Voittoputkelle tyly päätös

Voittoputkelle tyly päätös
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Voittoputkelle tyly päätös
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Voittoputkelle tyly päätös
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Voittoputkelle tyly päätös
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–IPK 3–5 (1–1, 1–3, 1–1)

Jokipoikien neljän komean perättäisvoiton sarja katkesi perjantai-iltana tylysti. Mehtimäellä vieraillut Iisalmen Peli-Karhut ryöväsi matkaansa täyden pistepotin ja kiristi samalla entisestään tilannetta pudotuspeliviivan tuntumassa. Kamppailu oli kokonaisuutena varsin tasainen, mutta IPK oli maalineduspelissä selkeästi isäntiä terävämpi. Jokipojat sortui myös jäähyilyyn, eivätkä rangaistuksia ottaneet vain pelaajat; päätöserässä päävalmentaja Jouni Varis komennettiin ulos vaihtoaitiosta. Jokipoikien osumat iskivät Oula Uski, Oskari Lehtinen ja Mika Koivisto (1+1). Maalilla Joonas Harald torjui 29 kertaa.

 

Otteluraportti

Jos Jokipoikien puolustuspeli on ollut hyvin kuosissaan viime otteluissa, niin samaa ei voi joukkueen puolustuspelaamisesta sanoa Iisalmen Peli-Karhuja vastaan.

– Edellisiin peliin ollaan saatu hyviä esityksiä, mutta tänään valitettavasti ainakin puolustussuuntaan oli ihan ohipeli. Karmeata puolustustamista paikoittain, Jokipoikien ottelusta ulos komennettua päävalmentajaa Jouni Varista lehdistötilaisuudessa tuurannut apuvalmentaja Ville Väänänen kertasi.

– Kolmas vieraspeli meillä putkeen ja kolmas voitto. Ylpeä olen joukkueesta. Kotijoukkue oli kova. Välillä olet purjeessa omissa, mutta tänään jaksettiin tapella keskustassa. Otettiin kroppaan kiekkoa. Olen sitä mieltä, että ansaittiin nämä pisteet, Iisalmen Peli-Karhujen päävalmentaja Janne "Jasi" Sinkkonen sanoi.

Myös Jokipoikien hermokontrolli oli ottelussa pahasti kateissa. Kieltämättä osa tuomareiden tuomioista oli käsittämättömiä, mutta oli Jokipojilla myös osansa, sillä täysin tarpeettomia tyhmiä jäähyjä joukkue otti ottelun aikana useita.

– Tuomareista sen verran, että en kyllä tiedä milloin olisi tämmöistä peliä ollut, Väänänen päivitteli.

– Aika yksipuolisesti tuli meille boksia. Kuten Jasi sanoi, he ansaitsivat voiton, ja varmasti olisivat voittaneet ilman tuomareidenkin apua tänään. Siinä mielessä itselle jäi vähän paska maku kun jouduttiin kärsimään siitä kolmannesta osapuolesta. IPK oli tänään parempi, hän jatkoi.

Ensimmäinen erä oli kokonaisuutena tasainen. Ensimmäisen maalin viimeisteli vierailija terävän hyökkäyksen päätteeksi.

Ottelun alku sujui IPK:n hallinnassa, mutta mitä pidemmälle erä eteni, sitä enemmän hallinta siirtyi Jokipojille.

IPK kuitenkin suojeli tiiviisti omaa maalinedustaansa, eikä ärjypaitojen hyökkäyspään pyöritykset tuottaneet paljoa maalipaikkoja.

Jokipoikien erän ehdottomasti paras hyökkäysvitja oli kolmoskenttä Mika Koivisto-Oula Uski-Joonas Larinmaa.

Kolmoskenttä tasoittikin ottelun. IPK:n puolustusalueella olleen irtokiekon Joonas Larinmaa sai kiinni hyvän liikkeensä ansiosta. Hän toimitti kiekon maalin eteen, josta se pomppi yksin olleelle Uskille.

Uski veivasi IPK:n maalivahti Aleksi Aution kahville hienon harhautuksen päätteeksi.

Vierailija laukoi erän aikana paikasta kuin paikasta, ja Jokipoikien Joonas Harald joutuikin venymään erässä kiekon tielle 14 kertaa Aution torjuessa kahdeksan kiekkoa.

– Ensimmäinen kymppi oli meiltä aivan loistavaa. Taidettiin johtaa maalipaikoissa 6–1 siinä. Siinä pelasimme varmaan kauden parasta peliä. Toki seuraava kymmenminuuttinen oli kaverin, Sinkkonen kertasi.

Toisen erän ensimmäiseen vajaaseen kahteen minuuttiin joukkueet viimeistelivät kaikista maalipaikoistaan. Jokipojat viimeisteli ensimmäisestä hyökkäyksestään. Hyvästä maalipaikasta Oskari Lehtisen kova ranne upposi sisään.

Jokipoikien parissa aiemmassa kotipelissä pelaaminen on ollut kakkoserässä vaikeahkoa, ja sitä se oli myös tänään.

Jokipoikien johto kesti vain 50 sekuntia Henri Fominin tasoittaessa pelin. 36 sekunnin päästä tasoituksesta vierailija jo johti ottelua.

Jokipojat sortui heikkoon oman pään kiekolliseen peliin, ja IPK vei myös suuren osan kaksinkamppailuista.

Kotijoukkue sortui kakkoserässä jäähyilyyn. Kotijoukkueen alivoima toimi hyvin, mutta yksi takaisku alivoimalla kuitenkin tuli vierailijoiden hienon kuvion myötä.

Erän loppuun Jokipojat joutui kahden miehen alivoimalle Lauri Hukkasen ja Roni Viirlaksen turhien jäähyjen myötä. Kahden miehen alivoiman joukkue taisteli kuitenkin esimerkillisesti.

Sen mitä kotijoukkue pääsi kakkoserässä pelaamaan viidellä viittä vastaan, oli joukkueen hyökkäyspelissä tuttua raikkautta, mutta vierailijat suojelivat omaa maalinedustaansa esimerkillisesti.

Kolmannen erän alussa vierailija karkasi jo kolmen maalin karkumatkalle. Jokipojat ei tilanteesta kuitenkaan lannistunut, vaan joukkue vei pelin väkisin vierailijoiden päätyyn.

Hyvän ottelun pelannut Koivisto kavensi ottelun lyödessä maalinedusruuhkassa pyörineen kiekon sisään. Jokipoikien hyvä kiri katkesi kuitenkin joukkueen ottamiin jäähyihin. Tunteet löivät selkeästi yli niin kaukalossa kuin myös kaukalon laidalla.

Jokipojat joutui pelaamaan kahden miehen alivoimaa myös kolmoserässä. Kahden miehen alivoima toimi kakkoserän tapaan hyvin.

Jokipojat haki kavennusta vielä ilman maalivahtia, mutta hyvistä maalipaikoista huolimatta ottelussa ei enää maaleja nähty.

– Jos jotain negatiivista meidän pelistä haetaan, niin se on viidellä kolmea vastaan ylivoima. Peli olisi pitänyt paketoida tänään sillä. Viidellä neljää vastaan ylivoima toimi, mutta viidellä kolmea vastaan ei toiminut, "Jasi" lausui.

– Toki lämmittää kahden miehen alivoimat, joita parikin kertaa pitkät pätkät tapettiin. Sieltä löytyi ryhtiä puolustuspeliin, mutta muuten huomiseen sitä pitää parantaa, jos meinataan yhtään SaPKoa haastaa vieraissa, Väänänen viittasi Jokipoikien huomiseen otteluun SaPKoa vastaan.

 

Maalit ja syöttäjät

01.14 Tatu Kokkola (Niko Putkonen, Jussi Viitanen) 0–1
12.10 Oula Uski (Joonas Larinmaa, Mika Koivisto) 1–1
20.21 Oskari Lehtinen (Ville Halonen, Tuukka Rajamäki) 2–1
21.11 Henri Fomin (Lauri Heinonen, Kokkola) 2–2
21.47 Aleksi Hämäläinen (Valtteri Pihlajamäki, Fomin) 2–3
30.18 Topi Piipponen (Viitanen, Iiro Sulin) 2–4 yv.
43.09 Pasi Kouvalainen (Piipponen) 2–5
46.45 Koivisto (Larinmaa, Wiljami Kupiainen) 3–5

Maalivahtien torjunnat

Joonas Harald, Jokipojat 14+8+7=29
Aleksi Autio, IPK 8+7+11=26

Rangaistukset

Jokipojat 8x2 min + Miro Väänänen 10 min + Jouni Varis PRK = 46 min
IPK 2 min

Yleisöä: 823

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
22 Eetu Rissanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen 
23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa 
50 Teemu Holttinen – 21 Miro Väänänen – 61 Lauri Hukkanen
17 Teemu Väisänen

6 Joni Muranen – 70 Joel Olkkonen
2 Roni Viirlas – 3 Wiljami Kupiainen
77 Lassi Raitanen – 10 Jani Ollitervo

 
30 Joonas Harald
(35 Antti Makkonen)

 

Heilin tähdet

*** Mika Koivisto

Raskaan työn raataja Koivisto pääsi jälleen  myös pisteille. Tehojen 1+1 lisäksi pelaaminen alivoimilla oli tututusti esimerkillistä. Koivisto kellotti IPK:ta vastaan hyökkääjistä eniten peliaikaa.

** Joonas Larinmaa

Vikkelä väkkärä Larinmaa oli Jokipoikien näkyvimpiä pelaajia. Yhteispeli ketjun muiden lenkkien eli Mika Koiviston ja Oula Uskin kanssa toimii esimerkillisesti. Kahden syöttöpisteen lisäksi Larinmaalla oli pari hyvää maalipaikkaa, mutta tällä kertaa ei uponnut.

* Joel Olkkonen

Olkkosen nousuja kiekon kanssa omalta alueelta on hienoa katsoa. Toi useasti kiekon hyökkäysalueelle hyvän luistelunsa ja kiekonkäsittelynsä ansiosta. Pisteitä ei plakkariin tällä kertaa kertynyt, mutta kokonaisuutena Olkkonen oli Jokipoikien illan paras puolustaja.

 

Otteluennakko

Kovaan vireeseen äityneen Jokipoikien otteluohjelmassa on tällä viikolla kaksi ottelua. Perjantaina vastaan asettuu kotimatsissa Iisalmen Peli-Karhut, ja lauantaiksi ärjypaidat matkustavat Itä-Savoon kohtaamaan Savonlinnan Pallokerhon. Perjantaina Jokipojilla on mahdollisuus jatkaa kovaa virettään ja voittaa viides peli putkeen. Ärjypaidat ovat saaneet vähitellen pelaajia pois sairastuvalta, mutta valitettavasti joukkueessa on liikkeellä flunssaa. Jokipoikien kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa puolustajat Fabien Bourgeois ja Eppu Rissanen. Myös Esa Lehikoinen on joutunut jäämään ennakkotiedoista poiketen pois. Maalilla jatkaa Joonas Harald.

Jokipoikien neljäs peräkkäinen voitto tuli vakuuttavasti viime lauantaina vierasmatsissa sarjajumbo Heinolan Peliittoja vastaan. Jokipoikien viimeistely oli murhaavaa loppunumeroiden ollessa 2–7.

– Siinä pelissä olimme tehokkaita ja käytimme maalipaikat hyödyksi. Haastavat lähtökohdat oli otteluun, kun alla oli kaksi isoa kotivoittoa ja lähtökohtaisesti altavastaaja vastassa, jolla ei ollut mitään hävittävää. Hyvin joukkue pystyi käsittelemään tilanteen ja saimme Heinolassa ehjän esityksen, Jokipoikien apuvalmentaja Ville Väänänen kertaa.

Tuukka Rajamäki sekä Joonas Larinmaa viimeistelivät Heinolassa molemmat hattutempun mieheen. Onko pelaajistossa näkynyt kohonnut itseluottamus ja oikeanlainen rentous maalipaikoissa?

– Totta kai kun onnistumisia tulee, niin itseluottamus kasvaa, ja sitä kautta rentous myös niissä maalipaikoissa lisääntyy. Hienoa, että onnistumisia on tullut laajemmalta rintamalta, ettei olla enää niin paljoa muutamien pelaajien varassa.

Jos joukkueen viimeistely on ollut tehokasta, niin myös omiin on mennyt vähän maaleja. Edellisessä neljässä pelissä kiekko on päätynyt omiin yhteensä kuusi kertaa.

– Olemme keskittyneet puolustuspelin aktiivisuuteen ja viisikon tiiviyteen. Isoja määriä alivoimaakin ollaan pystytty tappamaan. Alivoima on onnistunut, ja viisikon tiiveys on saatu pidettyä hyvänä omassa päässä, Väänänen summaa.

Jokipojat onkin koko Mestiksen viiden edellisen pelin kuntopuntarin perusteella paras joukkue kerättyään viidestä pelistä kahta pistettä vaille täydet pojot.

Vaikka Jokipojat on viime peleistä saalistanutkin voittoja, ovat varsinkin kakkoserät olleet ajoittain vaikeita. Mistä tämä johtuu?

– Toki se on sinällään inhimillistäkin, että pelissä tulee niitä hetkiä jolloin on vaikeita paikkoja, ja meillä ne ovat nyt sattuneet muutaman kerran kakkoserään.

– Siinä on hyvän ensimmäisen erän jälkeen lähdetty pelaamaan liian kiekollisesti omassa päässä, ei ole purettu silloin, kun on paikka ollut. Sen takia vaihdot ovat venyneet, ja kakkoserissä vastustaja on saanut otetta myös jäähyjen kautta, Ville Väänänen miettii.

– Ei ole mitään yhtä syytä, miksi kakkoserissä oltaisiin oltu vaikeuksissa. On siellä hyviäkin kakkoseriä ja hyviä jaksoja ollut. Pitkien vaihtomatkojen takia keskialueen pelaaminen pitää pitää yksinkertaisena, etteivät vaihdot venyisi ja päästäisiin kokonaisena viisikkona vaihtoon.

Jokipojat ja Iisalmen Peli-Karhut ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Mestiksen Revanssiviikonlopun matseissa molemmat joukkueet voittivat kotipelinsä (4–0, 5–2).

– IPK on työteliäs ja vahvasti kamppaileva vastustaja, että mitään ei varmasti ilmaiseksi saada. Vastus on sinällään tuttu, kun pari kertaa ollaan kohdattu niin harjoitus- kuin runkosarjapeleissä, että mitään suuria yllätyksiä ei heidän pelaamisessaan pitäisi olla.

– Työmäärän pitää meillä olla ihan tapissaan, jos meinataan kotivoitto ottaa. IPK ei varmasti helpolla nahkaansa myy, Väänänen uskoo.

Joukkueiden välillä on eroa neljä pistettä. Jokipojat on sijalla seitsemän 52 pisteellään, ja IPK hengittää ärjypaitojen niskaan sijalta yhdeksän 48 pisteellään.

Kun runkosarja alkaa olemaan jo pikkuhiljaa ehtoopuolellaan (Jokipojilla otteluita jäljellä 15, IPK:lla 14), on kamppailusta luvassa niin sanottu kuuden pisteen peli.

– Joukkueen kanssa ollaan viimeiset pari viikkoa jo keskusteltu, että tavallaan meille nämä pelit ovat jatkuvasti melkein kuin pudotuspelejä. Ei nyt yksittäisiä pelejä nosteta muita korkeammalle, mutta jokainen peli on tässä vaiheessa kautta tärkeä. Samoista sijoista taistellaan monien joukkueiden kanssa. Jokainen piste on tärkeä.

IPK pelaa kotipelinsä kapeassa kaukalossa, mutta Mehtimäen kaukalo on Mestiksen leveimpiä. Tuoko tämä edun Jokipojille?

– Katsoimme IPK:n viime viikon pelejä, missä he kävivät ottamassa voiton muun muassa Espoosta, jossa on iso kaukalo. IPK pystyy myös isoissa kaukaloissa pelaamaan hyvää jääkiekkoa. Meidän toki pitää pystyä ottamaan peli kotikaukalossa heti haltuun alusta asti ja määrätä pelin tempo.

Jokipojat on saanut pois ukkoja sairastuvalta, mutta nyt joukkueessa on liikkeellä flunssaa. Puolustaja Eppu Rissanen on näillä näkymin sivussa kuumeen takia.

– Pikkuisen flunssaa kopissa pyörii. Toivottavasti nyt ei enää sen enempää ukkoja tipu, Ville Väänänen toivoo.

Maalivahti Timo Niemi on Väänäsen mukaan vähitellen kuntoutumassa pelikuntoon.

– Timo on tämän viikon ollut jäillä mukana ja alkaa lähestyä pelikuntoa.

Ottelu Jokipoikien ja IPK:n välillä alkaa kello 18.30.

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–IPK
2017: 5–2
2016: 2–5
2016: 0–2
2015: 8–4 (Suomi-sarja)
2015: 4–0 (Suomi-sarja)
2014: 3–4 (Suomi-sarja)

Saldo: 3–0–3 (maalit 22–17) 

IPK–Jokipojat
2017: 4–0
2017: 2–1
2016: 2–5
2014: 2–1 ja. (Suomi-sarja)
2014: 2–7 (Suomi-sarja)
2014: 4–7 (Suomi-sarja)

Saldo: 3–0–3 (maalit 16–21)

Kommentit   

+1 #1 Cånde 25.01.2018 19:46
Harald huomenna maaliin ja Niemi lauantaina jos on kunnossa? IPK syttyy kuuden pisteen kamppailuun mutta pisteet kairataan 4-3 Joensuuhun. Lehtinen tekee kaks.
#2 JTK 26.01.2018 07:52
Eiköhän Jokipoikien lento jatkune. Äijillä on nyt hyvä itseluottamus ja silloin yleensä tapahtuu hyviä asioita. Tsemppiä!

A-nuoret pelaa kahdesti Hokkia vastaan, lauantaina Kajaanissa ja sunnuntaina kotona. B-nuoret pelaa kotonaan IPK/Kalpaa ja Hermestä vastaan. C-nuorilla on ensin vieraspeli Kuopiossa ja sitten kotipeli sarjakärkeä Kärppää vastaan.
-2 #3 puumaila 26.01.2018 09:23
Iisalamen pojilla pelko persiissä...pis teet jiäp joinsuuhun.
+1 #4 rizee 26.01.2018 10:12
Sarjan huonoin vierasjoukkue vastassa. Tänään pitää pisteet jäädä Joensuuhun. Hallille kannustamaan tänään! Jokipo!
-6 #5 JTK 26.01.2018 10:31
Kappas, Espoo Unitedin luottopuolustaj a Jimi Santala (3+12=15) siirtyy Saksaan.
#6 Repe 26.01.2018 15:55
Jokipoikien voitto 4-1.
-2 #7 rizee 26.01.2018 17:22
6-4
+2 #8 jussi 26.01.2018 20:26
Mitä tapahtuu, onko IPK noin hyvä vai antaako kotijoukkue siihen mahdollisuuden? ??
+2 #9 möly 26.01.2018 20:34
Niin.. Se taitaa olla enemmin tapa että,voita kärkiporukat ja hävii häntäpäälle.
+1 #10 muikkula7 26.01.2018 20:36
Sitä saa mitä tilaa.. kuisois neljä tasaista kenttää. Yv :-)
+2 #11 HuuHaa 26.01.2018 20:42
Oman maalin edustapeli on luokatonta jokipojilla,ois Lehikoista kaivannut,tuoma rit aivan luokattomia.
+3 #12 Lptl 26.01.2018 20:54
Jäähyminuutit 44-2.

Öhhöhöö ja häh?
+3 #13 rizee 26.01.2018 21:03
Lataus meni selkeesti yli. Huomenna pitää pysyä pää kylmänä, muuten tulee lunta tupaan. Uutta matoa koukkuun!
+3 #14 laha 26.01.2018 21:23
42-2.. Manikö ihan tasan?
+2 #15 JTK 26.01.2018 21:32
Lainaus laha:
42-2.. Manikö ihan tasan?

No ei mennyt, kun meiän äijät näköjään otti topakasti jäähyjä aina valmentajaa myöten. Toki en nähnyt peliä enkä mistä jäähyt tuli, mutta huomiseksi jäitä hattuun niin voidaan taas tapella voitosta. :)
+2 #16 Petromax 26.01.2018 21:39
Lainaus laha:
42-2.. Manikö ihan tasan?

No ei mennyt. Liekö koskaan pitkällä katsoja urallani tuomarien touhu mennyt noin vihkoon. Esim. Olkkosta hakattiin todella kovaa käsille,teki todella kipeää. Ei jäähyä, muitakin tilanteita oli jotka jäi viheltämättä. IPK:lle yksi jäähy,jonka olisivat voineet jättää viheltämättä. Olisi valittu linja säilynyt. Tietysti kotijoukkueen puolustuspeli ei ollut parhaassa kuosissa.
-3 #17 Peks1 26.01.2018 21:50
Jokipojat oli kyllä vaisu, oisko se flunssa vaikuttanut? Tuomarit olivat kyllä tällä kertaa IPK:n puolella. Mutta pitkässä juoksussa sekin menee tasan.
+1 #18 puumaila 26.01.2018 22:14
Lepsuiluun hävittiin, IPK oli peliin valmiimpi. Muutama karmea uinahdus ja kaveri rankaisi armotta. IPK:n kokokentän prässi oli myrkkyä aika-ajoin. Pillipiipari jätti selvän rankkaripaikan viheltämättä, ja oli muutenkin aivan kuutamolla. Kaveri pelin jälkeen totesi että tuomarit jostain syystä näkevät usein punaista kun tulevat joensuuhun. Siltä se usein näyttää.
+3 #19 VasenPakki 26.01.2018 22:16
Lainaus laha:
42-2.. Manikö ihan tasan?

Miksi jäähyjen pitää jääkiekko-ottel ussa mennä tasan?

Jokipojat rikkoi tänään enemmän ja sai niistä jäähyt ansaitusti... IPK:lle olisi jonkun kampitusjäähyn voinut viheltää mutta jäi niitä Jokipojiltakin viheltämättä....

ps. Hukkanen on aivan turisti. todellinen joukkuepelaaja! !!????
-3 #20 puumaila 26.01.2018 22:24
No eihän peli mennyt missään suhteessa jäähyjen osalta reilusti, mutta ei peli lopulta jäähyihin kaatunut kuitenkaan. Söi tietysti tehoja kun vähän päästä pilli soi. Puolet jäähyistä olis voinu jättää viheltämättä. Mutta kun herra puusilmä haluaa ottaa roolia, niin minkäs teet.
-2 #21 Riffixi 26.01.2018 22:30
1. Vetoja maalille ja maskia. Nyt kierrellään boxin ulkopuolella ja tuhlataan energiaa.
2. Lassi Raitanen
3. Harald sylkee ja ylipelaa.
4. Missä Lehikoinen ?
5. Tuomarit
-3 #22 puumaila 26.01.2018 22:35
Lie ollut sitä flunnssaa joillain. Jospa se huomenna kulkis paremmin.
+1 #23 Peks1 26.01.2018 22:37
Samaa mieltä kuin edellinen. Harald oli tänään epävarma. Ja Raitanen. Hyökkäyspään karusellista ei ole mitään hyötyä, jos ei lauota enemmän.
#24 Cånde 26.01.2018 23:28
Tshah, ei todellakaan ratkennut tuomareihin. Myötähäpeää aiheutti yleisön turhautuminen ja kiukuttelu tuomareille. Jokipojat oli huono ja IPK ansaitsi voittonsa.
-1 #25 Riffixi 26.01.2018 23:29
Jos Raitanen haluaa olla kiekollinen pakki niin se rooli pitää hoitaa. Olen todella huolestunut hänen epävarmoista otteista omassa päässä. Sitä kiekon noutamista laidasta seuraa vastustajan paineistaessa usein menetys. Eikä kaveri lähde edes perään. Toteaa vain tilanteen että " Hups"....

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste