Ketterä kaatui myös kotonaan

Ketterä–Jokipojat 1–4 (0–1, 0–2, 1–1)

Jokipoikien voittoputki sarjanousija Ketterää vastaan jatkui keskiviikkona myös Imatralla vieraskaukalossa ärjypaitojen viedessä joukkueiden kauden kolmannen keskinäisen kohtaamisen. Tasaisen ensimmäisen erän ainoa maalin viimeisteli Jokipoikien Eppu Rissanen. Osuma oli Rissaselle kauden ensimmäinen. Toisessa erässä Jokipojat käytti Ketterän oman pään pahat kiekolliset virheet hyväkseen Mika Koiviston ja Oula Uskin maalien myötä. Ketterä hallitsi selkeästi kolmannen erän alkupuoliskoa, mutta verkkoja heilautti ärjypaitojen Tuukka Rajamäki alivoimalla. Ketterän ottelun ainoan maalin viimeisteli Jesse Juntheikki, kun ottelua oli jäljellä ainoastaan 33 sekuntia. Jokipoikien maalilla Timo Niemi venyi kiekon tielle yhteensä 36 kertaa. 


Otteluraportti

Karjalan herruus pysyy vankasti Jokipoikien käsissä. Ketterä kaatui kauden kolmannessakin Mestiksen kohtaamisessa hyvän esityksen jälkeen, nyt vieraskaukalossa lukemin 4–1 (1–0, 2–0, 1–1).

Voiton avain piili aktiivisuudessa ja erinomaisessa puolustuspelissä, jonka takuumiehenä maalivahti Timo Niemi venyi kiekon tielle 36 kertaa.

– Voitto maistuu todella hyvältä. Tämä oli kelpo vierasesitys meiltä. Pelattiin tiiviisti omassa päädyssä ja pidettiin vastustaja ulkona parhailta maalipaikoilta, Niemi kertasi tapahtumia.

Niemen nolla rikkoontui viimeisellä minuutilla Jesse Juntheikin läpiajon seurauksena, mutta se ei maalivahdin loistoiltaan naarmua jättänyt.

Jokipoikien ensimmäisen osuman avauserässä ampui Eetu Rissanen hyökkäyspään aloituksen jälkeen. Ranneveto sujahti helpon oloisesti verkkoon, ja Ketterä protestoi takaiskua vahvasti hyvin erikoisesta syystä. Kotijoukkueella oli nimittäin vain neljä kenttäpelaajaa jäällä, kun aloitus suoritettiin. Tämä virhe livahti tuomaristolta ohi.

Toiseen erään Jokipojat sai nopeasti pari tärkeää maalia kotijoukkueen vahvalla avustuksella. Ensin Ketterä räpelsi kovan karvauksen alla maalin takana kiekon Mika Koivistolle. Hänellä oli helppo työ siirtää vieraat 2–0-johtoon, kun samalla maalivahti Santeri Lipiäinen oli vasta palaamassa takaisin maalilleen.

Kaksi minuuttia myöhemmin Mikkelin Jukureista lainalla Ketterässä oleva Henri Auvinen avasi huolimattomasti rystyllä oman maalin edustalle. Lipiäinen torjui ensimmäisen laukauksen, mutta irtokiekon ampui sisään kultakypärä Oula Uski.

– Otettiin tänään mustelmia ja syötiin kiekkoja. Niin sen pitääkin mennä, jos meinaa Ketterän tapaisen laadukkaan joukkueen voittaa. Taisteluasenne kertoo hyvää tästä joukkueesta, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis tuumasi.

Puolustamisen lisäksi Jokipojat karvasi aggressiivisesti syvälle koko ottelun ajan eikä sortunut selvässä johtoasemassakaan passiivisuuteen.

Teksti: Mikko Pehkonen

 

Maalit ja syöttäjät

09.57 Eppu Rissanen (Samu Pitkänen) 0–1
21.28 Mika Koivisto 0–2
23.55 Oula Uski (Koivisto, Joonas Larinmaa) 0–3
46.03 Tuukka Rajamäki 0–4 av.
59.27 Jesse Juntheikki 1–4

Maalivahtien torjunnat

Santeri Lipiäinen, Ketterä 10+10+6=26
Timo Niemi, Jokipojat 12+10+14=36

Rangaistukset

Ketterä 2 min
Jokipojat 3x2 min  = 6 min

Yleisöä: 919

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa
61 Lauri Hukkanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen
71 Jimi Aavikko – 22 Eetu Rissanen – 17 Teemu Väisänen
50 Teemu Holttinen
 
27 Niko Ervasti – 70 Joel Olkkonen
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois
42 Eppu Rissanen – 10 Jani Ollitervo
 

31 Timo Niemi

(30 Joonas Harald)


Otteluennakko

Jokipoikien toisen peräkkäisen kolmen ottelun viikon käynnistää keskiviikkoinen vieraspeli Imatralla sarjanousija Ketterää vastaan. Peli on joukkueiden ensimmäinen Mestiksen runkosarjakohtaaminen Imatralla. Perjantaina Jokipojat kohtaa puolestaan kotiottelussa Kokkolan Hermeksen, ja lauantaiksi ärjypaidat matkustavat Heinolaan Peliittojen vieraaksi. Jokipoikien kokoonpanosta on varmuudella loukkaantumisen takia sivussa puolustaja Lassi Raitanen. Myös kahden ottelun pelikieltoon määrätty puolustaja Joni Muranen on sivussa. Jokipoikien maalilla jatkaa Timo Niemi.

Jokipoikien viime viikon kolmesta ottelusta oli tuloksena yksi voitto. Edellisestä 12 ottelusta voittoja on napsahtanut tilille vain kolme.

Jokipojat vietti viime viikonlopun vieraskiertueella. Perjantaina tuli kirvelevä tappio Kiekko-Vantaata vastaan numeroin 3–4, mutta lauantaina Jokipojat sai helpottavan voiton Lempäälän Kisasta lukemin 3–0.

– Se oli hyvä esitys meiltä. Tehtiin pelissä yhdessä ne pienet asiat hyvin. Tehtiin töitä molempiin suuntiin, ja tuloskin oli sen mukainen. Tietysti nollapeli lämmittää aina vieraissa. Semmoinen tunne- ja taistelupeli se oli, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa.

Lempäälän todella pienestä kaukalosta huolimatta Jokipojat oli pienessä askissa kuin kotonaan.

– Oltiin hyvin liikkeellä ja hyvin valmistauduttu. Viime torstaina käytiin omassa pienessä harjoitushallin kaukalossa valmistautumassa siihen. Hyvin meidän peli toimi, ja pystyttiin tekemään nopeita hyviä ratkaisuja pienessä tilassa. Kiekon kanssa oltiin laadukkaita.

Jokipoikien uudet puolustajat, loppukaudeksi liigaseura HPK:sta lainalle saatu vanha tuttu Joel Olkkonen ja Ässien junioreista pariksi viikoksi lainalle saatu Niko Ervasti, pelasivat molemmat viikonlopun vieraspeleissä ehjät kamppailut.

– Olkkonen tuli perjantaina suoraan peliin, ja hän toi jäälle sekä koppiin osaamista ja johtajuutta. Pitää kiittää seuraa, että nyt meillä on joukkue kasassa. Toki kauan siinä pakin saamisessa kesti, mutta nyt saatiin se pakki. Se on iso juttu.

– Niko pelaa nyt ensimmäisiä miesten pelejä. Hän on pelannut kaksi ja puoli vuotta A-junioreiden SM-sarjassa. Hän on porilainen nuori eteenpäin suuntautuva pelaaja, ja niin ihmisenä kuin pelaajanakin avoin ja ottaa paljon vastaan. Hän on hyvä lisä kun Lassi (Raitanen) on vielä sivussa.

Jokipojat ja Ketterä ovat kohdanneet tällä kaudella runkosarjassa jo kahdesti. Molemmat kamppailut ovat olleet Mehtimäellä, ja molemmilla kerroilla Jokipojat on vienyt täydet pistepotit.

Lokakuussa Jokipojat oli parempi lukemin 5–3, ja 15. marraskuuta pelatussa ottelussa kotijoukkue voitti puolestaan 4–1. Varsinkin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Ketterän pelaaminen, ja eritoten liike, olivat hyvällä tasolla. Ainoa asia jossa joukkue epäonnistui, oli maalinteko.

Oliko yllätys, että Ketterä oli vieraskaukalossa noin hyvä?

– Ei ainakaan meitä yllättänyt Ketterän hyvyys. Kyllä kun katsoo nimilistaa, niin siellä on Tomi Iso-Mustajärveä ja Santeri Vuotia, jotka käyvät joka toinen viikko liigaa pelaamassa, Varis kertaa.

Ketterän sisäisen pistepörssin tehokkain pelaaja on tosiaan ollut Tomi Iso-Mustajärvi. Isokokoinen sentteri on nakuttanut 18 ottelussa tehot 12+10. Hyvien otteiden ansiosta hän on päässyt pelaamaan myös Liigaa Saimaan Pallon riveissä.

– Ketterällä on paljon kokeneita pelaajia ja erittäin laadukas joukkue. Aika samoilla viivoilla tässä ollaan Ketterän kanssa alkukausi menty. Heilläkin on peli heitellyt, ihan kuten meilläkin. Ei se yllätys ole, että joukkue pelasi noin hyvin meitä vastaan. Huomennakin pitää olla ihan tapissaan, jos voiton syrjässä meinaa pysyä kiinni, Varis sanoo.

Joukkueet kohtasivat Imatralla joukkueiden kauden viimeisessä harjoitusottelussa, ja tuon kamppailun vei Ketterä numeroin 2–1.

– Uskon, että he tulevat kotikaukalossaan vielä ahnaammin päälle. Sillä he ovat saaneet voittoja. Mitäs sitä hyvää muuttamaan. Mekin pyritään paineistamaan. Kyllä meidänkin pelaamisen pitää olla aktiivista niin vieras- kuin kotikaukalossakin.

– Kotona kun on noin iso kaukalo, niin peli muuttuu väkisinkin. Heti kun mennään pienempään askiin, niin välimatkat ovat pienemmät, ja pelin luonne muuttuu. Uskon, että Ketterä on huomenna erittäin aktiivinen. Tai en minä mitään usko, minä tiedän, Varis naurahtaa.

Onko Ketterän pelaamisessa kauden edetessä näkynyt muutoksia?

– Samalla tyylillä he ovat koko alkukauden menneet. Pieniä vivahteita on toki, mutta peruspeli on samaa. Viisikkopeli kehittyy kauden aikana joka joukkueella, kun mennään eteenpäin. Ei siellä mitään ihmeellistä ole. Se on energinen ja laadukas joukkue. Siitä se heidän pelaamisensa tulee, Varis analysoi.

Ketterän ykkösmaalivahdiksi hankkima Jere Myllyniemi ei ole torjunut ainakaan tilastojen valossa niin hyvin kuin kokeneen veskarin odotettiin sarjanousijan maalinsuulla torjuvan. 12 ottelussa Myllyniemen torjuntaprosentiksi on merkattu 87,50 %.

Jokipoikien sairastuvalla on edelleen puolustaja Lassi Raitanen.

– Hän on ollut nyt kauan poissa, mutta hyvään suuntaan mennään hänen toipumisensa kanssa. Lassi on jo käynyt jäällä.  Toivotaan, että hän palaa mahdollisimman nopeasti.

Toinen puolustuspään poissaolija on pelikiellossa oleva Joni Muranen. Mestiksen kurinpitäjä Pasi Järvinen on määrännyt Murasen kahden ottelun pelikieltoon viime lauantain LeKi-ottelussa tapahtuneen polvitaklauksen vuoksi. 

Jokipoikien A-juniorit pelaavat huomenna kotiottelun Savonlinnan Pallokerhoa vastaan, ja Jokipoikien edustuksessakin tällä kaudella pelanneet puolustaja Wiljami Kupiainen sekä hyökkääjät Miro Väänänen ja Teemu Lahtinen ovat näillä näkymin junnujen pelissä mukana.

  

Aiemmat kohtaamiset

Ketterä–Jokipojat
2015: 3–4 ja. (Suomi-sarja)
2014: 4–2 (Suomi-sarja)
2014: 0–2 (Suomi-sarja)

Saldo: 1–0–2 (maalit 7–8)

Jokipojat–Ketterä
2017: 4–1
2017: 5–3
2015: 9–3 (Suomi-sarja)
2014: 2–6 (Suomi-sarja)
2014: 2–3 (Suomi-sarja)

Saldo: 3–0–2 (maalit 22–16)

Kommentit   

+5 #1 Reikäpallo 28.11.2017 20:59
Niemi jatkaa nollan pitämistä. Uski tekee 2 ja Bourgeuois ja Olkkonen yhet mieheen. 4-0 siis Jokipojille. TAISTELE JOKIPO!
+3 #2 Reikäpallo 28.11.2017 21:14
Henri Auvinen ja Joonas Kumpulainen lainalle Ketterään. Molemmat vetäneet Jukureissa kiikari tehoilla tällä kaudella.
+6 #3 Teppana85 28.11.2017 21:25
Iilahti meni Vaasaan, eikä ole päässyt vielä pelaamaan peliäkään, olisikohan kannattanut pelata kokonainen ehjä kausi mestistä ennen liigaan siirtymistä. Samoin Paukku ei ollut tänään edes kokoonpanossa, varmaan pelejä tulee loppukaudesta kunhan tyhjennysmyynti alkaa.
+4 #4 Eastside22 28.11.2017 21:40
Kellä ei oo vielä kausikorttia , kattokaa murasen jutusta infoa .
+4 #5 möly 28.11.2017 22:23
Lainattu face Jokipojat..

Nyt rouhaistiin loppukaudeksi kausikorteista pala hinnasta pois. Seisomakortti tarttuu käpälään nyt hintaan 130€ ja Istumakortin voi raapaista mukaan 180€:n hintaan. Ja niinkuin tässä ei olisi vielä tarpeeksi, niin ladataan samalla kertaa uusille kausikorteille vielä 10€ Ärjyrahaa käytettäväksi hallin kioskin Ärjyväylällä. Niin ja pääseehän kortilla myös näppärästi peliin ilman huolta jonottamisesta!

Laita viestiä, soita tai tule käymään toimistolla, niin laitetaan kortit kuntoon vaikka heti seuraavaan peliin.

Kai Nuutinen
kai.nuutinen@jokipojat.fi
0400 578 821
+6 #6 JTK 29.11.2017 07:37
A-nuoret kohtaa tänään Sapkon kello 19:00. Opiskelijoille on otteluun ilmainen sisäänpääsy! Muuten liput ovat muistaakseni 4 euroa. Jokipojat on sarjassa viidentenä ja Sapko on kahdestoista. Sapko otti hivenen yllättäin voiton meistä viikko sitten lukemin 3-1 ja nyt pitää olla huolellinen ettei sama toistu! Tsemppiä äijille matsiin!! :)
+6 #7 Petromax 29.11.2017 09:09
Mehtimäenhalli on sitten PKS-areena.
+6 #8 JTK 29.11.2017 10:04
Hienoa, Jokipojat ja PKS Areena kuulostaa hyvältä. PKS on myös merkittävä Juniori Jokipoikien yhteistyökumppa ni ja PKS:n tuotekehitys- ja markkinointipää llikkö Kimmo Tolvanen on suuri urheilun ystävä ja muutenkin mukava persoona, kuten Jokipoikien sivuilta haastattelusta ilmenee.
+1 #9 JTK 29.11.2017 12:35
Ketterällä on tänään lainassa Jukureista hyökkääjä Janne Kumpulainen ja Jokipojissa viime kaudella piipahtanut puolustaja Henri Auvinen. Lisäksi Saipasta lainaan tulee puolustaja Henry Maarnela. No lainoja pitää ollakin, jos Jokipojille meinaavat laittaa kampoihin! :)
+1 #10 jones 29.11.2017 13:42
Immonen nostaa Liigaa tavoitteena kokoajan enemmän esille, kuten tuolla hallisponsorin tiedotteessa.

Lainaa:
- Tarvitsemme tueksemme isoja paikallisia yrityksiä matkalla kohti Liigaa. Tämä on sillä tiellä jälleen yksi iso askel.
Onkohan tässä taustalla jotain, kun Liiga tavoitetta alkanut nostella esille aktiivisemmin? Luvattua hallibuustia, liigalta lupauksia "jos" etc...?

Vai illuusion luomista, että kaltaiseni höperö vielä uskoisi liigan olevankin joskus mahdollisuus ja jaksaisi seurata tätä puulaakisarjaa?
-1 #11 jones 29.11.2017 13:46
Jokipojat voittaa tänään vl-kisan jälkeen.

Olkkoselle 0+2.

Pitkäselle 0+0.
+1 #12 JTK 29.11.2017 14:08
Jones mitä tarkoitat luvatulla hallibuustilla? :)

Vaasassahan oli eilen pientä kärhämää fanipäädyssä ja nyt on paljastunut, että seurajohto oli käskyttänyt järkkäreitä poistamaan lakanan missä vaadittiin Tomek Valtoselle potkuja ja tästä kärhämä siis johtui. Seurajohto myönsi virheensä tänään ja, että kannattajilla on oikeus mielipiteeseen nyt ja tulevaisuudessa .
+5 #13 jones 29.11.2017 15:36
Lainaus JTK:
Jones mitä tarkoitat luvatulla hallibuustilla? :)


Luvattu oli väärä sanamuoto. Paremminkin saatua singnaalia että hallin peruskorjausta viedään lisää eteenpäin lähitulevaisuud essa kuten tuossa tuoreessa hankesuunnitelm assa oli sivuttu - Kilpahallin urheilutilat vaativat täydellisen peruskorjauksen muutaman vuoden kuluttua, jolloin harjoitusjää-
halli 2 tilat tulisi olla käytettävissä toiminnan jatkamiseksi tauotta.

Eikä siis vuosikymmenien päästä.

Mitkä hallin osat kattaa "urheilutilat"? Tarkoitetaankoh an tuolla nyt katsomoita yms. kuten käsitän? Mitä muuta se nyt voisi olla..
+5 #14 Peks1 29.11.2017 17:48
Miksi juuri tällä viikolla tämä PKS-areenan asia? Koska valtuusto on hyväksynyt ne rempat maanantaina. Jos valtuusto olisi hylännyt, niin olisiko PKS lähtenyt mukaan? Tuskinpa. Vaikka tässä ei yleisön tiloja vielä rempatakaan.

Jokatapauksessa tämän viikon nämä kaksi päätöstä ovat ehkä merkittävämpiä kuin ensi ajattelulla osaamme niitä ymmärtää.
+4 #15 JTK 29.11.2017 18:48
Jep! Urheilutilat on aika väljä käsite ja varmaankin sisältää useita eri juttuja vaikkapa esim. oheisharjoittel uun liittyviä tiloja?
+6 #16 lappis 29.11.2017 18:58
Heh. Ketterällä 4 pelaajaa kentällä kun jokipo iski maalin. Oma moka
+4 #17 Peks1 29.11.2017 19:15
Ai siitäkö se johtui se pitkä neuvottelu. Selostajat eivät keksineet syytä, miksi tuomarit niin pitkään pohtivat sääntöjä.
-2 #18 jones 29.11.2017 19:31
Lainaus JTK:
vaikkapa esim. oheisharjoitteluun liittyviä tiloja?


Oheisharjoittelutiloja tulee jo nyt:

Lainaa:
Monitoimitila / oheisharjoittelu

harjoitusjäähalli 1:n toimistotilat muutetaan oheisharjoittelun mahdollistavaksi monitoimitilaksi.
Meni arvaus pieleen, kun Pitkänen aloitti nyt pisteputken.
+4 #19 Peks1 29.11.2017 19:33
Jokipojat saanut Kettärältä jo kaksi lahjaa. 0-2.
+5 #20 jones 29.11.2017 19:33
Jokipon pelissä positiivista heräämistä? Itse en peliä näe, mutta merkit paremmasta ilmassa ainakin tuloksellisesti..

0-2 ja molemmat maalit tasakentällisin!

edit:

0-3...wiii!
+4 #21 Peks1 29.11.2017 19:37
0-3. Kaksi viimeistä siis syötöt suoraan Jokipon lapaan oman maalin lähellä.
#22 jones 29.11.2017 19:39
Lainaus Peks1:
0-3. Kaksi viimeistä siis syötöt suoraan Jokipon lapaan oman maalin lähellä.


Miltä se pelaaminen muuten näyttää?
+3 #23 Peks1 29.11.2017 19:40
Jokipo antaa painetta ja siksi Ketterä on tehnyt virheitä.
+3 #24 Peks1 29.11.2017 19:46
Ketterä parantaa ja on taas tasaista. Jokipokin joutui turvautumaan hätäpitkään.
+5 #25 JTK 29.11.2017 19:57
Jep niin kuulema tulee, mutta tehdäänkö vielä lisää sitten myöhemmin? Tuleepahan mitä tahansa niin kaikki otetaan vastaan.

A-nuoret johtaa 1-0, kun aletaan olla puolessavälin matsia.
+4 #26 jones 29.11.2017 19:59
Lainaus JTK:

A-nuoret johtaa 1-0, kun aletaan olla puolessavälin matsia.


Alkaa olla A-nuorillakin tilanne se, että voittoputkea pitää rakennella jos haluaa alempaan sm-jatkosarjaan .
+5 #27 JTK 29.11.2017 20:06
Näin on Jones. Viikonloppuna on kaksi kovaa kotimatsia lohipaitoja ja KJT Haukkoja vastaan. Tulkaa kannustamaan! :)
+4 #28 Peks1 29.11.2017 20:27
0-4. Rajamäki av.
+4 #29 Paitsio 29.11.2017 20:50
Hieno voitto! Lisää näitä!!!
+3 #30 jones 29.11.2017 20:51
Niemi alkaa kuntoutua aikamoiseen God-moodiin...h armittavan lähelle vaan jäi nollat. Iilahden lähtö silleen hyvästä, että nyt on selkeä ykkönen ja kakkonen maalilla. Vaikuttaa sopivan Niemelle ja pysyypähän paremmin statsi yllä.

Huomattavasti positiivisemmat fiilikset kuin 1-2vko sitten.

Ihan voittoputki päällä. Jee!

Repekin hävis kun joukkue alkoi voittamaan.
+5 #31 Peks1 29.11.2017 21:09
0-4 tilanteessa Larinmaa heittäytyi lämärin eteen. Auts. Lopussa Lehtisen kaamea lämäri osui tolppaan ja siitä hetken päästä tuli sitten toisessa päässä Ketterän kavennus.
+4 #32 Eastside22 29.11.2017 21:15
Kyllä Tinke on äijä ja joukkueen lukko näyttää auenneen . Sama meininki jatkossa , niin hyvä tulee . KIITOS JOKIPOOO!!!
-2 #33 JTK 29.11.2017 21:17
Niin muuten on muutkin urputtajat hävinneet ja osalla porukkaa muuttunee ääni kellossa, mutta se on ymmärrettävää fanien keskuudessa, kun eletään tunteella mukana.

Hieno voitto Jokipojille ja hyvällä kertoimella veikkaajille! A-nuoret voitti myös Sapkon lukemin 3-1. Maalit: Lankinen, Laasonen ja Lahtinen! :)
+5 #34 Reikäpallo 29.11.2017 21:18
Loistava peli Niemeltä ja puolustuspeli toimi loistavasti! Tästä on hyvä jatkaa.
+3 #35 since 1953 29.11.2017 22:42
Lainaus JTK:
Niin muuten on muutkin urputtajat hävinneet ja osalla porukkaa muuttunee ääni kellossa, mutta se on ymmärrettävää fanien keskuudessa, kun eletään tunteella mukana.

Hieno voitto Jokipojille ja hyvällä kertoimella veikkaajille! A-nuoret voitti
myös Sapkon lukemin 3-1. Maalit: Lankinen, Laasonen ja Lahtinen! :)


Urputtajat? Aika yksioikoista, toki erityisesti junnuorganisaat iolle ominaista leimata urputtajiksi kriittisesti asioihin suhtautuvat palstaveljet. Ei ole esim. junnupuolella mitään aihetta henkselien paukutteluun. No, edestäänhän sen toki aikanaan löytävät...
+2 #36 Cånde 29.11.2017 22:46
Tässähän tulee mieleen jo ajatus 9 pisteen viikosta, mikä on kyllä ihan realismia.. Toivottavasti ei perseillä viikonloppua.

Hienoa, että ratkaisijoita alkaa pikku hiljaa löytymään laajemmalta rintamalta. Hiltusen heräämistä odotellessa.
-1 #37 JTK 30.11.2017 08:11
since 1953, urputtajilla tarkoitan niitä, kriittisiä ihmisiä, jotka antavat pelkästään negatiivista palautetta. Sitten, kun ei enää keksi mistä valittaa niin sitten ollaan hiljaa. Vois uskaltaa joskus myös kannustaakin ja kehua, kun siihen on tilaisuus. Toki se voi olla joillekin perusnegatiivis ille yksilöille mahdoton tehtävä.

Kriittinen toki saa olla, mutta kritiikin tulisi olla rakentavaa eikä yksipuolista haukkumista pelkästä haukkumisen ilosta. Kun arvostellaan jotain toimintaa niin silloin tulisi voida esittää oma ehdotus miten asiat pitäs tehdä ja miksi näin? Silloin viesti menee paljon paremmin perille erottuen "roskapostista" . Mutta sanahan on vapaa ja jokainen taaplaa tyylillään. :)

Hienot ja tärkeät voitot eilen Jokipojilta niin edustukselta kuin A-nuoriltakin. On se vaan keskimääräisest i kivempi voittaa näitä matseja kuin hävitä, kuten vanha sanonta kuuluu. :)
-2 #38 möly 30.11.2017 08:47
Hyvä että voitettiin.Mutt a ei nyt muutamasta voitosta kannata pullistelemaan ruveta.Se on hyvin äkkiä taas huuli rullalla kun tappioita tulee..Ja maksava asiakas saa olla kriittinen,kosk a menee lippuluukun kautta joka peliin.Pientä tää peli meillä on mitä nyt Vaasassa tällä hetkellä on.
+2 #39 Teppana85 30.11.2017 11:14
Mukavaa orastavaa positiivista virettä havaittavissa. Toivottavasti jatkuu ja katsojiakin kävisi taas enemmän kuin viime aikoina.
+2 #40 rizee 30.11.2017 12:36
Jotenkin on semmonen kutina, että tuolla PKS yhteistyöllä saattaa olla vielä isokin merkitys tulevaisuudessa . PKS:n kaverilla on erittäin hyviä ajatuksia tulevaisuudesta , jotka varmasti on lähekkäin Jokipoikien johtoportaan ajatuksia. Hyvä, että meillä on Immonen ruorissa, niin Liigassa pelaamisesta voidaan vielä haaveilla!
#41 since 1953 30.11.2017 13:01
Lainaus JTK:
Kun arvostellaan jotain toimintaa niin silloin tulisi voida esittää oma ehdotus miten asiat pitäs tehdä ja miksi näin? Silloin viesti menee paljon paremmin perille erottuen "roskapostista". Mutta sanahan on vapaa ja jokainen taaplaa tyylillään. :)


Satun tietämään, että junnupuolen ongelmia ja järkeviä ratkaisumalleja on esitetty organisaatiolle lukuisia kertoja vuosien varrella, mutta jos sille riittää se, että silloin tällöin seurasta putkahtaa 1-3 korkeammille tasoille kelvollista pelaajaa, niin eihän mikään muutu. Tuohon samaan tulokseen tosin päästäisiin valmennuksesta riippumatta. Nykymenolla vain tuhotaan säännöllisin väliajoin kokonaisia ikäluokkia eli hukataan oma-aloitteises ti muutenkin vähäisiä pelaajia. Mutta kuten sanottua, jos organisaatiossa ollaan nykytilaan tyytyväisiä, niin mitäpä sitä toimintatapoja muuttamaan. Niin se vaan on, että tyytyväisyys tappaa kehityksen myös seuratasolla.
+2 #42 jones 30.11.2017 13:13
Lainaus rizee:
Hyvä, että meillä on Immonen ruorissa, niin Liigassa pelaamisesta voidaan vielä haaveilla!


Ja on hyvä, että sitä haavetta on alettu uskaltamaan puhaltaa henkiin ja mainita ääneen!

Toivottavasti taustalla tapahtuu muutakin positiivista. Rösch mainitsi aikaisemmin, että omistajapohjaa pyritään laajentamaan ja muitakin muutoksia tulossa (omistajiin). Saapa nähdä mitä tämäkin tuo aikanaan. Toivottavasti ainakin sitä, että lisää seuran uskottavuutta ja luotettavuutta.
+2 #43 JTK 30.11.2017 13:40
Pelaajia ei putkahda silloin tällöin korkeammille tasoille vaan ihan niitä on tullut tasaista tahtia jo vuosien ajan niin junioreihin kuin aikuisten sarjoihin. Ja lisäksi hyviä pelaajia on jäänyt myös tänne aina edustukseen asti.

Useilla Mestis-seuroill a pelaajatuotanto a ei ole juuri lainkaan ja jopa joillakin Liigas-seuroill akin on samoja ongelmia, kun juttelee toiminnassa mukana olevien kanssa. Usein ihmettelevät miten täältä tulee paljon lahjakkaita pelaajia, joten ei niitä ihan kaikkia olla pilattu vai mitä? Me annetaan vielä tasoitusta monille isoille seuroille väestömäärissä ja sitä kautta myös harrastajamääri ssä, mutta koitetaan laittaa kampoihin. :)

Mutta toki tuleen ei saa jäädä makaamaan ja hommia pitää pyrkiä aina kehittämään ja parantamaan ja ongelmakohtia ratkaista ja virheistä oppia. Jos sulla since on niitä ratkaisumalleja millä toimintaa parannetaan entisestään, niin kerro ihmeessä? :)
+1 #44 JoKP 30.11.2017 13:50
Ei tässä haluaisi aina liian negatiivinen olla, mutta nyt kun on ollut noita kesken kauden kausaritarjouks ia ja kolmasosa peleistä pelattu ja vielä mennään kolminumeroisil la niin mikä logiikka noissa on.. ei nuo nyt vielä niin kovin hulluilta päiviltä tunnu. jos nyt jonkinlainen vartaus sallitaan niin pelicansin liigakausari satasen kauden alla olkoonkin että on seisomakatsomoo n. Vaikka ei tuo sinänsä minua koskekaan kun en ostamassa oo mutta ihmetyttää vaan hinnoittelu. tiedä sitten meniskö alunperin enempi jos ois joku tolkku hinnoissa. vai onko se sitten niin että tosifani ostaa maksaa mitä maksaa ja vastaavasti muut ei. Sittenhän sillä hinnalla ei oo väliikään vaikka ois tonnin
+3 #45 JTK 30.11.2017 14:18
No ensi tiistaina on ainakin halvat liput Jokipoikien matsiin, kun ne eivät maksa mitään ja makkarat tulee vielä päälle, kiitos PKS:n! Tehkäähän fanit päätyyn illan teeman mukainen lakana, kun kyseessä on kuitenkin PKS Areenan avajaisottelu! Liiga-fanien meiningistä mallia! :)
-2 #46 Repe 30.11.2017 14:36
Lainaus jones:
Niemi alkaa kuntoutua aikamoiseen God-moodiin...harmittavan lähelle vaan jäi nollat. Iilahden lähtö silleen hyvästä, että nyt on selkeä ykkönen ja kakkonen maalilla. Vaikuttaa sopivan Niemelle ja pysyypähän paremmin statsi yllä.

Huomattavasti positiivisemmat fiilikset kuin 1-2vko sitten.

Ihan voittoputki päällä. Jee!

Repekin hävis kun joukkue alkoi voittamaan.On monesti muutakin tekemistä kun kirjoittaa täällä. Ja kuten aiemminkin olen kirjoittanut en aktiivisesti kommentoi pelejä, päättyipä ne miten tahansa.
-2 #47 Repe 30.11.2017 14:42
Ja kumpi on loppupeleissä "naurettavampaa ", minun ajoittaiset kriittiset kirjoitukset vai niistä valittaminen?:)
+3 #48 since 1953 30.11.2017 15:53
Lainaus JTK:
Mutta toki tuleen ei saa jäädä makaamaan ja hommia pitää pyrkiä aina kehittämään ja parantamaan ja ongelmakohtia ratkaista ja virheistä oppia. Jos sulla since on niitä ratkaisumalleja millä toimintaa parannetaan entisestään, niin kerro ihmeessä? :)


Toistan itseäni, mutta tiedän esityksiä toiminnan osalta tehdyn vuosien ajan. Siis niille tahoille, jotka kulloinkin ovat olleet asioita "hoitamassa". Niistä tälle foorumille kirjoittaminen ei taida johtaa mihinkään?

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste