Jokipojat ryhdistäytyi päätöserässä

Jokipojat ryhdistäytyi päätöserässä
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat ryhdistäytyi päätöserässä
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat ryhdistäytyi päätöserässä
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat ryhdistäytyi päätöserässä
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–RoKi 2–1 (0–0, 0–1, 2–0)

Jokipojat sai kuin saikin voiton Mestis-kauden ensimmäisestä kotiottelustaan, vaikka melkoisen vaikeaksi homma jo lauantaina menikin. Kotijoukkue oli kahden ensimmäisen erän ajan suurissa ongelmissa sarjan alakastiin povatun Rovaniemen Kiekon kanssa. Päätöserään lähdettiin ansaitussa vierasjohdossa, mutta Lauri Hukkanen tasoitti pelin heti kolmannen erän alkajaisiksi. Erän puolivälissä Oskari Lehtinen onnistui ylivoimalla, ja Jokipojat voitti lopulta 2–1. Jonathan Iilahti torjui ärjypaitojen maalilla 30 kertaa. Ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin 1 102 katsojaa.

 

 Otteluraportti

Mikäli ottelun pisteet olisi jaettu laadukkaiden maalintekopaikkojen perusteella, olisi ottelun vienyt nimiinsä vierailija.

Jääkiekko on kuitenkin maalintekopeli, ja tällä kertaa Jokipoikien terävyys omissa maalipaikoissaan kolmannessa erässä yhdistettynä maalivahti Jonathan Iilahden loistaviin torjuntoihin takasivat ärjypaidoille täyden pistepotin.

– Onnittelut vastustajalle. Tänne tultaessa tiedettiin jo, että meiltä vaaditaan hyvä peli. Erittäin organisoitunut ja laadukas joukkue oli vastassa, RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen pohjusti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

RoKi tosiaan vei kaksi erää selkeästi nimiinsä, ja siitä olivat molempien joukkueiden päävalmentaja samaa mieltä.

– Pelattiin hyvin, olimme kaksi erää hyviä, Karjalainen jatkoi.

– Petri sanoi tuossa selkeästi sen, että me oltiin kaksi erää jossakin. Eihän se peli ollut siellä päinkään, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis komppasi.

Vierailija aloitti ottelun erittäin hyvin. Se vyörytti hyökkäyksiä kaikilla ketjuillaan kohti Iilahden vartioimaa maalia.

Jokipojilla oli erän alussa suuria ongelmia päästä kiekon kanssa omalta hyökkäysalueelta pois.

Erän edetessä Jokipojatkin sai peliään paremmaksi, mutta huipputorjuntoihin ei Jokipoikien junioreissakin aiemmin torjunut RoKin Paavo Hölsä joutunut.

RoKin syöttöpeli oli läpi erän kotijoukkueen vastaavaa parempi. Vierailija pääsi omalta alueelta useasti paineen alta pois muutamalla nopealla laadukkaalla syötöllä.

Heti toisen erän alkuun Jokipojat sai aikaiseksi hyvää pyöritystä hyökkäyspäässä, mutta erän alun paras maalipaikka siunaantui vierailijoille.

Jokipoikien karmean vaihtovirheen myötä vierailija pääsi hyökkäämään peräti kahdella nollaa vastaan, mutta Iilahden loistavan torjunnan myötä verkko ei heilunut.

Myös toisessa erässä Jokipojat oli vaikeuksissa omassa päässä RoKin paineistaessa.

Ottelun avausmaalikin nähtiin RoKin karvatessa kiekon hyökkäysalueella takaisin itselleen. Teemu Korpelan tarkka rannekuti upposi lähelle ylänurkkaa.

Suurin ero joukkueiden pelaamisessa oli kahden ensimmäisen erän ajan syöttöjen laadussa. RoKin pelaajien syötöt ja syöttöjen vastaanotot olivat kotijoukkuetta laadukkaampia, ja tätä myötä vierailijalle siunaantui myös enemmän maalipaikkoja.

Kolmas erä oli selkeästi kotijoukkueen paras koko ottelussa. Heti erän alkuun kaksikko Lauri Hukkanen-Joonas Larinmaa juonitteli ottelun tasoitusmaalin.

Larinmaan rannelaukaus kimposi Hölsän varusteiden kautta maalin eteen, josta sen suti sisään röyhkeästi maalille ajanut Hukkanen.

Jokipojat sai maalistaan virtaa peliinsä, ja joukkue pääsikin kahteen otteeseen ylivoimalle. Jälkimmäisen ylivoiman aikana joukkue viimeisteli ottelun voittomaalin.

Oula Uskin syöttö maaliin oli oivaltava. Uski luisteli maalin taakse ja syötti kiekon selkänsä takaa Oskari Lehtiselle, jonka laukaus upposi ohi hölmistyneen Hölsän.

Molemmille joukkueille tarjoutui loppuerän aikana vielä pari laadukasta maalipaikkaa, mutta molemmissa päissä maalivahdit venyivät huipputorjuntoihin.

Ottelun loppuhetkillä Jokipoikien jouduttua alivoimalle vierailija otti aikalisän ja Hölsän pois maaliltaan. Jokipoikien alivoima taisteli vimmatusti ottelun loppuhetket kovan paineen alla. Hyvistä paikoista huolimatta RoKin viimeistely, kuten läpi ottelun, jätti toivomisen varaa.

– Kolmannessa sitten vähän ehkä lipsui, ja vastustaja sai onnistumisia. Meille tuli vähän heikkoja hetkiä, jotka maksoivat ottelun voiton, Petri Karjalainen summasi.

– Erittäin kaksijakoiset tunnelmat. Ottaa huolella pataan hävitä tämä peli. Maalintekotehokkuus on ainoa, mistä meillä jäi kiinni. Hyvä ja rehti jääkiekkopeli. Vastustaja oli tuon verran parempi, hän päätti.

Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis oli tyytyväinen kauden kahden ensimmäisen pelin tulokseen, mutta muuten pelin pitää hänen mielestään parantua.

– Viimeisessä erässä saimme kaksi maalia, ja voitto tästä totta kai lämmittää. Viikonlopusta olemme tyytyväisiä tulokseen. Kuusi pistettä, se on napakymppi.

– Eilen pelattiin erä, ja tänään RoKi oli kaksi erää ihan selkeästi kuskin paikalla. Kolmannessa erässä saatiin maali, joka helpotti, ja saimme peliimme energiaa.

– Kyllähän viikonlopun tähti on tuolla tolppien välissä. Kyllä meidän pitää kenttäpeli saada niin, että se kestää sen 60 minuuttia. Tyytyväisiä ollaan tulokseen, mutta pelin pitää keskiviikkoon mennessä parantua, Varis summasi.

Jokipoikien seuraava ottelu on kotipeli ensi viikon keskiviikkona, jolloin vastaan asettuu Heinolan Peliitat.

 

Maalit ja syöttäjät

24.13 Teemu Korpela (Henri Joki-Erkkilä) 0–1
41.08 Lauri Hukkanen (Joonas Larinmaa, Fabien Bourgeois) 1–1
49.23 Oskari Lehtinen (Oula Uski, Roni Viirlas) 2–1 yv.

Maalivahtien torjunnat

Jonathan Iilahti, Jokipojat 11+10+9=30
Paavo Hölsä, RoKi 4+5+13=22 (poissa 58.47–60.00)

Rangaistukset

Jokipojat 2x2 min = 4 min
RoKi 4x2 min = 8 min

Yleisöä: 1 102

 

Jokipoikien kokoonpano

24 Tuukka Rajamäki – 44 Samu Pitkänen – 28 Timo Hiltunen
91 Joonas Larinmaa – 88 Oskari Lehtinen – 61 Lauri Hukkanen

23 Mika Koivisto – 12 Oula Uski – 16 Jesse Paukku
50 Teemu Holttinen – 21 Miro Väänänen – 17 Teemu Väisänen

77 Lassi Raitanen – 10 Jani Ollitervo
2 Roni Viirlas – 74 Fabien Bourgeois 

6 Joni Muranen – 3 Wiljami Kupiainen

30 Jonathan Iilahti
(35 Riku Lindroos)

 

Heilin tähdet 

*** Jonathan Iilahti

Jokipoikien illan suurin onnistuja oli ehdottomasti useisiin huipputorjuntoihin venynyt Iilahti. Perjantaina avauskamppailussa nollapelin pitänyt veskari jatkoi samoja varmoja otteitaan myös RoKia vastaan.

** Oula Uski

Keskushyökkääjän loistava syöttö ottelun voittomaaliin oli erittäin kaunista katsottavaa. Väkivahvan Uskin työskentely oli myös aloitusympyrässä vakuuttavaa, sillä 14 aloituksesta sentteri voitti yhdeksän.

* Lassi Raitanen

Vaikka Raitanen ei pisteille RoKia vastaan päässytkään, oli puolustajan kiekollinen peli ehdottomasti pakiston eliittiä. Antoi myös pari hyvää taklausta ja laukoi ylivoimalla hyvällä prosentilla kiekkoja maalille. Nautti myös valmennuksen vastuusta kellottaen eniten peliaikaa koko joukkueesta.

 

Ennakkopätkä

Jokipoikien runkosarjan kotiavaus on lauantaina Rovaniemen Kiekkoa vastaan. Vieraskaukalossa Savonlinnassa tiukan väännön perjantaina aivan viime sekunneilla lukemin 1–0 voittanut Jokipojat saa lauantaina vastaansa RoKin, joka myös vei täyden pistepotin perjantaina sarja-avauksessaan joukkueen kaataessa kotonaan Iisalmen Peli-Karhut lukemin 6–3. Kaukaa napapiiriltä noin 550 kilometrin päästä Joensuuhun matkustavan RoKin peräsimeen on täksi kaudeksi palkattu Petri Karjalainen, joka on Mestiksessä aiemmin päävalmentanut Heinolan Peliittoja. Jokipoikien kokoonpanosta ovat edelleen sivussa puolustaja Eppu Rissanen, hyökkääjä Ville Halonen ja maalivahti Timo Niemi. Maalilla jatkaa Jonathan Iilahti. Ottelu Mehtimäen jäähallissa alkaa kello 17.00.

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat-RoKi
2017: 0–1 ja.
2016: 6–2
2016: 4–1
2015: 6–0
2014: 6–3 (Suomi-sarja)
2010: 8–1
2009: 3–4 ja.

Saldo: 5–0–2 (maalit 3312)

RoKi-Jokipojat
2017: 6–5 ja.
2016: 2–4
2015: 2–6
2015: 1–2
2014: 3–1 (Suomi-sarja)
2010: 1–8
2009: 5–6

Saldo: 2–0–5 (maalit 20–31)

Kommentit   

+9 #1 JTK 30.09.2017 08:22
Veikkauksen kertoimen 3,35 mukaan Roki on selvä altavastaaja. Jokipojilla on 1,70. Pitää kuitenkin muistaa, että Roki voitti eilen IPK:n selvin luvuin. Toki heillä on todella raskas matka edessä ennen peliä ja se vaikuttaa, kuten heillä aina. Rokilla on tällä hetkellä kolme peluria Jypistä, mutta ei auta Jokipojat vie pelin! :)

Peliitoilla on selvä ylikerroin 4,75 Hermestä vastaan. Tuota pitäs melkeinpä kokeilla jo periaatteesta vaikkei sattuiskaan?

Liigasta on jäänyt jo pari hyvää lappua kiinni. Toivottavasti rupee myös Mestis pelit tarttumaan lapulle. :)

Tulkaahan ottaa vauhtia edustuksen peliin A:n ja B:n pelistä. A:lla on vastassa Keupa kello 13:15 B:llä KOOKOO Team kello 14:45!

Tsemppiä peleihin kaikille Jokipoikien joukkueille! :)
+6 #2 Peks1 30.09.2017 10:14
Jokipoikien sivut kaatuneet. Onko kiinnostusta niin paljon, ettei kestä liikennettä?
-10 #3 Repe 30.09.2017 10:37
Jones, liittyen edelliseen ketjuun, sekö on trollausta jos pitää omista mielipiteistäni kiinni, perustan kommenttini mahdollisimman paljon totuuteen, ja sehän se sinuakin harmittaa. Niin sitä pitää sinunkin feikata TODELLISIN TROLLAUKSIN:)
-10 #4 Repe 30.09.2017 10:44
Ja en yksittäistä tulosta monestikkaan huomioi Mestis-tasolla varsinkaan runkosarjapelej ä. Nuorempana divari merkkasi selkeästi enemmän, ei nykyään. Hieman liioitellen voisi sanoa errä Mestis on pelaajille (osalle) porras päästä liigaan ja joissain peleissä pelkkä "neppailusarja" .
+6 #5 Peks1 30.09.2017 10:48
Katsoin Fanseatin nauhalta, hyvin kyllä Paukku vetää, kun selvästi tietää ajan loppuvan ihan just.
+7 #6 Teppana85 30.09.2017 11:06
Lainaus Repe:
Jones, liittyen edelliseen ketjuun, sekö on trollausta jos pitää omista mielipiteistäni kiinni, perustan kommenttini mahdollisimman paljon totuuteen, ja sehän se sinuakin harmittaa. Niin sitä pitää sinunkin feikata TODELLISIN TROLLAUKSIN:)


Vastahan tuota hekumoit pääseväsi Jatkoaikaan kuumentamaan esim. IFK-faneja, haluat vaan provosoida ja that's it.
+7 #7 JTK 30.09.2017 11:14
Lainaus Peks1:
Katsoin Fanseatin nauhalta, hyvin kyllä Paukku vetää, kun selvästi tietää ajan loppuvan ihan just.

Jepu pisti vaan pelin jännäks ja nautiskeli.:)

Huomasitko Peks sen jutun mitä toivoit Artemista Karjalaisessa? Se on luettavissa kokonaisuudessa an Juniori Jokipoikien Facessa.
-6 #8 Repe 30.09.2017 11:47
Lainaus Teppana85:
Lainaus Repe:
Jones, liittyen edelliseen ketjuun, sekö on trollausta jos pitää omista mielipiteistäni kiinni, perustan kommenttini mahdollisimman paljon totuuteen, ja sehän se sinuakin harmittaa. Niin sitä pitää sinunkin feikata TODELLISIN TROLLAUKSIN:)


Vastahan tuota hekumoit pääseväsi Jatkoaikaan kuumentamaan esim. IFK-faneja, haluat vaan provosoida ja that's it.


Pitääkö tosikkona kaikki kirjoittamani ottaa tosissaan. Jatkoajalla on tietyt säännöt jonka puitteissa sinne kirjoitetaan:)
-6 #9 Repe 30.09.2017 11:53
Mehtimäkeläises sä kun minulla välillä erilaiset mielipiteet, ne saa monelta jo herneet nenään. Ja yleensä minua provosoidaan niin tietenkin vastaan samalla mitalla takaisin.Siinä melkein ainoat nikit joiden kirjoituksiin välillä itse olen tehnyt aloitteet kritisoidakseni nimeltä on olleet Jtk ja Eastside(Parane misia!)
+6 #10 Peks1 30.09.2017 12:13
Lainaus JTK:

Huomasitko Peks sen jutun mitä toivoit Artemista Karjalaisessa? Se on luettavissa kokonaisuudessaan Juniori Jokipoikien Facessa.


Nyt huomasin ja luin. Hienoa lukea, että kaverista pidetään huolta, ettei ainakaan jää yksin. Ja sitten pisti silmään se, että neljä änärivarausta Jokipoika-taust aisille pelaajille huomataan kyllä Venäjälläkin!
+4 #11 Peks1 30.09.2017 12:21
Ja vielä....tulipa kaverista sitten hyvä pelimies tai ei, niin tärkeää on se viesti, minkä hän välittää kotikonnuilleen Joensuusta. Joskus saattaa tänne tulla joku muukin pelaaja Artemin esimerkin rohkaisemana.
+1 #12 jones 30.09.2017 13:00
Lainaus Peks1:
Ja vielä....tulipa kaverista sitten hyvä pelimies tai ei, niin tärkeää on se viesti, minkä hän välittää kotikonnuilleen Joensuusta. Joskus saattaa tänne tulla joku muukin pelaaja Artemin esimerkin rohkaisemana.


Hyvä pointti!

Aika merkittävää tosiaan, että Venäjällä huomioitu Jokipoikien junnuille satavat NHL-varaukset.

Venäläiset silkkikädet kelpaisi edustuksellekin , joten tervetuloa vaan muutkin!

Jokipojat oli eilen niin hyvä, että Rokilla ei palaa tänään. Rajamäelle pari byyriä - eilen oli vielä vaisua tekemistä.
+9 #13 selästä taklaaja 30.09.2017 13:33
Sarja-avaus on mielestäni kuitenkin varsin merkittävä. Ei toki yksittäisellä runkosarjan tuloksella niinkään, mutta jotain se kertoo ainakin yleisön kiinnostuksesta . Tuo yleisömäärä on kuitenkin tärkeä jos haaveillaan menestyksestä. Veikatkaapa ystävät Mehtimäen avauspelin yleisömäärä. Minun veikkaukseni on tasaluku tuhat. Kauden keskiarvon luulisin olevan jotain 600-700. Ei se ole kovin suuri luku kun me muistamme ne aiemmatkin kaudet. Itse en voi olla tänäänkään hallilla. Toivon tietysti, että olen pahasti väärässä ja katsojia on paljon enemmän. En kuitenkaan tykkää siitä, että kun joku sponsori painattaa otteluun vaikkapa 3000 ilmaislippua ja se lasketaan keskiarvoon.
+3 #14 Repe 30.09.2017 13:45
Paljonhan Liigassakin on "haamukatsojia" kun esim. kaikki kausikortin haltijat lasketaan mukaan olivatpa paikalla tai ei. Ainut organisaatio joka laski todelliset paikalla olijat viime kaudella oli Kookoo. Ja oli taas niin provoa tekstiä, eikö vaan? Sori vaan, pohjasi (jälleen kerran) ihan totuudenmukaisu uteen:)
+2 #15 Peks1 30.09.2017 13:45
Minä uskon, että tulee ihan hyvä yleisömäärä. Aamulla klo 10.00 Jokipoikien sivut oli nurin ja siellä luki "too many connections". Eli sivut eivät kestä liikaa trafiikkia.
+4 #16 jones 30.09.2017 14:43
Lippuja ei hirveesti ole ennakkoon mennyt.

Ilmoitetaan 950-1100 katsojaa.
-2 #17 möly 30.09.2017 14:48
Niin.. Vielä näistä lippujen hinnoista. Ruudusta SM-Liigaa 14,95kk ja tämän illan peliin seisomaan 11e. Kaikki on suhteellista :)
+5 #18 jones 30.09.2017 14:51
Lainaus möly:
Niin.. Vielä näistä lippujen hinnoista. Ruudusta SM-Liigaa 14,95kk ja tämän illan peliin seisomaan 11e. Kaikki on suhteellista :)


Tuli ostettua töllöön liigapelit nähtäviksi, mutta rehellisesti todeten, yhtään peliä en ole jaksanut katsoa loppuun. Ihan hiihtelyä nykyisin liigapelit ilman mitään tunnetta missään.

Ja ilman värilaseja, SaPKo-Jokipojat eilen viihdearvoltaan heittämällä parempi vrt. liigahöntsä.
+1 #19 Repe 30.09.2017 14:58
Pieneltä osin Mestis-pelit joskus on "viihdyttävämpi ä", kuin liigapelit, kun peli ei pysy aika ajoin kasassa Mestiksessä kummallakaan joukkueella (taitotaso). Vauhtia esim. välillä liikaa tuohon aiempaan viitaten.
+4 #20 Lptl 30.09.2017 15:11
Tänä talvena ei taida ticketmasterin kautta olla sitä n. 20 lippua kaupan per matsi viiteen euroon kappale? Minnelie kadonnut. Leppoisa oli se kampanja.
+6 #21 JTK 30.09.2017 16:03
Lainaus Peks1:
Ja vielä....tulipa kaverista sitten hyvä pelimies tai ei, niin tärkeää on se viesti, minkä hän välittää kotikonnuilleen Joensuusta. Joskus saattaa tänne tulla joku muukin pelaaja Artemin esimerkin rohkaisemana.

Juurikin näin. Viimeksi tänään juttelin Artemin kanssa ja on kyllä fiksu ja hyväkäytöksinen kaveri.

A-nuoret voitti äsken Keupan 6-2. Loukkaantumises taan kuntoutunut Aavikko iski kaksi av-maalia. Tuttu rumpuryhmä oli pitkästä aikaa päädyssä ja kiitos taasen heille. Tuosta heidän on hyvä jatkaa edarin matsiin.
+8 #22 JTK 30.09.2017 16:54
B-nuoret voitti KOOKOO teamin 6-1. Artem (1+1) teki muuten eka maalinsa Jokipojille.

C-nuoret voitti vieraissa KJT Haukat 0-6! Hyvä päivä junnuilla ja toivotaan, että siitä tarttuu tsemppiä myös edarin pelaajille ja Roki saa kyytiä. :)
+6 #23 möly 30.09.2017 17:01
Paikan päällä. Lippu sekoilua taas.. Yleisöä noin 750..
+3 #24 Repe 30.09.2017 17:24
Hölsällä ei 7 min jälkeen yhtä torjuntaa, vetoja maalia kohti!:)
+5 #25 Repe 30.09.2017 17:26
No tulihan sieltä 11 min jälkeen 2 torjuntaa Hölsällekin.
+6 #26 jones 30.09.2017 17:57
Roki hyvä ensimmäisessä erässä ja vei peliä.

Iilahti lunastamassa potentiaalinsa? Aloittanut kauden ensimmäiset 90min todella vakuuttavasti!

Väljää on hallissa, mikä nyt ehkä olikin odotettavissa.
+7 #27 jones 30.09.2017 18:00
Roki kahdella nollaa vastaan, mutta Iilahti vie 100-0!

Huikeat moovit Iilahdelta.

Freedom game! Tilanteita ropisee mutta kotijoukkue voisi hiukan ryhdistäytyä.

0-1 Rokille ansaitusti!
+5 #28 möly 30.09.2017 18:06
Joo.. Roki vie..
+5 #29 jones 30.09.2017 18:16
Kotijoukkueen järjestelmällis et hyökkäykset on kyllä nollassa....toi votaan, toivotaan roiskimista.

Ykköskenttä oli eilen näkymätön ja tänään jatkunut sama. Rajamäen neppailusta taisi tuo 0-1 rakentua..

Roki vie edelleen rumasti!
+5 #30 möly 30.09.2017 18:18
Iilahti pitää pystyssä.. Aika kuraa
+5 #31 jones 30.09.2017 18:19
Lainaus möly:
Iilahti pitää pystyssä.. Aika kuraa


Kyllä. Hirveesti pitää parantaa jos meinataan pisteistä pelata.

Se pitää todeta myös että Roki pääsi yllättämään hyvyydellään pahasti. Toki tiedossa oli, että ne sai yhden sarjan parhaista valmentajista millä on suuri merkitys.
#32 jones 30.09.2017 18:32
Varis voisi kokeilla Rajamäki - Pitkänen - Paukku kenttää. Paukulla sen verta virtaa, että saisi nuo kärkiukot hereille.
+5 #33 selästä taklaaja 30.09.2017 18:39
Jotain näköjään tarviisi tehdä erätauolla...La ukaisukartta tai muutkaan tilastot eivät nyt valehtele. Roki, joka ei missään tapauksessa kuitenkaan ole tämän sarjan terävintä kärkeä, vie Jokipoikia aivan täysin...Nythän se nähdään, että onnistuuko valmentaja muuttamaan pelinkulkua erätauolla. Ei Roki sentään noin paljon parempi joukkue varmaankaan ole.
+2 #34 jones 30.09.2017 19:04
Sieltä ne nousee 2-1!!

Ja pitkävedot on taas elossa :)
+1 #35 jones 30.09.2017 19:04
-tupla viesti-
+6 #36 jones 30.09.2017 19:04
2 katsojalla heitti yleisömäärän arvion yläpääni.

Höh.
+1 #37 selästä taklaaja 30.09.2017 19:20
Ohoh!! Nyt on IPK rokottanna Sapkoa loppuhetkillä eiliseen verrattuna :)
+2 #38 jones 30.09.2017 19:22
Lainaus selästä taklaaja:
Ohoh!! Nyt on IPK rokottanna Sapkoa loppuhetkillä eiliseen verrattuna :)


Nyt 1s ennen summeria. Voi olla Räsäsellä asiaa kopissa..

Jokipojat ryhdistäytynyt hyvin viimeiseen erään ja liekkö vähän myös Rokilla bensa loppu.

Ykköskenttäkin nyt luonnut paikkoja.
+2 #39 jones 30.09.2017 19:28
*** Iilahti

Warrior - Lassi Raitanen
+1 #40 Peks1 30.09.2017 19:29
Raitanen on huikea. Mikä liike ja mailankäsittely taito. Ja syöksyy laukauksen eteenkin.
+5 #41 Peks1 30.09.2017 19:31
Iilahti 2 peliä ja yksi kiekko taakse. Ei paha.

Ja sitten se Uskin syöttö maalin takaa Lehtiselle. Huh, miten hieno maali.
+6 #42 selästä taklaaja 30.09.2017 19:34
No nythän tässä pelissä kävi se muutos mitä toisella erätauolla toivottiinkin. Se on hienoa. Onnittelut joukkueelle tuosta noususta. Ja vielä vähän tuosta Sapkosta. Varmasti historiallista noiden kahden pelatun ottelun loppusekunnit.. ..
+2 #43 JTK 30.09.2017 19:35
Hyvä voitto ja todella hieno avaus kaikkiaan kaudelle. Itse olen jo junnupelien jälkeen tullut himaan Liigaa katsomaan, mutta ilmoituksen mukaan hyvin on ollut porukkaa Mehtimäellä. Yli tuhat on todella hyvin, jos tää todellakin pitää paikkansa? Hienoa JOKIPO!
+7 #44 möly 30.09.2017 19:46
Iilahti on hyvä. Ja roki myös.. Nopeeta peliä pelaa roki.. Todella paha vastus kaikille..
+6 #45 Peks1 30.09.2017 19:55
Minusta tuo yleisömäärä ei kyllä ole häävi.

Rokia vastaan pelattujen kotipelien yleisömäärät viime kaudella: 912 ja 1270

Kotiavaukset:
30.9.2017 Jokipojat - Roki 1102
23.9.2016 Jokipojat - Sapko 1026
18.9.2015 Jokipojat - Jukurit 2150
20.9.2014 Jokipojat - Ketterä 849 (SS)
13.9.2013 Jokipojat - Jukurit 1319
24.9.2012 Jokipojat - Sapko 1702
16.9.2011 Jokipojat - Sapko 2748
+4 #46 runopoika 30.09.2017 20:10
Voittoputkessa alkaa kausi. Hyvä näin. Tästä on hieno jatkaa kautta eteenpäin.
+3 #47 jones 30.09.2017 20:20
Lainaus Peks1:
Minusta tuo yleisömäärä ei kyllä ole häävi.

Rokia vastaan pelattujen kotipelien yleisömäärät viime kaudella: 912 ja 1270

Kotiavaukset:
30.9.2017 Jokipojat - Roki 1102
23.9.2016 Jokipojat - Sapko 1026
18.9.2015 Jokipojat - Jukurit 2150
20.9.2014 Jokipojat - Ketterä 849 (SS)
13.9.2013 Jokipojat - Jukurit 1319
24.9.2012 Jokipojat - Sapko 1702
16.9.2011 Jokipojat - Sapko 2748


Onhan noissa aikamoista pudotusta sarjan sulkemisen jälkeen. Vai onko sittenkään? Ennen taisi olla löyhempää ilmaislippujen jakelua ja jopa ilmaisotteluita avaukseen.

Mutta pitäisi sopeutua paremmalla markkinoinnilla ja hinnoittelulla suljetun sarjan laskeneeseen mielenkiintoon.
+3 #48 JTK 30.09.2017 21:03
Vinkkasin tän ketjun alussa Peliittojen selvästä 4,75 ylikertoimesta ja Peliitathan voitti. Aika hyvät rahat sai yhdellä kohteella, jos joku pelas?
+3 #49 Eastside22 30.09.2017 21:16
Kyllä voiton avain oli tolppien välissä , Inkku oli jälleen voiton avain . Kyllähän kaks voittoo ruokkii joukkuetta ja kausihan on vasta alussa , joten kannustetaan äijät myös ke voittoon!!!!!!
+4 #50 jones 30.09.2017 22:05
Lainaus JTK:
Vinkkasin tän ketjun alussa Peliittojen selvästä 4,75 ylikertoimesta ja Peliitathan voitti. Aika hyvät rahat sai yhdellä kohteella, jos joku pelas?


Meinasin ja huomasin viestisi. Ei kantti riittänyt, koska uskoin kovasti Hermeksen ryhtiliikkeeseen.

Laita vaan tippejä jatkossakin. ;)
+3 #51 Korppu 01.10.2017 02:24
Siellä taitaa olla uus dj hallissa hyvin hoiti hommansa ekaa kertaa ilmeisesti puikkoissa? Vielä tilannetajua lisää niin hyvä tulee (Y) !

Erityismaininta ja iso peukku Kersantti Karoliinasta ja Tommi Läntisestä! Ja jos tiskijukka lukee tätä Eläkeläisiä vois myös soittaa :)

Ja ainiin Hienoa JOKIPO!!! Voittoputkessa ollaan!
+5 #52 Korppu 01.10.2017 04:38
https://www.youtube.com/watch?v=M8HzakjNoa0
+5 #53 möly 01.10.2017 09:55
No niin. Eilisestä selvitty. Joo lippu sekoilu oli taas huippua! Esim. Minun edessä olevalta herralta pyydettiin seisomapaikasta 15€ ! Mies kysy et15€?? Lippu tyttö sanoin että kyllä.. antoi rahan ja lähti kävelee sisälle.pakko oli puuttua tilanteeseen ja otin ukon kiinni ja kerroin Herralle että ei maksa noin paljon.. eikun kassalle ja homma uusiksi.. mies sai rahaa takaisin. Eli toimisto Haloo!? Tytöille infoa enemmän.! Ei tytön vika ollut. Ja pelistä sen verran et paljon on hyökkääjiä parannettava . RoKi OK HYVä!! Noh...rahaa käytin pelissä noin 80-100€ emännän kanssa kun oltiin. En tiedä milloin palaan. Eukkokin sanoin että onpa väsyttävä peliä
+4 #54 jii74 01.10.2017 10:12
https://vimeo.com/236209985
+4 #55 Repe 01.10.2017 11:06
Onhan tuo käsittämätöntä tuo lippujen hintojen kanssa sekoilu lippukassoilla. Arvallako ne arvotaan ketkä niitä myy kassalla?;) Ja Eläkeläisiä ei kannata soittaa jäähallissa, vanha pitkitetty vitsi koko yhtye joka on ollut kasassa liian pitkään, ihan vaan omana mielipiteenäni. Jos joissain Saksan juottoloissa on "kulttisuosioss a", se ei kummoinen meritti ole.
+5 #56 jones 01.10.2017 11:37
2 ensimmäistä peliä ja molemmissa on Raitanen heittäytynyt kiekon eteen ottelun loppuhetkillä.

Ja kumpainenkin kuti olisi ollut potentiaalinen maali.

Näitä pelaajia tarvitaan.
-1 #57 rokkipoika 01.10.2017 15:11
Kysymys kuuluu, että monestako lipusta oli keretty ottaa ylihintaa ja miten nämä rahat aiotaan palauttaa?
+3 #58 rokkipoika 01.10.2017 15:16
Mutta asiaan. Tuloksellisesti paras mahdollinen alku. Pelillinen taso taas heittelee ihan liikaa ottelun aikana. Jone sais nyt tosta ottaa selvää, et miten balanssi säilyisi suorituksessa.
+3 #59 JTK 01.10.2017 16:24
B-nuoret voitti äsken Pelicans Akatemian 4-0 ja C-nuoret voitti puolestaan Lahdessa Pelicansin 0-2!

Hieno viikonvaihde Jokipojille. Juniori Jokipoikien kilpaikäluokan joukkueet voittivat kaikki pelinsä ja samoin Jokipoikien edustusjoukkue. :)
+4 #60 lava 01.10.2017 16:38
Hyvä startti kaudelle pojilta. Iilahden onnistumiset omasta mielestä hyvä juttu oli maalivahti kaksikosta suurempi kysymysmerkki nyt saa Niemikin pelata tosissaan jos ykköskassarin paikan haluaa. Tähän kaksikkoon ei ainakaan kaaduta ja kunhan kentät saa vielä kemian kuntoon niin mahdollisuudet on mihin vain.

Tuohon vielä kun se yksi kärkipakki löytyy niin paketti erinomainen. Toimisto vaan puhelimet laulamaan ja lisää verkkoa vesille jos ei muuten löydy
+1 #61 jambo 02.10.2017 12:02
Ärjyalku kauteen mutta onnee mukana. Pakko myöntää hyvä näin.

Sählätty toimistosa ja lippukassalla taas ei yllätä. Kuka vastuussa??

Osaajat tarpeen muuallakin kun kaukaloon, JOKIPO ei saa olla nk suojatyön paikka kellekään!
-6 #62 Lappis2 02.10.2017 12:20
Nostetaankohan juuso akkasen paita kattoon ,kun on pelannu 500 mestis ottelua täyteen.
+3 #63 JTK 02.10.2017 12:29
Lainaus Lappis2:
Nostetaankohan juuso akkasen paita kattoon ,kun on pelannu 500 mestis ottelua täyteen.

Tuskin sentään, mutta varmasti komeat kukitukset tulee! :)
+4 #64 JTK 02.10.2017 16:20
Ilmari Pitkänen Jukureihin. Loppukauden sopimus sisältää kuukauden koeajan.
+1 #65 lava 03.10.2017 09:37
Kyllä on hienoa muistella mestistä 8 vuotta takaperin kun hallissa oli vielä porukkaa ja meno sen mukaista.

Legendaarinen Tamin aikalisä:

https://youtu.be/lqdKaUPkyhc

Ps. Oli se tuo koskiranta vaan hieno pelaaja
-2 #66 JTK 03.10.2017 10:04
Uke alkaa olla viimein pelikunnossa ja pelannee jo torstaina Kalpa-Saipa matsissa?

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste