Jokipojat voitti – vihdoinkin!

Jokipojat voitti – vihdoinkin!
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat voitti – vihdoinkin!
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat voitti – vihdoinkin!
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat voitti – vihdoinkin!
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–JYP-Akat. 3–2 (0–0, 0–1, 3–1)

Jokipojat sai karsean tappioputkensa lauantaina vihdoin ja viimein poikki. Kahdestoista perättäinen häviö oli jo lähellä JYP-Akatemiaa vastaan, mutta päätöserän jälkipuoliskon piristyminen pelasti ärjypaidat lopulta pinteestä. Ville Halonen veivasi ensin Jokipojat ajassa 51.37 tasoihin, ja vajaata minuuttia minuuttia myöhemmin Matti Koistinen lämäsi isännät johtoon. Molemmat osumat syntyivät ylivoimalla. Oskari Lehtinen iski joensuulaisille vielä kolmannen maalin, joten täysi pistepotti jäi Mehtimäelle vierailijan kavennusosumasta huolimatta. Voitollaan Jokipojat nousi täpärästi takaisin pudotuspelirajan yläpuolelle ja varmisti samalla sen, ettei putoamiskarsintoihin joutumisesta ole enää teoreettistakaan vaaraa. Ilmaisottelua seurasi mukavat 2 031 katsojaa.

 

Otteluraportti

Jokipoikien peli-ilo näytti vihdoin ja viimein palanneen takaisin juuri ratkaisevalla hetkellä ottelun viimeisellä kymmenellä minuutilla. 

Kolmannen erän loppupuoliskolla maaleistaan rutkasti virtaa saanut isäntäjoukkue viimeisteli kaksi maalia ylivoimalla, vaikka läpi ottelun ylivoiman toimivuudessa oli paljon parannettavaa.

– Olen todella todella ylpeä noista sotureista! Ne otti tuon voiton. En minä ottanut mitään. Minä olen ollut tässä vain auttamassa ja myös muu valmennustiimi. Nuo pojat ovat kulkeneet nyt toista kuukautta tuolla ojanpohjilla, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis sanoi.

– Oltiin huolellisia, mutta tuolla jäähymäärällä ei tietenkään voi voittaa pelejä. Se oli tämän ottelun ratkaisu. Siinä ei ole mitään selittelemistä, JYP-Akatemian päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi analysoi.

– Käytiin aika tarkkaan pelilliset asiat läpi. Meidän valmistautuminen oli äärimmäisen hyvä tähän otteluun. Vaikka eilen pelattiin aika tiukka kotiottelu, ja vain 12 tunnin päästä oltiin aamulla uudestaan hallilla. Lähdettiin kunnolla valmistautumaan tähän otteluun, hän jatkoi. 

Ensimmäinen erä sujui tasaisesti. Molemmat joukkueet pelasivat oman maalinedustansa erittäin tiiviisti, ja molempien joukkueiden hyökkäykset ajautuivat pääasiassa kulmiin.

Myös molempien joukkueiden laukauksien laadussa oli ensimmäisessä erässä toivomisen varaa, sillä vedot viuhuivat suurimmaksi osin ohi tai puolustavan joukkueen blokkauksiin.

Pelin tärkeys näkyi molempien joukkueiden otteissa, sillä kaikkiin kaksinkamppailuihin molempien joukkueiden pelaajat antoivat kaikkensa.

Erän oikeastaan ainoa laadukas maalipaikka tuli Jokipoikien Samu Pitkäselle, mutta veto hyvältä sektorilta meni ohi maalin.

Jokipojat pääsi erän aikana kahteen otteeseen ylivoimalle, mutta jälleen kerran pakkopelin toimivuudessa oli todella paljon toivomisen varaa, sillä jopa kiekon kanssa pääseminen hyökkäysalueelle tuotti ongelmia.

– Harjoittelu on ollut aika pelipainotteista tässä puolentoista viikon aikana. Tähän peliin valmistauduttiin hyvin. Tärkein asia oli, että lähdetään kuskin paikalle. Ensimmäinen vitonen meni aika miehekkäästi, sitten kuitenkin tuli pieni tärrääminen pojilla, Varis kertasi.

Toiseen erään ottelun 13. hyökkäjänä aloittanut Kasimir Puruskainen otti Joona Mannisen paikan neloskentän keskeltä.

Myös toisen erän joukkueet kamppailivat tasaväkisesti. Jos eroja joukkueiden pelaamisessa jollain osa-alueella pitäisi mainita, niin se oli ehdottomasti ylivoiman toimivuus. JYP-Akatemian ylivoima oli todella paljon paremmin toimivaa kuin Jokipoikien.

Jokipojat joutui pelaamaan suuren osan erästä viidellä puolustajalla Joni Murasen pudotessa pois pelistä.

Lisää loukkaantumisia nähtiin Joel Olkkosen päästessä aivan erän loppuhetkillä puolittain yksin läpi.

Hyvän ottelun siihen mennessä pelannut, Joensuussa syntynyt ja Jokipoikien junioreissa pelannut, Urho Vaakanainen torppasi Olkkosen vaarallisen näköisesti päin laitaa.

Vaakanaiselle tuomittiin tilanteesta pelirangaistus, ja Olkkonen talutettiin jäältä pukusuojan puolelle.

– Toisessa erässä ei pysytty sotasuunnitelmassa. Piti pysyä sitkeästi pelin sisällä ja puolustaa vahvasti ja kun paikat tulee, niin olla niissä terävänä. Toki sitten meidän hyvän liikkeen kautta saatiin niitä jäähyjä, Varis summasi.

– Ylivoimapelissä eniten näkyi sitten se, että harjoittelumäärä on ollut hyvinkin vähäistä. Se on sitten ensi viikon asioita lyödä sitä kuntoon, hän jatkoi.

Olkkonen selvisi pahan näköisestä tilanteesta säikähdyksellä, sillä hän palasi kentälle heti kolmannen erän alkuun. Viiden minuutin ylivoiman aikana Jokipojat sai vain yhden hyvän paikan aikaiseksi, mutta kiekko lipui hiukan ohi maalin.

Erä eteni Jokipoikien hallinnassa, ja jälleen Olkkosen kokiessa kovia saaden korkean mailan naamaansa, Jokipojat pääsi pelaamaan neljä minuuttia ylivoimaa.

Vieläkään ylivoima ei ollut kovinkaan kaunista, mutta kaksi maalia jäähyn aikana silti syntyi.

Ville Halosen saadessa kiekon maalinedustalle hän veivasi itsensä maalin eteen ja nosti kiekon läheltä ylös ohi JYP-Akatemian maalivahti Jose Kangaskortteen.

Hetkeä myöhemmin Matti Koistisen kova viivalämäri lirui Kangaskortteen varusteiden kautta sisään.

Maalit vapauttivat Jokipoikien pelaamista huomattavasti, ja kotijoukkue pyöritti peliään vakuuttavasti luoden laadukkaita maalipaikkoja. 

– Tasoitusmaali, ja etenkin toinen maali antoivat paljon energiaa. Se näkyi tuossa joukkueessa. Siellä on ihan valtava potentiaali, Varis sanoi.

Jokipojat lisäsi johtoaan Oskari Lehtisen maalin myötä. Maalin eteen unohdettu Lehtinen sai maaliinsa loistapassin Olkkoselta.

JYP-Akatemia vielä ilmoittatui peliin mukaan sen päästessä ylivoimalle. Joukkue otti maalivahdin pois maaliltaan, ja tämä toikin toivotun tuloksen joukkeen maalatessa kavennuksen.

Vierailijat hakivat ottelun lopussa kiivaasti tasoitusta jälleen ilman maalivahtia, mutta Jokipoikien tiiviin puolustuspelaamisen ja taistelun myötä tärkeät kolme pistettä jäivät susirajalle.

– Siellä (joukkueessa) on nuoria kundeja, ja toki siellä on muutama vanhempikin. Tämä varmasti meitä helpottaa. Ylpeys minulla on tällä hetkellä joensuulaisesta kiekkoilusta ja noista pojista, jotka tänään laittoivat ärjylogolle itsensä, Varis kiitteli.

– Pojat saivat voiton, ja siitä olen oikein tyytyväinen. Tästä on paljon helpompi lähteä, kuin jos tulos olisi ollut toisenlainen. Kuitenkin tässä on muutamassa pelissä käyty lähellä. Semmoisia aika karvaita muistoja SaPKo ja Kiekko-Vantaa peleistä. Nyt kestettiin, hän jatkoi.

– Kaikki ne asiat, mitä joukkueen kanssa käytiin läpi, toteutuivat tuolla. Pystyttiin pelaamaan Jokipojilta vaarallisimmat maalipaikat pois, Ahvenjärvi summasi.

– Iso hatunnosto joukkueelle uskosta vielä siinä vaiheessa, kun tultiin 3–2:een. Oltiin tänään oikeasti valmiita tappelemaan noista pisteitä. Tuolla jäähymäärällä ei voi voittaa otteluita. Pitää olla seuraavissa otteluissa huolellisempi. Onnittelut Jokipojille kolmesta pisteestä, hän päätti.

Jokipoikien runkosarjaa on jäljellä vielä kaksi ottelua. Ensi viikon viikonloppuna Jokipojat lähtee hakemaan pudotuspelipaikan kannalta elintärkeitä pisteitä Etelä-Suomesta. Perjantaina vastassa on Espoo United ja lauantaina Kiekko-Vantaa.

 

Maalit ja syöttäjät

24.13 Waltteri Lehtonen (Riku Sihvonen, Aleksi Honka) 0–1
51.37 Ville Halonen (Lauri Huhdanpää, Nico Friman) 1–1 yv.
52.23 Matti Koistinen (Oskari Lehtinen, Samu Pitkänen) 2–1 yv.
56.05 Lehtinen (Joel Olkkonen, Huhdanpää) 3–1
57.52 Taavia Tiala (Lehtonen, Honka) 3–2 yv. im.

Maalivahtien torjunnat

Samuel Jukuri, Jokipojat 6+10+3=19
Jose Kangaskorte, JYP-Akatemia 3+10+7=20 (poissa 56.42–57.52 ja 58.35–60.00)

Rangaistukset

Jokipojat 3x2 min = 6 min
JYP-Akatemia 5x2 min + Urho Vaakanainen 5+PRK ja Aleksi Luhtalampi 10 min = 45 min

Yleisöä: 2 031

 

Jokipoikien kokoonpano

27 Ossi Pellinen – 44 Samu Pitkänen – 23 Tuomas Huhtanen
92 Lauri Huhdanpää – 11 Ville Halonen – 65 Nico Friman
61 Lauri Hukkanen – 12 Oula Uski – 88 Oskari Lehtinen
50 Teemu Holttinen – 41 Joona Manninen – 17 Teemu Nissinen
71 Kasimir Puruskainen

47 Matti Koistinen – 2 Joel Olkkonen
4 Juuso Akkanen – 6 Joni Muranen
20 Santeri Arousva – 21 Ville Räsänen

31 Samuel Jukuri
(30 Jonathan Iilahti)

 

Heilin tähdet

*** Oskari Lehtinen

Voimahyökkääjän ottelu oli energinen. Taisteli jälleen kovalla intensiteetillä ja niittaili kovaa aina paikan siihen saatuaan. Voittomaalin myötä illan tehopisteet olivat 1+1.

** Ville Halonen

Veivasi Jokipoikien kannalta elintärkeän tasoitusmaalin ylivoimalla hienon veivauksen myötä maalin edestä. Oli liukkaalla pelipäällä hoitaen samalla ison määrän tärkeitä aloituksia.

Joel Olkkonen

Olkkonen oli jälleen kerran puolustuksen kiekollinen liideri. Koki ottelussa todella kovaa kohtelua hankkien samalla paljon jäähyjä vastustajalle. Antoi loistavan passin Lehtisen viimeistelemään ottelun voittomaaliin.

 

Otteluennakko

Jokipoikien runkosarjan kolmanneksi viimeinen ottelu, ja samalla viimeinen kotiottelu, on taisto JYP-Akatemiaa vastaan lauantaina Mehtimäellä. Ennätykselliset 11 tappiota kärsineen Jokipoikien edellinen voitto on tammikuun puolen välin paikkeilta, kun kotiottelussa kaatui juuri tulevan lauantain vastus JYP-Akatemia. Päävalmentajan vaihdoksen jälkeiset neljä peliä ovat tuottaneet vain yhden pisteen, ja lisää pisteitä kaivattaisiin, jotta joukkue välttää karsinnat. Hyökkääjät Joonas Larinmaa ja Ville Silvast ovat edelleen sivussa Jokipoikien kokoonpanosta. Puolustaja Eppu Rissanen on vatsataudissa, eikä hän ole mukana. Hyökkääjä Oula Uski tekee paluun kokoonpanoon toivuttuaan ylävartalovammasta. Myös Tuomas Huhtanen palaa kokoonpanoon huilattuaan edellisen ottelun vamman takia. Maalilla jatkaa Samuel Jukuri. JYP-Akatemian 2. pakkiparissa pelaa Jokipoikien junioreista tuttu ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden voittanut Urho Vaakanainen.

Jokipoikien edellinen ottelu oli keskiviikkona Mehtimäellä sarjakärki Savonlinnan Pallokerhoa vastaan. Vaikka vierailijat olivat ottelussa niskan päällä, ei olisi ollut täysi vääryys, vaikka Jokipojat olisi ottelusta jatkoaikavoiton kairannut.

Tiukka matsi päättyi lopulta jatkoajalla lukemiin 1–2.

– Voitto pelistä ei olisi ollut suuri vääryys, se vaan olisi pitänyt ottaa. Paikkojahan oli, mutta ei vaan saatu sisälle. Se on tärkeää, että kun ne paikat tulee, niin silloin pitää olla terävänä, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis sanoo.

– Pelissä oli hyvää se, että jokainen pelaaja laittoi itsensä likoon koko peliin. Saatiin pelillisiäkin asioita eteenpäin. Puolustettiin hyvin ja saatiin luotua maalipaikkoja, vaikka ei ammuttukaan paljoa. Siitä on hyvä vielä parantaa. 

Opiskelijoiden kiekkokarnevaalin myötä hallissa oli myös yleisöä reilusti normaalia enemmän (1 714 katsojaa), mikä vaikutti välittömästi myös hallin tunnelmaan. Toiko täydempi halli pelaajille lisäboostia?

– No totta kai. Pelaajilla on halu näyttää, ja pelaajat haluavat myös kannustusta. Se on tärkeää pelaajille, ja keskiviikkona oli loistava yleisö, kannustusta tuli hienosti. Pelaajat tykkää totta kai semmoisesta ja miksei itsekin. Aina olisi hienoa, kun olisi halli täynnä ja mökä hirveä, varsinkin kotihallissa, Varis toivoo.

Jokipojat sai edelliseen otteluunsa mieluisan pelaajan takaisin sairastuvalta. Viisi kuukautta pahan jalkaviillon takia poissa kokoonpanosta ollut kokenut hyökkääjä Ossi Pellinen palasi ärjynuttuun.

Luonnollisesti pitkän tauon jälkeen pelissä oli ajoittain hakemista, mutta silti konkari saalisti syöttöpisteen Jokipoikien ainoaan maaliin.

Ajoittain Jokipoikien pelin etenemistä omalta puolustusalueelta hyökkäysaluelle vaikeutti syöttöjen heikko laatu. Johtuiko se huolimattomuudesta?

– Ei se keskittymisestä ole kiinni. Se on tilanne nyt missä ollaan, rentoutta pitää saada otteisiin, se sitä avaisi. Ei valmistautumisen puolella ole joukkueessa mitään ongelmaa, pojat tekee siihen kaikkensa. Ja totta kai valmennuskin pyrkii tekemään.

– Toki sarjan paras joukkue oli vastassa, niin totta kai he pyrkivät riistoihin ja paineistivat kovaa. Mutta kiekon kanssa pitää olla huolellinen, se on ihan selkeä asia. Niin omassa päässä kuin keskialueella, siellä pitää pelata huolellisesti kiekolla.

– Rohkeutta ja oveluutta tarvitaan hyökkäysalueella. Siellä pitää uskaltaa niitä temppuja tehdä ja toteuttaa, että päästään maalipaikoille paremmin, Varis summaa.

Jokipoikien ja JYP-Akatemian väliset kamppailut ovat kaikki toistaiseksi päättyneet kotijoukkueiden voittoon.

Molemmille joukkueille lauantaina jaossa olevat pisteet ovat elintärkeitä. Jokipojat kamppailee pääsystä pudotuspeleihin, ja mikäli ottelusta Akatemiaa vastaan tulee tappio, on mahdollisuus joutua karsimaan sarjapaikasta taas entistä suurempi.

Akatemia on ennen perjantaina pelattavaa kierrosta 11. sijalla 59 pisteellään ja täten viimeisellä karsijan paikalla, mutta joukkue on pelannut kaksi ottelua Jokipoikia (sija 8. ja 65 pistettä) vähemmän.

– JYP-Akatemia on hyvä joukkue, joka on hyvin valmennettu. Pelaavat sitä "JYP-kiekkoa". Pelin rakenteet ja muut on siellä kunnossa. Oma tekeminen on kuitenkin meidän ykkösjuttumme.

Mitä "JYP-kiekko" pitää sisällään?

– Peli on nopeata. He kääntävät nopeasti, pelaavat suoraviivaisesti kohti maalia ja ampuvat paljon. Kiekon liikuutteluun se liittyy paljon. Heille ominaista on se, että riistetystä kiekosta ei jäädä paljoa odottelemaan, vaan peli kääntyy heti.

– He tulevat leveällä kohti vastustajan maalia, ja hyökkäys päättyy laukaukseen, josta jatkuu prässi tai ohjauspeli, "Jone" analysoi.

Mikäli Jokipojat ei pääse pudotuspeleihin, taikka toisaalta joudu karsimaan sarjapaikastaan, on lauantain ottelu joukkueelle kauden viimeinen kotiottelu.

Otteluun on (seisomapaikoille) vapaa pääsy. Keskiviikon tapaan yleisöä on odotettavissa Mehtimäelle normaalia enemmän. Jokipojilla on varmasti tavoitteena näyttää parasta osaamistaan?

– Tietysti se on lähtökohta, että näytetään mihin parhaillamme pystymme. Lauantaiksi valmistaudutaan pelaamaan huippupeli. 

Runkosarjan viimeinen kotiottelu JYP-Akatemiaa vastaan alkaa Mehtimäellä kello 17.00

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–JYP-Akatemia
2017: 3–1
2015: 4–0
2015: 3–4
2014: 2–3 ja
2013: 4–3 ja.
2012: 3–4 vl.
2012: 2–1
2012: 3–6
2011: 4–1
2011: 6–3
2011: 3–2
2010: 2–3 ja.
2010: 6–3 (playoffs)
2010: 4–3 (playoffs)
2010: 2–3 vl.
2009: 4–9
2009: 6–1
2008: 5–1

Saldo: 11–0–7 (maalit 66–49)

JYP-Akatemia–Jokipojat
2016: 4–2
2016: 5–4
2016: 4–6
2015: 1–2
2014: 3–0
2013: 0–2
2013: 3–4 ja.
2013: 3–6
2012: 4–2
2012: 1–3
2011: 4–2
2010: 5–3
2010: 3–4 ja.
2010: 2–3 (playoffs)
2010: 0–5
2009: 4–0
2008: 3–1
2008: 4–2

Saldo: 9–0–9 (maalit 53–51)

Kommentit   

+6 #1 jokipofani 03.03.2017 19:24
Toimitus hereille! Istumalippuja jäi myös jakoon hallille!!!!
+6 #2 Eastside22 03.03.2017 20:24
Jatketaan siitä mihin viimeks jäätiin , oli senverran hyviä elementtejä . Hupi varmaan tulossa kehiin ja tärkee äijä , mut minne helanto on hävinny .
+1 #3 Riffixi 03.03.2017 20:38
Eikö sanomalehti Karjalaiselta saisi vähän apuja tuon ilmaisottelun buffaamiseen? Ainakin eräs toinen joensuulaisjouk kue saa ilmaista julkisuutta, kun vähänkin on " kerrottavaa"☺️
+6 #4 Eastside22 03.03.2017 21:00
Jyp-a jyräämässä hermeksen , tosin hermeksen maalivahtien avustuksella , leki voittoon . Huomenna uus päivä ja Peli !!
+7 #5 JTK 03.03.2017 22:18
Riffixi lopeta jo tuo itkeminen ja vaihda levyä! Katso vaikka Jokipoikien sivuilta yhteistyökumppa nit: Karjalainen ja punamustat! Jokainen laji saa lehdestä sen tilan minkä ansaitsee. Pitää vaan tehdä töitä sen eteen. Itkemällä ei saa edes säälipisteitä.
+5 #6 Riffixi 03.03.2017 22:51
Toivottavasti tulisi yli 2000 henkeä halliin ja hyvä kannustus päälle. Kauden tähän saakka tärkein peli edessä....
+5 #7 rizee 03.03.2017 22:52
Lainaus Riffixi:
Eikö sanomalehti Karjalaiselta saisi vähän apuja tuon ilmaisottelun buffaamiseen? Ainakin eräs toinen joensuulaisjoukkue saa ilmaista julkisuutta, kun vähänkin on " kerrottavaa"☺️

Turha on edes verrata pääsarjatason ja 1. divisioonatason urheilujoukkuei den paikallismedian äkyvyyttä varsinkin kun vielä tämä kyseinen pääsarjatason joukkue taistelee vielä Suomen mestaruudestaki n.
+9 #8 peluuri 03.03.2017 23:35
Nyt ollaan Suomessa. Jääkiekolla on erityisasemansa erityisesti perinteisillä kiekkopaikkakun nilla, eika muita palloilulajeja voi toistaiseksi verrata 1/1 jääkiekkoon. Nyt vaan Joensuussa on koripallon ykkösseura versus 11 kertaa 2. sarjatasolla hävinnyt jJokipo..Ei jääkiekon suosio sentään mahdottomiin pysty..Mestikse n kärjessä ollessaan Jokipo pärjäisi suosiossa nykyKatajalle. Paljonko Katajan matseissa olisi katsojia,jos pelaisi 1, divisioonan keskikastissa..
+8 #9 Lptl 03.03.2017 23:46
Nyt mentiin pudotuspeliviiv an alle. Toivottavasti huomenna sieltä noustaan.
+6 #10 Eastside22 04.03.2017 00:26
Ossin ja hupin kautta tulee varmasti sitä yhteen hiileen puhaltamista joukkueessa . Huhdanpää on loistava pelaaja , mut kypärän saatuaan tahtotila on laskenu , toivottavasti oon väärässä ja näytä meille .!!
+6 #11 Korppu 04.03.2017 06:20
Tänään voitetaan on "pakko" Jokp for life!
-1 #12 Korppu 04.03.2017 06:21
https://www.youtube.com/watch?v=dLJK3Jv1x-g
+7 #13 ponssori 04.03.2017 11:02
Tuossa Karjalaisen kirjoittelu asiassa on molemmat ( Riffixi ja JTK ) osaltaan oikeassa.
Onhan selvä ,jos urheilutoimituk sen päällikkö ja yksi toimittaja istuvat Katajan johtoryhmässä , niin juttuja tulee pyytämättä melkoisella tahdilla. Ei nuo Katajankaan ottelut ole mitään yleisömenestyks iä , vaikka ilmaista mainosta tulee. Ilmaisottelu rapiat 700 ja seuraava peli oli reilut 600. Ja nuokin ilmoitettuja lukuja . Paikalla oli ehkä noin puolet noista ilmoitetuista luvuista.
+6 #14 Lptl 04.03.2017 11:29
Voipi olla että ihmisille alkaa tulla koripalloähky tässä kylässä jo vähitellen. Pakkopulla ja sen jatkuva syöttö ei pitkään innosta.
#15 Repe 04.03.2017 11:43
Lainaus Lptl:
Voipi olla että ihmisille alkaa tulla koripalloähky tässä kylässä jo vähitellen. Pakkopulla ja sen jatkuva syöttö ei pitkään innosta.


Jos ähky tulee jo silloin tällöin Karjalaisessa olevista koripallojutuis ta, ei niitä ole pakko lukea:) Tänään päättyy 2-4 peli, toivottavasti olen väärässä.
#16 Riffixi 04.03.2017 11:52
Minun mielestäni karjalaisen toimittajia ei istu Katajan johtoryhmässä,m utta voin olla väärässäkin. No,eipä sillä ole mitään väliä,kun tiedottaminen ja viestintä on hoidettu muuten " omilla miehillä" mm.kaupungin vapaa-aikajohta ja on entinen katajan valmentaja,niin hyvä veli järjestelmä on asemoitu jo ajat sitten....
Heti kun yleisömäärät Katajan peleissä on laskussa,niin toimittajat tulevat " hätiin" ja tekevät jutun milloin mistäkin.
Pääosin kylläkin on Jokipoikien omakin vika,kun eivät hoida tiedottamista aktiivisesti lehdistön suuntaan.
Jukureista kirjoitetaan myös paljon Mikkelissä ja se on vaan ansaittava.
+6 #17 JTK 04.03.2017 11:53
Yksi asia mikä sitä korisähkyä tekee omalta osaltaan on Katajan juniorityö, josta on muuten juttua tämän päivän lehdessä. Kylillä liikkuessa tulee usein esille, että monet ovat tympääntyneet ainaiseen muukalaislegioo naan. Haluaisivat nähdä omia kasvatteja pelaamassa.

No kiekossa tämä puoli on kunnossa kiitos Juniori Jokipoikien. Toivottavasti edustuksessa osataan antaa asialle sen ansaitsema arvostus. Se ei kuitenkaa ole itsestään selvyys vaan vaatii kovaa työntekoa koko junioriorganisa atiolta. Meillä on pelaajatuotanto omistakasvateis ta Mestiksen kärkeä ja Liigaankin kestää vertailun joihinkin porukoihin nähden. Tää on huomattu muuallakin.
#18 Lptl 04.03.2017 12:09
Lainaus Repe:
Lainaus Lptl:
Voipi olla että ihmisille alkaa tulla koripalloähky tässä kylässä jo vähitellen. Pakkopulla ja sen jatkuva syöttö ei pitkään innosta.


Jos ähky tulee jo silloin tällöin Karjalaisessa olevista koripallojutuista, ei niitä ole pakko lukea:) Tänään päättyy 2-4 peli, toivottavasti olen väärässä.


Juu, ja kun se ei ole pelkkää Karjalaista. Noppapankki Optia, LähiTapiola, SP-koti ja useampi taksi ovat tätä pelkkää koripalloa ja katajaa oheistapahtumis saan ja kaikessa.

Itse nämä siis kestän kyllä katukuvassa, mutta muuten yleisesti ihmisiä tuossa aiemmassa viestissä tarkoitin. Aika aikansa kutakin :)
+3 #19 JTK 04.03.2017 12:11
Harmi, kun en pääse tänään matsiin. Muutenkin jännä matsi tiedossa ja olis ollut kiva nähda Ukekin pelaamassa vanhassa kotikaukalossaa n. Uke on yksi niistä -96 jälkeen syntyneistä JYPin pelaajista, jotka voivat pelata myös Mestistä.
#20 JoKP 04.03.2017 12:41
noh, kai se on makuasia mutta itseäni ei nuo Katajan pelit oikein innosta, ei koripallo Suomessa ole kauniisti sanottuna huipputasolla. En näe että koripallomestar uus on tässä maassa kovinkaan suuri urheilullinen saavutus
+8 #21 selästä taklaaja 04.03.2017 12:47
Nyt näyttäisi siltä, että Jokipoikien kannattajien mielestä menestymättömyy den syypää on Kataja ja sanomalehti Karjalainen??? Syvällähän se Jokipojat taas kyntää, mutta voi vielä hyvinkin säilyttää mestispaikkansa . Riippumatta koripallosta tai maakunnan ykköslehdestä.
+7 #22 Peks1 04.03.2017 13:40
Ketjut näyttävät hyviltä. Nyt tulee kolmen pisteen voitto, vaikka vastus onkin kova. Jyppi voittanut kahdessa edellisessä pelissään Tuton ja Hermeksen.
+6 #23 Riffixi 04.03.2017 13:48
Nyt meni selästä taklaajalla tuo katajakeskustel u ohi☺️
Eihän tässä olla syyttämässä ketään,vaan haetaan sitä samantyylistä apua tiedotusvälinei ltä,kun se kaikessa yliampuvuudessa an on koripallossa. Tiedän muidenkin seurojen ihmetelleen tuota läpinäkyvyyttä, kun ykköslehti kantaa niin suurta roolia. Suomi on mm. Jalkapallossa Fifan listalla jossain " sata ynnä muut", mutta laji saa suomen lehdistössä valtavasti palstatilaa. Kysymys on siis lajin suosiosta maailmanlaajuis esti ja siksi kai lehdistö kirjoittaa siitä niin paljon. Samalla verukkeella,kun verrataan jääkiekon ja koripallon suosiota Suomessa keskenään,niin siitähän ei ole epäselvyyttä. Tästä johtuen en aina ymmärrä ykköslehden roolia Joensuun lajikirjossa.
+2 #24 Repe 04.03.2017 16:46
Kyllä se seurojen työ tehdään muualla kuin laskemalla palsta millimetrejä lehdessä eri lajien kesken. Ei nuo mielestäni mitään turhia juttuja ole olleet korisjutut Karjalaisessa. Taitaa vaan olla niin, että monella penkkiurheilija llakin taitaa olla paineita Jokipoikien menestymättömyy destä, ei se ole Katajan vika:)
+3 #25 rokkipoika 04.03.2017 18:45
Vaakanainen sikaili ja Olkkonen loukkaantui.
+5 #26 Peks1 04.03.2017 18:55
11 min ylivoimaa jo. Todella vaatimatonta yyveetä. Huonoa suorastaan.
+7 #27 Ärjysydän 04.03.2017 19:29
Yes, tulihan se sieltä! Kiitos Jokipo! :) Onneksi ei Olkkoselle vakavampaa käynyt, pisti meinaan loistavan syötön Lehtisen maaliin.
+7 #28 Peks1 04.03.2017 19:50
Yhteensä 15 min yyveetä, onneksi saivat lopulta 2 yv-maalia. Meinasi jo usko loppua tuohon yyveeseen. Nyt ei enää ole vaaraa joutua karsintasarjaan . Nyt helpottaa.
+6 #29 Lptl 04.03.2017 20:17
Vaakanainen teki kyllä komean paluun. Hyvän tähe. Ja Lindroos oli veemäinen kaikinpuolin. Onneksi tuli voitto ja toivo elää vielä hetken.
+5 #30 joo,joo 04.03.2017 20:29
KIITOS KIEKKOJUMALAT!! ! Kiitos Jokipojat!!!! TOSI MAHTAVA VOITTO!!!No nyt vielä kaksi VOITTOA!!! Sit loput voittoja...vaik ka ne kaksitoista....
+6 #31 st1 04.03.2017 20:49
Kyllä nyt henkisesti helpottaa...iht eäni nyt ainakin. Sarjapaikka varmistui. Jes. Ensi pe ja la saa vapautuneesti taas katsoa pelit molemmat tääll' etelässä. Tokihan toivon että jopa 8 joukkoon vielä päästäisiin.Kyl lähän tuo tappioputki oli melkoisen mahtava. (80-luvulta asti seuranneena, jopa muistikuvat 70-luvulle) Todella kurja tilanne olisi ollut karsinnoissa. Nythän tilanne on se että paineet pois. Ensi viikonloppuna pinnoja joku mukaan niin jopa pudotuspelit voi koettaa. Ja silloin tietysti yllätysmahdolli suudet. Ensi kaudesta en sano mitään, vaikka mieli tekisi, valmentajasta ja muustakin. Sen aika myöhemmin. Tsemit ensi viikonloppuun. Minä paikalla :)
#32 Repe 04.03.2017 21:04
Lainaus joo,joo:
KIITOS KIEKKOJUMALAT!!! Kiitos Jokipojat!!!! TOSI MAHTAVA VOITTO!!!No nyt vielä kaksi VOITTOA!!! Sit loput voittoja...vaikka ne kaksitoista....


Jäitä hattuun, kyllä ne 12 voittoa jää saavuttamatta realistisesti ajateltuna.
+4 #33 Repe 04.03.2017 21:07
Kopla hävisi 6-3 Karhuille vieraskentällä, karsinnat jatkuu siis Koplalla kakkosdivarilai sia vastaan.
+6 #34 Lptl 04.03.2017 21:09
Nyt kun sarjapaikka on pelastettu voi katsella muualle. Hokin tilanne menee mielenkiintoise ksi ja jopa sarjapaikka on työn alla tulevissa peleissä. Eipä olisi uskonut.
+6 #35 Repe 04.03.2017 21:14
Lainaus Lptl:
Nyt kun sarjapaikka on pelastettu voi katsella muualle. Hokin tilanne menee mielenkiintoiseksi ja jopa sarjapaikka on työn alla tulevissa peleissä. Eipä olisi uskonut.


Hokkikin taitaa olla aika tehoton joukkue, tänään 42 torjuntaa Peliittojen maalivahdilla ei yhtään maalia.
+6 #36 Eastside22 04.03.2017 21:19
Halosen kynä maali oli hieno ja anto sysäyksen meidän pelaamiseen . Kopissa oli oikeesti hieno fiilis ja rentouttahan tässä tarvitaan . KIITOS JOKIPOOOO!!!
+6 #37 Eastside22 04.03.2017 22:59
Pakko lisätä tää , Hupi oli aivan huippu , veti asenteella ja taidolla pelin läpi , tässä on esimerkkii muille .
+4 #38 VasenPakki 05.03.2017 09:51
No mutta missäs yleisö? 2031 on kyllä todella surkea määrä otteluun, jossa vielä panostakin on ja ei ole lipun hinnasta kiinni! Viime kaudella merkityksetöntä ilmaismatsia seurasi mehtimäellä 3064 katsojaa!!!

Ps. Kioskitoiminta oli taas ala-arvoista. Harkkahallissa junnukiska toimii paljon paremmin, asiakasta palvellaan ja ei olla jatkuvasti tympeällä naamalla hommissa.
+6 #39 JTK 05.03.2017 10:40
Hienot kolme pistettä! Nyt on joukkueessa taas vähän helpompaa hengittää.

B-nuoret hävisi eilen K-Vantaalle 1-2 jatkoajalla. Tänään saapuu vieraaksi Pelicans.

A-nuoret pelaa tänään kotona Hokkia vastaan. Taistelu on kovaa runkosarjan voitosta K-Kissojen kanssa. Kissat on pisteen edellä, kun kaksi peliä on kummallakin pelaamatta. Kissoilla on vastassa tänään KJT-Haukat ja viikon päästä Ketterä. Meillä on vika vastustajana kotona tällä hetkellä kolmantena oleva TUTO, joka on meistä yhdeksän pistettä takana, mutta sillä on pari peliä vähemmän pelattuna.
+2 #40 Repe 05.03.2017 10:48
Lainaus VasenPakki:
No mutta missäs yleisö? 2031 on kyllä todella surkea määrä otteluun, jossa vielä panostakin on ja ei ole lipun hinnasta kiinni! Viime kaudella merkityksetöntä ilmaismatsia seurasi mehtimäellä 3064 katsojaa!!!

Ps. Kioskitoiminta oli taas ala-arvoista. Harkkahallissa junnukiska toimii paljon paremmin, asiakasta palvellaan ja ei olla jatkuvasti tympeällä naamalla hommissa.


Ei tuosta määrästä kannata yleisöä syyttää, "urheiluähkyä" on jo muutenkin (suuret tapahtumat). Harmihan se on että se paljon mainostettu "iloinen karjalaisuus", ei näy joka kioskissa:)
+1 #41 Riffixi 05.03.2017 12:13
Käykäähän kuomat lukemassa Karjalaisen ja Katajan koripallotoimit tajan kirjoitukset twitteristä☺️
Kaveri on niin katajan lasit päässä,että on tullut sokeaksi omalle kirjoittelulle. ..
+6 #42 Teppana85 05.03.2017 12:47
Seuran omistuspohja laajemmaksi ja toimistolle pari todellista myyntitykkiä hommiin, niin eiköhän niillä avuin pääse jo alkuun.
+2 #43 Repe 05.03.2017 14:00
Lainaus Riffixi:
Käykäähän kuomat lukemassa Karjalaisen ja Katajan koripallotoimittajan kirjoitukset twitteristä☺️
Kaveri on niin katajan lasit päässä,että on tullut sokeaksi omalle kirjoittelulle...


Ei millään pahalla, mutta vaikka en ole itse mikään Katajan hc-fani, niin turha sinun on valittaa Siitosen kirjoituksista, olethan "hyökännyt" hänen kirjoituksiaan vastaan täällä. Jos et diggaa Katajasta turha kai sitä on vähän väliä tilittää tällä palstalla.
+7 #44 luumu 05.03.2017 14:34
Lainaus VasenPakki:
No mutta missäs yleisö? 2031 on kyllä todella surkea määrä otteluun, jossa vielä panostakin on ja ei ole lipun hinnasta kiinni! Viime kaudella merkityksetöntä ilmaismatsia seurasi mehtimäellä 3064 katsojaa!!!

Ps. Kioskitoiminta oli taas ala-arvoista. Harkkahallissa junnukiska toimii paljon paremmin, asiakasta palvellaan ja ei olla jatkuvasti tympeällä naamalla hommissa.

Riippuu tietty kioskista,mutta a.n kioskissa ,ainakin itse asioineena ,löytyy sitä karjalaista iloisuutta..ja metsähän vastaa niinkuin sinne huudetaan..
+5 #45 Lptl 05.03.2017 14:58
Kun nyt sopivasti ollaan harhapoluilla jo keskustelussa niin saisiko kritisoida hallin kioskien kahvin makua? Ei ole lattea tarjolla ei ;)
+7 #46 Peks1 05.03.2017 15:09
Kun Karjalassa ollaan, niin kioskeihin karjalanpiirako ita myyntiin. Yhteistyötä jonkun maineikkaan pohjoiskarjalai sen leipomon kanssa ja tuoreet, juuri ennen peliä paistetut karjalanpiiraka t kotipeleihin. Maistuis kahvin kanssa erätauolla samaan tapaan kuin tulee etenkin kesällä käytyä torilla kahvilla ja karjalanpiiraka lla. Ja lisäksi voisi olla myös mahdollisuus ostaa mukaan. Tästä aivan uusi perinne ja täten meillä olisi jotain, mitä ei löydy muilta lätkäjoukkueilt a.
+4 #47 Peks1 05.03.2017 15:22
Oli kuitenkin 2000 tosifania, jotka tulivat tiukassa paikassa Jokipoikien tueksi. Sitä en tiedä, olisivatko kaikki tulleet, jos ei olisi ollut ilmaispeli. Ois varmaan 1200-1500 ollut jok.tap. Suuri yleisö kulkee menestyksen perässä. Halli on seuraavan kerran täynnä sitten, kun Jokipojat pelaa Mestiksen finaalipelejä.
+7 #48 Lptl 05.03.2017 15:22
Lainaus Peks1:
Kun Karjalassa ollaan, niin kioskeihin karjalanpiirakoita myyntiin. Yhteistyötä jonkun maineikkaan pohjoiskarjalaisen leipomon kanssa ja tuoreet, juuri ennen peliä paistetut karjalanpiirakat kotipeleihin. Maistuis kahvin kanssa erätauolla samaan tapaan kuin tulee etenkin kesällä käytyä torilla kahvilla ja karjalanpiirakalla. Ja lisäksi voisi olla myös mahdollisuus ostaa mukaan. Tästä aivan uusi perinne ja täten meillä olisi jotain, mitä ei löydy muilta lätkäjoukkueilta.


Ehdottomasti kyllä! Suolaisen syömisen puute makkaran lisäksi on merkittävä.
+7 #49 Riffixi 05.03.2017 16:04
Ja voisiko hallin Länsikadun puoleisella kioskipisteillä olla ständipöydät,ku ten muissa halleissa. Onhan se mukavampi nauttia eväitä seisten pöytää vasten. Nyt siellä seilataan makkara ja kahvi kädessä ....
+7 #50 since 1953 05.03.2017 19:42
Erittäin positiivista, että käydään keskustelua ja esitetään ideoita ottelutapahtuma n kehittämiseksi. Ymmärrän, että tapahtuma toteutetaan nykyisin varsin pienellä joukolla, mutta kaikki parannukset eivät välttämättä tarkoita lisähenkilöiden rekrytointia. Olisi tärkeää ymmärtää, että vaikka itse kiekko on keskiössä, niin nykyisin se ei pelkästään riitä. Kyse on viihdekokemukse sta. Siihen kuuluu erilaisia asioita, joista asiakas on valmis jopa maksamaan. Ei lipun hinnassa, vaan esim. oheismyynnin kautta. Uskon vahvasti, että Pohjois-Karjala n erityiset piirteet mm. tunnelma ja maut, mutta myös takavuosien kiekkolegendat mukaan tuomalla Ärjy-tapahtuma voisi olla kokemuksena voimakkaampi ja innostavampi.
+6 #51 JTK 06.03.2017 06:58
B-nuorten peli Pelicansia vastaan oli todella tasokas ja vauhdikas. Paras peli mitä olen meidän B:ltä nähnyt SM-sarjan puolella. Kumpikin pelasivat hyvin hienoa kiekkoa ja pisteenä i:n päälle Jokipojat voitti 5-3.

Heti perään pelattu A-nuorten peli Hokkia vastaan oli taas vastakohta B:n pelille. Peli oli tahmeaa puolin ja toisin. Ei Hokkikaan kummoinen ollut, mutta voitti ansaitusti 0-3. Tappion myötä Jokipojilta karkasi runkosarjan voitto. Nyt vaan peli kuntoon sillä kohta alkaa tosipelit!
+2 #52 Repe 06.03.2017 15:04
Ei Jokipojilla riitä eväät pelata Nuorten Sm-liigaa A-junioreissa,v aikka taso onkin liigassa laskenut. Vaikka onkin pieni läppä, ykkösdivariin riittää jo että osaa luistella kohtuullisesti; )
+1 #53 Repe 06.03.2017 15:13
Varoitus!;) Ei liiemmin pelillisiä hienouksia,kaua s on pitkä matka,sanoo sananlaskukin. https://www.youtube.com/watch?v=ENEzsDSZmOw
+4 #54 Teppana85 06.03.2017 15:48
Eipä riittäisi monella muullakaan a-liigajoukkuee lla taso, ellei edustus pelaisi liigaa, se asia muuttaa asetelmia.
+6 #55 JTK 06.03.2017 16:00
Joo ei ylipäätään riitä millään Mestis-seuroill a eväät pärjätä SM-sarjassa vaikka sinne sattuis pääsemään kuten K-Vantaa. Kausi on pelkkää selviytymistais telua eikä se kehitä pelaajia, jos joutuu pelaamaan liian kovia pelejä ja sama toisin päin. Luulenpa, että muut Liigan porukat olisivat mielissään, jos K-Vantaa pelais Mestistä.

Nuorten-Mestiksessä varsinkin on liikaa tasoeroa useiden joukkuiden välillä. Kun katsoo sarjataulukkoa niin ainakin mandaattipaikoi lla sarjaan päässeet kolme viimeistä joukkuetta pelaavat liian kovassa sarjassa. Ne pois sieltä ja K-Vantaa Mestikseen niin sarjan taso nousisi ainakin jonkin verran ja tulisi enemmän hyviä pelejä.

Olis meillä muuten aika hyvä A-nuorten joukkue, jos täällä pelaisi vielä -97 joukkueen mukana olleet Palmu, Väyrynen, Vaakanainen, Kuiri, Koponen, Piironen, Aavikko, Nevalainen ja Pennanen. Toki ainakin osa äijistä pelaisi meillä edustuksessa.
+4 #56 Repe 06.03.2017 17:42
Jos nyt oikein muistan niin Aavikko pelaa Saipassa ja sai peliaikaa Saipan tyhjennysmyynni n kautta edustusjoukkuee ssa. Lupaus Vaakanaisenkaan otteet ei viimeksi olleet kohdillaan ,ottiko lie päähän Jyp-akatemiassa pelaaminen? Palmu ehkä liian pieni "suurempiin valoihin", enempää en käy noita nimiä läpi:)
+4 #57 JTK 06.03.2017 18:25
Ainakin mitä eilen hallilla kyselin lauantain pelistä edarin väeltä ja muiltakin kiekkoihmisiltä niin olivat vakuuttuneita Uken taidoista. Paljon on asioita henkilökohtaise lla taitotasolla, pelillisiä ominaisuuksia ja lainalaisuukisa joukkuepelaamis essa mikä ei repe välttämättä maallikon ja tavallisen penkkiurheilija n silmään näy, mutta kyllä nuo ammttilaiset huomaavat ne.

Vaikka "meidän" Saipan kaverit hyötyivät tyh.myynnistä se ei poista sitä faktaa, että taitavia jätkiä ovat ainakin meidän mittapuulla. Ja ainakin Sane vois pelata meillä hyvinkin edarissa. Joku viritys olikin jo välillä. Ja vaikka Palmu on pieni kooltaan niin potentiaalia on Liigaan. Siellä on tällä kaudella monta pientä äijää pärjännyt hyvin esim. Kangasniemi. :)
#58 halttunen 06.03.2017 21:00
Petu on ensi ja seuraavana vuonna TPS:miehiä
-7 #59 Repe 06.03.2017 21:34
No en ollut Jtk lauantain peliä seuraamassa,kom metoin vaan Vaakanaisen ulosajoa. Ja Palmunkin on jo ensi kaudella saatava uutta nostetta uralleen ja ehkä hänellä ei ole ykköstoive tulla Joensuuhun pelaamaan.
-9 #60 Repe 06.03.2017 21:37
Ja kivahan on kuulla että Joensuussakin on valmennuksen "ammattimiehiä" , kerro Jtk vielä keitä he mahtavat olla?
-7 #61 Repe 06.03.2017 21:40
Lainaus Repe:
Ja kivahan on kuulla että Joensuussakin on valmennuksen "ammattimiehiä", kerro Jtk vielä keitä he mahtavat olla?


Vielä lisäksi se että "ammattimies" nimeen ei aina riitä se, että ei muuta työtä tee:)
+3 #62 halttunen 06.03.2017 21:54
Lainaus Repe:
No en ollut Jtk lauantain peliä seuraamassa,kommetoin vaan Vaakanaisen ulosajoa. Ja Palmunkin on jo ensi kaudella saatava uutta nostetta uralleen ja ehkä hänellä ei ole ykköstoive tulla Joensuuhun pelaamaan.

Leijonat.com:ss a juttu Petusta tehnyt kaikkien aikojen suomalaisten pisteennätyksen OHL:ssä ja samalla noussut koko OHL:n pistepörssin 6
#63 Eastside22 06.03.2017 21:55
Sori , mutta eikö teillä oo mitään järkevämpää kiisteltävää .
+1 #64 Repe 06.03.2017 22:05
Lainaus Eastside22:
Sori , mutta eikö teillä oo mitään järkevämpää kiisteltävää .


Ei tässä ole mitään kiistelty, vaihdettu vaan mielipiteitä. JOKIPOO!
+7 #65 Korppu 07.03.2017 02:31
Jo näin viikonlopun kohtaamisia ajatellen etelästä pitää tulla vähintään se 3 pistettä et päästään pudotuspeleihin uskokaamme että näin käy,koska Leki ei häviä Jyp-farmille. Jokipo maaleja! Toivottavasti Etelän Kannattajat ovat hereillä Perjantaina ja Lauantaina :)
+5 #66 JTK 07.03.2017 07:35
Lainaus Repe:
No en ollut Jtk lauantain peliä seuraamassa,kommetoin vaan Vaakanaisen ulosajoa. Ja Palmunkin on jo ensi kaudella saatava uutta nostetta uralleen ja ehkä hänellä ei ole ykköstoive tulla Joensuuhun pelaamaan.

No eihän kukaan odotakaan, että Palmu tänne tulisi. Suomeen, jos tulee niin Liigaan.

Täälläkin on keskusteltu markkinoinnista urheilussa niin siihen liittyen JoMa teki hyvän tuloksen viime kaudesta. Teki miesten Superpesis joukkueista parhaan tuloksen 63 000 euron liikevoitollaan.

Miikin mukaan onnistumisen taustalla ovat määrätietoinen panostaminen kumppanointiin, brändin luomiseen ja reagoiminen nykyiseen taloustilanteeseen.

Hienoa työtä on tehty JoMassa ja siitä onnittelut! Tekevät ympärivuotista markkinointia. Tästä koppia Jokipojillekin. Yhteistyötä vois kehittää lisää JoMan kanssa. Talvi- ja kesälaji voisivat hyvin hyödyntää toisiaan.
+1 #67 ponssori 07.03.2017 08:14
Voisi media tehdä joskus myös tutkivaa journalismia ja tarkistaa noita tietoja. Asiakastiedon ja Finderin avulla löytyy Joman tilikauden 09/2016 tiedot . Liikevaihto 638 t€ ja tulos - 32 t€. Eli ei tuo kovin hyvä ole muuten kuin vertaamalla Joman edellisiin vuosiin,joina tappiot ovat olleet satojatuhansia.
+3 #68 JTK 07.03.2017 08:27
Taloussanomissa : JoMan tilikauden tulos +63 000euroa. Onhan tuo todella hyvä parannus aikaisempiin kausiin nähden. :)

Hermekseen tulee loppukaudeksi Sportin veskari Leevi Laakso. Juraj Holly on loukkaantunut.
+6 #69 ponssori 07.03.2017 08:52
No onpa mielenkiintoine n ero Taloussanomien ja Asiakastiedon ( joka saa tiedot verottajalta virallisista tilinpäätösasia kirjoista ) tietojen välillä. Mielenkiintoist a olisi tietää mistä johtuu.
+5 #70 Peks1 07.03.2017 10:50
Ehkä jopa 4 pojoo tarviis, maaliero saattaa mennä Lekille.
+2 #71 Repe 07.03.2017 14:24
Vielä Palmusta,aika tehotonta pörräämistä nuorten kisoissa,niinku in monella muullakin niissä kisoissa.Liikke stään voi olla hyötyä joitain liigajengejä vastaan Suomessakin, mutta voimassa suurimmat puutteet.
+1 #72 JTK 07.03.2017 15:05
Ulottuvuutta ei ole Palmulla samalla tavalla kuin pitkillä pelaajilla, mutta hän kokoisekseen kuitenkin erittäin voimakas jässikkä. Huomaa jo häntä kätellessä, että ranteessa riittä punetta. Ranneveto onkin tosi napakka. Kun hän pistää jalat levälleen ja liukuu kiekkoa suojaten painopiste alhaalla niin vaikea häntä on horjuttaa.

Lisäksi hän on pirun taitava, joten siitä ei jää homma kiinni. Liikettä ja nopeutta luisteluun pikkasen lisää niin hyvin pystyy pelaamaan Liigassa.
+3 #73 joo,joo 07.03.2017 18:10
Kyllä Petulla voimaa riittää. Täyttä terästä koko jässikkä. Joku liiga joukkue saa hyvän ja älykään maalin tekijän!!! Korvaa kokonsa älyllä ja hienolla liikkeellä.
+3 #74 JTK 07.03.2017 21:03
Paukun Jesse oli tänään iskussa tehden Kalpaa vastaan 1+1!
#75 Peks1 07.03.2017 22:14
http://yle.fi/urheilu/3-9495837

Tässä Jokipojille, oppimielessä kannattaa lukea.
-4 #76 Riffixi 08.03.2017 08:39
Minulla oli eilen ilo käydä katsomassa Pelicans- TPS matsi Lahdessa. Kyllä oli tomi kallio hidas. Selkä suorana hiihteli menemään eikä saanut mitään aikaan. Kiukutteli omilleen, kun syötöt ei tulleet lapaan.
+3 #77 JTK 08.03.2017 10:45
Olisko ollut huono päivä? Pitää muistaa, että Kallio on jo 40v.! Äijä on kuitenkin TPS:n pistepörssin ykkönen ja Liigan nelonen tehoilla 18+29=47 niin jossain kohtaa kautta hän on luistellutkin eikä vaan hiihtänyt. :)

Mitä olen kuullut niin esimerkillinen kapteeni ja hyvä persoona. Kopissa, kun suun aukaisee niin muut kuuntelee. Sen verran on kaverilla kilsoja ja kokemusta takana.
+3 #78 jokipofani 08.03.2017 13:26
Nyt kun tasapisteissä lekin kanssa, niin ratkaiseeko paikan maaliero vai 3p voittojen määrä vai mikä?
Mestiksen sivuilta löytyy 2 sarjataulukkoa peräkkäin. Toisessa jokipojat 8:s ja leki 9:s. Toisessa toisin päin että leki 8 ja jokipo 9
+3 #79 Vanha SaPKolainen 08.03.2017 14:10
Kiekkoliiton sivuilta napauttua:

Tasapisteiden sattuessa ratkaisee järjestyksen sarjataulukossa koko sarjan maaliero (tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus).

Jos maaliero on sama, ratkaisee järjestyksen tehtyjen maalien lukumäärä.

Jos tehtyjen
maalien lukumäärä on sama, ratkaisee järjestyksen joukkueiden sarjassa pelaamien keskinäisten otteluiden tulos.

Mikäli tilanne on edelleen tasan, on vähemmän rangaistusminuu tteja sarjassa saanut joukkue paremmalla sijalla.
+2 #80 JTK 08.03.2017 15:46
Eli Jokipojat on siis kahdeksas. Mikä lie sitten jokipofanin näkemä toinen taulukko? Itse en ole huomannut kuin yhden.

On muuten Ketterällä huikea 30 ottelun voittoputki! Toivottavasti pääsevät Mestikseen niin nähdään mihinkä heistä siellä on? Luulenpa, että varsinkin Liigayhteistyön avulla saattaa olla kovakin porukka.
+3 #81 Repe 08.03.2017 16:54
Lainaus Peks1:
http://yle.fi/urheilu/3-9495837

Tässä Jokipojille, oppimielessä kannattaa lukea.


Ei se Jukurien potku taida riittää "säälipleijarei hin",mutta hyvä kausi kuitenkin ennakko-odotuks iin nähden:)Valmenn uspuolellakin tiede ja "jätkämäisyys" ovat tainneet hyvin kohdata.
+3 #82 Vanha SaPKolainen 08.03.2017 17:10
Lainaus JTK:
Eli Jokipojat on siis kahdeksas. Mikä lie sitten jokipofanin näkemä toinen taulukko? Itse en ole huomannut kuin yhden.

On muuten Ketterällä huikea 30 ottelun voittoputki! Toivottavasti pääsevät Mestikseen niin nähdään mihinkä heistä siellä on? Luulenpa, että varsinkin Liigayhteistyön avulla saattaa olla kovakin porukka.


Kyllähän Leki voi vielä mennä Jokipon ohi, jos sen maaliero tasapisteissa on suurempi. Nythän e on vain yhden pienempi.
+3 #83 JTK 09.03.2017 07:30
Tottakai Leki voi mennä ohi, mutta tarkoitinkin tämän hetkistä tilannetta, kun se oli jokipofanille epäselvää miten päin joukkueet ovat sarjassa? Hänellä oli kahta eri tietoa.
+1 #84 Theme_84 09.03.2017 10:40
Perjantaina ja Lauantaina on pelit vielä Jokipojilla. Leki pelaa enää yhden ottelun ja heillä on vastassa Jyp-Akatemia. Jospa otettaisi molemmista otteluista voitot mutta helpolla ne ei irtoa varmasti..
+3 #85 Theme_84 09.03.2017 10:45
Olin kattomassa Jokipojat-Jyp-a katemia ottelua lauantaina. Hyvä meininki oli ottelussa :) Kävin siellä anniskelu kulmalla ja kuulin etteivät olleet saanut jotain grillinakkeja. Ihmettelin kyllä tuota tarjontaa.. kyllä juomaa saa mutta ruuan suhteen voisi tarjota jotain Pohjois-Karjala ista evästä esim Karjalan-Piirak oita. Ensi kaudelle voisi satsata hieman tuon ruokapuolen suhteen..
-2 #86 Repe 09.03.2017 14:33
Lainaus Theme_84:
Olin kattomassa Jokipojat-Jyp-akatemia ottelua lauantaina. Hyvä meininki oli ottelussa :) Kävin siellä anniskelu kulmalla ja kuulin etteivät olleet saanut jotain grillinakkeja. Ihmettelin kyllä tuota tarjontaa.. kyllä juomaa saa mutta ruuan suhteen voisi tarjota jotain Pohjois-Karjalaista evästä esim Karjalan-Piirakoita. Ensi kaudelle voisi satsata hieman tuon ruokapuolen suhteen..


Onko toisaalta paikallisilla katsojilla tarvetta saada piirakoita jäähallistakin? Ja voisi kuvitella että niitä saa joka tapauksessa harkkahallistak in.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste