Vaisu päätöserä Jokipoikien turma

Vaisu päätöserä Jokipoikien turma
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Vaisu päätöserä Jokipoikien turma
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Vaisu päätöserä Jokipoikien turma
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Vaisu päätöserä Jokipoikien turma
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–K-Vantaa 1–2 (0–0, 1–0, 0–2)

Jokipojat kärsi perjantai-iltana sarjakauden toisen kotitappionsa, kun kaikki kauden vieraspelinsä voittanut Kiekko-Vantaa oli Mehtimäellä täpärästi parempi. Sarjakärkeen noussut K-Vantaa lähti kamppailuun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta kahdessa ensimmäisessä erässä Jokipojat olikin hallitsevampi osapuoli. Maalinteko oli kuitenkin jälleen tuskaista, ja ainoa onnistuja oli Samu Pitkänen ylivoimalla toisen erän lopussa. Päätöserässä Kiekko-Vantaa sai otteen pelistä ja tuli ensin hivenen onnekkaalla osumalla tasoihin. Voittomaalin iski Janne Kivilahti ylivoimalla erän puolivälissä. Jokipoikien maalilla Timo Niemi pysäytti kiekon 23 kertaa, kun toisessa päädyssä Jani Kautto sai venyä 31 torjuntaan.

 

Otteluraportti

Jokipojat esitti Kiekko-Vantaata vastaan kaksi erää ehkä toistaiseksi kauden parasta pelaamistaan. Ainoa asia, joka esti pisteiden jäämisen susirajalle, oli Jokipoikien heikko viimeistely.

Ensimmäinen erä sujui ärjypaitojen hallinnassa. Joukkueen hyökkäyspeli näytti raikkaalta, ja kaikki hyökkäysketjut saivat aikaiseksi painetta Kiekko-Vantaan maalille.

Oikeastaan ainoa asia, mikä jäi Jokipojilta ensimmäisessä erässä tekemättä hyvin, oli maalipaikkojen hyödyntäminen. Loistavia tontteja verkon heilutteluun oli ensimmäisessä erässä puolenkymmentä.

Kiekko-Vantaan maalilla ollut Jani Kautto pomputteli kiekkoja yllättävänkin paljon, mutta viimeisimmän terävyyden puuttuessa ärjypaitojen viimeistelyssä ei ensimmäisessä erässä nähty maaleja.

Myös toisessa erässä Jokipojat hallitsi kaukalon tapahtumia. Joukkue sai aikaiseksi pitkiä hyökkäyspään pyörityksiä.

Toisen erän hyökkäyspään lyhyen vaihtomatkan ansiosta Jokipojat sai vaihdettua tuoreita jalkoja painetta jatkamaan.

Erityismaininnan hyvästä hyökkäyspelistä ansaitsee Jokipoikien neloskenttä Miro Väänänen-Eetu Rissanen-Teemu Holttinen.

Jokipojat pystyi toisessa erässä tuottamaan laadukkaita maalipaikkoja, mutta vierailijoiden maali oli kuin noiduttu.

Erän lopussa saadun ylivoiman aikana kiekko vihdoin ja viimein upposi Kauton selän taakse.

Tuukka Rajamäki toimitti kiekon maalin nurkalle olleelle Samu Pitkäselle, joka pyöräytti kiekon maalin eteen. Sieltä se pomppi pelaajien varusteiden kautta lopulta sisään.

Myös vierailijoilla oli erässä muutama paikka, mutta tolppaa lähemmäksi lohipaidat eivät saaneet kiekkoa toimitettua.

– Aika mankelissa oltiin ensimmäiset puolitoista erää. Ei oikein hippaa keritty sanoa, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Pasi Arvonen kertasi.

– Kyllä me hyvin tultiin peliin. Toisen erän puoleenväliin mennessä olisi pitänyt pystyä tekemään joku maali, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis harmitteli.

Kolmas erä käynnistyi tasaisesti. Kiekko-Vantaa tasoitti ottelun maalin eteen toimitetun kiekon kimmotessa pelaajan luistimesta sisään.

Erä eteni tasaisissa merkeissä, ja Jokipoikien ottaessa hyökkäyspään jäähyn, Kiekko-Vantaa käytti paikkansa. 

Jokipoikien yli-innokas alivoimapelaaminen kostautui Kiekko-Vantaan Janne Kivilahden päästessä laukomaan vapaasti kiekon hyvältä sektorilta sisään.

Kiekko-Vantaalle tarjoutui vielä muutama hyvä paikka lisätä johtoaan, mutta Niemi oli Jokipoikien maalilla vakuuttava.

Jokipoikien kiri ei päässyt missään vaiheessa käynnistymään kunnolla. Kiekko-Vantaa pelasi lopun pelistä viisaasti pitäen Jokipojat poissa hyviltä maalipaikoilta.

– Kahden erän jälkeen joukkueen jalka alkoi pikkuhiljaa heräilemään. Maalivahti pelasti muutaman selkeän paikan. Kautto oli tänään erinomainen. Kuitenkin jaksettiin puolustaa vaikeilla hetkillä. Pelattiin mielestäni todella hyvä kolmas erä, Arvonen sanoi.

– Kova päivä meillä. Minun mielestäni ammattiurheiluun ei kuulu istua kuutta tuntia bussissa ja sitten yrittää tuon tasoista kotijoukkuetta vastaan isossa kaukalossa rimpuilla. Tästä on hyvä oppi koko joukkueelle ja organisaatiolle, jos meinataan keväällä pelata pitkään, hän jatkoi.

– Laatupaikkoja meillä oli 14 koko ottelussa. Toki loppua kohti ne vähenivät. Sanoin äsken kopissa, että päät ylös. Jos noin jatketaan, niin ei siellä aina ole Kautto vastustajan maalissa, Varis lohkaisi.

– Pikkuisen risuja: saatiin kolme jäähyä, ja kaikki tulivat hyökkäyspäästä. 50 metriä on Niemen maaliin matkaa, niin ei siellä hyökkäyspäässä parane ottaa jäähyjä. Jäähystä ottelun ratkaisu tuli, hän jatkoi.

– Harmittava tappio. Ei tässä auta jäädä murehtimaan. Aamulla lähdetään ajelemaan Keuruulle, ja siellä on uusi mahdollisuus, Varis viittasi huomiseen vierasotteluun, jossa vastaan asettuu toinen sarjan kärkijoukkeista.

 

Maalit ja syöttäjät

38.06 Samu Pitkänen (Tuukka Rajamäki, Fabien Bourgeois) 1–0 yv.
45.02 Alex Levänen (Joakim Kukkonen, Tuomas Huhtanen) 1–1
50.01 Janne Kivilahti (Juha Tarkkanen, Joona Harjama) 1–2 yv.

Maalivahtien torjunnat

Timo Niemi, Jokipojat 8+6+9=23 (poissa 59.11–60.00)
Jani Kautto, K-Vantaa 14+10+7=31

Rangaistukset

Jokipojat 3x2 min = 6 min
K-Vantaa 3x2 min + Harjama 10 min = 16 min

Yleisöä: 1 198

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 11 Ville Halonen – 28 Timo Hiltunen
23 Mika Koivisto – 88 Oskari Lehtinen  – 91 Joonas Larinmaa
16 Jesse Paukku – 44 Samu Pitkänen – 17 Teemu Väisänen
21 Miro Väänänen – 22 Eetu Rissanen – 50 Teemu Holttinen
 
77 Lassi Raitanen – 10 Jani Ollitervo
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois
 6 Joni Muranen – 3 Wiljami Kupiainen
 

31 Timo Niemi

(35 Riku Lindroos)

 

Heilin tähdet 

*** Timo Niemi

Aiemmissa peleissä Niemi ei ole päässyt odotetulle tasolleen, mutta Kiekko-Vantaata vastaan nähtiin tuttua hyvin torjuvaa Niemeä. Varsinkin kolmannessa erässä esitti muutaman komean torjunnan, jonka myötä Jokipojat pysyi mukana taistelussa pisteistä.

** Lassi Raitanen

Raitanen oli jälleen kerran puolustuksen paras kiekollinen pelaaja. Hyvän kiekollisen pelin lisäksi esitti myös kaksi ottelun komeinta ja ennen kaikkea puhdasta taklausta.

Jani Ollitervo

Ollitervokin alkaa vähitellen pääsemään sille tasolle mitä miehestä odotettiin. Muodosti Raitasen kanssa ehdottomasti parhaan pakkikaksikon Kiekko-Vantaata vastaan. Nautti myös valmennuksen luottamusta kellottaen eniten peliaikaa koko joukkueesta.

 

Otteluennakko

Jokipoikien tämän viikon otteluohjelma sisältää niin koti- kuin vierasottelun. Perjantaina kotikaukalossa vastaan asettuu sarjakakkonen Kiekko-Vantaa, eikä lauantain vastus ole yhtään sen helpompi, sillä vierasottelussa Keuruulla vastaan asettuu tämän hetkinen sarjaykkönen KeuPa HT. Jokipoikien kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa hyökkääjät Jimi AavikkoTeemu Lahtinen ja Oula Uski sekä maalivahti Jonathan Iilahti. Hyökkääjä Mika Koivisto tekee paluun kokoonpanoon oltuaan poissa edellisen viikonlopun ottelut. Ärjypaitojen maalilla aloittaa Timo Niemi.

Jokipoikien edelliset pelit olivat revanssiviikonlopun matsit Iisalmen Peli-Karhuja vastaan. Perjantaina voiton vei IPK puhtaasti lukemin 4–0, mutta lauantain kotipelissä Jokipojat sai revanssin maalein 5–2.

Lauantain koitos oli kahden ottelun ajaksi ärjypaitaan paluun tehneelle Juuso Akkaselle 500. Mestiksen runkosarjaottelu.

– Onnistuttiin maalipaikoissamme ja puolustettiin omaa keskustaamme hyvin eikä annettu vastustajalle maalipaikkoja. Pelissä on edelleen paljon kehittämistä. Hyvä voitto, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa.

Jokipojat sai lauantain pelissä kauan kaivattua maalintekovoimaa useammalta kentälliseltä. Aiemmissa peleissä joukkueen maalinteko kasautui Oula Uskin johtamalle vitjalle.

– Onnistumisia tuli useammalle pelaajalle, mitä ollaan vähän kaipailtukin. Se oli pelaajille hyvä juttu. Hyvä niin, että löytyy lisää pelaajia, jotka pystyvät ratkomaan maalineduspelejä.

Jokipojat ja Kiekko-Vantaa ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana kertaalleen Vantaalla. Lokakuun puolessavälissä mitellyssä ottelussa Jokipojat viimeisteli lohipaitoja laadukkaammin vieden voiton lukemin 4–1.

– Silloin pelasimme viidellä viittä vastaan yhden kauden parhaista otteluistamme. Kun Vantaa sai paikkoja, niin olimme vähän kiekon kanssa huolimattomia, Jouni Varis sanoo.

Kiekko-Vantaa kärsii tällä hetkellä loukkaantumissumasta. Joukkue on palkannut viime kaudella Jokipojissakin hyökänneen Tuomas Huhtasen täksi viikoksi paikkaamaan loukkaantumisia.

Viime kaudella Jokipojissa 19 otteluun tehot 7+2 tehnyt 30-vuotias Huhtanen on pelaajaprofiililtaan voimahyökkääjä, jonka taklaukset ja kova työnteko illasta toiseen ovat miehen tavaramerkkejä.

Pasi Arvosen (Kiekko-Vantaan päävalmentaja) kanssa kun juttelin hänen joukkueensa harjoitusryhmästä, niin heillä oli kahdeksan Jokereiden KHL-miestä, oman joukkueen pelaajat ja sen lisäksi he pystyvät vielä hankkimaan lisääkin, joten laadukas joukkue siellä on pelaajarintamaltaan, Varis toteaa.

Jokipojat on keskittynyt alkuviikon harjoituksissaan peruspelaamisen laadun parantamiseen.

– Viidellä viittä vastaan -peliä ja erikoistilanteitakin harjoittelemme lähes päivittäin jollain muotoa. Peliä pyrimme saamaan paremmaksi ja paremmaksi. 

– Olen katsonut videolta paljon muiden joukkueiden pelejä, niin on siellä muillakin joukkueilla pelaamisessa parantamista, joten emme ole onneksi ainoita, Varis naurahtaa.

– Aina se vaihtelee, että miten yksittäinen peli lähtee etenemään. Niin peleissä, harjoittelussa kuin päivittäisessä tekemisessä on valmistautumisen merkitys valtavan suuri.

– Parhaina päivinä mikä hyvänsä Mestiksen joukkue voi olla tämän sarjan paras. Mutta miten pystyt pitämään yllä korkeaa tasoa illasta toiseen, niin ainakin me olemme siinä vielä matkalla. Keuruu ja Vantaa ovat nyt parhaiten onnistuneet, Varis viittaa sarjan tämän hetken kärkikaksikkoon.

Viikonlopun pelien jälkeen on edessä puolentoista viikon maajoukkuetauko. Alkuviikon Jokipojat treenaa yhdessä, ja pienen huilin paikka on loppuviikosta.

– Loppuviikosta annetaan pelaajille hiukan taukoa. Alkuviikosta koneet ajetaan alas. Sen verran olen oppinut, että jos harjoittelu lopetetaan heti pelin jälkeen, niin ei mene kuin kaksi päivää, ja puhelin alkaa soimaan, että pelaajat ovat kipeänä.

– Maanantaina ja tiistaina harjoitellaan kahdesti. Keskiviikko ja torstai pojilla on omatoimipäivä. Perjantaina on kevyttä jumppaa. Pyritään että tulisi loiva lasku eikä töksäytettäisi taukoa heti päälle, Jouni Varis kertoo.

– Osa pelaajista on ollut kovalla rasituksella. Jos kerralla heittäytyy lepäämään, niin kroppa reagoi ihmeissään, että mitäs nyt tapahtui, kun rasitusta ei tulekaan. Varsinkin kun kelit ovat mitä nyt ovat, niin pyritään siihen, ettei nyt sairastuttaisi, Varis toivoo.

– Pääkoppaa on tauon aikana hyvä rauhoittaa. Loppuviikosta on hyvä miettiä muutakin kuin kiekkoa. Maanantaina hypätään taas sorvin ääreen, kun tulee kahden pelin viikko.

Alkukauden erittäin hyvin pelanneen Jokipoikien maalivahti Jonathan Iilahden pelaaminen viikonlopun peleissä on epävarmaa.

– Iilahden pelaaminen on iso kysymysmerkki. Onneksi meillä on Tinke (Timo Niemi). Iilahden tilannetta seurataan päivittäin. Ei lähdetä tässä tilanteessa missään nimessä riskillä kokeilemaan. Nyt on pari peliä ennen taukoa. Sarja on meidän kohdalla vasta alkanut, ja pelejä on vielä valtava määrä edessä, Varis sanoo.

– Vammoja on monellakin pelaajalla, mutta ne eivät haittaa pelaamista. Hyvä niitäkin on tauon aikana laittaa kuntoon. 

Ottelu Kiekko-Vantaata vastaan alkaa kello 18.30.

 

 

Aiemmat kohtaamiset 

Jokipojat–K-Vantaa
2017: 1–2 ja. (playoffs)
2017: 3–4 (playoffs)
2017: 2–5
2017: 1–4
2016: 4–2
2016: 2–0
2014: 4–2
2014: 3–6
2013: 3–2
2013: 1–4
2012: 4–2
2012: 5–1
2011: 2–4
2011: 3–4 ja.
2010: 3–1
2010: 2–1 (playoffs)
2010: 3–1 (playoffs)
2010: 6–1
2009: 3–2 ja.
2008: 5–2
2008: 3–4 rl.
2008: 3–4 rl.
2007: 2–4
2007: 6–2
2006: 5–4
2005: 3–1
2005: 2–4
2004: 3–2
2004: 3–5
2001: 4–5 ja.
2000: 1–2

Saldo: 16–0–15 (maalit 95–87)

K-Vantaa–Jokipojat
2017: 1–4
2017: 5–1 (playoffs)
2017: 3–1 (playoffs)
2017: 0–1 vl.
2016: 1–4
2015: 6–4
2015: 3–4 ja.
2014: 1–4
2013: 2–4
2012: 3–2 vl.
2012: 2–4
2012: 6–7 vl.
2011: 3–5
2011: 2–3
2010: 3–6
2010: 2–4 (playoffs)
2010: 2–5
2009: 4–5
2009: 1–2
2008: 5–3
2007: 2–0
2007: 0–4
2007: 3–5
2006: 2–5
2006: 6–0
2005: 3–3
2005: 6–2
2004: 3–2
2001: 0–1
2000: 7–1

Saldo: 10–1–19 (maalit 87–96)

Kommentit   

+2 #1 JTK 02.11.2017 19:41
Jokipoikien entisestä pelaajasta Tobias Salmelaisesta juttua Karjalaisessa. HIFK palkkasi hänet uudeksi urheilujohtajek seen. Muistan hyvin, kun kaveri pelasi täällä ja teki kyllä hyvän vaikutuksen.
+3 #2 Peks1 02.11.2017 19:50
Iilahdesta puolestaan olisi juttu Vasabladetissa 26.10. Mutta juttu on maksumuurin takana, joten ei pääse edes kokeilemaan ruotsin taitojaan.
+3 #3 JTK 03.11.2017 08:31
Jokipoikien kasvatista Ketterän Toni Jalovaarasta juttu Mestiksen sivuilla. Hän näyttää esimerkkiä jääkiekon ja opiskelun yhdistämisestä. Hienoa! :)

Toivottavasti tänään nähdään viihdyttävä ja tasainen matsi sekä pisteenä i:n päälle pisteet jäisivät tänne. Jokerit viritteinen K-Vantaa luulis sytyttyvän niin pelaajat kuin katsojatkin. Itsekin pääsen eka kerran tällä kaudella livenä katsomaan matsia.

Huhtanen nähdään vaihteeksi Mehtimäellä ja toivottavasti Ratilainen on vieraiden maalilla niin näkisi hänetkin pitkästä aikaa tosi toimissa.
+2 #4 Peks1 03.11.2017 11:33
Tulevaisuuden visio: Jalovaarasta sitten uran jälkeen Liiga-Jokipoiki en toimitusjohtaja .
+2 #5 JTK 03.11.2017 12:34
Ratilainen ei ole lohipaitojen mukana. Harmi! Ainakin seitsemän äijää on vierailta sairastuvalla, mutta varmasti kova iltapuhde tulee isännille, sillä K-Vantaa on voittanut kaikki kuusi vierasotteluaan ilman pistemenetyksiä . Eiköhän katkaista tämä putki tähän iltaan! Tsemppiä äijille illan matsiin!!! :)
+3 #6 Peks1 03.11.2017 13:06
Paukku puuttuu kokoonpanosta?
-1 #7 Peks1 03.11.2017 14:52
Tuossa kun vähän googlettelin, niin huomasin, että ainakin Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Lappeenrannassa , Kuopiossa on tulossa toinen toistaan hienompia (jopa satojen miljoonien) urheiluareenoit a jääkiekkoa ja muuta käyttöä varten tai sitten vähintäänkin vanhojen jäähallien merkittäviä modernisointeja . Toivottavasti Joensuukin pysyy kehityksessä mukana, suhteutettuna tietenkin kaupungin kokooon.
-1 #8 selästä taklaaja 03.11.2017 15:07
Lainaus Peks1:
Paukku puuttuu kokoonpanosta?

Kuten jo arvasin niin on se Paukku kokoonpanossa. Vantaa on mielestäni tämän sarjan ykkössuosikki yhdessä Tuton kanssa... katsotaan nyt, että miten pisteitä tulee ja kenelle???
-2 #9 Cånde 03.11.2017 21:06
Väisänen? Kiitos hei ja Koplaan mars. Ei tuo niin mitään lisäarvoa joukkueelle. Yksi hyvä syöttö Paukulle lapaan vikassa erässä. Jossain vaiheessa taisin vähän puolustella tuota hankintaa vaan en enää.

Pelihän olisi ollut voitettavissa, vaikka odotukset oli aika maltilliset. Parempaa viimeistelyä olisi huutanut heti ekasta erästä alkaen. Tuurimaalilla kaveri tasoihin ja kamala merkkausvirhe toisessa maalissa.
-2 #10 möly 03.11.2017 21:21
Pelin nähneenä niin ei ole maalintekiöitä. . Nää meidän vahvistukset on tällä hetkellä aivan hupi ukkoja.. Paukulla oikes selkä välittömästi kun kiekon menetti. Takaisin vaasaan.. Jokipjat on tehnyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja.
+4 #11 aku 03.11.2017 21:22
Tänään oli kyllä pisteet tarjolla, peli oli hyvin hallussa, mutta kun ne maalit jäivät tekemättä:(
Paikkoja oli kyllä...
-1 #12 Riffixi 03.11.2017 21:44
Peli pyörii kulmissa ja kiekko omassa lavassa. Mennään luistelemalla yli keskialueen ja toivotaan että kiekko pysyy mukana. Kiekko Vantaa puolustaa helposti tuollaista vastaan. Kun jokipojat saa suuren työn jälkeen maalipaikan niin menee paska housuun. Joukkueesta puuttuu johtajuutta.
+4 #13 Peks1 03.11.2017 21:54
Hyvin pelasi Jokipojat kaksi ekaa erää. Syötöt napsui lapaan ja luistin liikkui. Pakit liikkuivat hyvin. Kupiainen pelasi kuin aina olisi ukkojen peleissä ollut. Ja neloskenttä oli minusta tosi hyvä. Ja Pitkänen on selvästi parantanut. Kolmas erä oli sitten Vantaan, mutta ei siinäkään Jokipojat sillassa ollut. Huonoa ainoastaan maalinteko ja se, ettei tullut pisteitä.
#14 Repe 03.11.2017 22:10
Mutta kuinka monta "laatupaikkaa" Jokipojat pelissä sai siihen maalintekoon? Siihen kun ei lasketa maalivahdin torjuntoja.
-2 #15 Eastside22 03.11.2017 22:48
Pelattiin kauden parasta lätkää , kunnes tuomarit päätti vetää pisteet vantaalle !!
-2 #16 sambialainen heimolaulaja 03.11.2017 23:27
Juu ei kannata työntää päätä persieen, pelissä oli paljon hyvää.
+4 #17 VasenPakki 04.11.2017 00:14
Kuule Eastside ihan omaa tehottomuutta jokipojat hävis!!! Ei ollu tuomareiden vika sulla aina sama selitys. Ja se jatkuva nuija nuija nuija huuto on tosi väsynyttä!!
#18 VasenPakki 04.11.2017 00:15
Mut peli oli voitettavissa ja ois pitäny pystyä pisteet ottamaan. Sarjataulukossa sija 9 nyt. Jone ulos vielä ennen joulua?
#19 Teppana85 04.11.2017 07:35
Voisin veikata, että Jonella mennään tämä kausi kävi miten kävi.
-2 #20 peluuri 04.11.2017 13:43
Eastside oikeassa. Kauden parasta lätkää oli 2 eka erää. Yksittäistä ottelua pitää arvioida sen perusteella, miltä peli näyttää, eikä pelkästään tehokkuutta tai lopputulosta arvioimalla. Myönnän pitempää juoksua arvioimalla, ettei maalintekovoima ole jokipoikien vahvuus ollut.
#21 Riffixi 07.11.2017 08:40
Painetussa Karjalaisessa ei mitään...no,jos pa ne tekee jutun,jossa Immosta myös haastatellaan?

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste