Lehtisen maalit eivät riittäneet

Lehtisen maalit eivät riittäneet
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Lehtisen maalit eivät riittäneet
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Lehtisen maalit eivät riittäneet
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Lehtisen maalit eivät riittäneet
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–SaPKo 2–3 (0–0, 2–1, 0–2)

Jokipojat kärsi perjantai-iltana Mestis-kauden ensimmäisen kotitappionsa, kun sarjan vaisusti aloittanut Savonlinnan Pallokerho haki voiton Mehtimäeltä. Jokipojat johti ottelua toisessa erässä Oskari Lehtisen osumilla jo 2–0 mutta jäi lopulta tyystin pisteittä. Hallitseva mestari kavensi toisen erän lopussa, ja kaksi kolmannen erän puolivälissä syntynyttä osumaa veivät vieraat johtoon. Ottelu oli tasainen ja hyvätasoinen, mutta ärjypaitojen tehot olivat jälleen aivan liikaa Oula Uskin (0+2) johtaman kentällisen varassa. Jonathan Iilahti torjui Jokipoikien maalilla 32 kertaa. Jokipojat jatkaa pelejään heti lauantaina kohtaamalla Hermeksen Kokkolassa.

 

Otteluraportti

Jokipoikien ja SaPKon välinen koitos oli laadullisesti ehkä parasta kiekkoa mitä Mehtimäellä on tällä kaudella toistaiseksi nähty. Joukkueet taistelivat pisteistä todella kovaa, ja tällä kertaa voiton vei pässipaidat paremman viimeistelynsä ansiosta.

– Pitää olla ylpeä joukkueesta. Joukkue taisteli tänään. Viisi pakkia saatiin jälkeille tänään. Pistettiin hyökkääjät sillä lailla ahtaalle, että niiden puolustusmäärä piti olla huipussaan tänään, SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen sanoi ottelun jälkeen.

Ensimmäisen erän alku oli tasainen. Molemmat joukkueet pelasivat erittäin tiivistä puolustuspeliä, eikä erässä maalipaikoilla mässäilty.

Erän edetessä Jokipojat pääsi hiukan niskan päälle. Jokipojat sai erän aikana kiekon kertaalleen maaliin, mutta se hylättiin videotarkistuksen jälkeen.

Jokipoikien erän parhaat maalipaikat olivat Oula Uskin johtamalla ketjulla.

Laituri Joonas Larinmaa pääsi pariin otteeseen hyviltä paikoilta testaamaan SaPKon Roope Urpolahden kestävyyttä hyvältä sektorilta, mutta toistaiseksi Urpolahti oli ohittamaton.

Jokipoikien taklauspeli oli ensimmäisessä erässä hyvää. Jokipojat sai aggressiivisen taklauspelinsä myötä monta kertaa riistettyä kiekon vastustajan lavasta.

Myös toisessa erässä Uskin johtama kenttä oli ehdottomasti Jokipoikien paras hyökkäysvitja.

Hyvä osoitus kentän laadukkaasta työskentelystä oli ottelun avausmaali.

Oman pään aloitusvoiton jälkeen Larinmaa polki vauhdikkaasti hyökkäyspäähän ja antoi nappisyötön Oskari Lehtiselle, jonka tarkka ranne upposi ohi Urpolahden.

Ottelun avausmaalin jälkeen ottelun hallinta siirtyi vierailijoille. Jokipojat oli ajoittain omassa päässä vaikeuksissa SaPKon paineistaessa, eikä Jokipoikien oman alueen kiekollinen peli ollut toivotulla tasolla.

Ottelun toinen maali nähtiin Jokipoikien ylivoiman aikana. Illan hahmon Lehtisen huikea soolosuoritus oli erittäin kaunista katsottavaa hänen luikerrellessa maalin eteen harhautuksen myötä, ja nostaessa kiekon verkon perukoille.

Jokipoikien ilo kesti tosin vain 16 sekuntia SaPKon kaventaessa Mikko Lahtelan hienon suorituksen päätteeksi. Lahtela nappasi ilmassa lentäneen kiekon hienosti haltuunsa ja ohitti Iilahden hyvän viimeistelyn myötä.

– Mielestäni startattiin tänään hyvin ja kaveri pääsi meidän parista virheestä 2–0-johtoon, Räsänen kertasi.

–  Jokipojat oli tänään ihan ok. Toisessä erässä oltaisiin voitu tappaa peli kun johdettiin 2–0. Maalipaikat olivat meille 8–2. Ei mitään hätää pelissä. Vastustaja pääsi 2–1:een kun sai kiekon ilmasta kiinni ja oli vähän onnea, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis sanoi.

Kolmannessakin erässä Uskin johtama kenttä jatkoi hyviä otteitaan.

Lehtinen koki kovia taklatessaan SaPKon Jaakko Lanttaa, jonka maila näytti osuvan tilanteessa Lehtisen naamaan. Jokipojat pääsi tilanteesta ylivoimalle, mutta kaivattua maalia joukkue ei saanut viimeistelyä.

Vierailijoiden viimeistely oli puolestaan kolmannessa erässä hyvällä tasolla joukkueen viimeistellessä kaksi maalia kahden minuutin sisään. 

Jokipojat pääsi vielä erän lopussa hakemaan tasoitusta ylivoimien aikana, mutta edes aikalisä tai maalivahdin pois ottaminen maalilta ei tuonut Jokipojille kaivattua tasoitusmaalia.

– Joukkue päätti, että se taistelee ja taistelikin loppuun asti. Matka jatkuu huomenna, Räsänen summasi.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis otti vahvasti kantaa tuomarityöskentelyyn.

– En voi olla sanomatta tästä tuomarilinjasta. Jumalauta miten paljon saa tulla käsille. Toissaviikolla tulee päähän kohdistunut taklaus, siitä ei tule minkäännäköisiä tuomioita.

– Tänään Lehtiseltä lähti hampaat, ei minkäännäköisiä tuomioita. Jonkun näköinen kunnioitus pitäisi olla meidän joukkuetta kohtaan, että ei tarvitse vastustajan huudella, että me näytellään. Ei näytellä.

– Meillä ei jätkät kyllä hypi. Jos joku rupeaa hyppimään, niin sille kyllä roti löytyy. Mutta tämä linja on ihan järkyttävää saatana. Se on vaan tosiasia, Varis tylytti.

 

Maalit ja syöttäjät

28.15 Oskari Lehtinen (Joonas Larinmaa, Oula Uski) 1–0
36.33 Lehtinen (Uski, Larinmaa) 2–0 yv.
36.49 Mikko Lahtela (Julius Marva, Ville Väinölä) 2–1
49.18 Jaakko Lantta (Rasmus Hämäläinen, Jimi Kuronen) 2–2 yv.
51.04 Toni Henttonen (Lahtela, Niklas Salo) 2–3

Maalivahtien torjunnat

Jonathan Iilahti, Jokipojat 12+9+11=32 (poissa 58.37–60.00)
Roope Urpolahti, SaPKo 9+10+9=28

Rangaistukset

Jokipojat 2x2 min = 4 min
SaPKo 6x2 min = 12 min

Yleisöä: 1 508

 

Jokipoikien kokoonpano


24 Tuukka Rajamäki – 21 Miro Väänänen – 28 Timo Hiltunen
23 Mika Koivisto – 44 Samu Pitkänen – 16 Jesse Paukku
91 Joonas Larinmaa – 12 Oula Uski  – 88 Oskari Lehtinen

61 Lauri Hukkanen – 22 Eetu Rissanen – 50 Teemu Holttinen
26 Teemu Lahtinen

6 Joni Muranen – 74 Fabien Bourgeois 
42 Eppu Rissanen – 41 Akseli Rouhiainen  
2 Roni Viirlas – 10 Jani Ollitervo

30 Jonathan Iilahti
(31 Timo Niemi)

 

Heilin tähdet 

*** Oskari Lehtinen

Voimahyökkääjän viimeistelyssä ei tosiaankaan ollut moitittavaa SaPKoa vastaan. Kahden hienon maalin lisäksi nähtiin jälleen kerran kovia taklauksia ja hyvää kamppailupelaamista.

** Joonas Larinmaa

Kultakypärää päässään pitäneen Larinmaan vikkelyys ja oivaltavuus ovat omalla tasollaan. Hiukan paremmalla viimeistelyllä olisi illan saldona ollut myös maali. Nyt joutui tyytymään kahteen syöttöpisteeseen.

Oula Uski

Uskin johtama kenttä kantaa tällä hetkellä erittäin suurta vastuuta hyökkäystehojen osalta. Saalisti Larinmaan tavoin syöttöpisteet molempiin Lehtisen maaleihin. Uski kellotti peliaikaa yli 22 minuuttia ja kauhoi 19 aloituksesta 11 joukkueelle.

 

Otteluennakko

Jokipoikien kauden ensimmäisen ruuhkaviikon toinen etappi on perjantain kotipeli hallitsevaa mestaria Savonlinnan Pallokerhoa vastaan. Jokipojat on pelannut tähän mennessä kolme kotipeliä voittaen kaikki ottelut kolmen pisteen arvoisesti, joten voitolla SaPKosta on tarjolla neljäs kotivoitto putkeen. Jokipoikien kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa hyökkääjä Ville Halonen sekä keskiviikon RoKi-ottelussa loukkaantunut puolustaja Lassi Raitanen. Myös puolustaja Wiljami Kupiainen on sivussa, joten A-junioreista nostettu Akseli Rouhiainen pelaa uransa ensimmäisen Mestiksen runkosarjan ottelunsa perjantaina. Maalilla aloittaa Jonathan Iilahti.

Jokipoikien kolmen pelin viikko käynnistyi keskiviikkona Rovaniemeltä. Kotijoukkue Rovaniemen Kiekko piti ottelua hallussaan parin erän ajan, ja Jokipojat heräsi peliin liian myöhään.

Ärjypaitojen kolmannen erän kiri ei aivan riittänyt RoKin viedessä pisteet lukemin 4–2.

– Hyvin liikuttiin, mutta ehkä meillä ei ollut henkinen puoli ihan viimeseen asti viritettynä. Siihen tarvitaan sellainen tappamisen meininki. Se jäi vähän vajaaksi, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa kauden toista tappiota.

RoKi tuli varsinkin ottelun alussa erittäin kovaa. Oliko Jokipojilla pitkän matkan jälkeen perinteiset "bussijalat"?

– Minun mielestäni bussijalat ovat myytti. Ei sellaisia olekaan. Hyvin me verryttelimme mennen tullen. Tietysti vastustajalla oli selkeä suunnitelma tulla alussa kovaa, mikä kyllä tiedostettiin. Erittäin luisteleva joukkuehan RoKi on. Mutta bussijalkoja ei ole olemassakaan, Varis sanoo.

Yhden kotipelin ja kahden pitkän matkan päässä olevan vieraspelin viikkona on luonnollista, että joukkueen treenauksessa painotetaan palautumisen onnistumista. 

– Eipä tällä viikolla ole harjoiteltu kuin alkuviikosta. Nyt vain palautumispuoli on tärkein, että miten hyvin ja nopeasti pystytään palautumaan. Taas se henkinen puoli on kuitenkin vielä tärkeämpi. Tapahtui mitä hyvänsä, niin pitää periaatteessa keskittyä olennaiseen. Pitää löytää oikeanlainen rentous ja rohkeus pelata.

Jokipojat ja SaPKo ovat kohdanneet kuluvana syksynä jo kolme kertaa, mikäli mukaan lasketaan runkosarjan lisäksi harjoituspeli ja Suomen Cupin kamppailu.

Runkosarjan avauskierroksella Jokipojat voitti ottelun Savonlinnan Talvisalossa jalkapallolukemin 1–0 Vaasan Sportista lainalla olevan Jesse Paukun viime sekuntien maalilla.

– Kyllähän SaPKollakin peli on kehittynyt. He ottivat alkukierroksilla karvaita tappioita, mutta edelleenkin SaPKo on (materiaaliltaan) sarjan kärkijoukkue. Huomenna pitää olla kaikilla sata lasissa, jotta voitosta taistellaan. SaPKo sai keskiviikkona voiton, niin vahva vastus tulee varmasti kylään.

Hallitsevan mestarin peli ei ole vielä lähtenyt odotetunlaiseen lentoon, sillä SaPKo on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla seitsemän 11 pisteellään. 

Jokipoikien hyökkäysvoima on nojannut toistaiseksi pitkälti Oula Uskin (2+7=9) johtamaan kenttään, jonka laidoilla viilettävät Joonas Larinmaa (3+6=9) ja Oskari Lehtinen (2+6=8).

Taustatukea pitäisi varmasti muiltakin ketjuilta saada, ettei oltaisi vain yhden ketjun tehojen varassa?

– Se on just noin niin kuin sanoit. Niin jokaisen kentän kuin myös pelaajankin pitää pystyä tuottamaan maalipaikkoja. Nyt ollaan jääty liian paljon yhden ketjun varaan. Vahva usko on joukkueeseen, että kunhan palaset löytyy, niin leveyttä tuossa joukkueessa on, Jouni Varis uskoo.

– Eihän koko joukkueen potentiaali ole tullut esiin. Leveyttä me tarvitaan hyökkäyspäähän. Se on hieno juttu, että tuo ketju on onnistunut. Siitä on hyvä muiden ottaa mallia. Luotan, että sitä leveyttä muilta kentiltäkin tulee.

Ketjun keskushyökkääjä Uski on kerännyt pisteitä kaikista muista paitsi kauden ensimmäisestä ottelusta.

Keskiviikkona loukkaantuneen puolustaja Lassi Raitasen vamman laadusta ja täten sairasloman pituudesta ei vielä ole tarkempaa tietoa.

– Tänään hän on ollut lääkärissä, mutta viikonlopun pelit menevät häneltä varmasti ohi, Varis harmittelee.

Jokipoikien ja SaPKon kamppailu alkaa Mehtimäellä kello 18.30. Jokipojille ei tarjota pitkää lepotaukoa, sillä lauantaina joukkue matkustaa Kokkolaan kohtaamaan Hermeksen, joka ei ole vielä voittanut yhtään ottelua.


 

Aiemmat kohtaamiset 

Jokipojat–SaPKo
2017: 1–2 ja.
2016: 3–4
2016: 5
–1
2016: 1–2 ja.
2015: 3–4
2015: 5–4 vl.
2014: 0–3
2014: 4–1
2013: 4–2
2013: 4–3
2013: 5–2
2012: 5–1
2012: 3–4
2012: 5–2 (playoffs)
2012: 3–2 ja. (playoffs)
2012: 3–1 (playoffs)
2012: 1–5
2011: 3–5
2011: 4–2
2010: 2–3 ja.
2010: 3–4
2010: 3–6
2010: 3–0
2009: 6–4
2009: 2–3
2008: 4–5
2008: 3–2 rl.
2007: 0–2
2006: 3–2 ja.
2006: 5–3
2004: 3–1 (Suomi-sarja)
2003: 8–3 (Suomi-sarja)
2003: 4–3 ja. (Mestis-karsinta)
2003: 4–5 (Suomi-sarja)
2002: 2–2 (Suomi-sarja)
2002: 4–6 (Suomi-sarja)
2001: 1–2 (Suomi-sarja)
2000: 5–2
1999: 3–4
1999: 3–1

Saldo: 21–1–18 (maalit 132–107)

SaPKo–Jokipojat
2017: 0–1
2017: 4–2 (cup)
2017: 4–2
2016: 7–1
2016: 4–0
2016: 6–3
2015: 2–3 ja.
2015: 1–5
2014: 4–1
2014: 3–2
2013: 4–5 vl.
2013: 1–4
2013: 2–4
2013: 4–5 vl.
2012: 2–5
2012: 1–2 (playoffs)
2012: 2–1 (playoffs)
2012: 3–1
2012: 2–3
2011: 4–3 ja.
2011: 5–2
2011: 3–1
2010: 4–3
2010: 5–4 vl.
2009: 3–2 ja.
2008: 1–8
2008: 2–3
2008: 5–2
2007: 2–3 ja.
2007: 5–4
2006: 5–3
2004: 2–7 (Suomi-sarja)
2003: 1–4 (Suomi-sarja)
2003: 4–2 (Mestis-karsinta)
2003: 2–2 (Suomi-sarja)
2002: 2–6 (Suomi-sarja)
2001: 1–5 (Suomi-sarja)
2001: 6–2 (Suomi-sarja)
2000: 3–8
1999: 3–6
1999: 2–3

Saldo: 20–1–20 (maalit 122–128)

Kommentit   

+4 #1 Peks1 19.10.2017 20:36
10.11.1985 JoKP –Sapko 4-6
Yleisöä 2233

Huomenna saman verran yleisöä, kaikki hallille! Myös ne, jotka olivat 32 vuotta sitten pelissä.
+3 #2 Eastside22 19.10.2017 22:00
Yhdelle pakillehan ois tilaus , mut seura varmasti hommaa sen , budjetin ja järkevän oston kannalta . Junnuista joku varmaankin tulee saamaan näytön paikan . Mut se 60 min , on opittava pelaamaan ja onnistumisia laajemalla materiaalilla . Ei kun TAISTELE JOKIPOOOO!!!!!
+3 #3 JTK 20.10.2017 07:25
A-nuorista, jos pakki nostetaan niin ekana tulee mieleen Rouhiaisen Aksu. Eikös hän jo pelannutkin jossain harkkapelissä?

Käsittääkseni seura on etsinyt koko ajan pakkia, mutta ei vaan ole vielä natsannut. Jos pakkia ei löydy vapailta markkinoilta, niin sitten varmaan pitää miettiä lainapelaajaa jossain kohtaa, jos omia on liikaa lasaretin puolella.
+1 #4 Korppu 20.10.2017 08:44
Naurettavan kalliit lipujen hinnat tässä kategoriassa ketkä tuonkin määrittää mikä on kiinnostava jengi ja mikä ei? Eipähän tarvitse ainakaan yleisöryntäystä odotella tänään.
-1 #5 tilkka 20.10.2017 08:48
Eikös Ollkosen pitänyt tulla juuri lainapestillä jokipoon kun ei mahdu HPK:n kokoonpanoon?
+2 #6 JTK 20.10.2017 09:39
Olkkonen on ollut sivussa loukkaantumisen takia. Kaksi peliä on kertynyt tällä kaudella.
+2 #7 pahkis 20.10.2017 11:09
Sanotaanko, että 13/15 euron tiketit tekevät valinnan äärimmäisen helpoksi.
-1 #8 rokkipoika 20.10.2017 11:35
...
+5 #9 Korppu 20.10.2017 11:55
Ei siinä kyllä itse mielellelläni maksan lipustani seurallehan se raha menee (toivottavasti) mutta 15 euroa seisomapaikoill e nykymuotoisesta mestiksestä on liikaa.
+2 #10 möly 20.10.2017 12:45
No juu.. Onhan nuo kalliit liput. 13/15e seisomapaikasta on Ok,jos tuote on kunnossa ja maksajana saa rahoilleen vastinetta. Eli show kentälle..
-4 #11 rokkipoika 20.10.2017 12:56
...
+3 #12 JTK 20.10.2017 12:59
No niin hienoa, Aksuhan sinne kokoonpanoon nostettiin. Tsemppiä Aksulle eka Mestis-otteluun ! :)
+1 #13 Lptl 20.10.2017 16:29
Lainaus Korppu:
Naurettavan kalliit lipujen hinnat tässä kategoriassa ketkä tuonkin määrittää mikä on kiinnostava jengi ja mikä ei? Eipähän tarvitse ainakaan yleisöryntäystä odotella tänään.


Niinpä. Itsellä jää fanseatin varaan tämäkin peli. Noh, kahvi on parempaa kotona kuin hallilla mutta tunnelma ei. Harmittavaa.
+2 #14 Eastside22 20.10.2017 17:39
Iltalehdessä pari juttuu joensuusta Mestaruusjoukku eessa pelannu Scott Mazka sairastaa ALS tautia , voimia hänelle . Meidän Laurista iso juttu , liittyen pyöräilyyn ja ravihomiin . On Äijä !!
#15 jiikoo12345 20.10.2017 18:43
Lainaus Korppu:
Naurettavan kalliit lipujen hinnat tässä kategoriassa ketkä tuonkin määrittää mikä on kiinnostava jengi ja mikä ei? Eipähän tarvitse ainakaan yleisöryntäystä odotella tänään.


ei näy oman joukkueen pelin taso lippujen hinnoissa.
-3 #16 Lptl 20.10.2017 20:35
Voi helvetti mitä tuomaritoiminta a taas. Ryntäys Jokipojille kun Sapkolainen kaatuu oman maalivahdin päälle.
-3 #17 huutosakki 20.10.2017 20:41
Ryntäys kaikkea sitä näkee,) oma ukko ajaa maalivahdin päälle, ja 2 min kotijoukkueelle . Ha ha ha
Nuija!
-3 #18 huutosakki 20.10.2017 20:46
Nuija oli vieressä, yllätys ei nähnyt.
-4 #19 Lptl 20.10.2017 20:48
Lainaus huutosakki:
Ryntäys kaikkea sitä näkee,) oma ukko ajaa maalivahdin päälle, ja 2 min kotijoukkueelle. Ha ha ha
Nuija!


ja tästä sitten maali. Loppupeli menikin sitten ihan sekaisin tuomareilta.
+3 #20 Peks1 20.10.2017 21:25
Turpaan tuli. Mutta viihdearvo oli ihan hyvä. Minusta ero tuli siinä, ettei nelonen ihan pärjännyt sapkolaisten kanssa tänään. Samoin Rouhiainen ei vielä ole valmis näihin peleihin, ei selvästikään tiennyt, missä on oma paikka. Mutta viihdyin joka tapauksessa.
+5 #21 aku 20.10.2017 21:45
Ehdottomasti viihdyttävin peli tällä kaudella. Tappio toki harmittaa mutta ei aina voi voittaa...
Yleisöä paikalla mukavasti, siinä pitkää nenää noista hinnoista valittajille. Kummallista vinkumista, mitään ei haluttaisi maksaa mutta mielellään liigaa katsottaisiin. Sitäkin tosin luultavasti omalta sohvalta:-)
+2 #22 Repe 20.10.2017 21:56
Lainaus aku:
Ehdottomasti viihdyttävin peli tällä kaudella. Tappio toki harmittaa mutta ei aina voi voittaa...
Yleisöä paikalla mukavasti, siinä pitkää nenää noista hinnoista valittajille. Kummallista vinkumista, mitään ei haluttaisi maksaa mutta mielellään liigaa katsottaisiin. Sitäkin tosin luultavasti omalta sohvalta:-)


Moni jo katsoo jo Liigaa sohvalta, sitä kun ei Joensuussa nähdä, ei mulla muuta asiaa:)
+1 #23 Peks1 20.10.2017 22:05
Positiivisina asioina vielä: Väänänen väläytteli välillä. Lehtinen puolestaan toi mieleen Kyllösen otteet aikoinaan.
+2 #24 Vanha SaPKolainen 20.10.2017 22:08
Kumpi tahansa olisi voinut voittaa tämän pelin. Tasainen kun mikä. En kyllä jaa Jokipoikien valmentajan itkemistä tuomaritoiminna sta. Molemmin puolin jäi muutama selvä jäähy viheltämättä ja kun vielä SaPKo sai 12 min jäähyjä ja Jokipojat vain 4 min. niin ei se peli jäähyihin ratkennut.
-1 #25 Riffixi 20.10.2017 22:55
Lopputulos mairittelee Jokipoikia. Sapkolla voittamisen kulttuuri näkyi ja syöttöketjut toimi. Kaveri pelaa viidellä pakilla ja lyömme roikkuja että päästään läpi keskialueelta. Katsoin elitesprospecti lta jokaisen sapkolaisen lähihistorian . Tulosta tehneitä poikia☺️
+1 #26 Eastside22 20.10.2017 23:34
Kyllä oli kauden paskimmat tuomarit , täysin pipo sekasin . Tää on pakko sanoo , mikä Samun ja Jessen pelaamisesta , puuttu asenne . Muranesella oli hienoja nousuja . Joukkueena ei olla vielä päästy pelin päälle . tuleva reissu näyttää paljon ,
-1 #27 Eastside22 20.10.2017 23:45
Vielä lisäyksenä ,jone puhu asiaa kommentoinnin lopussa !!!!
-1 #28 huutosakki 21.10.2017 00:03
Nuijat, eivät kestä punaista väriä, Tälläkään kaudella! Ei se auta jos jotain jää viheltämättä tai ei. Olipahan lasit minkä väriset vain.
#29 rizee 21.10.2017 07:00
Mukavan pelin tarjosivat Itä-Suomen joukkueet eilen. Turha on tuomareita SaPKon voitosta syyttää. Vanhan SaPKolaisen kanssa olen toisaalta eri mieltä jäähyistä. Räsänen huutaa ja itkee jatkuvasti penkin takana aiheettomista rikkeistä. Tuo Jokipoikien saama ryntäysjäähy kertoo paljon jääkiekkoliiton tuomareiden tasosta.

+ Yleisömäärä (mutta miksi ei kannusteta omia vaan istutaan kädet puuskassa?)
+ Rouhiainen (pelasi mielestäni mukavan rohkeasti)
+ Larinmaa - Uski - Lehtinen
+ Viirlas oli pirteä

- Murasen junnumainen höntyily viimeisenä puolustajana SaPKon kavennusmaalissa.
- Rajamäki. Pitäisikö hänen olla vahvistus?
#30 Cånde 21.10.2017 09:16
Itse sössittiin peli lopussa. Eihän Sapkollakaan montaa vaarallista maalipaikkaa ollut, rankoivat armotta kun tuli tilanne. Tuomarien taakse ei voi mennä, mutta kyllähän niillä oli vellit housuissa toisesta erästä lähtien, järkyttäviä vihellyksiä.

Rizeen plussista helppo olla samaa mieltä. Joensuulaisylei sö on tosi nihkeää taputtamaan edes ylivoimalla tai jengin tullessa jäälle. Rouhiainen pelasi pari erää helppoa peruspeliä mutta vikassa erässä kiekon menetys meinasi maksaa maalin.

Huolestuttavan paljon ollaan Uskin ketjun varassa, vaikka heidän peliä onkin ilo seurata melkeenpä joka vaihdossa.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste