Jokipoikien ongelmat jatkuvat

Jokipoikien ongelmat jatkuvat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipoikien ongelmat jatkuvat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipoikien ongelmat jatkuvat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipoikien ongelmat jatkuvat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–Peliitat 1–2 (1–0, 0–1, 0–1)

Jokipoikien ja sarjajumbo Heinolan Peliittojen välinen Mestis-kamppailu ei keskiviikkona tasollaan häikäissyt. Jokipoikia viime aikoina vaivanneet vaikeudet kiekollisessa pelissä jatkuivat myös Peliittoja vastaan. Sekavan ottelun pisteet vei lopulta vierailija viimeistellen omista paikoistaan piirun verran Jokipoikia paremmin. Jokipoikien ainoan maalin viimeisteli hienon soolon päätteeksi Oula Uski ensimmäisessä erässä. Jokipojat joutui aloittamaan ottelun kokonaan ilman sairastunutta maalivahti Timo Niemeä. Ensiesiintymisensä ärjypaidassa tehnyt Joonas Harald oli kuitenkin maalillaan hyvä torjuen yhteensä 31 kutia. Yleisöä oli vaivautunut Mehtimäelle enää kourallinen. Yleisömääräksi ilmoitettiin 749 katsojaa.

 

Otteluraportti

Jokipoikien pelaamisen taso on heitellyt viime aikoina. Ajoittain peli Peliittoja vastaan oli hyvää, mutta ratkaisut maalipaikoissa olivat luokattomia.

– Pisteet jäi. Kyllähän tämä syö miestä. Henkisestikin ottaa totta kai koville. Oli tuossa paikat tehdä ne maalit, mutta kun ei tee niin ei tee. Harmittavia nuo kaksi maalia, jotka meille tuli, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis harmitteli ottelun jälkeen.

– Meidän pojat alkaa löytämään punaista lankaa. Eihän se kaunista ole koko ajan. Se oli voittavaa kiekkoa, Peliittojen päävalmentaja Santeri Heiskanen lausui.

Ottelun alku sujui tasaisissa merkeissä. Kovasta Peliittojen paineesta huolimatta Jokipojat pääsi kiekon kanssa omalta alueelta pois suhteellisen hyvin.

Kuitenkin Jokipoikien kiekollinen peli oli välillä todella huolimatonta. Peliitat pääsi muutamaan kerran hyville maalipaikoille Jokipoikien huolimattomuuden ansiosta.

Molemmille joukkueille tarjottiin erän aikana ylivoimaa, mutta kummankin joukkueen ylivoima oli vaikean näköistä.

Kuvaavaa oli, että joukkueiden ylivoimien aikana paras maalipaikka tuli alivoimalla pelanneelle Samu Pitkäselle, joka pääsi nokikkain Peliittojen maalivahti Sami Sunin kanssa. Suni veti kuitenkin pidemmän korren, eikä ottelun avausmaalia vielä nähty.

Erän ainoan maalin viimeisteli Jokipoikien Oula Uski hienon soolon päätteksi. Keskialueelta Uski polki hyökkäysalueelle ja harhautti Peliitta-pakin ja laukoi tarkan kudin myötä joukkueensa johtoon.

– Ensimmäinen erä oli meiltä ihan hyvä erä, Varis kertasi.

Ensimmäisen erän vaihtopenkiltä poissa ollut Timo Niemi tuli toiseen erään aukomaan vaihtoaition luukkua.

Toisessä erässä Peliitat hyppäsi kuskin paikalle. Joukkue sai oman hyökkäyspään paineistamisensa toimimaan, ja Jokipojilla oli suuria ongelmia päästä paineen alta pois. Jokipoikien ratkaisut paineen alla olivat usein heikkoja.

Peliitat sai erässä useita hyviä maalipaikkoja aikaiseksi, mutta Jokipoikien maalilla Joonas Harald oli vakuuttava.

Jokipoikien ongelmat omassa kiekollisessa pelissä olivat ensimmäistä erää suuremmat. Ajoittain joukkue sai kuitenkin pelinsä kulkemaan, mutta muutamasta hyvästä paikasta huolimatta kiekko ei toisessa erässä Sunin taakse uponnut.

Peliitat tasoitti ottelun terävän vastahyökkäyksen päätteeksi kun Valtteri Lipiäisen tarkka ja kova rannekuti upposi ohi Haraldin.

– Toisen erän vei Peliitat, Varis myönsi.

Kolmannen erän alussa Jokipoikien kiekollisen pelin ongelmat jatkuivat edelleen, kun edes helpot muutaman metrin syötöt menivät harakoille.

Erän alussa molemmille joukkueille tarjoutui tuhannen taalan paikkoja, mutta maalit molemmissa päädyissä olivat noiduttuja.

Erän edetessä Jokipojat sai peliään paremmaksi ja paremmaksi. Peliitat kuitenkin puolusti tiiviistä keskustaansa.

Ottelun voittomaalin viimeisteli Peliittojen Roope Mäkitalo. Tilannetta edelsi Jokipoikien Jani Ollitervon nappisyöttö suoraan Peliitta-pelaajan lapaan.

Jokipojat haki tasoitusta vieden pelin väkisin hyökkäyspäätyyn. Peliittojen tiukka viisikkopuolustaminen kuitenkin oli tiivistä.

Jokipoikien kiri näytti tyrehtyvän Eppu Rissanen saatua pelirangaistuksen estämisestä. Rissanen taklasi kovaa laidan lähellä vastustajaa, joka loukkaantui tilanteessa.

Ärjypaidat ei kuitenkaan tilanteesta lannistunut, vaan kovan työnteon myötä hankki vastustajalle jäähyn. Jokipojat haki tasoitusta ilman maalivahtiakin, mutta Peliittojen uhrautuva peli varmisti täyden pistepotin vierailijoille.

– Olen todella ylpeä joukkueesta. Pitää kumminkin muistaa se, että noin 75 prosenttia pelaajistamme on noviiseja tälle sarjatasolle. Siellä on pelaajia junnuista ja Suomi-sarjasta. Kasvu on kovaa. Minä rakastan niitä poikia, he ovat ihan mahtavia jätkiä, Santeri Heiskanen hehkutti.

– Vastustaja rankaisi kahdella maalilla, ja peli oli siinä. Kyllä meillä töitä tässä nyt, Varis tuumasi.

Pikakomennuksen Jokipoikien maalille saanut Harald sai Varikselta tunnustuksen.

– Joonakselta ensimmäinen peli tänään. Hän tuli aika nopealla aikataululla sisään. Hän hoiti oman hommansa hienosti, Varis kiitteli.

Alunperin otteluun aloittavaksi maalivahdiksi merkatulla Timo Niemellä oli vatsaongelmia.

– Niemellä oli pakki niin sekaisin, että kaikki tuli pihalle. Hän oli ensimmäisen erän pois kokonaan, Varis kertasi tapahtumia.

Jokipoikien pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna vierasreissulla. Perjantaina vastaan asettuu Kiekko-Vantaa ja lauantaina Lempäälän Kisa.

 

Maalit ja syöttäjät

17.53 Oula Uski (Joonas Larinmaa, Joni Muranen) 1–0
30.50 Valtteri Lipiäinen (Tatu Vihavainen) 1–1
53.59 Roope Mäkitalo (Vihavainen) 1–2

Maalivahtien torjunnat

Joonas Harald, Jokipojat 10+13+8=31 (Poissa 58.48-60.00)
Sami Suni, Peliitat 9+8+13=30

Rangaistukset

Jokipojat 2x2 min + Eppu Rissanen 5+PRK = 29 min
Peliitat 5x2 min = 10 min

Yleisöä: 749

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
61 Lauri Hukkanen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen
71 Jimi Aavikko – 12 Oula Uski  – 91 Joonas Larinmaa
21 Miro Väänänen – 22 Eetu Rissanen – 17 Teemu Väisänen
50 Teemu Holttinen
 
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois
42 Eppu Rissanen – 10 Jani Ollitervo
6 Joni Muranen – 41 Akseli Rouhiainen
 

31 Timo Niemi

(30 Joonas Harald)

 

Heilin tähdet 

*** Joonas Harald

Pikakomennuksen Timo Niemen sairastumisen vuoksi Jokipoikien maalinsuulle saanut Harald oli maalillaan vakuuttava. Piti Jokipojat pelissä mukana ja nappasi muutaman todella upean torjunnan. 31 torjunnalla teki upean debyytin ärjypaidassa.

** Akseli Rouhiainen

A-junioreista puolustajien loukkaantumisia paikkaamaan nostettu Rouhiainen pelasi miehekkäästi. Ei tehnyt näkyviä virheitä ja pelasi kiekollisesti varmaa peliä.

Miro Väänänen

Vaikka Väänänen kellotti ottelussa Peliittoja vastaan peliaikaa vain kymmenen minuuttia, esiintyi nuori hyökkääjä vaihdosta toiseen edukseen. On parantanut peliään peli peliltä. Vaikka tehopisteitä ei ole vielä tullut, ei niitä kauaa tarvitse odottaa mikäli otteet jatkuvat samanlaisina.

 

Otteluennakko

Jokipoikien keskiviikkoinen kotiottelu sarjajumbo Heinolan Peliittoja vastaan aloittaa ärjypaitojen varsinaiset ruuhkaviikot. Joukkue pelaa 11 päivän sisään peräti kuusi ottelua. Ensimmäisen viikon jälkimmäiset ottelut ovat vieraspelejä joukkueen matkustaessa perjantaiksi Vantaalle ja lauantaiksi Lempäälään. Keskiviikon kamppailusta ovat varmuudella sivussa puolustajat Lassi Raitanen ja Wiljami Kupiainen sekä pelikiellon takia hyökkääjä Mika Koivisto. Jokipojat nostaa kokoonpanoonsa A-junioreista puolustaja Akseli Rouhiaisen. Jokipoikien maalilla aloittaa ensimmäistä kertaa ärjypaidassa esiintyvä Joonas Harald.

Jokipoikien edellinen ottelu oli kotipeli Espoo Unitedia vastaan viime lauantaina. United oli varsinkin kaksi ensimmäistä erää niskan päällä, ja joukkue veikin ansaitusti pisteet lukemin 4–2.

– Me jäätiin siinä pelissä vajaaksi. Oltiin vaikeuksissa Unitedin trapin kanssa. Se risuaita, mikä siellä oli teki meidän pelaamisesta hidasta, mitä ei missään nimessä haluttu. Ratkaisut olivat hitaita ja huolimattomia, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa.

– Toki United oli meille haaste, kun ei sarjassa ole oikein muita joukkueita kuin Kiekko-Vantaa, joka on myös trap-joukkue. Muut tulevat päälle koko ajan, ja itsekin pyritään siihen. Peli meni vaikeaksi, eikä tullut onnistumisia. Kolmanteen erään saatiin muutettua jotain ja päästiin sinne selustaan, minne koko peli oli tarkoitus pelata.

Ärjypaitojen pelissä tuotti suuria ongelmia kiekollinen pelaaminen. Joukkueen syöttötyöskentely varsinkin omalla kenttäpuoliskolla oli hakusessa.

– Laatuasiahan se on. Se lähtee harjoittelusta. Nopeammin pitää päästä liikkeelle. Paineen alta pitää päästä joko syöttämällä tai jalalla.

– Kun sieltä tulee painetta, niin pitää pystyä peli kääntämään. Välillä onnistuu ja välillä ei. Peli on tänä päivänä nopeata molempiin suuntiin. Asiaa harjoitellaan ja toivotaan, että myös peleissä onnistutaan.

Jokipoikien viime aikojen otteet ovat olleet mollivoittoisia. Lokakuun puolivälin paikkeilta joukkue on pelannut yhteensä yhdeksän ottelua, joista voittoja on tullut vain kaksi.

Vaikka Jokipoikien pelaaminen on takunnut, on viime peleissä erikoistilannepelaaminen näyttänyt hyvältä.

– Erikoistilanteet ovat ihan hyvällä mallilla. Koko pelaamisen pitää kehittyä. Tulosta ollaan ylivoimilla saatu aikaan. Mutta kehitysvaiheessa ollaan koko ajan. Tänä päivänä kun on videot ynnä muut, niin vastustajat katsovat pirun tarkkaan, kuten mekin, että miten pystytään pelaamaan. 

Jokipojat ja Peliitat ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen. Lokakuun alussa Mehtimäellä Jokipojat oli parempi lukemin 5–3.

– Tiedettiin, että he tulevat päälle koko ajan. Siellä on yksilötaitavia pelaajia. Alkupelissä ihmeteltiin, kun joka puolelta tulee ukkoa. Oma nopeus mennä kiekolle ja tarjonnat lähelle, ja taas kääntää sitä kautta peliä. Pitää tehdä hyvät huolelliset ratkaisut ja lähteä vastahyökkäyksiin. Uskoisin, että siinä ollaan huomenna parempia, Varis uskoo.

Kovaa paineistava Peliitat on päästänyt Mestiksessä tällä kaudella eniten maaleja omiin, kun oma häkki on heilunut 16 pelin aikana yhteensä 71 kertaa. 

Jokipojat on puolestaan viimeistellyt maaleja vähiten koko Mestiksessä, sillä joukkue on maalannut 15 ottelussaan yhteensä 37 kertaa.

Nyt kun oma kiekollinen peli on takunnut, on varmaan hyvä haaste päästä pelaamaan joukkuetta vastaan, joka paineistaa kovaa?

– No kyllä. Mutta myös toisin päin ajateltuna meidän oma hyökkäyspään paineistaminen on mennyt varovaiseksi. Toki siinä tulokset heilahtelee pelaajien päässä, että lähdetään pelaamaan liian "safety-kiekkoa". Sitten jää pelaajaan alitajuntaan, että ryhdytään varomaan ja sitten mennään passiiviseksi, mitä ei missään nimessä haluta.

– Haaste koko joukkueelle, että pitää olla aktiivisempi. Pitää taklata ja mennä alle ja tehdä töitä. Työmäärän pitää olla kovempi kuin vastustajalla. Semmoista passiivisuutta on joissain peleissä näkynyt, ja siitä halutaan eroon. Mutta mikään ei käy sormia napsauttamalla, Varis muistuttaa.

Peliittojen eniten pisteitä tehnyt pelaaja on Peliittojen yhteistyöseura Lahden Pelicansin 18-vuotias Severi Lahtinen, joka on viimeistellyt 14 ottelussa tehot 6+14. Lahtinen ei ole kuitenkaan Peliittojen kokoonpanossa Jokipoikia vastaan.

Sen sijaan joukkuesta löytyy yksi todellinen liigajyrä, sillä yli 700 ottelua Liigassa pelannut 31-vuotias Henri Heino on Peliittojen ykköskentässä.

Jokipoikien kokoonpanosta löytyy yksi pelaaja, joka on tällä kaudella edustanut Heinolan Peliittoja. Jonathan Iilahden siirryttyä SM-liigaseura Vaasan Sportiin Jokipojat palkkasi juuri Peliittojenkin maalinsuulla aiemmin tällä kaudella torjuneen Joonas Haraldin.

Kaksi edessä olevaa ruuhkaviikkoa muuttavat hieman joukkueen harjoittelua.

– Nyt on pelaajien viikot. Eilen ja tänään on harjoiteltu, ja nyt tällä viikolla ei ole muuta kuin peleihin valmistautumista. Torstaina kevyesti huolletaan ja sitten lähdetäänkin reissuun. Harjoittelu on pääasiassa peleistä palautumista, Varis summaa.

Ottelu Peliittoja vastaan alkaa Mehtimäellä kello 18.30.

 

 

Aiemmat kohtaamiset 

Jokipojat–Peliitat
2017: 5–3
2016: 6–2
2016: 4–2
2016: 3–2
2015: 5–4 vl.
2014: 1–3
2014: 3–1
2013: 4–1
2013: 2–1
2012: 7–2
2012: 6–5
2011: 4–2
2011: 1–7
2010: 4–0
2009: 5–3
2009: 3–4
2009: 3–0
2008: 3–1
2008: 6–1
2007: 6–4
2007: 4–2
2006: 5–3
2005: 1–0 (Mestis-karsinta)
2004: 5–3 (Suomi-sarja)
2003: 4–4 (Suomi-sarja)
2003: 2–1 (Suomi-sarja)
2002: 5–1 (Suomi-sarja)
2002: 5–3 (Suomi-sarja)
2001: 2–2 (Suomi-sarja)

Saldo 24–2–3 (maalit 114–67)

Peliitat–Jokipojat
2017: 5–1
2017: 3–2 ja.
2016: 1–2 ja.
2015: 1–2 vl.
2013: 2–5
2013: 2–3 vl.
2012: 3–5
2012: 4–1
2012: 0–1
2011: 3–2
2010: 5–6 ja.
2010: 1–3
2010: 2–7
2009: 2–3 vl.
2009: 1–4
2008: 2–6
2008: 7–2
2007: 3–5
2007: 5–2
2006: 8–0
2005: 1–1 (Mestis-karsinta)
2004: 3–2 (Suomi-sarja)
2003: 1–5 (Suomi-sarja)
2003: 3–3 (Suomi-sarja)
2002: 3–1 (Suomi-sarja)
2001: 4–3 (Suomi-sarja)
2001: 2–10 (Suomi-sarja)

Saldo 10–2–15 (maalit 77–87)

Kommentit   

+3 #1 jones 21.11.2017 16:44
Pitkälti alkaa jakso, joka määrittää Jokipoikien koko kauden. Ollaanko playoffeissa vai karsinnoissa?

Huomenna ei ole sen kummempaa kuin pakkovoitto.
-3 #2 Riffixi 21.11.2017 18:25
Tulos 2-5. Yleisöä 650 ja varis saa lähteä.
+3 #3 möly 21.11.2017 18:40
Kyllähän se näin on.. Jos huomenna Ärjy turkki pölisee niin jotain on tehtävä mutta mitä? Huomisessa on paljon panosta..Tai yleensä tästä eteenpäin kaikki pelit on Jokipojille elämän ja kuoleman pelejä..
+4 #4 aku 21.11.2017 21:25
Veikkaus kortilla kaksi sisään yhden hinnalla. Ei muuta kuin kortti ja kaveri mukaan ja katsomoon!! Ei pitäisi enää tuntua kalliilta:-)
+4 #5 rizee 21.11.2017 22:32
Sportin kotipelissä tänään 2400 katsojaa, ja SaiPan 3000. Ei kiinnosta liigakaan enää suomalaisia.
+4 #6 jones 21.11.2017 22:39
Lainaus rizee:
Sportin kotipelissä tänään 2400 katsojaa, ja SaiPan 3000. Ei kiinnosta liigakaan enää suomalaisia.


Vaasassa tehdään samoja virheitä kuin Joensuussa.

Hinnoiteltu liput liian kalliiksi ja monivuotinen pelillinen kyntäminen. Yhdistelmä jolla ei voi onnistua.

Toivotaan että ainakin Jokipojissa on nyt taas opittu jotain näistäkin vuosista.
+2 #7 Peks1 21.11.2017 22:48
Jäis kyllä lippu ostamatta Sportin peliin. Niin sekavaa, että ei tuosta saa selvää mihin katsomoon menisi.
+7 #8 Riffixi 21.11.2017 23:06
Ei tässä kuulkaa lipun hinnoilla ole mitään merkitystä. Ongelmat ovat syvemmällä. Mestiksen tila, panosten puute, halli, viihtyisyys, peliesitykset, historia, yms....
+1 #9 VasenPakki 21.11.2017 23:26
Sarjajumbon ja yhdeksännen kohtaamisesta tuo lipun hinta on aivan liikaa.

En todellakaan lähde Mehtimäelle huomenna.
+3 #10 Peks1 21.11.2017 23:57
Ei halli ole mikään syy olla menemättä peliin. Karu on mm. Oulunkin halli, betonia ja puupenkkejä. Ahdasta käytävillä. Ehkä sitten lähivuosina vähitellen Joensuunkin halli parantaa viihtyisyyttään , mutta ei se betoni sieltä mihinkään katoa ikinä.
-2 #11 JTK 22.11.2017 08:31
Rouhiaisen Aksu rosterissa, hienoa! Olin katsomassa K-Vantaan matsia junnupuolen kumppaneiden kanssa, niin silloin monet heistä kyselivät Aksun perään, että kuka kaveri on kyseessä? Aksu oli tehnyt pelaamissaan otteluissa vaikutuksen ja he toivoivat hänen pelaavan lisää edustuksessa. Tsemppiä Aksulle ja muillekin Ärjyille illan matsiin!! :)

A-nuorilla on tänään matsi Savonlinnassa. Toivotaan, että pisteet lähtevät mukaan! :)
-1 #12 Riffixi 22.11.2017 10:03
Peks1.

Jos ymmärsit viestini oikein,niin nuo kaikki yhdessä ovat niitä tekijöitä
-3 #13 jones 22.11.2017 11:07
Ei halli vaikuta mitenkään negatiivisesti nykyisiin yleisömääriin. Riittävä oikein hyvin Mestikseen. Muut syyt ja se on sarja, peli ja hinta.

Kattokaa nyt millainen lapsi Sporttia valmentaa...kiu kkuilija, joka on ihan väärässä sarjassa. Voi Tomek, pitäisi hiukan paremmin pannun pysyä koossa.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=146&v=7VV8kVPgjCU

Tuo kaveri on niin epäsosiaalinen, että voin vaan kuvitella miten kemiat natsaa Paukun kaltaisen taiteilijan kanssa..
#14 Peks1 22.11.2017 14:12
Peliittojen ketjussa Jatkoajassa lukee, että siellä on melkoisesti poissaoloja.
+1 #15 Akku-j 22.11.2017 14:58
Tänään on kyllä voitto otettava!
+3 #16 selästä taklaaja 22.11.2017 14:59
Onhan tuo nyt aika naurettavaa kun Mehtimäen halli on joidenkin mielestä se syypää tähän Jokipoikien alamäkeen.. :D :D :D .....Varmaan kaupungin pitäisi rakentaa 10000:n hengen areena joissa jokaiselle katsojille olisi erikseen aitiot, tarjoilut, saunatilat jne. Ja sittenkö Jokipojat olisi liigakelpoinen? ?? :D
-1 #17 rokkipoika 22.11.2017 15:09
Lainaus selästä taklaaja:
Onhan tuo nyt aika naurettavaa kun Mehtimäen halli on joidenkin mielestä se syypää tähän Jokipoikien alamäkeen.. :D :D :D .....Varmaan kaupungin pitäisi rakentaa 10000:n hengen areena joissa jokaiselle katsojille olisi erikseen aitiot, tarjoilut, saunatilat jne. Ja sittenkö Jokipojat olisi liigakelpoinen??? :D

Kuka niin on väittänyt?
-2 #18 Riffixi 22.11.2017 16:24
Kyllä tällä palstalla on ollut jo kauan puutteita luetun ymmärtämisessä.
Yleisökatoon on monta syytä ja yksi niistä on hallin viihtyisyys.

Ps. Onhan tuossa Heinolan rosterissa Henri Heino.
+2 #19 Mortha1 22.11.2017 16:32
Seuraavat kaksi viikkoa ratkaisee aika paljon, jos tulee runsaasti tappioita voidaan pistää kausi pakettiin ja kokeilla ensi kaudella uudestaan.
Minun puolesta Jokipojat voisi läpsytellä vaikka Suomi-sarjassa siihen asti kunnes liiga aukeaa.
+5 #20 Repe 22.11.2017 17:24
Lainaus Mortha1:
Seuraavat kaksi viikkoa ratkaisee aika paljon, jos tulee runsaasti tappioita voidaan pistää kausi pakettiin ja kokeilla ensi kaudella uudestaan.
Minun puolesta Jokipojat voisi läpsytellä vaikka Suomi-sarjassa siihen asti kunnes liiga aukeaa.


Jos Liiga aukeaa, se ratkaisisi Jokipoikien ongelmat?;) Esimerkkinä ongelmista kautta vuosien sisäänpäinkäänt ynyt seuran johtamistapa
+4 #21 selästä taklaaja 22.11.2017 17:36
Lainaus rokkipoika:
Lainaus selästä taklaaja:
Onhan tuo nyt aika naurettavaa kun Mehtimäen halli on joidenkin mielestä se syypää tähän Jokipoikien alamäkeen.. :D :D :D .....Varmaan kaupungin pitäisi rakentaa 10000:n hengen areena joissa jokaiselle katsojille olisi erikseen aitiot, tarjoilut, saunatilat jne. Ja sittenkö Jokipojat olisi liigakelpoinen??? :D

Kuka niin on väittänyt?

Mielestäni monessakin kommentissa on tuotu esiin tuo Mehtimäen halli. Ja puhutaan liigasta. Ja puhutaan siitä, että halliin tulisi enemmän katsojia jollioin Jokipojat olisi liigakelpoinen jos halli olisi modernimpi. Täyttä paskaa nuo puheet ovat! Kyllä halleja ja katsojia löytyy kunhan tuote nimeltä Jokipojat on kunnossa.
+2 #22 JTK 22.11.2017 20:10
Just pääsin himaan telkkarin ääreen. Harald on näköjään maalilla? Luulin, että Niemi on?

A-nuoret pelaa Sapkoa vastaan ja peli on 2-1 Sapkolle vika erässä, mutta vielä on aikaa. Kupiainen on A:n mukana.
-5 #23 JTK 22.11.2017 20:44
A-nuoret hävisi 3-1.
+3 #24 jones 22.11.2017 20:44
749, kaksi yhden hinnalla? Tuosta pois vielä liitonlisä? Ja käkättimeen sarjajumbolta? Ja ihan sama kuka vastassa niin max 1 maali onnistuu tehdä. Pitkänen, Hiltunen - eikö teitä joku ostaisi vaikka saksan 3-liigaan?

Kohta tulee itku!

Ollaan totaalisen katastrofin kynnyksellä. VARIS, hei, hei!
+4 #25 tilkka 22.11.2017 20:53
Hyvä Jokipojat!! Joko Varis lentää????
+5 #26 Teppana85 22.11.2017 20:53
Sanalla sanoen: Paskaa.
+3 #27 möly 22.11.2017 20:53
Nyt on sellanen homma että jotain pitää tapahtua !! Johan meille nauraa jo variksetkin !!
+3 #28 jiikoo12345 22.11.2017 20:54
Syy kaikkeen on, tietysti toimiston mielestä, joensuulaiset jääkiekkofanit jotka eivät tule lahoavaan betonihalliin kannustamaan omaa joukkuetta sen hädän hetkellä. Puhumattakaan ylihintaisista lipuista.
+3 #29 jii74 22.11.2017 20:55
ei saa varis porukkaan tehoja.valmenta ja vaihtoon jo!!! rusettiluisteli ja larinmaan ansiosta saivat taas voittomaalin tehtyä,luisteli ja menetti kiekon.
+3 #30 VasenPakki 22.11.2017 21:09
Järkyttävää!!!

Riittääkö tämä p*ska herättämään seurajohdon?
+1 #31 Lptl 22.11.2017 21:22
Lippujen hintaprojekti porrastetusti meni harvinaisen päin persettä tällä kaudella.
#32 jones 22.11.2017 21:27
Lainaus Lptl:
Lippujen hintaprojekti porrastetusti meni harvinaisen päin persettä tällä kaudella.


Mutta ajatushan oli ihan hyvä.

Toteutus sitten Jokipoikien käsialalla.
+3 #33 Peks1 22.11.2017 21:27
Yleisötulot sakkaa aika pahasti tällä kaudella. Nyt ei saa mennä velaksi ostelemaan pelaajia. Tärkeintä on, että seura jää henkiin, vaikka sitten Suomi-sarjaan. Eli pelaajia myyntiin ja yt-neuvottelut toimistolle, jos ei muu auta. Toimiston pitää katsoa asiaa tulevaisuuteen eikä ottaa minkäänlaisia riskejä tässä Mestis-sarjassa . Talous edellä on mentävä.
-2 #34 timpe79 22.11.2017 21:33
Kulunut lause: kun joukkuetta ei voi vaihtaa niin mitä pitäisi tehdä? Kyllä valmennuksen eväät on syöty, niin hengetöntä menoa ollut koko kausi ja eikun pahenee.
-2 #35 Eastside22 22.11.2017 21:35
Jos ei oo peli iloa ja sen kautta halua voittaa , tulos on tämmönen . Joonas sai tulikasteensa ja hoiti hommansa tosi hyvin , ois ansainnu voiton .
+2 #36 Peks1 22.11.2017 21:39
Minä vaan olen nyt aika hermona, kun just lueskelin Susirajan kiekkokirjaa. 1994 konkka tuli siitä, kun höyryä on päässä enemmän kuin järkeä ja otetaan tietoisia riskejä. Kaikki yhden kortin varaan vaan ja mopo keulimaan. Nyt ois se paikka pysyä coolina eikä yrittää taloudellisella riskillä korjata pelillistä syöksyä.
+2 #37 Peks1 22.11.2017 21:43
Kun fanit vaatii valmentajan vaihtoa, niin klassinen toimistojen tapa reagoida on käydä pankista lainaa ja palkata uusi valmentaja. Sitten maksetaan kahden valmentajan palkkaa. Mutta peli ei paranekaan ja yleisötuloja ei tulekaan lisää jne.
#38 halttunen 22.11.2017 21:48
Näillä peliesityksiilä ja lipunhinnalla=y leisömäärällä ollaan taatusti konkursissa enne kun suvivirttä lauletaan.
Tämän päivän yleisömäärä oli ilmoitettu tuplana totuus oli alle 400.
-1 #39 Riffixi 22.11.2017 22:23
Kaikki paasaa nyt nousta lipun hinnoista. Tunnen monta joka sanoo,että ei tule kolkkoon halliin katsomaan umpisurkeaa jääkiekkoa,vaik ka pääsylippu maksaisi vitosen. Kaikki urheilutapahtum at kilpailevat kuitenkin ihmisten muusta vapaa- ajasta ja joensuulainen jääkiekko ei nyt ole enää pystynyt tarjoamaan mitään kahteen kauteen. Muut seurat kylläkin.
-2 #40 peluuri 22.11.2017 22:49
Miltähän keuruulaisista, lempääläisistä, savonlinnalaisi sta, iisalmelaisista , imatralaisista, heinolalaisista ja pikkaisen myös rovaniemeläisis tä sekä kokkolalaisista tuntuu, kun Joensuussa valitetaan hallin huonoa tasoa..
-3 #41 joo,joo 22.11.2017 22:53
R.I.P
#42 Riffixi 22.11.2017 23:21
Hyvä peluuri.
Ei se minustakaan kynnyskysymys ole vaan menestys.
-1 #43 JoensuunKiekkoPojat 23.11.2017 00:17
Turbo takaisin Koplasta Variksen tilalle! Paremmin Turbo tota porukkaa pystyis vetämään, kun Varis!
#44 rizee 23.11.2017 08:23
Lainaus JoensuunKiekkoPojat:
Turbo takaisin Koplasta Variksen tilalle! Paremmin Turbo tota porukkaa pystyis vetämään, kun Varis!

Höpöhöpö. Eihän tuo saa Koplaakaan pelaamaan.
-1 #45 komposiitti 2 23.11.2017 08:31
Lainaus rizee:
Lainaus JoensuunKiekkoPojat:
Turbo takaisin Koplasta Variksen tilalle! Paremmin Turbo tota porukkaa pystyis vetämään, kun Varis!

Höpöhöpö. Eihän tuo saa Koplaakaan pelaamaan.

Asian ytimessä !
-3 #46 Cånde 23.11.2017 09:09
-Katsoin toisen erän melkein kokonaan, jo sen aikana rupesi ketuttamaan oikeastaan kaikki muu paitsi Harald.
-Eikö Rouhiainen röpeltänyt keskialueella juuri tuossa tasoitusmaalissa?
-Varikselle tämä ja ensi viikko aikaa, jos ei kelkka käänny siinä ajassa niin sitten ulos. Sitten on ainakin aikaa annettu ihan tarpeeksi.
-Lippujen hinnat ALAS!
+1 #47 JTK 23.11.2017 10:47
Jokipojathan on jo pitkään etsinyt pakkia ja Jone kertoo Karjalaisessa, että jotain tapahtuu puolustuksessa perjantaihin mennessä?
+1 #48 Cooper 23.11.2017 11:02
Olen junnujen kanssa kierrellyt jonkin verran noita halleja ympäri Suomea. Minusta Mehtimäellä on hieno halli. Tunnelma hallin sisällä on koko homman juju, ei se minkälaiset on puitteet.

Tsemppiä joukkueelle ja katsomoon. Kaikki putket katkeaa joskus, niin tämäkin.
+1 #49 selästä taklaaja 23.11.2017 12:18
Minä uskallan edelleen väittää, että monet kommentoijat ovat vähän väärässä. Katsomossa on nykyisin se 400-500 katsojaa. Tuon lukeman saisi reilusti tuplattua. Ei siihen tarvitsisi lippujen hintoja laskea eikä hallin katsomoita remontoida miljoonilla euroilla. Ei välttämättä uusia ravintolapalvel uita... Se mitä tarvittaisiin on menestyvä joukkue joka pelaa viihdyttävää peliä ja taistelee mestiksen kärkitiloista. Ja talousihmiset osannevat laskea, että puolta enemmän katsojia tuo rahaa myös enemmän. Ja sponsoreiden kiinnostus on aivan toista luokkaa kuin nykyisin...
-1 #50 ponssori 23.11.2017 12:23
Tänään saattaapi tulla hyviä uutisia !!!
+2 #51 selästä taklaaja 23.11.2017 12:30
Lainaus ponssori:
Tänään saattaapi tulla hyviä uutisia !!!

Se on tietysti hyvä jos tulee joku uusi pelaaja. Jotakin kertoo kuitenkin vaikka nuo eilisen pelin tähdet. Ne pelaajat, joilta eniten odotetaan tehoja ovat aivan kuutamolla pelistä toiseen. Onnistujat löytyvät nuorista pelaajista joilla on intoa ja halua päästä urallaan eteenpäin.
#52 JTK 23.11.2017 14:12
Paljon halleja kiertäneenä olen Cooperin kanssa samoilla linjoilla, että meidän halli on ainakin Mestiksen mittapuulla jopa huippu ja muutenkin hyvä. Siitä ei ole tunnelma kiinni. Hallissa tunnelma nousee sitä mukaan mitä enemmän on katsojia.

TPS julkaisi tänään pelaajasopimuks ia ja meidän kasvatti Teemu Väyrynen jatkaa ainakin seuraavat kaksi kautta mustavalkoisiss a väreissä! Pirun hieno homma ja onnittelut Temelle! :)
+1 #53 muikkula7 24.11.2017 21:24
Sitä saa mitä tilaa tupla 4 ja tupla 8. yli ali voimassa samat ... hyviä vaihdossa.. Kaikki neljä kenttää hyviä mutta kun peluutetaan vain kahta....

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste