Bourgeoisille pelikieltoa kaksi peliä

Jokipoikien ranskalaispakki Fabien Bourgeois on määrätty kahden ottelun pelikieltoon. Bourgeois sai tiistaina pelatussa ottelussa LeKiä vastaan ottelurangaistuksen potkaisemisen vuoksi. 

 
Mestiksen kurinpitäjän Pasi Järvisen mukaan Fabien Bourgeois "potkaisee vastustajaa, eikä tilannetta voi mitenkään pitää vahinkona".

– Potkaiseminen tai edes sen yrittäminen on aina tuomittavaa, eikä kuulu millään tavalla kaukaloon, Järvinen toteaa Mestiksen sivuilla.

Lisäksi Järvinen lähettää terveisiä pelaajille.

– Kurinpitäjän terveisinä haluan tämän tapauksen yhteydessä teroittaa näkemystä siitä, että luistimet ovat vain ja ainoastaan luistelemista varten.

– Vaikka vastustaja ei tässä tilanteessa loukkaannu, eikä potku ole kova tai erityisen vaarallinen, niin haluan tällä päätöksellä viestiä, että kaikenlainen luistimilla ”kopauttelukin” aiheuttaa aina jatkotoimenpiteitä. Toivonkin, että tämä viesti menee perille aina pelaajille asti.

Bourgeois kärsii pelikieltonsa Jokipoikien otteluissa Peliittoja (9.12.) ja RoKia (13.12.) vastaan.

Bourgeois on kerännyt kauden 22 pelaamassaan sarjaottelussa tehopisteet 1+7.

Tiistain ottelussa pahan viillon kasvoihinsa saanut hyökkääjä Mika Koivisto on kotihoidossa. Mies ei ole kuitenkaan pelikunnossa, kun Jokipojat kohtaa lauantaina kotonaan Heinolan Peliitat.

Koivisto sai tiistain kotiottelussa ketjukaveri Ville Halosen luistimesta viillon kasvoihinsa. Koivisto jätti kaukalon vertavuotavana joutuen sairaalahoitoon.

Kommentit   

+2 #1 rokkipoika 08.12.2017 11:37
Samassa tilanteessa tuli poikittaisesta mailasta selkään ja hanskasta naamaan, mut niistähän ei mitään seurannut. Kyllä siitä nyt hermot menee keltä vaan.
+2 #2 JTK 08.12.2017 12:30
Mitä vuosien varrella olen nähnyt, niin potkaisusta tai jopa pelkästä potkua muistuttavasta liikkeestä tulee usein kovat rankaisut ja näinhän se pitää mennäkin. On kuitenkin sen verran vaarallista touhua. Ennemmin perinteinen ja rehti painimatsi ja voittajan käsi ylös ja sitten ukot jäähylle.

Äskettäin Suomi-sarjan kuukauden pelaajaksi valittu Nemo Huhta teki itsenäisyyspäiv änä JHT:n voittaessa AIK/Laserin 4-10 tehot 4+2=6! Huhdasta näki jo täällä Juniori Jokipojissa sekä Koplassa, että maalinteko onnistuu. Jokipoikien edustuksessa hän pelasi yhden ottelun Suomi-sarjassa ja pamautti siinäkin kolme maalia! :)
-2 #3 Eastside22 08.12.2017 22:50
Kyllä tuomari valvojakin on täysin sokea,siihen nähden mitä oli kokonaisuus!!

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste