KeuPa yllätti Jokipojat

KeuPa yllätti Jokipojat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
KeuPa yllätti Jokipojat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
KeuPa yllätti Jokipojat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
KeuPa yllätti Jokipojat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–KeuPa HT 1–2 (0–0, 0–2, 1–0)

KeuPa HT oli Jokipojille vaikea vastus keskiviikkoiltana Mehtimäellä. Vierailija puolusti oman puolustusalueensa keskustaa tiiviisti, eikä Jokipojilta löytynyt lääkettä puhkoa keuruulaisten tiivistä viisikkopuolustusta. KeuPa HT katkaisi voittonsa myötä viiden ottelun tappioputkensa. Jokipoikien ottelun ainoan maalin viimeisteli illan pirteästi pelannut Joonas Larinmaa ajassa 55.54. Jokipoikien maalilla Samuel Jukuri torjui ottelussa vain 15 kertaa.

 

Otteluraportti

Kaikki putket katkeavat aikanaan, ja KeuPa katkaisi oman tappioputkensa Jokipoikien kustannuksella. Jokipoikien vierasotteluissa hyvin toiminut viimeistely yski jälleen kotiluolassa.

Joukkueen esityksessä oli nähtävissä paljon samaa kuin kolme viikkoa sitten koetussa kotitappiossa Iisalmen Peli-Karhuja vastaan, jossa Jokipojat ei tehnyt yhtään maalia.

Joukkue tyytyi pyörimään hyökkäysalueella kulmissa sen sijaan, että se olisi toimittanut miehiä ja kiekkoa vastustajan maalille.

– Ei riittänyt tänään. Kulma on kiva paikka pelata. Siellä on kiva pyöriä kuin puolukka jossakin, summasi kotijoukkueen esityksiä päävalmentaja Ari Aaltonen.

Voitollaan KeuPa teki historiaa, sillä se sai voiton myötä ensimmäisen täyden pistepotin Mehtimäeltä.

– Lähdettiin taistelemaan ja tekemään historiaa tänne. Ensimmäinen voitto KeuPalle täältä. Se päätettiin, että kaikki jätetään jäälle ja mihin se riittää, katsotaan se sitten kun on 60 minuuttia pelattu. Ottelu oli äärimmäisen hyvä taistelu. Ei kaverilla ollut viidellä viittä vastaan oikeastaan paikan paikkaa. Me tehtiin niistä mistä piti tehdä, analysoi KeuPan päävalmentaja Mikko Heiskanen.

Ensimmäisestä erästä ei jälkipolville jäänyt paljoa kerrottavaa. Erän alku oli molemmilta joukkueilta varovaista ja tunnustelevaa kiekottelua.

Erän edetessä Jokipojat sai kiekkoa paremmin hyökkäysalueelle, ja se saikin aikaiseksi muutaman hyvän pyörityksen KeuPan puolustusalueella. Vierailijat kuitenkin puolustivat kurinalaisesti ja järkevästi, eikä ärjypaidoille tarjottu erään juurikaan maalipaikkoja.

KeuPa sai erän aikana muutaman terävän vastahyökkäyksen, mutta pitkiä pyörityksiä vierailijat eivät hyökkäyspäässä saaneet aikaiseksi.

Maalivahdit pääsivät ensimmäisessä erässä todella helpolla, sillä KeuPan Roope Urpolahti torjui neljä ja Jokipoikien Samuel Jukuri kolme kertaa.

Toisen erän alkuun Jokipojat pääsi ylivoimalle. Kotijoukkueen ylivoima toimi kohtuullisesti, mutta ilman tulosta.

Jokipojat oli palannut alkukaudesta tuttuun ylivoimakoostumukseen, jossa toisessa koostumuksessa pelasi kolme oikealta laukovaa pelaajaa, kun toisessa ylivoimaviisikossa kaikki pelaajat olivat vasemmalta laukovia.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi KeuPa. Jokipoikien aloitusvoitto puolustuspäässä ei riittänyt, sillä KeuPa karvasi kiekon itselleen, ja maalin edessä ollut Jere Friberg vei vierailijat johtoon.

Jokipojat ei maalista lannistunut vaan vei pelin KeuPan päätyyn. Kuitenkin laadukkaille maalipaikoille pääseminen oli toisessakin erässä kotijoukkueelle tuskallisen vaikeaa joukkueen pyöriessä kiekon kanssa kulmissa.

Ensimmäisestä erästä poiketen myös KeuPa sai aikaiseksi hyviä pitkiä pyörityksiä kotijoukkueen päädyssä.

Erän lopussa KeuPa pääsi puolestaan kokeilemaan ylivoimansa toimivuutta. Joukkue karkasikin kahden maalin johtoon Samuel Salosen kudin myötä. Salosen kova rannekuti pomppasi Samuel Jukurin kilpitorjunnan kautta maaliin.

Kolmannen erän alussa KeuPan kultakypärä Salonen pääsi vetämään rangaistuslaukauksen, mutta Jukuri oli tärkeässä paikassa vahvempi.

Kolmannessa erässä KeuPa jäädytti pelin taidokkaasti. Jokipojat joutui tekemään suuren työmäärän, jotta se pääsi edes hyökkäysalueelle kiekon kanssa.

Jokipoikien päästessä erän lopussa ylivoimalle Ville Halosen veto kaukaa kimposi yläriman kautta Joonas Larinmaalle, jolla oli helppo työ lyödä kiekko puolityhjään maaliin.

Jokipojat sai maalistaan selkeästi virtaa, sillä jo heti seuraavassa vaihdossa Larinmaa purjehti hyvän yksilösuorituksen päätteeksi hyvään maalipaikkaan, mutta veto meni hiukan ohi KeuPan maalin.

Jokipojat otti ottelun lopussa aikalisän ja maalivahdin pois maaliltaan, mutta KeuPa ei enää antautunut.

– Tiivis peli meiltä. Meillä oli taistelua ja sydäntä. Tuota sen pitää olla joka ilta, jos tässä sarjassa meinaa ottaa pisteitä. Tosi kiitollinen olen joukkueelle, ja tälle pienelle ryhmälle jolla tänne tultiin. Iso kiitos, kiitteli Mikko Heiskanen.

– Me ei tehty historiaa. Tästä meidän täytyy ottaa oppia ja lähteä taas lauantaina pelaamaan. Meillä on onneksi tuolla nälkäisiä miehiä tulossa lauantaina kokoonpanoon. Kokoonpano tulee reilusti vaihtumaan tämän päiväisestä, ennakoi Ari Aaltonen tulevaa lauantain kotiottelua Heinolan Peliittoja vastaan.

 

Maalit ja syöttäjät

24.34 Jere Friberg (Emppu Pulliainen) 0–1
37.16 Samuel Salonen (Pulliainen, Friberg) 0–2 yv.
55.54 Joonas Larinmaa (Ville Halonen, Matti Koistinen) 1–2

Maalivahtien torjunnat

Samuel Jukuri, Jokipojat 3+9+3=15
Roope Urpolahti, KeuPa HT 4+7+2=13

Rangaistukset

Jokipojat 3x2min = 6 min
KeuPa HT 4x2min = 8 min

Yleisöä: 1145

 

Jokipoikien kokoonpano

16 Jesse Paukku – 11 Ville Halonen – 65 Nico Friman 
92 Lauri Huhdanpää – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa
14 Heikki Puustinen – 41 Joona Manninen – 17 Teemu Nissinen
90 Ville Silvast – 88 Oskari Lehtinen – 71 Kasimir Puruskainen

20 Santeri Arousva – 5 Joonas Valkonen
4 Juuso Akkanen – 23 Henri Auvinen
47 Matti Koistinen – 2 Joel Olkkonen
3 Antti Helanto

31 Samuel Jukuri
(30 Antti Makkonen)

 

Heilin tähdet

*** Oula Uski

Vaikkei Uski päässyt ottelussa pisteille, oli hän Jokipoikien näkyvimpiä pelaajia. Hankki hyvällä kiekonsuojaamisellaan vastustajalle kaksi jäähyä.

** Joonas Larinmaa

Jokipoikien ainoan maalin viimeistelijä oli jälleen pirteällä pelipäällä. Oli viimeistellä myös ottelun tasoituksen hyvän yksilösuorituksen päätteeksi.

Samuel Jukuri

Ei joutunut torjumaan montaa kiekkoa ottelun aikana, mutta venyi muutamaan huipputorjuntaan. Torjui myös elintärkeän rangaistuslaukauksen kolmannen erän alussa.

 

Otteluennakko

Jokipojat palaa puolentoista viikon maajoukkuetauolta keskiviikkona kun se kohtaa Mehtimäellä KeuPa HT:n. Hyvän pelivireen päälle saanut kotijoukkue on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan peräti kuusi täyden pistepotin arvoisesti.

Liigajoukkue Mikkelin Jukureilta pelaajia lainannut Jokipojat saa täksi viikoksi vielä yhden pelaajan lisää Jukureista puolustaja Henri Auvisen siirtyessä ärjypaitojen vahvuuteen kahden ottelun ajaksi. Hän pelaa kakkospakkiparissa Juuso Akkasen kanssa. Jokipoikien maalilla aloittaa Samuel Jukuri

Erityisesti vieraskaukalossa Jokipojat on esittänyt vahvoja otteita, ja joukkue onkin koko sarjan paras vierasjoukkue. Voitolla KeuPasta Jokipojat voi nousta sarjataulukossa ykkössijalle ohi Savonlinnan Pallokerhon.

Jokipojat pelasi ennen puolentoistaviikon maajoukkuetaukoa kaksi ottelua Etelä-Suomessa. Perjantaina joukkue kävi Espoon kirkkaissa valoissa voittamassa Espoo Unitedin lukemin 4–2. Lauantaina puolestaan Kiekko-Vantaa joutui nöyrtymään Jokipojille 1–4.

Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen oli erittäin tyytyväinen joukkueensa suorituksiin Espoossa ja Vantaalla.

– No eihän pelit nyt paremmin olisi voinut mennä. Kuusi pistettä ja kaksi voittoa. Pelattiin Etelä-Suomessa hyvät pelit. Siitä oli hyvä lähteä maajoukkuetauolle, summasi Aaltonen.

Jokipojat ja KeuPa ovat kohdanneet tällä kaudella kerran. Keuruulla lokakuun alussa kamppaillun ottelun vei Jokipojat 7–4.

Vaikka ottelusta voitto tulikin, myöntää Aaltonen, että voitosta juhliminen jäi varjoon Ossi Pellisen loukkaantumisen vuoksi. Pellinen sai ottelussa jalkaansa niin pahan viillon, että hänen pelinsä ovat tämän kauden osalta pelattu.

– Ensinnäkin päästettiin Keuruulla liian monta maalia omiin. Oli outo peli, kun oli Ossin vakava loukkaantuminen. Pelissä oli paljon muuta ajateltavaa, mutta hyvä että pystyttiin peli voittamaan loppupeleissä. Ajatukset olivat Pellisen loukkaantumisessa. Se, että peli voitettiin, jäi sivurooliin.

Vierailija KeuPa on runkosarjassa sijalla 11. KeuPa on päästänyt otteluissaan eniten maaleja koko sarjassa, kun puolestaan Jokipojat on viimeistelyssään sarjan kolmanneksi tehokkain.

KeuPa toimii liigajoukkue Rauman Lukon yhteistyöseurana, joten joukkueessa on lainapesteillä nähty joensuulaisyleisöllekin tuttuja nimiä kuten Simo-Pekka Riikola ja Janne Väyrynen.

Jokipojissa Mestistä piste per peli tahdilla pelannut Väyrynen on kärsinyt alkukauden loukkaantumisista, ja hän on pelannut tällä kaudella yhteensä vain neljä ottelua. Ennen maajoukkuetaukoa Väyrynen oli KeuPan kokoonpanossa, joten hän mahdollisesti palaa keskiviikkona Mehtimäelle.

– Emme tiedä yhtään minkälainen kokoonpano sieltä tulee vastaan. Katsotaan toki, miten KeuPa on viimeksi pelannut. Hyvä joukkue sieltä tulee vastaan. Tiedämme miten KeuPa pyrkii pelaamaan. Meillä on hyvät valmiudet pelata KeuPaa vastaan, analysoi Aaltonen.

Myös Jokipojat on lähtenyt lainaamaan pelaajia liigaseuralta. Ennen maajoukkuetaukoa joukkue ilmoitti, että se lainaa Mikkelin Jukureilta puolustaja Joonas Valkosen ja hyökkääjä Ville Leskisen. Leskinen loukkaantui Espoossa jo ensimmäisessä erässä, eikä hän pelannut loukkaantumisensa jälkeen.

Valkonen puolestaan pelasi molemmat Etelä-Suomen ottelut erittäin varmasti. Hän pelasi Santeri Arousvan kanssa ykköspakkiparissa.

– Valkonen pelasi Espoossa ja Vantaalla jämäkät pelit. Hän toi selkeästi lisäarvoa joukkueelle.

Lisäksi Jokipojat uutisoi tänään, että Jukureihin vastikään siirtynyt Henri Auvinen pelaa tämän viikon kahdessa kotiottelussa ärjypaitojen takalinjoilla.

Maajoukkuetauolla joukkue treenasi alkuviikon, ja torstaista sunnuntaihin joukkueella oli vapaata. Harjoituksiin joukkue palasi maanantaina.

– Vedettiin hyvät treenit tauolla. Pelaajat saivat neljä päivää lepoa. Maanantaina illalla jälleen kokoonnuttiin, ja joukkue näytti äärettömän hyvälle. Pelaajilta hyvää työtä harjoituksissa.

Jokipoikien kokoonpanosta on varmuudella sivussa ainoastaan flunssasta kärsivä maalivahti Juho Ratilainen. Kun joukkueella on omien sopimuspelaajien lisäksi lainapelaajia rosterissaan, on Aaltosella käsissään positiivinen ongelma.

– Tällä hetkellä loukkaantumisia ei ole yhtään. Kaikki äijät ovat mukana. Nyt tulee valmentajalle vaikeuksia, että miten mennään eteenpäin.

– Se on hieno tilanne, että on pelaajia. Mutta nyt ollaan siinä tilanteessa, että ketkä pääsevät kokoonpanoon. Toki tämä on positiivisempi tilanne kuin se, että viisi–kuusi pelaajaa olisi loukkaantuneena, päättää Aaltonen.

Ottelu Mehtimäellä alkaa kello 18.30

  

Aiemmat kohtaamiset

 

Jokipojat–KeuPa HT
2016: 4–3 (playoffs)
2015: 2–1
2015: 1–0

Saldo: 3–0–0 (maalit 7–4)

KeuPa HT–Jokipojat
2016: 4–7
2016: 3–1
2016: 4–2

Saldo: 2–0–1 (maalit 11–10)

Kommentit   

#1 JTK 09.11.2016 07:40
Hyvä tilanne pitkästä aikaa ettei ole loukkaantuneita . Tervetuloa Auvinen Ärjy-paitaan. Toivotaan, että lainapesti sujuu hyvin. Positiivinen ongelma, että kaikki äijät eivät mahdu rosteriin ja täten kilpailu pelipaikoista on kova. Pelipaikka ei lankeakaan enää kuin Manulle illallinen. Kilpailu vie äijiä entisestään eteenpäin.

Nyt vain äijille, jotka eivät mahdu rosteriin peliaikaa esim. Koplasta. Yhteistyö toimii Liigaan päin niin miksipä ei Suomi-sarjaanki n päin.

Jokipojilla on tänään pieni kerroin, mutta etitään kavereiksi iso kertoimiset kohteet. 6-2 meille. Toivottavasti Janne Väyrynen on tänään Keupan rosterissa.
#2 rokkipoika 09.11.2016 13:47
Siinä meniskin pakkiparit aika uusiks, jos kaikki lainapelaajat lähtis kerralla joukkueesta. Ei näy Väyrynen olevan KeuPa:n kokoonpanossa.
#3 JTK 09.11.2016 14:22
Jokipoikien kerroin on laskenut entisestään ja alkaa olla jo niin pieni ettei kannata pelata. No selvä suosikkihan Jokipojat onkin tänään. Pitää katsoa joku muu kohde tilalle.
+1 #4 selästä taklaaja 09.11.2016 15:06
Liitto on antanut uudet ohjeet yleisömäärän laskemiseen. Enää ei tarvitse olla hallilla kunhan vaan on ainakin joskus siellä käynyt. Tai kuuluu junioreihin, senioreihin tai on edes jotakin sukua näille.
Toivottavasti kuulutus kertoo tänään illan yleisömääräksi vaikkapa 2939 maksanutta, Jokipojat kiittää!! Ja kun yleisöä on niin paljon lehtereillä niin tunnelma on myöskin sen mukainen. Rummut pauhaavat ja yleisö yhtyy ämyreistä kuuluvaan kannustuslauluu n mahdollisimman useasti: "...nytkö sulta tuli jo, maalin teki jokipo, punalamppu palaa taas..."
Tsemppiä Jokipojille illan otteluun..
+1 #5 rokkipoika 09.11.2016 19:51
Ei nyt Jukupojilla oikein peli kulje.
#6 Turjake 09.11.2016 20:49
Se on Jokipojille ihan hyvä, ettei Auvinen viihtdy siellä kahta peliä pidempään. Eikä tarvii tuon tämän iltaisen perusteella ihmetellä sitäkään, ettei Valkonen oikein mahdu liigarosteriin. ..Ainoa Jukuri jolla kulki piti räpylää kädessään. Näytti antaneen Jokipojille sauman pisteeseen ihan loppuun saakka.
#7 rokkipoika 09.11.2016 20:56
Lainaus Turjake:
Se on Jokipojille ihan hyvä, ettei Auvinen viihtdy siellä kahta peliä pidempään. Eikä tarvii tuon tämän iltaisen perusteella ihmetellä sitäkään, ettei Valkonen oikein mahdu liigarosteriin...Ainoa Jukuri jolla kulki piti räpylää kädessään. Näytti antaneen Jokipojille sauman pisteeseen ihan loppuun saakka.

Mut onneks meillä on nälkäsiä äijiä ja kokoonpano tulee vaihtumaan lauantaille :)
#8 Riffixi 09.11.2016 21:31
Halutonta,mauto nta ja munatonta.....

Vanha kunnon " noppavitonen" puolustuskuvio toimi Keupalla.

Ei pojat osanneet puhkaista sitä...
#9 rizee 10.11.2016 07:40
Lainaus Riffixi:
Halutonta,mautonta ja munatonta.....

Vanha kunnon " noppavitonen" puolustuskuvio toimi Keupalla.

Ei pojat osanneet puhkaista sitä...

Vai valmennus...?
+2 #10 JTK 10.11.2016 09:51
Nyt on varmaankin saatu tauon aikana jumiin menneet paikat auki ja jalat liikkuu toivottavasti rivakammin lauantaina. Kaikki kunnia kuitenkin Keupalle voitosta.

Saa sitten nähdä paljonko rosteri vaihtuu? Toivottavasti myös Juho parantuu piakkoin. Siitä lähdetään, että lauantaina palataan arkeen ja otetaan voitto Peliitoista.
+1 #11 selästä taklaaja 10.11.2016 14:02
Jos Mikkelissä tulee pulaa laadukkaista pakeista niin mielestäni Akkanen voitaisiin antaa lainalle Auvisen pariksi..
Ehkä jopa pidemmäksikin aikaa. En ole seurannut noita +- tilastoja, mutta jotenkin vaikuttaa, että Juuson vauhti ja pelikuviot eivät ole sillä tasolla mitä joukkueen kapteenilta mestiksessä edellytetään... ..
+2 #12 Repe 10.11.2016 15:10
Koostetta pukkaa tappiosta huolimatta: https://www.youtube.com/watch?v=bgN4iQ6gLa0
+2 #13 Peks1 10.11.2016 15:47
Minä olin katsomossa ekat vuoteni suunnilleen 87 tai 88 - 92. Kyllä tuossa retropelissä on aika mittava kattaus, suunnilleen kaikki kotimaiset nimet, jotka jäivät noilta vuosilta mieleen. Noita vuosia aikaisempia pelaajia en ole edes ikinä nähnyt pelaamassa, joten jännä on nähdä heitäkin.
+1 #14 J58 11.11.2016 11:28
Lainaus selästä taklaaja:
Jos Mikkelissä tulee pulaa laadukkaista pakeista niin mielestäni Akkanen voitaisiin antaa lainalle Auvisen pariksi..
Ehkä jopa pidemmäksikin aikaa. En ole seurannut noita +- tilastoja, mutta jotenkin vaikuttaa, että Juuson vauhti ja pelikuviot eivät ole sillä tasolla mitä joukkueen kapteenilta mestiksessä edellytetään.....

Mä oon ajatellut noin jo pidemmän aikaa ja miettinyt , että ettekö te muut ymmärrä jääkiekosta mitään , kun ette huomaa Akkasen heikkouksia.Nyt joku sentään on huomannut !!!Aķkasen pravuuri..pitkä kiekko !Laskekaapas seuraavassa pelissä ,montako pitkää kiekkoa heittää ,kun on ihan paniikissa ja liike ei riitä.Joskus vain aika ajaa ohi....ja silloin ei kokemuskaan riitä
+1 #15 JTK 11.11.2016 12:50
Akkanen oli jo viime kaudella vaikeuksissa pelinopeuden kanssa. Voihan se olla, että aika on ajanut ohi tai sitten on jotain vaivoja mistä ei tiedetä. On siellä muutama muukin pelaaja, jotka eivät ole vastanneet odotuksia.

Mennään positiivisuuden kautta kohti seuraava peliä ja nostan esiin pelaajat, jotka ovat ainakin minua säväyttäneet. Ratilainen on kiilannut, jos ei jo ykkös veskariksi niin ainakin haastaa hyvin Jukurin. Huhdanpää on ollut huikea ja Uski on ollut myös todella hyvä. Kiva nähdä, kun hän on pysynyt terveenä niin äijä on noussut uudelle tasolle. Ja Paukku vetää jo totutusti hyvin.
+2 #16 selästä taklaaja 11.11.2016 13:05
Olen JTK:n kanssa täysin samaa mieltä. Juuri nuo hänen mainitsemansa pelaajat ovat onnistuneet hyvin. Ja lisäksi moni muu kuten myös joukkue kokonaisuutena.
Enkä muutenkaan halua sinällään moittia yksittäisiä pelaajia, mutta ainahan näitä mielipiteitä saanee esittää....

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Kirjaudu

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi artikkeleitaHeilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.