Neljäs kotivoitto putkeen

Neljäs kotivoitto putkeen
 Kuva: Joona-Pekka Hirvonen
Neljäs kotivoitto putkeen
 Kuva: Joona-Pekka Hirvonen
Neljäs kotivoitto putkeen
 Kuva: Joona-Pekka Hirvonen
Neljäs kotivoitto putkeen
 Kuva: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–JYP-Akat. 3–1 (1–0, 1–1, 1–0)

Jokipoikien ja JYP-Akatemian välinen kamppailu tarjosi keskiviikkona vauhdikkaan ja rikkonaisen taiston. Jokipojat hallitsi ensimmäistä erää ja joukkue siirtyikin erässä johtoon Ville Halosen maalilla. Toisessa erässä vierailijat hallitsivat peliä ja tasoittivat ottelun. Jokipoikien Suomi-sarjan Kiekkokoplasta lainalla oleva Eppu Rissanen viimeisteli toisessa erässä ylivoimalla uransa ensimmäisen Mestis-maalin. Runsaasti kahden minuutin jäähyjä sisältäneen ottelun lopullisen sinetin löi tyhjään maaliin Tuomas Huhtanen. Jokipoikien maalilla Samuel Jukuri oli jälleen yksi voiton takuumiehistä torjuen 29 kutia. Voitto oli Jokipojille neljäs kotivoitto putkeen.

 

Otteluraportti

Jokipojat otti keskiviikkoiltana neljännen perättäisen kotivoittonsa, kun JYP-Akatemia kaatui Mehtimäellä lukemin 3–1 (1–0, 1–1, 1–0).

Ottelu oli samalla Jokipojille jo viides perättäinen pisteitä tuonut peli. Helpolla voitto ei silti tällä(kään) kertaa irronnut.

– Tiukkaa vääntöä ja taas kerran hyvää jääkiekkoa, Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen tuumasi.

Keskiviikon kamppailu oli joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Joensuussa. Jyväskylässä sen sijaan oli pelattu jo kahdesti, ja molemmilla kerroilla Jokipojat joutui kotimatkalle tyhjin käsin.

– Joukkue taisteli loistavasti. Meillä oli vaarallinen vastustaja, mutta pystyttiin kääntämään peli voitoksi.

– Kaksi ottelua ollaan hävitty JYP-Akatemialle, ja tänään joukkue veti suurella sydämellä. (Samuel) Jukuri oli loistava maalissa, ”Turbo” kiitteli 29 torjuntaa ottanutta maalivahtia.

Jokipojat sai otteluun vahvan alun. Ville Halonen laukoi b-pisteiden välistä isännät johtoon vajaan viiden minuutin pelin jälkeen. Syöttöpisteen osumaan saivat Joonas Larinmaa (0+2) ja Lauri Huhdanpää.

– Jokipojat tuli vaarallisesti alkuun, ja me pyrimme pääsemään alkurynnistykseen vahvasti kiinni. Mun mielestä onnistuttiin siinä ihan laadukkaasti, JYP-Akatemian käskyttäjä Jukka Ahvenjärvi mietti.

– Harmittaa vaan tietysti se vahvuus, millä Jokipojat teki ensimmäisen maalinsa. Se oli tyypillinen heidän maalinsa. Meidän piti olla valmiina siihen, mutta sillä hetkellä emme olleet.

Kotijoukkue oli ottelussa joka tapauksessa ensimmäiset 15 minuuttia selvästi hallitsevampi osapuoli, ja hyviä paikkoja olisi ollut pariin lisämaaliinkin.

Ärjypaitojen rynnistys katkesi kuitenkin aikaan 15.06. Päätypleksin kiinnikkeet hajosivat, ja hetken miettimisen jälkeen tuomaristo komensi joukkueet koppeihin ennenaikaiselle erätauolle.

Katkon jälkeen pelattu avauserän loppu ja heti perään käynnistynyt toinen 20-minuuttinen olivat vuorostaan JYP:n kakkosjoukkueen heiniä.

– Pleksin hajoaminen tuli meille pahaan vaiheeseen. Oltiin sitä ennen niskan päällä, mutta tauon jälkeen emme olleet ihan hereillä, valmentaja Aaltonenkin myönsi.

Jyväskyläläiskollega Ahvenjärvi vuorostaan kertoi joukkueen keränneen onnistuneesti latinkia ennenaikaisella tauolla.

– Ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin käydä samat asiat läpi kuin ennen peliä. Päästiin hyvin peliin kiinni.
 
– Tämä oli meiltä kovaa kamppailupelaamista, haluttiin irrottaa vastustaja kiekosta hyvin vahvasti tänään, Ahvenjärvi totesi.

JYP-Akatemia sai pelitapahtumiin nähden täysin ansaitun tasoitusmaalinsa toisen erän puolivälissä. Ylivoima pyöri vahvasti, ja Anton Stråka iski kiekon maalin edestä ohi Samuel Jukurin.

Erän alussa vuorostaan Jokipojat oli saanut jauhaa ylivoimalla, mutta tuloksetta. JYP-Akatemia otti tilanteessa perään nopeasti toisen jäähyn, ja Jokipojat pelasi siirretyn rangaistuksen aikana noin minuutin kuudella neljää vastaan. Tarkoituksellinen katko ja pitkä 5–3-ylivoimapeli olisi ehkä ollut jälkiviisaana parempi valinta.

Mutta onnistui Jokipojat silti vielä toisessa erässä ylivoimalla: Suomi-sarjan Kiekkokoplasta tämän viikon kotiotteluihin lainalle tullut puolustaja Eppu Rissanen laukoi ajassa 32.10 siniviivan tuntumasta isännät 2–1-johtoon.

Osuma oli Jokipojissa viime kaudella pudotuspelit mukaan lukien 12 ottelua pelanneelle Rissaselle Mestis-uran ensimmäinen. Kiekko talteen ja nimi lehteen!

Jos ottelun toinen erä olikin JYP-Akatemian, niin kolmannessa Jokipojat palasi takaisin kuskin paikalle.

Ottelu säilyi silti äärimmäisen tiukkana päätösminuutille saakka.

Loppuhetkillä JYP-Akatemia vaihtoi maalivahtinsa Markus Ruusun (26 torjuntaa) kuudenteen kenttäpelaajaan. Tuomas Huhtanen karkasi läpiajoon ja varmisti Jokipojille ajassa 59.32 ansaitun mutta niukan voiton.

– Vastustaja oli kova ja ansaitsi oikeasti kolme pistettä tänään. Onnittelut Jokipojille, JYP-Akatemian Jukka Ahvenjärvi sanoi rehdisti.

– Olen ylpeä joukkueestani. Varmasti jätettiin jäälle kaikki, mitä joukkueesta löytyi.

Jokipoikien Ari Aaltonen oli tyytyväinen voitosta, mutta pelistä tuli myös jobinpostia. Ennakkoluulottomia otteita esittänyt vasta 18-vuotias puolustaja Ville Räsänen loukkaantui toisessa erässä päähän kohdistuneen taklauksen seurauksena.

– Otteluvalvoja vielä kehtaa sanoa, ettei osunut päähän, vaikka pelaaja on aivotärähdyksen vuoksi poissa, ”Turbo” ihmetteli.

Jokipojille on viime aikoina sattunut vastaavia tapauksia enemmän kuin tarpeeksi.

– Kyllä tää nyt on ihmeellistä, ettei tälle asialle tehdä mitään. (Samuel) Jukuri oli melkein kuukauden pois, (Nico) Friman on edelleen poissa, (Jere) Niemelä pääsi kahdella viikolla, ja Villestä (Räsänen) ei vielä tiedetä, Aaltonen luetteli.

– Pelaajien täytyy pikkuhiljaa alkaa kunnioittamaan vastustajia, niin meidän joukkueen pelaajien kuin kaikkien muidenkin.

Jokipojat (60 pistettä) nousi voitollaan Mestiksen tasaisessa keskikastissa kolmannelle sijalle. Illan vastustaja JYP-Akatemia (52 p) on nyt seitsemäntenä mutta vain kahdeksan pistettä vähemmän keränneenä, mikä kertoo sarjan tasaisuudesta.

Ärjypaitojen viikon toinen kotipeli on ohjelmassa heti perjantaina. Silloin Mehtimäelle luistelee vastustajaksi sarjassa yhdeksäntenä eli ensimmäisenä joukkueena pudotuspeliviivan alapuolella majaileva Lempäälän Kisa (50 p). Erittäin tärkeä ottelu siis sekin.

 

Maalit ja syöttäjät

04.38 Ville Halonen (Lauri Huhdanpää, Joonas Larinmaa) 1–0
30.33 Anton Stråka (Riku Pitkänen, Arttu Likola) 1–1 yv.
32.10 Eppu Rissanen (Larinmaa, Santeri Arousva) 2–1 yv.
59.32 Tuomas Huhtanen (Samu Pitkänen, Juuso Akkanen) 3–1 tm.

Maalivahtien torjunnat

Samuel Jukuri, Jokipojat 11+9+9=29
Markus Ruusu, JYP-Akatemia 12+6+8=26 (poissa 58.54-59.12, 59.27-59.32)

Rangaistukset

Jokipojat 6x2 min = 12 min
JYP-Akatemia 9x2 min = 18 min

Yleisöä: 1 109

 

Jokipoikien kokoonpano

23 Tuomas Huhtanen – 44 Samu Pitkänen – 71 Kasimir Puruskainen
92 Lauri Huhdanpää – 11 Ville Halonen – 91 Joonas Larinmaa
12 Oula Uski – 88 Oskari Lehtinen – 14 Heikki Puustinen
90 Ville Silvast – 41 Joona Manninen – 61 Lauri Hukkanen
50 Teemu Holttinen

20 Santeri Arousva – 3 Antti Helanto
4 Juuso Akkanen – 21 Ville Räsänen
47 Matti Koistinen – 42 Eppu Rissanen

31 Samuel Jukuri
(35 Juho Ratilainen)

 

Heilin tähdet

*** Samuel Jukuri

Jokipojat saa jälleen kiittää Jukuria pisteistä. Nuorelta maalivahdilta taas kerran vakuuttavaa toimintaa. 29 torjuntaan sisältyi muutama todella hieno torjunta.

** Matti Koistinen

Viidellä puolustajalla suuren osan ottelusta pelanneen Jokipoikien takalinjoilla toimi jälleen isäntänä Matti Koistinen. Kellotti kenttäpelaajista eniten peliaikaa ja jakoi jälleen kovia niittejä voittaen myös ison tukun kaksinkamppailuja.

Eppu Rissanen

Vaikka Rissasen kausi on sujunut toistaiseksi Suomi-sarjassa, näytti miehen peli siltä, että Mestistä olisi pelattu pidemmänkin aikaa. Kruunasi illan tarkalla osumalla, joka oli samalla miehen ensimmäinen Mestis-maali! Toinenkaan ylivoimamaali ei ollut kaukana, sillä veto osui tolppaan.

 

Otteluennakko

Vähitellen peliään heikomman jakson jälkeen paremmaksi saanut Jokipojat lähtee hakemaan pisteputkelleen jatkoa vierailulle tulevan JYP-Akatemian kustannuksella. Jokipojat on saanut pisteitä neljästä edellisestä kamppailustaan, ja joukkueen peli- ja taisteluilmeessä on havaittavissa samoja elementtejä kuin alkukauden hyvinä hetkinä. Jokipoikien kokoonpano kokee väkisinkin pienoisia muutoksia, sillä hyvän kauden pelannut puolustaja Joel Olkkonen siirtyy Liigaan sopimusseuransa Hämeenlinnan Pallokerhon riveihin kahden viikon ajaksi. Pakkivajetta paikkaamaan joukkueeseen tulee Suomi-sarjan Kiekkokoplasta Eppu Rissanen. Jokipoikien kokoonpanosta on varmuudella sivussa kovan taklauksen jälkiseuraamuksista kärsivä hyökkääjä Nico Friman. Maalilla jatkaa Samuel Jukuri.

Jokipoikien edellinen ottelu oli viime lauantaina kotiluolassa Espoo Unitedia vastaan. Kaksi erää Jokipojat tuskaili omien maalipaikkojen tuhlailun kanssa.

Lopulta kaksi pistettä jäi Joensuuhun voittolaukauksien jälkeen loppulukemin 3–2.

– Joukkue pelasi Espoota vastaan todella hyvin. Kyllähän se oikeusmurha olisi ollut, jos oltaisiin peli hävitty. Kyllä me parempi joukkue olimme. Pelasimme todella hyvää jääkiekkoa. Kolmas erä Espoota vastaan oli meidän viikon paras kolmas erä. Se oli hieno juttu, Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen kertaa.

– Espoo on hyvä joukkue. Jos annat tuollaiselle joukkueelle siimaa tai löysää, niin he rankaisevat välittömästi. Joukkueestamme näki, että he halusivat voittaa pelin. Tulimme viimeiseen erään aivan loistavalla asenteella. Jatkoajalla olisimme voineet jo ratkaista pelin.

– Molempien joukkueiden maalivahdit olivat pelissä hyviä. Loistava peli meiltä, en voi moittia. Siihen olen tyytyväinen, että saimme kolmen ottelun viikosta kuusi pistettä.

– Heinolasta ei saatu kuin piste. Olimme siellä vähän jyrän alla, ja alivoimamaalilla kuitenki pystyttiin nousemaan tasoihin. Joukkueena olemme menossa oikeaan suuntaan, Aaltonen uskoo.

JYP-Akatemia ja Jokipojat ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa, ja molemmat kohtaamiset ovat olleet Jyväskylässä.

Molemmissa peleissä täydet pistepotit ovat jääneet Jyväskylään. Keskiviikon kamppailu on siis joukkueille kauden ensimmäinen kohtaaminen Mehtimäellä.

– Akatemian pelissä on todella hyvää heidän laadukas pelin kääntäminen. He pyrkivät ja pystyvät kääntämään peliä äärimmäisen nopeasti.

– He tulevat tiiviinä viisikkona, ja puolustajat tukevat hyökkäyksiä hyvin. Me emme voi viivoissa menettää kiekkoja, Aaltonen analysoi.

Jokipojat tiedotti tiistaina, että HPK:n sopimuspelaajiin kuuluva puolustaja Joel Olkkonen siirtyy emoseuransa riveihin seuraavan kahden viikon ajaksi. Paikkaajaksi viikon ajaksi tulee Suomi-sarjan Kiekkokoplasta Eppu Rissanen.

– Eppu on hyvä iso puolustaja. Hän on tarpeeksi kova Mestikseen. Nyt on mielenkiintoista nähdä, kun hän on pelannut koko kauden Suomi-sarjaa, että minkälainen tilannenopeus hänellä on.

Aaltosen mielestä kolmena edellisenä kautena pahoista loukkaantumisista kärsinyt puolustaja voisi pelata jopa Liigaa, elleivät aiemmat kaudet olisi olleet niin rikkonaisia.

– Eppuhan on todella lahjakas. Epullahan on ollut todella huono tuuri loukkaantumisten kanssa. Jos hänellä ei olisi ollut loukkaantumisia, niin todennäköisesti hän pelaisi tänä päivänä Liigaa. Halutaan antaa Epulle mahdollisuus kun tulee tälläinen sauma. Tämä tulee äärimmäisen hyvään paikkaan niin Epulle kuin meillekin.

– Minä olen luottavainen Epun suhteen. Tiedämme minkälainen pelaaja hän on. Epulle annetaan vastuuta keskiviikkona. Hän pääsee ylivoimaakin pelaamaan. Toivottavasti mies pystyy vastaamaan huutoon. Olen luottavainen, että saadaan hänestä apuja, Aaltonen uskoo.

TuToa vastaan kovan taklauksen vastaanottanut Nico Friman on varmuudella poissa Jokipoikien kokoonpanosta. Friman pystyi pelaamaan viime viikonloppuna kahdessa ottelussa, mutta oireet ovat jälleen palanneet.

Päähän kohdistuneet taklaukset ovat tänäkin kautena puhuttaneet niin Mestiksessä kuin Liigassa.

– TuToa vastaan on ollut kolme päähän kohdistunutta taklausta. Niistä tulee vain yhden ottelun pelikielto. Meillä on pelaajia poissa päähän kohdistuneiden taklausten takia. Tämä on semmoinen asia, että on tämä ihme. Että mikä tämä pelaajien kunnioituksen puute on toisia pelaajia kohtaan päähän kohdistuneista taklauksista, "Turbo" puhisee.

– Kaikkein naurettavinta on, että kahdestä päähän kohdistuneesta taklauksesta TuTo ei ole saanut mitään sanktiota. Ihan löpinää nämä herrojen toiminnat näistä päähän kohdistuneista taklauksista. Kyllä pelaajien keskinäistä kunnioitusta pitäisi nostaa. Jos taklaat päähän, niin taklattavan pelaajan ura voi olla nopeasti ohi.

Ottelu JYP-Akatemiaa vastaan alkaa Mehtimäellä kello 18.30

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–JYP-Akatemia
2015: 4–0
2015: 3–4
2014: 2–3 ja
2013: 4–3 ja.
2012: 3–4 vl.
2012: 2–1
2012: 3–6
2011: 4–1
2011: 6–3
2011: 3–2
2010: 2–3 ja.
2010: 6–3 (playoffs)
2010: 4–3 (playoffs)
2010: 2–3 vl.
2009: 4–9
2009: 6–1
2008: 5–1

Saldo: 10–0–7 (maalit 63–48)

JYP-Akatemia–Jokipojat
2016: 4–2
2016: 5–4
2016: 4–6
2015: 1–2
2014: 3–0
2013: 0–2
2013: 3–4 ja.
2013: 3–6
2012: 4–2
2012: 1–3
2011: 4–2
2010: 5–3
2010: 3–4 ja.
2010: 2–3 (playoffs)
2010: 0–5
2009: 4–0
2008: 3–1
2008: 4–2

Saldo: 9–0–9 (maalit 53–51)

Kommentit   

+5 #1 Eastside22 17.01.2017 21:40
On se ihmehomma , et kaikki ei tajua Olkkosen olevan hpk:n omaisuutta ja vain lainalla meillä . Se siitä , huomenna jatketaan siitä mihin jäätiin , mutta hereillä jo heti alussa !!!
+5 #2 Peks1 17.01.2017 21:46
Eihän sitä tiedä, vaikka Rissanen löisi itsensä läpi ja hänestä tulisi päätoiminen Mestis-pelaaja.
+4 #3 Ärjysydän 18.01.2017 11:12
Mielenkiintoist a nähdä onko Olkkonen jo tänään kokoonpanossa sarjakärkeä vastaan. Pidetään hänelle peukkuja. Mutta ennenkaikkea tsemiä Jokipojille tämän illan matsiin! Otetaan kolme pinnaa kotikentällä! :)
Ja heti joutui tätä muokkaamaan, on näköjään Olkkonen kokoonpanossa tänään Tapparaa vastaan (hpk.fi)
+5 #4 JTK 18.01.2017 11:59
HPK:n tarkoitus onkin peluuttaa Olkkosta ja katsoa samalla missä äijä menee. Ei ne sinne muuten turhaan häntä kutsuisi? Hyvä näin ja toivotaan, että Joel onnistuu

Hyvin Turbo lupaa heti vastuuta Rissaselle. Muutenkin hän antaa mukavasti äijille esimerkkinä Räsäselle näytönpaikkoja. Se on sitten aina itsestä kiinni miten näyttö menee. Saa nähdä milloin ja kuka on seuraava meidän A-nuorista, joka pääsee kokeilemaan Mestistä?

Eiköhän Jokipojat hoida homman kotia. Ei ole JYP-Akatemialla ihan putkeen mennyt viime peleissä ja toivotaan ettei tänäänkään.
+4 #5 JTK 18.01.2017 13:09
Olkkonen on näköjään HPK:n kakkosessa Mannisen parina. Paukku on puolestaan Sportin kakkosessa. Vehviläinen on Sportin maalilla. Saa nähdä rupeaako kiekko tarttumaan kiinni seuravaihdon myötä.
+4 #6 selästä taklaaja 18.01.2017 13:50
Lainaus JTK:
Olkkonen on näköjään HPK:n kakkosessa Mannisen parina. Paukku on puolestaan Sportin kakkosessa. Vehviläinen on Sportin maalilla. Saa nähdä rupeaako kiekko tarttumaan kiinni seuravaihdon myötä.

Noiden tietojen perusteella kumpikin saavat hyvin näytön paikkoja..
+4 #7 JTK 18.01.2017 14:13
Jep näin on ja Jessen ei sinänsä tarvitse näyttöjä antaa, kun on vakiinnuttanut pelipaikan joukkueessa. Toki hyvin pitää vetää illasta toiseen, että homma pysyy ennallaan. Mitä hänen pelejään olen katsonut niin hyvin pärjää Liigassa.
+2 #8 rokkipoika 18.01.2017 21:14
Painavaa sanaa tuli kyllä Turbolta päähän kohdistuviin taklauksiin liittyen. Tänään jätti Räsänen pelit kesken loukkaantumisen vuoksi.
+2 #9 Niw4Tajopikoj 18.01.2017 21:23
Oli kyllä erittäin kyseenalaista tuomaritoiminta a tänään.
Mutta hieno voitto tuli, ei siinä mitään.
+4 #10 JTK 18.01.2017 21:23
Viihdyttävä peli kaikkiaan. Hyvin pelasivat kummatkin joukkueet ja pisteet jäivät ansaitusti tänne. Molemmat veskarit olivat hyviä. Myllyniemen pikavisiitti taisi tuoda Jukurille vain lisäboostia entisestään. :)

Rissasen sisääntulo joukkueeseen oli todella hyvä. Eppu pelaa hyvin YV:llä viivaa ja saa vedot hyvin maalille asti. Hieno maali! Aamulla olin juttusilla Koplan suuntaan niin sieltä jo hyvin ennakoitiin tämä. Hienoa muuten nähdä, että Kopla ja Jokipojat tekevät sujuvasti yhteistyötä. Hyvä!

Toivottavasti Räsäsen Ville ei loukkaantunut pahasti. Päähän kohdistuvat taklaukset pitää saada pois, kuten Turbo sanoi pelin jälkeen

Liigassa Jesse kirjautti yhden syötön, kun Sport kaatoi yllättäen HIFKin. Olkkonen pelasi reilut 13min, kun Tappara rökitti HPK:n 4-0. Olkkonen selvisi puhtain paperein ja ampui pari laukausta.
+2 #11 Repe 18.01.2017 21:41
Aika ailahtelevaa tuntuu tuomaritoiminta olevan Mestiksessä jo pelkästään täällä luetun perustella. Esim jossain aiemmassa pelissä kommentti, "näin mutta toinen tuomari näki lähempää", vaikka tuossa tilanteessa Jokipojille ei tullut jäähyä.
+3 #12 Peks1 18.01.2017 21:46
Hyvin kyllä jo monessa pelissä on Jokipoikien pakka pysynyt kasassa kolmansissa erissä.
+3 #13 Ärjysydän 19.01.2017 09:49
Hieno voitto pojilta eilen! Ja Epulta mahtava sisääntulo joukkueeseen! :) Toivottavasti Räsäsen Ville kunnossa, muuten alkaa taas pakkipula olla huutava.
+2 #14 selästä taklaaja 19.01.2017 12:24
Joo, kyllä nyt oli sellainen varsin kurinalainen suoritus koko joukkueelta ainakin puolustuspelin osalta. Jos omiin menee kaksi tai vähemmän niin yleensä voitto tulee.
Vakavampi keskustelun aihe on nämä loukkaantumiset .Ja ennen kaikkea nämä päävammat. Montakohan aivotärähdystä tai päähän kohdistunutta taklausta on kirjattu jo tälläkin kaudella maamme sarjoissa? Tottahan jokainen pelaaja tietää riskin kun tähän touhuun lähtee, mutta jos näitä aivovammoja tulisi samaan tahtiin vaikkapa autourheilussa niin laji varmaan kiellettäisiin Suomessa.
+2 #15 komposiitti 2 19.01.2017 14:00
Eppu ylös mestiskiekon pariin ja Muranen vaihdossa koplaan. Epulta onnistuu se kovempikin puolustus pelaaminen.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Kirjaudu

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi artikkeleitaHeilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.