Tuli sieltä sentään yksi piste

Tuli sieltä sentään yksi piste
 Joona-Pekka Hirvonen
Tuli sieltä sentään yksi piste
 Joona-Pekka Hirvonen
Tuli sieltä sentään yksi piste
 Joona-Pekka Hirvonen
Tuli sieltä sentään yksi piste
 Joona-Pekka Hirvonen
Tuli sieltä sentään yksi piste
 

Jokipojat–SaPKo 1–2 ja. (0–0, 1–1, 0–0)

Jokipoikien ja SaPKon välinen kamppailu tarjosi keskiviikkona hyvätasoinen Mestis-kamppailun. Jokipoikien tappioputki ei katkennut vieläkään, ja tappioita on joukkue on nyt kärsinyt peräti 11 putkeen. Jokipoikien hyvä taistelu toi sille kuitenkin ensimmäisen pisteen neljään otteluun. Opiskelijoiden kiekkokarnevaalin myötä Mehtimäelle oli tullut peräti 1 714 katsojaa. Jokipoikien ainoan maalin viimeisteli toisessa erässä Samu Pitkänen. Ottelun ratkaisun viimeisteli jatkoajalla SaPKon Matias Pulli, kun jatkoaikaa oli jäljellä reilu puoli minuuttia. Jokipoikien maalille paluun tehnyt Samuel Jukuri oli isäntien paras pelaaja torjuen 29 kutia.

 

Otteluraportti 

Sarjakärki Savonlinnan Pallokerho oli keskiviikko-iltana kokonaisuutena Jokipoikia parempi joukkue. Ilman Jokipoikien maalilla hyviin torjuntoihin venynyttä Samuel Jukuria kolme pistettä olisi todennäköisesti matkannut Savonlinnaan.

Ajoittain Jokipojat sai kuitenkin peliinsä hyvää jatkuvuutta, joka on viime kuukausina joukkueen otteista puuttunut. Jatkoaikatappion myötä Jokipojat saalisti ensimmäisen pisteensä uuden päävalmentaja Jouni Variksen alaisuudessa.

– Hieno Mestis-kamppailu taas. Meidän nämä paikalliskamppailut ovat koko ajan hyviä haasteita. Olen erittäin tyytyväinen joukkueen sitoutumiseen puolustaa hyvin. Me puolustettiin koko viisikolla, ja se kesti sen 60 minuuttia, SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen kiitteli.

– Joensuusta ei ole ikinä helppoa pisteitä saada. Kotijoukkue on erittäin vahva ja isokoinen joukkue. Joudutaan aina kamppailemaan ihan äärirajoilla, ja tänään me siinä onnistuttiin. Saatiin kaksi pistettä mukaan, joka lämmittää, hän jatkoi.

– Aika tunnelmallinen peli oli. Hallissa hyvin yleisöä, ääntä ja mökää. Lauantaina käytiin siellä (Savonlinnassa) kaksi erää katsomassa, ja sitten saatiin peli käyntiin. Tänään taisteltiin. Pelin kanssa meillä on edelleenkin vielä tekemistä, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis lausui.

SaPKo hallitsi ensimmäisen erän alkua. Jokipojat puolusti kuitenkin tiiviisti, sillä ensimmäisen viiden minuutin aikana SaPKo sai hyvästä pyörityksestään huolimatta aikaiseksi vain yhden maalipaikan.

Erän edetessä Jokipojat pääsi peliin paremmin mukaan, ja joukkueen peli pyöri oikein mallikkaasti hyökkäyspäässä. Hyökkäyspään pelissä oli nähtävissä samaa lennokkuutta kuin alkukauden hyvinä hetkinä.

Jokipoikien erän ehdottomasti paras pelaaja oli Lauri Hukkanen, joka oli myös lähellä viimeistellä ottelun ensimmäisen maalin. Hyvän yksilösuorituksen päätteeksi lähtenyt kuti ei kuitenkaan osunut tolppaa lähemmäksi.

Hukkasen hyvän taistelun myötä Jokipojat pääsi erässä kertaalleen myös ylivoimalle, mutta kunnon maalipaikkaa sen aikana ei tarjoutunut.

Jokipojat aloitti toisen erän terävästi. Erää oli pelattu vain 46 sekuntia, kun Samu Pitkänen viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin.

Matti Koistisen laukoma kiekko pomppasi maalin eteen, jossa Pitkänen veivasi SaPKon veräjänvartijan Lassi Yrjölän pötkölleen. Hyvän maltin myötä Pitkänen nosti kiekon puolityhjään maaliin.

Toisen syöttöpisteen Pitkäsen maaliin saalisti peräti viisi kuukautta peleistä pahan vamman takia sivussa ollut Ossi Pellinen.

Jokipoikien hyvästä erän aloituksesta huolimatta toinen erä kului vierailijoiden hallinnassa. Jokipojat sortui erän aikana omalla puolustusalueellaan kiekolliseen huolimattomuuteen SaPKon karvatessa tehokkaasti.

SaPKon hyvä paine toikin tulosta, kun joukkueen tehopakki Casimir Jurgens viimeisteli ottelun tasoituksen oikea-aikaisen viivanousun ja tarkan laukauksen myötä.

Erän loppupuoliskolla vierailijat pääsivät kahteen eri otteeseen ylivoimalle, joka toimi erittäin mallikkaasti. Vain Samuel Jukurin loistavat torjunnat pitivät numerot tasalukemissa toiseen erätaukoon asti.

Kolmas erä käynnistyi vauhdikkaasti, sillä heti erän alkuun molempiin päihin olisi voinut tulla maali hyvien maalipaikkojen myötä.

Kaksi ensimmäistä erää penkin päässä huilannut hyökkääjä Teemu Lahtinen otti paikan neloskentän keskeltä. Lahtinen pelasikin terävästi jakaen hyviä taklauksia ja hankkien Jokipojille ylivoiman.

Erä eteni vierailijoiden hallinnassa, ja vain Jukurin torjunnat ja SaPKon töppäilyt maalipaikoissa estivät lisämaalien syntymisen varsinaisella peliajalla.

Jatkoaika kului suurelta osin Jokipoikien hallinnassa. Joukkue sai aikaiseksi parikin hyvää maalipaikkaa, mutta SaPKon Yrjölä ei enää antautunut.

Kaksi pistettä matkasi SaPKon mukaan Matias Pullin hienon jatkoaikamaalin myötä. 

– Kevään peleissä ruvetaan pelaamaan voitosta, niin sitten vielä kaivettiin jatkoaikavoitto tuohon. Se lämmittää. Iso kiitos pitää antaa joukkueelle, käynnisti kolmen pelin viikon erittäin hyvällä moraalilla, Pasi Räsänen kiitteli.

– Hyvä piste Jokipojille, ja tarvittiin se piste. Jatkoajalla olisi ollut paikka ottaa toinenkin piste. Kuitenkin sarjan paras joukkue oli tänään vastassa, ja sitä kohti pystyttiin haastamaan. Olisi tarvittu se yksi maali tuohon jatkoajalle, niin varmaan olisi kipsikin pojilla lauennut, ja vähän itseltänikin, Varis analysoi.

– Tähän kun sukellettiin viikko sitten mukaan, niin kyllä tässä voittoa haetaan. Tänään vastustaja, kuten Pasi sanoi, puolusti erittäin vahvasti, ja välillä oltiin vaikeuksissakin.

– Jukuri maalissa antoi meille mahdollisuuden tänään. Pellisen Ossi tuli takaisin. Hän tuo koppiin henkistä (johtajuutta). Hän kun saa muutaman pelin alle, niin meillä on hänestä paljon lisäiloa, Varis päätti.

Jokipoikien seuraava mahdollisuus katkaista ennätyspitkä tappioputki tarjoutuu lauantaina, kun ilmaispelissä Mehtimäelle saapuu vieraaksi JYP-Akatemia.

 

Maalit ja syöttäjät

20.46 Samu Pitkänen (Matti Koistinen, Ossi Pellinen) 1–0
31.49 Casimir Jurgens (Niklas Salo, Mikko Lahtela) 1–1
64.24 Matias Pulli (Oskari Siiki, Juuso Forsström) 1–2

Maalivahtien torjunnat

Samuel Jukuri, Jokipojat 6+12+10+1=29
Lassi Yrjölä, SaPKo 4+4+6+1=15

Rangaistukset

Jokipojat 3x2 min = 6 min
SaPKo 3x2 min = 6 min

Yleisöä: 1 714

 

Jokipoikien kokoonpano


92 Lauri Huhdanpää – 11 Ville Halonen – 65 Nico Friman
27 Ossi Pellinen – 44 Samu Pitkänen – 88 Oskari Lehtinen
61 Lauri Hukkanen – 41 Joona Manninen – 14 Heikki Puustinen
50 Teemu Holttinen – 71 Kasimir Puruskainen – 17 Teemu Nissinen
26 Teemu Lahtinen

20 Santeri Arousva – 42 Eppu Rissanen
47 Matti Koistinen – 2 Joel Olkkonen
4 Juuso Akkanen – 6 Joni Muranen

31 Samuel Jukuri
(30 Jonathan Iilahti)

 

Heilin tähdet

*** Samuel Jukuri

Ylävartalovammastaan toipunut Jukuri oli selkeästi paras Jokipoikien pelaaja SaPKoa vastaan. Ilman loistavia torjuntoja Jokipojat ei olisi saanut pistettäkään.

** Samu Pitkänen

Pitkänen viimeisteli Jokipoikien ottelun ainoan maalin hyvän malttinsa ansiosta. Pelasi yhdessä tutun tutkaparinsa Ossi Pellisen kanssa, ja yhteistyö miesten kesken toimi hyvin.

Lauri Hukkanen

Kolmoskentän laidalla pelannut Hukkanen pelasi SaPKoa vastaan energisen pelin. Oli koko pelin läpi liikkeellä hyvällä jalalla ja jakoi useita hyviä taklauksia. Oli lähellä viimeistellä ottelun ensimmäisen maalin, mutta kuti osui tolppaan. 

 

Otteluennakko

Jokipoikien kauden 2016–2017 Mestiksen runkosarjaa on jäljellä enää neljä kamppailua. Seuraava mahdollisuus katkaista ennätyspitkä tappioputki – ja ottaa samalla revanssi Savonlinnan Pallokerhosta – tarjoutuu Mehtimäellä keskiviikkona. Tällä hetkellä kahdeksantena olevalla Jokipojilla on kolme mahdollisuutta: pääseminen pudotuspeleihin, pelien loppuminen runkosarjaan tai joutuminen jopa karsimaan sarjapaikastaan. Jokipojat saa takaisin SaPKoa vastaan erittäin mieluisan pelaajan pitkältä sairaslomalta, kun hyökkääjä Ossi Pellinen palaa kokoonpanoon. Varmuudella kokoonpanosta ovat sivussa hyökkääjät Joonas LarinmaaOula Uski ja Ville Silvast. Myös Tuomas Huhtanen puuttuu kokoopanosta. Maalille palaa ylävartalovammastaan toipunut Samuel Jukuri.

Jokipojat kärsi viime lauantaina Savonlinnassa jo kymmenennen peräkkäisen tappionsa. Yksi hyvä erä ei riittänyt sarjakärki Savonlinnan Pallokerhoa vastaan, vaan kotijoukkue vei täyden pistepotin lukemin 4–2.

– Peliin lähtö pitää olla korkeammalla. Toki perjantain pelin (tappio Kiekko-Vantaata vastaan) joukkue otti varmaan aika raskaasti, kun voitosta tapeltiin, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis summaa.

– Moodi jäi liikaa päälle Savonlinnaan mennessä, ja piti vähän ravistella. Kolmanteen erään löytyi kuitenkin sitä peliä, että pystyttiin SaPKo voittamaan 2–0 siinä erässä.

Kolmanteen erään joukkue hiukan muutti hyökkäysketjujaan. Toivatko muutokset toivotun tuloksen?

– Valmennuksen pitää tehdä jotakin, kun halutaan voittaa pelejä. Totta kai se vaikutti, että Silvastin Ville loukkaantui pahasti. Se toi omat haasteensa. Tässä nyt yritetään kaikki kivet kääntää, että voitto tulee. 

Ensimmäinen viikko uuden päävalmentaja Jouni Variksen johdolla ei sujunut ruusuisesti. Kaikista kolmesta ottelusta tuli tappiot yhteismaalierolla 5–14.

Marraskuussa pelatun revanssinviikonlopun kahden lisäpelin myötä Jokipojat ja SaPKo pelaavat keskenään yhteensä kuusi ottelua. Aiemmasta viidestä kohtaamisesta SaPKo on vienyt peräti neljä täyden pistepotin arvoisesti. 

Mikä tekee Savonlinnan Pallokerhosta noin hyvän joukkueen?

– Kyllähän siinä näkyy, että siellä on tehty töitä joukkueen kanssa. Toki pelaajatkin on hyviä, mutta kyllä SaPKon pelaamisessa näkyy, että pelitapaa ei tarvitse enää miettiä. Syksystä lähtien pelitapaa on viety eteenpäin. Hybridipitkän käyttöä ja muita sovittuja juttuja näkyy.

– Kun joukkue on ollut samassa tilassa, saanut harjoitella ja miehet ovat pysyneet terveinä, niin viisikot ovat saaneet tehdä yhdessä töitä. Ketjut ovat pysyneet kasassa, joten tuolta sen pitääkin näyttää. Toki maalivahtiosastohan on nyt mielenkiintoinen, sillä maalivahdit siellä vaihtuvat. 

Keskiviikon kohtaaminen on joukkueiden viimeinen keskinäinen ottelu runkosarjassa, mutta mikäli joukkueet lähtisivät tämän hetkisiltä runkosarjasijoituksilta pudotuspeleihin, kohtaisi Jokipojat puolivälierissä juuri SaPKon.

Kun joukkueet kohtasivat lauantaina, pelattiin Talvisalon kapeassa kaukalossa. Miten joukkueiden peli muuttuu, kun siirrytään Mehtimäen isompaan kaukaloon?

– Totta kai tilaa tulee enemmän. Ei se sitä kyllä helpota, kyllä peli täytyy pitää nopeana. Suoraviivaisuutta pitää edelleen olla, vaikka tilaa on enemmän.

– Pelille tulee vähän erilainen kuva, kun pelataan isommassa kaukalossa, mutta samaa peliä se on, vaikka otetaan kaksi metriä leveydestä pois. Syöttäminen korostuu, kun peli on leveämmällä. Kaukaloa pitää hyödyntää varsinkin kiekollisessa pelissä, Varis analysoi.

Jokipojat on valahtanut pitkän tappioputkensa myötä kahdeksannelle sijalle. Karsintojen välttämiseksi jokainen jäljellä oleva peli on elintärkeä.

– Toivottavasti pelaajille ei tule mitään paineita, vaan päinvastoin. Eiköhän pelaajat ole saanut ihan tarpeeksi kuraa parin kuukauden aikana. Yritän heitä kannustaa ja tsempata, turha niitä sarjataulukoita on nyt katsoa.

– Kaikkein tärkeintä on nyt voittaa pelejä, ja se mitä saadaan aikaan, niin se on ansaittua. Kesällä ongella voi sitten tuijotella niitä sarjataulukoita. Sarjataulukoita katselemalla emme saa mitään lisävirtaa.

– Asioita ollaan saatu vietyä eteenpäin. Joukkueesta huokuu hyvä ilmapiiri. Tärkeintä on nyt siirtää se tuohon Mehtimäen kaukaloon keskiviikkona.

– Se näkyy jatkuvana kovana taisteluna ja suorittamisena, että jokainen uskaltaa pelata omilla vahvuuksillaan ja nousee sille tasolle, missä pystyy pelaamaan. Ettei mitään jää käyttämättä per pelaaja. Että pelaaja on niin hyvä kuin vaan voi olla. Se on tärkeä juttu niin minulle kuin pelaajillekin, Varis lausuu.

Lokakuun alussa Keuruulla erittäin pahan viillon luistimesta jalkaansa saanut kokenut hyökkääjä Ossi Pellinen on Variksen mukaan keskiviikkona kokoonpanossa, mikäli yllätyksiä ei tule. Myös ylävartalovammasta toipuva maalivahti Samuel Jukuri on lähellä pelikuntoa.

Keskiviikon otteluun SaPKoa vastaan Jokipojat on järjestänyt opiskelijoiden kiekkokarnevaalin. Ottelu Mehtimäellä alkaa kello 18.30.

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–SaPKo
2016: 3–4
2016: 5
–1
2016: 1–2 ja.
2015: 3–4
2015: 5–4 vl.
2014: 0–3
2014: 4–1
2013: 4–2
2013: 4–3
2013: 5–2
2012: 5–1
2012: 3–4
2012: 5–2 (playoffs)
2012: 3–2 ja. (playoffs)
2012: 3–1 (playoffs)
2012: 1–5
2011: 3–5
2011: 4–2
2010: 2–3 ja.
2010: 3–4
2010: 3–6
2010: 3–0
2009: 6–4
2009: 2–3
2008: 4–5
2008: 3–2 rl.
2007: 0–2
2006: 3–2 ja.
2006: 5–3
2004: 3–1 (Suomi-sarja)
2003: 8–3 (Suomi-sarja)
2003: 4–3 ja. (Mestis-karsinta)
2003: 4–5 (Suomi-sarja)
2002: 2–2 (Suomi-sarja)
2002: 4–6 (Suomi-sarja)
2001: 1–2 (Suomi-sarja)
2000: 5–2
1999: 3–4
1999: 3–1

Saldo: 21–1–17 (maalit 131–105) 

SaPKo–Jokipojat
2017: 4–2
2016: 7–1
2016: 4–0

2016: 6–3
2015: 2–3 ja.
2015: 1–5
2014: 4–1
2014: 3–2
2013: 4–5 vl.
2013: 1–4
2013: 2–4
2013: 4–5 vl.
2012: 2–5
2012: 1–2 (playoffs)
2012: 2–1 (playoffs)
2012: 3–1
2012: 2–3
2011: 4–3 ja.
2011: 5–2
2011: 3–1
2010: 4–3
2010: 5–4 vl.
2009: 3–2 ja.
2008: 1–8
2008: 2–3
2008: 5–2
2007: 2–3 ja.
2007: 5–4
2006: 5–3
2004: 2–7 (Suomi-sarja)
2003: 1–4 (Suomi-sarja)
2003: 4–2 (Mestis-karsinta)
2003: 2–2 (Suomi-sarja)
2002: 2–6 (Suomi-sarja)
2001: 1–5 (Suomi-sarja)
2001: 6–2 (Suomi-sarja)
2000: 3–8
1999: 3–6
1999: 2–3

Saldo: 19–1–19 (maalit 118–125)

Kommentit   

+7 #1 Theme_84 28.02.2017 18:48
Hyvä uutinen, Pellinen palaa kokoonpanoon :) Huhtanenkin saattaa olla kokoonpanossa kun ei mainittu loukkaantuneena mutta se nähdään sitten pelipäivänä. Nyt pitää taistella pisteistä.
+6 #2 Eastside22 28.02.2017 21:10
Hieno homma et Ossi pystyy vetämään putket jalkaansa , vakavan loukkaantumisen jälkeen . Toivotaan , että hänen kauttaan äijät löytää sen oikeen henkisen draivin mennä ja voittaa .!!!!
+3 #3 möly 01.03.2017 08:03
Voi kun olisi kaikki tähdet,palikat ja apinat Jokipoikien puolella.. Nyt jos koskaan sitä onnea tarvitaan !
+2 #4 Peks1 01.03.2017 09:36
Minä tekisin Huhtasesta kapun ensi kaudelle. Hän on johtava pelaaja. Jos Huhtanen ja Pellinen ovat molemmat tänään kokoonpanossa, niin sitten uskon voittoon.
+4 #5 JTK 01.03.2017 09:58
Hienoa, kun Pellinen palaa kaukaloon. Voi olla, että kunto ei ole vielä parhaassa terässä, mutta antaa jo pelkästään läsnäolollaan boostia joukkueelle. Oli kuitenkin sen verran paha loukkaantumien, että se kosketti varmasti koko joukkuetta.

Nyt nähdään mistä äijät on tehty ja syttyvätkö he pelaamaan Ossin paluun myötä? Tsemppiä peliin äijät ja pelatkaa voitto Ossille!!
+3 #6 rokkipoika 01.03.2017 11:29
Lainaus JTK:
Hienoa, kun Pellinen palaa kaukaloon. Voi olla, että kunto ei ole vielä parhaassa terässä, mutta antaa jo pelkästään läsnäolollaan boostia joukkueelle. Oli kuitenkin sen verran paha loukkaantumien, että se kosketti varmasti koko joukkuetta.

Nyt nähdään mistä äijät on tehty ja syttyvätkö he pelaamaan Ossin paluun myötä? Tsemppiä peliin äijät ja pelatkaa voitto Ossille!!

Ois kyllä parempi kuin hyvä, jos henkinen lukko laukeis Pellisen paluun myötä.
+1 #7 Vanha SaPKolainen 01.03.2017 11:41
Hyvä analyysi Jatkoajassa:

Mestiksen huipennus analyysissä: viivoilla täyttä hitchcockia

http://www.jatkoaika.com/Artikkeli/mestiksen-huipennus-analyysissä-viivoilla-täyttä-hitchcockia/188080

Paljon mielenkiintoism paa kuin Tyhjennysmyynti liiga.
+3 #8 päätykatsomo 01.03.2017 12:07
Toivottavasti se henkinen lukko nyt aukeis eikä mailaa puristettais liikaa, eikä joukkue ajattelis sijoituksia vaan peli, ja vaihto kerrallaan pitäis mennä. Avausmaalin merkitys on suuri, ja peliin pitäis saada sellaista iloisuutta kun alkukaudesta oli- pelin alkuun pitää tulla hirveellä draivilla ja niin että laidat paukkuu, mutta puolutaa pitää tarkasti.
=> Kyllä se vaan niin on, että tänään sapkon pitää kaatua ja 3pinnaa pitää jäädä Joensuuhun, samoin la Jypin pitää kaatua 3pisteellä. Nää jos klaarataan kotiin, niin alkaa helpottaa jo pleijaripaikkaa ajatellen- ja jos sinne päästään, niin olis se apinakin hypännyt selästä pois. No, toivotaan parasta. Alkukauden kenttä pitkänen- pellinen kasaan nyt- sitten vielä huhtanen toiselle laidalle. Ja ikävä on Jukuria maaliin, kyllä kunnon veskari on kuitenkin joukkueen tukipilari. Olisin toivonut vielä Jukurillekkin jatkopahvia kouraan..
+3 #9 rokkipoika 01.03.2017 12:56
Lainaus päätykatsomo:
Ja ikävä on Jukuria maaliin, kyllä kunnon veskari on kuitenkin joukkueen tukipilari. Olisin toivonut vielä Jukurillekkin jatkopahvia kouraan..

Jukuri on kokoonpanossa, vieläpä aloittavana veskarina :)
+3 #10 Theme_84 01.03.2017 13:15
Kyllä tarjoasin jatkoa Huhtaselle :)
+2 #11 Theme_84 01.03.2017 15:41
Nyt pitää taistella pisteistä.
+2 #12 Peks1 01.03.2017 16:09
Opiskelijalippu ja myyty etukäteen yli 500. Nämä ovat varmaan bonnuskatsojia, jotka eivät muuten olisi tulleet. Joten tänään saattaa olla ihan hyvä tunnelma.
+2 #13 Ärjysydän 01.03.2017 16:36
Aivan loistavaa että Pellinen kokoonpanossa! Toivottavasti se viimeinen tsemppi tulee juuri tästä. Ja mahtavaa että myös Jukuri kokoonpanossa :) Nyt jos koskaan ne kaikki hiivatin apinat ja muut möröt pois selästä ja ärjytahto peliin. Voitto kotiin kotikentällä!
+3 #14 Partsi 16 01.03.2017 16:36
Kyllä tänään Sapko kaatuu!! Yllätys jos ei kaadu, tappioputkillak in on tapana joskus katketa ja tänään se tapahtuu!! Siellä on pari piristävää muutosta kokoonpanoon, Jukurin ja Pellisen paluu jotka voivat olla henkisesti tärkeitä!! Taistele Jokipo!!
+2 #15 Vanha SaPKolainen 01.03.2017 18:07
Minäkin luulen, että Jokipo katkaisee tappiokierteens ä tänään. SaPKo:lla kun ei ole mitään voittamisen pakkoa. Mutta katsotaan, eihän sitä taas tiedä, kun Jokipo ei tunnu voittavan millään, eikä SaPKo häviävän millään...
+2 #16 Theme_84 01.03.2017 19:04
Näköjään perjantaina Hokki ja Leki pelaavat vastakkain, tänään siis pitäisi saada kolme pistettä.
+3 #17 Vanha SaPKolainen 01.03.2017 20:12
Jännää on. Jukuri on aikamoinen muuri maalillaan ja Jokipoikien vastahyökkäykse t ovat pahoja. Kiikun kaakun.
+4 #18 Theme_84 01.03.2017 20:46
Piste jo tienattu mutta parikin on tarjolla :)
+2 #19 komposiitti 2 01.03.2017 20:55
Toi Muranen vaan on pehmee ja sellaisena pysyykin.Sitä äijämäisyyttä ei vaan löydy alakerrasta kovinkaan monelta. Pehmeää piiperrystä...
+3 #20 Theme_84 01.03.2017 20:56
Harmi että tuli jatkoaika tappio mutta lauantaina kolme pistettä :) Mukavasti oli tänään yleisöä ( yli 1700)
+4 #21 JTK 01.03.2017 21:25
Jukuri oli tänään todella hyvä ja hänestä on paljon kiittäminen, että piste saatiin. Koko joukkuekin esiintyi paljon pirteämmin kuin aikoihin. Jatkoaikakin sujui hyvin miltei loppuun asti.

Jokipojat selvästi syttyi tähän peliin taistelemaan, mutta edelleen siitä jotain puuttuu, jos esim. vertaa Sapkoon joka pelaa taktisesti hienoa peliä. Syöttöketjut kulkee hienosti ja keskialueen ylityksiin riittää variaatioita. Mutta pitää hattua nostaa tänään meidänkin äijille. Parempaan suuntaan ollaan menossa.

Yleisömäärä oli hyvä ja tunnelma välittyi tv:n kautta sohvalle asti. Milloinhan seurassa oivalletaan viimein, että kallein paikka heidän kannalta on tyhjä paikka. Lipun hinnat alemmaksi niin katsojia tulee enemmän ja sitä kautta myös oheismyyntiä. No tästä on varmaan enää turha vääntää?

Missä muuten oli Ville Räsänen? Multa meni ohi. Toivottavasti Huhtanen pystyy pelamaan jo lauantaina!
+5 #22 Vanha SaPKolainen 01.03.2017 21:29
Onnittelut Jokipojille hienosta taistelusta, joka melkein toi sen kaivatun voiton. Se piste saattaa olla nyt kovinkin ratkaisevassa asemassa. Nyt minä ainakin toivon, että pudotuspeleissa tulee joku muu joukkue vastaan.
+4 #23 Eastside22 01.03.2017 22:02
Ois tarvittu täys potti ja se oli lähellä . mut tänään oli joukkueella asenne kohillaan . Ossilla eka peli pahan loukkaantumisen jälkeen ja äijä veti oikeesti hienosti . Sampan pelaamiseen ei kaaduttu , otti monta hyvää koppia ja piti meitä pystyssä . Taistellaan p....e!!!
+5 #24 since 1953 01.03.2017 22:12
JTK:lta hyvä kirjoitus yleisömäärästä. Tuotteen/viihde kokemuksen hinnoittelussa epäonnistuminen on vain yksi konkreettinen esimerkki lisää siihen, miten osaamattomissa käsissä edustuskiekko Joensuussa taas seilaa. Esim. Immosen jo omien pelivuosiensa perusteella kuvittelisi ymmärtävän kumpi sytyttää pelaajat. Tyhjyyttään humiseva vai 2000 katsojasta kumpuavan äänimassan täyttämä halli? Samalla kioski- ja oheismyynti moninkertaistui si. Tai kumpaan porukkaan nuori kehitys- ja menestyshaluine n pelaaja kirjoittaa sopimuksen? Siihenkö, jonka tärkeimmät pelaat seurajohtajien kannustamana hyppivät kesken kauden muualle ja jättävät liian isot vastuut jäljelle jääneille, vaiko siihen, jossa seurajohtajien johdolla sitoutetaan pelaajat joukkueena ja yksilöinä Ärjy-nutussa kehittymiseen ja sen luonnollisena jatkeena menestymiseen? No, vanha sanontahan se tietysti jo on, että tyhjän saa pyytämättäkin.
-4 #25 Peks1 01.03.2017 22:28
Lippujen hinta voisi nousta kysynnän mukaan. Pitää vaan koodata tai ostaa sellainen softa tai etsiä yhteistyökumppa ni, jolla on tällainen softa. Sama idea kuin Onnibussilla.
+5 #26 jussi 01.03.2017 22:37
Suhteellisen hyvä kiekkoilta. Harmi vain, että saatiin vain piste. Toki sekin parempi kuin ei mitään. Osa puolustajista näyttää olevan paniikissa kun vastustaja tarjoaa painetta. Mutta uskotaan jos pelataan vähintään samalla tasolla loput pelit niin pudotuspelipaik ka saavuteltavissa .
+2 #27 Partsi 16 01.03.2017 23:14
Sapko vei tänään Jokipoikia 6-0!! Sapkon pelirohkeus oli ihan eri tasolla verrattuna Jokipoikiin. Sapko löi painetta Jokipoikien puolustajille. Mitäpä teki Jokipojat? Peruutteli keskialueella ja antoi Sapkon vapaasti nousta omalta alueelta?? Ei Jokipojat tule voittamaan pelejä tuollaisella varovaisella taktiikalla!!
-4 #28 Lptl 01.03.2017 23:45
Lainaus Peks1:
Lippujen hinta voisi nousta kysynnän mukaan. Pitää vaan koodata tai ostaa sellainen softa tai etsiä yhteistyökumppani, jolla on tällainen softa. Sama idea kuin Onnibussilla.


Ticketmaster mestislippujen myyjänä on vaan niin epätoimiva pennivehe että siinei hirveästi sooloilla. Ehkä sitten joskus.
+3 #29 Korppu 02.03.2017 04:54
Lauantaina otetaan voitto Jyp-Akamiasta pitää itekkin varmaan tulla paikanpäälle (todella tärkeä ottelu!) , Mutta toivoisin edelleen että viimeistään kauden jälkeen seura tulis ns. kaapista ulos miten seuraa kehitetään ja mitkä tulevaisuuden suunnitelmat ovat yms.!
+3 #30 rokkipoika 02.03.2017 07:23
Lainaus Korppu:
Lauantaina otetaan voitto Jyp-Akamiasta pitää itekkin varmaan tulla paikanpäälle (todella tärkeä ottelu!) , Mutta toivoisin edelleen että viimeistään kauden jälkeen seura tulis ns. kaapista ulos miten seuraa kehitetään ja mitkä tulevaisuuden suunnitelmat ovat yms.!

Oliko se, että tänään jaetaan isossa myyssä tuohon lauantain peliin lippuja?
+5 #31 JTK 02.03.2017 07:39
Tänään edarin pelaajia on jakamassa lippuja Myyssä kello 14-15.

Tänään A-nuoret kohtaa Mehtimäellä Sapkon! Peli alkaa kello 18:00. Saa tulla kannustamaan!:)
+3 #32 Lptl 02.03.2017 07:50
Lainaus rokkipoika:
Lainaus Korppu:
Lauantaina otetaan voitto Jyp-Akamiasta pitää itekkin varmaan tulla paikanpäälle (todella tärkeä ottelu!) , Mutta toivoisin edelleen että viimeistään kauden jälkeen seura tulis ns. kaapista ulos miten seuraa kehitetään ja mitkä tulevaisuuden suunnitelmat ovat yms.!

Oliko se, että tänään jaetaan isossa myyssä tuohon lauantain peliin lippuja?


Kahdesta kolmeen taisi olla istumapaikkojen jako. Seisomapaikat ilmaiseksi portilta muuten vaan, jos oikein ymmärsin eilisistä kuulutuksista.
+3 #33 Theme_84 02.03.2017 08:23
Itekkin ajattelin tulla paikan päälle lauantaina, tärkeä ottelu ja on voitettavissa :) Odottelen Huhtasen jatkosopparia, on ollut Jokipoikien tärkeimpiä pelaajia kun tuli joukkueeseen.
+3 #34 st1 02.03.2017 11:44
Tsemppiä pojille lauantaihin. Pudotuspelipaik an osalta tärkeä matsi. Mutta nään sen myös niin että häviöllä se pudotuspelit meni jo ja siinä tapauksessa muodostuu karsintaan joutuminen jopa todennäköiseksi . Ja miten siellä käy tämän hetkisellä vireellä...Eli la on panokset kovemmat kun moni taitaa edes tajuta.
+3 #35 JTK 02.03.2017 16:17
A-nuorten rosterissa tänään edustuksen Räsänen, Lahtinen ja Ratilainen.
+5 #36 JTK 02.03.2017 20:07
A-nuoret voitti Sapkon peräti 12-5!!! Jätkät johtivat parparhaimmilla an jo 8-0. Erikoinen peli kaikkiaan. Miro Väänänen teki 4+1 ja Harri Lankinen oli varsinainen syöttökone 0+6! Monta muutakin äijää pääsi hyville tehoille. Juho torjui 30 kertaa.
+1 #37 peluuri 03.03.2017 02:04
Kyllä Pude ois ansainnut tähden Sapko-matsista. Loistavaa taistelua ja pelillisiäkin väläyksiä. Valitettavasti tehopisteetöntä onnistumista ei oikein noteerata..-ain akaan hyökkääjältä.
+2 #38 JTK 03.03.2017 07:35
Korjaus Lankinen teki 1+6! Sekasin jo menee, kun niin paljon maaleja mättivät!

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste