LeKiltä irtosi vain yksi pinna

LeKiltä irtosi vain yksi pinna
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
LeKiltä irtosi vain yksi pinna
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
LeKiltä irtosi vain yksi pinna
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
LeKiltä irtosi vain yksi pinna
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–LeKi 1–2 vl. (1–0, 0–1, 0–0)

Jokipoikien neljän ottelun voittoputki kotikaukalossa katkesi perjantai-iltana harmillisella tavalla. Ärjypaidat hallitsivat varsinkin avauserässä ottelua Lempäälän Kisaa vastaan selkeästi, mutta maalinteossa onnistui ainoastaan Joonas Larinmaa. Ottelun edetessä LeKi sai hiljalleen juonesta kiinni ja iski tasoituksen toisen erän päätösminuutilla. Peli eteni lopulta jatkoajalle sekä rankkarikisaan, jossa LeKi oli parempi maalein 2–0. Sarjassa kymmenentenä olevan LeKin ehdoton sankari oli 32 kertaa torjunut Christian Heljanko. Jokipoikien Samuel Jukurille torjuntoja kertyi vain 18 kappaletta.

 

Otteluraportti

Jokipojat törmäsi perjantai-iltana muuriin nimeltä Christian Heljanko. SM-liigaseura Tampereen Tapparan sopimuspelaajiin lukeutuva 19-vuotias maalivahti torjui yhtä maalia lukuunottamatta kaiken mahdollisen Jokipoikia vastaan. 

Jokipojilla oli ottelun aikana useampi mahdollisuus viedä täysi pistepotti, sekä varsinkin jatkoajalla ottaa kaksi pistettä kotiin, mutta Heljanko oli ottelussa maalillaan täysin suvereeni.

– Se on vaan näin, että joskus sinä teet asiat oikein. Sitten tulee vastustajan maalivahti, joka vie sen pelin. Tänään nyt kävi niin. Jokainen sen näki mikä sen homman nimi oli tänään, Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen viittasi Heljangon otteisiin.

– Hemmetin ylpeä ja tyytyväinen tästä voitosta. Meitä on aikalailla koeteltu tällä viikolla, meillä on ollut paljon sairasteluja. Viikon tauko peleistä, että saatiin valmistautua kuitenkin hyvin. Heljanko pelasi huippupelin, LeKin päävalmentaja Miikka Kuusela sanoi.

Molemmat joukkueet aloittivat ottelun tunnustelevan varovaisesti.

Ensimmäiseen seitsemään minuuttiin kummallakaan joukkueella ei ollut laadukasta maalipaikkaa.

Kuitenkin heti ottelun ensimmäisestä maalipaikasta syntyi maali.

Ville Halonen polki hyvällä jalalla kaukaa omalta alueelta hyökkäysalueelle, ja napakka syöttö Joonas Larinmaalle tiesi ottelun avausmaalin syntymistä. Larinmaa napautti kiekon tarkalla vedolla suoraan syötöstä sisään.

Jokipojat joutui erässä alivoimalle, mutta LeKin ylivoima oli surkeaa. Jokipojille tarjottiin alivoiman aikana peräti kaksi laadukasta maalipaikkaa, mutta Heljanko oli maalillaan loistava.

Jokipojat sai hyvästä alivoimastaan selkeästi virtaa peliinsä. Hyvästä paineesta huolimatta ensimmäisessä erässä ei lisämaaleja nähty.

Jokipojat hallitsi toisen erän alkua. LeKi kuitenkin puolusti omaa maalinedustaansa tiiviisti, eikä kotijoukkueella ollut huippupaikoille montaakaan kertaa asiaa.

Toinen erä oli jäähyjen värittämä. Myös tunteet kuumenivat, ja pieniä vääntöjä vihellysten jälkeen nähtiin.

Jäähyt puhuttivat varsinkin vierailijoita, sillä LeKin päävalmentaja Miikka Kuusela halusi useasti keskustella tuomareiden kanssa joukkueensa jäähyistä.

Kummankin joukkueen ylivoimien toimivuus oli sen sijaan heikkoa. Jokipojille tarjottiin erässä pieni hetki jopa kahden miehen ylivoimaa, mutta edes yhtä kunnon vetoa ei Jokipojat kohti Heljankoa sen aikana saanut.

Jokipoikien ylivoimista puuttui kaksi tärkeää palasta: loukkaantunut laituri Nico Friman, sekä Liigaa tällä hetkellä pelaava puolustaja Joel Olkkonen. Molemmat pelaajat laukovat oikealta, eikä kummankaan pelaajan laadukkaita kuteja suoraan syötöstä päästy ylivoimilla näkemään.

LeKi oli erän loppupuoliskolla niskan päällä joukkueiden ollessa tasalukuisia. Joukkue tasoittikin ottelun erän lopussa joukkueiden ollessa tasavajaalla Santeri Vuodin napakalla rannekudilla, joka upposi alanurkkaan ohi Samuel Jukurin.

– Me ei saatu omaa hyökkäyspeliä kahteen ekaan erään käyntiin, Kuusela myönsi.

LeKi pelasi kolmannen erän alussa terävästi. Se sai painetta Jukurin vartioimalle maalille, mutta Jukuri oli mies paikallaan.

Jokipojille sattui kolmannen erän aikana useita huonoja syöttöjä omalla puolustusalueella suoraan vastustajan lapaan, mutta kotijoukkueen onneksi vierailijoiden viimeistely ontui viimeisessä erässä.

Myös Jokipojillakin oli kolmannessa erässä omat paikkansa viedä peli nimiinsä jo varsinaisella peliajalla. 

– Kolmanteen erään käytiin koko ajan läpi, että pitää päästä ykkösenä kiekoille, ja sitä kautta saada omaa hyökkäyspeliä käyntiin. Kyllähän me kolmannessa erässä saatiinkin hyökkäyspeli käyntiin. 

– Viisi-kuusi huippupaikkaahan meillä oli kolmannessa erässä, että siinä olisi ollut yhteen lisäpisteeseen mahdollisuus, Kuusela lausui. 

Jatkoaika kului Jokipoikien hallinnassa. LeKille ei tarjottu jatkoajan aikana yhtään laadukasta maalipaikkaa.

Kotijoukkueella laadukkaita maalipaikkoja oli vähintään puolenkymmentä, mutta illan teeman mukaisesti Jokipoikien viimeistely tökki myös jatkoajalla.

Voittolaukauskilpailussa LeKin Matias Haarasen sekä Joona Luodon maalit takasivat LeKille kaksi pistettä.

– Sinnikkyys ja sitkeys toi meille tänään voiton voittolaukauksilla. En muista koska Leki olisi täällä voittanut, mutta tänään otettiin pisteet. Olen kyllä todella tyytyväinen, Kuusela päätti.

– Me painettiin kaksi erää, ja LeKi pääsi vähän siinä kolmannessa erässä mukaan. Jatkoajalla ei yhtään maalipaikkaa LeKille.

– Joskus sinä teet kaikki asiat oikein ja vastustajan maalivahti ryöstää. Tänään kävi tällä tavalla. Meidän joukkue pisti kaikki peliin, ei vaan riittänyt. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. Saatiin edes piste, siihen pitää olla tänään tyytyminen, Aaltonen lausui.

 

Maalit ja syöttäjät

07.05 Joonas Larinmaa (Ville Halonen, Lauri Huhdanpää) 1–0
39.37 Santeri Vuoti (Matias Haaranen) 1–1
65.00 Matias Haaranen 1–2 vl.

Maalivahtien torjunnat

Samuel Jukuri, 5+4+9+0=18
Christian Heljanko, LeKi 12+12+5+3=32

Rangaistukset

Jokipojat 4x2 min = 8 min
LeKi 5x2 min + Juuso Rämö 10 min = 20 min

Yleisöä: 1 019

 

Jokipoikien kokoonpano

23 Tuomas Huhtanen – 44 Samu Pitkänen – 71 Kasimir Puruskainen
92 Lauri Huhdanpää – 11 Ville Halonen – 91 Joonas Larinmaa
12 Oula Uski – 88 Oskari Lehtinen – 14 Heikki Puustinen
61 Lauri Hukkanen – 41 Joona Manninen – 50 Teemu Holttinen

20 Santeri Arousva – 3 Antti Helanto
4 Juuso Akkanen – 21 Ville Räsänen
47 Matti Koistinen – 42 Eppu Rissanen
6 Joni Muranen

31 Samuel Jukuri
(35 Juho Ratilainen)

 

Heilin tähdet

*** Ville Halonen

Viime peleissä hyvään pelivireeseen päässyt Halonen jatkoi hyviä otteitaan myös LeKiä vastaan. Luistin kulki ja syötöt napsuivat ketjukavereiden lapoihin mallikkaasti. Antoi nappisyötön Jokipoikien ainoaan maaliin.

** Joonas Larinmaa

Vikkelä väkkärä oli Jokipoikien näkyvimpiä hyökkääjiä. Pienestä koostaan huolimatta väänsi vahvasti hyökkäyspäässä. Viimeisteli maalinsa kovalla vedolla suoraan syötöstä.

Ville Räsänen

18-vuotias nuori puolustaja pelaa suurella itseluottamuksella. Uskaltaa pelata hyvin kiekon kanssa ja tehdä rohkeita ratkaisuja. Luottoa löytyy myös valmennukselta, sillä Räsänen pelasi viiden minuutin jatkoajasta peräti yli puolet.

 

Otteluennakko

Jokipoikien kolmas viikon sisään pelattava kotiottelu on perjantaina, jolloin Mehtimäelle saapuu Lempäälän Kisa. Jokipojat on lähtenyt hyvin kääntämään kurssiaan heikomman jakson jälkeen, sillä joukkue on voittanut viimeisestä seitsemästä kamppailustaan viisi. Jokipoikien kokoonpanosta puuttuu emoseura Hämeenlinnan Pallokerhossa kahden viikon ajan pelaava puolustaja Joel Olkkonen sekä hyökkääjät Nico Friman ja Ville Silvast. Keskiviikkona JYP-Akatemiaa vastaan kovan taklauksen kohteeksi joutunut puolustaja Ville Räsäsen on kokoonpanossa. Joni Muranen nousee kokoonpanoon seitsemänneksi puolustajaksi. Jokipoikien maalilla jatkaa Samuel Jukuri.

Jokipoikien edellisessä ottelussa keskiviikkona kotiluolassa JYP-Akatemiaa vastaan Jokipojat väänsi jälleen tasaisesta kamppailusta pisteet kotiin. Loppulukemat tiukan väännön jälkeen olivat 3–1.

– Kokonaisuutena kuitenkin hyvä peli meiltä JYP-Akatemiaa vastaan. Tultiin aktiivisesti peliin sisään ja vietiin ensimmäistä erää. Akatemialla oli toisessa erässä saumansa, mutta kolmas erä oli meidän hallintaa, Jokipoikien kakkosvalmentaja Eemeli Parikka kertaa.

– Pelasimme hyvin johtoasemassa. Saatiin jatkettua hyvää kotiotteluiden sarjaa. Tiukka fyysinen vääntöhän se peli oli. Tyytyväinen pitää olla kolmeen pisteeseen.

Viime pelien perusteella Jokipojat näyttää saaneen pelinsä samaan kuntoon kuin alkukauden hyvinä jaksoina. Parikan mielestä lumipallo on nyt lähtenyt vyörymään oikeaan suuntaan.

– Ollaan menossa oikeaan suuntaan. Olemme alkaneet löytää keinoja oman pelimme toteuttamiseen. Mutta kyllä tässä vielä on, ja pitääkin olla tekemistä. Runkosarjaa on vielä jäljellä.

– Monestihan se on lumipallo, joka lähtee vyörymään oikeaan tai väärään suuntaan. Nyt se on lähtenyt vähitellen vyörymään oikeaan suuntaan. Näkisin, että taustalla on monia pieniä asioita.

– Viime peleissä on ollut todella hyvää maalivahtipelaamista. Maalivahtipeli on tuonut luoton joukkueelle, että ensimmäinen virhe ei hetkauta.

Myös joukkueeseen tulleiden uusien pelaajien lisäksi muutama pelaaja on nostanut tasoaan.

– Olemme tehneet hyviä hankintoja. Samu Pitkänen ja Tuomas Huhtanen ovat tuoneet paljon hyviä asioita peliin. Muutamat pelaajat Räsäsen Villen johdolla ovat nostaneet tasoaan.

– Kyllähän se vaikuttaa kaikkeen, kun on heikompi jakso ja tulee tappioita. Ennen kaikkea rentous katoaa, eikä uskalleta pelata. Tämä on sellainen laji, että se voittaa, kumpi siellä kentällä uskaltaa toteuttaa niitä asioita.

– Jos vähänkin alat jännittämään ja pohtimaan, että miten tässä käy jos teenkin näin, niin on usein jo myöhäistä. Rentous pitää löytää, ja se on nyt löytynytkin. Kopissa on hyvin positiivinen tunnelma ja oikea rentous, Parikka summaa.

Jokipojat ja LeKi ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolmesti. Kaikki kamppailut ovat olleet äärimmäisen tasaisia, sillä kaikki kolme aiempaa ottelua ovat päättyneet maalin erotuksella.

Kaksi ottelua on vienyt Jokipojat, mutta LeKi voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen joulukuussa Lempäälässä.

– LeKiä vastaan kaikki pelit kahden viime kauden aikana ovat olleet tasaisia vääntöjä. Iso peli on edelleen kyseessä, sillä jokaisessa pelissä jaetaan nyt isoja pisteitä. LeKi on nyt 10 pistettä meitä takana pari ottelua vähemmän pelanneena.

– Voitolla saat hyvän kaulan, mutta tappiolla he tulevat entistä lähemmäksi. Jokainen peli on periaatteessa pudotuspeli tästä eteenpäin. Jokaisella pelillä on iso merkitys.

– Liigapelaajia nähdään varmasti huomenna jonkin verran LeKin paidassa Mehtimäellä. LeKi on hyvää jääkiekkoa pelaava laadukas joukkue. Kotikaukaloon kun tullaan, niin ei saada liikaa myöskään ajatella vastustajaa. Meidän pitää uskaltaa pelata omaa peliä.

Joel Olkkosen pelatessa Liigaa HPK:ssa Jokipoikien pakkipulaa helpottamaan saapui Suomi-sarjan Kiekkokoplasta Eppu Rissanen. Rissanen pelasi keskiviikkona ehjän kamppailun. Lisäksi hän viimeisteli ottelussa uransa ensimmäisen Mestis-maalinsa.

– Eppu pelasi hyvän pelin. Virheitä ei tullut puolustuspäässä, ja hän pystyi hyppäämään pelisapluunaan todella hyvin. Kirsikkana kakun päällä oli hieno ylivoimaamaali. Siinä Eppu näytti sitä lahjakkuutta, mitä hänellä on. Hän pystyy toimittamaan kiekon maalille ja meinasi tehdä toisenkin maalin.

– Eppu pelasi vahvuuksillaan. Simppeliä hyvää puolustuspelaamista ja helppoja ratkaisuja kiekon kanssa. Päälle vielä maali, ei enempää voi pyytää. Hienosti hän hoiti hommansa, Parikka kiittelee.

Ottelu LeKiä vastaan Mehtimäellä alkaa kello 18.30

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–LeKi
2016: 2–1
2016: 6–2
2016: 4–0
2014: 5–2
2013: 1–3
2013: 3–5
2012: 3–2
2012: 2–6
2011: 2–1
2010: 4–5
2010: 4–1
2010: 3–2 ja. (playoffs)
2010: 7–1 (playoffs)
2010: 1–2 vl.
2009: 3–4
2009: 3–0 (playoffs)
2009: 4–3 ja. (playoffs)
2009: 2–3 ja.
2008: 2–1
2008: 5–0
2007: 4–1

Saldo: 14–0–7 (maalit 70–45)

LeKi–Jokipojat
2016: 2–1
2016: 2–3
2016: 2–3

2015: 1–2
2014: 1–3
2013: 5–2
2012: 3–5

2012: 2–6
2011: 3–5
2011: 0–3
2011: 7–1
2010: 4–3 ja.
2010: 3–4 (playoffs)
2010: 1–2
2009: 4–3
2009: 0–2 (playoffs)
2009: 3–0
2008: 4–2
2008: 5–4
2007: 2–3 rl.

Saldo: 8–0–12 (maalit 54–57)

Kommentit   

+5 #1 Teppana85 20.01.2017 12:52
Hyvä että Räsänen pelikunnossa. Laitettakoon tänään pitkävetoon 1 oli kerroin sit mitä tahansa.
+4 #2 JTK 20.01.2017 13:52
Hienoa, että Ville on kunnossa! Lekillä on tänään nuori Joona Luoto mukana. Liigassa 11:sta pelissä tehnyt 4+1. Oli myös mukana 20-vuotiaiden MM-kisoissa, jossa kuuteen peliin teki 1+1. Kiva nähdä sälli kaukalossa. Jokipojat vie pelin tänään 3-2.
+2 #3 JTK 20.01.2017 16:17
Myllyniemi ei sitten jäänytkään Hokkiin vaan siirtyy Pelicansiin. Juvonen sairastui ja Voutilainen loukkaantui, joten Myllyniemi menee tuuraamaan. Jospa nyt onnistuisi näytönpaikassa ja saisi nostetta uralleen. Hän on edustanut tällä kaudella jo neljää eri seuraa ja nyt tulee siis jo viides.
+3 #4 rokkipoika 20.01.2017 19:23
Ensimmäisestä erästä pisti silmään, että on alettu taklaamaan. Selkeesti oli Jokipoikien erä.
+3 #5 JTK 20.01.2017 19:26
Leki oli todella vaisu eka erässä. Heillä oli yksi maalipaikka ja YV oli aivan karmea huonoine syöttöineen. Jokipojat oli hyvä, mutta pelin tempo oli hidas verrattuna viime peliin.
+3 #6 Peks1 20.01.2017 20:04
Jokipojilla hyvä liike ja taisteluilme. Mutta yyvee taitaa olla Mestiksen yksi huonoimmista. Onkohan Lekin mokella normaalia isompi räpsä, kaikki kudit menee räpsään.
+3 #7 JTK 20.01.2017 20:14
Turhaan Jokipojat laski Lekin peliin mukaan. Jokipojat toki vie peliä, mutta nyt pudotetaan vauhtia vastustajan tasolle, joka on ainakin tähän asti ollut todella raskaalla jalalla liikkeellä. Olis ollut Jukurilla maali torjuttavissa vaikka toki veto olikin tarkka ja takakulmaan. Hankala peli Jukurille, kun tulee vetoja harvakseltaan.

Tuomarit ovat olleet tänää ihan ok. Hyvin näkivät nujakasta antaa jäähyt oikein. Kaksi Lekille ja yksi meille ansaitusti. Lekin ainut onnnistuja tähän mennessä on ollut Heljanko. Hänellä on ollut jo 24 torjuntaa, kun Jukurilla on yhdeksän. Lukemat kertoo kuka on vienyt peliä. Nyt vaan jalkaa liikkeelle niin pisteet jäävät kotiin!!
+3 #8 selästä taklaaja 20.01.2017 20:20
Kyllä se vaan jälleen kerran nähdään mitä maalivahti merkitsee joukkueelleen.P eli voisi olla 5-0 vaan Leki "tyrkkäisi" 1-1 tasoituksen. On tämä selostaja aika veikeä kielemme "vääntäilijä" vaan "eipä olekaan"
tämä "erinomainen" peli suinkaan vielä selvä...
-5 #9 joo,joo 20.01.2017 21:02
Paska lekille annettiin piste...HÄVETTÄ Ä...SURKEAA...
-7 #10 joo,joo 20.01.2017 21:05
Ja sit HÄVITÄÄN...EI V...u!!!! NOLOA!!!!
-7 #11 tilkka 20.01.2017 21:07
Paikkoja olisi ollut mutta surkeaa ylivoimaa ja tehottomuus iski taas Jokipoikiin! Missä Huhtasen ratkaisut ja Pitkänen kanssa kuutamolla. Olisko jo aika väistyä Turbo samaa paskaa kokoajan!!!
+9 #12 Repe 20.01.2017 21:11
Lainaus tilkka:
Paikkoja olisi ollut mutta surkeaa ylivoimaa ja tehottomuus iski taas Jokipoikiin! Missä Huhtasen ratkaisut ja Pitkänen kanssa kuutamolla. Olisko jo aika väistyä Turbo samaa paskaa kokoajan!!!


Heti pitäisi Turbon väistyä yksittäisen tappion jälkeen;)ja kuten aiemmin sanoin Huhtanen ei ole pistelinko, puhdas roolipelaaja liigassakin.
+3 #13 JTK 20.01.2017 21:24
Leki vei kolmatta erää, mutta Jukurin avulla päästiin jatkoille, jota taas Jokipojat vei mennen tullen. Maalipaikkoja oli todella monta ja niistä olisi pitänyt naulata peli.

VL-kisassa Jukurin liikkuminen ja reakoiminen oli jotenkin outoa. Ei ollut saumaa tänään "rankeissa". Heljanko oli matsin paraa pelaaja.

Osa miedän äijistä veti hyvin, mutta toisaalta osa oli lapasia. Nämä lapaset hävisivät kaksinkamppailu t ja jalka ei liikkunut. Mistä lie kiinni? harmittaa muiden puolesta. Tämä peli olisi ollut Jokipoikien normaalilla suorituksella täysin voitettavissa. Kaksi erää+jatkoaika hallittiin peliä. Harmittaa hävitä näin.

Toivotaan, että seuraava peli on taas tasoltaa parempi, kuten esim edellinen peli, kun kummatkin joukkueet pelasivat hyvin. Sitä on kiva katsoa. Kyllä äijät osaa pelata hyvin halutessaan.
+5 #14 jokipoforever 20.01.2017 21:38
Kannattaisko Turbon haukkuminen nyt jättää sikseen? Ei herranjumala ihmiset ymmärrä minkä potentiaalin oikeasti turbo on tuosta porukasta ottanut irti! Ei meillä ole mestiksen kiintotähtiä tai ykköskorin ukkoja vaan silti sarjataulukossa ollaan hyvillä sijoilla. Ihmiset tottuneet liian hyvään...
-6 #15 Atro 20.01.2017 21:47
Tuo Uski joutas Kajastukseen tai koplaan, ihan täys p..ka,uskistaha n se tasotus lähti
+4 #16 Lptl 20.01.2017 21:55
Mihin jäi ensimmäisen erän ilo?
Miksi on Puustisella apinoita selässä?
Missä ovat fanipäädyn huutajat?
Heljanko oli kyllä tänään liian hyvä.

Sarjakolmosena jatketaan joten ei tässä hätää... pudotuspelit tulossa.
+5 #17 rokkipoika 20.01.2017 22:07
Hyökkäykseenläh döt ja viimeidstelytai to oli tänään Jokipojilla hukassa. Kaksi ensimmäistä erää vietiin peliä, mut sit loppu taklauksetkin kolmannessa erässä ja peli käänty Lekille. Hyökkäyspäässä kuitenkin väännettiin hyvin ja ylivoimalla saatiin kiekkoa liikkumaan.
On tässä huonompiakin esityksiä nähty.
-2 #18 Eastside22 21.01.2017 00:20
Lainaus Lptl:
Mihin jäi ensimmäisen erän ilo?
Miksi on Puustisella apinoita selässä?
Missä ovat fanipäädyn huutajat?
Heljanko oli kyllä tänään liian hyvä.

Sarjakolmosena jatketaan joten ei tässä hätää... pudotuspelit tulossa.

Missä päädyn huutajat . en minä ja myötäeläjät voi enää vetää kovevempaa . Jos sulla on munat , tuu jeesaamaan ens pelissä !!!
+4 #19 JTK 21.01.2017 06:49
Puhutaan, että Mestis on hyvä paikka nuorille pelaajille kehittyä. Eilen siitä oli hyvänä esimerkkinä meidän Ville Räsänen -98 ja Jukuri -96 sekä Lekin Luoto -97 ja Heljanko -97. Tosin Luoto pelaa jo Liigaakin. Isossa roolissa olivat eilen kaikki heistä. Osa meidän "vanhoista" pelaajista voisi ottaa heistä mallia.

Varmasti, kun saa vastuuta miesten peleissä niin vie nuoria vauhdilla etiäpäin. Lahjakkaille pelaajille Mestis on hyvä ponnahduslauta kirkkaampiin valoihin. Ville Räsänen, jos pelaa tuolla tasolla kauden mitä nyt on vetänyt niin luulen, että ensi kaudella saattaa olla jo muualla tai sitten todella isossa roolissa täällä? Pelaa todella rohkeasti ja on isokokoinen. Ei jatkoajallakaan päätä kylmännyt. Lihasta, kun tulee lisää niin on todella kova tekijä.
+5 #20 Lptl 21.01.2017 08:03
Lainaus Eastside22:

Missä päädyn huutajat . en minä ja myötäeläjät voi enää vetää kovevempaa . Jos sulla on munat , tuu jeesaamaan ens pelissä !!!


Te vedätte loistavasti... lähinnä ne muut. On siellä välillä ollut enemmänkin. Nyt taitavat istua kulmabaarissa tuoppi suussa?
+5 #21 JTK 21.01.2017 08:28
Tänään Mehtimäellä on tarjolla B-nuorten alempaa SM-sarjaa, kun vieraaksi saapuu Ässät! Jokipojilla alku on ollut tahmeaa. Sarja on kova ja vastus on kova tänäänkin, mutta ei muuta kuin tulta päin.

Kopla pelaa tänään Louhelassa ulkona Pyryä vastaan. Mielenkiintoine n tapahtuma varmaan? Siellä on mukana taas Jokipoikienkin pelaajia. Kannustamaan vaan ja lämmikettä povariin!!
+8 #22 Repe 21.01.2017 11:42
Lainaus Eastside22:
Lainaus Lptl:
Mihin jäi ensimmäisen erän ilo?
Miksi on Puustisella apinoita selässä?
Missä ovat fanipäädyn huutajat?
Heljanko oli kyllä tänään liian hyvä.

Sarjakolmosena jatketaan joten ei tässä hätää... pudotuspelit tulossa.

Missä päädyn huutajat . en minä ja myötäeläjät voi enää vetää kovevempaa . Jos sulla on munat , tuu jeesaamaan ens pelissä !!!


Kai sinne päätyyn muutakin vaaditaan kuin ne "munat", kuullostaa muuten epäilyttävältä toiminnalta;)
+1 #23 JTK 21.01.2017 15:22
B-nuoret hävisi Ässille 3-6. Ässät hallitsi peliä selvästi. A-nuoret huilasi tänään, mutta huomenna vieraaksi saapuu Hermes.
+8 #24 HeHa 21.01.2017 15:45
"Kai sinne päätyyn muutakin vaaditaan kuin ne "munat", kuullostaa muuten epäilyttävältä toiminnalta;"

Kaikki kunnia päähuutajalle ja parille muullekin, mutta kyllähän tässä asiaa puhutaan. SPM täyttää kymmenen vuotta, ja on siinä ajassa ajautunut 40-60 -vuotiaiden partasutien vetämäksi faniryhmäksi. Jos verrataan aktiivifaniryhm iä toisilla paikkakunnilla, on siellä nuoria ja naisia mukana,joten mikä mättää täällä Joensuussa? Eikä meitä naisia ole tulossakaan jos vaatimuksena on munat vai mitä tuo ym. kommentti tarkoittaakin?
+1 #25 Lptl 21.01.2017 17:19
Lainaus HeHa:
"Kai sinne päätyyn muutakin vaaditaan kuin ne "munat", kuullostaa muuten epäilyttävältä toiminnalta;"

Kaikki kunnia päähuutajalle ja parille muullekin, mutta kyllähän tässä asiaa puhutaan. SPM täyttää kymmenen vuotta, ja on siinä ajassa ajautunut 40-60 -vuotiaiden partasutien vetämäksi faniryhmäksi. Jos verrataan aktiivifaniryhmiä toisilla paikkakunnilla, on siellä nuoria ja naisia mukana,joten mikä mättää täällä Joensuussa? Eikä meitä naisia ole tulossakaan jos vaatimuksena on munat vai mitä tuo ym. kommentti tarkoittaakin?


Toivottavasti kyse oli henkisestä kantista tulla päätyyn. Sitä kyllä toivoisi. Jännää miten se tottakai sitten glory (hole) huntereiden myötä esimerkiksi viime kauden pronssipelissä täyttyikin oikein esimerkillisest i.
+5 #26 JTK 21.01.2017 22:19
Kopla hävisi ulkoilmaottelun Pyrylle 6-11! Tulos taisi jäädä kuitenkin tapahtuman varjoon sillä se oli kuulema hyvin onnistunut. Yleisöä oli yli 700! Itse en ollut paikalla, mutta tutut ketkä olivat kehuivat tunnelmaa. Ensi vuonna Kopla kuulema järjestää vastaavan tapahtuman vielä isompana. Hienoa, että keksitään uusia juttuja!

Tänään Liigassa meidän -97 Jokipoikakasvat ti puolustaja Santeri Koponen teki eka maalinsa Liigassa!! Hänet nostettiin Saipan A:sta Liigaan paikkaamaan pakkipulaa ja nyt hän on pelannut jo monta peliä ja tänäänkin pelasi yli 20min. Tunnen Sanen Jokipoikien ajoilta ja hän on yksi kovimmin treenavista pelaajista mitä muistan.

Olkkonen ei ollut muuten tänään HPK:n kokoonpanossa?
+1 #27 Theme_84 22.01.2017 13:18
Joskus tulee tappioita, ei voi mitään. Hyvä kotiputki oli :)
+5 #28 JTK 22.01.2017 14:27
A-nuoret vääntää Hermestä vastaan klo. 16:15. Jokipojat johtaa sarjaa ja Hermes on viidentenä. Ratilainen on maalilla.
+2 #29 JTK 23.01.2017 07:37
A-nuoret voitti 8-1 Hermeksen. Jokipojat vei peliä ja jäähyjä oli paljon. Meillä 22min ja vierailla 68min. Hermekseltä lensi koutsikin pihalle. Meillä oli onnistujia laajalti. Ratilainen torjui 20 kertaa. Rumpuduo oli taas hyvä, joten kiitokset sinne!
+3 #30 tilkka 24.01.2017 10:01
Jaska Ojanperä Jokipoikiin täksi viikoksi!!
+3 #31 JTK 24.01.2017 11:32
Hyvinhän tuo Jaska on pisteitä nakuttanut pakintontilta Suomi-sarjassa S-Kiekossa.
+3 #32 selästä taklaaja 24.01.2017 12:26
Lainaus tilkka:
Jaska Ojanperä Jokipoikiin täksi viikoksi!!

"Raitin" pakki näkyy olevan. Mikä ettei, ei kun näyttöjä vaan alasarjan pelaajilta. Ja varmasti edullinen valinta Jokipojille..
+3 #33 selästä taklaaja 24.01.2017 13:12
Rissanen ja Räsänenkin ovat facebookin mukaan Jokipojissa koko kauden ja myös ensi kaudella..

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Kirjaudu

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi artikkeleitaHeilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.