Kinkunsulattelusta tyly tappio

Ketterä–Jokipojat 6–4 (0–1, 1–1, 5–2)

Jokipoikien joulutauon lopettanut vieraspeli Imatralla toi lopulta tylyn tappion ärjypaidoille. Ottelu oli Jokipoikien hallussa suuren osaa ottelusta, mutta päätöserässä kotijoukkueen viimeistely oli tappavaa Ketterän viimeistellessä viisi maalia. Vauhdikasta ensimmäistä erää hallitsi hienokseltaan kotijoukkue, mutta maaliverkkoja erän aikana heilautteli vain Jokipoikien Mika Koivisto. Ketterä tuli ottelussa tasoihin heti toisen erän alussa, mutta Jokipojat karkasi jälleen kerran maalin karkumatkalle Joonas Larinmaan (1+1) maalin myötä. Viimeisessä erässä verkkoja heiluteltiin peräti seitsemän kertaa. Kolmannessa erässä Jokipoikien maalintekijöinä olivat Oula Uski (1+1) sekä kauden ensimmäisen maalinsa viimeistellyt Teemu Holttinen. Ville Halonen ja Lauri Hukkanen nappasivat molemmat kaksi syöttöpistettä mieheen. Ärjypaitojen maalilla torjunut Timo Niemi merkkautti tilastoihin yhteensä 28 torjuntaa. 

 

Otteluraportti

Jokipojat pelasi Imatralla laadukasta vieraskiekkoa melkein täydet 60 minuuttia, mutta menetti jo tuloillaan olleet Mestiksen sarjapisteet loppuhetkillä.

Lukemiin 6–4 (0–1, 1–1, 5–2) päättyneessä ottelussa Ketterän sankariksi nousi Jesse Juntheikki, joka tasoitti ottelun ajassa 57.51 ja minuuttia myöhemmin sooloili voittomaaliksi jääneen 5–4-osuman.

Ottelu oli hyvin viihdyttävä ja fyysinen, jossa sattui ja tapahtui paljon. Tunnelmaa sähköisti Ketterän kauden ennätysyleisö (1 115) ja bussilastillinen Joensuusta saapuneita kannattajia. Surullisesta lopputuloksesta huolimatta itse pelitapahtuma jätti Jokipoikien päävalmentajalle Jouni Varikselle hyvän maun.

– Upea tapahtuma tänään. Halli täynnä ja Joensuusta mukana hienosti äänekäs fanilauma, hän kiitteli.

Ottelun kummallisista tapahtumaketjuista ensimmäinen nähtiin kolmannen erän alkupuolella, kun alle minuuttiin Ketterä teki kaksi maalia ja siinä välissä Teemu Holttinen Jokipojille 4–2-johdon. Maali oli Holttiselle kauden ensimmäinen.

Lopun sulaminen oli tyly. Jesse Juntheikki hassutteli ylivoimahyökkäyksen päätteeksi tasoituksen ja minuutti ennen päätössummeria veivasi toisen näyttävän maalin.

Jokipoikien vierasreissu oli siis pari minuuttia vajaa erinomainen.

– 55 minuuttia Jokipojat oli ok. Sitten sulettiin ihan täysin ja menetettiin pisteet. Se on anteeksiantamatonta, Varis analysoi pettyneenä.

Jokipojat pelaa lauantaina kotiluolassa SaPKoa vastaan. Pettymyksessä märehtimiseen ei jää juuri aikaa, ja siitä Varis oli kiitollinen.

– Pitää vaan kestää nyt. Koville tuo loppu ottaa. Hyvä asia on se, että huomenna on peli. Sitä kohti pitää nyt mennä.

Ykköskentän laidassa hyvin pari erää pelannut Oskari Lehtinen sai toisen erän lopussa taklaustilanteessa osumaa reiteen ja poistui pukusuojaan ennenaikaisesti. Hän palasi kuitenkin kolmanteen erään jäälle, mutta liikkuminen oli silmin nähden vaikeaa ja olemus tuskainen. Hänen pelikuntonsa lauantain suhteen lienee arvoitus.

Teksti: Mikko Pehkonen

 

Maalit ja syöttäjät

13.30 Mika Koivisto (Ville Halonen, Lauri Hukkanen) 0–1
20.50 Jere Laine (Jesse Juntheikki, Janne Kettunen) 1–1 yv.
33.00 Joonas Larinmaa (Oskari Lehtinen, Oula Uski) 1–2
40.34 Uski (Larinmaa, Raitanen) 1–3
44.43 Laine 2–3 rl.
45.14 Teemu Holttinen (Halonen, Hukkanen) 2–4
45.32 Erno Ripatti (Rudolfs Maslovskis, Sami Jekunen) 3–4 vt.
57.51 Juntheikki 4–4
58.53 Juntheikki (Joona Jääskeläinen, Sameli Ventelä) 5–4
59.21 Kettunen (Santeri Vuoti) 6–4 tm.

Maalivahtien torjunnat

Jere Myllyniemi, Ketterä 12+11+12=35
Timo Niemi, Jokipojat 12+6+10=28 (Poissa 59.15-59.21)

Rangaistukset

Ketterä 2x2 min = 4 min
Jokipojat 3x2 min  = 6 min

Yleisöä: 1 115

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen
91 Joonas Larinmaa – 12 Oula Uski – 88 Oskari Lehtinen
23 Mika Koivisto – 11 Ville Halonen – 61 Lauri Hukkanen
21 Miro Väänänen– 22 Eetu Rissanen – 50 Teemu Holttinen

77 Lassi Raitanen – 10 Jani Ollitervo
6 Joni Muranen – 70 Joel Olkkonen
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois
3 Wiljami Kupiainen
 

31 Timo Niemi

(30 Joonas Harald)

 

Otteluennakko 

Jokipoikien liki kahden viikon mittainen joulutauko loppuu kahden ottelun viikonloppuun. Kinkunsulattelun käynnistää perjantainen ottelu Imatralla sarjanousija Ketterää vastaan, ja lauantaina Jokipojilla on edessään puolestaan kotiottelu viime kauden mestaria Savonlinnan Pallokerhoa vastaan. Ketterä on pelannut toistaiseksi hyvin, sillä joukkue on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla viisi. Ketterä ei ole saanut Jokipojilta pistettäkään kauden kolmesta aiemmasta keskinäisestä kohtaamisesta. Jokipoikien kokoonpanosta on varmuudella sivussa ainoastaan hyökkääjä Jimi Aavikko. Jokipoikien maalilla jatkaa Timo Niemi.

Ennen joulutauolle lähtöä Jokipoikien joukkue pisti kuluneen alkukauden niin sanotusti pakettiin. Mikä oli päävalmentaja Jouni Variksen pääviesti joukkueelle kuluneesta syksystä?

– Päivittäinen työnteko on meillä ollut hyvää. Pelillisesti oli yksi vaikea neliviikkoinen, joka oli meiltä huono pätkä. Oltiin silloin kapealla materiaalilla, sinniteltiin peleissä ja koitettiin taistella, mutta voittoja ei saatu. Se oli vaikea hetki. En tiedä, oliko tuo vaikeampi hetki tarpeellinen, mutta joukkue kasvoi silloin, Varis summaa.

– Sen jakson päätteeksi pitää muistaa, kun kahdeksasta viime pelistä saatiin viisi voittoa, että mitä joukkueessa tapahtui: saatiin Joel (Olkkonen) joukkueeseen, ja Lassi (Raitanen) parani. Ne toki vaikuttivat, kun saatiin joukkue kasaan.

– Tehokkuutta halutaan lisää. Meidän pitää pystyä parantamaan kaikessa, mutta erityisesti maalintekoa pitää parantaa. Se toisi meille enemmän pisteitä, Varis toivoo.

– Rentous ja kärsivällisyys myös on tauon aikana ollut esillä. Pelin kanssa pitää olla kärsivällisiä, että ei yhdessä vaiheessa ryhdytä ratkomaan, vaan jaksetaan jauhaa omaa tekemistä. Luotetaan siihen, että jossakin vaiheessa se tuottaa ne paikat ja ollaan sitten niissä tehokkaita. Sitä lähdetään Imatrallekin tekemään.

Jokipojat kulutti joulutaukonsa leväten ja treenaten. Keskiviikkona takaisin harjoituksiin palannut joukkue on päävalmentajan mukaan täynnä virtaa.

– Joukkue on valmis peleihin. Jouluviikolla harjoiteltiin alkuviikko ja keskityttiin sen jälkeen lepäämiseen. Henkisellä puolella tyhjennettiin pää, ja jokainen teki mitä teki. Joku kävi pelaamassa pipolätkää ja niin edelleen. Joulu vietettiin rauhallisin mielin, ja joukkue näyttää olevan tällä hetkellä virtaa täynnä.

– Tauko teki joukkueelle hyvää. Iso asia on se, että joukkue on tällä hetkellä jotakuinkin terve. Pienempiä vammoja toki on. Aavikon Jimi on poissa, mutta muuten meillä on tälle vuodelle ainutlaatuinen tilanne. Toivottavasti pysytäänkin terveenä.

Ketterä ja Jokipojat ovat kohdanneet kuluneena kautena kolme kertaa, ja kaikki kohtaamiset ovat päättyneet Jokipoikien kolmen pisteen voittoihin (kotona numeroin 5–3, 4–1 ja vieraissa 4–1).

– Oltiin edellisessä pelissä Imatralla todella aktiivisia. Syötiin Ketterän kiekollinen hyvä pelaaminen ihan kokonaan. Siellä on varmasti Maso (Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen) katsonut videoita, ja miettinyt sitä, että miten he pystyvät parantamaan.

– Huomenna meidän pitää olla aktiivisia ja lähteä omaa peliä pelaamaan. Pitää keskittyä omaan pelaamiseen. Turha meidän on lähteä muiden peliä pelaamaan vaan pelata sitä peliä, mitä olemme tähänkin asti pelanneet.

– Ketterää vastaan ollaan pelattu laadukkaita pelejä, ja vauhtia on ollut molempiin suuntiin.

Joukkueet kuuluvat samaan Mestiksen välisarjalohkoon, joten keskinäisiä kohtaamisia tulee runkosarjassa olemaan yhteensä kuusi.

Tuleeko esimerkiksi Ketterän pelaamiseen keskityttyä enemmän, kun kohtaamisia on normaalia enemmän?

– Kyllä jokaiseen peliin keskitytään yksittäisenä pelinä, joitakin joukkueita vastaan vaan pelataan enemmän. Esimerkiksi TuToa vastaan ei olla vielä pelattu kertaakaan. Sinällään vähän on oudosti tämä sarjaohjelma. Lähestytään jokaiseen peliin niin, että se on oma tapahtumansa.

– Tietysti joitain pelillisiä asioita, mitä joillain joukkueilla on erilailla, niin niitä tuodaan pelaajien tietoon. On asioita, missä meidän pitää olla entistä tarkempia kuin joissain toisessa pelissä, Varis analysoi.

Sarjanousija Ketterä on tällä hetkellä todella kovassa vedossa, sillä joukkue on saalistanut edellisestä viidestä ottelustaan peräti 13 pistettä.

Ketterä on sarjanousijaksi viimeistellyt todella tehokkaasti, sillä joukkue on viimeistellyt keskimäärin 3,54 maalia per ottelu. Ketterä on tuossa tilastossa heti kakkosena TuTon jälkeen.

Jokipojat on puolestaan viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut 9 pistettä.

– Kun katsoo Ketterän kärkiukkoja, niin paljon he ovat pisteitä tehneet. Siellä on keihäänkärki ollut hyvä. Joukkue on tasapainoinen. Kuten alkukaudestakin mainitsin, niin joukkueeseen on kovasti satsattu ja se näkyy. Nousijajoukkueella on oma potentiaalinsa.

– SaPKon päävalmentaja (Pasi) Räsänen sanoi montakin kertaa, että uskokaa nyt pikkuhiljaa, että se Ketterä on oikeasti hyvä joukkue. Kyllä mekin on koville jouduttu. Ketterä on sarjassa omalla paikallaan ja pelaa laadukasta lätkää. Siellä on tehokkuutta löytynyt.

Jokipoikien vire vieraskaukaloissa on puolestaan viime aikoina ollut hyvä. Viidestä edellisestä vierasottelusta Jokipojat on voittanut peräti neljä saaden pisteitä 11.

Susirajan Punamustat järjestää otteluun fanimatkan. Lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä.

Ottelu Ketterän ja Jokipoikien välillä alkaa Imatralla kello 18.30.

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Ketterä–Jokipojat
2017: 1–4
2015: 3–4 ja. (Suomi-sarja)
2014: 4–2 (Suomi-sarja)
2014: 0–2 (Suomi-sarja)

Saldo: 1–0–3 (maalit 8–12)

Jokipojat–Ketterä
2017: 4–1
2017: 5–3
2015: 9–3 (Suomi-sarja)
2014: 2–6 (Suomi-sarja)
2014: 2–3 (Suomi-sarja)

Saldo: 3–0–2 (maalit 22–16)

Kommentit   

+2 #1 Eastside22 28.12.2017 21:07
Kyytiin mahtuu ja eikä maksa paljon!!!
+1 #2 JTK 29.12.2017 07:44
Hyvä, että faneillekin on järjestetty reissu kinkunsulattelu a ajatellen. Neljä ottelua putkeen voittanut Ketterä on veikkauksen kuntopuntarin ykkönen ja Jokipojat nelonen, joten Imatralla luulis olevan tasainen ja tiukka vääntö tänään.

Nyt meillä näyttäs olevan harvinaisen tyhjää lasaretin puolella, niin eiköhän pisteet lähde tänään Jokipoikien matkaan. Tsemppiä reissuun äijille ja faneille! :)

Viime yönä nähtiin yllätys nuorten MM-kisoissa, kun Slovakia voitti yhden kisojen suosikeista USA:n. Suomi kohtaa huomenna Slovakian, joten hereillä pitää olla.
#3 Reikäpallo 29.12.2017 12:51
Tänään tulee 3.pojoa. Paras miehitys Aavikkoa lukuun ottamatta kentällä. 4-1 Jokipojat vie.
-1 #4 Paitsio 29.12.2017 13:34
Upeeta että sairastupa on pikkuhiljaa tyhjentynyt! Tsemppiä illan matsiin Jokipo! Ja te onnekkaaat, jotka matsia paikanpäälle pääsevät katsomaan, pitäkäähän ääntä meidän muidenkin puolesta. Kolme pistettä tuliaisiksi :)
+1 #5 JTK 29.12.2017 14:22
Jokipoikien kerroin oli veikkauksella vielä aamulla yli kolmen, mutta nyt se on 2,85. Toki pelattava kerroin on vieläkin, joten pitänee kokeilla.

Savonlinnassa eilen pelattu U17-maaottelu Suomi-Thekki päättyi tällä kertaa Suomen 5-2 voittoon. Joukkueet kohtaavat kohta uudelleen, kun ottelu alkaa Imatralla kello 15:00.
-1 #6 Repe 29.12.2017 15:46
Älä Jtk kokeile, Jokipojat ei tänään voita, toivottavasti kuitenkin olen väärässä:)
+3 #7 JTK 29.12.2017 16:57
Kyllä laput on jo jätetty ja toivotaan, että saletisti natsaa. Jalovaaraa ei näy Ketterän kokoonpanossa, mutta toinen Jokipoikien kasvatti, Saipan Santeri Koponen löytyy. Sane on erittäin mukava heppu ja oli meillä junnuna ollessaan todella kova treenaamaan ja myös omalla ajalla. Siitä voisi moni nykypäivän junnu ottaa mallia.
#8 JTK 29.12.2017 18:59
Koivisto 0-1!
+1 #9 Peks1 29.12.2017 19:27
Jokipo-huudot kuului Fanseatin lähetyksen läpi. Hyvää meteliä siellä.
+2 #10 JTK 29.12.2017 19:32
Peli on nyt 1-1. Selostajat antoivat kiitosta Jokipoikien faniryhmälle! :)
+2 #11 JTK 29.12.2017 19:47
1-2 Larinmaa! Äijä on vetänyt hyvin ja samoin Uski.
+2 #12 JTK 29.12.2017 20:21
Uski 1-3! Imatralla on kauden ennätys yleisömäärä 1115!
+2 #13 JTK 29.12.2017 20:28
2-3 rankkarilla. :(
+2 #14 JTK 29.12.2017 20:32
Ja heti perään Holttinen 2-4 ja taas heti perään tuli 3-4 kavennus?
+2 #15 JTK 29.12.2017 20:51
Voi kehveli 4-4!
+2 #16 jii74 29.12.2017 20:56
VARIKSELLE jo potkut!!!
#17 Cånde 29.12.2017 20:58
Hienosti!
+2 #18 JTK 29.12.2017 21:00
Hirveällä tahdilla tulee maaleja. Vika 6-4 maali tyhjiin ja Ketterä tuhlas lopussa vielä rankkarinkin. Huhu huh isännät olivat parempia ei voi mittään. Erikoinen peli kaikkiaan.
+2 #19 möly 29.12.2017 21:00
Jokipojat sulaa kuin keväinen lumi ! Tuo sulaminen verotti huomisesta kotipelistä sen 100-200 katsojaa. Onnea!
+1 #20 Peks1 29.12.2017 21:02
Sekä 4-4 että 5-4 tulivat Ketterän nopeista vastahyökkäyksi stä sen jälkeen kun Jokipojat oli kahdesti hieman yltiöpäisesti hyökänneet ja menettäneet helposti kiekon hyökkäyspäässä. Variksen olisi pitänyt käskeä joukkuetta pelaamaan järkevästi hyökkäyspäässä kun ollaan pisteissä kiinni. Tai sitten pelaajat eivät kuuntele Varista ollenkaan. Ei ole auktoriteettiä tms.
+2 #21 Repe 29.12.2017 21:04
Kun viimeinen erä päättyy 5-2, niin yleensä voittajasta ei ole epäselvyyttä.
+2 #22 Repe 29.12.2017 21:05
Viimeiset 15 min 4-0.
+1 #23 Repe 29.12.2017 21:06
Siis 4-1.
#24 Peks1 29.12.2017 21:07
Selostajien mukaan Lehtinen hakkasi keskialueella poikittaisella 5 tai 6 kertaa jäässä makaavaa pelaajaa ja sai siitä kakkosen väkivaltaisuude sta. Johtoasemassa kolmannen erä loppupuolella. Siis kurinalaisuuden puute. Katse kääntyy valmentajaan.
+1 #25 selästä taklaaja 29.12.2017 21:07
5 maalia omiin kolmannessa erässä ja samalla kahden maalin johtoaseman menettäminen. Ei joukkueiden tasoero voi olla noin suuri. Kysymys onkin aivan muusta. Jokipoikien materiaalilla voitaisiin pelata lähellä sarjan kärkeä, mutta silloin noista pelaajista pitäisi muodostaa JOUKKUE. Se kun puuttuu niin puuttuu kaikki. Joukkue ei valitettavasti aina muodostu yksilöistä itsestään. Usein siihen tarvitaan vaikkapa valmentaja sen tekemään..
+1 #26 Repe 29.12.2017 21:13
Kai tuosta pelistä maalikooste tulee, sitten voi päätellä mistä ehkä Jokipoikien peli kiikasti.
#27 JTK 29.12.2017 21:31
Siinä Peks1 on oikeassa, että kurittomuutta ja sitä kautta huolimatonta pelaamista näkyi johtoasemassa ja se kostautui. Se on sitten toinen juttu mistä se johtuu.

Valmentajaa on helppoa syyttää, mutta usein nää jutut ovat useamman asian summa. Ja kyllähän pelaajat peliä pelaa ja ovat viime kädessä vastuussa siitä miten reakoivat ja mitä ratkaisuja eri tilanteissa kaukalossa tekevät. Ratkaisut ovat joko oikeat tai väärät ja niihin valmentaja ei voi enää vaikuttaa.

Mutta on toki paljon muita juttuja missä valmentajan osuus on merkittävä. Nyt pitäs vaan saada jotenkin palaset loksahtamaan paikalleen mitä se sitten vaatikaan. Sen, kun tietäs? :)
+2 #28 Peks1 29.12.2017 21:46
Valmentajaahan sitä ensimmäisenä tulee syytettyä, kun tappio suututtaa. Pelaajillahan se vastuu on pelata järkevästi johtoasemassa, nehän siellä kaukalossa ovat.
+2 #29 möly 29.12.2017 21:54
Onko kapteeni pitkänen pitäny puheita kopissa?
Epäilen että siellä kaikki vaan puhaltelee muniinsa..
+1 #30 Riffixi 29.12.2017 22:03
Jokipojat kuuluisi olla tuolla materiaalilla korkeammalla sarjataulukossa . Pitää kuitenkin muistaa että edustuksen rahatilanne ei anna myötä valmentajan vaihdokseen. Jo variksen nimitys päävalmentajaks i oli taloudellinen ratkaisu. Mun mielestä tuollainen viimeisen erän sulaminen menee kyllä valmennuksen piikkiin.
+1 #31 Peks1 29.12.2017 22:03
Jos unohtaa sen lopun romahduksen, niin hyvinhän he pelasivat siihen asti. Siellä oli mm. Larinmaa, Bourgeous ja Holttinen liekeissä. Ja sitten tuollainen lopetus. Huomenna on ihan mielenkiintoist a nähdä, miten se tämän illan romahdus näkyy. Onko tsemppinä ja huolellisuutena vai jonain muuna? Sapko on ihan voitettavissa, ne hävis IPK:lle kotona, joten ei pitäisi olla ylivoimainen rasti.
+1 #32 selästä taklaaja 29.12.2017 22:09
Lainaus Riffixi:
Jokipojat kuuluisi olla tuolla materiaalilla korkeammalla sarjataulukossa. Pitää kuitenkin muistaa että edustuksen rahatilanne ei anna myötä valmentajan vaihdokseen. Jo variksen nimitys päävalmentajaksi oli taloudellinen ratkaisu. Mun mielestä tuollainen viimeisen erän sulaminen menee kyllä valmennuksen piikkiin.

Olen täysin samaa mieltä...
+1 #33 tilkka 29.12.2017 22:28
Variksen piikkiin saa laittaa kymmenkunta peliä! Ulos ja nopeasti tuo ukko muuten ollaan suomi-sarja karsinnoissa.
-1 #34 Peks1 29.12.2017 22:38
Jokipojat ei varmaan vois pudota Suomen sarjaan. Jos häviäisi karsinnoissa, niin ei mikään estäisi anomasta silti Mestis-lisenssi ä ja kun ehdot täyttyy, niin pelit jatkuu Mestiksessä. Sama kun aikoinaan Pelicans hävis Kärpille mutta jatkoi silti Liigassa.
-1 #35 VasenPakki 29.12.2017 22:48
Järkyttävä peli, lapsellista pelaamista. VARIS ULOS
-1 #36 Vanha SaPKolainen 29.12.2017 23:52

Lainaus Peks1:
Sapko on ihan voitettavissa, ne hävis IPK:lle kotona, joten ei pitäisi olla ylivoimainen rasti.


Joops, tuolla pelillä, minkä SaPKo pelasi IPK:ta vastaan, on se kyllä ihan voitettavissa. Kyllähän SaPKo peliä vei selkeästi: 62 laukausta kohti maalia, mutta IPK puolusti sitkeästi ja iski tosi tehokkaasti vastaan ja kun SaPKo:n puolustuksen suurin ansio oli karmeat harhasyötöt, ei tarvitse ihmetellä sitäkään lopputulosta. Jännä peli taas tulossa.
+3 #37 peluuri 30.12.2017 03:22
Kyllä noiden SaPKon eilisen matsin tilastojen perusteella arveluttaa. Yksittäisen lopputuloksen perusteella ei kannata joukkueita arvioida, kun se on lukuisten sattumien summa.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste