Räväkkä alku riitti Jokipojille

Räväkkä alku riitti Jokipojille
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Räväkkä alku riitti Jokipojille
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Räväkkä alku riitti Jokipojille
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Räväkkä alku riitti Jokipojille
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–Peliitat 5–3 (3–1, 1–0, 1–2)

Jokipojat jatkaa Mestiksessä puhtaalla pelillä myös kolmannen sarjakierroksen jälkeen. Kauden kahdessa ensimmäisessä pelissä maalinteko oli ärjypaidoille kovin vaikeaa, mutta keskiviikkona ketsuppipullo räpsähti nopeasti auki. Tuukka Rajamäki ja Timo Hiltunen iskivät toistensa syötöistä maalin mieheen, ja Jokipojat johti 2–0 vain vajaan seitsemän minuutin pelin jälkeen. Fabien Bourgeois teki isännille kolmannen vielä avauserässä, ja toisen erän alussa Roni Viirlas vei Jokipojat 4–1-johtoon. Peliitat haki lopussa uhkarohkeasti kavennusta ja nousikin ilman maalivahtia pelatessaan vielä maalin päähän. Joni Muranen pamautti kuitenkin lopulta kiekon tyhjiin. Jokipoikien illan kolmas ylivoimamaali sinetöi lukemiksi 5–3. Tasakentällisin kotijoukkue oli moneen otteeseen vaikeuksissa, mutta Jonathan Iilahti (27 torjuntaa) piti ryhmää heikoilla hetkillä pystyssä.

 

 Otteluraportti

Ottelun ratkaisun hetket nähtiin kolmannen erän lopussa. Jokipoikien johtaessa lukemin 4–1 ajassa 54.52 Peliitat otti aikalisän ja maalivahdin pois maaliltaan.

Lähes koko viisiminuuttisen, mitä ottelusta oli jäljellä, peli pyöri kotijoukkueen päässä Peliittojen hakiessa raivoisasti kavennusmaaleja.

Peliittojen hyvä kiri riittikin kahteen maaliin. Se kuitenkin päättyi hyökkäyspään jäähyyn, jonka aikana Jokipoikien puolustajan Joni Murasen omalta alueelta lähettämä kiekko vieri kuin vierikin kierteellä tyhjään maaliin.

– Lopussa vähän ruvettiin seisoksimaan ja katsottiin, kun vastustajan ampuu takapatjaan. Löivät niistä kaksi maalia. Onneksi selvittiin. Tässä vaiheessa vain voitot ratkaisevat, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis summasi ottelun loppua.

– Jokipojat rankaisi meidän virheistä kovalla prosentilla. Mutta totuuden nimissä, niin eihän siellä ollut kuin yksi joukkue pelaamassa. Mutta maalit ratkaisevat, Peliittojen päävalmentaja Santeri Heiskanen sanoi.

Ottelun avausmaali nähtiin jo ajassa 02.54. Peliitta-pakin kaatuessa Timo Hiltunen riisti kiekon ja antoi nappisyötön Tuukka Rajamäelle, jonka viuhuva kuti upposi ohi Peliittojen Sami Väliharjun.

Erä oli joukkueiden pelatessa tasakentällisin tasainen. Peliitat paineistivat odotetunlaisesti kovaa.

– Tiedettiin, että vastustaja tulee kovaa päälle niinkuin tulikin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, Varis kertasi.

Jokipojilla oli aiempien otteluiden tapaan omalla puolistusalueella ajoittain suuria ongelmia vastustajan paineistaessa. Juuri tällaisesta tilanteesta Peliitat viimeistelivätkin erän ainoan maalinsa.

Puolestaan hyökkäysalueelle päästyään Jokipoikien peli oli kaunista katseltavaa. Joukkue sai aikaiseksi paljon tilanteita, sillä ärjypaidat pyrkivät päättämään hyökkäyksensä laukaukseen tai rynnimällä kulmasta kiekon kanssa maalinedustalle.

Jokipojat pääsi erän aikana peräti kolme kertaa pelaamaan ylivoimaa, ja verkko heilui kaksi kertaa. Ensimmäisen ylivoimaalin juonitteli jälleen kerran kaksikko Hiltunen-Rajamäki.

Toisen ylivoimamaalin viimeisteli ranskalaispakki Fabien Bourgeois viivakudilla. Hyvän maskin maaliin teki pakkipari Roni Viirlas.

Kolmaskaan ensimmäisen erän aikana syntynyt ylivoimamaali ei ollut kaukana, sillä Rajamäen laukoma veto kimposi tolpasta ulos.

Toisen erän alkuun Peliitat vaihtoivat maalille Joonas Haraldin. Jokipojat aloitti toisen erän hyvin, mutta hyvä vaihe päättyi joukkueen ottamaan jäähyyn.

Jokipojat viimeisteli neljännen maalinsa terävän vastahyökkäyksen päätteeksi heti alivoiman jälkeen. Kultakypärä Oula Uski antoi hyvän syötön Roni Viirlakselle, jonka tarkka rannelaukaus upposi ohi Haraldin.

Peliitatkin sai kiekon maaliin erän aikana, mutta maali hylättiin maalivahdin häirinnän vuoksi.

Toisessa erässä Peliitat oli tasakentällisin hallitsevampi osapuoli. Se sai aikaiseksi enemmän pidempiä hyökkäyksiä vastustajan päätyyn kuin Jokipojat.

Jokipojat sai erässä muutaman terävän vastahyökkäyksen, mutta pidempiä pyörityksiä oli ensimmäistä erää vähemmän.

Aivan erän loppuun Iilahti sai jäähyn maalin siirtämisestä. Peliitat teki tässä vaiheessa rohkean ratkaisun joukkueen ottaessa Haraldin pois maaliltaan, mutta lisämaaleja ei tuon erän lopun 11 sekunnin aikana enää nähty.

Kolmannessa erässä Peliitat vei peliä. Hiukan paremmalla viimeistelyllä Peliitat olisi voinutkin viedä pisteitä Mehtimäeltä.

– Mitä jäi käteen? Ei yhtään mitään. Tämä on opintietä, ei muuta kuin lauantaita kohti, pettynyt Santeri Heiskanen lausui.

– Parannettiin viimeisestä. Pitää joukkuetta kiittää. Sitkeästi puolustettiin 50 minuuttia, Jouni Varis kiitteli.

– Peli tulee varmasti parantumaan, mutta voitosta täällä pelataan. Pitää joukkuetta kiittää siitä, että oltiin sitkeitä ja tehtiin paikoista maalit. Jatketaan matkaa, Varis päätti.

Jokipoikien matka jatkuu perjantaina joukkueen matkustaessa Keuruulle, jossa vastaan asettuu KeuPa HT. Ottelu on kärkikohtaaminen, sillä kumpikin joukkue on voittanut puhtaasti kaikki kolme peliään.

 

Maalit ja syöttäjät

02.54 Tuukka Rajamäki (Timo Hiltunen) 1–0
06.45 Hiltunen (Rajamäki) 2–0 yv.
10.20 Severi Lahtinen (Roope Mäkitalo) 2–1
13.56 Fabien Bourgeois (Joonas Larinmaa, Oskari Lehtinen) 3–1 yv.
24.35 Roni Viirlas (Oula Uski, Lehtinen) 4–1
56.39 Kalle Moisio (Lahtinen, Samuel Salonen) 4–2 im.
58.28 Ville-Matti Koponen (Lahtinen, Salonen) 4–3 im.
59.17 Joni Muranen 5–3 yv. tm.

Maalivahtien torjunnat

Jonathan Iilahti, Jokipojat 7+12+8=27
Sami Väliharju, Peliitat 10+(0)+(0)=10 (vaihto 20.00/3–1)
Joonas Harald, Peliitat (0)+8+6=14 (poissa 39.49–40.00, 54.52–56.39, 57.13–58.28, 58.38–58.46, ja 59.10–60.00)

Rangaistukset

Jokipojat 3x2 min = 6 min
Peliitat 5x2 min = 10 min

Yleisöä: 1 421

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen
23 Mika Koivisto – 22 Eetu Rissanen – 16 Jesse Paukku

91 Joonas Larinmaa – 12 Oula Uski – 88 Oskari Lehtinen
61 Lauri Hukkanen – 21 Miro Väänänen – 17 Teemu Väisänen

77 Lassi Raitanen – 10 Jani Ollitervo
42 Eppu Rissanen – 6 Joni Muranen 
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois 

3 Wiljami Kupiainen

30 Jonathan Iilahti
(35 Riku Lindroos)

 

Heilin tähdet 

*** Tuukka Rajamäki

Pelasi entistä joukkuettaan vastaan toistaiseksi kauden parhaan pelinsä. Tehojen 1+1 lisäksi toinen maalikaan ei ollut kaukana, sillä veto kimposi tolpasta ulos.

** Timo Hiltunen

Hiltusen yhteispeli Rajamäen kanssa oli varsinkin ensimmäisessä erässä kaunista katseltavaa. Sähäkkä laituri teki tehot 1+1, jonka lisäksi pelasi alivoimalla hyvin.

* Jonathan Iilahti

 Piti jälleen joukkuetta pystyssä vaikeina hetkinä. Harmittavasti joutui nöyrtymään ottelun loppuhetkillä kahteen otteeseen Peliittojen kovan paineen alla, mutta eipä maaleista voi Iilahtea missään nimessä syyttää.

 

Otteluennakko

Jokipoikien kauden 2017–2018 toinen viikko pitää sisällään kaksi ottelua. Keskiviikkona kotiottelussa vastaan asettuu Heinolan Peliitat, ja perjantaina ärjypaidat matkustavat Keuruulle kohtaamaan KeuPa HT:n. Jokipoikien kokoonpanosta ovat edelleen sivussa maalivahti Timo Niemi ja hyökkääjä Ville Halonen. Harjoituskauden lopun ja runkosarjan avausviikonlopun loukkaantumisen takia missannut puolustaja Eppu Rissanen on toipunut pelikuntoon, ja hän ottaa paikan kakkospakkiparissa Joni Murasen vieressä. Maalilla jatkaa kolmatta ottelua putkeen Jonathan Iilahti.

Jokipoikien avausviikonloppu oli tuloksellisesti loistava. Kahdesta ensimmäisestä pelistä tuli täydet kuusi pistettä, mutta joukkueen pelaamiseen jäi Jokipoikien päävalmentajan Jouni Variksen mielestä parantamisen varaa.

Jokipojat voitti perjantaina kauden avausottelussa vieraskaukalossa viime kauden mestarin Savonlinnan Pallokerhon jalkapallolukemin 1–0.

– Saatiin sarjaan hyvä startti vieraspelissä hallitsevaa mestaria vastaan. Ensimmäisessä erässä pelasimme syksyn toistaiseksi parhaan erämme.

– Totta kai meillä oli välillä vaikeata, mutta niin on varmasti kaikilla joukkueilla SaPKoa vastaan. Jälkimmäisissä erissä niin SaPKolla kuin meilläkin oli omat paikkansa, Varis kertaa.

Lauantaina Mehtimäellä pelatussa ottelussa puolestaan Rovaniemen Kiekko kaatui lukemin 2–1.

– RoKi-pelissä olimme alkuun telineissä. En tiedä tuliko joukkueelta ulospuhallusta SaPKo-pelin jälkeen. Mennä Savonlinnaan ja kaataa mestari saattoi muutamalle pelaajalle olla henkisesti sellainen homma, että oli vaikeampi lähestyä sitten RoKi-ottelua kotona.

– Ajateltiinko, että tämä olisi helppo homma. Ei se sitä ollutkaan. Ei mitään RoKilta pois, he pelasivat hyvin. Kolmannessa erässä olimme sitten kuskin paikalla ja pystyttiin tekemään ne kaksi maalia, Varis sanoo.

Viikonlopun voittojen takuumies oli ehdottomasti maalivahti Jonathan Iilahti. Iilahti torjui kahden ottelun aikana yhteensä 58 laukausta vain yhden livahtaessa maaliverkkoon. Näin ollen torjuntaprosentiksi tuli kovat 98,31 %.

– Meillä on pelissämme parantamista. Meidän pitää pystyä pelaamaan huolellisemmin, nopeammin ja laadukkaammin. Totta kai valmistautuminen on tärkeä asia aina. Monta kertaa se on pelaajille vaikein asia, että valmistautuu henkisesti.

– Jokainen joukkue Mestiksessä on sellainen, että pitää olla sata lasissa joka ilta, jos meinataan voitosta tapella. Se tarkoittaa myös huomennakin Peliittoja vastaan sitä.

Liigaseura Lahden Pelicansin yhteistyöseura Peliittojen päävalmentajaksi on täksi kaudeksi nostettu viime kauden apuvalmentaja Santeri Heiskanen.

Pelaajaurallaan puolustajana pelannut Heiskanen tahkosi SM-liigassa liki 600 ottelua. Hän voitti liigamestaruuden HIFK:n paidassa keväällä 1998.

Minkälainen joukkue keskiviikkona tulee Mehtimäelle?

– Sieltä tulee joukkue, joka paineistaa periaatteessa kovaa koko ajan. Peliitat kääntää peliä nopeasti. Meidän pitää olla valmiita puolustamaan jalalla ja liikkua hyvin. Kun saadaan kiekko, meidän tulee pysyä kiekossa ja pelata suoraviivaisesti maalia kohti.

Peliittojen avausviikonloppu sisälsi voiton sekä tappion. Perjantaina joukkue kärsi tappion kotiottelussa Lempäälän Kisalle, ja lauantaina heinolalaiset voittivat Kokkolan Hermeksen.

– Videoita Peliittojen pelistä ollaan katsottu. Kyllä se kertoo jotain joukkueesta, kun menet Kokkolaan toisena päivänä ja otat sieltä 5–4-voiton. Ei Kokkolasta niin vain pisteitä käydä ottamassa. Varsinkin kun Hermeksellä oli vaikea ensimmäinen peli, niin varmasti olivat kotikaukalossa tulta ja tappuraa.

– Ei sieltä helppo joukkue tule vastaan, Peliitoilla on laadukas joukkue. Onhan siellä laatua, viittaa Varis muutamiin joukkueen liigalainoihin.

Peliittojen pelaajistosta löytyy ainakin yksi väriläiskä, sillä viime kaudella TuTossa hämmentänyt hyökkääjä Kalle Moisio siirtyi Peliittojen riveihin.

Moisio sai viime kaudella toiseksi eniten jäähyminuutteja koko Mestiksessä. Moisio pelasi Jokipoikien A-junioreissa kaudella 2012–2013.

Liigaseura Vaasan Sportista lainalla oleva hyökkääjä Jesse Paukku jatkaa edelleen Jokipoikien kokoonpanossa.

– Jesse on vielä joukkueen mukana. Päivä kerrallaan mennään. Sitten kun paikka Sportissa aukeaa, niin hän siirtyy sinne.

Aina syksyn myötä on liikkeellä jos jonkinmoista räkätautia, mutta toistaiseksi Jokipoikien joukkue on onneksi välttynyt suuremmilta epidemioilta.

– Meillä joukkue kulkee jo tällä hetkellä pipot päässä ja pitkät kalsarit jaloissa, Varis naurahtaa.

Otteluun on S-etukortilla ilmainen sisäänpääsy seisomapaikoille. Tuoko suurempi yleisömäärä lisäboostia joukkueen suorituksiin?

– Kyllä uskon, että joukkue laittaa kaikkensa likoon. Totta kai se on hienompaa, mitä enemmän porukkaa hallissa on. Joukkue on taisteleva ja laittaa itsensä likoon joka vaihdossa, Varis lupaa.

Ottelu Peliittoja vastaan alkaa Mehtimäellä kello 18.30.


 

Aiemmat kohtaamiset 

Jokipojat–Peliitat
2016: 6–2
2016: 4–2
2016: 3–2
2015: 5–4 vl.
2014: 1–3
2014: 3–1
2013: 4–1
2013: 2–1
2012: 7–2
2012: 6–5
2011: 4–2
2011: 1–7
2010: 4–0
2009: 5–3
2009: 3–4
2009: 3–0
2008: 3–1
2008: 6–1
2007: 6–4
2007: 4–2
2006: 5–3
2005: 1–0 (Mestis-karsinta)
2004: 5–3 (Suomi-sarja)
2003: 4–4 (Suomi-sarja)
2003: 2–1 (Suomi-sarja)
2002: 5–1 (Suomi-sarja)
2002: 5–3 (Suomi-sarja)
2001: 2–2 (Suomi-sarja)

Saldo 23–2–3 (maalit 109–64)

Peliitat–Jokipojat
2017: 5–1
2017: 3–2 ja.
2016: 1–2 ja.
2015: 1–2 vl.
2013: 2–5
2013: 2–3 vl.
2012: 3–5
2012: 4–1
2012: 0–1
2011: 3–2
2010: 5–6 ja.
2010: 1–3
2010: 2–7
2009: 2–3 vl.
2009: 1–4
2008: 2–6
2008: 7–2
2007: 3–5
2007: 5–2
2006: 8–0
2005: 1–1 (Mestis-karsinta)
2004: 3–2 (Suomi-sarja)
2003: 1–5 (Suomi-sarja)
2003: 3–3 (Suomi-sarja)
2002: 3–1 (Suomi-sarja)
2001: 4–3 (Suomi-sarja)
2001: 2–10 (Suomi-sarja)

Saldo 10–2–15 (maalit 77–87)

Kommentit   

+2 #1 JTK 03.10.2017 16:07
Pelicans-laina Niko Kivelä on tehnyt kahteen peliin kolme maalia, joten häntä kannattanee ainakin varoa. No Peliitat saa varmaankin vasta aamulla tietää kuka pelaa missäkin ja ketä lähtee matkaan.

Pelicansilla oli viimeksi matsi lauantaina ja seuraava vasta muistaakseni perjantaina, joten saattaahan sieltä joutaa pelaajia Peliittojen mukaan Joensuuhun?
+2 #2 JTK 04.10.2017 15:50
Katajan matsi verottanee jonkin verran porukkaa, mutta eiköhän vihreällä kortilla porukkaa saada jäähalliinkin. Tiukka matsi edessä ainakin etukäteen ajatellen.

Jokipojilla on kahden voiton myötä jo niin pieni kerroin (1,65) ettei toinna riskeerata. Peliitoilla on puolestaan selvä ylikerroin (3,75). Sitä, jos pelaa ja Jokipojat voittaa, niin menee rahat, mutta silti tulee hyvä mieli! Tasurilla on peräti 4,50 kerroin!

Rokia (2,15) kannattaa pelata vaikkei Holsä olekaan maalilla. Hermekselle on tehty 14 maalia kahdessa pelissä vaikka heillä pitäs olla laadukas puolustus. Veskarit ovat pettäneet pahasti eikä taida Jukuri tilannetta muuttaa tänään. Tänään on paljon vaikeita ja tasaisia kohteita hyvillä kertoimilla. Sieltä, kun löytäs ne oikeat niin tekee rahaa! :)

Ratilainen on tänään K-Vantaan maalilla!
+2 #3 jones 04.10.2017 18:48
Ykkönen on pirteä tänään.

1-0 ja 2-0 todella laadukkaita kuteja!!
+3 #4 Peks1 04.10.2017 19:27
Juomapullo sai kyytiä Hiltusen lämäristä!
+2 #5 rokkipoika 04.10.2017 20:10
Toinen erä ei ollu pelilisesti niin laadukas kuin eka, mut tulos kuitenkin positiivinen 1-0. Puoli erä oli heikompaa vaihetta. Lauantain peliin verrattuna kentälliset on paremmin hitsautuneet yhteen. Tuomaritkin innostu tässä erässä viheltämään Jokipojille jäähyjä :)
-3 #6 jii74 04.10.2017 20:11
viihdyttävä ottelu jokipojilta vaikka sähläsivät ja antoivat ilmaisen maalin peliitoille.säh lääminen loppumaan niin lupaa hyvää loppukauteen . 4-1 johdosta hyvä lähteä 3.erään.JOKIPOJ AT !!! lisäää maaaleja 3 -eräään!!!
+2 #7 jones 04.10.2017 20:18
Hieno on kauden aloitus Jokipojilla. Toki kohellusta tulee vielä viisikkopelissä mutta siitä se hitsaantuu.

Positiivista on tehojen löytyminen. Fabienin avausmaali oli komea, kuten siihen tehty maskikin!

Negatiivisena Pitkäsen kiikarit. Kaapii hyvin aloituksia mutta muuten todella näkymätön. Paljon pitää ykkössentterin parantaa nähdystä!
+1 #8 möly 04.10.2017 20:59
Meinas käydä taas normi Jokipojat!!
-4 #9 jii74 04.10.2017 21:00
ja illan kruunaa jokipoiken voitto ja SAPKOn rämpiminen JEE !!!!
+1 #10 Peks1 04.10.2017 21:02
Minusta kyllä näytti siltä, että Jokipojat oli jatkuvasti pahassa pulassa omassa päädyssään. Mutta laatulaukauksil la ja Iilahden torjunnoilla pisteet taas kerran meille.
+3 #11 runopoika 04.10.2017 21:04
Kiitoksia Jokipojat jälleen kerran. Hyvä! Ja erityisesti: Joka maali eri äijälle.
+2 #12 Peks1 04.10.2017 21:10
Peliittojen valmentaja Heiskanen sanoi: "totuuden nimissä ei siellä ollut kuin yksi joukkue pelaamassa peliä, mutta maalit ratkaisee.."

Peliitat kyllä hallitsi, mutta tuo on vähän ylimielisesti sanottu lehdistötilaisu udessa, kun vastustajan valmentaja on siinä vieressä. Kyllä siellä nyt oli kaksi joukkuetta kaukalossa "pelaamassa peliä", vaikka toinen hallitsikin.
-2 #13 jones 04.10.2017 21:14
Lainaus Peks1:
Peliittojen valmentaja Heiskanen sanoi: "totuuden nimissä ei siellä ollut kuin yksi joukkue pelaamassa peliä, mutta maalit ratkaisee.."


Haha, mitä paskaa. 3-1 asti mentiin kaasupohjassa, 4-1 meni kotijoukkueella puseroon ja alkoi vaikeudet.

Oli kyllä komeita maaleja Jokipojilla mutta tekemistä piisaa toki, kuten olettaa voikin näin alkukaudesta.
+2 #14 möly 04.10.2017 21:18
Peli ei kestä kasassa pitkään. Kaveri oli kattoo ja sano että iilahti oli hyvä. Omasta mielestä Samu ei ole ykköskentän ukko nyt..
+1 #15 jones 04.10.2017 21:23
Lainaus möly:
Omasta mielestä Samu ei ole ykköskentän ukko nyt..


Ei ole, ei.

Liekkö sitten ihan kondiksessa? Aika tuskaisen näköistä tekemistä. Pää otti osumaa preseasonilla ja Savonlinnassa tuli mailaa nekkuun lisää.

Toivotaan ettei puolikuntoista peluuteta telakalle.
+4 #16 JTK 04.10.2017 21:29
Toki pelejä on vasta muutama pelattu, mutta kukapa olisi osannut veikata tämän hetkisen kolmen kärjen: Keupa, Jokipojat ja Roki!! Hermes ja Sapkokin ovat vielä nollakerhossa.

Arvokas voitto jälleen. IIlaahti on ollut voittojen takuumiehenä. Hyvä alku kaudelle ja kerätyt pisteet antaa uskoa jatkoon. Hienoa!

Meidän entinen maalivahtikaksi kko menee tällä hetkellä urillaan eri suuntiin. Jukurin torjuntaprosent ti on nyt 57,69? Ratilainen on pelannut Jokereissa Nuorten SM-liigassa kaksi matsia prosenttien ollessa 96,15 ja tänään hän nappasi K-Vantaan voittaessa 30 torjuntaa päästäen yhden maalin. Ja mikä parasta, niin taskussa on KHL-pahvi. :)
+3 #17 Cånde 04.10.2017 22:23
Lainaus Peks1:
Peliittojen valmentaja Heiskanen sanoi: "totuuden nimissä ei siellä ollut kuin yksi joukkue pelaamassa peliä, mutta maalit ratkaisee.."

Heiskanen on kyllä antanut todella ylimielisen ja ynseän kuvan itsestään niin tuossa mestiksen avausinfossa, kuin kauden alussakin.

Mitä peliin tulee, niin Hiltunen ja Rajamäki olivat kyllä loistavalla pelipäällä, noista herroista tulee olemaan iloa Jokipojille. Kolmosketju esiintyi myös aika räväkästi. Iilahti oli taas vakuuttava, näillä näytöillä haastaa Niemen joka lienee lähtökohtaisest i se ykköskassari.

E: Eikö sitä pikku-virveliru mpua voisi poistaa sieltä fanipäädystä?
+4 #18 Lptl 04.10.2017 23:59
Ja Raitanen jatkoi kiekon eteen heittäytymistää n myös tässä pelissä!
-1 #19 Riffixi 05.10.2017 00:10
Ennen oli sarjataulukko ja kaiken maailman pistepörssit tämänkin sivuston laidassa,mutta eipä ole enää niitäkään. Varmasti olisi hyvä idea tuoda ne takaisin.
+1 #20 Eastside22 05.10.2017 00:29
Kyllä kolmas erä oli aivan täyttä kaaosta,helppoh an täältä on neuvoo. Mut minne hävis täysin asenne...
#21 Korppu 05.10.2017 03:28
Kolme ottelua 9-pistettä ei voi valittaa. Hienoa Jokipojat!

Kyllä se Samu Pitkänen näyttää kapteenin mallia kauden edetessä vielä.

Ranskan ukosta voi tulla vielä kulttipelaaja. Jouez votre coeur Bourgeois :)

Makkara ei ollut tarpeeksi kuumaa siinä on parannettavaa laatu oli toki hyvin lihaisa niin kuin Jokipo makkarassa pitää ollakkin.

"Eikö sitä pikku-virveliru mpua voisi poistaa sieltä fanipäädystä?"

Samaa mieltä tästä! Muuten Kannattajapäädy lle ja Punamustille iso peukku tunnelman luonissa aika hiljasta olisi ilman heitä.
+5 #22 JTK 05.10.2017 07:51
Kannattaa miettiä hiukan mitä tänne kirjoittaa. Välillä kommentit ovat todella törkeitä säestettynä turhilla kirosanoilla. Ajatelkaahan, jos joku mahdollinen sponsori tai vaikkapa junnujen vanhemmat käy lukee täällä paikaillisesta kiekosta niin eipä tule hyvä kuva lajista. Tämmönen ei ainakaan vie kiekkoväen asioita etiäpäin.

Asiat menee paremmin perille kirjoittamalla asiallisesti. Jopa negatiivinenkin asia menee peremmin läpi perustelujen ja rakentavan kritiikin kautta. Törkyilystä jää itse asia varjoon ja tulee vain huono fiilis itse kirjoittajasta.

Perjantaina onkin sitten vuorossa kärkikamppailu Keupaa vastaan ja voitolla sarjakärkeen!! Keupa on ollut todella vahva. Maalivahtipeli on kunnossa, mutta niinpä on meilläkin. Tsemppiä äijille reissuun ja pisteet matkaan! :)
-1 #23 Repe 05.10.2017 11:16
Milloin täällä on ollut aitoa jääkiekkokeskus telua? Jos jotain asiaa kritikoit, saat paskaa niskaan:) (yleensä)
-1 #24 Repe 05.10.2017 15:51
Oma veikkaus on että Keupa Jyp-apuineen voittaa huomenna. Jokipojat ei ole pelannut niin hyvin mitä sarjataulukko kertoo pisteiden muodossa.
-1 #25 Repe 05.10.2017 15:55
Siinä eilinen Tuto-Keupa kooste:https:// www.youtube.com /watch?v=rgv-TY tUeNY
+1 #26 Repe 05.10.2017 15:56
https://www.youtube.com/watch?v=rgv-TYtUeNY
+2 #27 Cånde 05.10.2017 16:44
Lainaus Repe:
Oma veikkaus on että Keupa Jyp-apuineen voittaa huomenna. Jokipojat ei ole pelannut niin hyvin mitä sarjataulukko kertoo pisteiden muodossa.

KeuPa on toisaalta pelannut myös vähän yläkanttiin, ei tuo materiaali varsinkaan puolustuspäästä niin kovin hurja ole. Tasainen matsi varmaan tulee, ellei Jokipoikien hieman epävarma puolustus sakkaa pahasti hurjasti maaleja mättäneen Keupa-hyökkäyks en vyöryessä.
+1 #28 Teppana85 05.10.2017 16:53
Saa nähä millon tulee puolustukseen vahvistusta. Oliskohan Olkkonen saatavilla?

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste