SaPKo nurin Koiviston maaleilla

SaPKo nurin Koiviston maaleilla
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
SaPKo nurin Koiviston maaleilla
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
SaPKo nurin Koiviston maaleilla
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
SaPKo nurin Koiviston maaleilla
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–SaPKo 3–1 (1–0, 1–1, 1–0)

Jokipoikien ja SaPKon kaikki kauden aiemmat neljä sarjakohtaamista olivat päättyneet yhden maalin erolla, mutta keskiviikkona Mehtimäellä kävi vihdoinkin toisin. Jokipojat kukisti hallitsevan mestarin lukemin 3–1 – iskettyään viimeisen maalin tyhjiin. Ärjypaitojen kaksi ensimmäistä osumaa sarjakolmosta vastaan tekaisi kolmosketjun laiturina hyökännyt Mika Koivisto. Loppunumerot viimeisteli Oskari Lehtinen. Jokipoikien maalilla Joonas Harald torjui 18 kertaa. Puolustaja Joni Muranen joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi.

 

Otteluraportti

Jokipoikien ja SaPKon väliset kamppailut ovat kaikki olleet kuluvana kautena tiukkoja. Tällä kertaa Jokipojat oli kokonaisuutena juuri sen verran parempi kaikilla pelin osa-alueille kuin loppulukemat antavat ymmärtää.

– Saatiin kolme pistettä, jotka ovat pirun tärkeitä meille. SaPKolla on jo niin paljon pisteitä, ettei he runkosarjassa niitä paljon enää tarvitsekaan, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis lohkaisi pelin jälkeen.

– Jokipojat oli erittäin hyvä tänään, SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen myönsi.

Jokipojat pelasi hyvän avausserän. Ärjypaidat saivat aikaiseksi hyvää painetta SaPKon puolustusalueella, mutta aivan huippupaikkoja ei vielä nähty.

Kuvaavaa oli, että vierailija sai ottelun ensimmäisen järkevän oloisen hyökkäyksen, joka päättyi laukaukseen aikaiseksi vasta kun ottelua oli pelattu reilut viisi minuuttia.

Jokipojat heilautteli ensimmäisessä erässä verkkoja kahteen otteeseen, mutta vain jälkimmäinen hyväksyttiin ensimmäisen mentyä maaliin korkean mailan kautta.

Erän ainoan hyväksytyn maalin viimeisteli vauhdikkaan erän pelannut Mika Koivisto. Koivisto oli ärhäkkänä irtokiekossa, ja hän pääsi vapaasti nousemaan maalin edustalle, josta hän löi kiekon maaliin.

Erän edetessä peli hiukan tasoittui, sillä SaPKon keskialueen puolustuspeli jumiutti Jokipoikien hyökkäyksiä suuremmalla prosentilla kuin alkuerässä.

Jokipoikien puolustaja Joni Muranen joutui erässä kovan taklauksen kohteeksi. Hän sai taklauksen selkään, jonka jälkeen hän kaatui päin laitaa. Hän ei enää palannut tilanteen jälkeen kentälle.

– Ensimmäiseen erään joukkue tuli hyvin. Tiedettiin SaPKo, että se on yksi sarjan laadukkaimmista joukkueista. Ollaan pelattu monta peliä SaPKoa vastaan ja tiedetään molemmin puolin, että miten joukkueet pelaavat, Varis kertasi.

– Kotijoukkue pelasi sitoutuneesti, ja oli ehkä vähän valmiimpi ensimmäisessä erässä. Tiedettiin, että Jokipojat pelaa lujaa. He ovat saaneet itseluottamusta näihin kotipeleihin kun ovat voittaneet täällä. Sinniteltiin ja puolustettiin erittäin hyvin, ei meillä siinä ollut mitään ongelmia, Räsänen analysoi.

Toisessa erässä puolestaan vierasjoukkue hyppäsi kuskin penkille. Jokipojilla oli erässä suuria ongelmia päästä omalta alueelta kiekon kanssa pois pässipaitojen karvatessa tiiviisti.

Mikäli SaPKo ei antanut kovaa painetta kiekolliseen pelaajaan, oli vierailijoiden keskialueen puolustuspeli sillä tasolla, että Jokipojat pääsi harvoin hyökkäysalueelle.

SaPKo hyödynsikin Jokipoikien heikon oman pään kiekollisen pelin, ja tasoitti ottelun ärjypaitojen harhasyötöstä lähteneestä tilanteesta.

Jokipojat pääsi kuitenkin jälleen ottelussa johtoon. Erän lopussa ylivoimalla kovasta maalinedusruuhkasta kiekon lopulta survoi sisään Jokipoikien illan sankari Koivisto.

Tuomarit kävivät tarkistamassa tämänkin tilanteen videolta. Tarkastelun jälkeen maali hyväksyttiin.

– Toisessa erässä SaPKo tuli vähän kovemmin, ja meillä alkoi laatu sakkaamaan. Kiekon kanssa oltiin huolimattomia, ja siinä oli SaPKollakin paikkansa, Varis myönsi.

– Tietynlaiset tahtotila jutut, kuten maalinteon hyödyntämiset silloin kun on se maalipaikka. Taas vastaavasti ei tuolla lailla pitäisi päästä ronkkimaan maalia kuin se voittomaali oli, Räsänen summasi Koiviston viimeistelemää voittomaalia.

Kolmas erä oli puolestaan kokonaisuutena ottelun eristä tasaisin. Molemmilla joukkueilla oli laadukkaita paikkoja lisätä maalisaldoaan, mutta maalivahdit molemmissa päissä olivat ohittamattomia.

Jokipojat oli ottelun lopussa kovankin paineen alla. Joukkue roiski kiekkoja paljon pois omalta puolustusalueeltaan.

SaPKo otti ottelun lopussa aikalisän ja maalivahdin pois maaliltaan, mutta naulan arkkuun löi Jokipoikien Oskari Lehtinen laukomalla kiekon tyhjään rysään.

– Kolmas erä tiedettiin, että vastustaja varmasti höyryää lisää, mutta sitkeästi puolustettiin. Jos jotain ollaan SaPKolta opittu, niin se on johtoasemassa pelaamisessa se, että pannaan välillä lasin kautta pihalle niitä kiekkoja. Tänään tehtiin sitä, Varis sanoi.

Mika Koiviston hyvät otteet saivat luonnollisesti kiitosta Varikselta.

– Yksi pelaaja on pakko nostaa meidän joukkueesta, ja se on herra Koivisto. Kyllä se tällä hetkellä kertoo joukkueesta paljon kuinka paljon hän laittaa itsensä likoon joka paikassa. Siitä pitää kiittää, ja siitä voi muukin joukkue ottaa mallia.

Jokipoikien kolmen pelin viikon toinen etappi on perjantainen kotimatsi TuToa vastaan. SaPKon Räsäsellä oli yksi toive Jokipoikien suuntaan koskien perjantaita.

– Toivottavasti Jokipojat pistävät kovasti kampoihin TuTolle perjantaina niin he ovat väsyneitä lauantaina Savonlinnassa, Räsänen toivoi.

 

Maalit ja syöttäjät

17.09 Mika Koivisto 1–0
27.14 Henri Keskilohko (Jaakko Lantta) 1–1
37.52 Koivisto (Samu Pitkänen, Tuukka Rajamäki) 2–1 yv.
59.39 Oskari Lehtinen (Oula Uski) 3–1 tm.

Maalivahtien torjunnat

Joonas Harald, Jokipojat 5+7+6=18
Roope Urpolahti, SaPKo 10+5+11=26 (poissa 58.45–59.39)

Rangaistukset

Jokipojat 3x2 min = 6 min
SaPKo 2x2 min = 4 min

Yleisöä: 801

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
22 Eetu Rissanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen 
23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa 
50 Teemu Holttinen – 21 Miro Väänänen – 17 Teemu Väisänen
26 Teemu Lahtinen

41 Esa Lehikoinen – 70 Joel Olkkonen
2 Roni Viirlas – 6 Joni Muranen 
77 Lassi Raitanen – 10 Jani Ollitervo
 

30 Joonas Harald
(35 Teemu Kettunen)

 

Heilin tähdet

*** Mika Koivisto

Eipä Koiviston taistelua ja päättäväisyyttä voi kuin ihastella illasta toiseen. Jaksoi jälleen raataa vaihdosta toiseen, blokata kuteja hirveän määrän ja taklata aina kun siihen tuli tilaisuus. Pari hyvin Koivistomaista maalia SaPKoa vastaan lisäsi hyökkääjän kauden maalisaldon yhdeksään maaliin.

** Joel Olkkonen

Vaikka Olkkoselle ei pisteitä SaPKoa vastaan merkattu, oli Olkkonen ehdottomasti Jokipoikien paras puolustaja molemmissa päissä kenttää. Toi jälleen kerran oman hyvän liikkeensä ansiosta kiekon useasti hyökkäysalueelle. Nautti myös valmennuksen luottamusta kellottaen eniten peliaikaa.

* Joonas Harald

Timo Niemen loukkaannuttua edellisessä ottelussa oli Harald selkeä valinta maalinsuulle, eikä mies jättänyt vastaamatta huutoon. Vaikka kiekko välillä vähän poltteli, tuli sen vastapainoksi muutama erittäin komea torjunta. Torjuntaprosentiksi jäi 94,74%

 

Otteluennakko

Jokipoikien pelit jatkuvat kolmen pelin viikolla. Keskiviikkona Jokipojat kohtaa kotiottelussa viime kauden mestarin Savonlinnan Pallokerhon. Kohtaaminen on joukkueille viimeisen kahden ja puolen viikon sisään jo kolmas keskinäinen kamppailu. Perjantaina vastassa on puolestaan kauden ensimmäinen kohtaaminen TuToa vastaan kotipelissä. Kolmen pelin viikko päättyy lauantaina vieraspeliin Heinolassa. Jokipoikien kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa puolustajat Fabien Bourgeois ja Eppu Rissanen sekä hyökkääjä Lauri Hukkanen ja maalivahti Timo Niemi. Ärjypaitojen maalilla aloittaa Joonas Harald. A-junioreista nostettu Teemu Kettunen on kakkosmokkena.

Jokipojat palasi takaisin voittojen tielle edellisessä pelissään. Kotiottelussa Jokipojat peittosi RoKin vakuuttavasti numeroin 6–2.

– Pelistä jäi mieleen ehdottomasti tehokkuus. Pelattiin suoraviivaisesti. Mentiin maalille ja tehtiin kuusi maalia. Tietysti alivoima oli laadukasta, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa.

– Toisen erän alussa olivat vastustajan hetket, mutta pystyttiin tappamaan ne alivoimat. Ne olivat isoja juttuja. Hyvät pisteet saatiin ja tyytyväisiä ollaan.

Vaikka Jokipojat pelasi hyvän pelin, oli joukkueen pelaamisessa selkeästi yksi osa-alue, joka kaipasi parannusta. Ärjypaitojen ylivoima ei ollut RoKia vastaan hyvällä mallilla.

– Ylivoimaharjoituksia vedettiin eilen ristiin ja rastiin, että tulee jo korvista ja muista paikoista ulos, Varis naurahtaa.

– Oli RoKi-ottelussa hyvät aihiot, mutta ei mennyt sisälle. Viidellä kolmea vastaan pitää pystyä viimeistelemään, se on ihan selkeä asia. Oli kyllä onnea molempien joukkueiden maalivahdeillakin. Hyvä oli harjoitella ylivoimaa, ja saatiin hyvät harjoitukset eilen.

Jokipojat on pelannut kaksi peräkkäistä suurimaalista kotivoittoa, kun RoKin lisäksi puolitoista viikkoa sitten KeuPa kaatui 5–1. Joko kotipelaaminen on sillä tasolla mitä sen pitääkin olla?

– Kyllähän me kotona ollaan pelattu hyviä pelejä, mutta nyt ne ovat olleet niitä myös tuloksellisesti. Kotipelaamiseen on tullut rauhallisuutta, ja kiekon kanssa pystytään laadukkaasti pelaamaan.

– Viisikon pitää kyllä pystyä pelaamaan tiiviimmin molempiin suuntiin. Meidän pitää pystyä parantamaan pelaamistamme molempiin suuntiin, ja kyllä sen pelaajatkin tiedostavat. Mitä paremmin me puolustetaan ja hyökätään, niin ne menevät käsi kädessä, Varis kertaa.

– Kotona fyysinen pelaaminen on tärkeää, vaikka kaukalo onkin isompi. Meillä on hyvä jalkava ja fyysisesti vahva joukkue. Kun kevättä kohti mennään, niin fyysisyys pitää joukkueesta tulla luonnollisesti, että taklataan ja pelataan tilanteet loppuun asti. Ne asiat ovat tärkeitä, että ne iskostuvat pelaajiin.

Jokipojat pelaa SaPKoa vastaan keskiviikkona kolmannen ottelun kahden ja puolen viikon sisään. Onko se jopa hyvä asia, että pelejä tulee samaa joukkuetta vastaan useampi lyhyen ajan sisällä?

– Ja vielä pelataan SaPKoa vastaan uudelleen viikonkin päästä! Lähes joka viikko on ollut SaPKoa vastaan peli nyt viime aikoina. Ja perjantaina tulee TuTo vastaan ensimmäistä kertaa koko kauden aikana, että mielenkiintoiset on sarjaohjelmat, Varis summaa.

– SaPKoa vastaan on ollut hyviä pelejä. He ovat olleet pikkaisen edellä koko ajan. Huomenna lähdetään siitä, että puntit tasoittuvat. Edellisessä pelissä Savonlinnassa jäähyiltiin eka erä ja oltiin liian pahasti tappiolla SaPKoa vastaan. Ei SaPKoa pidä karkuun laskea. Sen pelaamisen he osaavat.

– Siellä on kokenut ja hyvä joukkue. Meidän pitää kiriä ja olla huomenna fyysisesti ja viisikkona hyviä, niin silloin meillä on hyvä mahdollisuus.

Joukkueet kuuluvat samaan Mestiksen välisarjalohkoon, joten keskinäisiä kohtaamisia on runkosarjassa kuusi. Keskiviikkoinen kohtaaminen on viides. Neljästä aiemmasta yksi on päättynyt Jokipoikien ja kolme SaPKon voittoihin.

Nyt kun pelataan monta peliä pienen ajan sisällä, onko peleissä ollut nähtävissä samantyylisiä taistelupareja kuten pudotuspeleissä?

– Ei siellä sen ihmeellisempiä ole ollut. Pientä nokkapokkaa on ollut, mutta se kuuluu peliin. Tunne tulee pintaan, ja kun pelataan fyysisesti, niin se kuuluu siihen.

Onko sarjakakkosena olevan SaPKon pelaamisessa heikkoa kohtaa?

– No ei siellä mitään heikkouksia ole. Se on hyvä joukkue. Taitopelaamisen ja kiekon kanssa pelaamisen osalta on meillä on kyllä selvät sävelet, että miten meidän pitää pelata. Olemme kyllä onnistuneet horjuttamaan SaPKoa, mutta yksi erä ei siihen riitä. Siihen tarvitaan koko peli, Jouni Varis vaatii.

Huomionarvoista on se, että kaikki joukkueiden väliset neljä matsia ovat tosiaan päättyneet maalin erolla varsinaisella peliajalla.

SaPKon parhaana pistemiehenä on toistaiseksi häärinyt Joona Monto. 33 ottelussa Hyvinkään Jää-Ahmojen kasvatti on tehnyt tehot 7+18.

Pässipaitojen maalilla on viime aikoina torjunut Turun Palloseurasta lainalla ollut Karolus Kaarlolehto. Kaarlehto on torjunut SaPKon maalilla tammikuussa kolme ottelua torjuntaprosentilla 92,39%.

Jokipoikien maalilla RoKi-pelin aloittanut Timo Niemi loukkaantui ottelun kakkoserässä. Niemi menee lähiaikoina magneettikuviin, jossa vamman tarkempi laajuus selviää.

– Toivotaan ettei ole mitään pahempaa. Magneetin jälkeen voidaan miettiä, että mitä tehdään.

Jos Niemi joutuu olemaan kauemmin sivussa, mitä silloin tehdään?

– Seurajohdon kanssa on käyty tilanteesta keskustelua. Ensin pitää saada tietää, että mikä Niemen tilanne tarkalleen ottaen on. Sen jälkeen tehdään ratkaisuja.

– Totta kai jos huili on pitkä, niin varmaan seura jonkun ratkaisun tekee. Mutta se on vielä ennenaikaista. Ensin halutaan tietää magneetin tulos, Varis sanoo.

Ottelu alkaa Mehtimäellä kello 18.30.


 

Aiemmat kohtaamiset 

Jokipojat–SaPKo
2017: 2–3
2017: 2–3
2017: 1–2 ja.
2016: 3–4
2016: 5
–1
2016: 1–2 ja.
2015: 3–4
2015: 5–4 vl.
2014: 0–3
2014: 4–1
2013: 4–2
2013: 4–3
2013: 5–2
2012: 5–1
2012: 3–4
2012: 5–2 (playoffs)
2012: 3–2 ja. (playoffs)
2012: 3–1 (playoffs)
2012: 1–5
2011: 3–5
2011: 4–2
2010: 2–3 ja.
2010: 3–4
2010: 3–6
2010: 3–0
2009: 6–4
2009: 2–3
2008: 4–5
2008: 3–2 rl.
2007: 0–2
2006: 3–2 ja.
2006: 5–3
2004: 3–1 (Suomi-sarja)
2003: 8–3 (Suomi-sarja)
2003: 4–3 ja. (Mestis-karsinta)
2003: 4–5 (Suomi-sarja)
2002: 2–2 (Suomi-sarja)
2002: 4–6 (Suomi-sarja)
2001: 1–2 (Suomi-sarja)
2000: 5–2
1999: 3–4
1999: 3–1

Saldo: 21–1–20 (maalit 137–113)

SaPKo–Jokipojat
2018: 4–3
2017: 0–1
2017: 4–2 (cup)
2017: 4–2
2016: 7–1
2016: 4–0
2016: 6–3
2015: 2–3 ja.
2015: 1–5
2014: 4–1
2014: 3–2
2013: 4–5 vl.
2013: 1–4
2013: 2–4
2013: 4–5 vl.
2012: 2–5
2012: 1–2 (playoffs)
2012: 2–1 (playoffs)
2012: 3–1
2012: 2–3
2011: 4–3 ja.
2011: 5–2
2011: 3–1
2010: 4–3
2010: 5–4 vl.
2009: 3–2 ja.
2008: 1–8
2008: 2–3
2008: 5–2
2007: 2–3 ja.
2007: 5–4
2006: 5–3
2004: 2–7 (Suomi-sarja)
2003: 1–4 (Suomi-sarja)
2003: 4–2 (Mestis-karsinta)
2003: 2–2 (Suomi-sarja)
2002: 2–6 (Suomi-sarja)
2001: 1–5 (Suomi-sarja)
2001: 6–2 (Suomi-sarja)
2000: 3–8
1999: 3–6
1999: 2–3

Saldo: 21–1–20 (maalit 126–131)

Kommentit   

+3 #1 Peks1 16.01.2018 20:28
Larinmaa vie Uskilta kultakypärän ens peliin. Että sen verran ovat syötöt napsuneet kohdilleen viime aikoina.
+3 #2 Eastside22 16.01.2018 20:45
Jos nyt kerrankin sais sellaset tuomarit , jotka kitkisivät sapkon kiinniroikkumis en , sekä mailaan hakkaamisen . Onko räsäsellä tähän joku eri oikeus , huomenna nähhään !
-2 #3 Repe 16.01.2018 21:22
Lainaus Eastside22:
Jos nyt kerrankin sais sellaset tuomarit , jotka kitkisivät sapkon kiinniroikkumisen , sekä mailaan hakkaamisen . Onko räsäsellä tähän joku eri oikeus , huomenna nähhään !


Höpö,höpö Eastside, tuosta Räsäsen "eri oikeudesta". Huomenna katson pelin netistä, minkä Katajan peliltä kerkiää. Niin sitten näen onko tuossa väitteessä mitään perää. Odottaisi vuosikymmeniä verkon takana olleelta katsojalta kypsempiä mielipiteitä.
+3 #4 aku 16.01.2018 21:36
Lainaus Repe:
Lainaus Eastside22:
Jos nyt kerrankin sais sellaset tuomarit , jotka kitkisivät sapkon kiinniroikkumisen , sekä mailaan hakkaamisen . Onko räsäsellä tähän joku eri oikeus , huomenna nähhään !


Höpö,höpö Eastside, tuosta Räsäsen "eri oikeudesta". Huomenna katson pelin netistä, minkä Katajan peliltä kerkiää. Niin sitten näen onko tuossa väitteessä mitään perää. Odottaisi vuosikymmeniä verkon takana olleelta katsojalta kypsempiä mielipiteitä.

Tiedä tuosta "eri oikeudesta", mutta sen kyllä tietää, että Räsänen ainakin valittaa joka tuomiosta. Siinä mielessä harvinaisen ärsyttävä persoona:( Mutta persoonien peräänhän tuolla edellisen pelin viestiketjussa huudeltiinkin:)
+3 #5 Korppu 16.01.2018 23:03
Huomenna viedään Sapkoa kuin pässiä narussa 5-1
Räsänen saa taas itkeä tuomareille joka katkolla.

Toivottavasti myös Kataja voittaa :)
+3 #6 VasenPakki 16.01.2018 23:10
Tämän viikon molempiin otteluihin liput: Ennakkoon 13e / 17e, ovelta 15e / 19e!!!!!!

HALOO!!!!!!!!???????’

Ja en omista veikkauskorttia .
-2 #7 möly 16.01.2018 23:20
Lainaus VasenPakki:
Tämän viikon molempiin otteluihin liput: Ennakkoon 13e / 17e, ovelta 15e / 19e!!!!!!

HALOO!!!!!!!!???????’

Ja en omista veikkauskorttia.Minä taas omistan kortin mutta ei ole tuttuja lähdossä. :) Eli ei tarvitse lähteä..
#8 Korppu 16.01.2018 23:23
Lainaus möly:
Lainaus VasenPakki:
Tämän viikon molempiin otteluihin liput: Ennakkoon 13e / 17e, ovelta 15e / 19e!!!!!!

HALOO!!!!!!!!???????’

Ja en omista veikkauskorttia.Minä taas omistan kortin mutta ei ole tuttuja lähdossä. :) Eli ei tarvitse lähteä..


Kannataisiko teidän nähdä ennen peliä? :)
+2 #9 VasenPakki 17.01.2018 08:12
Lainaus Korppu:

Kannataisiko teidän nähdä ennen peliä? :)

Sinäpä sen sanoit! :)
+2 #10 JTK 17.01.2018 08:32
Juniori Jokipoikien Iiro Eronen (veskari), Atte Lehikoinen (pakki) ja Toni Asikainen (hyökkääjä) ovat päässeet -03 syntyneiden tulevaisuuden tähdet tapahtumaan Vierumäelle. Savo-Karjalan joukkueen valmentajana tapahtumassa toimii Juuso Akkanen.
-2 #11 since 1953 17.01.2018 09:02
Lainaus JTK:
Juniori Jokipoikien Iiro Eronen (veskari), Atte Lehikoinen (pakki) ja Toni Asikainen (hyökkääjä) ovat päässeet -03 syntyneiden tulevaisuuden tähdet tapahtumaan Vierumäelle. Savo-Karjalan joukkueen valmentajana tapahtumassa toimii Juuso Akkanen.


Näkyy olevan 13/17 pelaajasta Kalpan junioripolusta Savon puolelta. Kertoo valmennusosaami sen erosta maakuntarajan eri puolilla hyvin konkreettisesti .
+5 #12 JTK 17.01.2018 10:26
No elä heitä kirvestä vielä since kaivoon. Saa nähdä ketkä sitten aikanaan lopulta nousee pelaamaan aikuistensarjoi hin ja ketkä ei. Matka on vielä pitkä ja tässä vaiheessa Kalpalaisia on aina paljon.

Hyvää työtä Savossa tekevät ja harrastajia on hyvin. Siinä vaiheessa puntit kuitenkin tasottuu mitä pidemmälle mennään ja pelaajia tulee mukaan kuvioihin myös näiden junnuleirityste n ulkopuolelta.
-2 #13 since 1953 17.01.2018 10:40
Lainaus JTK:
No elä heitä kirvestä vielä since kaivoon. Saa nähdä ketkä sitten aikanaan lopulta nousee pelaamaan aikuistensarjoihin ja ketkä ei. Matka on vielä pitkä ja tässä vaiheessa Kalpalaisia on aina paljon.

Hyvää työtä Savossa tekevät ja harrastajia on hyvin. Siinä vaiheessa puntit kuitenkin tasottuu mitä pidemmälle mennään ja pelaajia tulee mukaan kuvioihin myös näiden junnuleiritysten ulkopuolelta.


Sun on pakko olla junnupuolen toimijoita, kun on noin kritiikittömät puheet/käsityks et täkäläisestä puuhastelusta.. .
+1 #14 Tolppalaukaus 17.01.2018 11:45
Lainaus VasenPakki:
Tämän viikon molempiin otteluihin liput: Ennakkoon 13e / 17e, ovelta 15e / 19e!!!!!!

HALOO!!!!!!!!???????’

Ja en omista veikkauskorttia.


Kyllähän nuo lipun hinnat ovat kalliit nyky päivän mestikseen vailla mitään mistä kilpailla kun sarjat suljettuina. Sitten ihmetellään miksi yleisömäärät laskevat. Mikseivät voi olla edullisemmat liput niin yleisöäkin toivottavasti saapuisi enemmän paikalle, se taas toisi oheismyyntiä enemmän ja sitä mukaan enemmän tuloja. Tosi fani varmaan maksaa vaikka minkä hinnan otteluista mutta kun puhutaan tavallisista yksittäis katsojista jotka tulevat nauttimaan yksittäisistä peleistä jotka eivät niin fanita tai kiinnosta jääkiekko niin onhan se kallis hinta. Siinä kohtaan moni varmasti miettii lähteekö vai ei peliin vai keksiikö jotain muuta ajan viettoa.
+5 #15 puumaila 17.01.2018 12:45
Liigalipun hinnalla liigatason kiekkoa, kiitos!
Ainakaan noissa lipunhinnoissa ei ole senttiäkään nostovaraa pitkiin aikoihin.
+3 #16 Riffixi 17.01.2018 13:03
Napinaa taas lipun hinnoista. Tässä on ollut vaikka minkälaista ilmaiskampanjaa , kaksi yhden hinnalla yms,eikä mitään vaikutusta. Se osoittaa että hinnat ei ole se ratkaiseva tekijä,vaan menestys. Kun pelejä voitetaan.niin yleisökin palaa...
+4 #17 selästä taklaaja 17.01.2018 13:29
Lainaus Riffixi:
Napinaa taas lipun hinnoista. Tässä on ollut vaikka minkälaista ilmaiskampanjaa, kaksi yhden hinnalla yms,eikä mitään vaikutusta. Se osoittaa että hinnat ei ole se ratkaiseva tekijä,vaan menestys. Kun pelejä voitetaan.niin yleisökin palaa...

Juuri noin. Jotakin tämän sarjan mielettömyydest ä kertoo tuokin, että Sapko kohdataan lähes joka viikko ja muutamaa joukkuetta ei ole kohdattu vielä kertaakaan...mi elestäni täysin keinotekoista pelailua. Siihen kun lisätään vielä, että cupin säännöillä ratkaistaan kevättalvella mestaruus niin eipä tarvitse ihmetellä jos yleisö häviää..
+5 #18 rokkipoika 17.01.2018 13:53
Lainaus Riffixi:
Napinaa taas lipun hinnoista. Tässä on ollut vaikka minkälaista ilmaiskampanjaa, kaksi yhden hinnalla yms,eikä mitään vaikutusta. Se osoittaa että hinnat ei ole se ratkaiseva tekijä,vaan menestys. Kun pelejä voitetaan.niin yleisökin palaa...

Niinpä. Pitäskö jatkossa hinnotella lippujen hinnat oman sarjasijoitukse n mukaan, eikä vastustajan mukaan?
+2 #19 Petromax 17.01.2018 14:39
Pikkuvinkki lipunhinnoista valittaville,os ta kesällä ennakkoon kausikortti. Kerran kirpasee,ei tartte jatkuvasti inistä lipunhintaa
+1 #20 JTK 17.01.2018 15:03
Kaarlehdon ollessa maalilla Sapko on voittanut pelejä, mutta onneksi hän ei ole tänään maalilla vaan Urpolahti. Hänen ollessaan maalilla viime kerroilla Sapko on puolestaan hävinnyt pelejä, joten olkoon se enne tälle illalle! Tsemppiä Jokipojat! :)
#21 Tolppalaukaus 17.01.2018 15:06
Lainaus Riffixi:
Napinaa taas lipun hinnoista. Tässä on ollut vaikka minkälaista ilmaiskampanjaa, kaksi yhden hinnalla yms,eikä mitään vaikutusta. Se osoittaa että hinnat ei ole se ratkaiseva tekijä,vaan menestys. Kun pelejä voitetaan.niin yleisökin palaa...


Itse käytän firman korttia pääasiassaa jos peleissä käyn mutta eniten tässä käy sääliksi seuran tilanne tulojen suhteen kun yleisämäärät pohjalukemissa. Mutta onhan meillä onneksi toinen kaupungin seura jos jokipojat kaatuu taas tulevaisuudessa.

Mutta eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan joka maksaa. Vai miten se nyt meni..
+3 #22 Vanha SaPKolainen 17.01.2018 15:13
Lainaus JTK:
Kaarlehdon ollessa maalilla Sapko on voittanut pelejä, mutta onneksi hän ei ole tänään maalilla vaan Urpolahti. Hänen ollessaan maalilla viime kerroilla Sapko on puolestaan hävinnyt pelejä, joten olkoon se enne tälle illalle! Tsemppiä Jokipojat! :)


Hyvä huomio. Täällä päin taas toivotaan, että poikkeus vahvistaa säännön.
+6 #23 JTK 17.01.2018 19:07
Hyvä peliin tulo Jokipojilta. Sapko oli alussa selvästi ottavampi osapuoli, mutta sitten puntit tasaantuivat. Kerran Jokipojat sai kiekon maaliinkin, mutta osuma hylättiin korkeanmailan vuoksi.

Onneksi kiekko saatiin maalin vielä toisenkin kerran ja laillisesti. Koivisto hyödynsi Sapkon pakin huonon ja aran päätypelaamisen . Liekkö syynä arkailuun Koiviston aikaisemmin jakamat pari kovaa taklausta.
+6 #24 JTK 17.01.2018 20:10
Toka erään tuli lujaa puolestaan Sapko ja onnistui tasoittamaankin pelin. Koivisto iski kuitenkin illan toisellaan Jokipojat takaisin johtoon. Maalia tarkasteltiin taas videolta ja olin kyllä varma, että se hylätään, mutta näin ei onneksi käynyt. Hyvin antoivat tuomarit pelata tilanteen loppuun.
+5 #25 JTK 17.01.2018 20:55
Vika tyhjiin ja 3-1 voitto! :) Hei vanha sapkolainen, se veskari tais olla sittenkin enne? Ens kerralla sitten voittava veskari maalille! :)
+5 #26 selästä taklaaja 17.01.2018 21:07
Hieno voitto Jokipojille rakkaasta naapurista...tu o jos mikä luo uskoa tulevaisuuteen. .
+5 #27 Peks1 17.01.2018 21:16
Olipahan tiukka vääntö, maalipaikat oli vähissä. Onneksi pisteet jäivät kotiin, niitä tarvitaan. Nyt ois sitten pitkästä pitkästä aikaa todella hienot asetelmat seuraavaan kotipeliin. Vastassa kivikova Tuto ekaa kertaa tällä kaudella ja Jokipon kolme viimeistä kotiesitystä ovat olleet hyviä. Lisäksi on panosta, kun pisteet ovat kertakaikkiaan tärkeitä.
+6 #28 Theme_84 17.01.2018 21:24
Porukkaa on loukkaantuneena ja Muranen liittyi mukaan siihen, mutta saatiin hieno voitto :) Koivistolta kaksi hienoa maalia ja Harald torjui hyvin:) Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin.
#29 Theme_84 17.01.2018 21:29
Ottelussa oli vain 801 katsojaa? Oli paljon tyhjiä paikkoja katsomossa.
+3 #30 Teppana85 17.01.2018 21:31
Jotenkin näyttää nyt itsevarmemmalta Jokipoikien pelaaminen, lieneekö talonmiehen saapuminen antanut sen kaivatun lisäboostin :) Hieno homma että saatiin Olkkonen ja Lehikoinen takas.
-3 #31 Peks1 17.01.2018 21:31
Paljonko yleisöä oli koripallopeliss ä?
+3 #32 Peks1 17.01.2018 21:34
Kyllä tosiaan Olkkonen ja Lehikoinen ovat elintärkeitä. Karmeeta edes ajatella, mitä tästä olis tullu jos eivät olisi saapuneet kesken kauden.
+5 #33 Vanha SaPKolainen 17.01.2018 21:49
Lainaus JTK:
Vika tyhjiin ja 3-1 voitto! :) Hei vanha sapkolainen, se veskari tais olla sittenkin enne? Ens kerralla sitten voittava veskari maalille! :)


Ansaittu voitto Jokipojille. Onnittelut. Taas kerran SaPKo lähti ei yhtään valmiina peliin. Taitaa vieläkin pyöriä mestismestaruus päässä ja vaikeaa on maalinteko. Toisaalta Jokipojat blokkasi hyvin SaPKo:n maalipaikat. SaPKo:n maalivahdilla ei ollut osuutta tappioon. Ei mikään veskari ota sellaista kiinni, jossa vastapuolen pelaaja makaa päällä ja kiekko survotaan väkisin maaliin. Ko. maali olisi mielestäni pitänyt hylätä. Ei tuomarilla vaan kantti riittänyt enää toista kotijoukkueen maalia hylätä. Silti oikea joukkue voitti tänään.
+3 #34 Korppu 17.01.2018 21:50
Maistuu!!! Hyvä Jokipojat!!! Lehikoinen on tuonut selvästi itsevarmuutta tohon jengiin tästä on hyvä jatkaa.

Toivotaan myös että yleisö alkaa pikkuhiljaa löytämään hallille. Perjantaina tonni rikki vähimmäistavoit e.
+5 #35 VasenPakki 17.01.2018 21:53
Hieno voitto, johon Koivisto teki MIEHEN TYÖN!!!

mutta yleisömäärä aivan järkyttävän huono ja hallissa paska tunnelma!!!
+3 #36 lerski11 17.01.2018 21:56
Lainaus Peks1:
Paljonko yleisöä oli koripallopelissä?

Katajan pelissä oli vähän vajaa 1700 katsojaa.
+3 #37 Riffixi 17.01.2018 21:58
1. Veikkauskortill a kaksi yhden hinnalla....väk eä vain 800. Ei siis tehonnut.
2. Hallissa sa...tanan kylmä!
3. Oskari Lehtinen ei voi olla tyytyväinen peliinsä.
4. Harald ei joutunut vieläkään kunnon testiin.
5. Tämä peli oli pääkopalle tärkeä voittaa.
+2 #38 Peks1 17.01.2018 21:59
Karjalainen vois tehdä ennakkojutun perjantain pelistä. Varmasti nukkuvat katsojatkin heräisivät hieman, kun olisi esillä ennakkoasetelmi a ja pelaajien esittely tyyliin "seuraa näitä taistelupareja ja pelaajia".
+5 #39 Pera 17.01.2018 22:03
Lainaus Vanha SaPKolainen:
Lainaus JTK:
Vika tyhjiin ja 3-1 voitto! :) Hei vanha sapkolainen, se veskari tais olla sittenkin enne? Ens kerralla sitten voittava veskari maalille! :)


Ansaittu voitto Jokipojille. Onnittelut. Taas kerran SaPKo lähti ei yhtään valmiina peliin. Taitaa vieläkin pyöriä mestismestaruus päässä ja vaikeaa on maalinteko. Toisaalta Jokipojat blokkasi hyvin SaPKo:n maalipaikat. SaPKo:n maalivahdilla ei ollut osuutta tappioon. Ei mikään veskari ota sellaista kiinni, jossa vastapuolen pelaaja makaa päällä ja kiekko survotaan väkisin maaliin. Ko. maali olisi mielestäni pitänyt hylätä. Ei tuomarilla vaan kantti riittänyt enää toista kotijoukkueen maalia hylätä. Silti oikea joukkue voitti tänään.

Se oli SaPKon pelaaja joka kaatoi jokipoikien hyökkääjän oman maalivahdin päälle.
+3 #40 Jkp 17.01.2018 22:04
Katajan pelissä tänään 1600 katsojaa. Liput 20e ja opiskelijat 8e.
+6 #41 puumaila 17.01.2018 22:12
Ihan hyvä tunnelma oli väkimäärään nähden, ja makkarakin oli melkein kuuma:).
-3 #42 Riffixi 17.01.2018 22:14
Karjalaisen tehtävä ei ole houkutella yleisöä joensuulaisten urheiluseurojen peleihin.....ei hän;)))?
+2 #43 Eastside22 17.01.2018 22:49
Meitä on kannustamssa pieni yhteisö , ja meillä oo asenne et kaveria ei jätetä , p....e ! Sattu tuossa katajan umpi fani ja tuli kyselemään apuja , tiiätte varmaan mitä vastasin..KIITO S JOKIPOOO!!!!
+3 #44 Eastside22 17.01.2018 22:53
Jäi sanomatta , et Härski oli jälleen huippu maalissa .!!!!!!!!
+4 #45 JTK 18.01.2018 06:54
Koivisto oli kyllä illan hahmo. Maalien lisäksi kunnostautui monella osa-alueella, kuten Jone kehuikin häntä lehdistölle pelin jälkeen. Koivistosta voisi todella ottaa mallia joka ukko. Uski väläyttelee välillä myös hyvin. Harald hoiti tonttinsa myös kunnialla.
+1 #46 JTK 18.01.2018 08:27
Jokipojissakin aikoinaan kovia tehoja mättäneen Juuso Rajalan sopimus Saksan kakkostason joukkueen Dresdner Eislöwenin kanssa on purettu. Saa nähdä palaako kaveri Suomeen?
+1 #47 zup 18.01.2018 08:35
Lainaus Jkp:
Katajan pelissä tänään 1600 katsojaa. Liput 20e ja opiskelijat 8e.


Ja koko Riverian (ent. PKKY) henkilökunta sekä opiskelijat pääsi sisään maksutta.
-1 #48 puumaila 18.01.2018 09:20
Katajalla taas peli perjantaina samaan aikaan. Kukahan viisas väsänny nuo ottelukalenteri t?
+5 #49 JTK 18.01.2018 09:31
Eikös nuo viisaat löydy jääkiekkoliitos ta ja koripalloliitos ta. Tuskin ne eri liitoissa seurailee paljoa mitä missäkin kaupungissa pelataan ja mitkä ottelut missäkin lajissa menevät päällekkäin. Varmaankin pitäs itse seurojen olla näissä asioissa ajoissa hereillä ja aktiivisia ja pyrkiä vaikuttamaan otteluohjelmiin ? Toki en tiedä minkä verran seuroilla on näissä asioissa sananvaltaa?
+2 #50 Teppana85 18.01.2018 13:17
Lainaus JTK:
Jokipojissakin aikoinaan kovia tehoja mättäneen Juuso Rajalan sopimus Saksan kakkostason joukkueen Dresdner Eislöwenin kanssa on purettu. Saa nähdä palaako kaveri Suomeen?


Nyt rahakkaat yhteistyökumppa nit käsiä taskuun ja hommatkaa Juuso Rajala loppukaudeksi Jokipoikiin. Nimim. haaveilla saa
-1 #51 puumaila 18.01.2018 13:34
Luulisi jonkun liigaseuran nappaavan Rajalan, jos on niin kova pelimies. Toki hyvät muistot hänen vierailustaan joinsuussa, eikun try-outille tänne:)
-6 #52 Repe 18.01.2018 13:41
Lainaus Eastside22:
Meitä on kannustamssa pieni yhteisö , ja meillä oo asenne et kaveria ei jätetä , p....e ! Sattu tuossa katajan umpi fani ja tuli kyselemään apuja , tiiätte varmaan mitä vastasin..KIITOS JOKIPOOO!!!!


Mitähän apuja Katajan fani sinulta muka kysellyt? Näkee kommentistasi ettet paljoa muuta seuraa kuin jääkiekkoa, keskity vaan sen seuraamiseen. Naurettavaa seurojen vastakkain asettelua Jokipojat sössineet edustuskiekkoil un moneen kertaan,miten monta kertaa Kataja?:)
-5 #53 Repe 18.01.2018 13:44
Lainaus zup:
Lainaus Jkp:
Katajan pelissä tänään 1600 katsojaa. Liput 20e ja opiskelijat 8e.


Ja koko Riverian (ent. PKKY) henkilökunta sekä opiskelijat pääsi sisään maksutta.


Riveria oli Katajan otteluisäntä tuossa pelissä, siinäpä se "kauhea uutinen";)
+2 #54 JTK 18.01.2018 14:49
Lainaus puumaila:
Luulisi jonkun liigaseuran nappaavan Rajalan, jos on niin kova pelimies. Toki hyvät muistot hänen vierailustaan joinsuussa, eikun try-outille tänne:)

Onkohan Liigassa enää Rajalalle käyttöä, kun on jo jonkin aikaa pelannut Ruotsin ja sen jälkeen Saksan kakkostasolla. Jos pelaaja näistä Saksan sarjoista tulee takaisin Suomeen niin taitaa pelit jatkua korkeintaan Mestiksessä?
-1 #55 Repe 18.01.2018 15:24
Tuto-peliin tällä asenteella;) https://www.youtube.com/watch?v=h--1GGsh31g
-2 #56 Repe 18.01.2018 15:58
"Laitanpa miinuksen kun Repe laittoi huumori-linkin" :) Tällä saitilla se huumori kukkii muutenkin, niin sori vaan:)
+1 #57 Teppana85 18.01.2018 16:10
Lainaus Repe:
"Laitanpa miinuksen kun Repe laittoi huumori-linkin":) Tällä saitilla se huumori kukkii muutenkin, niin sori vaan:)


Laitoin puntit tasoihin.
-2 #58 Repe 18.01.2018 18:21
Lainaus Teppana85:
Lainaus Repe:
"Laitanpa miinuksen kun Repe laittoi huumori-linkin":) Tällä saitilla se huumori kukkii muutenkin, niin sori vaan:)


Laitoin puntit tasoihin.


Ihan totta? Ja sinun muu asiasi oli.....? Katsohan uudesta ketjusta pitkävetovihjee ni.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste