Jokipojille jo viides perättäistappio

Jokipojille jo viides perättäistappio
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojille jo viides perättäistappio
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojille jo viides perättäistappio
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojille jo viides perättäistappio
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–Hermes 3–5 (0–2, 1–0, 2–3)

Jokipojat kärsi lauantaina jo viidennen perättäisen tappionsa, kun Kokkolan Hermes haki Mehtimäeltä vierasvoiton sarjatilanteen kannalta varsin tärkeästä pelistä. Jokipojat jäi heti avauserässä kahden maalin takaa-ajoasemaan, eikä johtanut kamppailua missään vaiheessa. Tuomas Huhtanen iski pelillisesti aavistuksen alakynnessä olleille isännille avausmaalin toisen erän puolivälissä, ja Juuso Akkanen tasoitti pelin kolmannen alussa. Hermes karkasi uudestaan johtoon, mutta Santeri Arousva toi ärjypaidat vielä kerran tasoihin. Niklas Appelgren iski kuitenkin kokkolalaisille voittomaalin, kun päätöserää oli jäljellä enää vajaat kaksi minuuttia. Jokipoikien maalilla Samuel Jukuri torjui 22 kertaa. Ville Räsänen ja Lauri Huhdanpää keräsivät kaksi syöttöpistettä mieheen.

 

Otteluraportti

Jokipojilla oli Hermestä vastaan saumat ottaa jopa kolme pistettä kotiin. Ottelu kääntyi kuitenkin vierailijoille Jokipoikien tehdessä ottelussa muutaman virheen, jotka Hermes käytti hyväkseen kovalla prosentilla.

– Onneksi olkoon Hermekselle voitosta. Kyllä me taisteltiin, mutta jos me noin järkyttäviä puolustuspelivirheitä tehdään, niin ei tässä silloin ansaita mitään. Näin se vaan menee, Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen harmitteli.

Jokipojat aloitti ottelun fyysisesti. Muutaman edellisen pelin alavartalovamman takia huilannut Oula Uski täräytti kovan avojään pommin Hermeksen ykkössentteri Mikko Virtaseen, joka talutettiin sekavan oloisena pois jäältä.

Erä eteni vauhdikkaasti tasaisissa merkeissä, eikä pelikatkoja erän aikana nähty kovinkaan monta.

Ottelun ensimmäisen maalin viimeisteli Hermeksen Jesse Jormanainen. Jokipoikien kasvatin tarkka ja kova rannekuti upposi ohi Samuel Jukurin.

Jokipojat sai erän aikana aikaiseksi muutaman pitkän pyörityksen Hermeksen päätyyn, mutta parhaalle sektorille ei kiekon kanssa ollut asiaa.

Jokipojilla oli ensimmäisessä erässä suuria ongelmia omien hyökkäyksiin lähtöjen kanssa, sillä Hermes piti syöttölinjat hyvin ummessa.

Jokipojat näytti haluavan lähteä omalta alueelta nopeasti, ilman että koko viisikko olisi lähtenyt hyökkäämään yhtenäisenä joukkona.

Yhden Jokipoikien hyvän pyörityksen Hermes katkaisi terävällä vastahyökkäyksellä. Ylivoimahyökkäykseen päässyt vierailija viimeisteli erän loppuun toisen maalinsa.

– Ensimmäinen erä oli meiltä vähän sekava, kun meidän ykkössentterimme sai kolhun päähän. Hänellä on varmaankin aivotärähdys, mutta onneksi tulee tauko, Hermeksen päävalmentaja Antti Karhulaa tuurannut apuvalmentaja Märt Eerme lausui.

Toinenkin erä eteni tasaisesti. Erän aikana Jokipojille tarjottiin ylivoimaa useampaan otteeseen joukkueen päästessä hetkeksi jopa kahden miehen ylivoimalle.

Jokipoikien ylivoima ei ollut parasta mitä ollaan kauden aikana nähty, mutta kavennusmaali sen aikana kuitenkin syntyi. Ville Räsäsen viivasta lähettämän kiekon ohjasi maalin edestä sisään Tuomas Huhtanen.

Myös toisessa erässä Jokipoikien avauspeli haki uomiaan. Hermeksen oikea-aikainen paine tuotti Jokipoikien hyökkäyksiinlähtöihin jälleen ongelmia.

Erän lopussa Hermes pääsi ylivoimalle. Vierailijoiden ylivoima pyöri erittäin mallikkaasti, mutta lisämaaleja Hermes ei hyvistä paikoista huolimatta saanut.

– Toinen erä oli ihan ok, mutta alivoimamaali vähän häiritsi. Se olisi pitänyt pelata paremmin, Eerme analysoi.

Jälleen kerran Jokipojat heräsi kolmannessa erässä pelaamaan. Joukkueen hyvä paine heti erän alussa tuotti tasoituksen.

Lauri Huhdanpää toimitti kiekon maalin takaa Juuso Akkaselle, jonka veto kimpoili maaliin ohi Hermeksen Mikael Edelmannin.

Jokipojat sai tasoitusmaalista virtaa peliinsä. Kotijoukkue sai aikaiseksi hyvää painetta vierailijoiden maalille, mutta Jokipoikien kannalta tuloksena oli kylmä suihku Hermeksen karatessa jälleen ottelussa johtoon Samu Markkulan ohjatessa kiekon maaliin.

Jokipojat jatkoi aktiivista peliään ja pääsi ylivoimalle. Aluksi ylivoima takkusi, mutta ylivoiman loppuhetkillä Ville Halosen toimittaessa kiekon maalin nurkalta takakulmalla olleelle Santeri Arousvalle Jokipojat viimeisteli ottelun toisen ylivoimamaalinsa.

Erä eteni tasaisesti, ja molemmille joukkueille tarjottiin laadukkaita maalipaikkoja viedä ottelu nimiinsä.

Hermeksen hyvin koko pelin pelannut kakkoskenttä viimeisteli ottelun voittomaalin. Takakulmalle unohdetun joukkueen kultakypärän Niklas Appelgrenin vedon myötä Hermes siirtyi ottelussa jälleen kerran johtoon.

Jokipojat otti Hermeksen maalin jälkeen aikalisän ja maalivahdin pois paikoiltaan, mutta kunnon kiriä Jokipojat ei saanut enää aikaiseksi.

– Viidellä viittä vastaan -peliin olen tyytyväinen. Kolmen pelin viikko, ja viimeisestä pelistä voitto. Hyvä peli meiltä. Hyvä peli myös vastustajalta, Eerme summasi.

– Saadaan ylivoima toimimaan, niin sitten tehdään ihan järkyttäviä puolustuspelivirheitä. Ja siihen sitten viimeinen tyhjään maaliin. Ei olla ansaittu mitään, Aaltonen jyrähti.

Jokipojat lähtee liki kahden viikon tauolle, sillä seuraava ottelu on perjantaina 17.2., kun Jokipojat matkustaa Iisalmeen kohtaamaan sarjajumbon Peli-Karhut.

 

Maalit ja syöttäjät

13.36 Jesse Jormanainen (Jesse Huhtala, Jesperi Viikilä) 0–1
17.23 Niklas Appelgren (Kristian Kangas, Jussi Nättinen) 0–2
28.19 Tuomas Huhtanen (Ville Räsänen, Joonas Larinmaa) 1–2 yv.
41.01 Juuso Akkanen (Lauri Huhdanpää, Räsänen) 2–2
44.55 Samu Markkula (Joonas Huovinen, Jesse Koskelo) 2–3
49.52 Santeri Arousva (Ville Halonen, Huhdanpää) 3–3 yv.
58.21 Appelgren (Miika Franssila, Kangas) 3–4
59.27 Kangas (Ossi Ikonen, Markkula) 3–5 tm.

Maalivahtien torjunnat

Samuel Jukuri, Jokipojat 7+4+11=22 (poissa 59.10–59.27)
Mikael Edelmann, Hermes 7+6+8=21

Rangaistukset

Jokipojat 3x2 min = 6 min
Hermes 4x2 min = 8 min

Yleisöä: 1 108

 

Jokipoikien kokoonpano

23 Tuomas Huhtanen – 44 Samu Pitkänen – 91 Joonas Larinmaa
12 Oula Uski – 11 Ville Halonen – 92 Lauri Huhdanpää
14 Heikki Puustinen – 88 Oskari Lehtinen – 61 Lauri Hukkanen
50 Teemu Holttinen – 26 Teemu Lahtinen– 17 Teemu Nissinen
41 Joona Manninen

20 Santeri Arousva – 6 Joni Muranen
4 Juuso Akkanen – 21 Ville Räsänen
47 Matti Koistinen – 42 Eppu Rissanen

31 Samuel Jukuri
(35 Juho Ratilainen)

 

Heilin tähdet

*** Juuso Akkanen

Joukkueen kapteeni oli Hermestä vastaan oikeastaan ainoa puolustaja, jolle voidaan antaa ottelusta puolustuspelin osalta puhtaat paperit. Viimeisteli kauden viidennen maalinsa kovan lämärin myötä.

** Lauri Huhdanpää

Vuoden tulokkaan tittelistä kovaa kisaa käyvän Huhdanpään syötöt olivat jälleen kohdallaan. On kauden aikana parantanut myös kamppailuvoimaansa. Illan tehot 0+2.

Tuomas Huhtanen

Huhtanen se jaksaa illasta toiseen rouhia, raastaa ja taklata kovaa. On tärkeässä roolissa Jokipoikien ykkösylivoimassa maskimiehenä. Ohjasi Jokipoikien ottelun ensimmäisen maalin tutusti maalin edustalta.

 

Otteluennakko

Jokipoikien kotona pelattavat kuuden pisteen ottelut saavat jatkoa lauantaina, kun Mehtimäelle saapuu vieraaksi Kokkolan Hermes. Ottelusta on luvassa mielenkiintoinen, sillä molemmat joukkueet taistelevat kiivaasti pudotuspelien kotiedusta. Lauantain kamppailun jälkeen Jokipojat pääsee huilaamaan pelien osalta liki kahden viikon ajaksi kauden viimeisen maajoukkuetauon myötä. Jokipoikien kokoonpanosta on varmuudella sivussa puolustaja Joel Olkkonen. Myös hyökkääjä Nico Friman on poissa, mutta Oula Uski sen sijaan palaa kokoonpanoon. Nelosketjuksi on kasattu alkukaudella pirteästi pelannut "Teemujen nelonen", ja maalilla torjuntavuorossa on Samuel Jukuri.

Muutamassa aiemmassa pelissä viimeistelyn tehokkuuden kanssa kamppaillut Jokipojat sai kaivattuja onnistumisia maalien muodossa edellisessä ottelussaan keskiviikkona Rovaniemellä RoKia vastaan.

Kääntöpuolena Jokipoikien puolustuspelaaminen oli ottelussa heikkoa, eikä maalivahtipelikään toiminut toivotulla tavalla. Lopulta vaiherikkaan pelin vei RoKi jatkoajalla lukemin 6–5.

– Se oli nyt tuommoinen peli. Se oli positiivista, että saatiin tehtyä maaleja. Mutta ei se loppu nyt ihan putkeen mennyt, Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen summaa.

– Tuosta vaan kaikkien pitää pystyä parantamaan. Niin puolustus- kuin maalivahtipelin, kuin myös hyökkäyksenkin. Harmi, että menetettiin ihan turhan takia pisteitä. Eteenpäin on mentävä ja turha taaksepäin itkeä, ei se siitä parane.

Hermekselle lauantain kamppailu Joensuussa tulee olemaan joukkueen viikon kolmas peli. Keskiviikkona kotona TuTolle hävinneen ja perjantaina Savonlinnassa sarjakärki SaPKon kohtaavan Hermeksen kunnon kestävyys testataan toden teolla Mehtimäellä.

Jokipojat ja Hermes ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa. Kaksi ottelua on päättynyt vierasjoukkueiden voittoon jatkoajalla.

Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa, joka oli joukkueiden ensimmäinen ottelu vuodelle 2017, Hermes rökitti Jokipoikia Kokkolassa peräti lukemin 7–2

– Ei Hermestä vastaan pelatessa yllätyksiä ole tullut. Kova joukkue tulee vastaan. Lauantaina pitää onnistua kaikessa, jos me halutaan jotain ottaa. Jokaisen on ryhdistäydyttävä lisää.

– Puolustuspeli pitää saada tiiviiksi ja maalivahtipeli kuntoon. Hyökkäyspelaamisessa kun jatketaan noilla maalimäärillä, mitä RoKia vastaan tehtiin, niin silloin alkaa voittoja tulemaan, Aaltonen analysoi.

Hermeksen kokoonpanosta löytyy maalivahti Mikael Edelmannin lisäksi toinenkin joensuulaisyleisölle hyvin tuttu pelaaja.

Alkukauden Norjan kakkostasolla kiekkoillut Jesse Jormanainen siirtyi tammikuussa Hermeksen paitaan. Jormanainen on edustanut Jokipoikia ja Hermestä molempia niin Suomi-sarjassa kuin myös Mestiksessä.

Taistelu pudotuspelipaikoista alkaa olemaan kiivaimmillaan. Aaltosen mukaan Jokipojat pelaa monen muun joukkueen kanssa jo tällä hetkellä pudotuspelejä.

– Tässä on nyt monta joukkuetta, jotka pelaavat periaatteessa pudotupelejä. TuTon ja SaPKon voi jättää siitä pois, mutta loput pelaavat jo pudotuspelejä. Sellainen peli on myös Hermestä vastaan luvassa. Meidän pitää voittaa kaksinkamppailut ja sitä kautta voittaa myös peli.

Lauantaisen Hermes-ottelun jälkeen Jokipojat pääsee liki kahden viikon pelitauolle. Tauon aikana pelaajat saavat useamman päivän loman. 

– Maanantaista torstaihin asti vedetään treeniä. Torstaina aamun treenien jälkeen pelaajat pääsevät vapaille. Pelaajat saavat olla vapaana maanantaihin asti, Aaltonen kertoo.

Ottelu Mehtimäellä alkaa kello 17.00

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–Hermes
2016: 2–3 ja.
2016: 5–0 (playoffs)
2016: 2–1 (playoffs)
2016: 2–4 (playoffs)
2016: 4–1 (playoffs)
2016: 2–4
2015: 2–3
2015: 2–0 (Suomi-sarja playoffs)
2015: 8–3 (Suomi-sarja playoffs)
2014: 2–4 (Suomi-sarja)
2006: 5–3
2005: 3–4
2005: 6–8
2004: 4–4
2000: 4–4
2000: 2–2

Saldo: 6–3–7 (maalit 55–48)

Hermes–Jokipojat
2017: 7–2
2016: 1–2 ja.
2016: 9–3 (playoffs)
2016: 3–5 (playoffs)
2016: 2–1 (playoffs)
2015: 1–4
2015: 3–4
2015: 1–4 (Suomi-sarja playoffs)
2014: 3–4 vl. (Suomi-sarja)
2006: 1–7
2005: 2–3
2005: 4–1
2004: 3–1
2001: 7–0
2000: 4–6

Saldo: 6–0–9 (maalit 51–47)

Kommentit   

+8 #1 Eastside22 03.02.2017 22:40
Asennetta , perkele !!!
-3 #2 jokipofani 04.02.2017 01:03
Lainaus Eastside22:
Asennetta , perkele !!!

Ai Repelle vai? ;D
+4 #3 JTK 04.02.2017 07:19
Kova porukka tulee vastaan tänään. Luulis heillä olevan Ede maalilla, kun eilen oli luukkumiehenä. Jormanainen kirjautti eilen yhden syötön. Hän pelaa nelosessa ja alle 10min peliaikoja näyttäs tulevan. Kiva nähdä hänet kotikaukalossa ja eiköhän Jesse laita laidat ryskymään?

Ainakin ennen hän taklas paljon ja sellaista äijää mekin tarvittas. Liian vähän on tullut taklauksia viime aikoina Jokipojilta. Paukku antoi hyviä niittejä, mutta nyt ei oikeastaan kukaan pommita kunnolla. Taklauksia ja blokkauksia lisää! Luita vaan eteen ja kroppaa likoon joka äijä niin siitä se koko joukkue ja yleisökin syttyy!! Tsemppiä Jokipojat!!
+4 #4 lerski11 04.02.2017 09:09
Lainaus JTK:
Kova porukka tulee vastaan tänään. Luulis heillä olevan Ede maalilla, kun eilen oli luukkumiehenä. Jormanainen kirjautti eilen yhden syötön. Hän pelaa nelosessa ja alle 10min peliaikoja näyttäs tulevan. Kiva nähdä hänet kotikaukalossa ja eiköhän Jesse laita laidat ryskymään?

Ainakin ennen hän taklas paljon ja sellaista äijää mekin tarvittas. Liian vähän on tullut taklauksia viime aikoina Jokipojilta. Paukku antoi hyviä niittejä, mutta nyt ei oikeastaan kukaan pommita kunnolla. Taklauksia ja blokkauksia lisää! Luita vaan eteen ja kroppaa likoon joka äijä niin siitä se koko joukkue ja yleisökin syttyy!! Tsemppiä Jokipojat!!

Seuraahan huhtasta koko ajan kovia niittejä vastustajiin.
+5 #5 mökä 04.02.2017 09:47
Onko johtokunta huomauttanut Turboa julkisuudessa ala-arvoisista nimillä pelaajiin pelaajiin kohdistuneeseen haukkumiseen, ei ole eka kerta tällä kaudella. Turbolla ihme suosikkiruletti , samat äijät pienillä tehoilla pelaa yli 20 min./peli. loput pääsee hajaminuuteille , ei tule pelirytmiä. ja sitten näille pelaajille Turbo huutaa, kun omissa soi. Yksi surffailee minuuttitolkun vaihtoja, ketjujen pelirytmi on välillä ihan sekaisin. Huomioitavaa on myös joukkeen ilottomuus maalien jälkeen. Kertooko huonontuneesta joukkuehengestä ?
+7 #6 Teppana85 04.02.2017 10:00
Huhtanen kyllä taklaa aktiivisesti ja laadukkaasti.
Mannisen taklaaminen taas on monesti vähemmän laadukasta, melkein joka pelissä saa jännittää ettei tule jäähyjä/loukkaa ntumisia niistä niiteistä.
-3 #7 Repe 04.02.2017 10:59
Lainaus mökä:
Onko johtokunta huomauttanut Turboa julkisuudessa ala-arvoisista nimillä pelaajiin pelaajiin kohdistuneeseen haukkumiseen, ei ole eka kerta tällä kaudella. Turbolla ihme suosikkiruletti, samat äijät pienillä tehoilla pelaa yli 20 min./peli. loput pääsee hajaminuuteille, ei tule pelirytmiä. ja sitten näille pelaajille Turbo huutaa, kun omissa soi. Yksi surffailee minuuttitolkun vaihtoja, ketjujen pelirytmi on välillä ihan sekaisin. Huomioitavaa on myös joukkeen ilottomuus maalien jälkeen. Kertooko huonontuneesta joukkuehengestä?


Juurikin noin, ja aina mulla asennetta riittää, toisilla vaan sen vanhanaikaisen keskustelupalst an peukun imemiseen.
+6 #8 Peks1 04.02.2017 12:21
Mukavaa, että Lahtinen pääsee pelaamaan. Teemu-ketju ratkaisee tänään voiton Jokipojille.
-7 #9 jokipofani 04.02.2017 12:44
Katos katos, turbo heränny vihdoin ja pudottanu holttisen neloseen...viel ä kun saisi katsomoon tai koplaan:) holttinenkin hyvä mutta tartteisi itseluottamusta :)
-9 #10 jokipofani 04.02.2017 12:45
Lainaus lerski11:
Lainaus JTK:
Kova porukka tulee vastaan tänään. Luulis heillä olevan Ede maalilla, kun eilen oli luukkumiehenä. Jormanainen kirjautti eilen yhden syötön. Hän pelaa nelosessa ja alle 10min peliaikoja näyttäs tulevan. Kiva nähdä hänet kotikaukalossa ja eiköhän Jesse laita laidat ryskymään?

Ainakin ennen hän taklas paljon ja sellaista äijää mekin tarvittas. Liian vähän on tullut taklauksia viime aikoina Jokipojilta. Paukku antoi hyviä niittejä, mutta nyt ei oikeastaan kukaan pommita kunnolla. Taklauksia ja blokkauksia lisää! Luita vaan eteen ja kroppaa likoon joka äijä niin siitä se koko joukkue ja yleisökin syttyy!! Tsemppiä Jokipojat!!

Seuraahan huhtasta koko ajan kovia niittejä vastustajiin.

Aivan oikein, tässä sen näkee että tämä JTK mukamas joku asiantuntija... silmät auki;)
+6 #11 Pera 04.02.2017 12:47
Lainaus Eastside22:
Asennetta , perkele !!!

Nimenomaan sitä! Vastustajan maalille on mentävä, ei ne kutsukortteja lähetä ja taklattava on jo ensimmäisestä erästä lähtien eikä vasta kolmannessa erässä, kotikaukalon pitää olla vastustajalle veemäinen paikka pelata.
-4 #12 Repe 04.02.2017 13:35
Jokipojat voittaa 4-2, jos eivät mieti liikaa sauna-iltaa ja Putousta;)
+7 #13 JTK 04.02.2017 15:44
A-nuoret voitti äsken Diskoksen 5-1. Isännät olivat 1.erän todella hyvä ja iskivät taululle jo 3-0. 2.erää puolestaan hallitsi Diskos. Onneksi Lindroos oli jällee iskussa maalilla ja 3.erään Jokipojat löi lisää pökköä pesään niin homma oli taputeltu ja Ärjyt pääsivät ansaittuun saunaillan viettoon!!
#14 komposiitti 2 04.02.2017 16:11
Lainaus mökä:
Onko johtokunta huomauttanut Turboa julkisuudessa ala-arvoisista nimillä pelaajiin pelaajiin kohdistuneeseen haukkumiseen, ei ole eka kerta tällä kaudella. Turbolla ihme suosikkiruletti, samat äijät pienillä tehoilla pelaa yli 20 min./peli. loput pääsee hajaminuuteille, ei tule pelirytmiä. ja sitten näille pelaajille Turbo huutaa, kun omissa soi. Yksi surffailee minuuttitolkun vaihtoja, ketjujen pelirytmi on välillä ihan sekaisin. Huomioitavaa on myös joukkeen ilottomuus maalien jälkeen. Kertooko huonontuneesta joukkuehengestä?

Turbo on aina peluuttanu pientä nippua ja junnuissa kolmos- ja nelosketju oli välttämätön paha, ettei maksut nousis liian korkeiks. Janne Juvonenkaan ei lukeutunu Turbon suosikkeihin käsittääkseni.
+5 #15 selästä taklaaja 04.02.2017 17:46
Nyt ei näköjään ole enää mahdollisuutta tuohon fanseatin kautta katsomiseenkaan , mutta tuo tulospalvelu kertoo jo ihan riittävästi. Eka erä 0-2 ja Jokipojilla ei laukaisukartan mukaan yhtään paikkaa. Vastustaja näyttää olleen selvästi parempi..
+4 #16 komposiitti 2 04.02.2017 19:21
Näin se taas meni..nyt saattaa kevään tosipelit tulla liian aikaisin.
-5 #17 tilkka 04.02.2017 19:35
Hyvä Jokipojat! Joko Turbon palli heiluu? Taitaa tuolla menolla alkaa lomat aikaisemmin! Nyt saakeli Hilppa tuo Turbo ulos ja uusi valmentaja tilalle ja pian!! Turbolla ei ole enään annettavaa jokipojille nähty toi taaperrus 2 kk
+7 #18 jii74 04.02.2017 19:48
taitaa sapko tulla pudotuspeleissä vastaan
jokipojille ekax? oispa hienoo pudottaa sapko pois...
#19 Lptl 04.02.2017 19:53
Huoviset olivat liian hyviä.
-5 #20 Riffixi 04.02.2017 19:59
Rösch, hilppa ja kumpp.....etsik ää jostain se raha,että voitte maksaa Turbon loppukauden palkan ja palkata tilalle uusi koutsi. Petri Mattila on vapaana!!
-1 #21 joo,joo 04.02.2017 19:59
ja aaltonen sanoo:"hieno taistelu joukkueelta.... " hyvä yötä jokipojat! ehkä seuraavalla kaudella/valmen tajalla joka on nuori eteenpäinpyrkiv äuusillatavoill aaseenteellamar inoitutyyppi!!!
+4 #22 selästä taklaaja 04.02.2017 20:01
Lainaus jii74:
taitaa sapko tulla pudotuspeleissä vastaan
jokipojille ekax? oispa hienoo pudottaa sapko pois...

Niin tai voi tulla myös Ketterä...
+2 #23 rizee 04.02.2017 20:50
Lainaus Riffixi:
Rösch, hilppa ja kumpp.....etsikää jostain se raha,että voitte maksaa Turbon loppukauden palkan ja palkata tilalle uusi koutsi. Petri Mattila on vapaana!!

Joo. Ei herätä kyllä tällä hetkellä luottoa tuo Turbon tekeminen. Mattila ois kova, mutta tuskin Mestis kiinnostaa enää, but who knows...
+1 #24 Eastside22 04.02.2017 20:56
En tiiä faktoja , mut haisee et joukkueen ja turbon yhteistyö ei toimi . Onhan tää ollu jo nähtävissä jonkunaikaa.... .......
+2 #25 Teppana85 04.02.2017 21:03
Pikkarainen olis kova.
+3 #26 Eastside22 04.02.2017 21:04
Oli tänään onnistujiakin esim. , Räsänen ja Pude .
#27 Riffixi 04.02.2017 21:17
Ja eräs hyökkääjä poistuu vähäksi aikaa vahvuudesta ensi viikolla!
Tämä peli olisi pitänyt voittaa....
Hallitus. Älkää pilatko tätä loppukautta:(
-3 #28 möly 04.02.2017 21:27
Lainaus Riffixi:
Ja eräs hyökkääjä poistuu vähäksi aikaa vahvuudesta ensi viikolla!
Tämä peli olisi pitänyt voittaa....
Hallitus. Älkää pilatko tätä loppukautta:(Eli Huhtanen? Käypi antaa näytöt jonnekin.. ja sanoo Moro !!!
#29 Riffixi 04.02.2017 21:31
ei....se eräs lähtee lekuriin...
#30 Teppana85 04.02.2017 22:01
Lainaus Riffixi:
ei....se eräs lähtee lekuriin...


Kolmen pisteen vihje?
+5 #31 Riffixi 04.02.2017 22:20
Jatkoajan toimittaja laittaa sanoja oikeaan järjestykseen ja kommentoi Jokipoikien esitystä osuvasti. Noilla pelaajilla pitää pystyä parempaan. Jos Turbo tiputtaa meidät pleijareista,ni in onnittelut .....
#32 Riffixi 04.02.2017 22:23
Hermeksen johtoa oli katsomossa ja kuulin kun ne puhui Jokipojista.... ei kuulema ole ihan äsken nähneet noin sekaista peliä Jokipojilla.... ja sentään vielä kotikentällä.
+4 #33 aku 04.02.2017 22:40
Eipä ole ihan äsken noin paljon ottanut päästä ottelun jälkeen kun mitä tänään. Lahjoitettiin ainakin piste pelaamalla tuo viimeinen pari minuuttia todella typerästi. Meidän pojat odottivat jo jatkoaikaa ja antoivat Hermeksen kerätä kaikessa rauhassa vauhtia ja sitten ei muuta kuin kunniakujaa tekemään, että tervetuloa vaan maalintekoon. No Hermes sitten kiitti ja kävi napauttamassa maalin meidän sankareide ihailessa vierestä, karjalaista vieraanvaraisuu tta, ei suotta häiritä toisten maalintekoa. Voi sanoa hyvästit kotiedulle ja palkintorahoill e, mutta eihän näin varakas seura niitä tarvitsekaan, menköön köyhemmille:-)
+4 #34 mikonen 04.02.2017 22:57
En kyseinalaista Turbon ammattitaitoa, mutta olisin itse päästänyt nyt pelaajat lomille. Enää ei haeta kuntoa ja pelisysteemi on kaikille selvä, niin miksi pitää torstain aamutreeneihin asti tahkota jotain.
-2 #35 Repe 05.02.2017 10:34
Lainaus mikonen:
En kyseinalaista Turbon ammattitaitoa, mutta olisin itse päästänyt nyt pelaajat lomille. Enää ei haeta kuntoa ja pelisysteemi on kaikille selvä, niin miksi pitää torstain aamutreeneihin asti tahkota jotain.


Näyttäähän tuo pelisysteemi olevan selvä tuloksista päätellen:) Ja miksi pelaajat yleensäkään ottaen mitään taukoa tarvitsee tässä vaiheessa kautta? Mestishän on tauolla A-maajoukkueen pelien takia, harjoitukset voisi pyöriä normaalisti.
+6 #36 Teppana85 05.02.2017 11:51
Pelisysteemihän näyttää olevan selvä, sillä viime pelien perusteella sitä ei näyttäisi olevan ollenkaan.

Turbolla on kyllä peiliinkatsomis en paikka, ei aina syy voi olla yksin kaukalon sisäpuolella.
+3 #37 JTK 05.02.2017 13:10
Totuuden nimessä vaikka takkiin taas tulikin niin olihan tämä paras peli muutamaan aikaan Jokipojilta. Nyt oli asennetta ja yritystä ja jopa taklattiinkin. Toki niin teki vastustajakin. Hyvä ja tasainen vääntö.

Peli oli tasokas ja sitä oli kiva katsella muutamien löysempien matsien jälkeen. Tasaiset pelit ratkeavat virheisiin ja niitä tuli muutama enemmän meille tällä kertaa. Kyllä jätkät voi pystypäin kävellä tälläsen tappion jälkeen mikä kuitenkin tuli hyvällä pelillä. Tää on lupaavampaa jo ihan loppukattakin ajatellen. Runkosarjan jälkeen nähdään vasta missä ollaan taulukossa ja miten on onnistuttu.

Jormanainen oli elementissään. Täytyy nostaa hattua työmoraalista millä hän karvaa, taklaa ja hämmentää kentällä. Pisteenä i:n päälle hieno maali. Taklaa yhdessä pelissä enemmän kuin mitä monet koko kautena. Arvokas neloskentän työmyyrä Hermekselle.

B-nuoret hävisi eilen K-Laserille 1-3. Tänään kello 14:00 vastaan tulee KooKoo.
+1 #38 Riffixi 05.02.2017 15:55
Seurajohto hei. Me fanit olemme tehneet voitavamme. Käymme peleissä vuodesta toiseen ja kannustamme. Nyt on teidän vuoro tehdä jotain menestyksen eteen. Valmentaja vaihtoon!
+3 #39 JTK 05.02.2017 16:06
Lainaus Riffixi:
ei....se eräs lähtee lekuriin...

Onneksi kerinnee pudotuspeleihin takaisin? Toivotaan ainakin niin.

B-nuoret: Jokipojat-KooKo o 1-2.
-1 #40 JTK 06.02.2017 08:02
Lainaus mikonen:
En kyseinalaista Turbon ammattitaitoa, mutta olisin itse päästänyt nyt pelaajat lomille. Enää ei haeta kuntoa ja pelisysteemi on kaikille selvä, niin miksi pitää torstain aamutreeneihin asti tahkota jotain.

Äijäthän pääsevät tauon lopulla lomille ja saavat irtioton kiekosta ja vähän happea ennen kuin viimeinen ja toivottavasti mahdollisimman pitkä rutistus alkaa.

Viimeisen tauon aikana varmaankin otetaan muutama kovempi treeni, sillä tämän on viimeinen mahdollisuus siihen. Tämän jälkeen kuitenkin pelataan tiheästi ja ei voi vetää treeneissä "täysillä"? Erikoistilanne pelaaminen on varmaankin myös treenien keskiössä, sillä niihin nää "kuolemanpelit" monesti ratkeaa. Kyllä siellä varmasti töitä vielä riittää ja pelien loputtua sitten joutaa huilaamaan.
+2 #41 Repe 06.02.2017 14:39
Lainaus JTK:
[quote name="mikonen"]En kyseinalaista Turbon ammattitaitoa, mutta olisin itse päästänyt nyt pelaajat lomille. Enää ei haeta kuntoa ja pelisysteemi on kaikille selvä, niin miksi pitää torstain aamutreeneihin asti tahkota jotain.

Äijäthän pääsevät tauon lopulla lomille ja saavat irtioton kiekosta ja vähän happea ennen kuin viimeinen ja toivottavasti mahdollisimman pitkä rutistus alkaa.

Viimeisen tauon aikana varmaankin otetaan muutama kovempi treeni, sillä tämän on viimeinen mahdollisuus siihen. Tämän jälkeen kuitenkin pelataan tiheästi ja ei voi vetää treeneissä "täysillä"? Erikoistilanne pelaaminen on varmaankin myös treenien keskiössä, sillä niihin nää

Ei Mestis ole ammattilaisliig a, ja tämä noin parin viikon väli on ilman pelejä. Kyllä Jokipoikien kannattaa vetää treenit täysillä, muuten hallissa on kohta enää Eastside pyytämässä järkkäreitä verkon taakse kannustamaan, kun ei muuta yleisöä;)
#42 Repe 06.02.2017 14:40
EI Mestis ole..., on siis minun tekstiä:)
+4 #43 JTK 06.02.2017 15:48
Tottakai treenit vedetään aina täysillä ja kunnolla, mutta mitä niissä tehdään on eri asia. Tarkoitin muutamilla kovemmilla treeneillä tauon aikaan esim. luistelua ja muuta perinteistä "rääkkiä". Tauon jälkeen tuskin enää vedetään siinä mielessä "täysillä" vaan hiotaan muita asioita, jos ymmärrät Repe mitä tarkoitan?

Tuohon ammattilaisuute n Akkanen sanoi Jatkoajan haastiksessa hyvin jotenkin näin, että Mestiksessä pitäs olla kuin ammattilainen ja silti ollaan puoliammattilai sia. Osa käy pelaamisen lisäksi töissä tai sitten opiskelee. Ei ole Mestis-pelaajan arki helppoa. Tämä pitäs muistaa itse kunkin, kun arvostellaan pelaajia. Tsemppiä äijät treeneihin ja "pikkulomalle". Sitten mennään taas!!
+4 #44 Repe 06.02.2017 17:01
Jokipojilla ei noilla yleisömäärillä ole (ilmoitetutkin yläkanttiin) ole varaa pitää ammattilaisjouk kuetta kuten ei muillakaan nykysarjassa. Ehkä se suurin tekijä mitä pitää joukkueessa saada aikaan puheista huolimatta on yhteishengen luominen. Aaltonenkin toistaa monesti samoja "manereitaan" uusimpana "hirveät ongelmat puolustuksessa" , keinoja ei aina löydy jatkona samassa lauseessa. Ja Louhelan ulkojäille välillä opettelemaan sitä asennetta jäähallin sijasta treeneissä:)
#45 Repe 06.02.2017 17:05
Eikä Mestis nykymuodossaan ole mitään "tähtitiedettä" , vaan kasvualustana joillekin pelaajille Liigaan muihin seuroihin.
+5 #46 VasenPakki 08.02.2017 09:34
Ilves uusiutui eilen pitkän odottelun jälkeen tyylikkäästi. Tästä voisi Jokipojat ottaa mallia.
+4 #47 Teppana85 08.02.2017 13:13
Lainaus VasenPakki:
Ilves uusiutui eilen pitkän odottelun jälkeen tyylikkäästi. Tästä voisi Jokipojat ottaa mallia.


Kyllä! Montako konkurssia pitää Joensuussa tehdä, että asia uskotaan? Joensuussa voitaisiin ihan hyvin pelata liigaa, mutta ei nykyisten taustojen hallitessa.
-2 #48 Ärjysydän 08.02.2017 15:27
Hold on your horses! Täällä ollaan lynkkaamassa valmentajaa kuin villissä lännessä. Ihan hyvää duunia on Turbo tehnyt tälläkin kaudella. Valitettavia loukkaantumisia , joita ei voi mitenkään ennakoida, on sattunut. Samoin pelaajasiirtoja , joille ei edes seurajohtokaan mitään voi. Pleijareita kohti ollaan kuitenkin menossa. Lumipalloefekti n lailla ovat ottelut menneet, loukkaantumiset ja toistuvat kenttien uudellen järjestelyt ja puuttuvien pelaajien paikkaamiset ovat varmasti syöneet joukkuetta henkisesti. Pakistoon on toipunut ainakin Olkkonen, joka treenannut tällä viikolla ihan täysiä. Tauko tekee kuitenkin varmasti hyvää tässä vaiheessa kaikille (myös meille faneille). Ja JTK:n sanoin: Tsemppiä äijät treeneihin ja "pikkulomalle". Sitten mennään taas!!
-2 #49 selästä taklaaja 08.02.2017 18:30
Tuto taitaa saada Nummelinin porukkaansa. Siinä sitä varmaan mestikseen onkin mukavasti sitä viivamiestä ylivoimaan vaikka ikämies onkin...
+5 #50 JTK 09.02.2017 10:18
Kävin eilen Synergia-areena lla moikkaamassa Ukea niin täytyy sanoa, että yllätyin miten hyvä meininki ja paljon porukkaa hallilla oli jo päivällä. Porukat käyvät luonaalla Hurrikaanissa ja Pub Alakulmassa. Kiertelin hallilla niin Ihmisistä ja ympäristösä huokuu jääkiekko. Pelaajia puikahtelee seassa ja tunnelma oli odottava illan matsiin JYP-Kärpät suhteen. Tuollainen ympäristö saattaa tempaista mukaansa matsiin vaikkei olisikaan lätkäfani. Ei voi muuta kuin ihailla meininkiä "Jypinkylässä"! :)
+3 #51 Lptl 09.02.2017 10:43
Kiitos suljetun liigan, siellä alkaa Lappeenrannassa jo tyhjennysmyynni t. Yleisö mahtaa kiitellä?

http://www.iltalehti.fi/smliiga/201702092200067803_sm.shtml
+3 #52 Teppana85 09.02.2017 11:37
Saipalla ja Ketterällä kohta samantasoiset joukkueet. Hulvatonta!
+1 #53 JTK 09.02.2017 14:03
Joo vika on todellakin suljetuissa sarjoissa eikä seuroissa. Tämä tyhjennysmyynti on valitettavasti fanien kannalta ikävä juttu, mutta toisaalta pitää ymmärtää myös asia seurojen kannalta, jotka ottavat viimeisen taloudellisen hyödyn tilanteesta irti. Ja tietysti pelaaja, joka myydään saa jatkaa vielä kauttaan muualla.

Myymällä pelaajia paikataan kuitenkin kummasti seurojen taloutta jo seuraavaa kauttakin ajatellen. Lukkokin möi jo Gagnonin ja eiköhän vielä lisääkin tule näitä myyntejä. Nää tyhjennysmyynni t ovat ikäviä koko lajin ja sen uskottavuuden kannalta, mutta ne jatkuu niin pitkään ennen kuin sarjat aukaistaan.
+1 #54 Repe 09.02.2017 16:37
Voihan sitä jargonia heittää sarjojen aukaisemisen puolesta, mutta kerrohan Jtk mikä osa-alue esim. Jokipoikien osalta tällä hetkellä kestää vertailun liigaan?
-3 #55 Repe 09.02.2017 17:10
Nummelin Tutoon: http://www.iltasanomat.fi/mestis/art-2000005081266.html
+2 #56 rokkipoika 09.02.2017 17:47
Lainaus Repe:
Voihan sitä jargonia heittää sarjojen aukaisemisen puolesta, mutta kerrohan Jtk mikä osa-alue esim. Jokipoikien osalta tällä hetkellä kestää vertailun liigaan?

Eihän tuossa vertailussa ole mitään järkeä, kun puhutaan kahdesta täysin erillään olevasta ryhmästä. Ei Jokipojilla ole varaa millään osa-alueella pitää liigan tasoa yllä.

Mutta jos vertailee mestiksestä liigaan nostettuja joukkueita, niin eihän ne nyt kovin huonosti ole pärjänneet.
+3 #57 Repe 09.02.2017 18:04
Jep, mutta näillä nostetuilla joukkueilla oli pitkän ajan suunnitelma nousta sinne, ja asiantuntemusta esim. seuratalouden pyörittämiseen kuin näillä "näreillä". Riittäisikö esim Aaltosenkaan tietotaito liigaan? Epäilen syvästi, siellä pärjäämiseen tarvitaan muutakin kuin sanahelinää.
+4 #58 JTK 09.02.2017 18:24
Lainaus Repe:
Voihan sitä jargonia heittää sarjojen aukaisemisen puolesta, mutta kerrohan Jtk mikä osa-alue esim. Jokipoikien osalta tällä hetkellä kestää vertailun liigaan?

Se kestää vertailun, että meillä on omaa pelaajatuotanto a. Siitä kiitos Juniori Jokipojille. Useilla seuroilla Mestiksessä ei tämän suhteen asiat ole yhtä hyvin. Muuten Jokipoikien tai ylipäätään Mestiksen ja Liigan vertailu on turhaa. Painitaan ihan eri sarjoissa.

Sarjat vaan auki 2019,kuten tarkoitus on. Sitten nähtäis kaukalossa mikä se ero on?

Yksi asia missä me annetaan tasoitusta useille Mestis-seuroill e on se, kun meillä ei ole vakituista yhteistyökuviot a jonkin Liigaorganisaat ion kanssa. Se olisi taloudellisesti ihanne ratkaisu ja vie varmasti omankin seuran toimintaa eteenpäin. Ennemmin katsoisin muutamia nuoria tulevaisuuden Liiga-pelaajia joilla on vielä tavoitteita, kuin "vanhoja" ei niin tavoitteellisia pelaajia, jotka vain pelailevat.
+3 #59 Repe 10.02.2017 14:37
Ei se turhaa ole Mestiksen ja Liigan vertailu pelilliseltä pohjalta, vaikkei budjeteiltaan voikaan verrata. Yleisöä se toisi ainakin joihinkin peleihin se sarjojen aukeneminen, se on tosiasia. Veikkaan näin että että ei tämä nykyinen seurajohtokaan ole avoin millekään farmisopimuksee n liigaseuran kanssa. Ja on konkaripelaajis sa paljon pelaajia jotka tekevät kaikkensa joukkueen eteen. Voisi uumoilla että Nummelinkin tuo "lisäbuustia" Tutoon ja tuo hieman extrayleisöä muillekin paikkakunnille.
+2 #60 Eastside22 10.02.2017 20:37
Ens perjantaina iisalmeen , lähetään kannustamaan äijät voittoon , tästä se alkaa !!!
+2 #61 JTK 11.02.2017 07:23
Niin käsittääkseni meillähän olisi yhteistyösopimu s Liigaorganisaat ion kanssa, jos seurajohto sitä haluaisi. Ilmeisesti näkevät asian niin, että siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä? Itse kylllä näen toisinpäin, mutta ei siinä mitään onhan sitä pärjätty kohtuullisesti näinkin.

Minusta olisi hyvä, jos maksimissaan 3-5 ukkoa pyöris ringissä jostain Liiga seurasta. Potkis omiakin pelaajia eteenpäin. Tietysti keskiössä olisi edelleen omat kasvatit ja vakituiset "vierastyöläise t". Kyllä siitä saisi toimivan yhtälön kuten useissa muissakin Mestisseuroissa .

En vaan ymmärrä miksi se ei täällä toimisi? Taitaahan tuo esim. Savonlinnassaki n toimia hyvin, kun katsoo sarjataulukkoa? Toki Hokki on taas toisessa ääripäässä, mutta saavatpahan ainakin joukkuen kasaan yhteistyön turvin. :)
+2 #62 jukkis 11.02.2017 13:45
Lainaus Eastside22:
Ens perjantaina iisalmeen , lähetään kannustamaan äijät voittoon , tästä se alkaa !!!


Kyllä! Bussi lähtee! Joten ilmottautumisia nyt punamustat.net sivun kautta! Eikä paljoa kukkaroa rasita. Punamustien jäsenille 10e ja muille 20e. Sisältää pääsylipun otteluun!
+3 #63 JTK 12.02.2017 11:25
A-nuoret voitti eilen Kajaanissa Hokin VL-kisan jälkeen 3-4. Werneri Sjöblom iski ratkaisun ja hän teki myös 0-1 maalin. Lankinen ja Pellikka olivat muut maalintekijät. Tänään Mehtimäelle saapuu vieraaksi IPK.

B-nuoret hävisi K-Laserille vieraissa 3-0.
+1 #64 Repe 12.02.2017 15:41
Siinä joillekin(niitä aina löytyy) Sm-liigaan haihattelijoill e Joensuussa, se voisi olla erotuksena että "tyhjennettävää " ei varmaan joukkueessa paljoa olisi.ainen.fi/ urheilu/item/13 1179-kookoo-alo itti-tyhjennysm yynnin-kolme-ka rkipelaajaa-hif khon
+1 #65 Repe 12.02.2017 15:42
http://www.karjalainen.fi/urheilu/item/131179-kookoo-aloitti-tyhjennysmyynnin-kolme-karkipelaajaa-hifkhon
+3 #66 Teppana85 12.02.2017 19:57
Avoimet sarjat, ei tyhjennysmyynte jä.
#67 jokipofani 12.02.2017 20:26
Tässä lähiaikoina hallilla kuultua. Lauri Huhdanpää ollut yhteydessä suomi sarjassa pelaaviin Imatran Ketterään ja Nokian Pyryyn. Mitään sopimuksia tms ei ole mielestäni ainakaan (vielä) tehty.
#68 Repe 12.02.2017 21:16
Lainaus jokipofani:
Tässä lähiaikoina hallilla kuultua. Lauri Huhdanpää ollut yhteydessä suomi sarjassa pelaaviin Imatran Ketterään ja Nokian Pyryyn. Mitään sopimuksia tms ei ole mielestäni ainakaan (vielä) tehty.


Ketterä nähtävästi nyt panostaa tosissaan nousuun, tosin halusivat jo viime kaudella nousta.
+3 #69 JTK 13.02.2017 07:29
Ketterä noussee tänä vuonna Mestikseen sillä viimeksi sattui tapaturma. Se oli pikkanen takapakki yhteistyöhön Saipan kanssa.

A-nuoret voitti eilen IPK:n 10-3. Yhden erän pysyi IPK pelissä mukana. B-nuoret hävisi Vaasassa Sportille 4-3.
+1 #70 JTK 13.02.2017 08:00
Kauppa käy. KooKoon Mikko Lehtonen olisi siirtymässä Kärppiin.
+1 #71 Teppana85 13.02.2017 10:50
Lainaus jokipofani:
Tässä lähiaikoina hallilla kuultua. Lauri Huhdanpää ollut yhteydessä suomi sarjassa pelaaviin Imatran Ketterään ja Nokian Pyryyn. Mitään sopimuksia tms ei ole mielestäni ainakaan (vielä) tehty.


Sinällään hieman surkuhupaisaa jos (mikäli kyse jo tästä kaudesta) joukkueesta lähtee kultakypärä kesken kauden pelaamaan alempaan sarjaan, varmaanhan tässä on kyse näistä Ketterän/Pyryn liigayhteistyö- hommista.
+2 #72 selästä taklaaja 13.02.2017 11:35
Lainaus Teppana85:
Lainaus jokipofani:
Tässä lähiaikoina hallilla kuultua. Lauri Huhdanpää ollut yhteydessä suomi sarjassa pelaaviin Imatran Ketterään ja Nokian Pyryyn. Mitään sopimuksia tms ei ole mielestäni ainakaan (vielä) tehty.


Sinällään hieman surkuhupaisaa jos (mikäli kyse jo tästä kaudesta) joukkueesta lähtee kultakypärä kesken kauden pelaamaan alempaan sarjaan, varmaanhan tässä on kyse näistä Ketterän/Pyryn liigayhteistyö-hommista.

Olisihan tuo tietysti hiemam erikoinen ratkaisu mutta toisaalta hyvinkin perusteltu: jos Ketterän kautta pelaaja saa mahdollisuuden Saipaan ja liigajäille. Jos sieltä löytyy sponsori joka tuo pelaajalle edes hieman rahaa. Jos (ja kun) Jokipojat ovat jo heittäneet ns."pyyhkeen kehään" tämän kauden suhteen. Ja kun Jokipojilla ei ole ainakaan vielä akuuttia uhkaa putoamisesta ja yleisömäärien romahtaminen on tietenkin tuonut taas nuo talousvaikeudet .
+4 #73 JTK 13.02.2017 11:59
Jos pitää paikkansa Huhdaanpään yhteydet Ketterään, niin eiköhän kyse ole ensi kaudesta?

Mistä selästä taklaajalle on tullut käsitys, että Jokipojat olisi heittänyt pyyhkeen kehään tämän kauden suhteen? Mitä tarkoitat ylipäätään? Ja eiköhän talous ole ainakin ihan ok, kuten kahdella edelliselläkin kaudella.

Juniori Jokipojat järjestää tenavapäivän 18.2. ja se huipentuu Edustuksen Roki peliin. 1.3. on sitten opiskelijoiden kiekkokarnevaal i. Viimeksi oli ainakin kova pöhinä hallilla. Toivotaan, että nämä tapahtumat onnistuvat ja porukkaa tulee hallille paljon!!
-2 #74 selästä taklaaja 13.02.2017 12:24
Sori JTK, ehkäpä kirjoitin hieman harkitsemattoma sti? Huhdanpään yhteyksistä Ketterään luin ainoastaan tältä palstalta ja vedin siitä oman johtopäätökseni . Kun Jokipoikien peli on viime aikoina mennyt selkeästi huonompaan suuntaan ja samalla monet muut ovat parantaneet peliään loppukautta kohden niin siitä toinen johtopäätökseni : Onhan meiltä jo lähtenyt Paukku pois ja uusia hankintoja ei ole tehty. Ja talouden suhteen luulen, että nuo nykyiset katsojamäärät eivät aiheuta riemunkiljahduk sia päättäjissä...
+4 #75 JTK 13.02.2017 12:57
Ok! Joo eihän nää yleisömäärät varmasti paljoa ilonaiheita anna, mutta toisaalta menojen kanssa ovat nykyisin tarkkoja ja kaksi voitokasta kautta alla niin eiköhän se tästä.
-6 #76 Repe 13.02.2017 17:57
Ihan taas vaihteeksi katoin noita lipunhintoja Sapkon kohdalta seisomaan ennakkoon 8 euroa, muuten 10 euroa. Ja mikä on sarjasijoitus?: ) Joensuussa aina pitää "paikata" lipunhinnoilla jonkun persettä, sori vaan rumasta sanasta:)
+5 #77 VasenPakki 13.02.2017 18:50
Lainaus jokipofani:
Tässä lähiaikoina hallilla kuultua. Lauri Huhdanpää ollut yhteydessä suomi sarjassa pelaaviin Imatran Ketterään ja Nokian Pyryyn. Mitään sopimuksia tms ei ole mielestäni ainakaan (vielä) tehty.

Kautta-aikain huonoin yritys härnätä tätä keskustelupalst aa. Ei mitään totuudensiement ä tässä väittämässä :D
+4 #78 halttunen 13.02.2017 18:55
Hiljasta ,niin hiljasta,,,,, siirtoraja lähestyy eikä edes hevosmiesten tietotoimisto huhuile tulijoista / lähtijöistä.
-2 #79 Teppana85 13.02.2017 19:48
Lainaus Repe:
Ihan taas vaihteeksi katoin noita lipunhintoja Sapkon kohdalta seisomaan ennakkoon 8 euroa, muuten 10 euroa. Ja mikä on sarjasijoitus?:) Joensuussa aina pitää "paikata" lipunhinnoilla jonkun persettä, sori vaan rumasta sanasta:)


Totta. Ehkä alhaisemmat lipun hinnat toisi vähän enemmän katsojia ja oheismyyntiä +tietenkin tunnelmaa halliin.
+2 #80 JTK 13.02.2017 19:57
Voihan se olla, että verkot ovat vesillä, jos jotain sattuis uimaan pyydykseen? Toki meillähän on jo joukkue kasassa, mutta nää toipilaat olis hyvä saada kehiin.
+2 #81 Niw4Tajopikoj 13.02.2017 22:01
Lainaus selästä taklaaja:
Sori JTK, ehkäpä kirjoitin hieman harkitsemattomasti? Huhdanpään yhteyksistä Ketterään luin ainoastaan tältä palstalta ja vedin siitä oman johtopäätökseni. Kun Jokipoikien peli on viime aikoina mennyt selkeästi huonompaan suuntaan ja samalla monet muut ovat parantaneet peliään loppukautta kohden niin siitä toinen johtopäätökseni: Onhan meiltä jo lähtenyt Paukku pois ja uusia hankintoja ei ole tehty. Ja talouden suhteen luulen, että nuo nykyiset katsojamäärät eivät aiheuta riemunkiljahduksia päättäjissä...

Jaa no mistäs se Huhtanen sitten on tullut jos ei ole kerran uusi hankinta?
+2 #82 ponssori 14.02.2017 08:39
Miten niin Jokipojat on luovuttanut kuluvan kauden suhteen ?? Kyllähän Huhtanen tuli Paukun tilalle ja Htt:stä on kuulunut tietoa , että jotain pelaajaliikenne ttä vielä tapahtuu ennen siirtorajaa.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Kirjaudu

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi artikkeleitaHeilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.