Jokipojat kompuroi taas kotonaan

Jokipojat kompuroi taas kotonaan
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat kompuroi taas kotonaan
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat kompuroi taas kotonaan
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat kompuroi taas kotonaan
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–Hermes 4–6 (0–2, 2–2, 2–2)

Jokipojat kärsi perjantai-iltana jo kolmannen perättäisen kotitappionsa – ja jälleen sarjataulukon häntäpään joukkueelle. Äärimmäisen tehokkaasti viimeistellyt Kokkolan Hermes haki Mehtimäeltä voiton lukemin 6–4, vaikka Jokipojat oli pelillisesti hallitsevampi osapuoli. Hermeksen sankariksi nousi kahtena edelliskaudella ärjypaidassa torjunut Samuel Jukuri, joka venyi kiekon tielle peräti 44 kertaa. Jokipoikien maalivahdeille, Timo Niemelle ja avauserän jälkeen tolppien väliin vaihdetulle Joonas Haraldille, sen sijaan torjuntoja kertyi yhteensäkin vain 11 kappaletta. Jokipoikien osumat iskivät Samu Pitkänen, Joel Olkkonen, Mika Koivisto ja Jani Ollitervo. Ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin enää 698 katsojaa.

 

Otteluraportti

Jääkiekko on tosiaan maalintekopeli, ja sen Jokipojat sai karvaasti kokea Hermestä vastaan. Jokipojilla oli ottelussa enemmän laadukkaita maalipaikkoja kuin vierailijoilla, mutta paremman viimeistelynsä myötä pisteet matkasivat Hermeksen mukaan.

– Yritystä oli. Hyökkäyspäässä oli hyvää peliä, ja maalintekopaikkoja oli riittävä määrä. Neljä tehtyä maalia pitäisi riittää. Meille ei ole tänä kautena tehty kertaakaan kuutta maalia. Ei vastustajalta mitään pois, he olivat tehokkaita, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertasi ottelun jälkeen.

Jokipojat hallitsi vauhdikasta ensimmäisestä erää, ja joukkue pystyi luomaan kohtuullisen määrän laadukkaita maalipaikkoja.

Jokipoikien maalilla kaksi edellistä kautta torjunut Hermeksen Samuel Jukuri oli kuitenkin ensimmäisessä erässä ohittamaton. Jukurille merkattiin torjuntoja ensimmäisessä erässä peräti 18 kappaletta, ja hän venyi erän aikana useampaan loistotorjuntaan.

Jos Jokipoikien ruuti oli märkää, niin samaa ei Hermeksestä voi sanoa. Joukkue pisti erän aikana saamastaan parista maalipaikasta molemmista sisään.

– Äärimmäisen kova peli oli kyllä. Ensimmäiseen erään oltiin tehokkaita. Vaikka Jukurilla oli paljon torjuntoja, niin pystyttiin pitämään huipputonteilta kotijoukkue pois, Hermeksen päävalmentaja Antti Karhula summasi ensimmäistä erää.

Toiseen erään Jokipojat vaihtoi Timo Niemen tilalle Joonas Haraldin.

Hermes viimeisteli ottelun kolmannen maalinsa erän alussa. Ville Rajala oli jätetty yksinään maalin kulmalle, josta hänen oli helppo työ lyödä vierailijat jo kolmen maalin karkumatkalle.

Jokipojat ei lannistunut, ja kavennusmaali syntyi hetkeä myöhemmin. Lauri Hukkanen löysi maalin takaa antamallaan syötöllä Samu Pitkäsen, jonka tarkka kuti upposi ylänurkkaan ohi Jukurin.

Eikä ensimmäisestä Jokipoikien maalista kulunut kuin vajaa minuutti, ja jälleen kiekko oli Jukurin takana.

Keskialueella kiekon saanut neljättä otteluaan tällä kaudella ärjypaidassa pelannut Joel Olkkonen purjehti hyvän luistelunsa ansiosta maalipaikkaan, ja toi Jokipojat enää maalin päähän.

Hermes otti Olkkosen maalin jälkeen aikalisän, ja joukkue hiukan paransikin otteitaan. Vaikka vierailijat saivat aikaiseksi pitkiä pyörityksiä, piti Jokipojat oman maalinedustansa puhtaana ja Hermeksen poissa laatupaikoilta.

Vierailija kuitenkin karkasi jälleen kahden maalin karkumatkalle Henri Limman lyödessä maalinedustalle pomppineen kiekon sisään.

Jokipojille tarjoutui hyvä mahdollisuus tulla maalin päähän Joonas Larinmaan päädessä laukomaan rangaistuslaukauksen. Larinmaan yritys jäi puolittaiseksi, ja Jukuri torjui Larinmaan vedon.

– Toiseen erään sitten kyllä oli pieni puhallus kun 3-0:aan saatiin, ja kaveri tuli nopeasti takaisin peliin. Oli selkeästi kotijoukkueen erä se toinen. Meni puolustustaisteluksi, mutta hyvällä maalivahtipelillä säilyttiin siinä, Karhula sanoi.

Hermes pelasi hyvin kolmannen erän alussa, eikä Jokipojat tuntunut saavan kiriään käyntiin.

Jokipojat muutti hiukan hyökkäysketjujaan kolmannessa erässä. Alkukauden hyvin toiminut Joonas Larinmaa-Oula Uski-Oskari Lehtinen palasi yhteen. Mika Koivisto puolestaan otti Lehtisen paikan ykköskentän laidalta.

Jokipojat tuli maalin päähän Koiviston maalin myötä. Maalia edelsi tilanne, joka haiskahti paitsiolta. Tuukka Rajamäki otti kiekon haltuun siniviivan päällä, ja syötti kiekon Olkkoselle, joka jatkoi sen avoimeen paikkaan Koivistolle.

Maalin jälkeen Jokipoikien hyvä paine jatkui. Joukkueen oman pään heikon syöttötyöskentelyn myötä Hermes karkasi kuitenkin jälleen kahden maalin päähän. 

– Nyt on pelattu kolme peliä pienessä kaukalossa ennen tätä, ja oltu helvetinmoisessa paineessa, ja tultu paineen alta kiekon kanssa. Tänään ei mennyt edes kahden metrin syöttökään omille, Varis puhisi.

Hermeksen yksi ottelun näkyvimmistä hahmoista oli ehdottomasti Liigajoukkue Oulun Kärpistä lainalla oleva 17-vuotias Rasmus Kupari. Lupaavan sentterin hienon soolosuorituksen myötä Hermes viimeisteli kuudennen maalinsa.

Kuparista povataankin ykköskierroksen varausta tulevan kesän NHL-draftissa.

Jokipojat vielä ilmoittautui peliin mukaan Jani Ollitervon maalilla. Ollitervon kuti kimposi tolpan ja Jukurin varusteiden kautta sisään. 

Ärjypaidat hakivat kavennusta vielä ilman maalivahtiakin, mutta Hermes piti tarkalla puolustuspelillään kotijoukkueen poissa maalipaikoilta.

– Kolmas erä oli tyylikäs meiltä. Uskallettiin pelata, ja hoidettiin homma tyylikkäästi, vaikka aika selkeä paitsiomaalikin oli. Kaveri lopetti selkeästi pelaamisen, ja jatkoi uudestaan, Karhula kertasi.

– Se ei katkaissut meitä, vaikka kaveri tuli maalin päähän. Siitä olen tyytyväinen ja ylpeä, että pelaajat pystyivät sen hyvin hoitamaan. Kivahan se on voittaa, ja vielä kovassa paikassa, hän jatkoi.

– Tänään Jokipojat jakoi muutaman joululahjan Hermekselle. Siitä menetettiin pisteet. Nyt on peiliin katsomisen paikka myös tuolla pelaajapuolella. Ei me voida jumalauta kun tulee kaksisataa neliötä lisää tilaa jäälle, niin pelata noin hitaasti ja syötellä ja kiekotella, vaan käänny ja pistä kiekko liikkeelle, Varis sanoi.

– Valtava määrä tilaa jäällä, niin en tiedä missä se ajatus oli. Paremmalla onnella olisi voitu jotain saada, mutta tänään ei ansaittu. Jukuri oli paikka paikoin erittäin hyvin, meillä jäi siinäkin petrattavaa, Varis tunnusti.

 

Maalit ja syöttäjät

08.28 Saku Kivinen (Ville Ahlgren, Taneli Siikaluoma) 0–1
16.13 Joonas Sammalmaa (Rasmus Kupari) 0–2
23.02 Ville Rajala (Jimi Nylund, Janne Pälve) 0–3
23.39 Samu Pitkänen (Lauri Hukkanen, Timo Hiltunen) 1–3
24.23 Joel Olkkonen (Teemu Väisänen) 2–3
34.24 Henri Limma (Samuel Sikstus, Jere Rantala) 2–4
49.25 Mika Koivisto (Olkkonen, Tuukka Rajamäki) 3–4
52.33 Nylund (Sikstus, Samu Markkula) 3–5
53.33 Kupari (Pälve, Risto Mattila) 3–6
56.05 Jani Ollitervo (Ville Halonen, Rajamäki) 4–6

Maalivahtien torjunnat

Timo Niemi, Jokipojat 4+(0)+(0)=4 (vaihto 20.00/0–2)
Joonas Harald, Jokipojat (0)+2+5=7 (poissa 56.54–60.00)
Samuel Jukuri, Hermes 18+13+13=44

Rangaistukset

Jokipojat 2x2 min = 4 min
Hermes 3x2 min = 6 min

Yleisöä: 698

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa
61 Lauri Hukkanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen
71 Jimi Aavikko – 22 Eetu Rissanen – 17 Teemu Väisänen
50 Teemu Holttinen
 
27 Niko Ervasti – 70 Joel Olkkonen
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois
42 Eppu Rissanen – 10 Jani Ollitervo
 

31 Timo Niemi

(30 Joonas Harald)

 

Heilin tähdet 

*** Joel Olkkonen

Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien paras kiekollinen puolustaja Hermestä vastaan. Hyvän luistelunsa ja kiekonkäsittelynsä ansiosta toi monesti kiekon hyökkäysalueelle. Pelasi joukkeesta eniten ja nakutti tehot 1+1.

** Mika Koivisto

Puolustavaksi hyökkääjäksi profiloitunut Koivisto pelasi Hermestä vastaan ehjän kamppailun. Repi, raastoi, taklasi ja ajoi kiekon kanssa maalille. Maalasi komean kavennusmaalin.

Samu Pitkänen

Kapteenille ei ole syöttöpisteitä tänä kautena tullut totuttuun tapaan, mutta maalien viimeistelyssä Pitkänen on ollut hyvä. Viimeisteli Jokipoikien ottelun ensimmäisen maalin, joka oli sentterille kauden viides osuma. Oli lisäksi joukkueen parhaimpia aloittajia vieden 19 aloituksesta 12 nimiinsä.

 

Otteluennakko

Jokipoikien toisen peräkkäisen kolmen ottelun viikon kakkosetappi on perjantainen kotimatsi Kokkolan Hermestä vastaan. Alkukaudesta todella heikosti pelannut Hermes on alkanut vähitellen heräilemään. Joukkue on hiljalleen saanut peliään parempiin uomiin ja myös hankittua kaivattuja pisteitä. Myös Jokipojat on osoittanut piristymisen merkkejä pelaamalla kaksi tarkkaan puolustuspeliin perustuvaa vierasvoittoa putkeen. Jokipoikien kokoonpanosta on edellisen pelin tapaan loukkaantumisen takia sivussa puolustaja Lassi Raitanen. Puolustaja Joni Muranen taas kärsii vielä pelikiellosta. Jokipoikien kokoonpano on tismalleen sama kuin voitokkaassa keskiviikon Ketterä-vierasmatsissa, joten maalilla jatkaa Timo Niemi.

Ärjypaitojen edellinen ottelu oli keskiviikkona Imatralla. Jokipojat pelasi jälleen ehjän vieraspelin, ja sarjanousija Ketterä joutui nöyrtymään lukemin 4–1.

Jokipoikien tiivis oman maalinedustan puolustaminen tuotti Ketterälle suuria ongelmia päästä maalipaikoille.

– Jos me oltiin omalla maalinedustalla hyviä, niin hyvin riisuttiin Ketterä aseista myös koko kentän pelin osalta. Meidän hyvistä hyökkäyspään riistoista tehtiin kaksi maalia, alivoimalla riistosta myös, ja aloituksesta saatiin yksi maali, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa.

– Pojilta hyvä valmistautuminen, ja hyvä peli meiltä. Tiedettiin, että Ketterä on paineistaa kovaa. Eilen oltiin ytimessä, siitä kiitos pojille.

Ottelun ensimmäinen maali aiheutti hämmennystä, sillä maalin syntyaikaan Ketterällä oli kentällä vain neljä pelaajaa viiden asemesta.

– Ei ole minun valmentajaurani aikana noin aiemmin käynyt. Vastuu tuollaisessa tilanteessa on tuomareilla sekä joukkueella, joka laittaa kentälle neljä pelaajaa.

– Kukaan ei reagoinut. kun peli lähti käyntiin. Sitten maalin jälkeen alkoi reagointi. Siitä opittiin, että pitää ainakin itse muistaa laittaa viisi pelaajaa kentälle, jos viisi saa laittaa kentälle, Varis naurahtaa.

Myös Jokipoikien aiemmissa peleissä ongelmana ollut oman pään kiekollinen pelaaminen on ainakin kahdessa edellisessä vieraspelissä parantunut.

– Ollaan harjoiteltu samalla tavalla kuten aiemminkin, mutta tässä näkyy varmasti se, että saatiin viime perjantaina joukkue täyteen. Siellä on nyt varmuutta, ja sitä kautta kiekollinen pelimme parantuu. Aina valmistautumisprosessi on ykkösjuttu, että olet valmis pelaamaan ja tekemään oikeita valintoja, että syötöt tulee omaan lapaan.

– Uusien pakkien tulo näkyy, se on iso lisäarvo. Hyviä askeleita ollaan otettu neljässä viidessä päivässä. Peli on ottanut oikeita harppauksia, Varis summaa.

Jokipojat ja Hermes ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana kertaalleen Kokkolassa. Hermes oli hävinnyt ennen tuota kohtaamista seitsemän ottelua putkeen mutta katkaisi tappioputkensa ja nappasi kauden ensimmäisen voittonsa juuri Jokipoikia vastaan numeroin 3–1.

Hermeksen kokoonpano koki suuria muutoksia, kun joukkueen kapteenina tänä kautena toiminut puolustaja Nico Lehto päätti lopettaa pelaajauransa henkilökohtaisten syiden vuoksi.

– Mielenkiintoinen tilanne, kun sieltä kapteeni lopetti. Varmasti sieltä tulee nälkäinen joukkue vastaan. Kun katsoo joukkueen pelaajamateriaalia, niin Hermes on nimellisesti ihan sarjan kärkijoukkueita. Siinä on meille iso haaste. 

– Sielläkin oli iso vaihtuvuus. Kausi on pitkä. Ei tietysti meitä haittaa, että heillä on mennyt heikommin. Olen aivan varma, että he sieltä lähtevät hiipimään ylöspäin, toivottavasti ei vaan ole huomenna se päivä. Joillakin joukkueilla peli lähtee heti etenemään, ja joillain se vie aikaa.

Hermekseen siirtyi täksi kaudeksi kaksi Jokipojissa viime kaudella pelannutta pelaajaa.

Kaksi aiempaa kautta jokipoikien maalinsuulla torjunut Samuel Jukuri on torjunut Hermeksen maalilla 11 ottelussa torjuntaprosentilla 88,30 %.

Viime kaudella vielä Jokipojissa taituroinut hyökkääjä Nico Friman on puolestaan esiintynyt Hermeksen riveissä yhdeksässä ottelussa odotettua vaisummin tehoin 0+2.

– Siellä on ollut loukkaantumisia ja lainapelaajia, niin kaikki vaikuttaa kaikkeen. Peleissä hyvin pitkälle pään pitää olla kirkas.

– Pelata kaikki tässä sarjassa osaa, mutta miten se tunne vie pelissä, ja mihin keskitytään ja miten paljon ollaan valmiita laittamaan per vaihto pelissä itsensä likoon. Sieltä niitä ratkaisuja tulee, Varis analysoi.

Vaikka Hermes oli alkukierroksilla suurissa ongelmissa pelaamisensa kanssa, on joukkue kuitenkin kymmenen edellisen ottelun kuntopuntarin perusteella Mestiksen kolmanneksi paras joukkue.

Jokipoikien sairastupa on puolustaja Lassi Raitasta lukuun ottamatta tyhjä. 

– Joitain pieniä vammoja ja kolhuja pelaajille on tullut, mutta ne eivät haittaa pelaamista. Se kertoo myös siitä, että joukkue on laittanut itsensä likoon, kun on mustelmia tullut.

– Ihailen esimerkiksi sitä, että kun eilistä peliä oli puolitoista minuuttia jäljellä, niin (Joonas) Larinmaa heitti luut eteen ja otti mustelmia jalkaan. Pitää hattua nostaa, kuinka vahvasti halutaan voittaa. Ne ovat isoja juttuja, Varis kiittelee.

Ottelu Mehtimäellä alkaa kello 18.30. 

 

Aiemmat kohtaamiset 

Jokipojat–Hermes
2017: 3–5
2016: 2–3 ja.
2016: 5–0 (playoffs)
2016: 2–1 (playoffs)
2016: 2–4 (playoffs)
2016: 4–1 (playoffs)
2016: 2–4
2015: 2–3
2015: 2–0 (Suomi-sarja playoffs)
2015: 8–3 (Suomi-sarja playoffs)
2014: 2–4 (Suomi-sarja)
2006: 5–3
2005: 3–4
2005: 6–8
2004: 4–4
2000: 4–4
2000: 2–2

Saldo: 6–3–7 (maalit 55–48)

Hermes–Jokipojat
2017: 3–1
2017: 7–2
2016: 1–2 ja.
2016: 9–3 (playoffs)
2016: 3–5 (playoffs)
2016: 2–1 (playoffs)
2015: 1–4
2015: 3–4
2015: 1–4 (Suomi-sarja playoffs)
2014: 3–4 vl. (Suomi-sarja)
2006: 1–7
2005: 2–3
2005: 4–1
2004: 3–1
2001: 7–0
2000: 4–6

Saldo: 7–0–9 (maalit 54–48)

Kommentit   

+5 #1 Paitsio 30.11.2017 18:34
Nyt on takalinjat kunnossa ja hyökkäyskin saanut uutta puhtia peleihin. Karjalainen luonne kehiin ja halu voittaa. Siitäpä ne kolme pinnaa irtoaa! :) Tsemppiä Jokipo!
+4 #2 Peks1 30.11.2017 21:00
Huomenna pääsee pitkästä aikaa peliin. Kolmen pysähdyksen taktiikalla lähden: kahvi, makkara ja kalja.
+3 #3 jones 30.11.2017 21:17
Lainaus Peks1:
Kolmen pysähdyksen taktiikalla lähden: kahvi, makkara ja kalja.


Oletko nyt huomioinut varmasti olosuhteet kunnolla? Perjantai, Mestis 2017....

Kokemuksen rintaäänellä suosittelisin taktiikaksi: Pitkä kalja, makkara, kalja, kalja, kalja, kalja -> loppumeeting lähibaariin.
+3 #4 Peks1 30.11.2017 21:59
Tuo Jonesin taktiikka ehkä sitten pudotuspeleissä vasta käyttöön.
+2 #5 JTK 01.12.2017 10:48
Nico Lehdon sijaisena toiminut Samu Markkula jatkaa Hermeksen kapteenina tästä eteenpäinkin. Hermes tiedotti myös, että Markus Korkiakosken sopimus on purettu.

Jokipojista tuttu Friman on ilmeisesti edelleen toipilaana ja samoin Juniori Jokipoikien entinen pelaaja Niko Kuiri, joka on Hermeksessä lainalla Kärpistä. Jännä juttu, että käsittääkseni Hermeksen ja Sportin välillä ei ole liikennettä vaan Hermeksessä on lainalla Kärppien pelaajia.

Toivotaan, että Jokipoikien nousussa oleva kuntokäyrä jatkaa nousuaan ja pisteet jää himaan. Maalivahti osastolla meillä on ainakin selkeä etu, sillä Hermeksen kaksikko Jukuri ja Laakso ovat vetäneet vihkoon tällä kaudella. Toki yksittäisiä onnnistumisia löytyy, mutta tilastot eivät mairittele kumpaakaan. Muuten Hermeksen pelaajamateriaa li on Mestiksen kovimpia, mutta se ei auta tänään vaan Jokipojat vie ja vieraat vikisevät! :)
+3 #6 Reikäpallo 01.12.2017 18:13
3.pistettä jää tänään joensuuhun 3-0 lukemin. Aavikko iskee Mestis uransa 1. ja 2. maalinsa. Olkkonen viimeistelee tyhjiin 3-0. Niemi 35 torjuntaa.
+2 #7 Cånde 01.12.2017 19:12
Jos meidän pelaaja olisi ollut tuossa tilanteessa taklaajana, mistä Siikaluoma sai 2min avauserässä, olisi tullut ulosajo ja ainakin 2 peliä kakkua.

Ihan oikeasti alkaa v*tuttaa tuon avauspelaamisen katselu. Illasta toiseen sama juttu, montakohan kertaa nytkin saatiin organisoitu hyökkäys omasta päästä liikkeelle? Hyvä jalka oli ja vetoja tuli jne. mutta olispa maalintekijöitä .
+4 #8 JTK 01.12.2017 19:20
Taitaa Jukuri nyt oikein uhallaan ottaa kaikki kiinni, kun tilastojen mukaan on jo 18 torjuntaa. Siellä on näköjään Kärppien nuori huippu lahjakkuus Rasmus Kupari Hermeksen rosterissa ja on yhden maalin jo syöttänyt. Saa nähdä mitä kaverista vielä tulee?

Mitä Liiga-matsin välissä olen välillä Jokipoikien matsia vilkassut niin isännät ovat silloin vieneet peliä. Sinne vaan lisää vetoja ja huolellisuutta niin rupeaa verkko heilumaan. :)
+1 #9 möly 01.12.2017 19:31
Taisi loppuu lento kun kanalla..

ups... nyt jo 2-3
+1 #10 jones 01.12.2017 19:46
TAISTELE JOKIPO!!

Pitkäsellä nyt 2 ottelun pisteputki.

Ennustin loppukauden kestävää, joten toivoa on vielä. :D

Jokipoikien tasoituksen voisi tehdä vaikkapa HILTUNEN. Nyt Timppa limppua pussiin!
+3 #11 Cånde 01.12.2017 19:50
Hukkaselle annettava peukku. Hemmetin hyvä karvaus ja esityö ekaan maaliin ja muutenkin energistä pelailua.
+4 #12 jones 01.12.2017 19:51
Hermeksellä niinku 8 kutia maalia kohti ja kolme sisään....:D

Aika tehokasta viimeistelyä.
+3 #13 jones 01.12.2017 19:54
No ei vi*tu ole todellista..2-4

Heippa.
+3 #14 Vanha SaPKolainen 01.12.2017 20:09
Hermeksellä 31 torjuntaa, Jokipojilla 6. Ja 4 maalia...huhhuh .
+1 #15 Cooper 01.12.2017 20:15
Voitto tulee. Tsemppiä ja malttia.
+2 #16 jones 01.12.2017 20:48
Ihan pieni paniikkihuuto ja sitte saunaan..

698.

Paljos oli budjetoitu? Mistä revitään säästöt syntyvään katastroofiin?

Joensuulaiset äänestää jaloillaan, että Jokipoikien paikka ei ole mestis. Vaan Suomi-Sarja pienemmillä kuluilla.

Joensuu - Ex Hockeytown.
+5 #17 Paitsio 01.12.2017 21:05
No johan oli taas kommentti! Repe kakkonen ilmeisesti? Ihan loistavaa karvausta pojilta,
tänään vain oli onni Hermeksen puolella.
Lätkässä on vain se jännä juttu, että jokainen joukkue joskus häviää ja toinen voittaa, jos et Jones sitä ole vielä tiennyt... Tästä siis uusiin tuuliin ja huomenna Peliitat kyykkyyn! Lainaus jones:
Ihan pieni paniikkihuuto ja sitte saunaan..

698.

Paljos oli budjetoitu? Mistä revitään säästöt syntyvään katastroofiin?

Joensuulaiset äänestää jaloillaan, että Jokipoikien paikka ei ole mestis. Vaan Suomi-Sarja pienemmillä kuluilla.

Joensuu - Ex Hockeytown.
+4 #18 jiikoo12345 01.12.2017 21:08
Kaikki peräpään joukkueet voittivat ottelunsa!
+3 #19 Reikäpallo 01.12.2017 21:10
Tänään ei pisteitä saatu Jukurin hyvän pelin ja huonon avauspelaamisen johdosta. Huomenna Heinolasta 3.pistettä niin elämä hymyilee.
-3 #20 jones 01.12.2017 21:18
Lainaus Paitsio:
No johan oli taas kommentti!


No mikäs meni kommentissani vikaan, tä? Vai oliko nakkijonossa ruuhkaa?

Väärin kritisoitu.

Hienosti on ollut katsojia viimeisimmät pelit!
+2 #21 VasenPakki 01.12.2017 21:19
Laskeskelin joutessani katsojamäärän illan pelissä ja sain lukemaksi 483.

Tää oli tässä.
#22 jones 01.12.2017 21:21
Lainaus VasenPakki:
Laskeskelin joutessani katsojamäärän illan pelissä ja sain lukemaksi 483.


Olet laskenut oikein. Todistaa edelleen sen, että Liiton käskemä +200 todellisten päälle on voimassa.
+4 #23 Vanha SaPKolainen 01.12.2017 21:31
Lainaus jiikoo12345:
Kaikki peräpään joukkueet voittivat ottelunsa!


Ja kärkipään hävisivät ja vielä kotonaan. Hermes tulee sitten huomenna tänne Savonlinnaan. Kokkolassa SaPKo on kyllä hävinnyt sekä voittanut, mutta Livetulokset-ti laston mukaan Hermes voitti Savonlinnassa viimeksi vuonna 1999 (2-3)... pitäneekö sitten paikkansa?
-6 #24 VasenPakki 01.12.2017 22:02
Joensuulainen jääkiekkoilu elää ja voi todella huonosti tällä hetkellä, muut lajit painaa ohi kaikessa tekemisessä (Kataja & Joma). Jokipoikien kohtalo on jäädä pikkuveljeksi ja kohtalo lajilla joensuussa ("kiekkokaupunk i"??) taitaa olla sama kuin salibandylla... Kohta yleisömäärät on samaa luokkaa kuin noissa sählypeleissä.. . Divariahan sielläkin taidetaan tahkota.
+5 #25 Peks1 01.12.2017 22:45
Kaukaa katsottuna vaikutti, että nyt on väkeä liikkeellä. Sitten ne kaikki menikin Areenaan. Isot jonot ja mustanaan väkeä marssi sisään Areenaan.
-1 #26 rokkipoika 01.12.2017 23:25
Ei löydy sanoja, ehkä parempi niin
+5 #27 keitsi 02.12.2017 00:02
Paitsio kirjoittaa asiaa ! Kaksi voittoa, yksi tappio. Huomenna Jokipo vie ! Ja Peliitat vikisee...
#28 Repe 02.12.2017 10:26
Osasyy pieneen yleisömäärään myös, kun ampumahiihtoa tuli kakkoselta samaan aikaan.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste