Jokipojat hankki ranskalaispakin

Jokipojat täydentää puolustustaan ranskalaispelaajalla. Ärjypaitojen pakistoon liittyy patonkimaan pääsarjassa pelannut 22-vuotias Fabien Bourgeois. Uusi kakkosvalmentaja on puolestaan seuran oma kasvatti Ville Väänänen, joka siirtyy penkin taakse oltuaan viime kaudella Jokipoikien B-junioreiden apuvalmentaja.

 
Fabien Bourgeois on pienikokoinen (173 cm/80 kg) oikealta laukova puolustaja, joka on pelannut viimeiset neljä kautta Ranskan pääsarjassa pAmiensin joukkueessa. Neljän kauden aikana hän on tahkonnut Ranskan pääsarjaa runkosarja- sekä pudotuspelit mukaan luettuna 114 ottelua tehden tehot 6+22.
 
Bourgeois on edustanut myös Ranskan nuorisomaajoukkuetta kahden kauden aikana, ja myös aikuisten maaotteluita löytyy tililtä kaksi kappaletta.
 
Bourgeois on Jokipoikien historian ensimmäinen ranskalaispelaaja. Miehen taustoihin on seuran mukaan tutustuttu huolella, ja hänestä odotetaan joukkueeseen selkeää vahvistusta.
 
– Toivon ja oletan, että minusta on paljon apua. Pystyn auttamaan joukkuetta myös hyökkäyspäässä, ja olen pelannut erittäin hyvin kiekon kanssa, Bourgeois sanoo.
 
– Haluan ottaa pelaajana jatkuvasti askeleita eteenpäin, ja uskon Mestiksen olevan minulle hyvä sarja siihen tarkoitukseen, Bourgeois pohtii.

– Olen keskustellut Mestiksessä pelanneen ystäväni kanssa, ja hän on kertonut sarjasta paljon positiivista. Pelit ovat kovia ja vauhdikkaita, ja mukana on paljon kaltaisiani nuoria, eteenpäin tahtovia pelaajia.

Bourgeous on pelannut koko tähänastisen uransa ajan kotimaassaan. Hän ei ole myöskään koskaan aiemmin käynyt Suomessa.

– Olen nähnyt kuvia Joensuusta ja googlettanut tietoja kaupungista. Hyvältä vaikuttaa, eikä kylmäkään haittaa, mies nauraa.

– Teillä on siellä kuulemma hyvät fanijoukotkin, ja toivottavasti minusta on heillekin paljon iloa, iloinen ranskalaisnuorukainen päättää.

Bourgeois saapuu Joensuuhun heinäkuun viimeisellä viikolla ja aloittaa joukkueen vahvuudessa 1. elokuuta.

Edellisestä Jokipoikien ulkomaalaisvahvistuksesta onkin kulunut jo hetki aikaa, sillä edellisen kerran Jokipoikien kokoonpanossa on ollut muita kuin suomalaisia pelaajia kaudella 2013–2014.
 

Ville Väänäsestä kakkosvalmentaja

 
Jokipoikien kakkosvalmentajaksi valittu Ville Väänänen, 30, on Jokipoikien oma kasvatti. Hän kuului Jokipoikien Mestis-joukkueen runkopuolustajiin useamman kauden ajan.
 
Kaudesta 2012–2013 kauteen 2014–2015 Väänänen pelasi Kiekkokoplassa niin 2. divisioona kuin Suomi-sarjaa. Hän on toiminut Kiekkokoplassa myös joukkueenjohtajana. Viime kaudella Väänänen toimi Jokipoikien B-junioreiden apuvalmentajana.
 
– Valmentaminen on kiehtovaa puuhaa, ja tartun tähän haasteeseen erittäin hyvillä mielin, Väänänen tuumii.

– Seura on tuttu, organisaatio on tuttu ja päävalmentajakin on tuttu. Jouni Varis on itse valmentanut minua, ja tulemme erittäin hyvin juttuun keskenämme.

Pitkän linjan pelaajana Väänänen luonnollisesti tietää, mitä hyvältä kakkosvalmentajalta vaaditaan.

– Näkisin kakkosvalmentajan roolin olevan linkkinä pelaajien ja päävalmentajan välillä. Päävalmentaja saa keskittyä kokonaisuuteen, kun taas kakkoskoutsi voi sitten jalkautua enemmän yksilön tasolle.

– Nykyisessä joukkueessa on paljon peliajoilta tuttuja kavereita, ja siitäkin on varmasti tässä hommassa apua, Väänänen miettii.

Ville Väänänen aloittaa kakkosvalmentajan tontilla virallisesti 1. elokuuta.

 

Jokipoikien sopimuspelaajat

Maalivahdit (2 kpl):

Jonathan Iilahti
Timo Niemi

Puolustajat (6 kpl):

Fabien Bourgeois
Wiljami Kupiainen
Joni Muranen
Jani Ollitervo
Lassi Raitanen
Eppu Rissanen

Hyökkääjät (13 kpl):

Jimi Aavikko
Ville Halonen
Timo Hiltunen
Teemu Holttinen
Lauri Hukkanen
Roope Hämäläinen (try-out)
Teemu Lahtinen
Joonas Larinmaa
Oskari Lehtinen
Samu Pitkänen
Eetu Rissanen
Oula Uski
Miro Väänänen

 

Kommentit   

+7 #1 jones 23.05.2017 11:45
Tervetuloa uudelle ranskikselle! Odotan olevan kiekollinen liideri ja nimi on hieno.

Se mikä iskee silmään, niin ei kait oikeasti luulla tämän smurffi-kokoise n pakiston riittävän? Mestiksen kaikki keskenkasvuiset Jokipoikiin?

Positiivisena on odotuksissa liikkuva ja kiekollinen puolustus - siis vastakohta edelliseen kauteen.

Joukkue vaikuttaa ihan mielenkiintoise lta. Hyökkäykseen kaivataan nimiä ja pakistoon kovuutta.
+7 #2 JTK 23.05.2017 12:36
Joo tervetuloa vaan patonkimaan ukko tänne susirajalle. Ranskikset ovat sitkeitä taistelijoita. Toivotaan, että hänelle tulee hyvä kausi. :)

Saa nähdä mitä soppareita vielä tulee? Johan noita määrällisesti alkaa olla jo aika hyvin.
#3 selästä taklaaja 23.05.2017 13:31
Ihan mukava pelaaja varmaan tämä ranskalainen Joensuuhun. Nämä nuoret pelaajat haluavat uralleen nostetta ja Mestis on siihen ihan hyvä. Ja seuran kannaltahan se on parasta, että näille ei tarvitse maksaa palkkaa. Toki katto pään päälle jostain soluasunnosta ja lounasseteleitä joltain sponsorilta. En olisi pahoillani vaikka joku toinenkin nuori tulisi elävöittämään Mehtimäen hallin tunnelmaa. Eivät nämä välttämättä vie pelipaikkoja omilta junnuilta.
Ensi kaudella tavoite voisi olla sarjapaikan säilyttäminen ja kotiotteluiden yleisömäärä ka.600 katsojaa :(
#4 jones 23.05.2017 16:30
Lainaus selästä taklaaja:

Ensi kaudella tavoite voisi olla sarjapaikan säilyttäminen ja kotiotteluiden yleisömäärä ka.600 katsojaa :(


Vähän samanlaiset ajatukset. Toivotaan että ovat hereillä yleisömäärien kehityksien kanssa kun budjetit laaditaan. Tuo 600 on realistinen maksavien suhteen.
-9 #5 Repe 23.05.2017 17:00
Sori vaan mutta miksi näitä "vahvistuksia" roudataan Ranskasta, sekö oli kriteerinä kun Ranska voitti Suomen jääkiekossa taannoin?;) Jos tuommonen yleisömäärä on ensi kauden keskiarvo, voi heittää ruksin samalla Jokipoikien mestis-taipalee lle. Jos liikkuvat kiikun kaakun pudotuspeliviiv an tuntumassa, aika lähellä tuo lukema.
-2 #6 Repe 23.05.2017 17:01
Ennen sentään vahvistukset oli ainakin jotkut, niitä oikeita vahvistuksia.
+5 #7 Teppana85 23.05.2017 17:47
Koistinen ja Huhtanen tuohon vielä, sitten joku toinen jämäkkä pakki ja maalipyssy hyökkäykseen edellä mainittujen lisäksi, kiitos.
+6 #8 päätykatsomo 23.05.2017 17:58
Joo, kyllähän tuo pakisto kaipailee vielä vahvistusta, ja sitä kyllä lieneekin tulossa viikon päästä. Kuudella pakilla ei mikään joukkue pärjää missään sarjassa.. No, onhan meillä kaupungissa äijiä nytkin paikalla reenailemassa ainakin..;) Akkanen,Koistin en, Lehikoinen jne.. Hyökkäykseen vielä muutama selkeä vahvistus, niin sitten alkaa näyttää hyvälle.. Ei kalliilla tarvitse hankkia, vaan nuoria lupaavia kavereita on tarjolla joilla kuitenkin kokemusta jo alkaa olla karttunut.. Jos päättäisin, ottaisin ainakin erään slovakkihyökkää jän tänne kehittymään.. No, mutta kun en ole, niin eikun vaan odotellaan ens viikkoa mitä sieltä sitten tulee julki.. Pudea ei ehkä enää kyllä kuitenkaan tarviis.. Mukava olis kuulla myös sieltä Toimiston puolelta seuran osalta, missä mennään, mitä kehitetään tulevalle kaudelle, vahvistuuko taustat /hallituksen kokoonpano.. Halliremppaa, jne..
-7 #9 Repe 23.05.2017 18:47
Eiköhän Koistisen ja Lehikoisen aika ole jo Jokipojissa ohi varsinkin Akkasen, ihan vaan minun silmin:) Turha aina haluta/haikaill a samoja pelaajia, vievät vaan pelipaikkoja junioreilta. Nämä edellämainitut on jo aika lähellä uransa loppua näin luulen.
-1 #10 Repe 23.05.2017 18:53
Parempi motivoitunut juniori, "rahastaja-mest ispelaajan" sijasta, jos nyt nyky-mestiksess ä paljoa rahasta voikaan puhua:)
+6 #11 Theme_84 23.05.2017 18:58
Koistinen ja Lehikoinen ovat tervetulleita Jokipoikiin. Tuovat kovuutta, kiekollista taitoa ja kokemusta Jokipoikien takalinjoille.
-1 #12 Repe 23.05.2017 20:30
Kehukaa joku vielä Akkastakin,Turb on kehuista jo aikaa:) Akkasen bravuuri kiekon purku puolustusalueel ta.
-5 #13 VasenPakki 23.05.2017 21:50
Päivällä luin tänän uutisen ja tänne asti kesti selvitä järkytyksestä. Toimisto: Lopettakaa nyt tämä pelleily!!!! KIITOS.
+2 #14 JTK 24.05.2017 07:12
Akkanen ei kuulema olisi ainakaan näillä näkymin jatkamassa Jokipojissa. Miten lie sitten Koistinen ja Lehikoinen? Tarjotaanko heille sopparia?
+5 #15 jokipoforever 24.05.2017 07:34
Katselin tuossa videoklippiä tästä ranskalaisesta pakista ja täytyy sanoa että liike on todella hyvän näköistä ja laukaus hyvällä mallilla. Annetaanpas pojalle mahdollisuus,mu istetaan eräs johann auvitu, josta kukaan ei tiennyt yhtikäs mitää ku tuli aikoinaan mestikseen ja missäs nyt pelaa...NHL
+5 #16 ponssori 24.05.2017 08:39
Edelleen aika vaikea uskoa tämä on jokipoikien fanipalsta. Kaveri oli hilkulla päästä Ranskan MM-kisajoukkuee seen eli aika kovan tason pelaaja on kyseessä. Ei varmaan mestiksessä ole tulevalla kaudella montaa yhtä kovan tason pakkia. Liike ( ja myös koko tulevan pakiston ) tulee yllättämään aika monet. Kyllä sitä kokoa ja kovuuttakin on vielä tulossa.
+4 #17 hockey pappa 24.05.2017 08:45
Ranskalaisen hankinnassa ei mitään pahaa. Voi osoittautua pelimieheksikin . Ihmettelen suuresti Jokipoikien maalivahtien hankintaa. Meillä on omia junnumokkeja jonoksi asti ja tänne hommataan joku Niemi? Mikä tässä on ideana? Junnumoket kelpaa muualle parempiin seuroihin ja täällä ollaan sitten sormi suussa.
+3 #18 JTK 24.05.2017 10:30
Hokki jäi ilman Mestislisenssiä ainakin tässä vaiheessa. Saa nähdä kuinka seuran käy?
+4 #19 Teppana85 24.05.2017 11:09
Lainaus JTK:
Hokki jäi ilman Mestislisenssiä ainakin tässä vaiheessa. Saa nähdä kuinka seuran käy?


Varmaankin lisäselvityksiä vaatii. Vaan Hokkiahan pyörittää ry eikä osakeyhtiö, muuttaneeko sitten tilannetta vrt Jokipojat muutama vuosi sitten.
+4 #20 jones 24.05.2017 11:51
Hyvä esimerkki siitä, että Jokipojat on joukkueen kokoamisessa oikealla tiellä.

Pelataan niillä mihin on varaa ja nyt ei riskejä kun liiga kiinni.

Ja lisenssin kanssa ei mitään ongelmia.
+3 #21 jones 24.05.2017 13:18
Lainaus Teppana85:

Varmaankin lisäselvityksiä vaatii.


Hokilta pyydetty jo huhtikuusta asti lisäselvityksiä . Ei ole auttanut, joten tilanne heillä on pitkälti soro no.

Sieltä on vapautumassa liuta hyviä pelaajia esim. Risto Mattila. Jokipojat hereillä!
+4 #22 Teppana85 24.05.2017 14:26
Iltalehti otsikoi asian:

"Kärppien farmiseura yllättyi jääkiekkoliiton tuomiosta - lisenssiä ei myönnetty"
+5 #23 jones 24.05.2017 15:05
Lainaus Teppana85:
Iltalehti otsikoi asian:

"Kärppien farmiseura yllättyi jääkiekkoliiton tuomiosta - lisenssiä ei myönnetty"


Ja sekin on mielenkiintoist a, että viralliset farmiseurat hautautuu yksitellen...ak atemia, hokki..

Eikä tuo K-Vantaakaan pysty enää toimimaan itsenäisesti tai saati joku Leki

Jokipojat pysyköön itsenäisenä. Jos joskus toisin käy, niin siihen loppuu tämän fanipojan matka.
+3 #24 Repe 24.05.2017 15:59
Silloin kun ei ole ääneen lausuttuja tavoitteita Jokipoikien seurajohdolla, silloin ei ole mitään väliä onko "farmiseura" vai tekeekö pienempää yhteistyötä liigaseuran kanssa, jonka ehkä Joneskin hyväksyy.
+6 #25 jones 24.05.2017 17:57
Lainaus Repe:
pienempää yhteistyötä liigaseuran kanssa, jonka ehkä Joneskin hyväksyy.


Vain koko kauden laina, ilman oikeutta kutsua emäseuraan kesken kauden.

Kaikki pelaajaliikenne Jokipoikien junioreiden kanssa kelpaa erinomaisesti.

Muulle jyrkkä ei. Lyhyet pyrähdykset, kesken kauden avainpelaajien poistumiset rikkoo harmonian.

Kaippa Repekin näki kuluneesta kaudesta mitä ylimääräisestä pelaajaliikente estä seuraa? Seurajohto ainakin näki, ja liigapykälät loistaa poissaolollaan sopimuksista.
+3 #26 JTK 24.05.2017 18:12
Sapkon harjoittama Liigayhteistyö näyttää toimivan. Siis yhteistyö eikä mikään "farmitoiminta" .
+1 #27 Repe 24.05.2017 20:41
Juurikin näin Jtk, ja kuten aiemminkin olen todennut että jos pelaajalla ei ole liigapykälää sopimuksessa, aika monesti on tosiaan pelaaja on enintään sitä mestis-tasoa pelaajanakin, mikä tosin riittää Jokipojille.
+4 #28 Teppana85 24.05.2017 21:28
Viime kaudella Jokipojista lähti joukkueen kantava voima Jesse Paukku liigaan, yhdistettynä Olkkonen HPK visiittiin oikeastaan siitä alkoi se korpivaellus joka meinasi maksaa playoffpaikan. SaPKo sen sijaan sai pidettyä kärkiäijät mukana loppuun asti.
+3 #29 jones 24.05.2017 22:24
Juuri näin kuten Teppana totesi.

Paukku lähti, alkoi tappioputki.

Peli oikeni ja sitten lähti seuraava seikkalija. Taisi aika osimoilleen lopullinen sukellus alkaa siitä Olkkosen HPK keikasta, mikä maksoi lopulta Aaltosen työpaikan. Ja sanoisin että oli hilkulla ettei koko homma olisi päätynyt katastrofiin, eli karsintoihin. Peli sekosi kyllä liki täydellisesti. Kaikki mitä rakennettiin alkukausi suli hetkessä kaaokseksi, peliin missä ei ollut mitään järkeä. Alkuunkin heikko yv levisi entistä pahemmin kun erikoispelaamis en sielut ei ollut sitoutunut enää joukkueeseen.

Sattumaako? Ehkä, ehkä ei.
#30 jones 25.05.2017 00:20
Vielä yksi toive seurajohdolle.

Olisiko aika päivittää peliasut?

Hiukan freesiä ilmettä kaipaisi nuokin.
+3 #31 JTK 26.05.2017 13:14
Ukesta on juttua Kiekkoareenassa liittyen NHL Draft 2017 varaustilaisuut een. Jutussa veikataan, että äijä varataan eka kierroksen lopulla tai sitten toisen kierroksen alussa. Suapi nähä kuinka käy, mutta eiköhän se varaus ainakin sieltä tule! :)
+4 #32 Repe 26.05.2017 14:38
Tuleehan se varaus, siitä sitten myöhemmin näkee aukeaako Nhl/Ahl ura ensiksi.
-2 #33 Repe 26.05.2017 14:44
1972 Toronto Maple Leafsin leirillä:) http://www.gettyimages.fi/detail/news-photo/jorma-valtonen-helps-juhani-tamminen-don-skates-while-lauri-news-photo/5025
+4 #34 Repe 26.05.2017 14:44
Sorry, ei näy :)
+5 #35 Repe 26.05.2017 14:46
http://www.gettyimages.fi/detail/news-photo/jorma-valtonen-helps-juhani-tamminen-don-skates-while-lauri-news-photo/502546717#helping-hand-jorma-valtonen-helps-juhani-tamminen-don-skates-while-picture-id502546717
#36 Repe 26.05.2017 14:47
Valtonen, Tamminen, ja "Late" kuvassa.
+2 #37 selästä taklaaja 26.05.2017 17:40
Lainaus Repe:
Valtonen, Tamminen, ja "Late" kuvassa.

Tuleeko ne Tami, Tomek ja Monosen Lauri Jokipoikiin :D Hyviä vahvistuksia toki olisivat....
+5 #38 Repe 26.05.2017 20:19
Lainaus selästä taklaaja:
Lainaus Repe:
Valtonen, Tamminen, ja "Late" kuvassa.

Tuleeko ne Tami, Tomek ja Monosen Lauri Jokipoikiin :D Hyviä vahvistuksia toki olisivat....


Tosi lätkämies arvostaa myös jääkiekko-histo riaa eikä pyllistä sinne :D
+4 #39 Repe 26.05.2017 20:21
Onhan se miinuksien paikka, jos ovat olleet Toronton leirillä, odotellaan miten Miro siellä pärjää :)
+4 #40 Repe 26.05.2017 20:22
Kiikaritehot mm-kisoissa, eli näytön paikka siltäkin osalta.
+4 #41 Peks1 27.05.2017 07:46
http://www.hs.fi/urheilu/art-2000005228854.html
Yleisömäärien kasvua pitäisi hakea naisista:
//markkinointi on kohdistettu enemmän miehiin ja miesten yhteiseen tekemiseen kuin naisiin // Urheilutoimijat ovat itse aika pitkälle omalla toiminnallaan vaikuttaneet siihen, että yleisö on pysynyt homogeenisenä // Ässien toimitusjohtaja Eeva Perttula ei jääkiekkopeleis sä käynyt, koska ei kokenut saavansa tapahtumista irti paljoakaan. ”En juo kahvia tai olutta enkä syö makkaraa. Mielikuva oli, että tarjonta on laihaa.” // Klubin naisfanin mielestä "juomapuoli voisi myös olla naisystävällise mpi, voisi olla enemmän terveellisiä vaihtoehtoja, laajempi valikoima” // ”Ruotsissa nostettiin naiskatsojien osuutta reilusti panostamalla saniteettitiloi hin // Perheet ovat joka tapauksessa seurojen tavoittelema kohderyhmä. ”Silloin naiset ovat avainasemassa. Seurojen pitäisi pystyä vaikuttamaan heihin, he päättävät usein yhteistä asioista.”
+3 #42 Repe 27.05.2017 10:03
Arpin urheilukolumini sta poimin: "Harjoitushalli n kustannusarvio on paisunut, koska se nivoutuu kilpahallin huoltomaailmaan . Homeelta haisevan kilpahallin pukukopit olisinin saatava äkkiä uusittua, muuten halli on kohta käyttökiellossa . Valitettavasti harjoitushallih ánkkeen käynnistänyt säätiö on ruotsalaisperin nön mukaan saamaton. Perinnön suuruuskaan ei ole selvillä ja k-valtuusto tarvitsee konkretiaa ennen elo-syyskuun hankesuunnitelm an päättämistä"
+3 #43 Repe 27.05.2017 10:06
Ruotsalaisperin nön suhteen siis:), tuli siinä kirjoitusvirhe, muutaman muun lisäksi.
#44 Peks1 27.05.2017 11:24
Eihän valtuusto kannata sellaista asiaa, joka on huonosti valmisteltu. Niinpä taitaa jäädä haaveeksi se harjoitushalli. Kilpahallin remppa olisi kiireellisempi asia.
+2 #45 Repe 27.05.2017 11:32
Tuli vaan mieleen että jos Hokki ei saa paikkaa Mestiksestä, Ketterällä voisi olla takaportin kautta mahdollisuus nousta, oli karsinnan kolmas.
+2 #46 Repe 27.05.2017 11:35
http://kettera.net/articles/article/ketteran_tiedote_245/
+4 #47 JTK 27.05.2017 12:37
Lainaus Peks1:
Eihän valtuusto kannata sellaista asiaa, joka on huonosti valmisteltu. Niinpä taitaa jäädä haaveeksi se harjoitushalli. Kilpahallin remppa olisi kiireellisempi asia.

Siksipä juuri hanke pitääkin valmistella hyvin ja vasta sitten esitellä. Kumpiakin tarvitaan remppaa sekä harkkahallia. :)
+2 #48 Repe 27.05.2017 13:04
No eikös tuossa ole jo ollut aikaa valmistella, tuolla valmistelu tahdilla menee mappi-ööhön, ja Jokipojat pelaa Kontiolahdella ja Polvijärvellä;)
+3 #49 JTK 27.05.2017 14:36
Repe, kun et tiedä missä oikeasti mennään näissä halliasioissa niin turha arvailla ja murehtia niitä. Älä hättäile! :)

Jokohan rupes Ketterä rakentaa joukkuetta Mestikseen, kun hommasivat pari Mestispelaajaa?

Niin se vaan aika muuttuu. Porin Ässät laajentaa toimintaa eSportin puolelle. Se perustaa eSport-joukkuee n nimeltä Aces, kuinkas muutenkaan! :)
-4 #50 Repe 27.05.2017 14:44
No ei tuo halli-asioiden kulku aukea hitustakaan sinunkaan viesteissä. Vaikkei niitä voi paljoa aukoa sosiaalisessa mediassa ennakkoon.
+3 #51 Repe 27.05.2017 17:13
Ja onhan se ihmeellistä jos perinnön määrää ei vieläkään "tiedetä", kaupunki vaatikaa mustaa valkoisella ettei mene rahaa vääriin taskuihin.
+1 #52 tilkka 27.05.2017 22:18
Kupiaisen Wiljami tais saada muuanne sopimuksen kun listoilla ei näy enään? Muuten onko Olkkoska tulossa lainalle takas jokipoon? Etelästä olisi tulossa kuulemma sinne pelimies kans!!!
#53 lerski11 27.05.2017 22:24
Lainaus tilkka:
Kupiaisen Wiljami tais saada muuanne sopimuksen kun listoilla ei näy enään? Muuten onko Olkkoska tulossa lainalle takas jokipoon? Etelästä olisi tulossa kuulemma sinne pelimies kans!!!

siis minne olisi etelästä tulossa pelimies?
+2 #54 jones 27.05.2017 22:34
Olisko ensikaudella Lekin vuoro heittää lusikka nurkkaan?

https://tietopalvelu.ytj.fi/Verovelkarekisteri.aspx?yavain=2388355&tarkiste=7cf4cb51982b20a76a50a6638981e488fc21709e

Aika nuivia kommentteja liitolta Hokista. Ei pääse enää sarjaan vaikka rahat löytyisi. Sillat näköjään poltettu kunnolla.
-2 #55 Teppana85 28.05.2017 16:27
Alkuviikosta olis vissiin tulossa lisää uutisia ensi kauden joukkuetta koskien. Ilmeisesti selviää sekin, miksi Kupiaisen pojan nimi on poistunut listalta?
+3 #56 jones 28.05.2017 17:07
Lainaus Teppana85:
Ilmeisesti selviää sekin, miksi Kupiaisen pojan nimi on poistunut listalta?


Joku tutkinut tilastoja eliteprospects- sivuilla, eli Jukureiden A-junnuihin? :)
+3 #57 JTK 29.05.2017 07:58
Joku tutkinut tilastoja eliteprospects- sivuilla, eli Jukureiden A-junnuihin? :)

Kyseisellä sivustolla lukee Kupiaisen kohdalla 2017-18 Jokipojat Mestis. Ei siinä ainakaan mitään Jukureista ole.
+2 #58 jones 29.05.2017 13:02
Lainaus JTK:


Kyseisellä sivustolla lukee Kupiaisen kohdalla 2017-18 Jokipojat Mestis. Ei siinä ainakaan mitään Jukureista ole.


Minun heittoni oli huumoria, kun palstaveljet ihmetteli minne Kupiainen hävisi seuran sivujen kokoonpanosta.

Poika on nyt onneksi löytynyt ja palannut kotiin. Missä lie seikkaillut.
-2 #59 JTK 29.05.2017 13:26
Tappara julkaisi pelaajistonsa äsken. Taitaa olla mestaruus selvä jo etukäteen, kuten tälläkin kaudella. Toivottavasti kuitenkin tulis joku ylläri mestariksi tulevalla kaudella.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste