Bourgeoisille pelikieltoa kaksi peliä

Jokipoikien ranskalaispakki Fabien Bourgeois on määrätty kahden ottelun pelikieltoon. Bourgeois sai tiistaina pelatussa ottelussa LeKiä vastaan ottelurangaistuksen potkaisemisen vuoksi. 

 
Mestiksen kurinpitäjän Pasi Järvisen mukaan Fabien Bourgeois "potkaisee vastustajaa, eikä tilannetta voi mitenkään pitää vahinkona".

– Potkaiseminen tai edes sen yrittäminen on aina tuomittavaa, eikä kuulu millään tavalla kaukaloon, Järvinen toteaa Mestiksen sivuilla.

Lisäksi Järvinen lähettää terveisiä pelaajille.

– Kurinpitäjän terveisinä haluan tämän tapauksen yhteydessä teroittaa näkemystä siitä, että luistimet ovat vain ja ainoastaan luistelemista varten.

– Vaikka vastustaja ei tässä tilanteessa loukkaannu, eikä potku ole kova tai erityisen vaarallinen, niin haluan tällä päätöksellä viestiä, että kaikenlainen luistimilla ”kopauttelukin” aiheuttaa aina jatkotoimenpiteitä. Toivonkin, että tämä viesti menee perille aina pelaajille asti.

Bourgeois kärsii pelikieltonsa Jokipoikien otteluissa Peliittoja (9.12.) ja RoKia (13.12.) vastaan.

Bourgeois on kerännyt kauden 22 pelaamassaan sarjaottelussa tehopisteet 1+7.

Tiistain ottelussa pahan viillon kasvoihinsa saanut hyökkääjä Mika Koivisto on kotihoidossa. Mies ei ole kuitenkaan pelikunnossa, kun Jokipojat kohtaa lauantaina kotonaan Heinolan Peliitat.

Koivisto sai tiistain kotiottelussa ketjukaveri Ville Halosen luistimesta viillon kasvoihinsa. Koivisto jätti kaukalon vertavuotavana joutuen sairaalahoitoon.

Kommentit   

+2 #1 rokkipoika 08.12.2017 11:37
Samassa tilanteessa tuli poikittaisesta mailasta selkään ja hanskasta naamaan, mut niistähän ei mitään seurannut. Kyllä siitä nyt hermot menee keltä vaan.
+2 #2 JTK 08.12.2017 12:30
Mitä vuosien varrella olen nähnyt, niin potkaisusta tai jopa pelkästä potkua muistuttavasta liikkeestä tulee usein kovat rankaisut ja näinhän se pitää mennäkin. On kuitenkin sen verran vaarallista touhua. Ennemmin perinteinen ja rehti painimatsi ja voittajan käsi ylös ja sitten ukot jäähylle.

Äskettäin Suomi-sarjan kuukauden pelaajaksi valittu Nemo Huhta teki itsenäisyyspäiv änä JHT:n voittaessa AIK/Laserin 4-10 tehot 4+2=6! Huhdasta näki jo täällä Juniori Jokipojissa sekä Koplassa, että maalinteko onnistuu. Jokipoikien edustuksessa hän pelasi yhden ottelun Suomi-sarjassa ja pamautti siinäkin kolme maalia! :)
-2 #3 Eastside22 08.12.2017 22:50
Kyllä tuomari valvojakin on täysin sokea,siihen nähden mitä oli kokonaisuus!!

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Kirjaudu

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi artikkeleitaHeilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  17.01. Jokipojat–SaPKo 3–1

  Mika Koivisto

  Eipä Koiviston taistelua ja päättäväisyyttä voi kuin ihastella illasta toiseen. Jaksoi jälleen raataa vaihdosta toiseen, blokata kuteja hirveän määrän ja taklata aina kun siihen tuli tilaisuus. Pari hyvin koivistomaista maalia SaPKoa vastaan lisäsi hyökkääjän kauden maalisaldon yhdeksään maaliin.

  Joel Olkkonen

  Vaikka Olkkoselle ei pisteitä SaPKoa vastaan merkattu, oli hän ehdottomasti Jokipoikien paras puolustaja molemmissa päissä kenttää. Toi jälleen kerran oman hyvän liikkeensä ansiosta kiekon useasti hyökkäysalueelle. Nautti myös valmennuksen luottamusta kellottaen eniten peliaikaa.

   

  Joonas Harald

  Timo Niemen loukkaannuttua edellisessä ottelussa oli Harald selkeä valinta maalinsuulle, eikä mies jättänyt vastaamatta huutoon. Vaikka kiekko välillä vähän poltteli, tuli sen vastapainoksi muutama erittäin komea torjunta. Torjunta-prosentiksi jäi 94,74 %.

   Kokonaistilanne:

  12 tähteä: Oskari Lehtinen
  9 tähteä: Lassi Raitanen
  8 tähteä: Timo Niemi, 
  Joonas Larinmaa, Mika Koivisto, Joel Olkkonen
  7 tähteä: 
  Tuukka Rajamäki
  6 tähteä: Oula Uski

  5 tähteä:
  Timo Hiltunen ja Joonas Harald
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti, Roni Viirlas
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen, Samu Pitkänen, Ville Halonen
  2 tähteä: Eppu Rissanen, Akseli Rouhiainen, Miro Väänänen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.