Jesse Paukku loppukaudeksi Vaasaan

Jesse Paukku loppukaudeksi Vaasaan
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipoikien paras pistemies Jesse Paukku siirtyy loppukaudeksi Vaasan Sportin SM-liigajoukkueen riveihin. Paukku käväisi jo joulukuun alussa pelaamassa yhden liigaottelun iskien HPK:lle tehot 2+0 – juuri Vaasassa ja Sportia vastaan. Paukun ja Sportin välinen sopimus kattaa myös kaksi seuraavaa kautta.

 

Jesse Paukku, 22, on pelannut kuluvalla kaudella Jokipojissa 28 Mestis-ottelua tehoin 11+15. Koko sarjan pistepörssissä Jokipoikien oma kasvatti on yhdeksäntenä.

– Olen päässyt seuraamaan Jessen uran kehitystä ensin pelaajana ja nyt hiukan toisesta roolista. On ollut hienoa katsoa hänen eteenpäin menoaan, mutta samalla on tietysti harmi, että meille tärkeä pelaaja lähtee pois kesken kauden, Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen toteaa seuran nettisivuilla.

– Jesse on varmasti valmis vastaamaan kasvaviin haasteisiin, ja toivotamme hänelle seuran puolesta onnea tulevaan.

Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä odottaa joukkueen uudelta laitahyökkääjältä paljon.

– Paukku on ollut yksi Mestiksen parhaimpia pelaajia ja teki liigadebyyttinsä meitä vastaan. Uskomme hänen auttavan meitä jo tällä kaudella, ja pitkällä tähtäimellä hänellä on loistava mahdollisuus kehittyä hyväksi liigapelaajaksi täällä, hän sanoo seuran verkkosivuilla.

Kiteeläislähtöisen Tomek Valtosen luotsaama Sport on SM-liigassa tällä hetkellä sijalla 11, täpärästi maalieron turvin niin sanotun säälipleijariviivan alapuolella.

Kommentit   

+6 #1 Repe 29.12.2016 15:36
Kriisijoukkuees ta toiseen,tsemppi ä Jesse!
+4 #2 jones 29.12.2016 15:44
Jokipojat perseilee pelaajapoliitikalla.

On kestämätöntä, että joukkue elää tällä tavalla kesken kauden ja tärkeimmät pelaajat sitten poistuu kriisin keskellä, kun sopimukset tehty miten tehty.

Pelaajat pelaa itselleen, ei Jokipojille.

Vituttaa tämä seuraaminen jos rehellisiä ollaan. Katsojat katoaa, mielenkiintoisi mmat pelaajat katoaa ja joukkue kyntää + seurajohto ei kerro mistään mitään.
+3 #3 HeHa 29.12.2016 15:47
Onnea ja menestystä Jesselle.Toivot tavasti liiga
kääntää uran nousuun, ettei kaveri pelaa farmi-Hermekses sä. Toivottavasti Jessestä saadaan hilloa paikkaamaan orastavaa taloudellista tappiota. Kuluissa säästetään ainakin; toisaalta kenelle mestiksessä maksetaan ja mitä?
+2 #4 jones 29.12.2016 15:51
Lainaus HeHa:
Jessestä saadaan hilloa paikkaamaan orastavaa taloudellista tappiota.


Millä perusteella Jokipojat saa rahaa siirrosta? Jokaisella rosterissa on liigapykälä ja ulkomaanpykälä sopimuksessa.
+2 #5 Turjake 29.12.2016 16:21
Lainaus jones:
Lainaus HeHa:
Jessestä saadaan hilloa paikkaamaan orastavaa taloudellista tappiota.


Millä perusteella Jokipojat saa rahaa siirrosta? Jokaisella rosterissa on liigapykälä ja ulkomaanpykälä sopimuksessa.


Ei välttämättä saa, mutta säästää pelaajan kulut. On kyllä aika kovan luokan menetys Jokipojille. Muistan aika karvaasti kun muutama kausi sitten huomasin siirtorajalla puolen yön aikaan, että hyvässä vireessä ollut SaPKon menetti Hirvosen Tepsiin. Samoin lähti Roine Pelsuihin pari kautta sitten. Saa nähdä lähteekö tänäkin vuonna joku tai joitain. Tämä on meille kannattajille se kasvattisarjan haitta, mutta hienoa että pelaajat pääsevät eteen päin. Ne tuota peliä kuitenkin pelaa ja me katsotaan. Onnea Paukulle Spåraan.
+1 #6 jones 29.12.2016 18:50
Lainaus Turjake:

Ei välttämättä saa, mutta säästää pelaajan kulut.


Tämä totta, varsinkin kun voidaan olettaa että "ketään sopivaa" tilalle ei hankita. Tai jos paikkaajaa etsitään, niin olisihan tuossa tiedotteessa voitu asiasta mainita, että säilyisi edes joku usko touhuun. Mutta ei.

Tiedottaminen ja kommunikointi ulospäin on kyllä paskaa.

Vaikea präntätä noihin tiedotteisiin kyseisessäkin tapauksessa "Jokipojat alkavat kartoittaa korvaajaa" tai "Fyrkat loppu, näillä mennään."

Kerrotaan vain että paraspelaaja lähtee ja jätetään fanit taas äimistelemään jatkoa.
+2 #7 tilkka 29.12.2016 18:58
Nyt se alkaa jokipoikien tyhjennys!
#8 JTK 29.12.2016 19:39
Ei se ole mikään tyhjennys, jos Jesse siirtyy urallaan etiäpäin. Oli lähellä jo aikaisemminkin, kun kävi näytillä Jukureissa ja HPK:ssa. Joitain muitakin seuroja oli hänen perässään, mutta nyt asiat natsas Sportin kanssa.

Tottakai sopimus tehdään niin, että pelaaja voi siirtyä halutessaan sarjoissa ylöspäin tai mahdollisesti ulkomaille. Se on yleinen käytäntö. Hienoa Jesse ja onnea matkaan!! Pitää varmaan ostaa Jesse heti Liigapörssin joukkueeseen!

Katotaan nyt miten seura reakoi Jessen lähtöön ja otetaanko pelaaja jostain muualta tilalle vai mennäänkö omilla. Eikös yksi pakkikin ole hakusessa?
+1 #9 mihailov 29.12.2016 20:18
Peukut Jesselle..menes tystä ja tsemiä tuleviin liigapeleihin.

Pikkujellonien pääkoutsille vois sensijaan antaa pikalitteran kotiin manseen mamman viereen.. Väyrysen Teemua ei päästä irti, 13 hyökkääjänä pelistä peliin, haloo,haloo. Teme ainakin pistäis itsensä täysillä lilkoon, kahdensuunnan erinomainen pelaaja, jota jokainen joukkue tarvitsee menesrtyäkseen. Röyhkeyttä ja kunnon työmoraalia, sitä pikkujellomnilt a vaaditaan,toivo taan että tänään homma natsaa
+1 #10 endofseason 29.12.2016 23:35
Väärä seura. Tomek nylkee pojan elävältä, kun asenne ei muutaman epäonnistumisen jälkeen riitä ja siihen tyssää liigaura. Eurooppaan kiertää alasarjoja on minun tyly arvio.
#11 Turre 30.12.2016 11:09
Kilpailu pelipaikasta ja minuuteista on kova...kestääkö pää vai alkaako jäähyily ja mailan hakkaaminen plekseihin. On kyllä miehistyny viime vuodesta, mutta riittääkö? Siellä on nyt Paukun tasoisia pelimanneja joulkkkueelline n...tsemppiä ja ripaus onneakin Jesse!!!

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Kirjaudu

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi artikkeleitaHeilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  17.01. Jokipojat–SaPKo 3–1

  Mika Koivisto

  Eipä Koiviston taistelua ja päättäväisyyttä voi kuin ihastella illasta toiseen. Jaksoi jälleen raataa vaihdosta toiseen, blokata kuteja hirveän määrän ja taklata aina kun siihen tuli tilaisuus. Pari hyvin koivistomaista maalia SaPKoa vastaan lisäsi hyökkääjän kauden maalisaldon yhdeksään maaliin.

  Joel Olkkonen

  Vaikka Olkkoselle ei pisteitä SaPKoa vastaan merkattu, oli hän ehdottomasti Jokipoikien paras puolustaja molemmissa päissä kenttää. Toi jälleen kerran oman hyvän liikkeensä ansiosta kiekon useasti hyökkäysalueelle. Nautti myös valmennuksen luottamusta kellottaen eniten peliaikaa.

   

  Joonas Harald

  Timo Niemen loukkaannuttua edellisessä ottelussa oli Harald selkeä valinta maalinsuulle, eikä mies jättänyt vastaamatta huutoon. Vaikka kiekko välillä vähän poltteli, tuli sen vastapainoksi muutama erittäin komea torjunta. Torjunta-prosentiksi jäi 94,74 %.

   Kokonaistilanne:

  12 tähteä: Oskari Lehtinen
  9 tähteä: Lassi Raitanen
  8 tähteä: Timo Niemi, 
  Joonas Larinmaa, Mika Koivisto, Joel Olkkonen
  7 tähteä: 
  Tuukka Rajamäki
  6 tähteä: Oula Uski

  5 tähteä:
  Timo Hiltunen ja Joonas Harald
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti, Roni Viirlas
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen, Samu Pitkänen, Ville Halonen
  2 tähteä: Eppu Rissanen, Akseli Rouhiainen, Miro Väänänen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.