavistuksen vaarallisempia, mutta lisämaaleja erässä ei enää nähty parista hyvästä paikasta huolimatta.

Molemmat joukkueet puolustivat kärsivällisesti omaa maalinedustaansa, ja monesti irtokiekoissa oli ensimmäisenä puolustavan joukkueen pelaaja.

– Vastassa oli erittäin aktiivinen joukkue, joka puolusti todella hyvin. Henkisesti pelaajille varmasti aika vaikea peli, sitä kautta horjuttiin toisessa erässä, Varis myönsi.

– Meillä oli kiekon kanssa tekemistä. Toki johtui myös siitä, että vastustaja oli aktiivinen ja tuli joka puolelta päälle. Siinä ryhdyttiin hosumaan. Pidettiin vastustaja kuitenkin poissa maalipaikoilta, hän jatkoi.

Jokipojat lisäsi johtoaan kolmannessa erässä jälleen ylivoimalla Mika Koiviston laukoessa hänelle kimmonneen kiekon tyhjään maaliin. Vaikka Jokipoikien ylivoimapelaaminen oli ottelussa melko vaikeaa, oli viimeistely kuitenkin tehokasta.

Vaikka Hermes oli kolmannessa erässä kolmen maalin tappiolla, ei joukkueen otteissa näkynyt luovuttamisen merkkejä.

Hermeksen kirin lopetti kuitenkin Uskin illan toinen maali kahden miehen ylivoiman aikana.

Jokipoikien tempo hiukan laski ottelun loppua kohden, ja hallinta siirtyi vierailijoille. Parista hyvästa maalipaikasta huolimatta lisämaaleja ei ottelussa enää nähty.

– Kolmannessa erässä päästiin karkuun niin sitten oli helppo pelata, Varis sanoi. 

Jokipoikien kapteeni Samu Pitkänen loukkaantui ottelun kolmannessa erässä.

– Harmittava totta kai tuo Pitkäsen Samun loukkaantuminen. Jouduttiin kolmella sentterillä pelaamaan, ja peli hiukan sekosi. Toivotaan, että Samu on perjantaina kunnossa.

– Joukkueen yhteisestä pelistä, jota ollaan vähän tässä löydetty, niin siitä ei ollut tänään ripaustakaan. Kaikki kunnia vastustajalle. Tyhmää sanoa, että me pelattiin huonosti ja sen takia vastustaja voitti. Voi olla, että he tekivät meidät aseettomiksi. Ei ollut jakoa, 5–1 taululla, Pajuluoma päätti.

Jokipoikien pelit jatkuvat perjantaina kotiottelulla Espoo Unitedia vastaan.

 

Maalit ja syöttäjät

06.09 Ville Halonen 1–0 av.
09.32 Oula Uski (Lassi Raitanen, Eppu Rissanen) 2–0
14.20 Jesse Huhtala (Taavi Tiala) 2–1
21.40 Esa Lehikoinen (Oskari Lehtinen, Joonas Larinmaa) 3–1 yv.
42.42 Mika Koivisto (Samu Pitkänen, Joel Olkkonen) 4–1 yv.
48.02 Uski (Lehikoinen, Larinmaa) 5–1 yv.

Maalivahtien torjunnat

Joonas Harald, Jokipojat 2+10+6=18
Samuel Jukuri, Hermes 2+(0)+(0)=2 (vaihto 09.32/2–0)
Leevi Laakso, Hermes 1+10+4=15

Rangaistukset

Jokipojat 2x2 min = 4 min
Hermes 6x2 min + Tiala 10 min + Eetu Andersson 10 min = 32 min

Yleisöä: 859

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
22 Eetu Rissanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen 
23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa 
61 Lauri Hukkanen– 21 Miro Väänänen – 50 Teemu Holttinen

41 Esa Lehikoinen – 70 Joel Olkkonen
77 Lassi Raitanen – 42 Eppu Rissanen
2 Roni Viirlas – 10 Jani Ollitervo
6 Joni Muranen

30 Joonas Harald
(35 Riku Lindroos)

 

Heilin tähdet

*** Esa Lehikoinen

Lehikoinen oli Hermestä vastaan isossa roolissa niin tasakentällisin kuin myös erikoistilanteissakin. Hoiti perinteisesti puolustustyöskentelyn jämäkästi, ja nakutti siinä sivussa ylivoimilla tehot 1+1.

** Oula Uski

Uskilta on tällä kaudella nähty kokonaisuutena parempiakin pelejä kuin ottelu Hermestä vastaan, mutta kaksi hienoa ohjausmaalia on sellainen suoritus, ettei sitä voi jättää huomioimatta. Laukaisutehokkuus oli Hermestä vastaan täysi sata.

* Joonas Larinmaa

Kultakypärää päässään pitänyt Larinmaa oli jälleen kerran liukkaalla pelipäällä. Laitahyökkääjä aiheutti useasti hyökkäyspäässä suuria ongelmia Hermeksen puolustukselle, ja loi itselleen ottelussa pari loistavaa maalipaikkaa. Verkko ei heilunut, mutta syöttöpisteitä Larinmaa saalisti kaksi.

 

Otteluennakko

Ärjypaitojen kauden 2017–2018 runkosarjaa on jäljellä 11 ottelua, ja tällä viikolla on otteluohjelmassa luvassa kolme ottelua. Keskiviikkona ja perjantaina ovat kotimatsit, joissa asettuu vastaan ensiksi Hermes ja jälkimmäisessä Espoo United. Lauantaiksi Jokipojat matkustavat puolestaan Heinolaan kohtaamaan Peliitat. Jokipoikien kokoonpanosta on varmuudella sivussa maalivahti Timo Niemi. Ärjypaitojen maalilla aloittaa Joonas Harald.

Jokipoikien edellinen peli oli viime lauantaina Lempäälässä. Vieraspelikiertue käynnistyi mollivoittoisesti perjantaina Turussa rökäletappiolla, mutta lauantaina ärjypaidat pelasivat ehjän kamppailun tuoden pisteet kotiin numeroin 4–1.

– Parannettiin paljon perjantaista ja pelattiin hyvä vierasottelu. Viisikot pelasivat hyvin, ja molempiin suuntiin oli jämäkkää peliä. Vastustajalle ei paljoa annettu paikkoja. Hyvin pysyttiin poissa boksista, kuten pitääkin, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa.

Joukkue pystyi siis nollaamaan perjantaisen 0–5-tappion hyvin?

– Hyvinhän se TuTo-ottelukin lähti käyntiin, mutta toisen erän alkuun jäi sitten se meidän peli. Käytiin keskustelut perjantaina, joita jatkettiin vielä lauantainakin. Kukaan ei varmasti siihen otteluun ollut tyytyväinen, mutta lauantaina saatiin hyvä tasonnosto.

Jokipoikien hermokontrolli pysyi viikonlopun peleissä hyvin hallinnassa, eikä joukkue ottanut turhia jäähyjä. Verrattuna toissaviikon jäähysumaan, Jokipojat otti viime viikonloppuna kahteen peliin jäähyjä yhteensä 14 minuuttia.

– On hermokontrollista toki keskustelu pitkin kautta. Jos meillä on jäähyjä 46 minuuttia ja vastustajalla kaksi ja katsoo sen pelin, niin ei se putkeen mennyt tuomareillakaan, Varis muistuttaa toissaviikon IPK-matsista.

– Linja, kunhan se olisi oikeudenmukainen ja yhtenäinen molemmin puolin, on ollut häilyvä. Nyt viikonloppuna molemmissa peleissä linja oli ok.

– Kyllä siellä aiemmin tunteet kuumenivat pelaajilla kuten muillakin, vaikka eihän se tietenkään niin saisi olla. Peli on tunnepeliä, toivottovasti me siitä opittiin. Toivottavasti oppii se toinenkin osapuoli, Varis toivoo.

Ärjypaidat nousivat lauantaisen voittonsa myötä takaisin pudotuspeliviivan yläpuolelle.

Marginaalit ovat kuitenkin pudutospeliviivan tuntumassa todella tiukat, sillä tällä hetkellä sijalla kuusi olevalla Espoo Unitedilla on 58 pistettä, ja sijalla yhdeksän olevalla IPK:lla on pisteitä 56. Jokipojat on sijalla kahdeksan 57 pisteellään.

Sarjataulukossa toiseksi viimeisenä oleva Hermes on ollut ärjypaidoille kuluvalla kaudella vaikea vastus.

Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti, ja kahdesti Hermes on vienyt täyden pistepotin (3–1, 4–6) ja kertaalleen voiton jatkoajan kautta (4–3).

– Hermes on aktiivinen joukkue, joka paineistaa kovasti kahdella tai jopa kolmella pelaajalla. Joukkueella on aktiivinen träppi, ja se pelaa suoraviivaisesti kohti maalia, Jouni Varis arvioi.

– Hyökkäysalueella joukkue pistää aktiivisesti kiekkoa maalille. Viime vuoden puolella ei saatu heiltä mitään, tämän vuoden puolella ollaan jo sentään piste saatu.

– Edellinen peli oli meiltä paras peli heitä vastaan. Kun nimilistaa katsoo siellä, niin he olivat kauteen lähdettäessä yksi ennakkosuosikeista.

Joulukuun 19. päivä Hermeksen peräsimeen hyppäsi Ari-Pekka Pajuluoma. Joko Pajuluoma on tuonut omat mausteensa joukkueen peliin?

– Toki heillä oli syksyllä omat vaikeutensa, mutta he ovat nyt saaneet pelinsä kuntoon. On siellä jotain varmasti muuttunut, mutta en isoja eroja näe. Nyt he ovat kääntäneet niitä pelejä voitoiksi.

Hermeksessä SM-liigaseura Oulun Kärpistä lainalla oleva hyökkääjä Radek Koblížek on pelikiellossa lauantaisen taklauksen takia, joten hän ei ole pelikelpoinen ottelussa Jokipoikia vastaan.

Hermes on edellisen viiden vieraspelin perusteella Mestiksen toiseksi paras joukkue, sillä joukkue on saalistanut niistä 11 pistettä.

Jokipojat on puolestaan kymmenen edellisessä ottelussaan hankkinut eniten pisteitä koko Mestiksessä. Kymmeneen edelliseen peliin ärjypaidat ovat haalineet 21 pistettä.

– Huomista ajatellen laatu pitää olla ensimmäinenä asiana, se miten me kiekon kanssa pelataan. Puolustuksessa aktiivisuus ja ensimmäiset iskut pitää olla hyviä. Meidän pitää pystyä toimimaan viisikkona oikein paineen alla. Hyökätä pitää suoraviivaisesti ja on oltava jämäkkkä yksi vastaan yksi -tilanteissa.

Jokipoikien puolustaja Fabien Bourgeois on kuntoutumassa vähitellen täyteen pelikuntoon.

– Fabienin tilannetta katsotaan päivittäin, mutta hän harjoittelee jo täysillä joukkueen mukana, Varis kertoo.

Nyt Jokipojilla on poikkeuksellinen tilanne. Alkukaudesta pahasta pakkipulasta kärsinyt joukkue on saanut kaksi kovaa vahvistusta Joel Olkkosen ja Esa Lehikoisen paluiden myötä.

– Eilen oli sellainen päivä, että kaikki pakit olivat yhtä aikaa jäällä. 5.2. oli tosiaan sellainen päivä, Varis hehkuttaa.

Pakkien ollessa terveitä, tämä tietää sitä, että kokoonpanon ulkopuolelle jää hyviä Mestis-tason pakkeja. Minkälainen tilanne tämä on valmennuksen kannalta?

– Se on joukkueen, valmennuksen ja kaikkien kannalta hyvä tilanne. Ei tässä tilanteessa ole kuin hyvää. Kilpailu kasvaa, ja kaikkien pitää pelata hyvin laadukkaasti. Tämä antaa meille lisäarvoa. Toivotaan, että pysytään ehjänä, mutta yleensä pieniä juttuja sattuu.

– Nyt on reserviä, mitä ei ole aikaisemmin ollut. Eilen oli kiva mennä hallille ja kysyä Pasilta (fysiikkavalmentaja Pasi Kinnunen) ja Kelbeltä (apuvalmentaja Ville Väänänen), että mitä on erikoista kun katsoo tuonne taululle?

– Vähän aikaa miettivät ja sanoivat, että hei meillä on kaikki pakit käytössä. Se on upea juttu.

Ottelu Hermestä vastaan alkaa Mehtimäellä kello 18.30.


 

Aiemmat kohtaamiset 

 Jokipojat–Hermes
2017: 4–6
2017: 3–5
2016: 2–3 ja.
2016: 5–0 (playoffs)
2016: 2–1 (playoffs)
2016: 2–4 (playoffs)
2016: 4–1 (playoffs)
2016: 2–4
2015: 2–3
2015: 2–0 (Suomi-sarja playoffs)
2015: 8–3 (Suomi-sarja playoffs)
2014: 2–4 (Suomi-sarja)
2006: 5–3
2005: 3–4
2005: 6–8
2004: 4–4
2000: 4–4
2000: 2–2

Saldo: 6–3–8 (maalit 59–54)

Hermes–Jokipojat
2018: 4–3 ja.
2017: 3–1
2017: 7–2
2016: 1–2 ja.
2016: 9–3 (playoffs)
2016: 3–5 (playoffs)
2016: 2–1 (playoffs)
2015: 1–4
2015: 3–4
2015: 1–4 (Suomi-sarja playoffs)
2014: 3–4 vl. (Suomi-sarja)
2006: 1–7
2005: 2–3
2005: 4–1
2004: 3–1
2001: 7–0
2000: 4–6

Saldo: 8–0–9 (maalit 58–51) 

Kommentit   

+6 #1 JTK 06.02.2018 19:08
Hienoa, että kaikki pakit ovat käytössä ja nyt vaan niistä ne oikeat ja nälkäiset kentälle! :)

Käykää tsekkaa junnu jokipoikien facesta, kun suurarvonnan pääpalkinto Hyundai luovutettiin uusille omistajille Merja Räsäselle ja Jarkko Kalliselle. Hieno auto varsinkin livenä ja onnittelut vielä kerran! :)
+8 #2 Eastside22 06.02.2018 20:15
Huominen peli on erittäin tärkee niille syöpä lapsille , jotka ottelu isäntä on kutsunut . Lasten läsnäolon kunniaks on kaikenlaista tapahtumaa , eräs kuuluisa lätkä immeinenkin on myös paikalla . Joten , tullaan hallille isolla porukalla ja annetaan kannustksen kautta hieno elämys heille , se on vähintä mitä voidaan antaa ja se siivittää Äijät voittoon .
+3 #3 JTK 06.02.2018 21:40
Yhteensä yksitoista II-Divarin joukkuetta on ilmoittanut halukkuudestaan osallistua Suomi-sarja karsintaan mikäli voittavat oman lohkonsa. Kopla on yksi näistä joukkueista.
+1 #4 JTK 06.02.2018 22:05
Huh huh mikä taistelu Jypiltä! Hieno voitto ja CHL-kannu ja muhkea rahapotti Suomeen Jypinkylään!!! Siitä sai Ruottalaiset! 0-2 ja vika tyhjiin ja Olkinuoralle nollapeli! :)
-8 #5 Riffixi 07.02.2018 07:33
Karjalaisen otteluilmoituks essa ei sanaakaan tästä syöpälapsille suunnatusta ottelusta. Ei myöskään muuta juttua.
+9 #6 JTK 07.02.2018 09:42
Hieno ele Röschin Empulta "luovuttaa" otteluisännyys Sykkyrä Ry:n käyttöön ja auttaa sekä piristää näin syöpälapsien arkea taistelussa vaikeaa sairautta vastaan. :)
+3 #7 rokkipoika 07.02.2018 12:36
Miksi Niemi ei ole mukana?
-7 #8 Riffixi 07.02.2018 14:46
Timo niemi. Jo vuosia reissannut useissa seuroissa. On saanut näyttöpaikkoja mutta jokin mättää. Myös loukkaantumiset sotkeneet uraa.
+9 #9 Repe 07.02.2018 15:44
Jokipojat-Herme s 5-1 saa käyttää....:)
+5 #10 hockey 07.02.2018 16:46
Hermes tulee aika heikolla rosterilla.
Pisteet Joensuuhun.
-6 #11 VasenPakki 07.02.2018 17:02
Lainaus Riffixi:
Timo niemi. Jo vuosia reissannut useissa seuroissa. On saanut näyttöpaikkoja mutta jokin mättää. Myös loukkaantumiset sotkeneet uraa.

Taitaa vaivat olla pään sisällä. Kiertolaisen elämä elämä kertonee uskomattoman huonosta ja heikosta kärsivällisyyde stä.

Tänään 3-4- tappio ja tuomareiden piikkiin laitetaan jo etukäteen tämäki matsi, niinkuin täällä on tapana ollu!!
+6 #12 JTK 07.02.2018 17:11
Lainaus hockey:
Hermes tulee aika heikolla rosterilla.
Pisteet Joensuuhun.

Puuttuuko niiltä pelaajia? Kuiri on kuulema ainakin kokoonpanossa. Pääsee vaihteeksi vetämään entisessä kotihallissaan! :)
+5 #13 hockey 07.02.2018 17:16
Lainaus JTK:
Lainaus hockey:
Hermes tulee aika heikolla rosterilla.
Pisteet Joensuuhun.

Puuttuuko niiltä pelaajia? Kuiri on kuulema ainakin kokoonpanossa. Pääsee vaihteeksi vetämään entisessä kotihallissaan! :)

Kolme A-junnua mukana.
+6 #14 hockey 07.02.2018 17:19
Lainaus VasenPakki:
Lainaus Riffixi:
Timo niemi. Jo vuosia reissannut useissa seuroissa. On saanut näyttöpaikkoja mutta jokin mättää. Myös loukkaantumiset sotkeneet uraa.

Taitaa vaivat olla pään sisällä. Kiertolaisen elämä elämä kertonee uskomattoman huonosta ja heikosta kärsivällisyydestä.

Tänään 3-4- tappio ja tuomareiden piikkiin laitetaan jo etukäteen tämäki matsi, niinkuin täällä on tapana ollu!!


Ompa surkeita kommenteja. Jos Niemi olisi kunnossa niin varmasti olisi mukana.
+5 #15 Peks1 07.02.2018 20:51
Hyvä jätkät. Hyvää Joukkuepeliä. Joka jätkä hoiti tonttinsa.
+7 #16 jones 07.02.2018 21:39
Lainaus Repe:
Jokipojat-Hermes 5-1 saa käyttää....:)


\o/
+7 #17 Petromax 07.02.2018 21:48
Nyt on Hermeskin voitettu,perjan taina Espoo kumoon. Silloin olisi Jokipojilla voitto kaikista Mestisjoukkueis ta tällä kaudella. Itse pelistä sen verran,että paremmallakin pelillä on tullut takkiin. Tässä vaiheessa kautta täydet pisteet on se tärkein juttu. Maaleja tuli alivoimalla,yli voimalla ja tasakentällisin hyvällä prosentilla.
Perjantaina pisteet,niin sarjasijoituski n ehkä paranisi. Vasuripakki se vain jaksaa negailla,kyllä elämä on vaikeeta.
+6 #18 Eastside22 07.02.2018 21:49
Olipa hienoja kuvioita , harjotuksen kautta keskinäinen symbioosi on löytyny . Härski hoiti taas hyvin tonttinsa , kuin myös pakit . Lapset varmaan nauttivat pelistä , toivon niin . KIITOS JOKIPOO!!!!
+3 #19 Korppu 07.02.2018 23:18
Olipas tasapainoinen esitys Jokipojilta tänään. Lopussa toki meni hieman pelailuksi mutta se on ymmärrettävää tästä on hyvä jatkaa kohti Espoon kaatoa. Kiitos Jokipo!

Ps. Makkara oli tänään tarpeeksi kuumaa ja hallissa muutenkin viihtyisää erityis propsit jäänpuhdistus neitosille :)
+3 #20 JTK 08.02.2018 07:27
Hieno ja selkeä voitto. Seuraavaksi kaatuu sitten Espoo. Oliko siellä kuka kuuluisa lätkäimmeinen paikalla, kuten Eastside ennakoi?

Tänään on todella mielenkiintoine n juttu Karjalaisessa JoKP:n värikkäistä vaiheista silloin,kun Jari Hirsimäki pelasi joukkueessa. Hirsimäki on itsekin aikamoinen persoona mitä olen tarinoita kuullut hänen entisiltä pelikavereiltaa n.
+3 #21 JTK 08.02.2018 07:32
Se kuuluisa lätkäimmeinen on kuulema Rauno Korpi! :)
+2 #22 peluuri 08.02.2018 08:14
Oli ehkä tasapainoinen esitys, mutta myös todella sekava matsi, johon myös vastustaja syyllinen. Paljon alasarjakiekon tyyppisiä vaihtoja. Ylivoimaprosent ti oli loistava, vaikka ylivoima oli huonoa lukuunottamatta 5-3 -ylivoimaa. Tosin ylivoimaprosent tia tai mv-n torjuntaprosent tia ei koskaan tulisi laskea yksittäisistä matseista, koska ne eivät kerro muusta kuin sattumista..
+5 #23 rizee 08.02.2018 10:09
11 viimeisimmästä ottelusta vain 3 tappiota. Hienoa Jokipojat! Ainahan Jokipojat on ollut keväällä parhaimmillaan, joten toivotaan nytkin. Veikkaan, että siellä ei ole juurikaan yhtään seuraa, joka haluaisi Jokipojat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaan.

Viimeiset 9 kotipeliä, katsojamääräkin orastavassa kasvussa?

Peliitat 707
K-Vantaa 732
SaPKo 836
KeuPa 715
Roki 912
SaPKo 801
TuTo 825
IPK 823
Hermes 859

Huomenna sitten 1000 rikki!
+3 #24 Peks1 08.02.2018 10:26
Minä menen huomenna peliin, tulkaa muutkin. Huomenna on kolmen pitstopin taktiikka: kahvi, kalja, makkara.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste