D-Kiekko avausvastus Cupissa

D-Kiekko avausvastus Cupissa
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat aloittaa jääkiekon Suomen Cupin pelit vierasottelulla D-Kiekkoa vastaan. Ottelu oli määrä pelata Jyväskylässä perjantaina 25. elokuuta, mutta tuolloin Jyväskylän halli on varattu. Pelipäiväksi varmistui lopulta torstai 24. elokuuta, ja kamppailu käydään Tikkakoskella (noin 20 km Jyväskylästä pohjoiseen) alkaen kello 19.00. Koko tälle kaudella henkiin herätetyn Suomen Cupin formaatti tuntuu olevan vielä epäselvä; edelleenkään ei ole esimerkiksi tietoa, saako voittaja palkintoa saavutuksestaan.


Jokipoikien piti alkujaan tulla mukaan Suomen Cupiin kolmannelta kierrokselta, mutta koska avauskierros jäi kokonaan pelaamatta, ensi viikolla onkin menossa vasta toinen kierros. Tälle kierrokselle kotiedun saa automaattisesti alempisarjalainen joukkue.

Suomen Cupin otteluita on määrä pelata aina perjantaisin niin, että perjantaina 22. syyskuuta on jäljellä enää kaksi finaalijoukkuetta. Täysin epäselvää sen sijaan on sekin, missä tuo finaali pelataan. Yleensähän kun cup-kilpailuissa, lajista riippumatta, loppuottelut ovat puolueettomalla kentällä.

Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antila kertoi torstaina Karjalaiselle, että monet asiat riippuvat tukijoiden saamisesta.

Jokipoikien avausvastus on joka tapauksessa D-Kiekko. Suomi-sarjassa viime kaudella yhdeksänneksi sijoittunut joukkue eteni perjantain 1. kierrokselta jatkoon vain vaivoin. Se voitti 2. divisioonaan pudonneen Kiekkokoplan Joensuussa täpärästi 4–3, vaikka Kopla oli saanut otteluun vain 12 kenttäpelaajaa.

Suomen Cupin lisäksi Jokipojat aloittaa ensi viikolla myös tavalliset harjoitusottelut. Keskiviikkona 23. elokuuta kello 18.30 Mehtimäellä alkavassa pelissä vastassa on Iisalmen Peli-Karhut.

Kommentit   

+4 #1 Repe 19.08.2017 17:24
Tyypillistä Mestis-puuhaste lua kun ei tietoa edes palkinnosta, nalle-karkkeja varmaan.... ;)
+5 #2 JTK 19.08.2017 19:08
Niin en tiedä onko tässä kohtaa oikea termi Mestis-puuhaste lu vaikka toki sekin on aikamoista puuhastelua monelta osin. Cupissa ovat mukana Mestiksen lisäksi kakkosen ja Suomi-sarjan joukkueita eli liiton alaiset sarjat ja Cup on liiton järjestämä niin kyllä tässä voidaan sanoa: tyypillistä Jääkiekkoliiton puuhastelua.

Vois olla ehkä toimivakin paketti?? Toki viimeksi Cup on järjestetty 1970-71, joten ei sen järjestämiselle ole hirmu hinkua ollut. Olisko liiton herrat, "veljet" keksineet herättää Cupin henkiin jossain saunaillassa, mutta sitten unohtaneet tehdä pohjatyöt ja tuoneet keskeneräisen tuotteen markkinoille.

Kun luin eka kerran, että Cup tulee niin luulin, että hommat ovat selvät, mutta totuus on näköjään taas ihan muuta. Saa nähdä pelataanko Cup ensi kaudella?
+3 #3 Repe 19.08.2017 19:52
Todennäköisesti Mestis-seurat finaaleissa, niin siltä osin sitä puuhastelua... :)
-1 #4 Repe 19.08.2017 19:52
Yksittäinen finaali siis.
+3 #5 Lptl 19.08.2017 21:18
Tuleekohan cup-ottelut fanseatilta?
+4 #6 01miki10 19.08.2017 22:06
Lainaus Lptl:
Tuleekohan cup-ottelut fanseatilta?

Puolivälieristä eteenpäin ainakin näyttäisi tulevan.
+3 #7 JTK 21.08.2017 08:34
Lekin tilanteesta on ollut pitkin kesää tälläkin palstalla juttua ja nyt Leki on joutunut protestilistall e. Siltä löytyy reilun 2600 euron velkomustuomio ja reilun 3700 euron protesti.

Lekin puh.joht. Laakson mukaan kyse on vain pienestä kassakriisistä ja maksamaton lasku on muutenkin kyseenalainen? Just!

Aikaisemmin Lekillä oli myös joitain maksamattomia laskuja ja silloin oli kyse muistaakseni jostain unohduksesta? Just!

Syy ei voi olla missään nimessä se, että rahat olisi vähissä? :)
+1 #8 01miki10 21.08.2017 14:55
Liiton tiedotteen mukaan ottelu pelattaisiin ensi maanantaina Jyväskylässä, mutta tulospalvelun mukaan se olisikin torstaina Tikkakoskella.
#9 Korppu 21.08.2017 22:51
Let´s puuhastellaan itkun sekaista naurua suomenjääkiekko liitolle!

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste