Peliittojen voittoputkelle stoppi

Peliittojen voittoputkelle stoppi
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Peliittojen voittoputkelle stoppi
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Peliittojen voittoputkelle stoppi
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Peliittojen voittoputkelle stoppi
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–Peliitat 4–2 (0–1, 2–1, 2–0)

Jokipojat onnistui pesemään hienosti kasvonsa keskiviikon heikon KeuPa-ottelun jälkeen. Kokoonpanomuutokset toivat peliin aivan uutta virtaa, ja kahdeksan ottelun voittoputkessa liidellyt Heinolan Peliitat sai lähteä Mehtimäeltä lauantai-iltana tyhjin käsin kotimatkalle. Jokipojat jäi tasaisessa ottelussa kahdesti tappioasemaan mutta taisteli itsensä lopulta päätöserässä voittoon. Ärjypaitojen osumat iskivät Heikki Puustinen, Jesse Paukku, Nico Friman (1+2) ja Ville Halonen. Maalilla Samuel Jukuri torjui 30 kertaa.

 

Otteluraportti

Jokipojat sai Peliittoja vastaan peliinsä toivottua suoraviivaisuutta ja jämäkkyyttä hyökkäyspään maalineduspelaamiseen. Pelissä oli selkeästi nähtävissä se, että Jokipojat pyrki saamaan kiekkoa ja miehiä vastustajan maalille.

– Tehtiin pieni muutos keskiviikon jälkeen ja muutettiin vähän pelitapaa. Eikä niin vähääkään, vaan aika paljon. Lopetettiin se kulmissa pörrääminen turhaan siellä, Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen lausui ottelun jälkeen.

Helpolla Peliitat ei pisteitä antanut. Peliittojen hiukan paremmalla viimeistelyllä pelin lukemat olisivat voineet olla tiukemmat.

– Ei tullut kilpikonnapuolustusta. Molemmat joukkueet pelasivat loistavaa peliä. Tänään kamppailtiin ja taisteltiin. Hyvä jääkiekko-ottelu.

– Peliitat on äärettömän kova joukkue. Paras joukkue minun mielestäni, joka on tänä syksynä täällä käynyt, Aaltonen kehui vastustajaa.

Jokipoikien peli-ilme ensimmäisessä erässä oli hyvä. Joukkue toimitti kiekkoa ja miestä maalille sen sijaan, että se olisi pyörittänyt peliä kulmissa.

Erä sujui tasaisissa merkeissä. Jokipoikien uusitut hyökkäyskentät toimivat hyvin, sillä kaikki kentät saivat painetta aikaiseksi Peliittojen päätyyn.

Pelissä oli tunnetta, ja Jokipojat oli ahnaasti irtokiekkojen perässä maalinedustalla läpi erän, mutta maaleja kotijoukkue ei onnistunut hyvistä maalipaikoista huolimatta tekemään.

Jokipoikien Jesse Paukku oli ensimmäisessä erässä suurella tunteella mukana, sillä hänelle tuomittiin erässä kaksi hiukan turhahkoa jäähyä. Varsinkin jälkimmäistä jäähyä Paukku kritisoi kovasti tuomareille, eikä kritiikki täysin aiheetonta ollutkaan.

Peliittojen ylivoima toimikin ensimmäisessä erässä mallikkaasti. Vierasjoukkue teki kuitenkin ottelun ensimmäisen maalin tasakentällisin.

Jokipoikien kiekonmenetys omalla siniviivalla kostautui, ja Peliittojen Henri Ruotsalainen suti Samuel Jukurin torjunnasta pompanneen kiekon sisään.

– Selvittiin ensimmäinen erä. Saimme maalinkin siihen ja pääsimme johdossa ensimmäiselle erätauolle, Peliittojen päävalmentaja Marko Tuomainen summasi.

Toinen erä kului Jokipoikien hienoisessa hallinnassa. Jokipojat hiukan sekoitti hyökkäysketjujaan toisessa erässä, ja esimerkiksi joukkueen kultakypärä Lauri Huhdanpää pääsi erässä kentälle oltuaan koko ensimmäisen erän penkillä.

Jokipojat sai aikaiseksi tärkeän tasoituksen ajassa 25.22. Lauri Hukkanen tökkäsi kiekon maalinedustalla yksin olleelle Heikki Puustiselle, joka ujutti kiekon taidokkaasti ohi Peliittojen Lassi Yrjölän.

Illan komeimman osuman puolestaan viimeisteli toisessa erässä Peliittojen Juuso Perttilä. Hän veivasi ruuhkan keskeltä itsensä parhaalle sektorille ja vei tarkan alakulmakudin myötä Peliitat jälleen johtoon.

Peliittojen johto kesti vain hiukan yli minuutin. Jukuri-laina Joonas Valkonen toimitti kiekon maalille, josta sen sisään taidokkaasti iski Jesse Paukku.

Erän loppuun Jokipojat pääsi ylivoimalle. Paras paikka sen aikana tuli takakulmalla olleelle Juuso Akkaselle, joka kuitenkin suti ohi kiekosta maalin ollessa tyhjillään.

– Toisesta erästä lähtien Jokipojat oli kuskin paikalla. Yritimme pyristellä parhaamme, mutta porukkaa vähän tippui tuossa. Pitää olla rehellinen, meillä oli eilen tiukka peli ja tultiin bussilla tänne. Jokipojat sai levätä, ja se selkeästi näkyi energiatasoissa, Tuomainen myönsi.

Jokipojat aloitti kolmannen erän terävästi. Huhdanpää taisteli kiekon itselleen puolustussinisellä, ja hän pääsi Nico Frimanin kanssa kahdella yhtä vastaan -hyökkäykseen. Huhdanpään loistava passi tavoitti Frimanin, joka veivasi Yrjölän kahville ja nosti kiekon sisään.

Jokipojat sai maalistaan virtaa, ja hetkeä myöhemmin joukkue karkasi kahden maalin johtoon. Henri Auvisen viivakudin ohjasi sisään maalin edestä Ville Halonen.

Jokipojat hallitsi erää suurimmaksi osin. Peliitat sai ajoittain aikaiseksi puolittaisia maalipaikkoja, mutta parhaimmille paikoille heinolalaisilla ei ollut kolmannessa erässä asiaa.

Jokipojat puolusti johtoasemassa viisaasti Jukurin poimiessa helposti Peliittojen sektorin ulkopuolelta tulleet vedot.

Peliitat otti maalivahdin pois maaliltaan kun peliaikaa oli jäljellä 3.10. Samassa tilanteessa Jokipojat otti aikalisän, sillä joukkue oli joutunut lyömään kiekon kahdesti pitkänä päätyyn.

Peliitat löi kovaa painetta loppuminuutit. Se saikin aikaiseksi pari hyvää maalipaikkaa, mutta lisämaaleja ottelu ei enää tarjonnut.

– Hieno taistelu joukkueelta. Lopussa Peliitat painoi kovaa, mutta hyvin puolustettiin. Kun vastustaja on pelannut ilman maalivahtia ja Akkanen on pelannut, niin ei ole vieläkään yhtään maalia mennyt. Kyllä Juuso hoitaa hyvin hommansa, Ari Aaltonen kiitteli joukkueen kapteenin otteita. 

Tulevana viikonloppuna on edessä Mestiksen revanssiviikonloppu. Perjantaina Jokipojat matkustaa Savonlinnan Talvisaloon kohtaamaan SaPKon. Lauantaina joukkueet kohtaavat Mehtimäellä.

 

Maalit ja syöttäjät

18.36 Henri Ruotsalainen (Eetu-Ville Arkiomaa) 0–1
25.22 Heikki Puustinen (Lauri Hukkanen, Matti Koistinen) 1–1
34.14 Juuso Perttilä (Henri Fomin, Christian Silfver) 1–2
35.19 Jesse Paukku (Joonas Valkonen, Nico Friman) 2–2
40.43 Friman (Lauri Huhdanpää) 3–2
46.51 Ville Halonen (Henri Auvinen, Friman) 4–2

Maalivahtien torjunnat

Samuel Jukuri, Jokipojat 8+7+15=30
Lassi Yrjölä, Peliitat 13+8+9=30 (poissa 56.50–60.00)

Rangaistukset

Jokipojat 2x2 min = 4 min
Peliitat 2 min

Yleisöä: 1 026

 

Jokipoikien kokoonpano

90 Ville Silvast – 11 Ville Halonen – 65 Nico Friman 
16 Jesse Paukku – 71 Kasimir Puruskainen – 91 Joonas Larinmaa
14 Heikki Puustinen – 41 Joona Manninen – 61 Lauri Hukkanen
50 Teemu Holttinen – 28 Roope Hämäläinen – 17 Teemu Nissinen
92 Lauri Huhdanpää

20 Santeri Arousva – 47 Matti Koistinen
4 Juuso Akkanen – 3 Antti Helanto
5 Joonas Valkonen – 23 Henri Auvinen

31 Samuel Jukuri
(35 Juho Ratilainen)

 

Heilin tähdet

*** Nico Friman

Vikkelä Friman pelasi Peliittoja vastaan kauden parhaan kotipelinsä. Viimeisteli voittomaalin hienon harhautuksen päätteeksi. Illan kruunasi kaksi syöttöpistettä.

** Samuel Jukuri

Jälleen takuuvarmaa suorittamista nuorelta maalivahdilta. Torjuntoja kertyi lopulta 30 kappaletta ja mukana oli muutama todellinen huippupelastus.

Ville Silvast

Taklasi jälleen hanakasti joka kerta kun siihen tarjoutui mahdollisuus. Hoiti jälleen ruutunsa loistavasti. Tärkeä roolipelaaja Jokipojille.

 

Otteluennakko

Jokipojat saa lauantaina kotikaukaloon vieraisille kovaan pelivireeseen äityneen Heinolan Peliitat. Ennen maajoukkuetaukoa vierailija voitti peräti seitsemän perättäistä otteluaan. Tauon jälkeen Peliitojen kahdeksas perättäinen voitto tuli perjantaina kotona Iisalmen Peli-Karhuja vastaan. Jokipoikien kentälliset on myllätty luvatusti täysin uusiksi, eivätkä kaikki ennakkotiedot kokoonpanosta myöskään pitäneet paikkaansa. Roope Hämäläinen ja Lauri Hukkanen tulevat uusina miehinä mukaan hyökkäykseen, ja joukkueen paras pistemies Lauri Huhdanpää on pudotettu 13. hyökkääjäksi. Maalilla jatkaa kuitenkin Samuel Jukuri.

Jokipoikien edellisessä ottelussa keskiviikkona Mehtimäellä vierailija KeuPa HT pisti pystyyn varsinaisen siilipuolustuksen, jonka puhkomiseen Jokipojat ei löytänyt lääkkeitä.

Vähämaalisen ottelun vei jännittävien loppuvaiheiden jälkeen vierailijat lukemin 1–2. Jokipoikien vieraskaukalossa hyvin toiminut viimeistely ei ole ollut omalla tasollaan Mehtimäellä.

– Ottelu KeuPaa vastaan oli huono peli meiltä. Tuloksellisesti tiukka peli, mutta me hallitsimme peliä. KeuPa tuli puolustamaan. He eivät tehneet muuta kuin puolustivat omaa keskustaansa. Emme onnistuneet murtamaan heidän puolustustaan, Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen summasi ottelua.

– Ei tämä ollut ensimmäinen kerta, sillä aiemmin IPK tuli puolustamaan Joensuuhun. Silloin oli sama probleema. Meidän pitää parantaa peliämme, kun vastaan tulee tuommoisia joukkueita, jotka eivät tee mitään muuta kuin puolustavat ja pyrkivät vastaiskuihin. Siihen on nyt harjoituksissa panostettu. Tuommoisia ohipelejä ei voi tulla.

Edellisen kolmen kotiottelun tehtyjen maalien määrinä ovat olleet nolla, kaksi ja yksi. Onko joukkue omassa kotiluolassaan tyytynyt nurkissa pyörimiseen?

– Osa joukkueista ei uskalla meitä vastaan pelata muuten kuin puolustamalla. Silloin valmennuksen tehtävänä on saada peli semmoiseksi, että me pystymme voittamaan tuollaisen kilpikonnapuolustuksessa oleva joukkue.

– Kun vastustajat puolustavat keskustaa, on pelaajillakin vastuunsa. Jos haluat olla mukavuusalueella kentän reunoilla, niin siellähän saa olla rauhassa. Kulmissa pyörimisen pitää loppua. Minulla vastuu saada joukkue sellaiseen iskuun, että se lopettaa kulmissa pörräämisen, pohtii Aaltonen.

– Jos pelaajalla ei ole mentaalipuoli kunnossa, niin silloin et uskalla mennä pakkien hakattavaksi. Maalineduspelaaminen on täysin mentaalipelaamista. Sinun on mentävä sinne, ja otettava ne iskut vastaan ja annettava iskuja. Tämä on maalintekopeliä. Jos et tee maaleja, et voi voittaa.

Peliitat on vahvistunut kuluvan viikon aikana kahdella uudella pelaajalla. Espoo Unitedin kanssa sopimuksen purkanut Jere Laine siirtyi heinolalaisten riveihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Myös liigajoukkue Kouvolan KooKoon sopimuspelaajiin lukeutuva puolustaja Veeti Vainio on loukkaantumisen jälkeen lainattu Peliittojen riveihin.

– Erilainen peli tulee varmasti Peliittoja vastaan. En usko, että Peliitat tulee tänne vain puolustamaan.

Liigaseura Lahden Pelicansin yhteistyöseurana toimivan Heinolan Peliittojen pääkäskijänä toimii 80 NHL-ottelua pelannut Marko Tuomainen. Voimahyökkääjänä peliurallaan tunnetuksi tullut Tuomainen toimi viime kaudella heinolalaisjoukkueen apuvalmentajana.

Kahden ottelun lainalla Jokipojissa liigajoukkue Mikkelin Jukureista oleva puolustaja Henri Auvinen palaa lauantain ottelun jälkeen takaisin Mikkeliin.

Sen sijaan myös Jukureista lainalla oleva puolustaja Joonas Valkonen jatkaa näillä näkymin joulutaukoon asti. Jukureilla on optio ottaa pelaajansa takaisin, mikäli he kokevat siihen tarvetta.

Aaltonen lupasi keskiviikkoisen ottelun jälkeen, että kokoonpanoihin tulee muutoksia. Varmasti kokoonpanossa ovat konkaripakit Juuso Akkanen ja Matti Koistinen.

– Akkasta parjataan, mutta Juuso pelasi viime pelin äärimmäisen hyvin, kuten myös Koistinen. Molemmat ovat äärimmäisen tärkeitä pelaajia meille. He olivat ainoat miehet Ville Silvastin lisäksi, jotka saivat mielestäni edellisestä ottelusta puhtaat paperit.

– Kyseiset herrat tekivät oikeita asioita, ja he uskalsivat pelata. Se on taitoa, kun tekee oikeassa paikassa katkon tai pistää pitkän kiekon. Se on kokemusta, sitä tuo joukkue tarvitsee, summaa Aaltonen.

Ottelu alkaa Mehtimällä kello 17.00.

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–Peliitat
2016: 3–2
2015: 5–4 vl.
2014: 1–3
2014: 3–1
2013: 4–1
2013: 2–1
2012: 7–2
2012: 6–5
2011: 4–2
2011: 1–7
2010: 4–0
2009: 5–3
2009: 3–4
2009: 3–0
2008: 3–1
2008: 6–1
2007: 6–4
2007: 4–2
2006: 5–3
2005: 1–0 (Mestis-karsinta)
2004: 5–3 (Suomi-sarja)
2003: 4–4 (Suomi-sarja)
2003: 2–1 (Suomi-sarja)
2002: 5–1 (Suomi-sarja)
2002: 5–3 (Suomi-sarja)
2001: 2–2 (Suomi-sarja)

Saldo 21–2–3 (maalit 99–60)

Peliitat–Jokipojat
2016: 1–2 ja.
2015: 1–2 vl.
2013: 2–5
2013: 2–3 vl.
2012: 3–5
2012: 4–1
2012: 0–1
2011: 3–2
2010: 5–6 ja.
2010: 1–3
2010: 2–7
2009: 2–3 vl.
2009: 1–4
2008: 2–6
2008: 7–2
2007: 3–5
2007: 5–2
2006: 8–0
2005: 1–1 (Mestis-karsinta)
2004: 3–2 (Suomi-sarja)
2003: 1–5 (Suomi-sarja)
2003: 3–3 (Suomi-sarja)
2002: 3–1 (Suomi-sarja)
2001: 4–3 (Suomi-sarja)
2001: 2–10 (Suomi-sarja)

Saldo 8–2–15 (maalit 69–84)

Kommentit   

+4 #1 Riffixi 11.11.2016 21:52
Huh....onpa Peliitoilla kova rosteri. Seuratkaa numeroa 20 Juuso Perttilää. Tosi maaliahne kaveri. Ykköskenttä varsinkin tekee tuhoa.
Sukulaispoika pelaa joukkueessa ja valmentaja Tuomainen ei kuulema siedä yhtään vapaamatkustaji a ja vaatii hyvää fyysistä peliä.
+3 #2 Riffixi 11.11.2016 21:59
.....ja Eetu Elo. Todella tuulennopea talentti!
-2 #3 Lptl 11.11.2016 23:15
Aaltonen huomannut Akkasen parjaamisen. Kaikenmoista.
+2 #4 Peks1 11.11.2016 23:52
Peliitat pelasi tänään. Luulisi, että meillä on etu. Tulta munille!
+2 #5 JTK 12.11.2016 07:48
Veikkaus ainakin on rankannut Jokipojat selväksi suosikiksi ja kerroin 1,50 on niin pieni ettei sen puolesta kannata ottaa riskiä. Peliittojen kerroin 4,30 on houkuttelava. Anyway, Jokipojat hoitaa homman himaan.

Tänään A-nuoret pelaa Iisalmessa ja huomenna Mehtimäelle saapuu vieraaksi Hokki. B-nuoret pelaa puolestaan tänään kotona IPK:ta vastaan ja huomenna peli on Kajaanissa.
+4 #6 Teppana85 12.11.2016 08:44
Eiköhän pojat tänään hoideta homma kotiin! Koistinen tekee tänään maalin, lämärillä :)
-2 #7 Ärjysydän 12.11.2016 11:52
On tainnut Turbolla jäädä aamulääkkeet ottamatta... Huhdanpää 13. hyökkääjä ja Olkkonen, yksi parhaimmista pakeista tiputettu katsomoon.
#8 Repe 12.11.2016 11:59
Lainaus JTK:
Veikkaus ainakin on rankannut Jokipojat selväksi suosikiksi ja kerroin 1,50 on niin pieni ettei sen puolesta kannata ottaa riskiä. Peliittojen kerroin 4,30 on houkuttelava. Anyway, Jokipojat hoitaa homman himaan.

Tänään A-nuoret pelaa Iisalmessa ja huomenna Mehtimäelle saapuu vieraaksi Hokki. B-nuoret pelaa puolestaan tänään kotona IPK:ta vastaan ja huomenna peli on Kajaanissa.


No tuskin sinulta olisi odotettavissa lausuntoa: "Jokipojat häviää tänään", pitkävedossa kun joskus pitää värilasit heittää pois. Veikkaan että hikinen 3-2 voitto Jokipojille tänään.
+3 #9 Teppana85 12.11.2016 12:46
Lainaus Ärjysydän:
On tainnut Turbolla jäädä aamulääkkeet ottamatta... Huhdanpää 13. hyökkääjä ja Olkkonen, yksi parhaimmista pakeista tiputettu katsomoon.


En tiiä onko esim Olkkonen pelikuntoinen, mutta onhan se surullista että siellä on mikkelin pojat kolmosparissa, joilla varma pelipaikka vireestä riippumatta.
+2 #10 Ärjysydän 12.11.2016 13:10
Lainaus Teppana85:
Lainaus Ärjysydän:
On tainnut Turbolla jäädä aamulääkkeet ottamatta... Huhdanpää 13. hyökkääjä ja Olkkonen, yksi parhaimmista pakeista tiputettu katsomoon.


En tiiä onko esim Olkkonen pelikuntoinen, mutta onhan se surullista että siellä on mikkelin pojat kolmosparissa, joilla varma pelipaikka vireestä riippumatta.


Niinpä, ja eivät nuo liigalainat ole mitenkään taidoilla loistaneet.
+2 #11 JTK 12.11.2016 13:50
Repelle tiedoksi en koskaan veikkaa värilasit silmillä vaan pelaan puhtaasti kertoimia ja välillä on tullut rahaa ihan kivasti. Vaikka toivon aina, että Jokipojat voittaa saatan veikata toisin, mutta tänään en pelannut tätä kohdetta ollenkaan. Pelasin pelkästään Liigaa.

A-nuorilla oli tänään aikainen peli Iisalmessa ja IPK kaatui lukemin 3-6.
-2 #12 J58 12.11.2016 13:54
Lainaus Lptl:
Aaltonen huomannut Akkasen parjaamisen. Kaikenmoista.

Täytyy kyllä sanoa, että vuoden valmentaja-titt elin omaava henkilö on varmasti jättänyt useankin päivän lääkkeet ottamatta kommentoidessaa n fanien tekstejä.Edes junnuvalmentaja t eivät tee tuollaisia mokia...ala-arv oista!!Pieni mies,ison miehen kropassa.
+3 #13 JTK 12.11.2016 15:24
B-nuoret voitti äsken IPK:n 4-1. Anttonen teki (0+3)

Jere Niemelä on tänään Koplan kokoonpanossa.
-2 #14 Riffixi 12.11.2016 16:11
Onko Aaltosella varaa tällaiseen leikkiin? Oskari Lehtinen puuttuu, Olkkonen. Huhdanpää 13. Hyökkääjä. Ei Hämäläisestä ja Hukkasesta ole yv- lle tai pelintekijöiksi .
-2 #15 jones 12.11.2016 17:03
Huhdanpää on maininnut, että aikaisemmin on ollut ongelmana epätasaisuus ja pitkät pisteettömät putket.

Nyt viimeiset 5 peliä ja yhdessä pisteillä.

Olkkonen on johtava kiekollinenpuolustaja.

Viimeiset 5 peliä 0+0. +- tilaston voi joku muu scoutata.

Ihan hyvää ravistelua Turbolta. Olkkonen on vuokrapelaaja liigasta. Ei vapaamatkustami sen hyväksymiseen mitään aihetta.
+2 #16 JTK 12.11.2016 17:59
Juuri näin Jones hyvää ravistelua ja herättelyä Turbolta. Tää on vain yksi peli isossa kuvassa. Lainamiehet vetivät ihan hyvin eka erän Valkonen varsinkin.
+2 #17 Ärjysydän 12.11.2016 18:16
Jones,
Ravistelu on tosiaan itse kullekin aina hyväksi. Olkkosta ei vielä voida mihinkään liigan vuokrapelaajaks i laittaa, kun ei ole pelannut siellä peliäkään. Jokipojissa kyllä kantavana tekijänä Suomi-sarjasta lähtien. Olkkosen tilastot 3+5 ja +/- tilastot näyttää +6. Koistisen kanssa loistava pakkipari. Ja by the way Jokipoikien tilastoissa sijalla 7. Jotenkin idioottimaisti sinulta vetää hänelle 0+0 viimeiset 5 peliä. Mikähän on pakkien tehtävä? Sen kertoo ne +/- tilastot!
-1 #18 jones 12.11.2016 18:44
Lainaus Ärjysydän:
älämölöä


Onneksi et ole Jokipoikien valmentaja jos peliaikaa irtoaa historiaa katsomalla.

Turbo elää nykyhetkessä ja antaa peliaikaa sen hetkisen tilanteen mukaan, ei mikä oli vire 2kk sitten saati vuosi sitten.

Mikä on Olkkosen +- tilasto viimeiset 5 peliä, mitkä pelannut yv:n tehomoottorina kiikareilla? Tuota kysyin, enkä jaksa alkaa laskemaan.

Olkkonen on liigajoukkue HPK:n pelaaja.
+2 #19 JTK 12.11.2016 18:51
Niin käsittääkseni Olkkonen on HPK:n pelaaja, mutta ainakin toistaiseksi pelaa "lainalla" täällä.

Sopivasti karkas kiekko Hukkaselta Pudelle ja Pude viimeisteli eleettömästi tasoituksen. Peliitojen Perttilä teki todella hienon kynäilymaalin. Hieno oli Paukun ohjauskin Valkosen kovasta "syötöstä". Meidän parjatut lainapakit ovat olleet tänään ainakin tähän asti hyviä ja Koistinen myös.
+1 #20 jones 12.11.2016 19:13
Lainaus JTK:
Koistinen myös.


Ollut muuten ihan sähäkässä kunnossa muutenkin ja parantaa vaan.

Pitkät loukkaantumiset takana ja tahti jos tämä, niin tekee uudet ennätykset pisteissään aikuistentasoll a. Hienoa kokonaisvaltais ta pelaamista ja kunnossa pysyessään on nyky Mestiksessä jäätävän kova kun playoffit koittaa.
+5 #21 JTK 12.11.2016 19:57
Jukuri torjui hienosti vaikka välillä tulikin vetoja harvakseen. Lainamiehet kumpikin olivat hyviä (0+1) ja +/- +2, jos oikein katoin. Oli siellä monta muutakin hyvää äijää. Holttinen liikkuu kyllä aika liukkaasti. Voiskohan antaa lisää vastuuta ja peliaikaa? Joukkue oli hyvä tänään ja ei ollut epäselvää paremmuudesta.
+3 #22 JTK 13.11.2016 15:43
A-nuoret väänsi 4-3 voiton VL-kisan jälkeen Hokista. Ville Sivonen iski ratkaisun. Puolustaja Wiljami Kupiainen teki kaksi maalia.
+3 #23 JTK 13.11.2016 17:32
B-nuorilla oli myös vastassa Hokki ja Jokipojat korjasi pisteet mukaansa lukemin 1-3.
+2 #24 Repe 13.11.2016 20:36
"Koostemies" iskee jälleen:)https: //www.youtube.c om/watch?v=lULb Xw3QRyg
+3 #25 Repe 13.11.2016 20:38
https://www.youtube.com/watch?v=lULbXw3QRyg
+3 #26 Peks1 13.11.2016 21:40
https://www.youtube.com/watch?v=qUIo-I99z0U

Haastattelut pelin jälkeen
+2 #27 Theme_84 14.11.2016 11:22
Joonas Valkonen on pelannut hienosti meillä, olisi hyvä että jatkaisi loppukauden Jokipojissa :)
#28 Theme_84 14.11.2016 11:22
Joonas Valkonen on pelannut hienosti meillä, olisi hyvä että jatkaisi loppukauden Jokipojissa :)
+1 #29 Theme_84 14.11.2016 11:23
Jarkko Immonen ja kumppanit saisivat kyllä rueta tekemään jonkinlaista farmisopparia koplan kanssa.
+2 #30 JTK 14.11.2016 13:11
Lainaus Theme_84:
Jarkko Immonen ja kumppanit saisivat kyllä rueta tekemään jonkinlaista farmisopparia koplan kanssa.


Jokipoikien Jere Niemelä pelasi viime viikonloppuna Koplassa kaksi peliä, joten ilmeisesti seuroilla on yhteistyösoppar i, kuten viime kaudellakin.
+1 #31 Repe 14.11.2016 15:20
Siinäkin mielessä yhteistyötä että Kopla pysyisi suomi-sarjassa. Jokipoikien etuhan se olisi että esim.Akkanen;) tai joku muu pelaaja ottaisi vauhtia alemmasta sarjasta. Luehan Turbo rivit taas tarkkaan ja kehu Akkasen kiekonpurkuja, jotka jo tuossa iässä pitää jo osatakin.
+3 #32 01miki10 14.11.2016 19:50
Lainaus JTK:
Lainaus Theme_84:
Jarkko Immonen ja kumppanit saisivat kyllä rueta tekemään jonkinlaista farmisopparia koplan kanssa.


Jokipoikien Jere Niemelä pelasi viime viikonloppuna Koplassa kaksi peliä, joten ilmeisesti seuroilla on yhteistyösoppari, kuten viime kaudellakin.


Jotain yhteistyötä varmaankin tehdään, mutta liiton sivujen mukaan pelaajaliikenne sopimusta (entinen yhteistyöseuras opimus) ei kuitenkaan ole, toisin kuin viime kaudella.
+1 #33 JTK 15.11.2016 09:32
Ok miki. Kannattaisi olla soppari niin yhteistyö olisi helpompaa monelle eri tapaa.
-1 #34 jokipofani 15.11.2016 19:19
Onko fanibussi lähdössä savonlinnaan?
Jukkis? Eastside?
+5 #35 laha 16.11.2016 03:11
Lainaus jokipofani:
Onko fanibussi lähdössä savonlinnaan?
Jukkis? Eastside?


En oo kumpikaan, mutta lisää tarvittais lähtijöitä. Eikun ilmottautumaan! http://www.punamustat.net/?p=2401
+3 #36 JTK 16.11.2016 10:37
A-nuorten joukkue sai tutun miehen riveihinsä, kun Frans Tuovinen siirtyi Koplasta takaisin Juniori Jokipoikiin. Saman liikkeenhän teki jo aikaisemmin Sami Eklund.
+3 #37 jukkis 16.11.2016 18:34
Lainaus jokipofani:
Onko fanibussi lähdössä savonlinnaan?
Jukkis? Eastside?

Siinäjasiinä onko riittävästi lähtiöitä. Ootkos sie lähdössä?
+4 #38 jukkis 16.11.2016 19:28
Lainaus jukkis:
Lainaus jokipofani:
Onko fanibussi lähdössä savonlinnaan?
Jukkis? Eastside?

Siinäjasiinä onko riittävästi lähtiöitä. Ootkos sie lähdössä?


Lähtö varmisettu, joten epäilijätkin voivat ilmottautua mukaan, koska kyytiin sopii vielä!
#39 Riffixi 16.11.2016 23:32
On toi Rauman Lukko kyllä onneton tapaus. Seura tekee tappiota joka vuosi, mutta se paikataan RTK- palvelut oyn konserniavustuk sella. Pelaajat käy siellä vain töissä ja sydäntä ja paloa ei löydy keneltäkään. Kuvitellaan,ett ä kun on paljon rahaa niin voidaan menestyä. Tuo on niin nähty. Ei ne pelaa kuin itselleen...jok ipojat pärjää mestiksessä sillä,että se on sekoitus paikallisuutta ja nuoria lupauksia muualta. Mestis vie nykyään kaiken ajan,mutta pojat pelaa nälkäpalkalla . Lehdistö ei koskaan buffaa joukkuetta, kuten erästä toista joensuulaista,m utta kovalla työllä ja sisulla aina vaan kärkikahinoissa . Luulisi,että kävisi enemmän katsojia,sillä pojat pelaa hyvää lätkää. Toki fasiliteetit on perseestä,mutta minkäs teet....Joensuu n jäähalli on kuin muinaisjäänne jostain ja sekin on varmaan seuran vika.
-5 #40 jokipofani 16.11.2016 23:47
Lainaus jukkis:
Lainaus jokipofani:
Onko fanibussi lähdössä savonlinnaan?
Jukkis? Eastside?

Siinäjasiinä onko riittävästi lähtiöitä. Ootkos sie lähdössä?

no en helvetissä!;D hullujako kuvittelet:D
+6 #41 jukkis 17.11.2016 00:13
Lainaus jokipofani:
Lainaus jukkis:
Lainaus jokipofani:
Onko fanibussi lähdössä savonlinnaan?
Jukkis? Eastside?

Siinäjasiinä onko riittävästi lähtiöitä. Ootkos sie lähdössä?

no en helvetissä!;D hullujako kuvittelet:D

Miksiköhän asia sua sitten kiinnostaa, ja siitä kyselet?
+4 #42 Tapio36 17.11.2016 13:04
Moi!

Ensinnäkin kiitoksia mehtimäkeläisen toimitukselle. Hieno palsta!
Näin etäfanina on kiva saada kaikkee pientäkin infoa mikä liittyy seuraan ja toimintaan.Pals talle kuuluu minusta myös kritiikki sekä pienetkin huhut mutta jätettäiskö suoraan pois toisten fanien tökkiminen sekä pikkulapsimaine n öhöttely. Seura menee eteenpäin mutta välillä tuntuu et me fanit ollaan jääty johonkin maakuntasarjaan . Trollit voi jättää omaan arvoonsa. Luultavasti ne häviää ku ei saa vastakaikua.
Lippu korkeella. Tänä keväänä torilla tavataan!
+3 #43 JTK 17.11.2016 15:04
Herkullinen tilanne revanssi viikonlopulle, kun joukkueet ovat sarjan kärjessä! Peleissä on panosta. Jesse olis kuulema käynyt kokeilee alkuviikosta treenejä Mikkelissä? Saa nähdä tarttuiko äijälle vielä entisestään lisäboostia? Luulen, että pari maalia ainakin iskee viikonloppuna. Jokipojat jyrää!!
+2 #44 01miki10 17.11.2016 15:58
Lainaus Riffixi:
On toi Rauman Lukko kyllä onneton tapaus. Seura tekee tappiota joka vuosi, mutta se paikataan RTK- palvelut oyn konserniavustuksella.

RTK on aikoinaan perustettu juuri Lukon tukemista varten, ja konserniavustus on budjetoitu, joten oikeastaan Lukko tekee nollatulosta. Ilman RTK:ta Raumalla tuskin pelattaisiin liigakiekkoa.

Kiekkokopla on aloitellut samantyyppistä toimintaa, lokakuussa perustettiin Kalustekopla Oy, jonka tarkoitus on tukea Kiekkokoplan lisäksi myös muuta nuorten urheilua Pohjois-Karjala ssa.
#45 Eastside22 18.11.2016 23:31
Kaverilla hyvä materiaali ja valmentaja , ansaittu voitto . Huomenna täysin uus peli ja jos asennetta riittää , kannustetaan voitto kotia !!

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Kirjaudu

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi artikkeleitaHeilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.