Vaikeudet kotikaukalossa jatkuvat

Vaikeudet kotikaukalossa jatkuvat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Vaikeudet kotikaukalossa jatkuvat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Vaikeudet kotikaukalossa jatkuvat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Vaikeudet kotikaukalossa jatkuvat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–Hokki 2–3 ja. (0–0, 1–0, 1–2)

Jokipojat kärsi perjantai-iltana jo kolmannen perättäisen kotitappionsa, kun Kajaanin Hokki haki Mehtimäeltä kaksi pistettä jatkoaikavoitollaan. Vierasvoitto oli odotuksia huomattavasti heikomman alkukauden pelanneelle Hokille vasta kolmas. Jokipojat johti tasaista ottelua pitkään Joel Olkkosen maalilla, mutta Hokki vääntäytyi päätöserässä johtoon. Juuso Akkanen pelasti isännät komealla viivakudillaan jatkoajalle, jossa ratkaisijaksi nousi kajaanilaisten illan tehomies Joni Piipponen (2+1). Jokipoikien maalilla Samuel Jukuri torjui 22 kertaa.

 

Otteluraportti

Jokipoikien ja Hokin väliset tasaiset väännöt jatkuivat myös perjantaina Mehtimäellä.

Ennen jatkoajalla nähtyä voittomaalia edelsi tilanne, jossa Hokki-peluri antoi poikittaista mailaa Jokipoikien Matti Koistisen selkään. Tämä kuumensi niin Jokipoikien joukkueen kuin myös Mehtimäen jäähallin.

– Täällä ei uskalla sanoa mitään sen enempää, kun tulee sanktioita. Mutta jokainen voi katsoa, niin näkee mitä se touhu on, Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen puhisi viitaten tuomareiden ratkaisuihin.

Myös Hokin päävalmentaja Jari Laukkasella oli sanansa sanottavaan tuomareiden toiminnasta.

– Oli kyllä erikoisia tuomioita. Niitä jos tulee, niin niiden kanssa pitää vaan elää.

Hokki-leiri kävi erityisen kuumana Roni Viirlaksen kolmannessa erässä saamasta pelirangaistuksesta.

Viirlas taklasi Hokin siniviivalla juuri kiekon lapaansa saanutta Ville Silvastia. Pelaajien liki 20 senttimetrin pituusero varmasti vaikutti siihen, että taklaus näytti osuvan Silvastia päähän.

Silvast ei tilanteessa näyttänyt pahemmin loukkaantuvan, sillä hän palasi vielä kolmannessa erässä peliin.

– Maalin pelihän se taas oli kuten meillä tuppaa Jokipoikien kanssa olemaan. Todella ylpeä olen joukkueesta. Erittäin kova joukkue pystyttiin tänään voittamaan, Laukkanen kiitteli.

Ensimmäisestä erästä ei paljoa kerrottavaa jälkipolville jäänyt. Tasaisissa merkeissä kuluneen erän aikana molemmat joukkueet pääsivät kertaalleen ylivoimalle, mutta molempien ylivoimat olivat heikkoja.

Molemmat joukkueet puolustivat tiiviisti viisikkona, eikä hyökkäävällä joukkueella ollut parhaalle sektorille kiekon kanssa asiaa montaakaan kertaa.

Hokki oli ensimmäisen erän aikana ahnaasti karvaamassa. Monesti Jokipoikien saadessa kiekon omalla puolustusalueella joukkue jäi vielä pyörimään kiekon kanssa omaan päähän, ja monesti Hokki karvasi sen takaisin itselleen.

Molemmille joukkueille tarjoutui erän aikana pari laadukasta maalipaikkaa, mutta niin Jokipoikien Samuel Jukuri kuin Hokin Tuukka Smura olivat hyvällä pelipäällä.

Toisen erän alussa näytti jälleen siltä, että Jokipoikien kohtaloksi koituu heikko toisen erän pelaminen. Jo heti ensimmäisen minuutin sisään Hokki sai aikaiseksi kaksi laadukasta maalipaikkaa.

Hokki hallitsi erän alkua mielin määrin, ja Jokipojilla oli suuria vaikeuksia päästä paineen alta pois. Tolppaa lähemmäksi Hokki ei kiekkoa kuitenkaan hyvistä paikoista huolimatta saanut.

Erän edetessä Jokipojat pääsi kiekon kanssa pois omalta kenttäpuoliskoltaan, ja tekaisi ottelun ensimmäisen maalin. Hyökkäysalueella kiekko pomppi siniviivalla päivystäneelle Joel Olkkoselle, jonka vihainen lyöntilaukaus upposi ohi Smuran.

Jokipojat sai maalistaan virtaa, ja joukkueen peli lähtikin rullaamaan alkuerää huomattavasti paremmin. Nyt puolestaan Hokki oli hätää kärsimässä Jokipoikien hyvien pitkien hyökkäyspään pyöritysten takia.

Erän lopussa Jokipoikien pyörittäessä peliä Hokki joutui ottamaan jäähyjä. Jokipojille tarjottiin jopa kahden miehen ylivoimaa, mutta hyvistä paikoista huolimatta kiekko ei toisessa erässä enää uponnut ohi Smuran.

Smura joutui toisen erän aikana venymään kiekon tielle peräti 19 kertaa.

Hokki aloitti kolmannen erän pirteästi. Se tasoittikin ottelun rintamahyökkäyksen päätteeksi. Hokki jatkoi hyviä hyökkäyspään otteitaan ja se pääsikin ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon Pasi Kouvalaisen maalin myötä.

Jokipojat pääsi Viirlaksen pelirangaistuksen myötä viiden minuutin ylivoimalle, mutta Jokipoikien ylivoima ei ottanut Hokkia vastaan toimiakseen. Iso osa Jokipoikien laukauksista menivät ohi Smuran vartioiman maalin. 

– Ylivoimaa pitää pikkasen vielä treenata, Aaltonen myönsi.

Jokipojat haki ottelun lopussa tasoitusta raivoisasti. Ränniin heitetyn kiekon siniviivalla pysäytti Juuso Akkanen, joka laukoi ottelun tasoituksen vajaa kolmen minuuttia ennen päätössummeria.

– Kyllä meidän joukkue tänään taisteli. Joukkue esitti taas kypsyyttä, tultiin takaa-ajoasemasta 2–2:een. Loppu onkin historiaa, Aaltonen lausui.

Vielä kolmannen erän lopussa molemmille joukkueille siunaantui pari laadukasta maalipaikkaa, mutta ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta. Senkin aikana Jokipojilla oli paikkoja viedä peli nimiinsä. 

– Minun mielestäni meillä hyvin pelijänne kesti. En osaa sanoa onko ansaittua vai vähemmän ansaittua, mutta pirun tyytyväinen olen näihin kahteen pisteeseen.

– Ainakin semmoinen päivätyö tehtiin, että pelaajat tietävät, että nyt on kaikki lyöty likoon. Nämä on semmoisia pelejä, että nämä nuoret pelaajat varmasti kehittyy. Se on hienoa näissä tapahtumissa.

– Jälleen kerran kiitokset Jokipojille. Jokipojat on loistava joukkue, ja loistavasti valmennettu joukkue. Me ollaan pirun tyytyväisiä, että saatiin tästä voitto kairattua, Laukkanen summasi.

– Loistavaa kiekkoa. Molemmat joukkueet kamppaili, väänsi, taisteli ja pisti kroppansa tänään likoon. Hokki oli tänään sen verran parempi, että se vei pisteet 2-1. Onneksi saatiin piste. Siihen olen äärettömän tyytyväinen. Joukkue taisteli loistavasti, Aaltonen päätti.

 

Maalit ja syöttäjät

26.09 Joel Olkkonen (Teemu Holttinen, Ville Leskinen) 1–0
43.55 Joni Piipponen (Teemu Huttu, Tino Kauppinen) 1–1
48.35 Pasi Kouvalainen (Sakari Turtiainen, Piipponen) 1–2
57.06 Juuso Akkanen (Joonas Larinmaa, Lauri Huhdanpää) 2–2
62.39 Piipponen (Samuli Tanhua, Huttu) 2–3

Maalivahtien torjunnat

Samuel Jukuri, Jokipojat 5+8+8+1=22
Tuukka Smura, Hokki 3+19+9+1=32

Rangaistukset

Jokipojat 3x2 min = 6 min
Hokki 8x2 min + Roni Viirlas 5+PRK = 33 min

Yleisöä: 1 084

 

Jokipoikien kokoonpano

16 Jesse Paukku – 11 Ville Halonen – 65 Nico Friman 
92 Lauri Huhdanpää – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa
14 Heikki Puustinen – 50 Teemu Holttinen – 42 Ville Leskinen
90 Ville Silvast – 41 Joona Manninen – 71 Kasimir Puruskainen

20 Santeri Arousva – 5 Joonas Valkonen
4 Juuso Akkanen – 3 Antti Helanto
47 Matti Koistinen – 2 Joel Olkkonen
6 Joni Muranen

31 Samuel Jukuri
(35 Juho Ratilainen)

 

Heilin tähdet

*** Joel Olkkonen

Olkkonen esitti jälleen varmaa kiekollista peliä. Myös puolustuspelaaminen toimi hyvin. Tempaisi ottelun avausmaalin kovan ja tarkan lämärin myötä.

** Jesse Paukku

Vaikka pisteitä ei tänään plakkariin tullutkaan oli Paukku joukkueen näkyvimpiä hyökkääjiä. Hankki omalla hyvällä tekemisellään Hokille kaksi jäähyä.

Juuso Akkanen

Perusvarmaa työskentelyä joukkueen kapteenilta. Oli suuressa roolissa Jokipoikien alivoimien tappajana. Viimeisteli tasoitusmaalin todella tarkan ylänurkkakudin myötä.

 

Otteluennakko

Jokipoikien ottelut jatkuvat perjantaina Mehtimäellä Kajaanin Hokkia vastaan. Jokipoikien ja Hokin kauden kaksi aiempaa kamppailua ovat molemmat päättyneet Jokipoikien voittoon. Keskiviikon ottelussa Rovaniemen Kiekkoa vastaan loukkaantunut hyökkääjä Oskari Lehtinen ei ole kokoonpanossa Hokkia vastaan. Sen sijaan myös RoKi-matsissa loukkaantunut puolustaja Joonas Valkonen on pelikunnossa. Jokipoikien maalilla aloittaa keskiviikkona huilannut Samuel Jukuri. Teemu Holttinen jatkaa kolmoskentän sentterinä.

Jokipojat kävi keskiviikkona hakemassa pisteet kaukaa Rovaniemeltä lukemin 4–2. Ottelu RoKia vastaan eteni maalillisesti tasaissa lukemissa kolmanteen erään asti, kunnes Jokipoikien viimeistely alkoi toimia.

RoKi taisteli kolmannessa erässä vielä maalin päähän, mutta Joonas Larinmaan tyhjään maaliin laukoma kauden 13. maali takasi pisteet ärjypaidoille.

Viime otteluissa hyvän maalivireen löytänyt Larinmaa on Mestiksen maalipörssissä sijalle kolme.

– RoKi on hyvä joukkue. Me lähdettiin hakemaan voittoa, ja se sieltä saatiin suht koht hyvällä pelillä. Kyllä meillä sataprosenttisesti joka äijä pisti itsensä likoon. Tästä on hyvä jatkaa Hokki-peliin, Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen sanoo.

Ottelu RoKia vastaan oli Jokipojille kauden 25. kamppailu, joten runkosarja on Jokipoikien osalta ohittanut puolenvälin.

Ennen kauden alkua monissa ennakkokaavailuissa suurimmaksi mestarisuosikiksi veikatun Hokin peli ei ole hankalan alkukaudenkaan jälkeen lähtenyt kunnolla rullaamaan.

Joukkue on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla 10, mutta jumbosijaan on matkaa vain kaksi pistettä. 

Hokin ongelmat ovat selkeästi hyökkäyspäässä. Joukkue on tehnyt keskimäärin vain 2,44 maalia per ottelu. Hokki onkin tehnyt toistaiseksi vähiten maaleja koko Mestiksessä.

– Katsottiin läpi Hokin viimeisiä pelejä, ja erityisesti ylivoimia ja miten joukkue karvaa. Tehdään hyvät klipit, ja katsotaan ne läpi joukkueen kanssa.

– Niin monta kertaa olemme pelanneet Hokin kanssa, että ei tässä yllätyksiä pääse tulemaan kummallekaan joukkueella. Hokki on hyvä joukkue, eikä se ole sijoitukseltaan oikeassa paikassa. Se on fakta, Aaltonen summaa.

Kajaanin Hokki koki kuluvalla viikolla kovan menetyksen kun joukkueen kapteeni ja tärkeimpiin puolustajiin kuulunut Mikael Seppälä siirtyi liigaseura Kalevan Pallon riveihin.

Joukkueen uudeksi kapteeniksi nimettiin hyökkääjä Niklas Näppi.

– Ei Hokillakaan helppoa ole ollut. Ei tiedä minkä verran vaikuttaa kun kapteeni Seppälä lähti. Nämähän on sellaisia asioita, että ne voi tehdä joukkueelle hyvää, ja joskus asiat voivat vaikuttaa todella paljon tekemisiin.

Jokipojat ja Hokki ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla ärjypaidat ovat voittaneet ottelun.

Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen oli Kajaanissa syyskuun puolessavälissä, jolloin Jokipojat vei ottelun rankkareilla lukemin 4–3.

Lokakuussa Mehtimäellä Jokipojat vei täyden pistepotin lukemin 3–2.

Jokipoikien otteet ovat viime aikoina olleet ailahtelevia. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää sitä, että loka-marraskuun vaihteen maajoukkuetauon jälkeen joukkue ei ole voittanut kahta ottelua peräkkäin. 

– Keskusteltiin joukkueen kanssa alkuviikosta, ja saatiin hyvä ilmapiiri aikaiseksi. Sitä kautta pyritään saamaan peli uomiinsa, ja aletaan tekemään hommia. 

– Asiat voivat olla pienestä kiinni, ja lumipallon pysäyttäminen kun se lähtee vyörymään, on se kovin homma. Siihen pitää tehdä töitä. Pitää olla hereillä, ja on tehtävä kaikkensa joukkueen eteen. 

– Kun hommat lähtee menemään väärään suuntaan, niin se on monen asian summa. Joukkueen kanssa ollaan asiat käyty läpi ja homma on nyt menossa oikeaan suuntaan. Se on tärkein asia, Aaltonen päättää.

Ottelu Hokkia vastaan alkaa Mehtimäellä kello 18.30

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–Hokki
2016: 3–2
2016: 2–4 (playoffs)
2016: 1–3 (playoffs)
2016: 0–1 (playoffs)
2016: 3–1
2015: 3–4 ja.
2015: 1–3
2014: 3–1
2013: 2–0
2013: 5–2
2013: 3–4 ja.
2012: 1–2
2011: 6–0
2011: 1–0
2011: 4–2
2010: 3–2
2009: 7–3
2009: 2–4
2009: 2–1 ja.
2008: 3–1
2008: 2–5 (playoffs)
2008: 4–1
2007: 2–4
2007: 4–8
2006: 5–2
2006: 2–3
2005: 1–6
2004: 6–4
2004: 1–2

Saldo: 15–0–13 (maalit 82–75)

Hokki–Jokipojat
2016: 3–4 vl.
2016: 1–5 (playoffs)
2016: 1–2 ja. (playoffs)
2016: 3–2 ja. (playoffs)
2015: 2–1
2015: 3–4 ja.
2015: 5–4 vl.
2014: 3–2
2013: 4–3 vl.
2013: 4–3 vl.
2012: 5–2
2012: 2–0
2011: 3–2 vl.
2011: 3–2
2011: 5–2
2010: 5–3
2010: 4–5
2009: 2–0
2009: 1–3
2008: 4–3 ja.
2008: 3–2 ja. (playoffs)
2008: 10–2 (playoffs)
2008: 5–3
2007: 2–6
2006: 2–1
2006: 5–4
2006: 3–2
2005: 6–0
2005: 3–2
2004: 5–0

Saldo: 23–0–7 (maalit 107–74)

Kommentit   

-3 #1 Eastside22 08.12.2016 22:15
Ed peli kasvatti itseluottamusta ja jatketaan sitä , pelaamalla kotiyleisölle täys 60 min . Jokipoooo!!!!!! !!!!
+2 #2 Ärjysydän 09.12.2016 16:30
Toivotaan, että se kolmaskin voitto tulee, ja ihan normi peliajalla. Ärjytahto peliin ja tsemiä koko joukkueelle! Ja mukavaa pikkujoulua kaikille, jotka niihin pääsevät osallistumaan! Ja ps, kertoimet huonot, mutta pakkohan se oli laittaa pitkävetoon ykkönen :)
+4 #3 Lptl 09.12.2016 19:11
Mitä helvettiä tuolla kentällä tapahtuu?
-4 #4 tilkka 09.12.2016 20:28
Antasivat jo tuolle Turbolle kenkää? Ei tota onnetonta ja aikaansaamatont a peliä enään viitti kattoo!!!
+7 #5 luumu 09.12.2016 20:48
Eläköön joensuulaisen jääkiekon yhteistyö!
Tää on jo nolo että savosta saadaan avut koplan rosteriin,kun omia pelihaluisia katsomopelaajia on ketjullinen..ha loo??
#6 joo,joo 09.12.2016 20:56
onneksi tääkin osattiin ryssiä!!! hip hurraan!!! on tää mahtavaa!!!
#7 rokkipoika 09.12.2016 20:58
Ei löydy sanoja. Tai siis löytyy, mutta en sano.
+5 #8 Pera 09.12.2016 21:11
Jatkoajalla päivänselvä poikkari jota ei vihelletty ja sen seurauksena ratkaisumaali.. .kele!
-4 #9 jokipofani 09.12.2016 21:40
Miksei seurajohdosta kukaan voi kertoa miksi pelaajat eivät halua voittaa pelejä, mikä vaivaa? Surullista toimintaa tämä salailu. Ei se ole keneltäkään pois jos asiaa avattaisiin:(
-3 #10 Riffixi 09.12.2016 22:00
Okei....tuomari t veti nyt vihkoon,mutta..

1. Jukuri hörppäsi taas etukulmasta,kut en viime pelissä 0-1

2. Puustinen veti karmeassa tilanteessa pitkän,kun alla oli jo muutenkin pitkä vaihto. Jätkät siis puhki 1-2.

3. Jatkoajalla hokilla hirveä kiima ja tahto pitää kiekkoa. Vähän tuomarin avustuksella heille voitto,mutta ansaitusti.
+1 #11 joo,joo 09.12.2016 22:01
MUNATON PORUKKA!!!
-1 #12 jokipofani 09.12.2016 22:06
Lainaus joo,joo:
MUNATON PORUKKA!!!

Asiaa PERKELE!!!
-4 #13 jokipofani 09.12.2016 22:07
Riitaa valmennuksen kanssa?
Vai palkat maksamatta?
Kumpi on syynä siihen haluttomuuteen? !?!
+3 #14 Riffixi 09.12.2016 22:12
Ai niin.....Oskari Lehtinen käsi kipsissä katsomossa eli se siitä....
+4 #15 jones 09.12.2016 23:10
Nää on mentaalijuttuja.

2 matsia putkeen pisteitä. Kääntyy, kääntyy. Nytkin takaa rinnalle joten tahtoa on. Heikommat jaksot kuuluu lajiin.

Paukku hpk keikan jälkeen nyt 2 peliä kiikareilla. Joukkue pitää rauhoittaa että viisikkopeli saadaan kuntoon. Ei lainoja mihinkään suuntaan.
+2 #16 selästä taklaaja 10.12.2016 08:43
Lainaus jones:
Nää on mentaalijuttuja.

2 matsia putkeen pisteitä. Kääntyy, kääntyy. Nytkin takaa rinnalle joten tahtoa on. Heikommat jaksot kuuluu lajiin.

Paukku hpk keikan jälkeen nyt 2 peliä kiikareilla. Joukkue pitää rauhoittaa että viisikkopeli saadaan kuntoon. Ei lainoja mihinkään suuntaan.

Paukku oli kyllä tässäkin pelissä joukkueensa parhaita tai paras. Tuo hänen hyvä pelinsä toisi maaleja jos rinnalla olisi sentteri. Selkeimmin tuo näkyy ylivoimapelissä .
#17 Teppana85 10.12.2016 09:30
Tuliskohan Pitkänen kohta takas reissultaan? On jo vähän ikävä. Lisäksi joku "megastara" tuonne rosteriin, kiitos.
-2 #18 Lptl 10.12.2016 11:10
On varmaan ollut hilpeät pikkujoulut pelin jälkeen. Uhhuh tätä taas.
#19 VasenPakki 10.12.2016 11:12
Nukutun yön jälkeen pitää avata hieman tuntemuksia, sillä eilinen oli aivan kamalaa.

1) Tuo Jokipoikien pelaaminen ja peluuttaminen on kauheampaa kuin Mestiksen alkuvuosina 2000-luvun alkupuolella (en mainitse koutseja nimiltä)

2) Jesse pelaa pirteästi, mutta ei tehoja voi tulla mikäli ketju on tuollainen. Sentteriä huutaa siis.

3) Jukuri-lainoill e kiitos ja hei. Aivan jonniinjoutavia mitään aikaansaamattom ia sällejä. Pitkä rivi istuu omia ukkoja katsomossa näiden takia.

4) Susirajan Punamustat, mitä helvettiä? Tuo kannustuksen lopettaminen ja hiljaa mököttäminen on todella outoa, lapsellista ja väsynyttä toimintaa. 1-2- tappioasema ei ole mikään maailmanloppu.

5) Lehtinen pitkään sivussa. Käsi kipsattuna kulki hallilla.

6) Tuomareista valittaminen on suurin itsepetos, joukkue pelasi paskasti.
+2 #20 Repe 10.12.2016 11:50
Jäähyn paikka tietenkin, mutta ratkaisevassa maalitilanteess a Hokin pelaaja "liukkaampi" kaveri. Tuomarivirheitä hän tulee silloin tällöin.
+1 #21 Repe 10.12.2016 12:02
//www.youtube.c om/watch?v=2mjF RseEslY
+2 #22 Repe 10.12.2016 12:03
https://www.youtube.com/watch?v=2mjFRseEslY
+3 #23 selästä taklaaja 10.12.2016 12:08
Lainaus Repe:
Jäähyn paikka tietenkin, mutta ratkaisevassa maalitilanteessa Hokin pelaaja "liukkaampi" kaveri. Tuomarivirheitähän tulee silloin tällöin.

Noinhan se on. Ja vaikka olisi miten hyvät tuomarit niin eivät ne niitä maaleja tee..:)
+2 #24 Peks1 10.12.2016 13:59
Jäätävät lämärit Olkkoselta ja Akkaselta. Harvoin näkee ja vielä kaksi tuollaista kutia samassa ottelussa.
#25 Riffixi 10.12.2016 19:11
Toivottavasti turbo lukee tämän.

1. Missä joukkueen sisäinen iloisuus ja pelikaverin kannustus? Lyödäänkö tsemppiä polkkareihin? Ilmeet allapäin .
2. Puustinen 5-3 yv ssä. Huhdapään uusi tuleminen on sinun peluutuksesta kiinni.
3. Junnujoukkueita peluutit aina ohuella rosterilla ja nyt samat merkit ilmassa.
4. Miksi et anna niiden pelata Koplassa,jotka ei mahdu kokoonpanoon. Kaikki voittaisivat.
5. Sekoitat jatkuvasti yv kenttiä . Liian pitkät vaihdot ja sitä kautta kuormaa liikaa muutamille pelaajille.
6. Mitä edustuksesta odotetaan ? Nyt pitäisi kurssin muuttua,muuten loppukausi on pelkkää paikkailua.
7. Liiga avataan parin vuoden päästä.
+4 #26 JTK 11.12.2016 10:59
A-nuoret voitti eilen KOOVEEN 7-2. Atte Hyttinen teki 2+1. Tänään vastaan tulee Leki.

Koplakin voitti KJT:n 5-4. Mukana oli kolme IPK:N kaveria hyökkääjät Nuutinen (0+2), Komulainen (1+0) ja pakki Määttä (0+1). Hyvä, että yhteistyö toimii Savon suuntaan.
#27 Repe 11.12.2016 11:36
Lainaus Riffixi:
Toivottavasti turbo lukee tämän.

1. Missä joukkueen sisäinen iloisuus ja pelikaverin kannustus? Lyödäänkö tsemppiä polkkareihin? Ilmeet allapäin .
2. Puustinen 5-3 yv ssä. Huhdapään uusi tuleminen on sinun peluutuksesta kiinni.
3. Junnujoukkueita peluutit aina ohuella rosterilla ja nyt samat merkit ilmassa.
4. Miksi et anna niiden pelata Koplassa,jotka ei mahdu kokoonpanoon. Kaikki voittaisivat.
5. Sekoitat jatkuvasti yv kenttiä . Liian pitkät vaihdot ja sitä kautta kuormaa liikaa muutamille pelaajille.
6. Mitä edustuksesta odotetaan ? Nyt pitäisi kurssin muuttua,muuten loppukausi on pelkkää paikkailua.
7. Liiga avataan parin vuoden päästä.


Järkeviä "pointteja", noihin vaan et saa vastausta. Tosin onhan tuo kiinni siitäkin mitä nämä paikalliset urheilutoimitta jat kysyvät, nämä vaan pysyvät pelitapahtumien kuvailuissa, eivät kysy muuta.
+2 #28 Teppana85 11.12.2016 12:03
Ei tainnu olla Aaltosen päätettävissä tuo Koplassa peluuttaminen, vaan ne päätökset tulee ylemmältä taholta.
#29 rokkipoika 11.12.2016 12:33
Lainaus Teppana85:
Ei tainnu olla Aaltosen päätettävissä tuo Koplassa peluuttaminen, vaan ne päätökset tulee ylemmältä taholta.

Tai sit jopa pelaajat itse saavat päättää, haluavatko pelata koplassa vai ei.
#30 Peks1 11.12.2016 12:35
Karjalainen ja Mehtimäkeläinen ovat Jokipoikien yhteistyökumppa neita ja lisäksi oletan, että urheilutoimitta jat tuntevat jokipoikalaiset henkilökohtaise sti, joten näistä syistä kynnys kirjoittaa mitään kriittistä lienee aika korkea.

Sinänsä minä en kaipaisi muuta, kuin että vaikkapa kauden jälkeen voisi vähän kysellä, että kuuluuko halliremontille mitään ja onko Jokipojilla millaisia pitkäntähtäimen suunnitelmia vai eikö sellaisia ole.
+3 #31 JTK 11.12.2016 13:01
Lehdessä oli joku aika sitten halliremontista , että se tehtäneen samanaikaisesti uuden hallin kanssa. Ajankohtaa ei tarkemmin mainittu, mutta joku vuosi siinä vielä varmaankin menee?

Pelaajat haluavat varmasti pelata. Siinä voi käydä niin, että palaajat jotka eivät pääsee pelaamaan nostavat kytkintä. Joskus pelaajat siirtyvät alempiin sarjoihin tai osa lopettaa kokonaan. Näinhän se on monesti mennyt.
+2 #32 JTK 11.12.2016 14:44
A-nuoret hävisi Lekile 4-7. Nuorten Mestiksen pistepörssin kärkipelaaja Alex Hukki oli hyvässä vedossa tehden 3+1. Jokipojat jatkaa sarjajohdossa tappiosta huolimatta.
+3 #33 jones 11.12.2016 15:31
Lainaus JTK:
Lehdessä oli joku aika sitten halliremontista, että se tehtäneen samanaikaisesti uuden hallin kanssa.


Mitähän tulevaan remonttiin on kaavailtu sisältyvän?

Kun kyseessä on update vuosikymmeniksi , niin sen pitää saattaa Mehtimäen pyhättö liigakelpoiseks i. Kaupunginherrat piipahti aikoinaan tsekkaamassa Jypin hallia, joten tuleeko sieltä mallia?

Muu sivellys on toisseikkaista.
+3 #34 Peks1 11.12.2016 15:59
Pienistä tiedonmurusista pitää kasata kaikki tieto jäähallin saneerauksesta. Netistä löytyy asemakaavan muutos:

http://www.joensuu.fi/documents/11127/4117489/1643_selostusluonnos.pdf/9745654f-ed6e-4921-8b1e-b5dddf39f1e0

"Tilakeskus on laadituttanut jäähallin tarveselvitykse n. Jäähallia tullaan peruskorjaamaan ja laajentamaan. Samalla halli muutetaan liigakelpoiseks i ja ajanmukaiseksi. Tulevan peruskorjauksen on määrä pitää halli seuraavat 30 vuotta kunnossa. Toiminnallisuut ta on aikomus parantaa sekä hallia laajentamalla että muokaten nykyisiä tiloja paremmin käyttötarkoitus taan vastaaviksi. Laajennus ulottuu kaksi metriä tontin pohjoisrajan yli. "

Tarveselvityksen on tehnyt jyväskyläläinen firma. Liekö sitten Jyväskylän hallissa saman arkkitehtitoimi ston näpit pelissä?

Joensuun jäähallin terveselvitys, 19.3.2013 (Arkkitehtitoim isto LPV Jyväskylä Oy)
+2 #35 jones 11.12.2016 16:20
Noin remontin pitääkin tapahtua. Jos ei, niin kylmä fakta on, että kaikki haaveet ja unelmat Jokipoikien kehittymisestä liigaseuraksi voidaan unohtaa iäksi.
+3 #36 JTK 11.12.2016 16:52
Kunnon remontti varmaan tulee, kun halli on jo huonossa hapessa. Tälläisistä asioista ei kaupunki tai muutkaan tahot paljoa kerro etukäteen. Asiat etenee turha hätäillä. Kyllä varmasti tiedottavat, kun on jotain uuttaa ja varmaa kerrottavaa.
+1 #37 JTK 11.12.2016 17:02
B-nuoret hävisi viimeisen Mestis pelinsä IPK:lle 4-3. Nyt on pojilla taukoa aina tammikuulle asti ja sitten alkaa alempi SM-sarja. Muut karsinnan selvittäneet ovat K-Vantaa, K-Kissat ja KooKoo. Lisäksi SM-sarjan kuusi huonoiten sijoittunutta liittyy mukaan alempaan sarjaan.
#38 Peks1 11.12.2016 17:16
Olikos niillä harjoitushallin rahalahjoittaji lla joku ehto, että harjoitushallin rakennustöiden pitäisi olla käynnissa viimeistään vuonna X, oliko se 2018? Voisivatkin rakentaa änärimitoilla sen kaukalon, niin suomalaiset änärimiehet voisivat leireillä kesäisin Joensuussa.
+4 #39 JTK 12.12.2016 06:32
Kopla voitti jälleen. Piristymistä ilmassa. Nyt kaatui Titaanit 5-4 ja joukkue nousi pois jumbopaikalta. IPK-avut tekivät jälleen pisteitä. Hyvä kokemus oli kuulema yhteistyö IPK:n kanssa. Saa nähdä tuleeko jatkoa?
+3 #40 JTK 12.12.2016 20:35
Kerrassaan hieno yhteistyökuvio alkaa vuoden alussa Juniori Jokipoikien, Joensuun Mailan, Karelia Golfin ja Kataja Basketin kesken. 6-11-vuotiailla lapsilla on mahdollisuus kokeilla harrastamista neljässä eri lajissa pelipassin turvin, joka maksaa 95euroa. Hienoa yhteistyötä yli lajirajojen. Aiheesta tarkemmin Karjalaisen nettisivuilla ja huomisessa lehdessä! Idean isä on Juniori Jokipoikien Toiminnanjohtaj a Jarmo Mustonen! Tarkoitus on saada lapset liikkumaan!
+4 #41 JTK 13.12.2016 08:13
Joensuulaisläht öinen Simo Mertanen olisi tulossa viikonlopuksi Koplaan. Hän on pelannut tällä kaudella II-Divaria Lapinlahdella ja tehnyt 11:sta ottelussa tehot 11+12=23. Suomi-sarjaa hän on pelannut Kalpa Teamissa ja IPK:ssa yhteensä 122 ottelua tehoilla 51+69=120! Savosta saattaa tulla vielä muitakin lainoja viikonlopuksi.
+3 #42 Teppana85 13.12.2016 12:20
Hieno homma. Eikö silti olisi lähempääkin miehiä saatavilla sinne Koplaan, esim. Joensuusta.
+2 #43 Repe 13.12.2016 14:29
Lainaus Teppana85:
Hieno homma. Eikö silti olisi lähempääkin miehiä saatavilla sinne Koplaan, esim. Joensuusta.


En ainakaan itse usko että on ollut Koplasta kiinni se, ettei pelaajia olisi tullut lähempää.
#44 Repe 13.12.2016 14:31
Näähän tunnetusti on Jokipoikien taustalla "Tormakka" ja "Rössi", jos nämä sanelee ehdot suhteessa myös Kiekkokoplaan.
#45 Teppana85 13.12.2016 15:47
No sehän se, oikeassa olet Repe. Samasta syystä on moni muukin asia "vähän jäissä".
#46 ponssori 13.12.2016 16:33
Taitavat olla nämä muutamat nimimerkit ( Repe & co ) olla Koplan kavereita , kun tietävät , että syy viileisiin suhteisiin seurojen välillä johtuu vain Jokipoikista. Olisikohan syytä myös toisen osapuolen tekemisissä.
+3 #47 JTK 13.12.2016 17:30
Kyllä Repe & co ovat oikeilla jäljillä valitettavasti. Jospa se joku päivä muutos vielä koittaisi ja puhaltais uudet tuulet?
+1 #48 JTK 13.12.2016 17:43
Liigan ja Mestiksen välillä pelaajat liikkuu. Sapkoon tulee Määttä Tepsistä tammikuun loppuun ja Sportista Rinne siirtyy Espoon maalille joulutauolle asti. Yksi Mestiksen parhaista pakeista Hermeksen Franssila puolestaan menee Sportiin kahden ottelun ajaksi.
+2 #49 Peks1 13.12.2016 18:11
Mutta eikös se liitto silloin edellyttänyt Mestis-lisenssi n ehdoksi, ettei taustalla (hallitus, omistajat) saa olla entisen taustayhtiön tyyppejä? Vai ketkä nyt sitten ovatkaan Jokipoikien omistajat nykyisin? Jokipoikien sivuilta se ei ainakaan selviä.
+4 #50 Peks1 13.12.2016 18:33
Ossi jäällä pitkästä aikaa

https://www.facebook.com/Jokipojat/videos/1363626430317093/
+5 #51 jones 13.12.2016 20:57
Lainaus Peks1:
Vai ketkä nyt sitten ovatkaan Jokipoikien omistajat nykyisin? Jokipoikien sivuilta se ei ainakaan selviä.


Edelleen samat, eli Jormakka ja Rösch. Tuosta kuviosta ei liitto tykännyt ilmeisesti yhtään. Voisi olla myös syy, että herrat on piilossa ja mitään ei pihahda julkisuuteen miten Jokipoikia kehitetään.

Miksi sitten vielä kiinnostaa, vaikka rahat paloi?

Omaa spekulaatiota:

Olisiko esim. jos ovat pantanneet omaisuutta yms Jokipojissa leikkiessään, lähinnä Jormakka? Vaarana ollut menettää nämä konkassa ja nyt venkoillaan uudelleen, yritetään lypsää omia takaisin, eli maksellaan velkoja missä henk.koht omaisuutta kiinni.

Voihan siellä herroilla kiilua silmissä myös syliin tipahtava halliremontti ja mahdollisuudet lypsää tulevaisuudessa isommin.

Jokipojat junnaa niin kauan, kuin suharit ei vaihdu.
+3 #52 JTK 14.12.2016 05:38
Liitto edellyttää, että entisen taustayhtiön jannuja ei saa olla uuden taustayhtiön taustalla. No näinhän sen PITÄISI olla, joten heidän nimiä ei näy. Liittohan ei varmasti tästä tilanteesta tykkää, mutta heille oli tärkeää saada vain yksi joukkue lisää Mestikseen.
+2 #53 JTK 14.12.2016 05:49
Jokipojistakin tuttu veskari Timo Niemi palaa Ruotsista Suomeen. Uusi osoite on Mestis ja Peliitat.
+4 #54 JTK 14.12.2016 19:16
Seuraan juuri matsia Jukurit-Saipa. On kiva katsella, kun Liigajäillä viillättää jälleen yksi uusi Jokipoikien kasvatti 19-vuotias Santeri Koponen. Sane on nyt kolmatta kertaa kokoonpanossa. Perjantaina ei tullut vielä peliaikaa, mutta lauantaina pääsi jo kaukaloon. Nyt hän on ykkös pakkiparissa Maalahden kanssa.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Kirjaudu

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi artikkeleitaHeilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.