Harald Jokipoikien maalinsuulle

Jokipoikien maalivahtiosasto täydentyy Joonas Haraldilla. 21-vuotias Harald on tällä kaudella torjunut niin Lahden Pelicansin A-junioreissa kuin myös Heinolan Peliittojen maalilla. Lahdessa syntynyt Harald on SM-liigaseura Pelicansin kasvatti. Haraldin sopimus on mallia 1+1.

 

Viime torstaina Jokipojat tiedotti maalivahti Jonathan Iilahden siirtymisestä Liigaseura Vaasan Sportiin. Iilahtea paikkaamaan Jokipojat on palkannut Joonas Haraldin.

Harald on kuluvalla kaudella pelannut viisi ottelua Heinolan Peliittojen maalilla. Hänen torjuntaprosenttinsa on noissa otteluissa ollut 85,25% ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,6. 

Harald on pelannut tällä kaudella myös Mehtimäellä. 4.10 pelatussa ottelussa Jokipoikien ja Heinolan Peliittojen välillä Harald oli Peliittojen maalilla kaksi jälkimmäistä erää torjuen 14 kiekkoa ja päästäen yhden taakseen.

Pelicansin junioripolun läpikäynyt Haraldilla on vyöllään myös yksi liigapeli viime kaudelta. Lisäksi hän pelasi viime kaudella yhden ottelun lainapestin Espoo Unitedin riveissä.

Haraldin tämän kauden sopimus Pelicansin kanssa saatiin purettua yhteisymmärryksessä kaikkien osapuolten kesken. Jokipojissa hän pelaa tämän kauden loppuun asti, ja uusi sopimus sisältää option tulevasta kaudesta. Sopimuksessa ei ole liiga- tai ulkomaanpykälää.

– Iilahden lähdön jälkeen meillä oli pöydällä puolenkymmentä vaihtoehtoa uudeksi maalivahdiksi. Kun selvitimme taustoja enemmän, Joonas osoittautui näistä parhaaksi valinnaksi, Jokipoikien pelaajakoordinaattori Mika Martikainen kertoo seuran tiedotteessa.

– Kyseessä on ison potentiaalin omaava nuori ja lupaava maalivahti, joka on harjoitellut Liiga-joukkueen mukana ja jolle on kertynyt jo kokemusta Mestiksestä.

Joonas Harald saapuu Joensuuhun tänään sunnuntaina ja hyppää mukaan joukkueen vahvuuteen heti maanantaiaamun harjoituksissa. Seuraavan ottelunsa Jokipojat pelaa keskiviikkona 15.11. kotihallissaan Mehtimäellä Imatran Ketterää vastaan.

Kommentit   

+5 #1 möly 12.11.2017 12:12
Tervetuloa Joensuuhun. :)
+5 #2 jones 12.11.2017 13:02
Hyvä hankinta backupiksi ja kehittymään. Sopimus myös loistava.

Nyt sitten pakkia rosteriin myös.
+4 #3 lerski11 12.11.2017 13:26
Tero Konttisella ei taida olla sopimusta mihinkään.
+5 #4 päätykatsomo 12.11.2017 13:41
No niin, loistavaa, nuori kaveri kehittymään, paljon samoja ominaisuuksia kun Ratilaisella joka lähti Jokereihin. Lyö itsensä läpi jokipojissa :) Nyt vaan tosiaan sitä top3 pakkia hakemaan, pitäis olla kova ykköskorin äijä. Ja maalintekijää kaivataan myös. Ottaisin loppukaudeksi Huhtasen jos ei enää vantaalla pelaa. Oli viime kaudella loistava, en käsitä miksei sopimusta jatkettu. Kai ne julkaisee jotain- joskus, onko kellään mitään tietoa? Ens viikolla 2 kotipeliä, olis tärkeet pinnat jaossa. Pitäs ottaa nyt toisella kolmanneksella ennen joulua kyllä kärkeä kiinni, voipi muuten alkuvuonna olla hikistä edes pleijaripaikka. .
+8 #5 rizee 12.11.2017 14:05
”Sopimuksessa ei ole liiga- tai ulkomaanpykälää.”

Tämä oli tärkein. Tervetuloa Harald.
+2 #6 Repe 12.11.2017 14:28
Joonaksen tilastolukemat: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=92171
+5 #7 Riffixi 12.11.2017 15:09
Tätä maalivahtihanki ntaa ei ole sitten noteerattu paikallismedias sa mitenkään.
Konttinen ei tule kun se maksaa...
+4 #8 JTK 12.11.2017 16:00
Nuoresta iästään huolimatta Harald on jo pitkään kuulunut Pelicansin organisaatioon, mutta ihan se lopullinen läpimurto seuran pelaavien kärkiveskareide n joukkoon ei ole onnistunut. Toki seurassa onkin ollut aina kovat veskarit, joten vaikea sieltä on paikkaa ottaakaan.

Lupaava kaveri ja nuorikin mikä on pirun hyvä homma Jokipoikienkin kannalta, sillä kaverilla on varmasti vielä nälkää ja halu näyttää ja mennä urallaan etiäpän. Hyvä haku Martikaiselta ja hyvä valinta myös Haraldilta tulla hakemaan nostetta uralleen Jokipojista. Tervetuloa seuraan ja tsemppiä matseihen.
+5 #9 möly 12.11.2017 20:24
Joku muukin avautuu suljetulle liigalle.

http://www.tutohockey.fi/fi/uutisarkisto/uutiskatsaus-keskustelua-suljetuista-sarjoista-ja-sarjajarjestelmista
+5 #10 Eastside22 12.11.2017 23:18
Rajallisella budjetilla hyvä hankinta . Ennemmin kehityskelponen nuori , kun vanha raato ja kun ottaa huomioon meidän hyvän valmennukseksen ......

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste