K-Vantaa parempi myös Mehtimäellä

K-Vantaa parempi myös Mehtimäellä
 Kuva: Joona-Pekka Hirvonen
K-Vantaa parempi myös Mehtimäellä
 Kuva: Joona-Pekka Hirvonen
K-Vantaa parempi myös Mehtimäellä
 Kuva: Joona-Pekka Hirvonen
K-Vantaa parempi myös Mehtimäellä
 Kuva: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–K-Vantaa 3–4 (2–0, 0–1, 1–3)

Jokipojat hävisi Kiekko-Vantaalle myös puolivälierien toisessa kohtaamisessa. Vielä avauserä lupasi kuitenkin joensuulaisittain hyvää: ärjypaidat pelasivat parasta kiekkoaan pitkiin aikoihin, ja kotijoukkue paineli Tuomas Huhtasen ja pitkän poissaolonsa jälkeen kaukaloon palanneen Joonas Larinmaan osumilla 2–0-johtoon. Toisessa erässä ottelu tasaantui, ja kolmas olikin jo täysin vieraiden heiniä. K-Vantaa kapusi ensimmäistä kertaa johtoon iskettyään päätöserän alussa kaksi ylivoimamaalia alle minuutin sisällä. Oskari Lehtinen toi isännät vielä alivoimalla tasoihin, kunnes Julius Rantaeskola tekaisi voittomaaliksi jääneen osuman ajassa 57.13. Samuel Jukuri torjui Jokipoikien maalilla 25 kertaa. Pelit jatkuvat heti lauantaina Vantaalla, ja välieräpaikka irtoaa neljällä voitolla.

 

Otteluraportti

Jokipoikien ja Kiekko-Vantaan välinen puolivälieräottelu tarjosi erittäin jännittävän ja viihdyttävän ottelun Mehtimäelle saapuneille 2042 katsojalle.

Tunnelma ottelussa oli kuluvan kauden mittarilla mitattuna loistava. Tiukka ottelu ratkesi, kuten edellinen ottelu keskiviikkona Vantaalla, Kiekko-Vantaan vahvaan peliin ottelun viimeisessä erässä.

– Ei varmaan jäänyt katsojat kylmäksi. Aikamoisia tapahtumia puolin ja toisin, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Simo Mälkiä summasi ottelun draaman kaarta.

Jokipojat pelasi ensimmäisessä erässä erittäin hyvin. Tasaisen erän alun jälkeen ottelun hallinta siirtyi kotijoukkueelle. Pelaajat olivat liukkaalla pelipäällä, ja syötöt napsuivat pitkästä aikaa erittäin hyvin joukkuetovereiden lapaan.

Kotijoukkue sai erän edetessä aikaiseksi pitkän pyörityksen vantaalaisten päätyyn. Parista hyvästä paikasta huolimatta kiekko ei vielä verkkoon uponnut.

Kiekko-Vantaa sai purettua pitkän pyörityksen jälkeen kiekon pois jo alueeltaan, ja joukkue vaihtoi kaikki väsyneet pelaajansa kerralla. Jokipojat hyödynsi vantaalaisten huolimattomuuden vaihtoa tehdessä.

Keskialueella kiekon saanut Tuomas Huhtanen polkaisi itsensä nokikkain Kiekko-Vantaan maalivahti Aaro Peltosen kanssa, ja tarkan rannekudin myötä Huhtanen viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin.

Erän edetessä ote siirtyi Jokipoikien jäähyn myötä vierailijoille. Tasakentällisin kotijoukkue oli erän aikana kokonaisuutena vahvempi joukkue, ja maalipaikkoja joukkue sai vierailijoita enemmän.

Jokipojat lisäsi johtonsa erän puolivälin paikkeilla kahteen maaliin. Jokipoikien hyökkäyspäässä Oula Uskin viemän aloitusvoiton jälkeen kiekko liikkui pitkän poissaolon jälkeen peleihin takaisin palaneelle Joonas Larinmaalle.

Vikkelä Larinmaa polkaisi itsensä väkisin maalinedustalle ja malttoi kovasta häirinnästä huolimatta kuljettaa kiekkoa niin pitkälle, että sai sivaltaa kiekon puolityhjään maaliin.

Erän loppupuoliskolla Jokipojille tarjottiin vielä mahdollisuus ylivoimaan, mutta sen toimivuus oli harmillisen tuskaista.

– Ensimmäinen erä oli erittäin hyvä, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis summasi.

Toisen erän alkuun Jokipojille tarjottiin loistava mahdollisuus lisätä johtoaan Kiekko-Vantaan ottaessa kaksi jäähyä perättäin.

Kotijoukkue pääsi pelaamaan hiukan yli minuutin kahden miehen ylivoimaa, mutta parista hyvästä maalipaikasta huolimatta lisämaaleja ei syntynyt.

Kiekko-Vantaa sai erän aikana peliään vähitellen paremmaksi, ja erän puolivälin paikkeilla puolestaan oli vierailijoiden vuoro päästä jauhamaan pitkään kahden miehen ylivoimaa.

Jokipoikien alivoima Samuel Jukuri viimeisenä lukkona kuitenkin taisteli esimerkillisesti.

Vierailijat kavensivat ottelun vaarattoman näköisen tilanteen päätteeksi. KHL-seura Helsingin Jokereiden sopimuspelaajiin kuuluvan Atte Mäkisen liki nollakulmasta lähettämä kiekko upposi helpohkosti ohi hölmistyneen Jukurin.

Erän lopussa Kiekko-Vantaa sai ylivoimansa aikana kiekon maaliin, mutta se hylättiin hyökkävän pelaajan oltua maalivahdin alueella.

– Sattui aika iso tuomarivirhe siihen toisen erän loppuun. Siellä ei nimittäin ollut ristin sielua maalivahdin alueella, kun se meidän 2–2-tasoitus hylättiin. Mutta hyvää oli siihen, niin reagointi joukkueella. Ei jääty voivottelemaan, Mälkiä lausui.

– Toinen erä rimpuiltiin, kertasi Varis toisen erän kulkua oman joukkueensa näkökulmasta.

Kolmanteen erään Kiekko-Vantaa sai peliinsä vielä yhden vaihteen lisää. Jokipojat oli omassa päässään ongelmissa, ja vierailija pääsi neljän minuutin ylivoimalle Eppu Rissasen jouduttua jäähylle korkeasta mailasta.

Ensimmäisen kaksiminuuttisen aikana vierailija ensin tasoitti ottelun, ja jälkimmäisen kaksiminuuttisen aikana joukkue siirtyikin jo johtoon.

Jokipojat ei takaiskuista lannistunut, vaikka ajoittain joukkueen kiekollinen peli haki uomiaan.

Jokipoikien takaa-ajo näytti kokevan kovan kolauksen Tuomas Huhtasen taklatessa kovaa Kiekko-Vantaan kultakypärää Toni Leinosta. Kovan taklauksen seurauksena Huhtanen passitettiin pukukoppiin ulosajon myötä.

Alivoimaa ehti kulua kuitenkin vain 14 sekuntia ennenkuin peli oli tasan. Oskari Lehtinen karkasi alivoimalla yksin läpi, ja viimeisteli tasoituksena harhautuksen päätteeksi.

Jokipojat piti toiveensa ottelusarjan tasoituksesta hengissä taistellen koko viiden minuutin alivoiman esimerkillisesti.

Hyvä taistelu ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt. Jokipoikien maalin edustalla pyörineen kiekon survoi sisään illan toisen maalinsa viimeistellyt Kiekko-Vantaan Julius Rantaeskola.

Jokipojat otti vielä ottelun lopussa aikalisän ja Jukurin pois maaliltaan, mutta yhtä hyvää maalipaikkaa enempää lopun kiri ei tuottanut. 

Ottelun jälkeen illan tuomarityöskentely puhutti erityisesti Jokipoikien päävalmentaja Varista.

– Minä en ymmärrä tätä saatanan tuomarityöskentelyä. Että kuinka sen pitää pikkuhiljaa lähtee jäätää, jäätää, jäätää. Ei minkäännäköistä linjaa ensimmäisessä erässä. Siellä jätettiin puolin ja toisin viheltämättä. Meille tuli siitä.

–  Ja sitten syy ja seuraus. Tuo loppu on seurausta kun (tuomarityöskentely) ei ole sillä tasolla, millä tuo peli on, hän jatkoi.

– Kolmas erä, niin ei tuolla jäähymäärällä voi (voittaa). Olen ylpeä tuosta joukkueesta. Puhuttiin, että ryhdytään pelaamaan kiekon kanssa. Niin pitkään kun pysyttiin tuoreena, eikä tarvinnut tappaa jäähyjä, niin tuo joukkue teki niitä juttuja, mitä oli sovittu, Varis päätti.

– Saatiin palkinnot kolmannessa erässä. Tiukkaa vääntöä. Niin se tulee jatkumaan huomennakin, Mälkiä ennakoi.

 

Maalit ja syöttäjät

06.45 Tuomas Huhtanen (Nico Friman, Ville Räsänen) 1–0
11.06 Joonas Larinmaa (Oula Uski) 2–0 sr.
36.33 Atte Mäkinen (Frank Gymer, Lasse Uusivirta) 2–1
44.22 Julius Rantaeskola (Uusivirta, Toni Leinonen) 2–2 yv.
45.05 Mäkinen (Uusivirta) 2–3 yv.
50.54 Oskari Lehtinen (Samu Pitkänen) 3–3 av.
57.13 Rantaeskola (Nico Nurmikanta, Mäkinen) 3–4

Maalivahtien torjunnat

Samuel Jukuri, Jokipojat 4+10+11=25 (poissa 58.43–60.00)
Aaro Peltonen, K-Vantaa 7+12+2=21

Rangaistukset

Jokipojat 7x2 min + Huhtanen 5+PRK = 39 min
K-Vantaa 3x2 min = 6 min

Yleisöä: 2 042

 

Jokipoikien kokoonpano

27 Ossi Pellinen – 44 Samu Pitkänen – 88 Oskari Lehtinen
92 Lauri Huhdanpää – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa
23 Tuomas Huhtanen – 11 Ville Halonen – 65 Nico Friman
61 Lauri Hukkanen – 71 Kasimir Puruskainen – 14 Heikki Puustinen
50 Teemu Holttinen

47 Matti Koistinen – 2 Joel Olkkonen
4 Juuso Akkanen – 21 Ville Räsänen
20 Santeri Arousva – 42 Eppu Rissanen

31 Samuel Jukuri
(30 Jonathan Iilahti)

 

Jokipoikien ottelut puolivälierissä

Ke 15.03. klo 18.30 K-Vantaa–Jokipojat 3–1
Pe 17.03. klo 18.30 Jokipojat–K-Vantaa 3–4
La 18.03. klo 17.00 K-Vantaa–Jokipojat
Ma 20.03. klo 18.30 Jokipojat–K-Vantaa
Ke 22.03. klo 18.30 K-Vantaa–Jokipojat (tarvittaessa)
Pe 24.03. klo 18.30 Jokipojat–K-Vantaa (tarvittaessa)
La 25.03. klo 17.00 K-Vantaa–Jokipojat (tarvittaessa)

 

Mestiksen puolivälieräparit

SaPKo–KeuPa HT 2–0
TuTo–Peliitat 2–0
K-Vantaa–Jokipojat 2–0
Hermes–Espoo United 1–1

Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

 

Heilin tähdet

*** Joonas Larinmaa

Pitkään sivussa olleen Larinmaan pelituntuma oli hyvällä tasolla, vaikka edellisestä ottelusta oli kulunut reilu kuukausi. Viimeisteli Jokipoikien toisen maalin hienon yksilösuorituksen päätteeksi. 

** Oskari Lehtinen

Ykköskentän laidalta paikkansa ottanut hyökkääjä jatkoi omaa vahvaan fyysiseen pelitapaan perustuvaa peliään. Kauden mittaan Lehtisestä on tullut myös tärkeä alivoimapelaaja. Viimeisteli Jokipoikien kolmannen maalin alivoimalla hyvän harhautuksen päätteeksi. 

Tuomas Huhtanen

Liukasliikkeisen ja voimakkaan Huhtasen pelaajatyyppi on kuin luotu koviin pudotuspeleihin. Oli jälleen joukkueen ahkerimpia taklaajia. Joutui valitettavasti jättämään pelin kesken ulosajon vuoksi. Ottelun avausmaali syntyi vahvan luistelun ja tarkan rannekudin myötä.

 

Otteluennakko

Jokipojille tarjoutuu mahdollisuus tasoittaa puolivälieräsarja Kiekko-Vantaata vastaan perjantaina kotikaukalossa Mehtimäellä. Kiekko-Vantaa otti keskiviikkona Tikkurilassa ensimmäisen kiinnityksen välieriin ollen kokonaisuutena ottelussa hiukan niskan päällä. Pudotuspelien tiiviin pelitahdin ja pelipaikkakuntien välisen pitkähkön välimatkan vuoksi palautumisen onnistuminen ja kuntopohja joutuvat todelliseen testiin. Jokipoikien kokoonpanosta on varmuudella sivussa puolustaja Joni Muranen. Ennakkotiedoista poiketen Lauri Hukkanen on pelikunnossa. Tärkeät hyökkääjät Oula Uski ja Joonas Larinmaa tekevät molemmat paluun kokoonpanoon. Maalilla aloittaa tuttuun tapaan Samuel Jukuri.

Keskiviikkona Vantaalla kotijoukkue oli ottelussa hallitsevampi osapuoli. Kiekko-Vantaa tuskaili oman maaliintekonsa kanssa kaksi erää, mutta kolmannen erän maalien turvin joukkue vei voiton lukemin 3–1.

– Kaksinaiset mietteet pelistä jäi. Tulosta pitää kunnioittaa. Vantaa oli sen verran parempi, mitä tulos oli. Yksi maali tehtiin, niin harvoin sillä niitä pelejä voittaa, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kertaa.

– Peli on historiaa. Se on käyty läpi, ja siitä opimme huomiselle jotakin. Steppejä pitää ottaa.

– Meidän pitää pystyä pelaamaan kiekon kanssa, se on ihan kylmä tosiasia. Turha on kierrellä tai kaarrella. Se on iso juttu.

Joensuun Mehtimäen ja Vantaan Tikkurilan jäähalllien välinen matka on 424 kilometriä, joten joukkueet joutuvat viettämään bussissa pitkiä aikoja.

Varsinkin kun perjantaina kamppailtavan Mehtimäen ottelun jälkeen lauantaina kiekko putoaa jäähän kello 17.00 Vantaalla, on palautumisaikaa todella vähän. Uskooko päävalmentaja joukkueen kunnon kestävän?

– Eihän tässä mitään mittareita ole, mutta vahvasti pitää uskoa, että fyysinen puoli kestää. Pojathan ovat viime kesästä lähtien harjoitelleet. Pelit näyttää sen, kestääkö vaiko ei. Minulla on vahva luotto joukkueeseen, että se kestää.

– Palautumisella, unella ja ravinnolla on totta kai merkityksensä. Nämä pitää huomioida erityisen hyvin, Varis painottaa.

– Sillä on hirveä merkitys, miten palaudutaan. Varsinkin niille, jotka pelaavat isoja minuutteja. Totta kai nuoret pelaajat palautuvat paremmin kuin vanhemmat pelaajat. 

Isommassa Mehtimäen kaukalossa Jokipojilla on todennäköisesti paremmat mahdollisuudet toteuttaa omaa pelitapaansa ja napata voitto. 

Tukeeko isompi kaukalo Jokipoikien pelitapaa paremmin?

– Ei hirveitä eroja pelaamisessa ole. Kaukalossa on toki tilaa enemmän, niin se pitää hyödyntää. Kiekon pitää liikkua.

– Kotona on aina toki hieno pelata, kun on kotiyleisö ja fanit. Se on isompi juttu tulla kotiyleisön eteen. Se on iso juttu niin pelaajille kuin myös yleisölle. Taisteluilme pitää olla aina ihan viimeiseen asti hiottu, kun kotona pelataan, "Jone" sanoo.

Jokipojat oli hiukan sekoitellut ketjukoostumuksiaan, kun niitä verrataan runkosarjan viimeisiin otteluihin.

– Loukkaantumisia kun on, niin muutoksia tulee. Olen sellainen valmentaja, että en halua ketjuja hirveästi sotkea. Miehiä tulee telakalta ja lähtee telakalle, niin silloin joudutaan muutoksiin.

– Aina sitä toivoo, että koostumukset pysyisivät pitkään kasassa, niin se näkyisi kiekollisessa pelissä. Aina toivoo, että peli lähtisi heti rullaamaan.

Joukkueen tärkeimpiin hyökkääjiin kuuluvien Oula Uskin ja Joonas Larinmaan pelikunto on vielä arvoitus.

– Uskilla on alaraajavamma, jonka kanssa mennään päivä kerrallaan. Kokoonpanoon hän sopii, mutta pitää olla pelikunnossa.

– Larinmaa on harjoitellut. Nyt on siitä lähinnä kysymys, että pystyykö hän pelaamaan täysipainoisesti. Totta kai molemmat miehet halutaan kokoonpanoon. Perjantaina tiedetään mikä on tilanne.

Puolivälierien toinen kamppailu alkaa Mehtimäellä kello 18.30.

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–K-Vantaa
2017: 2–5
2017: 1–4
2016: 4–2
2016: 2–0
2014: 4–2
2014: 3–6
2013: 3–2
2013: 1–4
2012: 4–2
2012: 5–1
2011: 2–4
2011: 3–4 ja.
2010: 3–1
2010: 2–1 (playoffs)
2010: 3–1 (playoffs)
2010: 6–1
2009: 3–2 ja.
2008: 5–2
2008: 3–4 rl.
2008: 3–4 rl.
2007: 2–4
2007: 6–2
2006: 5–4
2005: 3–1
2005: 2–4
2004: 3–2
2004: 3–5
2001: 4–5 ja.
2000: 1–2

Saldo: 16–0–13 (maalit 91–81)

K-Vantaa–Jokipojat
2017: 3–1 (playoffs)
2017: 0–1 vl.
2016: 1–4
2015: 6–4
2015: 3–4 ja.
2014: 1–4
2013: 2–4
2012: 3–2 vl.
2012: 2–4
2012: 6–7 vl.
2011: 3–5
2011: 2–3
2010: 3–6
2010: 2–4 (playoffs)
2010: 2–5
2009: 4–5
2009: 1–2
2008: 5–3
2007: 2–0
2007: 0–4
2007: 3–5
2006: 2–5
2006: 6–0
2005: 3–3
2005: 6–2
2004: 3–2
2001: 0–1
2000: 7–1

Saldo: 9–1–18 (maalit 81–91)

Kommentit   

+1 #1 jii74 16.03.2017 18:42
Näin onnistut: Lohen fileointi

https://youtu.be/5rQx_Mr8YY4

Ärjy lauma raatelee lohet perjantaina.
+1 #2 jokipofani 16.03.2017 23:46
Toivotaan että jokipo voittaa!
5e panoksella tulosvetoon laitoin 0-4 vantaalle. Toivottavasti olen väärässä.
TAISTELE JOKIPO!
+5 #3 rizee 17.03.2017 09:00
Toivottavasti playoffs -markkinointi on onnistunut ja yleisömäärässä kivuttaisiin yli 1500. Faktahan on se, että tänään jäällä nähdään kauden taistelevin Jokipojat. Kaikki kannustamaan!
#4 Korppu 17.03.2017 12:06
Paljon on lippujen hinnat ovilta?
+4 #5 lava 17.03.2017 12:12
17e/13e näyttää olevan
+4 #6 JTK 17.03.2017 12:19
Hienoa, että Larinmaa tekee paluun kaukaloon. Tärkeä palanen joukkuetta. Hyvä myös, että Uski ja peliään parantanut Hukkanan ovat mukana. Kaikkia ja kaikkien kovaa panosta ja yritystä tarvitaan tänään ja jatkossakin. Pari tahi kolme maalia Vantaan verkkoon ja Jukuri hoitaa loput niin voitto on meidän!
-1 #7 JTK 17.03.2017 12:57
Jännää on seurata tänään myöskin miten Mestis karsinnat pyörähtävät käyntiin. Miten Ketterä pärjää niissä ja kuka nykyisistä Mestis seuroista putoaa lopulta pois?

A-nuoret aloittavat huomenna playarit kotonaan Vierumäki Unitedia vastaan kello 13:00! Tulkaa kannustamaan!!

Kopla puolestaan aloittaa karsinnat MuIK Hockeyta vastaan kello 16:15. MuIK tulee Uusikaarlebyyst ä, jossa olevinaan osataan vain ruotsia, mutta tosi paikan tullen Suomikin vääntyy! Ainakin viittomalla! Huomasin sen, kun olin aikoinaan siellä muutamia päiviä työkeikalla. :)
+3 #8 ponssori 17.03.2017 13:02
Ketjut näyttää hyviltä , vaikka kaikki pelaajat eivät ole vielä 100 %:ssa kunnossa. Toivottavasti tänään uskalletaan pelata kiekollisesti ja myös paineistetaan vastustajaa aktiivisesti. Edellisessä pelissä tuo peli luiskahti jostain syystä taas siihen vanhaan ( lue Turbon ajan ) passiiviseen pelailuun . Mutta tänään tulee voitto !
+4 #9 selästä taklaaja 17.03.2017 13:11
Lainaus ponssori:
Ketjut näyttää hyviltä , vaikka kaikki pelaajat eivät ole vielä 100 %:ssa kunnossa. Toivottavasti tänään uskalletaan pelata kiekollisesti ja myös paineistetaan vastustajaa aktiivisesti. Edellisessä pelissä tuo peli luiskahti jostain syystä taas siihen vanhaan ( lue Turbon ajan ) passiiviseen pelailuun . Mutta tänään tulee voitto !

Minustakin tuo kokoonpano vaikuttaa hyvältä. Aktiivisesti se on pelattava joka kentällisen jos meinataan voittaa. Ja koko pelin ajan. Jokipojilla on ihan hyvä mahdollisuus voittaa tänään vaikka keskiviikkona oltiinkin varsin selvästi huonompia.... Pieniä ne erot kuitenkin ovat.
+2 #10 jiikoo12345 17.03.2017 18:10
B -juniorit lauantai klo 19.00, vastaan K-Kissat. Pitkä päivä tiedossa katsojalle mikäli kaikki 3 ottelua meinaa tulla katsomaan.
+3 #11 JTK 17.03.2017 19:18
Hyvä eka erä Jokipojilta. Liekkö ollut Vantaalaisilla ne kuuluisat bussijalat, kun tulivat tosi löysästi peliin. Tälleen, kun Jokipojat jatkaa niin ei hätää, mutta varuilla pitää olla koko ajan, sillä usein vierasjoukkue parantaa peliään toiseen erään. Ja turhat jäähyt pois jatkossa. Tsemppiä!
+4 #12 Theme_84 17.03.2017 19:41
Larinmaa osui heti :)
+1 #13 rizee 17.03.2017 20:29
Tuomaritko ratkoo pelin?
#14 rokkipoika 17.03.2017 20:40
Lainaus rizee:
Tuomaritko ratkoo pelin?

Siltähän tuo näyttää.
+4 #15 rokkipoika 17.03.2017 20:42
Oskari!! Lehtineeeeeen!! !
-5 #16 rokkipoika 17.03.2017 20:56
Hyvä tuomarit!!!
-1 #17 jones 17.03.2017 20:57
Jos Varis on puikoissa ensi kaudellakin, niin kapinani jatkuu.

Paskaa, paskaa, paskaa!!

IPK ja Roki teki totaali käännöksen valmentajan vaihdoilla ja Jokipojat kyykkäsi entistä pahemmin. Immonen tekee virheitä nyt solkenaan ja niillä on kova hinta.
+5 #18 jiikoo12345 17.03.2017 21:04
Ykköskorin pelaajien ratkatsut ensi kauden seurasta tulevat olemaan mielenkiintoist a seurattavaa.
+2 #19 jones 17.03.2017 21:06
Onneksi on loistavat a-junnut.

Kohti liigakarsintaa!
+3 #20 Peks1 17.03.2017 21:10
Tuomarit huonoja, mutta yleensä parempi voittaa. Hyvää viihdettähän tuo peli oli ja kiva oli olla katsomossa.
+5 #21 JTK 17.03.2017 21:14
Täysin voitettavissa oleva peli hävittiin jäähyihin. Toki osa jäähyistä oli aiheettomia, mutta fakta on, että kurittomasti pelattiin ja jäähyjä otettiin. Tuomareiden taakse on turha mennä tässäkään tappiossa vaikka moni saattaa niin tehdäkin. Hylkäsiväthän tuomarit yhden maalin Vantaaltakin täysin turhaan, mutta hyvä niin!

2-3 tilanteessa olis ehkä kannattanut ottaa aikalisä ja rauhoitella tilannetta? Huhtasen taklaus selästä oli törkeä. Vastustaja oli ollut pitkään selin ja oli jo kiekoton, joten olis voinut jättää taklaamatta. Tilanteet tulee tosin nopeasti.

Olihan pelissä paljon hyvääkin ja varsinkin ekä erä oli Jokipojilta tosi hyvä. Sitä samaa pitäs vaan pystyä toteuttamaan loppuun asti. Jukuri oli taas hyvä lukuunottamatta lipsahdusta Vantaan eka maalissa.

Huomenna äijät hyppää taas kaukaloon ja nyt vain jäähyt vähemmälle niin hyvä tulee!
-1 #22 möly 17.03.2017 21:18
Peli nähty. Ei riitä Jokipoikien taso nyt tähän päivään. Esim. Vantaan pakit lähtee ja liikkuu aivan eri tasolla kun meidän pakit. Ensikautta ajatellen ei jatkoon: pude, huhdanpää,Akkan en ja Koistinen eläkkeelle,Uski (ei riitä liike) Muranen, viisaat jatkakoon.. huomenna iilahti mallin vaan
-2 #23 timpe79 17.03.2017 21:20
Kyllähän k-Vantaa pelasi Huhtasen pihalle tämän yhden akan avustuksella. Ei edes laidasta ollut kaveri irti ja hyppäsi kun kumiukko. Sori vaan, potkupallo on tullut näköjään lätkään mukaan.
+1 #24 timpe79 17.03.2017 21:23
Ei peli täysin siihen ratkennut tietty, mutta vitonen tuossa paikassa pitäisi olla paremmin harkittu. On Jokp:lla tietty paljon mietittivää. Täysin peli hallussa ja totaali hajoaminen. Pikkaraista Joensuussa kaivataan.
+3 #25 rokkipoika 17.03.2017 21:31
Lainaus jones:
Jos Varis on puikoissa ensi kaudellakin, niin kapinani jatkuu.

Paskaa, paskaa, paskaa!!

IPK ja Roki teki totaali käännöksen valmentajan vaihdoilla ja Jokipojat kyykkäsi entistä pahemmin. Immonen tekee virheitä nyt solkenaan ja niillä on kova hinta.

Jos turbo olis jatkanu, ni nyt Jokipojat taistelis sarjassa pysymisestä.
+3 #26 pahkis 17.03.2017 21:50
Selkäydinkiekko a. Syyskuussa vielä tuolla saadaan voittoja naarattua, muttei enää tähän vuodenaikaan.

Ei mitään Jonea vastaan, mutta ei miehellä ole tälle sarjatasolle mitään annettavaa. Ensi kaudeksi tulee olemaan vaikeata hankkia täydennystä muualta, joten omien poikien on ylitettävä itsensä.

Pakistossa ei kovin paljon ole voittavia elementtejä sielläkään ja ukot pyörii vuorollaan tekemässä sitä sun tätä.

Kasvatteluahan tämä sarja toki kokonaisuudessa an on, eikä tällä ole mitään tekemistä kilpaurheilun kanssa.
-1 #27 joo,joo 17.03.2017 21:58
Aivan voitettavissa ois ollut peli. Huhtasen taklauksesta ei ois pitänyt tulla ulos ajoa vaan ryntäys jäähy.Tuomareil la meni vihkoon monta jäähyä! Aika noloja makaajia oli ruutanat tänään. Huomenna ruutanat seinälle kuivumaan!!! TAISTELE JOKIPO!!!!
+2 #28 Theme_84 17.03.2017 21:58
Taisi jäähyt kostautua pahasti :( Noista jatkosoppareist a sen verran että kyllä Koistinen ehottomasti jatkoon :)
+6 #29 Riffixi 17.03.2017 22:13
1. Keskiviikkona kolmas erä 3-0 nyt 3-1.
2. Huhdanpäälle liian kovia pelejä.
3. Hävisimme paremmalle. Kivan luistelu,mailan käsittely ja yv pelaaminen laadukasta,
4. Ottiko Jukuri yhtään haamukoppia? Hidas sivuttaisliikkeessä.
5. Jokipojat on tehnyt kymmeneen viime peliin 12 maalia.
6. Kiva lisäsi karvausta,kuten vantaallakin ja meidän pakit kusessa.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste