Tappioputki sen kuin jatkuu aina vaan

Tappioputki sen kuin jatkuu aina vaan
 Kuvaaja: Jouni Turunen

Jokipojat–K-Vantaa 2–5 (0–0, 1–0, 1–5)

Jokipoikien syöksykierre ei näytä oikenevan sitten millään. Ärjypaitojen yhdeksäs perättäinen tappio kirjattiin perjantai-iltana, kun Kiekko-Vantaa haki Mehtimäeltä vierasvoiton maalein 5–2. Vielä päätöserässä tilanne näytti kohtuullisen lupaavalta, kun Tuomas Huhtanen vei komealla soolomaalillaan isännät 2–1-johtoon. Kiekko-Vantaa tuli kuitenkin tasoihin erän puolivälissä ja siirtyi muutamaa minuuttia myöhemmin ensimmäistä kertaa johtoon. Jokipoikien tasoitusyritykset olivat ponnettomia, ja lopulta vierasjoukkue iski vielä kaksi maalia tyhjiin. Jokipoikien ensimmäisen osuman teki Samu Pitkänen ylivoimalla, ja maalilla Jonathan Iilahti torjui 20 kertaa. Teemu Lahtinen joutui toisessa erässä ulosajetuksi päähän kohdistuneen taklauksen vuoksi.

 

Otteluraportti

Jokipoikien otteet Kiekko-Vantaata vastaan kahden ensimmäisen erän aikana näyttivät suhteellisen hyvältä verrattuna aiempiin kotiotteluihin.

Ottelun ratkaisuhetkillä kolmannessa erässä vierailijat olivat kotijoukkuetta terävämpiä, eikä Jokipojat saanut puserrettua pitkää tappioputkeaan vieläkään poikki.

– Tasainen peli. Pienten marginaalien peli, niin kuin nämä keväällä tulee olemaan, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Simo Mälkiä summasi.

– Tänään tiedettiin, että Vantaa on yksi laadukkaimmista joukkueista tällä hetkellä sarjassa ja että vuori on kiivettävänä. Nähtiin jo harja, mutta se ei vaan riittänyt. Huomenna on uusi päivä, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis lausui.

Jokipojat pelasi läpi koko ensimmäisen erän vauhdikkaasti ja energisesti. Joukkue oli ensimmäisessä erässä vierailijoita edellä fyysisessä pelissä, sillä ärjypaidat jakoivat useita hyviä niittejä.

Molemmille joukkueille tarjoutui erässä mahdollisuus ylivoimaan. Vierailijoiden ylivoima toimi kotijoukkuetta paremmin, mutta maalia ei kumpikaan joukkue erän aikana saanut aikaiseksi.

Jokipoikien hyökkääjä Nico Friman sai ensimmäisen erän aikana mailasta iskun naamaansa, jonka jälkeen hän poistui pukukoppiin.

Ensimmäinen erä oli kokonaisuudessaan erittäin tasaista, eikä kumpikaan joukkue maalipaikoilla päässyt juhlimaan.

– Ensimmäisessä erässä oli pikkuisen varovaista, mutta mitä pidemmälle se erä meni, niin päästiin paremmin ja paremmin mukaan, Jouni Varis näki.

Toiseen erään Nico Friman palasi omalle paikalleen ykköskentän laidalle. Heti erän alkuun Jokipojat pääsi ylivoimalle.

Ylivoiman alussa Samu Pitkänen näytti menettävän kiekon, mutta hän taisteli sen takaisin itselleen ja viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin tarkan rannekudin myötä.

Jokipojat hallitsi lievästi erän alkupuoliskoa, ja joukkue saikin aikaiseksi ensimmäisestä erästä puuttuneita pidempiä pyörityksiä hyökkäyspäässä.

Erän puolivälin paikkeilla Jokipoikien neloskentän sentteri Teemu Lahtinen taklasi todella kovaa Kiekko-Vantaan Nico Nurmikantaa, joka kaatui tilanteessa pahan näköisesti päin laitaa.

Tilanteen tuloksena oli se, että Lahtinen sai ulosajon ja Nurmikanta kannettiin paareilla pois kaukalosta.

Jokipojat taisteli viiden minuutin alivoiman esimerkillisesti. Jokipoikien tilannetta vaikeutti Santeri Arousvan kahden minuutin jäähy hänen purkaessa kiekon katsomoon.

Jokipojat joutui pelaamaan kahden miehen alivoimalla minuutin ja 15 sekuntia. Kotijoukkue kuitenkin tappoi alivoimat hyvän puolustuspelin ja maalivahti Jonathan Iilahden johdolla.

– Kahteen ensimmäiseen erään ammuttiin hirveä määrä ohi, eikä saatu kiekkoa maalille. Meidän hyökkäyspeli tökki sen takia. Yritin kyllä sanoa, että nyt vain yksinkertaisempaa ja miestä ja kiekkoa maalille, mutta ei oikein mennyt kaaliin, Simo Mälkiä kertoi.

Toisessa erässä oli myös etsikkoajat ylivoimalla. Siinä sama asia näkyi ehkä vielä rajummin, Mälkiä summasi joukkueensa kahden ensimmäisen erän otteita.

Kiekko-Vantaa aloitti komannen erän terävästi. Joukkue tasoitti ottelun, kun viivasta lauottu kiekko ohjattiin ohi voimattoman Iilahden.

Hetkeä myöhemmin Jokipoikien Tuomas Huhtanen näytti omaa luisteluvoimaansa, kun hän omalla alueella tehdyn kiekonriiston jälkeen hän luisteli Kiekko-Vantaan maalin eteen ja viimeisteli komealla laukauksella kauden kuudennen maalinsa.

Erä eteni tasaisesti, ja jälleen Jokipojat joutui tappamaan jäähyjä Matti Koistisen ottaessa 2+2 minuuttia korkeasta mailasta.

Jälkimmäisen kaksiminuuttisen aikana Kiekko-Vantaa tasoitti ottelun. Iilahden edessä olevan kovan maskin takia viivasta lähetetty tarkka rannelaukaus upposi sisään. 

– Ensimmäinen ja toinen maali on malliesimerkkejä. Nyt se nähtiin, ja koettiin mistä ne maalit tulee. Pakit ampuu ranteella viivasta, ja kunhan ne kiekot menee maalille asti ja maalia kohti ja siellä on miestä edessä, niin niitä maaleja tehdään. Saatiin sieltä tarvittavat maalit, Mälkiä kertasi tasoitusmaaleja.

Ottelun ollessa tasan molemmille joukkueille tarjoutui paikkoja ratkaista ottelu. Kiekko-Vantaa oli askeleen verran terävämpi ja viimeisteli ottelun voittomaalin Teemu Mielosen tarkalla kudilla.

Jokipojat otti ottelun lopussa aikalisän ja maalivahdin pois maaliltaan, mutta verkkoja heilutteli enää vain vierailijoiden kultakypärä ja kapteeni Toni Leinonen kahden tyhjään maaliin laukomansa kiekon myötä.

– Toisessa erässä toi määrä jäähyjä, ja sitten yksi pelaaja pois. Aika pitkälti jouduttiin kolmeen hyökkäysketjuun, ja tapetaan ja tapetaan jäähyjä, niin kyllähän se näkyi, että energiat olivat kolmannessa erässä aika vähissä, Jouni Varis harmitteli.

– Sitä kautta vastustaja rentoudellaan pystyi tuottamaan ne maalit. Toki ne tilanteet olisimme voineet ehkä pelata jonkin verran paremmin. Joukkueen ilme tällä hetkellä on se, että ne haluaa. Hirveä halu on tuolla kopissa, hän jatkoi.

– Meillä oli vaikea ilta hyökkäyspelin kannalta. Toki kotijoukkue puolusti hyvin. Usko ei horjunut missään vaiheessa, Simo Mälkiä lausui.

Jokipoikien seuraava mahdollisuus katkaista ennätyksellisen pitkä tappioputki on lauantaina, kun joukkue matkustaa Savonlinnaan kohtaamaan sarjakärki SaPKon.

 

Maalit ja syöttäjät

21.56 Samu Pitkänen (Oskari Lehtinen) 1–0 yv.
42.08 Emil Leppänen (Teemu Mielonen, Atte Mäkinen) 1–1
45.11 Tuomas Huhtanen (Nico Friman, Joni Muranen) 2–1
49.58 Lassi Raitanen (Niklas Andersson, Joonas Hyttinen) 2–2
53.46 Mielonen (Hyttinen, Joel Ojala) 2–3
58.56 Toni Leinonen 2–4 tm.
59.59 Leinonen (Pekka Niemimaa, Lasse Uusivirta) 2–5 tm.

Maalivahtien torjunnat

Jonathan Iilahti, Jokipojat 3+7+10=20 (poissa 58.41–58.56 ja 59.14–60.00)
Aaro Peltonen, K-Vantaa 6+2+8=16

Rangaistukset

Jokipojat 4x2 min + Teemu Lahtinen 5+PRK = 33 min
K-Vantaa 2x2 min = 4 min

Yleisöä: 997

 

Jokipoikien kokoonpano

23 Tuomas Huhtanen – 44 Samu Pitkänen – 65 Nico Friman
61 Lauri Hukkanen – 41 Joona Manninen – 14 Heikki Puustinen
92 Lauri Huhdanpää – 11 Ville Halonen – 88 Oskari Lehtinen
50 Teemu Holttinen – 26 Teemu Lahtinen – 17 Teemu Nissinen

42 Eppu Rissanen – 2 Joel Olkkonen
4 Juuso Akkanen – 6 Joni Muranen
20 Santeri Arousva – 47 Matti Koistinen
21 Ville Räsänen

30 Jonathan Iilahti
(35 Juho Ratilainen)

 

Heilin tähdet

*** Tuomas Huhtanen

Eipä Jokipoikien joukkueessa taaskaan ollut muita kolmen pisteen arvoisia pelaajia kuin Tuomas Huhtanen. Viimeisteli Jokipoikien toisen maalin hienon soolon päätteeksi. Sen lisäksi esitti jälleen kerran paljon kovia niittejä ja rouhi vahvasti molemmissa päissä.

** Eppu Rissanen

Jämäkkä peruspakki pelasi Kiekko-Vantaata vastaan ehjän kamppailun. Vakuuttavan kiekollisen pelin lisäksi oli fyysisessä pelissä hyvä.

Samu Pitkänen

Ykköskentän sentteri ei ole ollut aivan samalla tasolla kuin viime kaudella, mutta on alkanut vähitellen parantamaan peliään. Viimeisteli ottelun avausmaalin ylivoimalla tarkan rannekudin myötä. 

 

Otteluennakko

Jokipoikien kolmen ottelun viikon toinen kamppailu on kotiluolassa Kiekko-Vantaata vastaan. Uuden päävalmentajan Jouni Variksen johdolla keskiviikkona Heinolassa Jokipojat ei onnistunut katkaisemaan ennätyksellisen pitkäksi venähtänyttä tappioputkeaan. Tappio Peliittoja vastaan oli joukkueelle jo kahdeksas putkeen. Jokipojat kaipaisi pisteitä kipeästi, sillä pahimmassa tapauksessa joukkuetta odottaa joutuminen karsintaan. Jokipoikien kokoonpanosta puuttuvat edelleen maalivahti Samuel Jukuri sekä hyökkääjät Joonas LarinmaaOula Uski ja Kasimir Puruskainen. Laitahyökkääjä Ville Silvast on sivussa henkilökohtaisten syiden vuoksi. Maalilla jatkaa Jonathan Iilahti.

Jokipoikien edellinen ottelu oli keskiviikkona Heinolassa, jossa joukkue kärsi jo kahdeksannen peräkkäisen tappionsa.

Kotijoukkue viimeisteli ottelussa murhaavan tehokkaasti Jokipoikien jälleen tuskaillessa oman viimeistelynsä kanssa. Loppulukemat Heinolassa olivat tylyt 5–1.

Jokipojissa aiempina kausina torjunut Timo Niemi oli Peliittojen maalilla loistava, sillä torjuntoja hänelle kertyi ottelussa peräti 39 kappaletta Jokipoikien Jonathan Iilahden torjuessa 23 kutia.

– Koko peli oli energinen, mutta rentous joukkueesta kyllä uupui. Olimme kiekon kanssa huolimattomia. Sitä pitää pystyä parantamaan, neljä päivää joukkueen peräsimessä ollut päävalmentaja Jouni Varis summaa.

– Eihän tulos kenenkään korvia hivele. Peliä lähdettiin voittamaan. Ei tulokseen kukaan ollut tyytyväinen. Parannettavaa on jokaisella osa-alueella.

Tappiosta huolimatta Variksen mielestä pelissä oli myös hyviä asioita.

– Kyllä pelissä hyviä elementtejä oli. Vähän asioita saatiin vietyä eteenpäin. Ennen kaikkea jos haluamme kiekollista peliä kehittää ja suoraviivaistaa pelaamistamme, niin laatuasiat ovat tärkeitä. Tekemisen pitää olla laadukkaampaa ja rennompaa.

– Rentous pitää vaan löytää keinolla millä hyvänsä. Vaikka nyt on tuskaista, sen taakse ei saa mennä. Kun me pelataan viisikkona ja etäisyydet ovat kunnossa, niin puolustus- ja hyökkäyspelaaminen tulee kasaan. 

Peliittoja vastaan Jokipojat sai aikaiseksi kohtuullisen määrän maalipaikkoja, mutta viimeistelyssä oli jälleen rutkasti parannettavaa. Miten ketsuppipullo saataisiin auki?

– Valmennus auttaa siinä, että mitkä ovat maalinteon tukitoimet. Maalinteko alkaa laukaisusta kohti maalia. Siihen liittyy myös se, että kuinka paljon me olemme valmiita maksamaan hintaa maalintekoalueella. Siellä tulee mustelmia.

– Pitää tehdä maskia ja voittaa kaksinkamppailut maalin edessä ja pelata kiekkoa maalille, Varis analysoi. 

– Jos sinulla on vahva itseluottamus, niin silloin asiat menevät hyvin. Kun rupeat epäilemään itseäsi, tulee epävarmuutta. Myös ulkoista painetta tulee. Kyllähän siinä nuorta miestä mitataan. Tähän lajiin kuuluu se, että arvostellaan kovasti.

Jokipojat ja Kiekko-Vantaa ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla vierasjoukkueet ovat vieneet voiton.

– Kiekko-Vantaa on pelinopeudeltaan sarjassa kahden parhaan joukkueen joukossa. Se mitä Vantaan pelaaminen oli syksyllä ja missä formussa se on nyt, niin peli on heillä kehittynyt joka kuukausi. Sieltä tulee laadukas joukkue vastaan.

– Tärkeää on nyt, että pelaajat löytävät rentouden. Tehdään omaa tekemistä. Puolustetaan vahvasti ja hyökätään terävästi vastustajan maalia kohti, Varis toivoo.

Jokipojilla on jäljellä runkosarjaa enää kuusi ottelua. Matkaa runkosarjan neljännellä sijalla olevaan Kiekko-Vantaaseen ja pudotuspelien kotietuun on seitsemän pistettä.

Toisaalta sijaan 11 ja karsintaviivan alapuolelle on matkaa kahdeksan pistettä. Mikäli Jokipojat häviää jo yhdeksännen pelin putkeen, voidaan toiveet kotiedusta kuopata suurella todennäköisyydellä.

Ottelu Mehtimäellä Kiekko-Vantaata vastaan alkaa kello 18.30

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–K-Vantaa
2017: 1–4
2016: 4–2
2016: 2–0
2014: 4–2
2014: 3–6
2013: 3–2
2013: 1–4
2012: 4–2
2012: 5–1
2011: 2–4
2011: 3–4 ja.
2010: 3–1
2010: 2–1 (playoffs)
2010: 3–1 (playoffs)
2010: 6–1
2009: 3–2 ja.
2008: 5–2
2008: 3–4 rl.
2008: 3–4 rl.
2007: 2–4
2007: 6–2
2006: 5–4
2005: 3–1
2005: 2–4
2004: 3–2
2004: 3–5
2001: 4–5 ja.
2000: 1–2

Saldo: 16–0–12 (maalit 89–76)

K-Vantaa–Jokipojat
2016: 1–4
2015: 6–4
2015: 3–4 ja.
2014: 1–4
2013: 2–4
2012: 3–2 vl.
2012: 2–4
2012: 6–7 vl.
2011: 3–5
2011: 2–3
2010: 3–6
2010: 2–4 (playoffs)
2010: 2–5
2009: 4–5
2009: 1–2
2008: 5–3
2007: 2–0
2007: 0–4
2007: 3–5
2006: 2–5
2006: 6–0
2005: 3–3
2005: 6–2
2004: 3–2
2001: 0–1
2000: 7–1

Saldo: 8–1–17 (maalit 78–89)

Kommentit   

+1 #1 Repe 23.02.2017 20:19
Jokipojilla edelleen "jännäkakat" pöksyissä, 1-4.
+1 #2 Eastside22 23.02.2017 20:32
Ketjujen etäisyys pitää toimia ja ammutaan sinne maalille , sekä olemalla maskissa ja ripareissa . Helantoo ei oo näkyny aikoihin , joten antaisin mahdollisuuden jos äijä on terve , kehiin myös kaks punnertajaa Silvast ja Räsänen . JOKIPOOO!!!!!
+2 #3 Eastside22 23.02.2017 20:34
Vittu ei näin , sori.
+2 #4 Repe 23.02.2017 20:53
Lainaus Eastside22:
Vittu ei näin , sori.


No jos oppivat jotain, kun toistit ainakin hieman samoja teemoja mitä Variskin:)
+6 #5 rokkipoika 23.02.2017 21:37
Minä ainakin tulen, tule sinäkin! Nimittäin peliin.
+5 #6 jukkis 23.02.2017 22:37
Lainaus rokkipoika:
Minä ainakin tulen, tule sinäkin! Nimittäin peliin.

Kyllä! Jetissä klo 17 alkaa Jokipo-aiheinen tietovisa, ja klo 18 lähtee bussikyyti hallille. Paluukyyti pelin jälkeen, ja ohjelmassa mm. pelaajahaastiks ia. Agricolan Kalapappi tarjoilee Mahtiriffejä ja Yllätyksiä livenä, kun "Kevättä rinnoilla ja kakkaa housussa"- kevätkiertue starttaa Jet Setistä tuolloin.
+3 #7 Lptl 23.02.2017 22:47
Nyt se Silvast kentälle
-3 #8 Eastside22 23.02.2017 22:59
Toinen kommenttini johtu ekaviestin tripla buukkauksesta , jotka on jo poistettu .
+2 #9 möly 24.02.2017 07:59
Lainattu Jukkis:
"Kyllä! Jetissä klo 17 alkaa Jokipo-aiheinen tietovisa"

Kysymys:Kuka on tehnyt viimeksi Jokipoikien voittomaalin? :D
+1 #10 JTK 24.02.2017 08:35
Huh nyt alkaa olla OIKEESTI viimeinen aika kääntää purtilonkeula oikeaan suuntaan tai ei hyvä heilu. En epäile hetkeäkään etteikö äijät yrittäs parastaan valmentajia myöten, mutta valitettavasti se ei ole voittoihin pitkään aikaan riittänyt.

Ollaan ainakin vielä menossa playareihin hyvän alkukauden ansiosta. Mitään ei kuitenkaan olla vielä menetetty, mutta vaikean kautta tässä mennään. Lohipaidat oli viimeksi täällä selvästi parempi ja pitää tehdä raju tasonnosto, että pisteet jäävät kotiin. Sitä toivotaan, joten Tsemppiä Jokipojat!!!
+1 #11 Vanha SaPKolainen 24.02.2017 09:25
Hoitakaahan se Jokereiden farmijoukkue niin huomenna sitten kunnon matsi Savonlinnassa!
+2 #12 JTK 24.02.2017 12:17
Lainaus Vanha SaPKolainen:
Hoitakaahan se Jokereiden farmijoukkue niin huomenna sitten kunnon matsi Savonlinnassa!

Lohipaitojen joukkueestahan löytyy Sapko historiaa omaavia pelaajia melkein yhtä paljon kuin Jokereiden. :)
+1 #13 selästä taklaaja 24.02.2017 12:34
Eihän tuossa Variksella tietysti ole hyvin paljon mahdollisuuksia muokata kokoonpanoa. Ja toki hän haluaa luoda luottamusta pelaajiin kun ei heti ala vaihdella miehiä. Edellispelin tapaan kauden positiivisin puolustaja on 7.pakki, mutta saihan hän hieman peliaikaa Heinolassakin, sitä hieman ihmettelen. Ja Iilahdelle on varmaan luvattu peliaikaa niin paljon kuin hän haluaa kun ei oikein muutakaan ole tarjota...tsemp piä illan peliin!!
+4 #14 JTK 24.02.2017 13:16
7. pakille eli Villelle lisää peliakaa ja sitä kautta arvokasta kokemusta. Se olis kuin laittas rahaa pankkiin. Pelaa hyvin ja rohkeasti. Turbo antoi hänelle ennakkoluulotto masti peliaikaa ja hyvin poika vasta huutoon. Myös Juhon pitäs piakkoin päästä kokeileen taas tolppien väliin. Jukurille tuskin enää kuitenkaan jatkopahvia tarjotaan niin hyvä olis Juhoa peluuttaa, jos hän jatkaa täällä ensi kaudella ja muutenkin.

Anyway luotetaan koutseihin, että tietävät mitä tekevät ja toivotaan, että heidän avullaan pelaajat saavat tänään itsestään kaiken irti. Äijät pystyy parempaan mitä viime aikoina on nähty! Harmittaa, kun ei ehdi peliin, mutta hengessä ollaan!!
#15 selästä taklaaja 24.02.2017 14:17
Onhan se tietysti tuokin aika huono asia kun alkukaudesta hienosti pelannut Jukuri on näköjään ulkona joukkueesta. Kun en ole tuolta sisäpiiristä niin en ryhdy arvailemaan, että miksi?
+2 #16 JTK 24.02.2017 14:31
Käsittääkseni Jukuri on toipilaana. Eikös siitä ollut juttua joku aika sitten seuran puolesta? Arvailuja ja spekulaatioita nää ensi kauden jutut ovatkin tässä vaiheessa?
+2 #17 Lptl 24.02.2017 14:32
Jukurilla oli joku loukkaantumishä ssäkkä, ja nyt näemmä Silvastinkin poissaolosyy on päivitetty uutisen yhteyteen. Paluuta toivoessa.
+1 #18 Ärjysydän 24.02.2017 15:27
Tänään toivottavasti nähdään se kadoksissa ollut ärjytahto ja otetaan kolme pinnaa kotiin! Taistele Jokipo! :)
+2 #19 Vanha SaPKolainen 24.02.2017 15:37
Lainaus JTK:
Lainaus Vanha SaPKolainen:
Hoitakaahan se Jokereiden farmijoukkue niin huomenna sitten kunnon matsi Savonlinnassa!

Lohipaitojen joukkueestahan löytyy Sapko historiaa omaavia pelaajia melkein yhtä paljon kuin Jokereiden. :)


SaPKo:n kasvattihistori aa omaavia pelaajia löytyy monesta joukkueesta
+3 #20 ponssori 24.02.2017 15:38
Jukurilla oli keittiötapaturm a . Asiasta tiedotettiin aikasemmin ja Silvastilla todennäköisesti , jotain uuteen työhön liittyviä juttuja.
#21 Riffixi 24.02.2017 15:58
Katajalla ja Jokipojilla ottelut samaan aikaan. Katajalla "yllättäen" ilmaisottelu juuri tälle illalle;)
+2 #22 Repe 24.02.2017 17:19
Lainaus Riffixi:
Katajalla ja Jokipojilla ottelut samaan aikaan. Katajalla "yllättäen" ilmaisottelu juuri tälle illalle;)


Katajalla vastassa sarjajumbo, eihän tuossa(kaan) mitään ihmeellistä ole. Turha monenkaan kannattaa maksaa Jokipoikien/Kor ihaiden taaperruksesta tässä vaiheessa.
+2 #23 selästä taklaaja 24.02.2017 17:57
Lainaus ponssori:
Jukurilla oli keittiötapaturma . Asiasta tiedotettiin aikasemmin ja Silvastilla todennäköisesti , jotain uuteen työhön liittyviä juttuja.

Joo, tuo Jukurin tapaturma on minulta jäänyt jotenkin huomaamatta vaikka kai siitä on kerrottu. Varmaan tiputtanut sellaisen painavan valurautaisen paistinpannun varpailleen tai jotain sellaista?
+2 #24 Lptl 24.02.2017 18:09
En tiiä Katajista tai varvuista mutta hallissa tuoksuu yleisökadolta. Liekköhän edes sitä viittäsataa tulee täyteen. Toivottavasti ääntä kuitenkin riittäisi.
+1 #25 Peks1 24.02.2017 18:34
Voitto tulee tänään, jos mokke vaan pelaa hyvin.
#26 rokkipoika 24.02.2017 19:04
Friman lähti ulos kesken ensimmäisen erän naamaansa pidellen.
#27 Theme_84 24.02.2017 19:06
Mikäs Frimanilla?
#28 Lptl 24.02.2017 19:11
Lainaus Theme_84:
Mikäs Frimanilla?


Tuli korkea maila naamaan. Tuomari vieressä.
#29 selästä taklaaja 24.02.2017 19:18
Kukahan tekisi jonkinlaisen koosteen tästä fanseatin selostuksesta. Tuon kaverin paikka olisi ehkä jossain muualla kuin selostamassa kiekko-ottelua, mutta voisi siinä koosteessa olla hittiaineksia vaikka youtubeen... On se mielestäni niin erikoista kaikkine ilmaisuineen:) No, epäolennaistaha n tuo minun mielipide on pelin kannalta. Peli oli ekassa erässä sitä mihin on viime aikoina totuttu..
+5 #30 rokkipoika 24.02.2017 19:21
Friman palas kentälle toiseen erään, joten ilmeisesti ei isosta loukkaantumises ta kyse.
-2 #31 Niw4Tajopikoj 24.02.2017 19:41
Vähän vois kyllä tota huuteluu rajoittaa ku toinen on oikeesti loukkaantunut.
+3 #32 Niw4Tajopikoj 24.02.2017 19:58
Lainaus Lptl:
Lainaus Theme_84:
Mikäs Frimanilla?


Tuli korkea maila naamaan. Tuomari vieressä.

Ei ollu vastustaja ku Hupi.
+4 #33 selästä taklaaja 24.02.2017 20:12
Toka erä oli mielestäni Jokipojilta ihan hyvää taistelua.
Tyypillinen tilanne nykykiekossa oli kun Lahtinen taklasi ainakin kuvan perusteella aivan puhtaasti. Ja kun kaveri ilmeisesti löi päänsä laitaan niin "sankarista tuli konna." Ei näitä loukkaantumisia toivoisi, mutta mikä on oikein ja mikä väärin?? Ei sitä taida tietää kukaan...taklau kset ovat hyväksyttyjä, mutta vastustaja ei saisi niissä loukkaantua...
+7 #34 karttui 24.02.2017 20:15
Täytyy sanoa et en oo ikinä ennen ollu näin pettyny Jokipoikien kannattajiin kuin tänä iltana. Se ja sama miltä tilanne näyttää katsojan silmään, jos toinen jää makaamaan jäälle ja joudutaan kantaa paareilla ulos, sillon on parempi pitää turpansa kiinni jos ei oo muuta asiaa kun huutaa "vitun mamman poika".. Entä jos tilanne ois ollu toisin päin? Toivotaan ettei loukkaantunut pahemmin. Ja te huutelijat saisitte hävetä. Lisäks teitä vois muutaman kerran vetää pannuun. Meni tunteisiin.
-4 #35 tilkka 24.02.2017 20:22
Ede ja Tirronen hanskanneet Hermes- Eu matsissa!
-3 #36 joo,joo 24.02.2017 20:46
se oli sitten siinä ...tää kaus o paketissa.
-3 #37 joo,joo 24.02.2017 20:50
viimenen sammuttaa valot....
+1 #38 möly 24.02.2017 20:53
Mestis on liian kova sarja nyt jokipojille ! Ensi kaudella koplan kanssa kiivaat paikalliset painit !
+1 #39 selästä taklaaja 24.02.2017 20:56
Parempaa yritystä tämä minusta oli kuin muutamat edelliset pelit. Taso ei vaan näköjään riitä tällä hetkellä tähän sarjaan. Saa nyt nähdä, että loppuuko runkosarja ennen kuin Jokipojat on tippunut tuonne karsijan paikalle...
#40 Peks1 24.02.2017 21:03
Meni jäähyjen tappamiseen kaikki voimat ja muutenkin Vantaalla on ehkä hieman parempia pelaajia. Siinä tappion syyt. Onkohan muuten Manninen voittanut yhtään aloitusta tällä kaudella? Ja miksi hänet laitetaan aloituksiin, kun aina ne häviää?
+1 #41 Theme_84 24.02.2017 21:23
Aika surullista seurattavaa, huomenna asettuu sarjakärki vastaan.
-2 #42 since 1953 24.02.2017 21:32
Tällä joukkueella ei ole enää edes ylpeyttä logolle pelaamiseen. Nyt kannattaa oikeasti toivoa, että runkosarja päättyy ennen karsijan paikalle vajoamista, sillä sen sarjan lopputuloksen tietää meistä jokainen - valitettavasti.
+6 #43 Vanha SaPKolainen 24.02.2017 21:33
Katselin peli Fanseatilta. Alku näytti hyvältä. Ei Jokipojat oikeastaan taidossa ollut huonompi kuin Vantaa, mutta näytti, että itseluottamus on nyt ihan nollassa ja ymmärrettävästi ja silloin ei mikään tunnu onnistuvan. Jäähythän ne sotki. Kyllä ne apinat tippuvat alas sieltä selästä, kun se voitto sieltä tulee, Toivon mukaan ei kuitenkaan missään tapauksessa vielä huomenna Talvisalossa... Tervetuloa vaan Savonlinnaan.
+4 #44 Petromax 24.02.2017 21:41
Lainaus Peks1:
Meni jäähyjen tappamiseen kaikki voimat ja muutenkin Vantaalla on ehkä hieman parempia pelaajia. Siinä tappion syyt. Onkohan muuten Manninen voittanut yhtään aloitusta tällä kaudella? Ja miksi hänet laitetaan aloituksiin, kun aina ne häviää?

Mannisen aloitusten voitto% tässä pelissä oli 58%,eli ihan kelvollinen. Aloitukset meni muutenkin aivan tasan. Että silleen.
-1 #45 Toni 24.02.2017 21:49
Lainaus karttui:
Täytyy sanoa et en oo ikinä ennen ollu näin pettyny Jokipoikien kannattajiin kuin tänä iltana. Se ja sama miltä tilanne näyttää katsojan silmään, jos toinen jää makaamaan jäälle ja joudutaan kantaa paareilla ulos, sillon on parempi pitää turpansa kiinni jos ei oo muuta asiaa kun huutaa "vitun mamman poika".. Entä jos tilanne ois ollu toisin päin? Toivotaan ettei loukkaantunut pahemmin. Ja te huutelijat saisitte hävetä. Lisäks teitä vois muutaman kerran vetää pannuun. Meni tunteisiin.

Opetellaas erottamaan faniporukka ja porukan ulkopuoliset henkilöt. Faniporukka hiljeni siinä vaiheessa ku näky että on sattunu pahemmin, joku ulkopuolinen huuteli törkeyksiä vielä siinä vaiheessa mutta kyseinen henkilö kyllä hiljennettiin faniporukan toimesta. Ainut huutelu faniporukan puolelta kentälle oli kohdistettu Vantaan moisiolle joka meni aukomaan päätään jäähyllä olleelle Lahtiselle. Kannattaa itse hävetä siinä kohtaa kun uhkaat julkisesti pannuun vetämisellä :)
+2 #46 Partsi 16 24.02.2017 21:52
Harmittaa jätkien puolesta!! Tänään ois ollu mahis voittaa...mutta kun ei niin ei!! Huomenna on uusi mahdollisuus, kaikki on mahdollista Savonlinnassa. Tsemppiä ja pää pystyyn!!
#47 Repe 24.02.2017 22:01
Älkää ottako mallia, näin typerältä se näyttää, tappelu nimittäin: http://www.jatkoaika.com/Uutiset/maalivahdit-edelmann-ja-tirronen-suihkuun-kokkolassa-katso-video-tappelusta/187943
+4 #48 Repe 24.02.2017 22:05
Ja selostajilla varmaan.... kun olivat niin innoissaan tilanteesta.
+4 #49 redline 24.02.2017 22:34
Kannatti Eden lähtee tappeluun??! Maalivahti vaihtoon ja espoo takoo 4 maalia ja vie pisteet :)
+2 #50 Riffixi 24.02.2017 23:01
Kyllä yhdyn noihin aiempiin viesteihin,että taitaa Mestis olla nyt vaan Jokipojille liian kova sarja. Muut ovat vain yksinkertaisest i parempia. Sellaista se urheilu on. Meidän talous ei ole mahdollistanut hankkia avainpelaajia.
#51 jones 24.02.2017 23:13
Tämä on niin kuin sirkus Sariolaa...

https://youtu.be/nFhqQvPZ_zc?t=31
+2 #52 jii74 24.02.2017 23:52
nyt ollaan oikeella paikalla 8na sarjassa.sapko/ TUTO tulee vastaan,jos pysyyvät siinä.alkas jo pudotuspelit.hu omenna 10 peräkkäinen tappio tiedossa...surk eeta on taas jokipoikien peli.
#53 rokkipoika 25.02.2017 00:03
Lainaus jii74:
nyt ollaan oikeella paikalla 8na sarjassa.sapko/TUTO tulee vastaan,jos pysyyvät siinä.alkas jo pudotuspelit.huomenna 10 peräkkäinen tappio tiedossa...surkeeta on taas jokipoikien peli.

Ettei vaan tulis Ketterä vastaan.
+2 #54 karttui 25.02.2017 00:27
En ole kirjoittanut päädyn faniporukasta vaan Jokipoikien kannattajista, joita oletettavasti on kaikki muut katsojat paitsi ne ketä oli k-vantaata kannattamaan saapuneet.
#55 jii74 25.02.2017 00:59
Lainaus rokkipoika:
Lainaus jii74:
nyt ollaan oikeella paikalla 8na sarjassa.sapko/TUTO tulee vastaan,jos pysyyvät siinä.alkas jo pudotuspelit.huomenna 10 peräkkäinen tappio tiedossa...surkeeta on taas jokipoikien peli.

Ettei vaan tulis Ketterä vastaan.

ei kai sentään ketterä tuu..
eetelmanni riehunu: http://www.jatkoaika.com/Uutiset/maalivahdit-edelmann-ja-tirronen-suihkuun-kokkolassa-katso-video-tappelusta/187943
+3 #56 Eastside22 25.02.2017 01:27
Oltiin aivan onnettomia , paitsi Iilahti . Hupi näytti esimerkkiä maalin myötä ja samu sai toivottavasti apinan pois . Rasänen ja Helanto kehiin . Nyt ketjujen sekoittamista , on pakko !!!!
#57 Eastside22 25.02.2017 01:37
Lainaus karttui:
Täytyy sanoa et en oo ikinä ennen ollu näin pettyny Jokipoikien kannattajiin kuin tänä iltana. Se ja sama miltä tilanne näyttää katsojan silmään, jos toinen jää makaamaan jäälle ja joudutaan kantaa paareilla ulos, sillon on parempi pitää turpansa kiinni jos ei oo muuta asiaa kun huutaa "vitun mamman poika".. Entä jos tilanne ois ollu toisin päin? Toivotaan ettei loukkaantunut pahemmin. Ja te huutelijat saisitte hävetä. Lisäks teitä vois muutaman kerran vetää pannuun. Meni tunteisiin.

Meidän faniporukasta ei tullu tää jonkun pellen huutelu . Kun tajusin tämän ulkopuolisen huutelun , niin hoidin sen .

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste