Taapertaminen kotiotteluissa jatkuu

Taapertaminen kotiotteluissa jatkuu
 Kuvaaja: Jouni Turunen

Jokipojat–LeKi 2–6 (0–2, 1–3, 1–1) 

Jokipoikien taaperrus kotiotteluissa sai jatkoa myös tiistaina itsenäisyyspäivän aattona LeKiä vastaan. Tappio oli ärjypaidoille neljäs kotitappio putkeen. Aiemmissa peleissä hyvin toiminut Jokipoikien alivoima oli ongelmissa LeKin ylivoiman kanssa. Vierailija paukutti kuudesta tekemästään maalista neljä ylivoiman aikana. Jokipoikien maalintekijöinä olivat puolustaja Roni Viirlas ja Jani Ollitervo. Kaksi Jokipoikien pelaajaa joutui jättämään ottelun kesken. Hyökkääjä Mika Koivisto sai ensimmäisessä erässä pahan viillon pään alueelle, ja puolustaja Fabien Bourgeois joutui puolestaan poistumaan kakkoserässä suihkun puolelle potkaisemisesta johtuvan ottelurangaistuksen vuoksi. Ärjypaitojen maalilla torjuneelle Timo Niemelle merkattiin yhteensä 26 torjuntaa. Ilmaispeli houkutteli Mehtimäen lehtereille 2 204 katsojaa. 

 

Otteluraportti

Jokipojat ei pystynyt katkaisemaan tappioputkeaan kauden ennätysyleisön edessä. LeKin tiivis puolustaminen oli myrkkyä Jokipojille, ja neljän ylivoimamaalinsa myötä LeKi vei täydet pisteen.

– Tänään vastustaja oli todella tehokas ylivoimalla, neljä tehtyä maalia. Harmittaa hävitä tuon yleisön edessä. Hieno tapahtuma. Suomi 100 vuotta ja halli sai uuden nimen. Tulos ei missään nimessä tyydytä, mutta tänään oli vastustaja myös hyvä, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis summasi ottelun jälkeen.

– Olen todella tyytyväinen tästä voitosta. Tehokkaita oltiin ja laajalla rintamalla pystyttiin iskemään, LeKin päävalmentaja Miikka Kuusela puolestaan lausui. 

Jokipojat pelasi erittäin hyvää kiekkoa ottelun alussa. Joukkue sai jokaisella kentällään aikaiseksi painetta hyökkäyspäätyyn.

LeKi kuitenkin puolusti tiiviisti omaa maalinedustaansa, eikä Jokipojilla ollut huippupaikoille juuri asiaa.

LeKin maalilla torjuneelle Nuorten MM-joukkueen leiritykseen valitulla HPK:n sopimusmaalivahdilla Ukko-Pekka Luukkosella oli helppo työ torjua suuri osa Jokipoikien vedoista.

Vierailija pääsi erän edetessä vähitellen peliin mukaan. Joukkue pääsikin hyvän hyökkäyspelinsä ansiosta ylivoimalle, mutta sen aikana ei verkko heilunut.

Jokipoikien hyökkääjä Mika Koivisto joutui jättämään ottelun kesken ensimmäisessä erässä. Ketjukaveri Ville Halosen luistin viilsi vaarallisen näköisesti Koivistoa naamaan. Koivisto luisteli hyökkäyspäässä tapahtuneen tilanteen jälkeen pikaisesti pukusuojan puolelle.

Peliin tuli ylimääräinen tauko, sillä verta oli jäällä niin paljon, että sitä siivoamaan jouduttiin ottamaan jäänhoitokone.

Koiviston loukkaantumisen jälkeen ottelun hallinta siirtyi LeKille. Joukkueen ensimmäisen maalin viimeisteli takakulmalta yli 300 liigapelin konkari LeKin kultakypärä Antti Kangasniemi.

Vierailija jatkoi hyviä otteitaan halliten erän loppupuoliskoa. Joukkue viimeisteli paria minuuttia myöhemmin ottelun toisen maalinsa.

– Joukkue oli valmistautunut hyvin. Hyvä startti ison yleisön eteen. Koiviston loukkaantuminen tuntui penkillä. Muutama pelaaja putosi siinä pitkäksikin aikaa pois. Ei meinattu päästä siitä yli.

– Erätauolla käsiteltiin asia kopissa. Tiedettiin, että Koivisto on hyvässä hoidossa ja toivotaan, että kaikki on siellä hyvin, Varis kertasi traagisen loukkaantumisen tapahtumia.

– Osattiin odottaa alkuun rynnistystä. Siinä väistettiin luoti. Tuli tietysti se harmillinen loukkaantuminen, että kaverilla jäi kuti piippuun. Saatiin omaa peliä käyntiin, ja parannettiin kiekolla pelaamista, Kuusela puolestaan analysoi ensimmäisen erän käännekohtaa.

Neloskentän keskellä ottelun aloittanut Miro Väänänen otti Koiviston paikan ykköskentän laidalta.

Toiseen erään LeKi jatkoi hyviä otteitaan. Jokipojat sai ajoittain aikaiseksi painetta hyökkäyspäässä, ja Teemu Holttinen sai kiekon maaliinkin asti, mutta se hylättiin Holttisen ajettua Luukkosen päälle.

Erän edetessä Jokipojat pääsi ylivoimalle, ja sen aikana joukkue kavensi lukemat 1–2:een. Maalin edessä ollut Roni Viirlas löi kiekon verkon perukoille Luukkosen varusteiden kautta.

Seuraavaksi Jokipojille tarjottiin loistava tilaisuus päästä ottelussa tasoihin LeKin saadessa peräjälkeen pari heppoista jäähyä.

Hieromiseksi mennyt kahden miehen ylivoima päättyi Fabien Bourgeoisin ottamaan ottelurangaistukseen, jonka syynä oli potkaiseminen.

Jäähän kaadettu Bourgeois potkaisi hänet kaatanutta Antti Kangasniemeä. Vieressä seisoneella tuomarilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin passittaa ranskalaispakki suihkun puolelle.

LeKi oli loppuerän aikana tehokas ylivoimillaan, sillä se karkasi niiden aikana jo neljän maalin karkumatkalle.

Vaikka Jokipojat joutui lähtemään kolmanteen erään neljän maalin takaa-ajoasemasta, ei joukkue lannistunut vaan taisteli kavennuksen Jani Ollitervon maalin myötä. 

LeKi kuitenkin jäädytti pelin viisaalla puolustuspelillään. Ottelun lopussa puolestaan vierailijoilla oli mahdollisuus kahden miehen ylivoimaan, ja LeKi käyttikin paikkansa viimeistellen ottelun neljännen ylivoimamaalinsa.

– Vaikea paikka, ja kun vertaa meidän kotiaskiin, niin valtava ero on noissa neliöissä missä me harjoitellaan ja pelataan valtaosa peleistä. Niin siihen nähden olen todella tyytyväinen, että saatiin omaa kiekollista peliä käyntiin, Kuusela summasi.

– Vähän hankaluuksia oli eilen ja tänään kokoonpanon suhteen. Kiekollisessa pelissä mentiin pieniä askeleita eteenpäin, mikä on hyvä asia, Varis sanoi.

– Mutta tuo jäähymäärä, niin tekisi mieli sanoa rumasti, mutta en sano rumasti. Noista meidän pitää oppia. Ajatellaan meidän erikoistilanteita, niin siihen jäi hampaankoloon, hän jatkoi.

Jokipoikien pelit jatkuvat lauantaina kotiottelulla Heinolan Peliittoja vastaan.

 

Maalit ja syöttäjät

13.51 Antti Kangasniemi (Anton Levtchi, Juho Liuksiala) 0–1
15.53 Erik Ahopelto (Filip Krivosik, Sami Laakso) 0–2
26.57 Roni Viirlas (Oskari Lehtinen, Joel Olkkonen) 1–2 yv.
31.39 Tomi Peltonen (Levtchi, Valtteri Ilomäki) 1–3 yv.
35.02 Tommi Välimaa (Anton Ollikainen, Kangasniemi) 1–4 yv.
39.41 Juho Liuksiala (Toni Utunen, Ollikainen) 1–5 yv.
44.15 Jani Ollitervo (Ville Halonen, Niko Ervasti) 2–5
59.28 Peltonen (Levtchi, Ossi Pellinen) 2–6 yv2.

Maalivahtien torjunnat

Timo Niemi, Jokipojat 11+9+6=26
Ukko-Pekka Luukkonen, LeKi 6+6+15=27

Rangaistukset

Jokipojat 4x2 min + Fabien Bourgeois OR = 33 min
LeKi 4x2 min = 8 min

Yleisöä: 2204

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 23 Mika Koivisto
91 Joonas Larinmaa – 12 Oula Uski – 88 Oskari Lehtinen
61 Lauri Hukkanen – 44 Samu Pitkänen – 17 Teemu Väisänen
50 Teemu Holttinen – 21 Miro Väänänen – 20 Mikko Pellikka

27 Niko Ervasti – 70 Joel Olkkonen
2 Roni Viirlas – 10 Jani Ollitervo
3 Wiljami Kupiainen – 74 Fabien Bourgeois
41 Niko Hämäläinen
 

31 Timo Niemi

(30 Joonas Harald)

 

Heilin tähdet 

*** Teemu Holttinen

Pienellä peliajalla pääasiassa neloskentässä aiemmin tällä kaudella hyökännyt Holttinen oli Jokipoikien pirteimpiä pelaajia LeKiä vastaan. Ajoi useasti röyhkeästi kiekon kanssa maalille. Sai kolmannessa erässä hyvin vastuuta noustuaan kolmoskenttään.

** Oskari Lehtinen

Kakkoskentän laidalla hyökännyttä Lehtistä ei ainakaan voi yrityksen puutteesta syyttää. Voimahyökkääjä oli jälleen kerran joukkueen ahkerin laukoja. Saalisti LeKiä vastaan yhden syöttöpisteen.

Niko Ervasti

Ässien A-junioreista lainalla ollut Ervasti paransi peli peliltä ärjypaidassa pelatessaan, ja hän pelasikin parhaan pelinsä lainapestin päätteeksi LeKiä vastaan. Nuori puolustaja sai mukavasti vastuuta, ja saalisti tehot 0+1 jääden myös tehotilastossa plussan puolelle.

 

Otteluennakko

Jokipoikien kahden peräkkäisen kolmen ottelun viikon jälkeen joukkueen pelitahti tippuu kahteen otteluun per viikko ennen joulutaukoa. Keskiviikon itsenäisyyspäivän juhlallisuuksien vuoksi Mestiksen runkosarjaa pelataan poikkeuksellisesti tällä viikolla tiistaina. Itsenäisyyspäivän aaton otteluun Jokipojat saa Mehtimäelle vieraaksi Lempäälän Kisan. Lauantaina kotiottelussa vastaan asettuu puolestaan Heinolan Peliitat. Jokipoikien sairastupa on saanut valitettavasti lisää pelaajia joukkoonsa. Ärjypaitojen kokoonpanosta on tiistain ottelusta sivussa puolustajat Lassi RaitanenEppu Rissanen ja Joni Muranen sekä hyökkääjät Eetu Rissanen, Timo Hiltunen ja Jimi Aavikko. Jokipojat saakin kokoonpanoon kaksi pelaajaa, jotka eivät ole vielä Mestiksen runkosarjaa pelanneet: hyökkääjä Mikko Pellikan ja puolustaja Niko Hämäläisen. Maalilla jatkaa Timo Niemi. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Viime lauantaina Jokipojat sai päätökseen toistaiseksi tiukimmat viikkonsa, kun joukkue pelasi 11 päivän sisään peräti kuusi ottelua.

Jokipojat oli Heinolassa Peliittoja vastaan viimeistelyssään kotijoukkuetta parempi, ja ärjypaidat veivät täyden pistepotin numeroin 5–3.

– Se oli vähän henkisesti vaikeampi ottelu. Perjantainen tappio kotiottelusta Hermestä vastaan heijastui lauantaina. Tuomarit pistivät pelin jännäksi, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa.

– Selvittiin ottelusta kuivin jaloin ja saatiin kolme pistettä, se oli hyvä juttu. Kuitenkin edellisessä neljässä pelissä ollaan saatu yhdeksän pistettä, mikä on ihan ok.

Vaikka Jokipojat on hävinnyt kolme peräkkäistä kotipeliä, on vieraspelaaminen ollut parempaa joukkueen viedessä kolme edellistä vieraspeliä nimiinsä.

Vieraissa on tulosta tullut, mutta kotona ei. Onko jotain selkeää syytä löytynyt, miksi pelit ovat menneet näin, vai onko kaikki pelkkää sattumaa?

– Ei ainakaan tarkoituksella sitä haeta, Varis naurahtaa. 

– Vieraissa on mennyt kivasti. Olimme esimerkiksi edellisessä kotipelissä todella aktiviisia Hermestä vastaan hyökkäyspelissä, oli 60 laukausta ja 44 torjuntaa vastustajan mokella ja saatiin neljä maalia. Vuodettiin ja annettiin laatupaikkoja, eikä oltu ihan kaikelta osin ytimessä omassa päässä, Varis analysoi.

– Me on pelattu kotona esimerkiksi Kiekko-Vantaata ja SaPKoa vastaan laadukkaita tiukkoja pelejä, jotka ollaan hävitty maalilla. Siinä on petrattavaa tietysti. Ollaan käyty asiasta toki keskustelua, mutta ei olla tehty sen isompaa juttua. Aina mukavampi olisi kotonakin voittaa.

– Yleensäkin voittamisessa, niin joukkueessa näkyy aika iso ero, että milloin tulee tappioita ja milloin voittoja. Halutaan kovasti kotivoittoa, huomenna on taas uusi mahdolllisuus.

Tiistainen LeKi-ottelu on Jokipojille neljäs ottelu seitsemän päivän sisään. Onko joukkueessa vielä virtaa?

– Nyt tulee tosiaan neljäs peli viikon sisään. Fyysisesti kyllä jaksetaan, ja voitot totta kai auttavat henkistä puolta, kun myös onnistumisia tulee. Toki se näkyy puolin ja toisin, että parhaimmillaanko joukkueet olisivat, kun tuota tahtia vedetään.

– Tämä ei ole kuitenkaan ammattilaissarja. Joku käy töissä ja joku käy koulussa. Paljon riippuu siitä, miten palatumiset onnistuvat. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Eivät pelaajat koneita ole, mutta ollaan jaksettu hyvin, Varis muistuttaa.

Jokipoikien kolmen vierasvoiton putken aloitti voitto juuri tiistaista vastustajaa eli LeKiä vastaan. 25. marraskuuta Lempäälässä pelatun vei Jokipojat nimiinsä 3–0.

LeKin toiminta nojaa vahvasti kolmen liigaseuran, eli Tampereen Tapparan ja Ilveksen sekä Hämeenlinnan Pallokerhon pelaajiin, jotka hakevat pelituntumaa sarjatasoa alempaa.

– Laadukas joukkue LeKi on. Siellä taitaa olla toistakymmentä liigataustaista pelaajaa. Nimivahva ja aktiivinen joukkuehan siellä on. Näkeehän sen tästä syksystäkin. Liigalainat on siellä olemassa, ei siinä mitään, se on heidän tapansa toimia.

LeKi on tällä hetkellä Mestiksessä kolmantena 40 pisteellään.

– Ei tiedä taas, minkälaisella joukkueella he tulevat, että onko siellä Tappara, Ilves ja HPK ensimmäset kolme kenttää. Tuli mitä tuli, niin me pyritään olemaan paras joukkue.

Tässä vaiheessa kautta jo 42 eri pelaajaa on pukenut LeKin paidan päälleen Mestiksen runkosarjassa.

– Olemme jo tiedostaneet aikapäiviä sitten, että sellainen ryhmä se on. Lainoja on nyt eri tavalla kuin edellisinä vuosina, yhteistyötä kun on kolmen liigaseuran kanssa. Siellä on 11-12 liigaukkoa koko ajan, kun aiempina kausina oli pääosin neljää tai viittä, Varis summaa.

– Totta kai se jossain näkyy, niin kuin sen pitääkin näkyä. Ei me siitä sen isompaa numeroa tehdä. Se on yksi jääkiekkopeli. Keskitymme omaan juttuumme ja pyrimme siitä tekemään mahdollisimman hyvän.

Otteluun pääsee ilmaiseksi sisään paikallisen sähköyhtiön tarjoamana. Lisäksi yhtiö tarjoaa myös jokaiselle katsojalle ilmaisen grillimakkaran.

Nyt kun yleisöä on odotettavissa normaalia enemmän, olisi kotivoitto varmasti paikallaan?

– Ainahan se kotivoitto on paikallaan. Upea juttu seuran ja myös PKS:n kannalta, että saatiin noin hieno areenan nimi. Se on iso juttu. Tuo panostus on iso ja näkyvä. Siitä pitää kiittää PKS:ää. Huomenna on yleisöä, niin se on ihan selvä, että ei muu kelpaa kuin voitto. Niin kuin joka ikinen ilta.

– Sitä me lähdetään metsästämään kotihallissa ja pyritään pelaamaan hyvää jääkiekkoa. Tavoitteena on päästä kotona takaisin voittojen tielle, Varis päättää.

Ottelu LeKiä vastaan alkaa tiistaina Mehtimäellä kello 18.30.

  

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–LeKi
2017: 1–2 vl.
2016: 2–1
2016: 6–2
2016: 4–0
2014: 5–2
2013: 1–3
2013: 3–5
2012: 3–2
2012: 2–6
2011: 2–1
2010: 4–5
2010: 4–1
2010: 3–2 ja. (playoffs)
2010: 7–1 (playoffs)
2010: 1–2 vl.
2009: 3–4
2009: 3–0 (playoffs)
2009: 4–3 ja. (playoffs)
2009: 2–3 ja.
2008: 2–1
2008: 5–0
2007: 4–1

Saldo: 14–0–8 (maalit 71–47)

LeKi–Jokipojat
2017: 0–3
2016: 2–1
2016: 2–3
2016: 2–3
2015: 1–2
2014: 1–3
2013: 5–2
2012: 3–5
2012: 2–6
2011: 3–5
2011: 0–3
2011: 7–1
2010: 4–3 ja.
2010: 3–4 (playoffs)
2010: 1–2
2009: 4–3
2009: 0–2 (playoffs)
2009: 3–0
2008: 4–2
2008: 5–4
2007: 2–3 rl.

Saldo: 8–0–13 (maalit 54–60)

Kommentit   

+2 #1 rizee 04.12.2017 20:27
Hallille kaikki huomenna, ukit ja mummit, lapset ja serkut ja kaimojen kaimat! Jokipo!
+1 #2 jones 04.12.2017 20:57
Huomenna yleisöä 1436. Tuossakin on jo 50% kasvutavoite edelliseen peliin. Ylimenevä onkin sitten todella positiivista.

Ja jatkoajan kautta voittoon.
-1 #3 Riffixi 04.12.2017 21:17
Että pitää olla huonoa tuuria. Ilmaiseksi rakennettu,ohut rosteri ja ei koskaan saada tervettä joukkuetta jalkeille. Jo siinä annamme tasoitusta. Sapko lainailee heti,kun joku joutuu telakalle.
+4 #4 Eastside22 04.12.2017 21:32
Jone sano hyvin ,mutta mitä suuri yleisö ei välttämättä tiiä , et moni opiskelee ja käy töissä . Tällä sarjatasolla ja meidän pienellä budjetilla ei rehvastella . Nyt tavallaan tärkee matsi , uuden tukijan myötä , ei tästä kylästä parempaa areenan nimen kantajaa vois olla kun PKS . Vastaan tulee liiga farmi , mutta uskon Äijien näyttävän todellisen oman pelin kautta kotona , et osataan voittaa !!!!
+2 #5 Reikäpallo 04.12.2017 22:00
Harmittavasti kokoonpanossa on taas telakalla äijiä mutta se korjataan asenteella tohon peliin! Toivottavasti kavereilla halu näyttää mitä osataan kun oletettavasti on ihan hyvin yleisöä. Jokipojat voittaa 2-1 taisteluvoitoll a.
-2 #6 jiikoo12345 04.12.2017 23:57
Vapaa pääsy kuulostaa pahaenteiseltä. Ainoastaan eisomapaikoille vapaa pääsy? Jos näin on en tule kusetettavaksi.
+2 #7 JTK 05.12.2017 05:50
Jokipoikien kasvatit Urho Vaakanainen ja Eemeli Räsänen pääsivät Nuorten Leijonien MM-leirille jenkkeihin. Leirin jälkeen nimetään lopullinen ryhmä 26. joulukuuta Buffalossa alkaviin MM-kisoihin. Toivotaan, että äijät pääsevät kisoihin.

Naisten joukkueessa nähdään myös Jokipoikien kasvatti Pre Olympic Cupissa, kun puolustaja Eve Savander on mukana joukkueessa.

Hieno juttu kaikkiaan, että viime vuosina meidän kasvatteja on ollut paljon eri ikäluokkien maajoukkueissa. Tästä on taloudellistaki n hyötyä. Kasvattajaseura t saa korvausta maajoukkuepelaa jista. :)

Jokipojat vie pelin tänään satanolla 100-vuotiaan Suomen ja PKS Areenan avajaisten kunniaksi. Ei haittaa vaikka äijiä on telakalla. A-nuorista vaan ukkoja tilalle! :)
+1 #8 Paitsio 05.12.2017 10:02
Tänään sitten joka ukko pistää parastaan ja ottaa voiton kotiin itsenäisen Suomen kunniaksi! Tsemppiä Jokipo!
+4 #9 pahkis 05.12.2017 11:01
Ei sieltä A-nuoristakaan nyt ihan rajattomasti voida nostaa, varsinkin kun itselleni on kyllä ollut aika pettymys muutaman edustuksenkin piirissä pyörivän (itsekkään) sankarin otteet A-junnujen alkusarjassa.

Ei edustuksen paita voi olla automaattinen palkinto edes nyky-Mestiksen kaltaisessa muniinpuhaltelu sarjassa.
+2 #10 endofseason 05.12.2017 11:35
Jos halliin halutaan väkeä ja pelaajille sitä kautta fiilistä pelata muulle, kuin tyhjälle hallille, olisiko tämä huono ehdotus. Lipulle yksihinta 10€ ja istu missä istut. Nyt suurin yleisömassa nojaa kaiteeseen. Alennuksen omaavien liput 5€. On turha itkeä ettei ketään kiinnosta, jos on hinnoitellut itsensä pihalle kamppailusta saada yleisöä halliin.
-4 #11 Riffixi 05.12.2017 11:45
Ei voi taas mitään näille poissaoloille:) ) A-junnut vastaan Leki.
-2 #12 Teppana85 05.12.2017 11:47
Otteluun ilmainen sisäänpääsy, missään ei ole taidettu ilmoittaa koskeeko se myös istumapaikkoja, eli silloin oletan että istumaan pääsee veloituksetta myös muovituolille.
+1 #13 Paitsio 05.12.2017 11:50
Aivan ihme kitinää täällä joka helkutin pelin edessä lippujen hinnoista! Ja suurin osa näistä kitisiöistä on varmasti niitä, jotka eivät hallille tule kannustamaan, vaikka liput olisi 1€ kpl! Nämä "kaiken jääkiekosta tietävät mestari" -kannustajat voivat ihan rauhassa jatkaa sitä fanseatin seurantaa 7,99 kuussa kotisohvalta jatkossakin ja jättää kommentoinnin niille, jotka kannattavat oikeasti paikallista jääkiekkoa. Kaiken huippu oli tuo jiikoo12345 kommentti: Vapaa pääsy kuulostaa pahaenteiseltä. .. Voi j***ta! Punaisen matonko haluat saapuessasi hallille? Teehän palvelus ja pysy kotona! Ja kitisiöille vielä: seuratkaahan muiden katsojamääriä. Meillä se on vielä hyvin! Ei ketään kiinnosta esim Lekin jatkuvasti vaihtuvan liiga-poppoon pelaaminen. Ne menee ennemmin katsomaan sen HPK:n, Tapparan tai Ilveksen matseja. Pidetään me Jokipojat hengissä täällä jatkossakin yhtenäisenä joukkueena! :)
-7 #14 endofseason 05.12.2017 12:06
[quote name="Paitsio"] paikallista jääkiekkoa.


Kirjoituksestas i löytyy avainsana PAIKALLISTA jääkiekkoa. Se on fakta ettei nykyjoukkueessa ole ainoatakaan kiinnostavaa pelaajaa. Eikä pelintaso muukalaislegioo nalla ole edes tyydyttävällä tasolla. Ei kenenkään tarvitse luilla olevansa asiantuntija tms. jos kokee lipun hinnan liian korkeaksi. Itse ajan mieluummin Kuopioon katsomaan, koska kulut ottelutapahtuma sta bensoineen on fiftyfifty. Ei sympatiat ole sen enempää savokaisten puolella. Parempaa peliä samalla rahalla ;)
+2 #15 Paitsio 05.12.2017 12:17
Lainaus endofseason:
[quote name="Paitsio"] paikallista jääkiekkoa.


Kirjoituksestasi löytyy avainsana PAIKALLISTA jääkiekkoa. Se on fakta ettei nykyjoukkueessa ole ainoatakaan kiinnostavaa pelaajaa. Eikä pelintaso muukalaislegioonalla ole edes tyydyttävällä tasolla. Ei kenenkään tarvitse luilla olevansa asiantuntija tms. jos kokee lipun hinnan liian korkeaksi. Itse ajan mieluummin Kuopioon katsomaan, koska kulut ottelutapahtumasta bensoineen on fiftyfifty. Ei sympatiat ole sen enempää savokaisten puolella. Parempaa peliä samalla rahalla ;)

Jos katslet pidemmällä aikavälillä kommentteja, niin pahimmat kitisijät ovat nämä ns asiantuntijat. Mutta hyvä juttu, että jaksat ajella jatkossakin Kuopioon :D Kalpa on hyvä joukkue, mutta sen fanipalsta löytyy Jatkoaika.comin sivustolta... Ja ps. liigajoukkue ja mestisjoukkue pelaa hiukka eri sarjoissa. Kannatan minäkin Tapparaa... :D
-3 #16 endofseason 05.12.2017 12:27
Pitäisikö minun rekisteröityä jatkoaikaan sen vuoksi, että voin kirjoittaa kalpan keskusteluosioo n, että jokp on hinnoitellut lippunsa todella ylihintaisiksi? Jos entinen seurani, jota olen 90-luvulla A-junnuihin asti edustanut pudottaisi lippujensa hinnat realistisemmall e tasolle, saattaisi maakunnan katsojatkin palata halliin, kuten myös minä. En varmasti ole ainoa, joka jättää kauempaa tulematta peleihin juuri lippujen hinnan ollessa tuotteeseen nähden pielessä. Jokp ei ole enää maakunnan joukkue, vaan lähiön keräilypumppu.
#17 jones 05.12.2017 12:30
Katos, katos.

Tännehän on ilmestynyt uusi palstapoliisi, joka kertoo mistä saa kirjoittaa ja mistä ei.

Jospa nyt kumminkin ihan sananvapaus on täälläkin, sinun mieltymyksistäs i riippumatta, arvon paitsio.

Jokipoikien liput on muuten liian kalliit.
#18 Paitsio 05.12.2017 12:48
Ei kai täällä Jones kukaan ole kieltänyt kirjoittamasta mitään? Joten tuon kommenttisi voi jättää ihan omaan arvoonsa. Jos ei krittikkiä kestä, niin aika huonolla tolalla on Jokipoikien fanisivusto. Tänään kuitenkin hallille, ja poikia kannustamaan menee hän...
#19 jiikoo12345 05.12.2017 12:59
Viime kerralla ilmaisottelussa istumapaikoille ei päässyt. Muistini mukaan. Pettymys oli kova vaikka tietyllä tavalla sen ymmärtää kausikorttilais ten puolesta. Tämä on pääasia: Missään ei silloin kuin nytkään tätä rajoitusta ei ole mainittu.
-4 #20 Markku2 05.12.2017 13:01
Varis ulos!!!
-5 #21 jones 05.12.2017 13:04
Lainaus Paitsio:
Ei kai täällä Jones kukaan ole kieltänyt kirjoittamasta mitään?


No, miten nyt ottaa. Aikamoista näppäintaiteilua sieltä..

Lainaus Paitsio:
Kalpa on hyvä joukkue, mutta sen fanipalsta löytyy Jatkoaika.comin sivustolta...


Lainaus Paitsio:
... ja jättää kommentoinnin niille, jotka kannattavat oikeasti paikallista jääkiekkoa.


Lainaus Paitsio:
Jos ei krittikkiä kestä, niin aika huonolla tolalla on Jokipoikien fanisivusto.


Heh, mitä kritiikkiä? Ai kun annat kritiikkiä siitä, että täällä kirjoitetaan kriittisesti Jokipojista? Tai siis sinun tulkinnan mukaan kriittisesti asioista kirjoittaminen on kitinää...

Kannattaa pitää suodattimet päällä. Sitä kritiikkiäkin tulee jatkossakin jos tarvetta ja halataan kun asiat on hyvin.
+2 #22 JoKP 05.12.2017 13:10
No totta helvetissä ne on liian kalliit, ei oo mitään kitisemistä vaan täyttä faktaa. ajatella että sillon 1 div aikoina oli helposti joku 2800 katsojaa eikä tarvinnu ees valehdella noita katsojamääriä satamäärin yläkanttiin kuten nyt jos on 400 niin ilmotetaan 700. Toki jääkiekkoliitto voi katsoa peiliin sarjan sulkeminen on tehnyt eikä vielä isomman loven kuin lippuhinnat. sitten kun nämä yhdistetään niin tulos on nähtävillä
+7 #23 HeHa 05.12.2017 13:32
Jos joku oli viime pelissä, niin kuuli, että klo 17.00 alkaen istumapaikkalip puja jaetaan niin pitkään kuin niitä riittää. Mutta varmaan seuraavaksi valitetaan kun ei saa ilmaislippua kaverin kanssa vierekkäin!?! Voi tätä valittajien palstaa.....
+9 #24 Lauri Hyvönen 05.12.2017 13:36
Hei,

Illan peliin jaettavat vapaaliput kelpaavat tosiaankin istumapaikoille niin kauan, kuin vapaita kuppipenkkejä vain riittää.

Laitoin tästä tiedon myöskin SoMen uutisiin sekä kotisivujen otteluennakkoon . Ollaan jatkossa tiedottamisen kanssa entistä tarkempana, niin ei tule tämän kaltaisia epäselvyyksiä.

Ovet avautuvat klo 17.00, lämpimästi tervetuloa!

t. Lauri Hyvönen, Jokipojat
+2 #25 Lappis2 05.12.2017 13:39
Lainaus Markku2:
Varis ulos!!!

Perustelut?
-1 #26 Lptl 05.12.2017 14:18
Kuutisen vuotta jokaisessa kotiottelussa seissyt. Tällä kaudella enää parissa... Ei ole enää näillä hinnoilla vara.
#27 rokkipoika 05.12.2017 14:36
Lainaus Lptl:
Kuutisen vuotta jokaisessa kotiottelussa seissyt. Tällä kaudella enää parissa... Ei ole enää näillä hinnoilla vara.

Sitä se ikä teettää.
#28 Lptl 05.12.2017 14:57
Lainaus rokkipoika:

Sitä se ikä teettää.


Niinpä kai sitten.
-5 #29 Riffixi 05.12.2017 15:38
Vilkaisin tuossa LeKin tämän illan kokoonpanoa. Joukkue vilisee liigaukkoja. On meidän pakeilla kiire tänään.
+3 #30 Peks1 05.12.2017 16:14
Sotketaan suohon ne liigaukot. Tulta munille!
+2 #31 Joreh33 05.12.2017 16:15
Mikko Pellikka tänään 2+1 ja Niko Hämäläinen paukutetaan takaisin c-junnuihin niin että häkki tärisee
+2 #32 D-Katsomo 05.12.2017 16:26
Toivottavasti makkara tänään tarpeeksi kypsää.. Näitten nostojen perään odottelisin Jukolan Aapon debyyttiäkin jo miesten peleissä.
+2 #33 Markku2 05.12.2017 16:35
Onko tänää jaossa ilmaisia makkaroita pelin jälkeen??
+3 #34 Lappis2 05.12.2017 16:39
Ihmettelen miksi
-3 #35 Sipari2 05.12.2017 16:46
Eikös tuo kyllösen markku olisi hyvä korvaaja varikselle. Kyllösellähän on tunnetusti myös kokemusta rapakon takaa ja tietää varmasti minkälaista nykypäivän jääkiekko on.
+1 #36 jartsa0 05.12.2017 17:00
tiedä kyllösestä , mutta sportin alkukausi ei ole mennyt putkeen.
-6 #37 Repe 05.12.2017 17:53
Minua tosiaan pidetään täällä valittajana, eiköhän tuo yllä oleva ketju kerro kaiken todellisista kitisöijistä. Nykyään moni katsoja miettii myös sitä viihtyykö pelissä jopa riippumatta lipun hinnasta. Ja vastaahan Eastside siihen mitä on Jokipoikien "oma peli", ja muulla tavalla kuin "onko sulla munaa"
+1 #38 Markku2 05.12.2017 18:52
Jännä nähdä kun vastakkain tänää utununen ja hämäläinen molemmat pelaajat ovat syntyneet 2000 luvulla.
+4 #39 rokkipoika 05.12.2017 19:18
Oliko se Koivisto, joka sai mailasta suuhun, ni sen jälkeen Jokipoikien peli sekosi. Siihen saakka näytti hyvältä.
-4 #40 Cånde 05.12.2017 19:19
Kitinää:
En tiedä, mutta mielestäni lätkäpeliin EI sovellu Anna Puun musiikki. Tai Scandinavian Music Groupin. Voi *****.
-5 #41 jii74 05.12.2017 20:03
oikeesti Varista pidätte koko kauden? HALOO!!! 1-4 variksen putki jatkuu...
+1 #42 rokkipoika 05.12.2017 20:05
Tuomarit vetää kyllä pahasti vihkoon
-5 #43 möly 05.12.2017 20:06
Liekkö paljon yleisöä hallissa? Ei hyvältä näytä taas tilanne 1-5.
+6 #44 Cånde 05.12.2017 20:09
LeKi näyttää vähän mallia mm. ylivoimapelaamiseen.

Viimeiseen kahteen kotipeliin omiin on mennyt nyt 11 maalia.
-6 #45 Repe 05.12.2017 20:09
Lainaus rokkipoika:
Oliko se Koivisto, joka sai mailasta suuhun, ni sen jälkeen Jokipoikien peli sekosi. Siihen saakka näytti hyvältä.


Jos peli menee sekaisin mailan suuhun menemisestä, niin huh huh(vanha sanonta)
-12 #46 Repe 05.12.2017 20:13
Lainaus Cånde:
Kitinää:
En tiedä, mutta mielestäni lätkäpeliin EI sovellu Anna Puun musiikki. Tai Scandinavian Music Groupin. Voi *****.


Anna Puun musiikki tosiaan tekotaiteellist a ******, Scandinavian vielä menee mulla:)
#47 rokkipoika 05.12.2017 20:15
Lainaus Repe:
Lainaus rokkipoika:
Oliko se Koivisto, joka sai mailasta suuhun, ni sen jälkeen Jokipoikien peli sekosi. Siihen saakka näytti hyvältä.


Jos peli menee sekaisin mailan suuhun menemisestä, niin huh huh(vanha sanonta)

Sanoinko minä niin? Ei se ollu mielekästä katsottavaa, kun tuli verivana poikki kentän ja hampaita keräiltiin jäältä.
-9 #48 Repe 05.12.2017 20:19
No ei tietenkään ole kivaa katsottavaa, mutta kirjoitit siis "sen jälkeen peli sekosi". Se kun on pääasia ettei vakavampaa ole sattunut, ja show must go on.
+5 #49 MM 05.12.2017 20:35
Lainaus Repe:
No ei tietenkään ole kivaa katsottavaa, mutta kirjoitit siis "sen jälkeen peli sekosi". Se kun on pääasia ettei vakavampaa ole sattunut, ja show must go on.

Oli muuten luistin joka tuli suuhun joten saattoi käydäkin pahasti...
-3 #50 jii74 05.12.2017 20:58
mistäkähän nää VARIS fanit saa yleisöä mehtimäelle? taitaa hävitä kokoajan lisää.hyvä ,että on jokipojilla rahaa.ilman yleisöä.
-2 #51 Teppana85 05.12.2017 21:32
En halua kitistä, mutta toivottavasti ensi kaudelle (oletan että pelataan mestistä) saadaan kilpailukykyine n ja "mediaseksikkää mpi" joukkue jalkeille. Sellainen joukkue joka kamppailee lähtökohtaisest i mestaruudesta.
-4 #52 Repe 05.12.2017 21:46
Ensi kaudesta ei kannata tässä vaiheessa puhua vielä mitään, tuntien joensuulaisen kiekkohistorian .
+4 #53 Korvaava DJ 05.12.2017 21:59
Lainaus Cånde:
Kitinää:
En tiedä, mutta mielestäni lätkäpeliin EI sovellu Anna Puun musiikki. Tai Scandinavian Music Groupin. Voi *****.

Lainaus Cånde:
Kitinää:
En tiedä, mutta mielestäni lätkäpeliin EI sovellu Anna Puun musiikki. Tai Scandinavian Music Groupin. Voi *****.


Morjesta! Tulin aika nopealla varoitusajalla DJ:n korvaajaksi ja koska Suomi100 teemaan piti yhtä nopeasti luoda uusi soittolista niin en hirveästi miettinyt. Mielestäni kyseiset artistit soi erätauolla taustamusiikkin a ja eikö suomalaiseen musiikkiin kuulu myös naisartistit? Haloo Helsinki on sitten sopiva? Hyvä että joku pystyy määrittelemään tarkkaan mikä sopii ja mikä ei. Olen tätä palstaa seurannut sivusta pitkään ja tämän tapainen negatiivisuus on jopa aika lapsellista. Kiitos palautteesta!
-8 #54 Riffixi 05.12.2017 22:02
Jos sais jotain toivoa joululahjaksi,n iin Jokipojille uusi valmentaja sekä rahaa kassaan,jolla saataisiin vahvistuksia.
-4 #55 Repe 05.12.2017 22:05
Lainaus Korvaava DJ:
Lainaus Cånde:
Kitinää:
En tiedä, mutta mielestäni lätkäpeliin EI sovellu Anna Puun musiikki. Tai Scandinavian Music Groupin. Voi *****.

Lainaus Cånde:
Kitinää:
En tiedä, mutta mielestäni lätkäpeliin EI sovellu Anna Puun musiikki. Tai Scandinavian Music Groupin. Voi *****.


Morjesta! Tulin aika nopealla varoitusajalla DJ:n korvaajaksi ja koska Suomi100 teemaan piti yhtä nopeasti luoda uusi soittolista niin en hirveästi miettinyt. Mielestäni kyseiset artistit soi erätauolla taustamusiikkina ja eikö suomalaiseen musiikkiin kuulu myös naisartistit? Haloo Helsinki on sitten sopiva? Hyvä että joku pystyy määrittelemään tarkkaan mikä sopii ja mikä ei. Olen tätä palstaa seurannut sivusta pitkään ja tämän tapainen negatiivisuus on jopa aika lapsellista. Kiitos palautteesta!


Eikös DJ:n ammattitaitoon kuulu myös että musiikkimakuja on monia, ilman mitään tilitystä lätkäpalstalla? :)
+3 #56 rizee 05.12.2017 22:12
Playoff-paikka on tiukassa tänä keväänä. Sarjan tasainen joukkueiden taso ja liigamiehiä ja poikia vilisevät Keski-Suomen farmijoukkueet takaavat sen. Tämänkaltaiset peliesitykset ei saa jatkua. Kuriton, sisuton ja laiska Jokipojat oli tänään jäällä. En tiedä kuuluuko Variksen pelikirjaan, mutta tuo oman alueen kiekottomana seilaaminen on aivan karmeaa katsottavaa.
+3 #57 möly 05.12.2017 22:12
Voihan DJ.. sanoa repelle jätä läpät ammattilaiselle .
+2 #58 Korvaava DJ 05.12.2017 22:14
Mitään ammattitaitoaha n minulla ei ole joten voin avautua täällä "lätkäpalstalla " niin paljon kun haluan.
+5 #59 JTK 05.12.2017 22:16
Hyvä kommentti Korvaava DJ! Kun lukee taas näitä viimeaikaisia kommentteja niin on helppoa olla samaa mieltä sun kanssa kommenttien lapsellisuudest a, mutta se kertookin jotain itse kirjoittajista. Toki on täällä asiaakin kirjoittavia ja niitä kirjoituksia onkin kiva lukea. Jokainen taplaa tyylillään ja sana on vapaa! :)
+4 #60 jones 05.12.2017 22:23
Yleisömäärä oli positiivinen. Ehdottomasti.

Leuka rintaan ja kohti uusia pe....

Pelejä.
#61 Cånde 05.12.2017 22:30
Lainaus Korvaava DJ:


Morjesta! Tulin aika nopealla varoitusajalla DJ:n korvaajaksi ja koska Suomi100 teemaan piti yhtä nopeasti luoda uusi soittolista niin en hirveästi miettinyt. Mielestäni kyseiset artistit soi erätauolla taustamusiikkina ja eikö suomalaiseen musiikkiin kuulu myös naisartistit? Haloo Helsinki on sitten sopiva? Hyvä että joku pystyy määrittelemään tarkkaan mikä sopii ja mikä ei. Olen tätä palstaa seurannut sivusta pitkään ja tämän tapainen negatiivisuus on jopa aika lapsellista. Kiitos palautteesta!

Niin, toki DJ:n musiikkimaku on viimekädessä se millä on vaan väliä. Minä itse (ja tunnen kyllä muutaman muunkin) haluan mielummin kuulla lätkäpelissä jotain mukaansa tempaavaa rockia, räppiä, poppia yms., eikä hempeää Suomi-iskelmää. Mutta makuasioitahan nämä on, sinä näet asian toisella tavalla ja that's it. Pelin ollessa mitä oli, ei ulostuloni ollut ehkä asiallisin eli pahoittelut siitä!
#62 Cånde 05.12.2017 22:32
Itse pelistä: Eka kymppi oli tosi hyvä, kun pystyttiin luomaan painetta joka ketjulla. Siinä heräsi ajatus että tänään tapellaan pisteistä. Isoon jäähyyn se sitten viimeistään lässähti. Eikö kukaan nähnyt Bourgeoisin potkua?

Holttinen väänti ehkä kauden parhaan pelinsä, Väänänenkin väläytteli. Väisästä en vaan ymmärrä.
-1 #63 jii74 06.12.2017 00:10
Holttinen väänti ehkä kauden parhaan pelinsä, Väänänenkin väläytteli. Väisästä en vaan ymmärrä.

Väisänen on köyhän miehen danny: kuin heikki puustinen joka pörrää jäällä ilman tulosta aina.turha hankinta.
https://youtu.be/cb2vErOv2Us
-2 #64 jiikoo12345 06.12.2017 00:55
Lainaus Riffixi:
Jos sais jotain toivoa joululahjaksi,niin Jokipojille uusi valmentaja sekä rahaa kassaan,jolla saataisiin vahvistuksia.


Palstan tietojen perusteella nykyomistajat ovat se este minkä takia joensuun talousalueen liike-elämä ei tukea anna. Näin united ja hermes tulevat menemään sarjataulukossa ohi. ollaanhan vasta puolessavälissä .
+2 #65 JTK 06.12.2017 09:09
Kovaa jälkeä Juniori Jokipojissa aikoinaan tehnyt ja Koplassakin pelannut Nemo Huhta on valittu Suomi-sarjan marraskuun pelaajaksi. Hän pelaa nykyisin JHT:ssä. 22-vuotias Huhta iski marraskuun yhdeksässä ottelussa tehot 9+6=15! Kaikkiaan hän on tehnyt tällä kaudella 23 ottelussa tehot 16+9=25! Hienoa Nemo! :)
-4 #66 Repe 06.12.2017 11:20
DJ:n Suomi 100-teema on tainnut mennä vaan esiintyjien nimen mukaan. Mutta aika lapsellista on arvostella kirjoittajia sinun sen perusteella jos eivät pidä jostain esiintyjästä. Että pysy vaan jatkossa siellä katsomon puolella tuon perusteella.
+3 #67 möly 06.12.2017 12:41
Repe kulta ! Jos sie ite et käy kattoo pelejä niin eikös se ole sama sinulle mitä musiikkia hallissa soitetaan? Korjaa jos olen väärässä.
-4 #68 VasenPakki 06.12.2017 14:30
Tää jokipoikien toilailu on kyllä niin väsynyttä että ei mitään tolkkua. Eilinen yleisömäärä oli hyvä, tosin todellinen määrä oli n. 1700 mutta ok kuiteki. Harmi vaan että kotijoukkueen peli oli niin paskaa että eipä näistä ilmaiskatsojist a seura lipun ostajia peleihin saa. Seuraavssa matsissa ollaan taas 500:ssa....

Vaihtakaa nyt se valmentaja ja sitä kautta homma kehittymään.
+3 #69 rizee 06.12.2017 14:37
Lainaus VasenPakki:
Tää jokipoikien toilailu on kyllä niin väsynyttä että ei mitään tolkkua. Eilinen yleisömäärä oli hyvä, tosin todellinen määrä oli n. 1700 mutta ok kuiteki. Harmi vaan että kotijoukkueen peli oli niin paskaa että eipä näistä ilmaiskatsojista seura lipun ostajia peleihin saa. Seuraavssa matsissa ollaan taas 500:ssa....

Vaihtakaa nyt se valmentaja ja sitä kautta homma kehittymään.

Ja sitten maksetaan kahden valmentajan palkkaa. Mitä järkeä? Lisäksi valmentajan vaihtamisesta ei ole riittäviä todisteita, että peli paranisi. Miten kävi kun Aaltonen vaihtui Varikseen?

Toimisto, talouden ehdoilla kiitos.
+1 #70 Repe 06.12.2017 14:41
Saako tuosta joukkueesta kukaan muukaan irti? Selittelyn makua joissakin viimeisissä peleissä, kun "syypäät" on tuomareita, ranskalainenkin potkii vastustajaa syyttä suotta, ja tuomari tulkitsee sen tahalliseksi. En tosiaan käy katsomassa pelejä, aiempi kommentti oli vaan pelkästään musiikkin liittyvä. Mutta onhan toisaalta koomista kun Dj mainostaa olevansa ammattitaidoton , joka näkyy jo kommenteissa, kun pahastuu musiikkiin liittyvistä kommenteista.
+3 #71 Peks1 06.12.2017 15:39
Talouden ehdoilla ja katseet tulevaisuuteen. Tietysti jos vielä ensi kausikin on taas samanlaista tuskaa, niin katoaa ne viimeisetkin katsojat. Toisaalta 70-luvulla Jokp oli monta kautta Suomen sarjassa putkeen ennen kuin nousi divariin. Kärsivällisesti silloinkin odottivat parempia aikoja.
-5 #72 VasenPakki 06.12.2017 16:52
Herätkää nyt? Joensuussa pelataan ensi kaudella suomi-sarjaa, jos näihin ei reagoida! Katseet tulevaisuuteen? Niinpä niin. Ja sinne Immosen puhumaan liigaan :D

Valmentajan vaihto voi vielä tässä vaiheessa nostaa joukkueen takaisin playoffeihin ja nostaa sen yleisökeskiarvo n 600:sta sinne lähemmäs budjetoitua.... nyt takkiin tulee joka tapauksessa ja lujaa, taloudellisesti ennen kaikkea
+5 #73 rokkipoika 06.12.2017 16:57
Huomaa kyllä, että on vuoden pimein aika tulossa :D
-6 #74 tilkka 06.12.2017 17:59
Kyllä Varis vaihtoon ja pian! Nuori ja nälkäinen valmentaja kehiin ja sitä kautta katsojat innostuu tulemaan katsomaan peliä
+5 #75 JTK 06.12.2017 18:37
Hyvää 100-vuotis Itsenäisyyspäiv ää kaikille kiekkoihmisille ! :)
+1 #76 VasenPakki 07.12.2017 14:03
Vihdoin maajoukkuekiekk oa Mehtimäellä! 27.12 Suomi pelaa U17 ottelun Tsekkiä vastaan PKS Areenalla, huippu juttu!!!
-2 #77 JTK 07.12.2017 17:14
Joo, taitaa olla reilu kuukausi siitä, kun laitoin tännekin viestiä tuosta tulevasta maaottelusta. Suomi ja Tshekki kohtaavat kolmesti. Ensin pelataan täällä ja sitten Savonlinnassa ja Imatralla. Hyvin, jos käy niin saatetaan nähdä joku Jokipoikienkin kasvatti Leijonapaita päällä. Lähinnä tuolta Rauman suunnalta. :)
#78 Repe 07.12.2017 17:38
Milloin Joensuussa muuten on pelattu viimeksi A-maaottelu? Itselle ei tulee mieleen 2000-luvulta yhtään kyseistä matsia.
#79 JTK 07.12.2017 18:27
Vuonna 2001 pelattiin A-maaottelu Suomi-Sveitsi, joka päättyi 2-1. Itse kävin kattomas vuonna 1991, kun Suomi ja Kanada pelasivat tasan 2-2. Kanadalla oli mukana silloin paljon kohuttu "Iso Eerikki" Eric Lindros.
#80 aku 07.12.2017 19:11
Olisin kyllä vahvasti sitä mieltä, että tuo JTK:n esittämä vuosi 2001 on oikein, mutta silloin Suomi pelasi Venäjää vastaan:-) Venäjän joukkueessa pelasi tummalla visiirillä muuan Ovetskin:-) ,nuori mies vielä silloin...
#81 since 1953 07.12.2017 19:18
Joo, 2000 alkupuolelle tultaessa olivat fasiliteetit Joensuussa ja auttamattomasti maju- vaatimusten kannalta vanhanaikaiset. Jahka (toivottavasti) halliremontti etenisi muutaman vuoden kuluessa myös kilpahallin puolelle katsomo- yms. tiloihin, niin ehkäpä A majukin vielä Joensuussa nähtäisiin.
-2 #82 JTK 07.12.2017 20:56
Aku on oikeassa. En tiedä missä kohtaa mun aivojen ja sormien välillä Venäjä muuttui Sveitsiksi? :)
#83 Repe 07.12.2017 21:54
Taisihan ammoisina aikoina olla ottelu Sveitsiäkin vastaan, ehkä 90-luvulla.
#84 Takapatja 07.12.2017 22:30
Kyllä vain huippujuttu että Joensuuhun saadaan maajoukkuepeli ja varmaan nuo Raumalle lähteneet jokipoikakasvat it nähdään pelaamassa. Itse ainakin tuota puolustajalupau sta odotellessa...

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste