Vuosi käynnistyi tappiolla

Espoo United–Jokipojat 3–1 (2–0, 1–0, 0–1)

Jokipoikien vuoden 2018 ensimmäinen ottelu Espoossa Unitedia vastaan ei tuonut ärjypaidoille pisteitä. Tappio oli Jokipojille neljäs putkeen. Kotijoukkue heilutti tahtipuikkoa läpi koko ottelun, eikä Jokipoikien peli päässyt käynnistymään kunnolla koko pelin aikana. Ärjypaitojen ainoan maalin viimeisteli ottelun loppuhetkillä puolustaja Joni Muranen. Jokipoikien maalilla Timo Niemi torjui yhteensä 20 kertaa. Jokipoikien pelit jatkuvat perjantaina vieraspelillä hallitsevaa mestaria Savonlinnan Pallokerhoa vastaan. Lauantaina on luvassa puolestaan kotipeli kovakuntoista KeuPa HT:ta vastaan. 

 

Otteluraportti

Jokipoikien keskitalven tappioputki Mestiksessä venähti jo neljän ottelun mittaiseksi. Espoo United vauhditti ajoittain virkamieskiekkoa esittäneiden joensuulaisten alamäkeä maalein 3–1 (2–0, 1–0, 0–1).

Pudotuspeliviiva karkasi Jokipojilta samalla jo viiden sarjapisteen päähän. Otteluja on toki jäljellä vielä 22, mutta sarjasijoituksen parantaminen vaatii nyt ryhtiliikettä.

Espoo ratkaisi ottelun kahdella niin sanotulla pukukoppimaalilla aivan erien viime sekunneilla. Avauserää oli jäljellä vain 7 sekuntia, kun Valtteri Hopponen pääsi nostamaan maalin edestä Timo Niemen torjunnan paluukiekosta 2–0.

Sama toistui toisen erän päätteeksi. Espoo pyöritti ylivoimalla ja sen jälkeen yhtäjaksoisesti ilman katkoa peräti 3,5 minuuttia peliä hyökkäyspäädyssä. Jokipojat näytti jo selviävän ilman takaiskua, kunnes Santeri Saari lopulta ajassa 39.59 onnistui liruttamaan Niemen patjan alta 3–0.

Jokipoikien valmentaja Jouni Varis osui analyysissaan asian ytimeen pohtiessaan joukkueensa alavireen syitä.

– Pelimme on ajoittain ok, mutta se ei vain riitä. Kun pelaaja laittaa ärjypaidan rintaansa, joka vaihdossa pitäisi antaa kaikkensa.

– Tappiosta ei voi syyttää bussijalkoja, sillä valmistautumisaikamme oli riittävä. Henkisen puolen on oltava niin hyvä, ettei tule yhtään väljää vaihtoa.

Varsinkin Jokipoikien taitopelaajien osastolla oli Espoossa havaittavissa ajoittaista asenteen löysyyttä. Haalariosasto kyllä yritti, mutta se ei Mestiksen tasolla yksin riitä.

Jokipoikien 3–1-lohdutusmaalin viimeisteli Joni Muranen alivoimalla vain 26 sekuntia ennen loppua. Samalla mureni Espoon maalivahti Nico Vikstenin nollapeli.

Teksti: Olli Rauste

 

Maalit ja syöttäjät

06.41 Victor Westermarck (Kim Hirschovits, Santeri Saari) 1–0
19.53 Waltteri Hopponen (Felix Westermarck, Jani Elgbacka) 2–0
39.59 Saari (Niclas Almari, Oskari Uomala) 3–0
59.34 Joni Muranen (Tuukka Rajamäki, Timo Hiltunen) 3–1 av.

Maalivahtien torjunnat

Nico Viksten, Espoo United 6+7+9=22
Timo Niemi, Jokipojat 8+10+2=20

Rangaistukset

Espoo United 3x2 min = 6 min
Jokipojat 5x2 min + Lassi Raitanen 5 min+PRK = 35 min

Yleisöä: 479

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen
23 Mika Koivisto – 11 Ville Halonen – 61 Lauri Hukkanen
91 Joonas Larinmaa – 12 Oula Uski – 88 Oskari Lehtinen
21 Miro Väänänen– 22 Eetu Rissanen – 50 Teemu Holttinen

6 Joni Muranen – 70 Joel Olkkonen
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois
77 Lassi Raitanen – 10 Jani Ollitervo
42 Eppu Rissanen
 

31 Timo Niemi

(30 Joonas Harald)

 

Otteluennakko

Vuosi 2018 käynnistyy Jokipoikien osalta kolmen ottelun viikolla. Ruuhkaviikon ensimmäinen koitos on vieraspeli Espoo Unitedia vastaan. Jokipoikien olisi tarve kääntää kurssi Espoossa takaisin voittojen tielle. Kolmen ottelun tappioputkeen joutunut joukkue on tipahtanut runkosarjassa kymmenenneksi. Perjantaina ärjypaidoilla on puolestaan luvassa vierasottelu Savonlinnassa SaPKoa vastaan, ja lauantaina on viikon ainoa kotiottelu KeuPa HT:ta vastaan. Jokipoikien kokoonpanosta on edelleen varmuudella sivussa hyökkääjä Jimi Aavikko. Jokipoikien maalilla aloittaa lauantaina huilannut Timo Niemi.

Jokipoikien vuosi 2017 päättyi apeissa tunnelmissa. Ennen joulutaukoa suhteellisen hyvin pisteitä kerännyt joukkue hävisi vuoden kaksi viimeistä peliään niin Ketterää kuin myös SaPKoa vastaan.

Jokipoikien lauantainen kotiottelu SaPKoa vastaan oli jälleen maalin peli, kuten joukkueiden kaksi aiempaa kamppailuakin. Ottelu päättyi Mehtimäellä numeroihin 2–3.

– Se oli tiukka peli, ja pisteitä ei tullut. Pisteitä nyt kyllä kaivattaisiin aika kipeästi. Ei se auta kuin mennä eteenpäin, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertoo.

– Saatiin SaPKoa vastaan hyvä startti peliin, vaikka oli aika hankala perjantai-ilta Imatralla. Siellä oli ehkä lähempänä ne kolme pistettä. Henkisesti se oli kova paikka pelaajille, Varis kertaa Ketterän 6–4-voittoon päättynyttä ottelua.

Jokipojilla oli ottelussa SaPKoa vastaan suuria ongelmia päästä parhaalle maalintekosektorille vierailijoiden puolustaessa omaa maalinedustaansa tiiviisti.

– Saatiin hyvä tulo peliin SaPKoa vastaan, mutta se ei tyydytä, että ei pystytty tekemään paikoistamme maaleja. SaPKo oli omissa paikoissaan pikkaisen terävämpi. Harmittaa, mutta pitää mennä eteenpäin.

– Maalintekoa harjoitellaan aina. Varsinkin maalinteon tukitoimia ja irtokiekkojen pelaamisia, jotka ovat maalivahdille ne hankalimmat kiekot.

– Toki meillä oli pelissä 12 ihan laadukasta paikkaa ja vastustajalla oli 13, eli tasainen peli se oli. Olihan siinä esimerkiksi Timo Hiltusella tyhjä maali, mutta kiekko pomppaa jännästi lavan yli ja kaikkea tämmöistä pientä. Maalinedustalla pelaaminen molemmissa päissä on tärkeä asia, Varis kertaa.

Jokipojat ja Espoo United ovat kohdanneet kuluvana kautena kertaalleen. Marraskuun puolivälissä Mehtimäellä United oli parempi 4–2.

Varsinkin Unitedin tiivis keskialueen trap tuotti tuolloin Jokipojille suuria ongelmia. Onko keskialueen trapin puhkomista harjoiteltu?

– Periaatteessa se nyt riippuu siitä, että mitä siellä on vastassa, että onko heillä sitä samanlaista trappia. Heidän edellistä peliä kun katsoin, niin siellä ei samanlaista trappia ollutkaan.

– Oli sitä tai ei, niin meidän pitää olla huolellinen kiekon kanssa ja saada kiekot syvään, jos ei ole suoran hyökkäyksen paikkaa, Varis analysoi.

– Ollaan kyllä Unitedin pelaamiseen varauduttu. SaPKollakin oli välillä keskialueen trappia, ja hyvin me sieltä läpi tultiin varsinkin ensimmäisessä erässä. Pitäisi sitä peliä pystyä pelaamaan se 60-minuuttinen täyteen. 

Espoo United on saanut vihdoin ja viimein kokoonpanoonsa takaisin pitkästä loukkaantumisesta kärsineen Kim Hirschovitsin.

35-vuotias konkari on pelaamassaan seitsemässä ottelussa saalistanut tehot 1+7, joten ainakin tilastojen perusteella "Hirson" pelintekijän taidot ovat edelleen tallella.

– Se on hienoa, että tuollaisia pelaajia Mestiksessä on. Se on hyvä juttu, mutta hän on yksi pelaaja muiden joukossa. Jokainen nyt tietää, minkä tasoisesta pelaajasta on kysymys.

Vaikuttaako Jokipoikien pelaamiseen Hirschovitsin paluu mitenkään?

– Pitää meidän toki olla hereillä tällaisten pelaajien kanssa. Miesvartiointi ei kuitenkaan kuulu nykyajan kiekkoon, ja Espoossa ollaan lisäksi vierasjoukkue, niin vaikea sitä olisi sellaiseen asiaan lähteä.

– Onhan siellä monta muutakin hyvää pelaajaa. Mutta hieno juttu, että Kim on päässyt pelikuntoon.

Kim Hirschovits on tämän kauden Mestiksen pelaajista ehdottomasti meriiteiltään kovin pelaaja. Kaudella 2014–2015 hän voitti SM-liigan runkosarjan pistepörssin.

Toistaiseksi Unitedin parhaana pistemiehenä on häärinyt Juuso Forsström. Hän on tehnyt 27 ottelussa tehot 4+20. 

Yksi tulevan kevään NHL draftin kannalta mielenkiintoinen pelaaja on Unitedin 18-vuotias Jesse Ylönen, jonka isä on NHL:ssä yli 350 ottelua pelannut Juha Ylönen.

Jesse Ylönen pelasi Mestiksessä vahvan joulukuun. Hän nakutti joulukuun 10 pelissä peräti seitsemän maalia ja kaksi syöttöpistettä. Hyvien otteiden myötä hänet valittiin Mestiksen kuukauden tulokkaaksi.

Ottelu Espoo Unitedin ja Jokipoikien välillä alkaa keskiviikkona kello 18.30.

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Espoo United–Jokipojat
2017: 1–2 vl.
2016: 2–4 

Saldo: 0–0–2 (maalit 3–6)

Jokipojat–Espoo United
2017: 2–4
2017: 3–2 vl.
2016: 4–1

Saldo: 2–0–1 (maalit 9–7)

Kommentit   

-3 #1 möly 02.01.2018 17:58
Itsellä on nyt vähän sellainen "mututuntuma" että nää tulevät kolme peliä ovat Jonen aika näyttää..
+3 #2 Paitsio 02.01.2018 18:30
Työreissulla sopivasti etelässä loppuviikon, joten huominen ilta menee sujuvasti Espoossa ääni käheänä huutaen... :) Rumpua ei valitettavasti ole...
#3 Riffixi 02.01.2018 20:24
Ihan kuin olisin lukenut nämä Jonen analyysit ennenkin. Samaa levyä pyörittää. Uskokaa nyt että seuralla ei ole varaa vaihtaa valmentajaa. Näillä mennään ja toivotaan että ei pudota Pleijareista.
+4 #4 Scoutti 02.01.2018 20:44
Mielenkiintoist a nähdä onko valmennuksella rohkeutta ja näkemystä tehdä kokoonpanossa muutoksia kahden heikon pelin jälkeen ?
Toivotaan vähintään kahta voittoa viikon peleistä, jotta play off paikka ei karkaisi liian kauas.
-4 #5 möly 02.01.2018 20:55
Lainaus Riffixi:
Ihan kuin olisin lukenut nämä Jonen analyysit ennenkin. Samaa levyä pyörittää. Uskokaa nyt että seuralla ei ole varaa vaihtaa valmentajaa. Näillä mennään ja toivotaan että ei pudota Pleijareista.


Ok.. Tämä on nyt paha paikka. Oletetaan että tappioputki jatkuu ja ei ole rahaa vaihtaa valmentajaa auttaako sekään? Viimeisetkin yleisö hylkää hallin.Voi olla että ensikaudella ei edes pelata mestistä Joensuussa.Kävi sarjassa miten vaan,ei ole rahaa..
#6 JTK 03.01.2018 08:10
Edellisessä viestiketjussa joku kaipaili, että Jokipoikien ja Katajan matsit eivät olisi päällekkäin ja seurojen välille yhteistyötä, niin tähän liittyen on juttua tämän päivän Karjalaisessa. Ei ole mikään helppo juttu sovitella ja muutella pelien ajankohtia.
+2 #7 Scoutti 03.01.2018 08:50
Jokipojilla ja Katajalla 7 kotipeliä tällä kaudella samaan aikaan. Lähes joka kolmas kotipeli (25 kotiottelua) Jokipoiken osalta ! Nyt kannattaa lopettaa selittelyt Pirkka Antilasta yms. ja tehdä enemmän yhteistyötä Jokipoikien ja Katajan välillä tuleville kausille. Molemmat joukkueet tarvitsevat katsojia lisää otteluihin. Yhteistyössä on voimaa !
#8 Korppu 03.01.2018 08:51
Se alkaisi tänään olemaan Jokipojilla pakkovoiton paikka,jos halutaan pelata keväällä muualla kuin karsinnoissa.
+2 #9 päätykatsomo 03.01.2018 11:26
Kyllä se nyt vaan niin on, että tänään kaivattaisiin kipeästi vierasvoitto. Muuten voi mennä tän viikon kaikki pelit tappioilla..var maan äijillä kasvaa banaani otsaan jos ei ala pisteitä tulla. Kyllä tällä joukkueella pitäis päästä 8 joukkoon ja pleijareihin,ol i valmentajana kuka vaan.. Mutta, niinhän se on että jos joukkuetta ei voi vaihtaa, jossain kohtaa pitää vaihtaa valmentajaa ellei tulosta tule.. Ehkä jotkut muutokset hieman auttaisi siihen ettei mailaa puristeta liikaa.. tulis rentoutta peliin ja sitä kautta onnistumisia. Jos valmentajan vaihtoon päädytään.. Kokeilisin vaikka erästä C nuorten valmentajaa puikkoihin samantien.. Ainakin näkemystä ja kokemusta löytyy kiekosta. Tai, vielähän tuo menis ihan kentälläkin liiderinä.. sellainenki joukkueesta tällä hetkellä puuttuu. Mutta kaikesta rakentavasta kritiikistä huolimatta, tsemppiä Jokipo!
#10 JTK 03.01.2018 11:59
Niin, mutta, kun se eräs C-nuorten valmentaja on jo hommissa eikä vapailla markkinoilla.

Tuo on totta mitä scoutti sanoo, että jälkikäteen on turha ihmetellä näitä pelejä mitkä ovat päällekkäin Katajan kanssa, koska niille ei jälkikäteen paljoa mahda. Kyllähän nää asiat pitäs saada selväksi jo sarjaohjelmia tehtäessä ja ymmärrystä lajiliitoilta ja muilta tahoilta.

Ketterän listoilta näköjään poistuu kolme pelaajaa. Onni Toivanen keskittyy jatkossa opiskeluun ja Jevgeni Solovievin sekä Joni Suutarin syynä on työn ja jääkiekon yhteen sovittamisen vaikeus.
+1 #11 VasenPakki 03.01.2018 18:59
– Joukkueen otteet eivät ole olleet sillä tasolla, mihin joukkueen pelillinen kapasiteetti riittää ja mitä seurajohto edellyttää, hallituksen puheenjohtaja Jarkko Immonen toteaa.

Näillä sanoilla lähti Turbo vaihtoon viime kaudella.

Onko otteet nyt olleet sillä tasolla, mihin joukkueen pelillinen kapasiteetti riittää ja mitä seurajohto edellyttää? Niinpä. Herätys.
+1 #12 HuuHaa 03.01.2018 19:06
Nyt se Varis jo ulos!!
#13 möly 03.01.2018 19:10
Lainaus VasenPakki:
– Joukkueen otteet eivät ole olleet sillä tasolla, mihin joukkueen pelillinen kapasiteetti riittää ja mitä seurajohto edellyttää, hallituksen puheenjohtaja Jarkko Immonen toteaa.

Näillä sanoilla lähti Turbo vaihtoon viime kaudella.

Onko otteet nyt olleet sillä tasolla, mihin joukkueen pelillinen kapasiteetti riittää ja mitä seurajohto edellyttää? Niinpä. Herätys.


Jokipojat on jo nyt varmaan 20 pistettä jäljessä tavoitteestaan minkä seura on asettanut.
+2 #14 aku 03.01.2018 19:22
Olipa muuten huono erä Jokipojilta...E i ole ihan noin heikkoa tekemistä, tai siis tekemättömyyttä , ihan äsken nähty. Paljon pitää tapahtua, jos aiotaan tänään pisteille päästä. Mutta toivotaan vielä:-)
-7 #15 JTK 03.01.2018 19:25
Yksi tuttu koutsi kertoi mulle joku aika sitten, että tavoitteet pitää asettaa joukkueen päivittäiseen toimintaan ja kehitykseen liittyen. Pistetavoittees sa on yksi pirun iso muuttuva ja vääristävä tekijä nimittäin vastustaja. Mun korvaan tuo kuulosti ainakin järkevältä.
#16 VasenPakki 03.01.2018 19:31
Lainaus JTK:
Yksi tuttu koutsi kertoi mulle joku aika sitten, että tavoitteet pitää asettaa joukkueen päivittäiseen toimintaan ja kehitykseen liittyen. Pistetavoitteessa on yksi pirun iso muuttuva ja vääristävä tekijä nimittäin vastustaja. Mun korvaan tuo kuulosti ainakin järkevältä.


Päivittäiset tavoitteet totta kai pitää olla mutta nämä pienemmät tavoitteet luodaan tukemaan sitä päätavoitetta :)
+1 #17 Riffixi 03.01.2018 19:38
No minäpä totean seuraavaa: jos seurassa osattaisiin myydä ja markkinoida,nii n saataisiin tuloja kassaan. Ja kun kassassa on rahaa,niin voidaan hankkia hyviä pelaajia ja valmentajia. Se,että onko ns.tuote kunnossa,joka kiinnostaa joensuulaista yrityselämää,ni in onkin sitten oma tarina.
-5 #18 JTK 03.01.2018 19:50
Kyllä tavoitteet pitää olla päivittäisessä tekemisessä. Silloin, kun se on kohdillaan niin tulee pisteitäkin. Tulis keskittyä olennaiseen ja niihin asioihin mihin voi itse vaikuttaa.
+2 #19 lerski11 03.01.2018 19:57
Ei näköjään jätkiä kiinnosta pelata erien loppuja.
+4 #20 rokkipoika 03.01.2018 19:57
Jokipoikien peli on tänään ollu kaksi erää todella huonoa. Ei ole kiva katsella tuota räpellystä.
+2 #21 Korppu 03.01.2018 19:59
Espoo 3-0 johtoon ajassa 39:59 voi voi...
-2 #22 tilkka 03.01.2018 20:03
Paikan päällä todistamasta Jokipoikien surken surkempaa peliä! Ei voi kuin sanoa Miksi jokipoikien johto antaa valmentaa tuon Variksen?
-2 #23 HuuHaa 03.01.2018 20:06
Kylmä fakta on että Varis on näyttönsä antanut ja totuus on että kyvyt ei riitä tälle tasolle,nyt jos koskaan pitäis seurajohdon reagoida,enneku in on paskat totaalisesti housussa!!
+4 #24 HeHa 03.01.2018 20:08
3-0, nyt alkaa usko ja toivo loppua! Seurajohtokin voisi avata suunsa syöksystä: onko valmentajalla luottamusta, mennäänkö kaupoille vai alistutaanko kohtaloon?
+1 #25 JTK 03.01.2018 20:10
Tulee vaan mieleen, jos Jokipojissa on seurattu joitain pistetavoitteit a niin sarjan alussahan pisteitä tulikin hyvin. Tästä voi käsittää, että päivittäinen tekeminen on kohdillaan, mutta sitten, kun muut sarjan joukkueet pääsevät omalle tasolleen niin ollaankin yllättäen jääty muista jälkeen. No tää on näitä..., kuka tietää?
+1 #26 rokkipoika 03.01.2018 20:11
Lainaus tilkka:
Paikan päällä todistamasta Jokipoikien surken surkempaa peliä! Ei voi kuin sanoa Miksi jokipoikien johto antaa valmentaa tuon Variksen?

Koska vaihtoehtoja ei ole.
-3 #27 lappis 03.01.2018 20:13
Ei tämänpäiväisest i valmentajaa voi syyttää jos pelaajat on surkeita jäällä. Harhasyöttöjä ja huonoja purkuja koko ajan ja syöttöjä ei saada kiinni.
-1 #28 jiikoo12345 03.01.2018 20:19
Lainaus lappis:
Ei tämänpäiväisesti valmentajaa voi syyttää jos pelaajat on surkeita jäällä. Harhasyöttöjä ja huonoja purkuja koko ajan ja syöttöjä ei saada kiinni.


Kuvailit juuri ja täsmälleen huonon valmennuksen! pelaajat joutuvat arvailemaan toistensa tekemisiä ja sijoituksia. Tuloksena kertomasi asiat.
+8 #29 halttunen 03.01.2018 20:21
Ajattelin tuoda oman mielipiteeni,ja korostan oman,joten ääripunamustien ei kannata tämän takia kävellä pielisjokeen 1 hankitaan oikea valmentaja 2.tehdään yhteistyösopimu s liigaan= parempia pelaajia= parempi menestys=enemmä yleisöä=parempi talous,ja jos joku epäilee voi katsoa sarjataulukkoa. Jos joskus liiga aukeaa niin menestys urheilullisesti ja taloudellisesti on ainoa reitti sinne. Ja onhan aina mahdollista katkaista tuo yhteistyösopimu s kun omat luistimet kantavat riittävästi
+4 #30 Peks1 03.01.2018 20:26
JoKP sai erikoisen jäähyn. Oli juuri alkamassa oma yv ja aloitus oli hyökkäyspäädyss ä. Tuomarit siirsivät Jokipoikien pelaajan kaksi kertaa peräkkäin pois aloituksesta ja siitä tuomittiin joukkuerangaist us uusien aloitussääntöje n perusteella.
+2 #31 Peks1 03.01.2018 20:37
Ainakin toisessa erässä selostajat ihmettelivät, miksi Jokipojilla on niin pitkät etäisyydet pakkien ja hyökkäjien välillä, minkä vuoksi lähdöistä ei tullut oikein mitään.
+6 #32 HeHa 03.01.2018 20:38
Halttunen puhuu asiaa! Jos tästä kaudesta selvitään vielä Mestikseen, niin talouden pelastamiseksi se on tehtävä. Oman kylän pojilla pelataan korkeintaan Suomi-sarjaa!
-2 #33 Peks1 03.01.2018 20:43
Raitaselle vitonen puhtaan taklauksen johdosta. TV-kuvassa ei näynyt korkeaa kyynerpäätä eikä mitään rikettä. Espoon pelaajat puhuivat vitosen Raitaselle. Karmea tuomarimoka.
-4 #34 Korppu 03.01.2018 20:45
Kävelkää kotiin ja jättäkää se Varis sinne Espooseen vaikka!
#35 ju.pe67 03.01.2018 20:46
Kyynärpää osui päähän. Ihan oikea tuomio.
-2 #36 Kittee 03.01.2018 20:59
Katselin juuri tuota tilannetta monta kertaa ja ei kyllä osu mitään päähän.

Rangaistus tuli estämisestä, eli lieneekö tulkittu, että taklasi liian myöhään syötön jälkeen.

Mielestäni ei, vaan Espoon pelaaja ei vaan ollut ihan hereillä tilanteessa.
+1 #37 Peks1 03.01.2018 21:09
Lehdistötilaisu udessa Varis sanoi sen suuntaisesti, ettei henkinen puoli ja taistelu ollut ihan kohdillaan jokaisessa vaihdossa. Ajoittain hyvää peliä, mutta pitäisi joka vaihto vetää täysillä jos haluu pisteitä Espoosta. Sitä lähtevät parantamaan Savonlinnaan, ehkä myös ketjumuutoksia tulee. Espoon valmentaja kehui Jokipoikien loppuvetoa, kun siinä vitosen alivoimalla Jokipojat taisteli loppuun saakka ja väkisin painoivat sen kavennusmaalin. Lopun asenne antaa siis toivoa.
+4 #38 Eastside22 03.01.2018 21:14
Osallistun lopulta joukkoon , joka on torpannu variksen peluutus kuviot . Uuden ulkopuolisen valmentajan palkkaaminen ei ole taloudellisesti mahdollissta . Oisko Villellä luottoo pelaajien suhteen , kun tässä ei oo enää vaihtoehtoja .
+2 #39 möly 03.01.2018 21:24
Kusessa ollaan taas. Nauraahan meille jo Variksetkin
#40 rokkipoika 03.01.2018 21:46
Hermes tuli pisteen lähemmäks.
+1 #41 VasenPakki 03.01.2018 21:55
Hermes on muutenkin parantanut peliään valmentajavaihd oksen jälkeen. Tulee menemään Jokipoikien ohi.
+3 #42 Eastside22 03.01.2018 22:28
Pakko sanoa , että kemiat ei voi olla joukkueessa kunnossa . Pelillisesti ollaan kuutamolla !
-2 #43 VasenPakki 04.01.2018 00:02
Eipä tässä mitään hätää kun Jokipon virallisen sivun mukaan kausi on vasta alkanut :DDD

https://jokipojat.fi/uutiset/2018/01/kausi-kayntiin-tappiolla-espoo-oli-parempi-maalein-3-1

Sekasi koko seura!
-1 #44 JTK 04.01.2018 08:15
Nyt kannattas antaa kunnon mahdollisuus Holttiselle ja Väänäselle, kun heillä näyttää yritystä riittävän ja jalkakin liikkuu hyvin. Ihan mielenkiintoist a olis nähdä mihin äijät pystyis isoilla minuuteilla? Holttinen, kun spurttaa täyteen vauhtiin niin tulee Antti Pihlström mieleen. :)
+2 #45 hockey 04.01.2018 10:02
Jos tuohon valmentaja asiaan pitäisi ottaa kantaa niin vaihtaisin a junnujen vaimentajan edustukseen. Olisi jämäkämpi kaveri päävalmentajaks i ja ei olisi seurallekkaan kallis siirto.Tuo kurittomuus kyllä näkyy liika paljon.
Huolimattomuus on toinen juttu syötöt ei mene lapaan.Merkkaus virheet on lisääntynyt selkeästi. Sitten joukkueessa näkyy olevan pelaajia jotka pelaa itselleen ei joukkueelle. Paljon pitää terävöityä jos mielii Playoff peleihin.
Nyt suunta on vahvasti alas päin.
-1 #46 JTK 04.01.2018 10:17
Niin hockey, mutta A:n valmentaja valmentaa Juniori Jokipoikien A-nuoria. Jos valmentajaa joku miettii, niin hänen pitäs olla vapaana valmentajamarkk inoilla.
+2 #47 puumaila 04.01.2018 10:22
Kyllähän katsomoonkin näkyy, milloin peli kulkee ja milloin ei. Se taas näkyy yleisömäärissä, etenkin noilla lipunhinnoilla. Varis ollut varmasti hyvä junnuvalmentaja , mutta kun nyt pitäisi takoa myös tulosta taululle, voipi pelit loppua kesken, jos pitää peruspalikoita asetella kauden tässä vaiheessa. Tarkoitan asenne-ja motivointijuttu ja. Ihmetyttää joku keupa, joka voittaa pelejä mennentullen, vaikka ei muita haaveita seuralla kuin joku mestismestaruus . Peli-iloa silti löytyy.
+1 #48 Turre 04.01.2018 11:35
Kyllä osan pelaajien paikka olisi Suomi-Sarjassa. Taito ei riitä tuohon pelinopeuteen. Ihan olisi jo siellä Suomi-Sarjassak in tehtävä töitä pelipaikkansa eteen. Ei tuolla porukalla voi päästä neljän joukkoon, josta on ollut puhetta.

Jos alkaa tulla sitten joukkueen sisällä vielä muita ongelmia niin tulos on nähtävissä.

Eniten olen kuitenkin huolestunut seuran jatkomahdollisu uksista...katso jien määrä on huolestuttavan pieni ja en usko että sponsoreidenkaa n innostus on mikään suuri joukkuetta ja seuraa kohtaan.
+1 #49 puumaila 04.01.2018 11:53
Noh...nuoria kavereita joukkue täynnä. Moni varmaan etsii vielä sitä parasta osaamistaan. Hyvä antaa tietysti vähän sapiskaakin välillä, yleisöllehän he pelaavat. Ja jos pelistä hauskuus häviää, niin väkisin punnertamiseksi han se ruukaa mennä. Tsemppiä JoKP:)
+2 #50 komposiitti 2 04.01.2018 15:09
Nuutinen ylimielisesti kommentoi Koplan pelin päällekkäisyytt ä. Eiköhän näytetä ja mennä isolla porukalla ulkoilma peliin. Antaa Nuutisen oppia taas kerran asioita kantapään kautta....tai olla oppimatta.
#51 möly 04.01.2018 15:42
Lainaus komposiitti 2:
Nuutinen ylimielisesti kommentoi Koplan pelin päällekkäisyyttä. Eiköhän näytetä ja mennä isolla porukalla ulkoilma peliin. Antaa Nuutisen oppia taas kerran asioita kantapään kautta....tai olla oppimatta.


Missä se kommentoi?
#52 Repe 04.01.2018 17:19
Noilla Jokipoikien esityksillä ulkoilma pelissä voi olla enemmän katsojia kuin hallissa. Vaikka ei Koplankaan kausi ole ollut mikään mainittava tähän mennessä.
+1 #53 puumaila 04.01.2018 17:35
1-divarin peleissä joskus -70 ja jotain, mehtimäen tekojäällä ei katsojia jätetty pelitapahtumiin nähden kylmäksi. Silloin mentiinkin urheilu edellä, toisin kuin nykyään.
#54 Repe 04.01.2018 18:28
Lainaus puumaila:
1-divarin peleissä joskus -70 ja jotain, mehtimäen tekojäällä ei katsojia jätetty pelitapahtumiin nähden kylmäksi. Silloin mentiinkin urheilu edellä, toisin kuin nykyään.


Eiköhän Sm-liigatasolla monella paikkakunnalla panosteta ottelutapahtuma an.(Hallien viihtyvyys jne) Mestiksessä ottelutapahtuma an kaukalon ulkopuolella riittää "puuhastelu".
+1 #55 komposiitti 2 04.01.2018 18:44
Lainaus möly:
Lainaus komposiitti 2:
Nuutinen ylimielisesti kommentoi Koplan pelin päällekkäisyyttä. Eiköhän näytetä ja mennä isolla porukalla ulkoilma peliin. Antaa Nuutisen oppia taas kerran asioita kantapään kautta....tai olla oppimatta.

Taisipa olla Karjalaisessa tässä lähipäivinä. Siinä käsiteltiin pelipäivien päällekkäisyyksiä laajemminkin Joensuussa.
Missä se kommentoi?
+1 #56 Repe 04.01.2018 18:48
Ja tuokin "ongelma" monesti nostetaan esille eli samaan aikaan pelattavat eri lajien pelit. Isommissa kaupungeissa se on arkipäivää, ja katsoja menee siihen peliin joka kiinnostaa. Kataja tuskin nykytilanteessa on niistä kärsinyt, Jokipojilla yleisökato, vaikka niitä ei olisikaan päällekkäin.
+1 #57 Scoutti 04.01.2018 21:09
Joensuussa on kylläkin paljon meitä, joita kiinnostaa sekä jääkiekko että koripallo livenä. Valitettavasti koripallo on mennyt näissä samaan aikaan olevissa peleissä ohi jääkiekon. Jos pelit olisivat peräkkäin, niin kävisin katsomassa molemmat mielellään. Ja en ole tosiaankaan ainut penkkiurheilija , joka käyttäytyy näin.
#58 Repe 04.01.2018 21:30
"Valitettavasti " ei voi syyllistää niitä katsojia jotka valitsevat koripallon jääkiekon asemasta. Jääkiekon suuruuden ajat kun on ohi muutenkin Joensuussa, vaikka Jokipojat olisi Mestiksen kärjessä.
#59 puumaila 05.01.2018 23:19
Kyllä niitä voittojakin alkaa tulla. Jos ei tällä kaudella, niin onhan koko ensi kausi jäljellä. Ei vaivuta synkkyyteen:).

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste