Espoo United parempi Mehtimäellä

Espoo United parempi Mehtimäellä
 Kuvaaja: Mikko Makkonen

Jokipojat–Espoo United 2–4 (0–0, 2–3, 0–1)

Jokipoikien alavireinen meno sai jatkoa lauantaina, kun Mestiksen toiseksi viimeistä sijaa miehittänyt Espoo United haki Mehtimäeltä pelitapahtumiin nähden ansaitun voiton. Jokipojat on nyt hävinnyt edellisen kuukauden aikana pelaamistaan yhdeksästä ottelusta peräti seitsemän. Espoolaiset karkasivat johtoon toisessa erässä, vaikka Jokipojistakin Oskari Lehtinen ja Joonas Larinmaa onnistuivat sen aikana maalinteossa. Päätöserä oli ärjypaidoilta parasta tekemistä, mutta tulostaululla se ei näkynyt. Timo Niemi torjui maalilla 29 kertaa. Ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin enää 965, mutta valitettavasti todellisuus oli jälleen vieläkin karumpi.

 

Otteluraportti

Alkukauden heikosti vieraspelaamisessaan onnistunut Espoo United oli kaksi erää Jokipoikia vastaan selkeästi parempi osapuoli. Joukkue puolusti erittäin tiiviisti ja hyökkäsi hanakasti.

– Meiltä hyvä 60-minuuttinen. Pelattiin tosi hyvää lätkää ja ansaittiin tänään voitto. Kaikki pelaajat olivat hyvin pelissä kiinni ja todella sitoutuneita, Espoo Unitedin päävalmentaja Niko Marttila analysoi pelin jälkeen.

– Hyvin pitkälti tuo se tuossa pelin kuva oli. Ihmettelen suuresti sitä, että miten vastustaja oli noin tuore. Se puolusti jämäkästi, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis puolestaan summasi.

Ensimmäinen erä käynnistyi tasaisesti. Mitä pidemmälle erä eteni, sitä enemmän vierailijat hallitsivat peliä.

Jokipojat puolusti totutusti omaa maalinedustaansa tiivisti, eikä Unitedilla ollut paria poikkeusta lukuunottamatta erässä hyviä maalipaikkoja.

Jokipoikien yksi suurimmista ongelmista oli edellisen kotipelin tapaan kiekon kanssa pelaaminen omalla kenttäpuoliskolla. United painosti kovaa, eivätkä ärjypaidat tuntuneet saavan syöttöketjuja kuntoon vierailijoiden tukkiessa syöttöväylät.

Jokipoikien erän parhaat maalipaikat olivat erän lopussa olleen ylivoiman aikana, mutta verkot eivät ensimmäisen erän aikana heiluneet.

Jokipoikien puolustustaistelu jatkui myös toisen erän alussa. Espoo väsäsikin ottelun ensimmäisen maalin syötönkatkosta lähteneen vastahyökkäyksen päätteeksi.

Erä eteni vierajoukkueen hallinnassa, mutta hyökkäyspään aloitusvoiton jälkeen Jokipojat kuitenkin tasoitti ottelun. Lopulta Oskari Lehtinen punnersi kiekon pienestä kulmasta sisään.

Toisessa erässä Espoon terävyys maalipaikoissa oli ensimmäistä erää parempi joukkueen maalatessa vielä kahdesti.

Espoon maalit hiukan paransivat Jokipoikien pelaamista, ja joukkue sai edes hiukan painetta vastustajan päätyyn. Joukkue kavensikin Joonas Larinmaan hienon soolomaalin myötä.

Larinmaa ajoi itsensä hyvälle sektorille, ja ensimmäisen vedon pysähtyessä puolustavan pelaajan varusteisiin sai Larinmaa toisen mahdollisuuden Espoo Unitedin maalivahdin Nico Vikstenin sijoittuessa huonosti. Lopulta Larinmaan toisesta yrityksestä laukoma kiekko lipui tyhjään maaliin.

– Pari virhettä tuli, mistä Jokipojat teki pari maalia, Marttila kertasi Jokipoikien maalien tapahtumia.

– Meillä piti olla hyvä startti. Tarkkaan katselin aamujäät. Niissä näytti, että on lentokeli. Kyllä meillä tänään oli tervassa jalat. Piti liikkua ja syöttää, mutta laatu oli huonoa ja liike oli mitä oli, Jouni Varis harmitteli.

Kolmannessa erässä Jokipojat sai vihdoin ja viimein pelinsä toimimaan. Joukkue pääsi omalta kenttäpuoliskoltaan paremmin kiekon kanssa pois, ja pitkiä hyviä hyökkäyksiäkin nähtiin enemmän kuin kahdessa aiemmassa erässä yhteensä.

Erän edetessä Jokipojat tiivisti kokoonpanoaan, ja joukkue pelasi kolmella hyökkäyskentällä. Hyvästä paineesta ja parista laatupaikasta huolimatta joukkue ei enää saanut kiekkoa Nico Vikstenin selän taakse.

Espoo puolusti kärsivällisesti ja viisaasti kolmannessa erässä paineen alla.

Ottelun lopussa Jokipojat otti aikalisän ja Timo Niemen pois maaliltaan, mutta ottelun sinetin löi Espoon Juuso Forsström tyhjään maaliin.

– Kokonaisuus oli tosi vahva. Tietenkin koko tämä meidän reissu, eilen Iisalmessa ja tänään Joensuussa, niin kuusi pinnaa tyydyttää todella paljon, Marttila sanoi.

– En missään nimessä väheksy Espoon pelaamista. Tosi tiivistä puolustamista ja sitoutumista heiltä. Paikat mitä tuli, niin laittoivat kiekot maaliin, Varis kertasi.

– Kolmannessa erässä kun oltiin tilanteessa 2–3 ja olisi ollut paikat tulla tasoihin, mutta ei pystytty. Olen todella pettynyt siihen, että ei pystytty kotiyleisön edessä pääsemään kuskin paikalle. Jäätiin vähän koko ajan vajaaksi, hän jatkoi.

Jokipoikien pelit jatkuvat ensi viikolla kolmella ottelulla. Ruuhkaviikon aloittaa keskiviikon kotiottelu Heinolan Peliittoja vastaan.

 

Maalit ja syöttäjät

25.20 Felix Westermarck (Jani Elgbacka, Waltteri Hopponen) 0–1
31.24 Oskari Lehtinen (Ville Halonen) 1–1
34.36 Jesse Ylönen (Jimi Santala, Bernard Isiguzo) 1–2
35.30 Oskari Uomala (Olli Iisakka, Nico Nyberg) 1–3
37.41 Joonas Larinmaa (Oula Uski, Jani Ollitervo) 2–3
58.23 Juuso Forsström (Erno Hopponen, Aleksi Järvinen) 2–4 tm.

Maalivahtien torjunnat

Timo Niemi, Jokipojat 10+12+7=29 (poissa 57.51–58.23 ja 58.35–60.00)
Nico Viksten, Espoo United 9+6+14=29

Rangaistukset

Jokipojat 2x2 min = 4 min
Espoo United 2x2 min = 4 min

Yleisöä: 965

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
21 Miro Väänänen – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen
61 Lauri Hukkanen – 12 Oula Uski  – 91 Joonas Larinmaa
71 Jimi Aavikko – 22 Eetu Rissanen – 17 Teemu Väisänen
50 Teemu Holttinen
 
42 Eppu Rissanen – 10 Jani Ollitervo
6 Joni Muranen – 3 Wiljami Kupiainen
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois
 

31 Timo Niemi

(30 Joonas Harald)

 

Heilin tähdet 

*** Oskari Lehtinen

Lehtinen kellotti jälleen kerran hyökkääjistä eniten peliaikaa. Väänsi jälleen kerran tärkeitä aloituksia. Viimeisteli Jokipoikien ensimmäisen maalin väkisin pienestä kulmasta. Luottomies niin yli- kuin alivoimalla.

** Eppu Rissanen

Oli oikeastaan ainoa Jokipoikien puolustaja, joka yritti horjuttaa eilen pelanneita Unitedin pelaajia fyysisellä pelillään. Oli erittäin hyvä alivoimilla. Kellotti puolustajista toiseksi eniten peliaikaa. Oli ainoa Jokipoikien pelaaja, joka jäi tehotilastossa plussalle.

Timo Niemi

Piti jälleen kerran Jokipojat mukana pelissä hyvillä torjunnoillaan varsinkin kahden ensimmäisen erän aikana. Vaikka taakse meni kolme kiekkoa, ei Niemeä voida syyttää mistään takaiskusta. Merkkautti yhteensä 29 torjuntaa.

 

Otteluennakko

Jokipoikien tämän viikon jälkimmäinen ottelu on kotipeli Espoo Unitedia vastaan. Vaikean alkukauden pelannut United on sarjassa ennen perjantain kierrosta toiseksi viimeisenä. Joukkue on parhaillaan vieraskiertueella, kun se kohtaa perjantaina Iisalmessa Peli-Karhut ja heti perään lauantaina Jokipojat. Jokipoikien kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa puolustaja Lassi Raitanen sekä A-junioreiden mukana oleva hyökkääjä Teemu Lahtinen. Lisäksi Ketterä-ottelussa tapahtuneen päähän kohdistuneen taklauksen vuoksi hyökkääjä Mika Koivisto on sivussa, sillä hän sai taklauksestaan kolmen ottelun pelikiellon. Jokipoikien maalilla jatkaa Timo Niemi.

Jokipoikien edellinen ottelu oli keskiviikkona kotiluolassa. Vierailija Ketterä oli usealla pelin osa-alueella kotijoukkuetta edellä, mutta niin vain ärjypaidat kairasivat täyden pistepotin hyvän viimeistelynsä turvin lukemin 4–1.

Myös Jokipoikien maalilla 30 kutia torjunut Timo Niemi oli loistavassa vedossa.

– Pelin alussa oltiin kiekon kanssa huolimattomia, mutta oli siellä paljon hyviäkin juttuja. Pystyttiin saamaan pitkiä hyökkäyksiä ja alivoima varsinkin kolmella viittä vastaan oli iso juttu pelin kannalta, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa.

Jokipoikien kiekollinen pelaaminen varsinkin pelin alussa oli vaikeaa. Johtuiko vaikeus siitä, että peleistä oli pidempi tauko?

– Se on henkilökohtaista, miten pääsee pelirytmiin tauon jälkeen. Se lähtee jokaisen pelaajan valmistautumisesta, että miten peli lähtee ja minkä valinnan pelaaja tekee kiekon kanssa. Ottelun alussa ne helpot valinnat ovat ne parhaat valinnat. Saatettiin pikkaisen liian vaikeata yrittää pelin alussa, niin se peli antaa heti kynsille.

Jokipojat oli otteluun hiukan sekoitellut kentällisiään, ja esimerkiksi hyvin alkukaudesta toiminut Joonas Larinmaa-Oula Uski-Oskari Lehtinen kenttä oli muuttunut Lehtisen siirtyessä ykköskenttään Tuukka Rajamäen ja Ville Halosen viereen.

– Tietysti tehokkuuta haetaan. Ei ole intressi sekoittaa kenttiä, mutta Rovaniemen reissun jälkeen oli vaikea jakso. Loukkaantumisetkin ovat sotkeneet kokoonpanoja. Haetaan sitä, että saataisiin joukkue tip-toppiin. Pieniä viilauksia tehdään, että saadaanko sillä tavalla peliä ja tulosta paremmaksi.

Suurin odotuksin kauteen jälleen lähtenyt Espoo United oli varsinkin kesällä otsikoissa kaukalon ulkopuolisten sekoilujen vuoksi. Minkälainen porukka United on?

– Eikös se ole Mestiksen kallein joukkue? Jokainen omalla tyylillään rakentaa joukkueensa. Laadukas joukkue on vastassa. Ensimmäiset kymmenen peliä he pelasivat harvakseltaan. Huomenna pitää olla heti hereillä, jos meinataan voitosta tapella, se on ihan selkeä asia, Varis sanoo.

Viime kaudella joukkuetta päävalmentanut Timo Hirvonen on nykyisin joukkueen apuvalmentaja, ja joukkueen pääluotsina toimii Bluesin junioreja aiemmin valmentanut Niko Marttila. Marttila on Variksen mukaan tuonut hiukan muutoksia joukkueen pelaamiseen.

– On siinä eroja jonkun verran viime kauteen. Joukkueen trapissa meillä on haastetta. Lähtökohtaisesti oma pelaaminen on ykkösjuttu. Tietyt asiat vastustajan pelaamisessa pitää huomioida, mutta oma pelaaminen pitää olla laadukasta.

– Meidän liike pitää saada käyttöön. Keskiviikkona oltiin jaloissa, eikä saatu moottoria käyntiin. Se on hirveän tärkeää, että Jokipojat liikkuu hyvin.

Jokipojat ja United ovat kohtasivat viime kaudella neljä kertaa, ja kaikista kamppailuista Jokipojat vei voiton. Viimekin kaudella Unitedin pelaaminen oli vaikeaa alkukaudesta, mutta niin vain loppukauden hyvien otteiden myötä joukkue ylsi lopulta pronssimitaleille asti.

Unitedin ehdottomasti nimekkäin pelaaja on 35-vuotias Kim Hirschovits, mutta hän ei ole tällä kaudella pelannut pelin peliä erittäin vaikean vamman vuoksi. Viime kaudellakin hän pääsi pelaamaan vain kolme ottelua.

Toinen erittäin tunnettu pelaaja löytyy maalinsuulta. 32-vuotias Mika Norja on torjunut useana kautena Mestiksessä hyvällä menestyksellä. Lisäksi häneltä löytyy Liigakokemusta niin HIFK:n kuin myös Jukureiden riveistä.

Vaikean alkukauden pelanneella Unitedilla on ennen perjantain vieraspeliä allaan viiden ottelun tappioputki. Joukkue onkin viiden ottelun kuntopuntarin perusteella Mestiksen heikoin joukkue.

Myös vieraskaukalossa joukkueen peli on takunnut, sillä ennen perjantain kierrosta vieraspeleistä joukkue on hankkinut vähiten pisteitä koko Mestiksessä, kun kuudesta vieraspelistä on irronnut neljä pistettä.

Tällaisessa tilanteessa kun vastustajalla on vieraskertue ja edellisenä päivänä peli ja Jokipojat pääsee levänneempänä peliin, onko tarkoitus panostaa liikkeeseen ja fyysisyyteen?

– Kun muutama viikko sitten käyntiin Rovaniemellä keskiviikkona, ja kotona oli perjantaina SaPKoa vastaan peli ja lauantaina Kokkolassa Hermes-peli, niin ainakin Hermes oli panostanut, Varis naurahtaa.

– Ei se kuitenkaan sillä tavalla aina mene, että siellä tulisi väsynyt joukkue vastaan. Kyllä pelaajat palautuvat. 

Jokipoikien alkukauden tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva Lassi Raitanen on sivussa loukkaantumisen takia vähintään kaksi viikkoa.

– Raitanen on poissa kahdesta neljään viikkoa. Hän on meille iso palanen.

Jokipoikien edellisessä ottelussa hyökkääjä Mika Koivisto sai ulosajon päähän kohdistuneesta taklauksesta. Video tilanteesta on nähtävissä Jatkoajan sivulla. Mestiksen kurinpitäjä Pasi Järvinen on määrännyt Koiviston kolmen ottelun pelikieltoon.

– Koivisto sai kolme peliä, se me niellään. Kuitenkin edellisessä Ketterä-pelissä oli samat tuomarit, ja Eppu Rissanen oli toista viikkoa aivotärähdyksen takia sivussa pelissä tapahtuneen taklauksen takia, mutta tilanteesta ei tullut edes jäähyä.

– Ei tämä nyt ihan putkeen mene. Sen ymmärrän, että eilisestä Koiviston tilanteesta varmaan voi jotain antaa. Mutta se, että kun meidän pelaaja loukkaantui, niin ei edes jäähyä tullut. Jonkun tarttis tehdä jotain. Tilanne ihmetyttää. Tuomio kestetään, mutta kun videot on olemassa, eikä tapahdu mitään, niin sanon että voi veljet, Varis tylyttää.

Ottelu Espoo Unitedia vastaan alkaa lauantaina kello 17.00.

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–Espoo United
2017: 3–2 vl.
2016: 4–1

Saldo: 2–0–0 (maalit 7–3)

Espoo United–Jokipojat
2017: 1–2 vl.
2016: 2–4 

Saldo: 0–0–2 (maalit 3–6)

Kommentit   

+7 #1 jones 17.11.2017 20:11
Kaatuu United huomennakin.

Hermes herännyt ja tulee ryminällä takaa...veikkaa n että vielä mitalipeleissä kauden päätteeksi. Tekee siis Unitedit.
+1 #2 JTK 18.11.2017 07:41
Espoo onnistui eilen katkaisemaan tappioputkensa tilastojen mukaan tasaisessa matsissa. Toivotaan, etteivät lähde nyt hirmu lentoon voiton myötä.

Espoolaisille taitaa olla varattu päiväjäät tälle päivälle, kun kilpahallin listalla lukee muu seura. No hyvä se on tutustua tulevaan ympäristöön, että osaavat hallilta pois matsin jälkeen, kun Jokipojat on pyörittänyt heiltä päät pyörryksiin.

A-nuoret ovat viikonlopun vierasturneella KOOVEEN ja Lekin vieraina. B pelaa kaksi kotimatsia KooKoo Teamia ja Pelicans Akatemiaa vastaan. C pelaa vain huomenna Pelicansia vastaan. Tsemppiä viikonlopun peleihin kaikille!! :)

Karjalaisessa on tänään kattava juttu tulevista halliuudistuksi sta. Hyvältä näyttää käyttäjien, harrastajien ja lajien puolesta, sillä monen päivittäinen arki saa huomattavaa helpotusta. :)
+6 #3 Repe 18.11.2017 11:44
Eiköhän se Jokipoikien pyörryksiin pyörittäminen Espoolle jää toteutumatta. Niukin naukin 3-2 Jokipojille.
+2 #4 jones 18.11.2017 16:13
Toivottavasti joensuulaiset on vilkaisseet sarjataulukkoon ja yleisöä tulisi edes 1200-1300.

Olisi tarjolla nyt peli missä alkaa olla jo panosta. Tappiolla on karsintapaikall e tippuminen jo liian lähellä ja voittaa pitää ettei kohta karkaa playoff-paikka. Taasen pienellä voittoputkella noustaan tappelemaan jopa kotiedusta.

Tasaista on. Jos jotain positiivista nykyisestä sarjasta haetaan.
+5 #5 jones 18.11.2017 18:07
Tilastoja kurkatessa voisi melkein sanoa, että ei näytä hyvältä?
-2 #6 tilkka 18.11.2017 18:26
Joko Varis lähtee tänään lentoon Jokipojat! Vaihtoon ja pian!!
+4 #7 Repe 18.11.2017 19:00
Lainaus tilkka:
Joko Varis lähtee tänään lentoon Jokipojat! Vaihtoon ja pian!!


Pelihän on 48 min 2-3, sekö jo riittää Tilkan mielestä valmentajan vaihtoon?:)
+1 #8 jones 18.11.2017 19:13
Hieno yleisömääräkin...

Kohta paniikkia pukkaa.
+2 #9 möly 18.11.2017 19:21
Kun tulee Joulutauko niin Jokipojat on toiseksi viimeinen.
+7 #10 Repe 18.11.2017 19:33
Joukkueilla on tällä hetkellä eri määrä otteluita, mutta pelinhän pitää parantua, jos pisteitä meinataan kartuttaa. Tietyllä tavalla kulminaatio-pel i tuo keskiviikko jopa loppukaudelle. (Peliitat kotona)
+6 #11 Peks1 18.11.2017 19:36
Ei voi mitään, Espoo vaan on parempi. Toivottavasti toimisto ei panikoi ja ala taloudellisella riskillä vahvistamaan joukkuetta. Pää täytyy pitää kylmänä ja katse tiukasti suunnattuna sinne sarjauudistukse n ja halliremontin jälkeiseen aikaan. Tämä kausi ei ole niin tärkeä, vaan tulevaisuus on tärkeä.
+6 #12 Repe 18.11.2017 19:43
[quote name="Peks1"]Ei voi mitään, Espoo vaan on parempi. Toivottavasti toimisto ei panikoi ja ala taloudellisella riskillä vahvistamaan joukkuetta. Pää täytyy pitää kylmänä ja katse tiukasti suunnattuna sinne sarjauudistukse n ja halliremontin jälkeiseen aikaan. Tämä kausi ei ole niin tärkeä, vaan tulevaisuus on tärkeä.[/quo

Tuskin se seurajohto kuitenkaan odottaa tällä hetkellä sitä että halliremontti on valmis ja sarjauudistukse n lottoarvonnan tulosta;) Joensuulaisylei sö (osa heistä) on tottunut vielä liian hyvälle, ja yleisömäärät tippuu vielä tuostakin, jos peli ei kulje.
+1 #13 jones 18.11.2017 19:47
Pelillinen anti kyllä pitää parantua.

Tuollaiset 500-700 todelliset yleisömäärät tuhoaa sen tulevaisuuden odotellessa.

Jatkuvaa taaperrusta ei voi vaan jatkaa kuten nykyinen kuntopuntari näyttää. Jossain vaiheessa Variksen aseman pitää olla myös tarkastelussa jos ei nokka ala oikenemaan. Toisaalta myös niiden jotka vastaa joukkueen ja valmennuksen kokoamisesta. Nyt on menossa jo pitkä alamäki kun huomioidaan mukaan viime kausi.

Muuten Peks1 kanssa samoilla linjoilla.
#14 rizee 18.11.2017 19:51
Suomisarja -tason joukkueelta näyttää Jokipojat tällä hetkellä. Molemmat maalit onnenkantamoisi a, ja hyökkäykset 95% kulmissa painimista. Hyökkäyksiin lähdöt ja siniviivan ylitykset aivan karmeeta katottavaa.
+4 #15 pahkis 18.11.2017 19:52
Halliremontissa han ei kosketa itse kisahalliin yleisötilojen osalta, joten sen suhteen ei ole tulossa mitään lisähoukutinta tulevillekaan vuosille.
+2 #16 Repe 18.11.2017 19:55
Ja tuleva harjoitushalli on nimensä mukainen, ei yleisötiloja ja kaupunki halusi mennä halvimman mukaan kustannuksissa.
+1 #17 Teppana85 18.11.2017 19:56
Liput saisivat olla selvästi halvempia, moni jää senkin takia kotiin. Ei nyky-mestis ole noiden hintojen väärti.
+1 #18 JTK 18.11.2017 20:02
Ihmettelen, jos jollekin on yllätys, että harjoitushalli on harjoitushalli ja ettei siellä ole varsinaisia katsomoja. Meillä on jäästä pula eikä katsomoista kuten vähänkin nohevammat ovat huomanneet. :)
#19 jones 18.11.2017 20:07
Lainaus rizee:
Suomisarja -tason joukkueelta näyttää Jokipojat tällä hetkellä. Molemmat maalit onnenkantamoisia, ja hyökkäykset 95% kulmissa painimista. Hyökkäyksiin lähdöt ja siniviivan ylitykset aivan karmeeta katottavaa.


Se on huolestuttavint a, että peli ei kehity. Tuo lainattu on ollut ongelma koko ajan ja näkyy sarjan vähiten tehtyinä maaleina. Hyökkäyspeli ollut ihan paskaa ja syy alavireeseen.

Väkisin katse kääntyy valmennukseen vaikka Varis on hienomies ja nuorten koutsi.
+2 #20 Peks1 18.11.2017 20:14
Mestiksen otteluissa Variksen saldo on 16 tappiota ja 10 voittoa (viime kevät + tämä syksy). Mutta tuskinpa valkkua vaihdetaan rahasyistä.
+1 #21 jones 18.11.2017 20:34
Lainaus Peks1:
Mestiksen otteluissa Variksen saldo on 16 tappiota ja 10 voittoa (viime kevät + tämä syksy). Mutta tuskinpa valkkua vaihdetaan rahasyistä.


Tuo karu voittoprosentti kertoo toki myös siitä, että suorajohto on epäonnistunut rekrytoinnissa ja joukkueen rakentamisessa.
+1 #22 Peks1 18.11.2017 20:46
Kaudella 1975 - 76 JoKP oli divarin viimeinen. Kotiotteluissa pakkasessa ulkokaukalon äärellä kävi ka. 711 katsojaa per ottelu. Mikäli siihen aikaan laskettiin paikalla olevat ihan rehellisesti oikein, tai olikohan kyse esim. maksaneista katsojista (?) - niin kyllä silloin taisi olla enemmän katsojia paikan päällä kuin nykyisin. Vaikka oltiin ulkona ja vaikka silloinkaan peli ei kulkenut. Onkohan käynyt niin, että juna meni jo? Kaikki puhuvat aina, että "Joensuu on kiekkokaupunki" , mutta ei se kyllä enää siltä näytä vuonna 2017 jos mittarina on yleisön kiinnostus.
+4 #23 Riffixi 18.11.2017 20:49
Niin,kyllä se on pojat ja tytöt sillä tavalla,että Mestis on liian kova sarja näille Aaltosille ja Variksille. On tietysti valitettavaa,et tä pelaajabudjetti on täysi nolla,niin minkäs teet.
#24 jiikoo12345 18.11.2017 20:55
Näin on!
+1 #25 jones 18.11.2017 21:16
Lainaus Peks1:
Onkohan käynyt niin, että juna meni jo? Kaikki puhuvat aina, että "Joensuu on kiekkokaupunki", mutta ei se kyllä enää siltä näytä vuonna 2017 jos mittarina on yleisön kiinnostus.


Kyllä se meni. Ei vuosien menestymättömyy s ja perseilyt voi olla näkymättä. Tarjolla on vaihtoehtoisest i myös voittavaa ja menestyvää palloilupeliä. Siellä ollaan missä saadaan elämyksiä.

Voitaisiin puhua kiekkokaupunkin a nykyisin että potentiaalia olisi.

Eikä nähdyn kaltaisen joukkueen/joukk ueiden ympärille ole mahdollista muutenkaan mitään buumia saada aikaiseksi.

Eikä sillä että surkutellaan ainoastaan sarjaa. Omapesä ensin kuntoon.
+2 #26 möly 18.11.2017 21:36
Juu.. juna män jo. Joensuussa marssi järjestys on. Kataja,Joma,Oli siko sitten Jokipojat ? Silloin kun Katajat ja Jomat pelasi vielä alasarjoja niin olisi hommat pitäny hoitaa kunnolla. Nyt päästäkseen Joensuun ykkös joukkueeksi niin mahoton taival..
+2 #27 JTK 18.11.2017 21:39
A-nuoret voitti KOOVEEN 4-5. Hieno homma, että Harri Lankinen teki paluun kokoonpanoon ja teki heti kauden ensimmäisessä pelissään tehot 0+2. B-nuoret voitti KooKoo Teamin 8-3.
+4 #28 Repe 18.11.2017 21:50
Ei voi verrata yleisölukuja 70-luvun lukuihin, silloin ei ollut kuin kaksi tv-kanavaa, ja jääkiekko koripallon lisäksi ainoat jotka olivat Joensuussa enemmän esillä. Ja Jtk "asiantuntijana " eipä taida paljoa sinuakaan siellä hallilla näkyä edarin pelejä katsomassa, näsäviisastelu harjoitushallis ta sinulla kyllä onnistuu:)
+4 #29 Peks1 18.11.2017 21:56
Ennen Jokp läpsytteli divaria mm. HPK:n, Jypin, Saipan, Kalpan, Lukon, KooKoon, Sportin kanssa. Yleisömäärät oli yhtä hyvät tai jopa paremmat. Mitäs sitten tapahtui? Niinpä.
+3 #30 VasenPakki 18.11.2017 22:00
Joo hei mahtava homma, todellinen yleisömäärä enää n. 600!! Urheilullisesti menee aivan päin... ********....
+4 #31 Repe 18.11.2017 22:02
Lainaus Peks1:
Ennen Jokp läpsytteli divaria mm. HPK:n, Jypin, Saipan, Kalpan, Lukon, KooKoon, Sportin kanssa. Yleisömäärät oli yhtä hyvät tai jopa paremmat. Mitäs sitten tapahtui? Niinpä.


Aikanaan divarissa oli nimimiehiä, jotka olivat pärjäneet aiemmin liigassakin. Joensuulaisen kiekkoilun johdon sekoilut vuosien varrella on taas asia erikseen, onhan sitä "hieman" kuopittu siinä Susirajan jääkiekkoa-kirj assa, 2000-luvun alkupuolella.
+1 #32 Peks1 18.11.2017 22:18
Mutta 70-luvulla lumisateessa 2. divarissa ei kukaan varmaan jaksanut uskoa, että ihan muutaman vuoden päästä pelattaisiin täysille katsomoille Liiga-karsintap elejä ja yleisöllä olisi monta mielenkiintoist a suosikkipelaaja a, Huttusta, Fontasta, Taapea, Kapasta jne. Historiasta voi oppia, että kaikki on aina mahdollista, vaikkei todennäköiseltä tuntuisikaan. Historiasta pitäisi myös oppia, että mopo ei saa keulia, eli kirstun vartijan pitää pysyä tiukkana tilanteessa kuin tilanteessa.
+3 #33 Riffixi 18.11.2017 22:23
Mun mielestä Karjalaisen pitäisi haastatella Jokipokien todellisia omistajia eli Röchiä ja kumppaneita. Immonen on pelkkä juoksupoika. Saataisiin selvyyttä siitä,mitä seura haluaa vai haluaako mitään.
+5 #34 Peks1 18.11.2017 22:39
Olihan se haastattelu Karjalaisessa syyskuussa:

"Pidämme erittäin tiukkaa taloutta. Jokainen on saanut aina palkkansa, eikä kenenkään ole tarvinnut miettiä, saako rahojaan, hän muistutti. Toiminta on järkevöitynyt erittäin paljon. Meillä on taustaryhmä, joka seuraa tilannetta koko ajan. Rösch ei halunnut kertoa tarkempia tietoja tästä taustaryhmästä tai osuudestaan yhtiön noin 25 000 osakkeesta. Silläkin saralla on tapahtunut muutoksia, ja tulee tapahtumaan. Tarkoitus on laajentaa omistuspohjaa, mutta kaikessa on edetty rauhassa sitten, että touhu on järkevää. Tällä hetkellä Jokipojilla ei ole euroakaan pitkäaikaista velkaa".

***
Hyvähän se on, että on joku taustaryhmä katsomassa perään, ettei mopo keuli.
+5 #35 möly 18.11.2017 23:10
Miten tälle plastalle voi uudet tulijat muuten rekisteröityä ? Ei löydy kohtaa "rekisteröidy"
+4 #36 jones 18.11.2017 23:16
Lainaus möly:
Miten tälle plastalle voi uudet tulijat muuten rekisteröityä ? Ei löydy kohtaa "rekisteröidy"


Kun nyt otit esille...

Kertoo siitä lisää, että tämä palsta on jätetty elämään omaa elämää mainostulojen toivossa.

Sivuthan on karsittu ihan nollaan kaikesta siitä, mitä pitäisi päivystää ja päivittää. Eihän täällä ole nykyisin muuta kuin otteluraportit ja ennakko. Ja sitten muutama kymmen kommentti jotka katoaa bittiavaruuteen.

Muut herätti mielenkiinnon, Heili tuli kerämään mainosrahaa muiden työn tuloksella.

Se on sellainen tie, joka vie turmioon.

Edit: Lisään vielä, että otteluraportit ja ennakotkaan ei tuo mitään mitä ei muualla ole. Samat voi käydä lukemassa virallisilta sivuilta. Ennen tämä oli paikka jossa on jotain kivaa faneille. Nyt rahastuskeino, ilman mitään muuta.
+4 #37 möly 18.11.2017 23:39
Joo... Yksi vanha ystävä mikä on seurannut Jokipoikia 80 luvulta-asti niin kysy miten tänne voi kommentoida. Sitten se tokas että,taitaa plasta olla yhtä kuoleva kuin, Jokipojat.
+4 #38 Peks1 18.11.2017 23:43
Kuinkas kauan tämä kirjautuminen on ollut kiinni? Ilmankos täällä kaikki kommentaattorit tuntuvat olevan enemmänkin vanhan liiton miehiä, kun nuoret eivät edes pääse tänne.
+2 #39 VasenPakki 18.11.2017 23:43
Totta muuten, miksikäs tänne ei voi uutta tunnusta luoda???? Pitäskö toimituksen tulla vastaamaan tähän?

Toki erittäin hyvin sanottu; Taitaa palsta olla yhtä kuoleva kuin JOKIPOJAT
+2 #40 jones 18.11.2017 23:44
Lainaus möly:
Joo... Yksi vanha ystävä mikä on seurannut Jokipoikia 80 luvulta-asti niin kysy miten tänne voi kommentoida. Sitten se tokas että,taitaa plasta olla yhtä kuoleva kuin, Jokipojat.


Heilin alaisuudessa ei ole enää pitkäikäinen palsta. Tai voi palsta olla, mutta arvaisin kävijämäärien laskeneen jo nyt näiden alaisuudessa kummasti..

Jollain kun olisi haluja ja aikaa pistää rinnalle kilpailijaa vanhaan malliin, niin se olisi nopeasti siinä. Ei kun koodarit toimiin!
#41 Peks1 18.11.2017 23:49
Kyllä kuitenkin ikävä tulee monella Mehtimäkeläistä , jos se sammuttaa valot. Otteluennakot ja -raportit. Ne ois sitten vaan paperi-Karjalai sessa. Eikä siinä olisi järkeä, että Jokipojat itse kirjoittaisi kaikki raportit. Ei olisi mitään kritiikkiä silloin.
#42 jones 18.11.2017 23:59
Lainaus Peks1:
Kyllä kuitenkin ikävä tulee monella Mehtimäkeläistä, jos se sammuttaa valot. Otteluennakot ja -raportit. Ne ois sitten vaan paperi-Karjalaisessa. Eikä siinä olisi järkeä, että Jokipojat itse kirjoittaisi kaikki raportit. Ei olisi mitään kritiikkiä silloin.


Totta tuokin. Mutta silti.

Itteä ei kiinnosta edes vähää alusta jotkut heilin jakamat tähdet pelaajille. Jee!

Ennemmin faneille aktiviteettia. Vaikka kauden kestävää tulosveikkausta jollain kausaripalkinno lla..jonkun jokipojissa toimijan kuukausittaista blogia missä kertoilisi vaikka seuran kuulumisia. Pelaajien haastatteluja yms, yms.

Mutta vain helppo passiivinen rahan kerääminen kiinnostaa.
+3 #43 Peks1 19.11.2017 00:10
En usko, että Heili tekee tällä mitenkään rahaa. Pelkkiä kuluja on ylläpidosta. Ei täällä ole mitään mainoksiakaan. Unicefin mainos näkyy ylhäällä ainoana.
+1 #44 Lptl 19.11.2017 00:19
Se että tänne automaattisesti päivittyvät tilastot takaisin saataisiin, maksaa kuulemma satoja euroja... Ellei enemmänkin. Tuosta rekisteröitymis estä täytyykin kysäistä asiantuntevamma lta.
#45 jii74 19.11.2017 08:04
: ( yhyy yhyyyyy.....iso mies itkee(jokipojat fani)... seuraavaa peliä ootellessa.joki pojat forever.
+3 #46 hockey 19.11.2017 10:41
Teillähän on vielä hyvin porukkaa ollut Kokkolassa ei ole ollut kertaakaan yli 800 koko kaudella.Hermek sen nousukiito johtuu Kärppä lainoista ei mistään muusta.
#47 halttunen 19.11.2017 12:56
http://www.dailymotion.com/video/xrx0zb
Otteita Variksen pelikirjasta ;)
+1 #48 halttunen 19.11.2017 13:01
Jokipojat tarvitsee 2 kentällistä Mestis tason pelimiehiä ja yhden Mestis tason valmentajan.
On tullut katseltua paria peliä lukuun ottamatta kaikki Jokipoikain pelit ,eikä
niissä yhdessäkään ole oltu ns. kuskin penkillä ,päinvastoin ollaan kyllä oltu aika puhtaasti takapenkin porukkaa ,siitä niin kovasti huolissani olen.
+1 #49 Peks1 19.11.2017 14:03
Miksei Jokipojat ja Joma voisi tehdä yhteistyötä enemmän? Kuitenkin kaudet on ihan eri aikoihin. Samaa väkeä voisi olla puuhaamassa ottelutapahtumi a, olisi puuhaa ympäri vuoden. Holttinen ainakin voisi pelata molemmissa joukkueissa. Etenijäjokerina voisi pärjätäkin.
+1 #50 Riffixi 19.11.2017 14:17
No nyt alkaa allekirjoittanu tkin käsittämään , miten Mestiksessä pärjää? Katsokaapa mitkä joukkueet siellä keikkuu kärjessä? Pienellä budjetilla voi myös menestyä kun on liigasta yhteistyöseura ja kaikilla noilla on. Ja vielä hyvä maantieteelline n sijainti. Jos perhettä tai tyttöystävää,ni in ennemmin ne jää tuonne kun tulee tänne saakka. Ja kun meidän omat kasvatit eivät ole Mestis tasoa tai valmennus ei saa mitattua tulosta ulos,niin yhtälö on valmis. Piste.
+4 #51 Repe 19.11.2017 14:32
Lainaus Peks1:
Miksei Jokipojat ja Joma voisi tehdä yhteistyötä enemmän? Kuitenkin kaudet on ihan eri aikoihin. Samaa väkeä voisi olla puuhaamassa ottelutapahtumia, olisi puuhaa ympäri vuoden. Holttinen ainakin voisi pelata molemmissa joukkueissa. Etenijäjokerina voisi pärjätäkin.


Miksi Joman tai aiemmin kerran ehdotetun Katajan pitäisi auttaa Jokipoikia? Eiköhän Jomalla ole jo puuhaa jo pelkästään Itä-Länsi tapahtuman vuoksi joiden rinnalla Mestis-ottelut on ihan puulaakipelejä. Katajalla ja joensuulaisella pesäpallollakin oli aikanaan talousongelmia, Jokipojat voisi kysyä miten niistä ongelmista aikanaan selvittiin kyseisiltä seuroilta.
+6 #52 jones 19.11.2017 14:36
Lainaus Riffixi:
Pienellä budjetilla voi myös menestyä kun on liigasta yhteistyöseura ja kaikilla noilla on.


HIFK ja Blues juniors etsii yhteistyöseuraa Mestiksestä. Ei kun vaan menestystä hakemaan!

Jokipoikien punainen paita on helppo muuttaa HIFK:n suuntaan ja pieni HIFK:n logo istuu kivasti Ärjyn rinnalle.

Nykyiset Mestikseen riittämättömät omat kasvatit voi siirtyä Koplaan ja tilalle Blues Juniorsista HIFK:lle kelpaamattomat jämät.

Jokipoikien valmentajankin tehtävät helpottuu, kun ei itse tarvitse päättää kuka pelaa ja miten paljon.

Helppoa, ei kun luuria kouraan ennen kuin joku kerkeää ensin.
+1 #53 Peks1 19.11.2017 14:55
Nyt Jokipojat rajoja rikkomaan ja seuraavaksi valmentajaksi Tatjana Tikhonov. Haluis valmentaa miesten joukkuetta, mutta ennakkoluulojen takia kukaan ei ole vielä ottanut.

https://www.is.fi/jaakiekko/art-2000005455756.html
+5 #54 JTK 19.11.2017 18:56
Kävin kattomas paria matsia tänään ja ensin C-nuoret voitti Pelicansin jatkoajalla 4-3. Pelicans kerkesi käydä välillä jo 0-2 johdossa, mutta sitten Jokipojat pääsi peliin mukaan. Voittomaalin teki Juho Juvonen ylivoimalla. B-nuoret hakivat myös voiton jatkoajan kautta lukemin 3-2 Pelicans Akatemiasta. Ratkaisun iski Sami Lappalainen.

A-nuoret haki voiton Lekistä vielä pidemmän kaavan kautta VL-kisan jälkeen lukemin 3-4. Leki johti ottelua pariin kertaan, mutta lopulta ratkaisun iski meille "rankkereilla" Ville Sivonen.
#55 rooope 19.11.2017 21:25
Kyllä Hifk yhteistyöseurak si. Jokp joukkueessa on yksi kentällinen puhtaasti KOPLAN pelaajia.Pienel lä budjetilla menään hyvä,mutta jos yleisö jättää joukkueen on taas konkka valmis!
#56 Peks1 19.11.2017 23:11
JoKP:n eka pääsarjapeli kotona. Fööni tasoitti kolmannessa erässä :)

https://www.urheilumuseo.fi/Portals/47/Arkistotiedostot/2720/2720_SUa_SJKL_ottelupöytäkirjat_mestaruussarja_1971_1972_p8.jpg
+1 #57 JTK 20.11.2017 08:05
Hienoa, että porukka alkaa lämmetä tälläkin palstalla Liiga-yhteistyö lle. Tähän asti, kun olen asian puolesta liputtanut, niin vastaan on tullut täysi tyrmäys. Ei Jokipojista koskaan tule mikään pelkkä farmi, sitä on turha pelätä.

Kyllä tässä tilanteessa missä Mestis on ylipäätään, kannattaa harkita kaikkia vaihtoehtoja. Luulen, että yhteistyö lisäisi myös kiinnostusta Jokipoikia kohtaan, niin pelaajien kuin yhteistyökumppa neiden taholta. Yhteistyö olisi selkeä merkki myös ulospäin, että toimintaa kehitetään entisestään.

Runko omista pelaajista ja muutamista hyvistä vahvistuksista ja lisäksi nuoria ja nälkäisiä Liigakynnyksell ä olevia lainapelaajia. Sopiva ja toimiva yhdistelmä.

Pelaajabudjetin kannalta yhteistyö ja lainapelaajat ovat myös hyvä ratkaisu, koska lainaukot ovat Liigaseuran palkkalistoilla . Pitäis valita sellanen seura kummpaniksi, jonka kanssa yhteistyö on luontevaa. No nää on näitä, mutta hyvähän näistä on keskustella. :)
+6 #58 113348 20.11.2017 12:30
Huonol näyttää, nythän koko Joensuulainen kiekkoyhteisö on täysin hajallaan, omat junioritkaan eivät enää käy katsomassa pelejä. Tämä johtuu nykyisestä yhteistyö-polit iikasta juniorien kanssa, mikä on erittäin surullista. Nythän siinä käy niin ettei katsomossa ole myöskään junioreiden: ukit,mummit,sis kot, veljet,isät,äid it....jne. Mestis pelaajat ovat kyllä ihan yhtä suuria idoleita junioreille, kuin ennenkin, siitä ei ole kysymys. Nyt pitäisi saada ensimmäisenä juniorit ja edustus puhaltamaan yhteen hiileen !!
terveisin: huolestunut Ärjysydän
+1 #59 Raadollinen 20.11.2017 12:53
Tapaus viimekauden yhdessä kotipelissä:
Istuin pelaaja-aitioid en takana hiukan lähempänä kotijoukkuetta keskiriveillä.
Kolmannessa erässä kotijoukkueen aition yläpuolelle tuli joukko pikku junnuja ilmeisesti harjoitusten jälkeen Jokipoikien asuissa katsomaan suosikkejaan ja heidän esityksiään mahdollisimman läheltä.

Mutta mitä teki sitten rotevahko vanhempi naispuolinen järkkäri liivien antamassa valtabuustissa...
Ajoi nämä fanittajat pois katsomosta!
He eivät millään tavalla häirinneet ketään!

Pyysin järkkäriä, että anna poikien olla.
Eivät kuuleman ole maksaneet ko. katsomoon lippua, niin heidä paikka ei ole siinä.

Annoin tämän jääkiekkokulttu urista ja pikkupelaajille tärkeästä pelaajien fanittamisesta mitään ymmärtämättömän isokokoisen pikkusielun kuulla kunnia silläkin uhalla, että hän poistaisi minut katsomosta.
Olin todella surullinen poikien puolesta.

Näin pidetään yllä yhtenäistä seurahenkeä!
+3 #60 Turre 20.11.2017 13:30
Samaa olen minäkin miettinyt kun olen sen naispuolisen järkkärin touhua kattonut. Ei olis keneltäkään ollut pois jos ne junnut siinä istuneet.
Nyt kun ei junnutkaan pääse jäsenkortilla matseihin niin sillä järkkärillä loppuu hommat :-D.
#61 selästä taklaaja 20.11.2017 15:00
Näinhän se vain tosiasia on kuten JTK edellä kirjoitti. Itse olen ollut samaa mieltä jo muutamia vuosia. Ja näinä muutamina viime vuosina Jokipojat on tippunut mestiksen kärkiporukoista . Haaveilkaa ja spekuloikaa nyt siitä liigapaikasta omilla junioreilla, mutta kun eivät ne nosta sinne ainakaan Suomi-sarjasta. Viime kaudella ei karsinnat olleet kaukana ja nythän tilanne näyttää vielä paljon huonommalta kuin vuosi sitten. En minä mitään piruja halua maalailla seinille, mutta voidaanhan asioita ajatella myös realistisesti.. .
+3 #62 Pera 20.11.2017 15:01
"Liiga - yhteistyö" , hienompi nimi Farmi - seuralle ?
#63 peluuri 20.11.2017 15:41
Variksen potkuja vaativia pyydän nimeämään edes 1 mestisjoukkueen , jonka pelaajamateriaa li on Jokipoikia huonompi. Niinpä..
+5 #64 selästä taklaaja 20.11.2017 16:18
Lainaus peluuri:
Variksen potkuja vaativia pyydän nimeämään edes 1 mestisjoukkueen, jonka pelaajamateriaali on Jokipoikia huonompi. Niinpä..

En ole vaatimassa mitään potkuja enkä edes arvostelemassa toisten joukkueiden kokoonpanoja. Jokipojat menetti viime kaudella jotenkin onnistuneet pelaajansa pois luettuna Larinmaa, Lehtinen ja Uski. Ainakin osittain Hokin konkurssin myötä saatiin muutamia varsin kovia mestistason pelaajia. Myös maalivahdit ja lähes kokonaan uudistunut puolustus oli mielestäni varsin hyvää mestistasoa...J a niiden viime kauden jatkajienhan olisi mielestäni pitänyt nousta juuri nyt oikealle tasolle...Nyt kun peliaikaa on tullut niin silloinhan niiden omien junnujen on otattava se vastuu. Mielestäni tuolla materiaalilla voitaisiin olla korkeammallakin kuin taistelemassa sarjapaikasta.. .
-1 #65 Raadollinen 20.11.2017 16:27
Jos Liiga on jo tunnustettu kasvattaja sarjaksi, niin mikä Mestis sitten on?

Joukkueesta riippuen jäähdyttely tai kasvattaja sarja.

Olisiko syytä yhdistää pelaajayhteisty ö esim. Kuopion kanssa ja saada Joensuuhun houkuteltua kasvatettavaksi nuoria pelaajia ja ehkä joku nuori nälkäinen valmentaja.

Ruohomaasta kasvoi Joensuussa täysverinen liiga kiekkoilija.
Saku Mäenalanen käynyt lainalla ja nyt kuuluu Kärppien vakio miehistöön.
Keupassa pelaava Sebastian Kauppilakin oli aikanaan Joensuussa kehittymässä.

Tuollaisia kavereita kaivataan ja heitä olisi varmasti helpommin saatavilla, jos polku johtaa liigaa kohti.
#66 jones 20.11.2017 17:18
Minun viesti yhteistyösopimu ksista oli kirjoitettu kieli poskella.

Olen edelleen ja aina farmisopimuksia ja farmiseuraksi alentumista vastaan. Jos se päivä koittaa, niin silloin loppuu tämä vähäinenkin seuraaminen. Pelaajia voi lainailla ilman farmiseuraksi alentumista, jos lainapelaaja ei vaan tule erityisin ehdoin varustettuna esim. vaaditulla peliajalla.

Ja luulen että farmisopparin jälkeen kannattaa kysellä saako uuteen harjoitushallii n katsomoon tilaa 500 katsojalle...to sin eipä tuo enää kaukana ole muutenkaan.

Noista katsojamäärien ilmoittelusta, niin niissähän on mukana se liiton pakottama +200?, josta viime kaudella mainittiin. Joten selittää myös ilmoitetun määrän ja paikallaolijoid en kohdantaa.
-3 #67 Riffixi 20.11.2017 21:58
Ja jos seuraatte aktiivisesti uutisointia muiden mestisseurojen kooonpanomuutok sista,niin huomaatte eron Jokipoikiin. Useat seurat paikkaavat loukkaantumisia lainapelaajilla . No,siellä ei tietysti ole omaa A- junioritoiminta a sillä tasolla kuin täällä,mutta jos halutaan pelata Mestistasolla,n iin meidän omat kasvatit ovat lähempänä suomisarjaa. Holttisen, Hukkasen, Rissasten, Halosen ( toki loukkaantumisia ) ja Lahtisen tasonnostoa on odoteltu,mutta turhaan. Pike Pikkaraista on ikävä. Hän sai tuntemattomista talenteista omalla koirakoulullaan oivia pelimiehiä.
-2 #68 odens 20.11.2017 22:12
Joo no sen farmi homman voi samantien unohtaa.Ei kiinnosta Joensuun tason kiekko kylässä ikinä sellainen pelleily pelaajien tyttöystäviä ja paria hörhöä laajemmalle. Koittakaa nyt muutenkin olla vähemmällä itkemisellä eihän tätä pysty perkele lukemaan. Jos niin kamalan pahasti vituttaa Jokipoikien otteet niin aina voi mennä Kalja koplan eli jääkiekko väen kesken Mehtimäen Olut-Seuran matsiin istuskelemaan. Saa olla rauhassa eikä tarvitse murehtia omien junioreiden otteita tai sitä että oltiinko sinne sujettuun liigaan nyt justinsa nousemassa vaiko eikö.
+1 #69 Peks1 20.11.2017 22:20
Noista mainituista Riffixin kanssa samaa mieltä muuten, mutta minusta Halonen on kuitenkin jo tärkeä runkopelaaja. Pike pitäisi saada takaisin Stiga-kiekkoine en.
+2 #70 jones 20.11.2017 23:02
Lueskelin hankesuunnitelm aa 16.11.2017 jonka mukaan ollaan nyt etenemässä.

Bongasin paljon mielenkiintoista.

A) Kopla aloittaa junioritoiminna n

Lainaa:

Kaupungin toinen jääkiekkoseura Kiekkokopla on ilmoittanut suunnittelevansa junioritoiminna n käyn-
nistämistä. Liikuntapalvelut on kehottanut seuraa harkitsemaan junioritoiminna n käynnistämisen ajoittamista
uuden harjoitusjäähallin valmistumisen yhteyteen.
B) Kilpahalliin suunnitellaan lisää remppaa, kun harjoitushalli 2 on valmis.

Lainaa:
Kilpahallin urheilutilat vaativat täydellisen peruskorjauksen muutaman vuoden kuluttua, jolloin harjoitusjää-
halli 2 tilat tulisi olla käytettävissä toiminnan jatkamiseksi tauotta.
Eli, 2019-2021 mahdollisesti alkaa tapahtumaan lisää.

Ekavaihe hankesuunnitelm asta hyväksytty tänään yksimielisesti.
+1 #71 JTK 21.11.2017 13:22
Jep, hankesuunnitelm an etenemisestä on juttu tämän päivän Karjalaisessa. :)

Paukku ei ole näköjjän tänään Sportin kokoonpanossa. Hän pelasi kaksi peliä tehden tehot 0+1. Iilahti ei ole vielä tänäänkään Sportin kokoonpanossa.
-1 #72 rizee 21.11.2017 16:15
Lainaus JTK:
Iilahti ei ole vielä tänäänkään Sportin kokoonpanossa.

Ompa tosi hyvä, että pääsivät Olkkosen ohella liigaan. Pelejä ei saa juurikaan alle ja kehitys sakkaa, niinkuin kävi Jessellekin.
-2 #73 Riffixi 22.11.2017 16:21
Kyllä tällä palstalla on jo kauan ollut luetun ymmärtämisessä puutteita.
Heikkoihin yleisömääriin vaikuttavat tekijät ,joista yksi on hallin viihtyisyys.

Ps. Onhan tuossa Heinolan rosterissa Henri Heino

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste