TuTo kumoon viime sekunneilla

TuTo kumoon viime sekunneilla
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
TuTo kumoon viime sekunneilla
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
TuTo kumoon viime sekunneilla
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
TuTo kumoon viime sekunneilla
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–TuTo 2–1 (0–0, 1–1, 1–0)

Jokipojat ja TuTo kamppailivat tasaisen ja vauhdikkaan ottelun, jonka lopulta vei aivan loppusekunneilla Jokipojat. Ensimmäisessä erässä ei vielä maalipaikoilla juhlittu, mutta toisessa erässä molemmilla joukkueilla oli runsaasti laadukkaita maalipaikkoja. Kokonaisuudessaan vierailijat olivat ottelussa hiukan niskan päällä. Jokipoikien maalintekijöinä kunnostautuivat Ville Silvast ja aivan loppusekunneilla kauden ensimmäisellä maalillaan Joona Manninen (1+1). Kotijoukkueen maalilla Juho Ratilainen torjui 22 kertaa.

 

Otteluraportti

Jokipojat teki viikon kahdessa kotiottelussaan yhteensä vain kaksi maalia, mutta sekin riitti sentään kolmeen pisteeseen. Keskiviikkona joukkue hävisi Iisalmen Peli-Karhuille 0–2, mutta lauantai-iltana Mehtimäellä tuuletettiin 2–1-kotivoittoa TuTosta.

Jokipoikien loppuhetkien sankariksi nousi kolmosketjun sentteri Joona Manninen. Alkukauden ottelut loukkaantumisen vuoksi missannut Manninen painoi laidan suunnasta maalille ja survoi kiekon sisään, kun pelikello näytti 19.43 kolmannessa erässä.

Vasta syksyn kuudennen ottelunsa pelanneelle Manniselle osuma oli kauden ensimmäinen. Syöttöpisteen osumaan saivat Antti Helanto ja Nico Friman.

TuTo ei ehtinyt loppuhetkillä enää edes ottaa maalivahtia pois. Täysi pistepotti jäi Joensuuhun, vaikka TuTo oli lauantaina pelillisesti aavistuksen Jokipoikia edellä.

– Mä olen joskus sanonut, että peli ei ole aina oikeudenmukaista. Mutta nyt se meni tänään meille, Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen tuumasi.

– Tämä oli taisteluvoitto, ei voi muuta sanoa. Pitää nostaa hattua joukkueelle, ei auta mitään. Mä olen ainakin tyytyväinen.

Hieman huonommalla tuurilla Jokipojat olisi voinut jäädä pisteittä myös TuToa vastaan.

Turkulaiset pääsivät ajassa 56.55 ylivoimalle ja olivat lähellä onnistua. Vapaana maalin edessä olleen puolustaja Anssi Virkin ohjaus ajassa 58.20 suuntautui kuitenkin reippaasti yli Juho Ratilaisen vartioiman maalin yli.

– Raadollisuus näkyi siinä, että meillä oli kymmenen tuhannen taalan paikkaa. Välillä saatiin kiekko johonkin maalivahdin alueelle, mutta suurin osa vedoista meni kalaverkkoihin tai kulmaan, TuTon päävalmentaja Miika Elomo harmitteli.

– Suojelusenkelit olivat (Jokipoikien) maalin ympärillä tänään, mutta sekin aina ansaitaan. Jokipojat puolusti tosi jämäkästi, hän jatkoi.

Jokipojat nousi voitollaan sarjakakkoseksi TuTon ohitse, paremman maalieronsa ansiosta.

Mestiksen kärkijoukkueiden peli eteni lauantaina tasaisena – ja tasalukemissa – lähes koko ajan.

Avausmaali nähtiin ajassa 27.31. Puolustaja Juuso Akkanen vapautti pitkällä avauksellaan Ville Silvastiin läpiajoon, ja läpi ottelun ärhäkästi taistellut laituri veivasi kiekon ohi TuTo-vahti Karolus Kaarlehdon.

Jokipojat ehti kuitenkin nauttia johtoasemastaan vain 36 sekunnin ajan. Ajassa 28.07 TuTo-puolustaja Kristian Tuohilammen kaukolaukaus upposi Jokipoikien Juho Ratilaisen hanskakäden kautta maaliin.

Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen oli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa hieman eri linjoilla kollegansa kanssa.

– TuTo on hyvä joukkue, tiedettiin mitä sieltä tulee. Ehkä oltiin Miikan (Elomo) kanssa vähän eri pelissä, kyllä me oltiin siellä hyvin mukana.

– Höpö höpö, Elomo keskeytti ”Turbon” puheenvuoron, mutta kuitenkin hymy huulillaan.

– Kyllä meillä oli siellä paikat ihan samalla tavalla kuin TuTollakin, vaikka kieltämättä TuTolla oli monta avopaikkaa, Aaltonen jatkoi.

– Eihän tämä mitään kaunista kiekkoa ollut, kun oli kaksi hyvää joukkuetta vastakkain.

TuTon valmentaja Miika Elomo oli tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Tämä oli meidän parhaita pelejä tänä vuonna. Saatiin runsaasti jäähyjä, hoidettiin ne tyylipuhtaasti ja vietiin peliä.

– Fakta on se, että meidän paikoilla olisi pitänyt laittaa peli toisessa erässä poikki. Vastakkain oli kaksi hyvää taistelevaa joukkuetta, ja nyt se pomppi Jokipojille.

Jokipoikien kokoonpanosta puuttui yllättäen myös hyökkääjä Oskari Lehtinen.

– Pohjoiskarjalainen lentsu iski kesken aamujäiden Lehtiseen, ei siinä mitään, Ari Aaltonen sanoi.

TuTo taas lähti otteluun eri maalivahdilla kuin joukkue oli suunnitellut. Perjantaina Iisalmessa (TuTo voitti IPK:n 6–1) pelanneen Karolus Kaarlehdon piti aukoa Mehtimäellä luukkua ja Kristian Järvisen hoidella torjuntahommat.

– Alkuverryttelyssä huomattiin, että Järvinen ei pystynyt pelaamaan. Näihin pitää olla valmiina, homma ei siitä jäänyt kiinni, Miika Elomo tuumasi.

 

Maalit ja syöttäjät

27.31 Ville Silvast (Juuso Akkanen, Joona Manninen) 1–0
28.07 Kristian Tuohilampi (Mikko Laine, Timi Lahtinen) 1–1
59.43 Manninen (Antti Helanto, Nico Friman) 2–1

Maalivahtien torjunnat

Juho Ratilainen, Jokipojat 7+6+9=22
Karolus Kaarlehto, TuTo 4+7+6=17

Rangaistukset

Jokipojat 4x2 = 8 min
TuTo 5x2 min = 10 min

Yleisöä: 1 095

 

Jokipoikien kokoonpano

16 Jesse Paukku – 11 Ville Halonen – 65 Nico Friman 
92 Lauri Huhdanpää  – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa
14 Heikki Puustinen – 41 Joona Manninen – 90 Ville Silvast
61 Lauri Hukkanen – 71 Kasimir Puruskainen – 50 Teemu Holttinen

20 Santeri Arousva – 10 Jere Niemelä
4 Juuso Akkanen – 3 Antti Helanto
47 Matti Koistinen – 2 Joel Olkkonen

35 Juho Ratilainen
(31 Samuel Jukuri)

 

Heilin tähdet

*** Ville Silvast

Viimeisteli ottelun ensimmäisen maalin tyylikkäästi läpiajosta. Oli selkeästi joukkueen ahkerin taklaaja ja aiheutti paineellaan ongelmia turkulaisten pakistossa.

** Juho Ratilainen

Ainoa selän taakse uponnut kiekko meni hiukan helpohkosti räpylän kautta sisään, mutta vastapainoksi esitti tukun loistotorjuntoja.

* Joona Manninen

Pelasi kokonaisuudessaan kauden parhaan pelinsä. Väänsi voittomaalin vahvasti maalin kulmalta. Illan tehot 1+1.

 

Otteluennakko

Jokipojat saa lauantaina kotikaukalossaan vastaan TuTon. Molemmat joukkueet ovat pelanneet alkukauden hyvin, ja joukkueet taistelevatkin samoista kärkisijoista. Ennen lauantaina pelattavaa ottelua TuTo käy vierailulla perjantaina Iisalmessa. Jokipojat puolestaan pääsee lauantain otteluun kaksi kokonaista päivää levänneenä.

Jokipoikien kokoonpanosta ovat varmuudella poissa hyökkääjät Teemu Nissinen ja Roope Hämäläinen. Myöskään puolustaja Joni Muranen ei pysty pelaamaan. Lisäksi vielä Oskari Lehtinen on pudonnut pois kokoonpanosta lauantai-iltapäivän aikana. Maalilla aloittaa loistavasti alkukauden torjunut Juho Ratilainen.

Jokipoikien edellinen ottelu Mehtimäellä Iisalmen Peli-Karhuja vastaan oli suurimmaksi kotijoukkueen hallintaa. Hallinnasta ja runsaista maalipaikoista huolimatta Jokipojat jäi tällä kaudella ensimmäistä kertaa ilman yhtään tehtyä maalia.

IPK:n tiivis parhaan maalisektorin tukkiminen ja lainavahti Denis Godlan huipputorjunnat olivat liikaa vierailjoiden viedessä täyden pistepotin lukemin 0–2. Ottelu oli Jokipojille kauden ensimmäinen varsinaisen peliajan tappio kotona.

– Et voi voittaa peliä, jos teet nolla maalia. Suurin syy tappioon oli se, että meidän laukauksemme eivät olleet tarpeeksi laadukkaita. Hallittiin IPK:ta vastaan puolitoista erää, ja IPK vikisi mutta pystyi voittamaan, summasi ottelua Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen.

– IPK:lla on mahdollisuus voittaa pelejä silloin, kun he saavat Godlan maaliin. Hän on laadukas veskari. Yksittäisiä pelejä voit voittaa tuolla tavalla, että puolustat pelkästään keskustaa, keskityt purkamaan ja hyökkäämään vastaiskuilla. IPK voitti pelin, ja siitä on turha kitistä.

Jokipoikien ja TuTon kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Turussa pari viikkoa sitten kotijoukkue oli maalin verran parempi lukemin 3-2.

– TuTo pelasi ensimmäisessä kohtaamisessamme kuten oli odotettua. Joukkue pyrkii pelaamaan hyvää jääkiekkoa, aika pitkälti samalla lailla kuten mekin. Lauantaille saadaan varmasti jälleen hyvä ottelu.

– Edellisestä kotiottelusta pitää ottaa opiksi. Ei me voida kotona nollalla maalilla pelata. Joka äijä pistää homman kuntoon, ja lauantaina ollaan valmiina kello 17, kun kiekko tippuu jäähän, lupaa Aaltonen.

Jokipojat on hävinnyt tällä kaudella kaksi kertaa kotonaan. Molempien tappioiden yhteisenä tekijänä on ollut se, että voitetuista kotiotteluista poiketen otteluiden alut ovat olleet kotijoukkueella vaikeita. Hyvä ottelun aloitus varmasti tavoitteena myös lauantaina?

– Ainahan hyvä pelin aloitus on tavoitteena. Sitä kun ei tiedä miten pelaajan biorytmit ovat pelipäivään sattuneet. Jokaisen pelaajan pitää olla keskittynyt omaan tekemiseen, ja pelaajien on oltava hereillä. Jos et ole sataprosenttisesti valmistautunut, et saa sataprosenttista suoritusta.

– Meidän pitää olla kärsivällisiä ja huolellisia sekä saada laadukkaita laukauksia ja miestä maalille. Sillä tavalla pelejä aletaan kääntämään. Kamppailuvoima pitää olla sata lasissa. Joka päivä pitää olla valmiina kamppailemaan, kun on peli. Jos et ole hereillä, niin turpaan tulee, tiivistää Aaltonen.

Jokipoikien kokoonpanosta ovat poissa loukkaantumisen takia laitahyökkääjä Teemu Nissinen ja flunssan vuoksi keskushyökkääjä Roope Hämäläinen.

Puolustaja Joni Murasen osallistuminen lauantain kamppailuun on vielä epävarmaa. Maalilla aloittaa Juho Ratilainen.

Ottelu Mehtimäellä alkaa kello 17.00.

 

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–TuTo
2016: 4–3 ja.
2015: 3–2 vl.
2014: 4–3 vl.
2013: 5–3

2013: 3–4 ja.
2012: 5–1
2012: 1–3
2011: 4–2
2011: 3–2
2010: 5–4 vl.
2010: 4–1
2009: 3–2
2009: 3–0 (playoffs)
2009: 3–2 ja. (playoffs)
2009: 2–4
2008: 5–0
2007: 4–5 ja.
2007: 4–2
2007: 0–1
2006: 4–1
2006: 5–6
2005: 6–3
2005: 1–2
2004: 1–1
2004: 0–5 (Mestis-karsinta)
2001: 2–2
2000: 0–3
2000: 1–0
1999: 3–5

Saldo: 17–2–10 (maalit 88–72)

TuTo–Jokipojat
2016: 3–2
2016: 2–3

2015: 2–7
2014: 2–1
2013: 5–3
2013: 6–4 (playoffs)
2012: 4–1
2012: 1–2 ja.
2011: 4–3 ja.
2011: 2–3 ja.
2011: 1–4
2010: 2–5
2010: 6–5
2009: 0–5
2009: 2–3 (playoffs)
2009: 4–2 (playoffs)
2009: 4–2
2008: 4–2
2008: 9–0
2007: 5–0
2007: 2–0
2006: 3–1
2006: 6–0
2005: 4–1
2005: 4–5
2004: 6–4
2004: 3–3 (Mestis-karsinta)
2001: 3–2 ja.
2000: 2–3 ja.
2000: 3–0
1999: 5–3

Saldo: 20–1–10 (maalit 109–79)

Kommentit   

+8 #1 JTK 21.10.2016 19:23
Huomenna on kova vastus ja toivottavasti tulee hyvä ja viihdyttävä matsi. Hyvä fiilis huokui jengistä äsken hallilla. Tsemppiä Jokipojille huomiseen peliin!

Ennen adustuksen peliä A-nuoret pelaa Blues Akatemiaa vastaan. Sunnuntaina vastaan tulee sitten sarjakärki K-Kissat, Tulkaahan kannustamaan!!
#2 Eastside22 21.10.2016 22:51
Tästä ei pidot parane , tulossa todellista lätkäviihdettä . Vastakkain sarjan mukaan tasainen pari , tutolle voitto tänään ja meillä tappio alla . Turbon mukaan ollaan valmiina ja uskon sen !
+6 #3 jukkis 22.10.2016 10:54
On sitten kyseessä fani, kannattaja, tai vaan muuten jääkiekosta ja urheilusta pitävä ihminen, kannattaa nyt toimia näin: Tule hallille, lippuluukun kautta sisälle tai osta lippu ennakkoon jos ei kausaria ole. Kioskilta evästä, fanituotemyymäl ästä tavaraa, ja ihan mihin katsomoon haluat ja lippusi oikeuttaa niin sinne! Kannustat sitten itsellesi sopivalla tavalla, ja annat muidenkin tehdä niin.
-1 #4 VasenPakki 22.10.2016 13:55
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14720528_10157714618265193_9143200558443354939_n.jpg?oh=82fe5c9b7d049d8a10a1c82d60e7dfdc&oe=58A7B867

Ottakaa mallia fanien touhusta vaikka tuolta Kuopiosta. Savossa osataan tuo(kin) paremmin kuin täällä. Joensuussa omat taistelee keskenään netissä. käsittämätöntä. Jukkis vois myös tuon loputtoman provoamisen lopettaa.

Tänään peliin pitkästä aikaa kun kausarin sain kaverilta lainaan. Jokipo vie 4-3!!!!
+3 #5 jukkis 22.10.2016 14:13
Lainaus VasenPakki:
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14720528_10157714618265193_9143200558443354939_n.jpg?oh=82fe5c9b7d049d8a10a1c82d60e7dfdc&oe=58A7B867

Ottakaa mallia fanien touhusta vaikka tuolta Kuopiosta. Savossa osataan tuo(kin) paremmin kuin täällä. Joensuussa omat taistelee keskenään netissä. käsittämätöntä. Jukkis vois myös tuon loputtoman provoamisen lopettaa.


Eilen Kuopiossa olin katsomassa Kalpa-Jukurit peliä.
Pakko sen verran provosoitua tästä, kun sanot että mie provosoin? Itse koen kyllä ihan toisin. Tyhmyyttäni olen trollien viesteistä provosoitunut kyllä. Mutta en en tee sitäkään. JOKIPO!!
+3 #6 rizee 22.10.2016 16:04
En olisi huolissani päätykatsomon fanien määrästä. Samalla tavalla on väki sieltä vähentynyt kuin muistakin osista hallia. Samat syyt siellä päätykatsomon faniväellä on olla tulematta peliin kuin muillakin.

Jos lasketaan vaikka tuhatta katsojaa kohti noin 5 päätyhuutajaa, niin silloin kun halli on täynnä - 4500 henkeä, on siellä takuulla 20-25 henkeä huutamassa.

Tunnelma on laskenut, tuskin sitä kukaan kieltää. Tämä on yleinen trendi Mestiksessä ja siihen tulee pikkuhiljaa jo kaikkien tottua.

Illan pelistä:

Lopputulos : 4-3 ja.
Paras pistemies : Paukku 1+2
Yleisömäärä : 1350
#7 Lptl 22.10.2016 16:49
Ei kyllä se suurin syy kaikkeen ja kaikkiin on järkyttävän makuinen hallin kioskeissa myytävä kahvi! Haluan lattea.
+4 #8 JTK 22.10.2016 16:57
A-nuoret voitti Blues Akatemian 3-2. Huomenna vastus kovenee, kun vastaan tulee K-Kissat. B-nuoret voitti Kajaanissa Hokin 2-4.
+1 #9 tilkka 22.10.2016 17:34
19 min meni kun ekan torjunnan teki tuton molari!
-1 #10 selästä taklaaja 22.10.2016 17:50
Fanseatille ekasta erästä kuvan suhteen 4/5. Selostuksesta 2/5 ja tuosta erätaukohöpinäs tä 1/5....:)
Jokipojilta olisin odottanut maalia, mutta jospa niitä tulisi toisessa erässä.
#11 rokkipoika 22.10.2016 18:23
Jokipojat kerkes olla huimat 36 sekuntia johtoasemassa :)
+2 #12 selästä taklaaja 22.10.2016 18:27
Akkaselta loistava avaus Silvastin maaliin ja seuraavassa vaihdossa alokasmainen virhe hyökkäyspäässä. ...Arousva on ollut monessakin tilanteessa aivan kuutamolla. Ratilaisen torjunnoilla ollaan pelissä mukana, vaikka tuo maali lipsahtikin hanskan kautta.
Eipä nuo kaksi erää vakuuta mitenkään jos katsotaan tuota kotijoukkueen peliä...toivott avasti peli paranisi kolmannessa erässä.
+8 #13 rokkipoika 22.10.2016 19:12
No nyt tuli aika maukkaaseen ajankohtaan voittomaali :)
+9 #14 JoKP 22.10.2016 19:18
Minkälaista vääntöä? Jäi näkemättä. Mehukas voitto ellei jopa lonkeroinen. Näin lauantaina
+7 #15 rokkipoika 22.10.2016 19:47
On muuten kolme Jokipoikaa top-10 pistepörssissä.

Ja Ratilainen noussu sijalle seitsemän torjuntapörssis sä.
+6 #16 Peks1 22.10.2016 20:05
Minusta rummutus oli hyvin rytmitetty ja loi tunnelmaa. Viihdyin.
+3 #17 Korppu 23.10.2016 03:30
Kertoo paljon joukkueen taistelutahdost a ja hengestä, kun lopussa tehdään tuollainen taistelumaali.
Hyvä Jokipojat!
+2 #18 jones 23.10.2016 15:09
Lainaus Peks1:
Minusta rummutus oli hyvin rytmitetty ja loi tunnelmaa. Viihdyin.


Ei rummuissa sinällään olekaan mitään vikaa kun niitä käytetään oikein. Yksi matalaääninen sopii hyvin kannustuksen rytmittämiseen.

Useiden rumpujen paukuttaminen päättömästi ei ole mistään kotoisin vaan tappaa fiiliksen.
#19 JTK 23.10.2016 16:03
Nuorten Mestiksen sarjakärki K-Kissat oli odotetun vahva ja väänsi väkisin pisteet matkaansa lukemin 2-3. Meidän maaleista vastasivat Lahtinen ja Eklund. Johdettiin peliä puolessa välin 2-0, mutta sitten kaveri tuli ohi.
+1 #20 Teppana85 23.10.2016 18:38
Yleisömäärästä sen verran, että jos liiga olisi auki, voisi vastaavanlaises sa lokakuisenkin lauantain TUTO-ottelussa olla hyvinkin tuplamäärä katsojia. Muttakunmuttaku n, jos ja jos, tiedetään.
+1 #21 Peks1 23.10.2016 18:45
On tuo voittomaali kyllä erikoinen. Manninen syöttää kulmasta Helannolle, joka vain pyyhkii kiekosta pölyt ja kiekko liruu Tuton mokelle, joka läpsäisee huolimattomasti suoraan Frimanille, joka ampuu heti mutta maalin ohi ja osuu suoraan Mannisen housuihin, josta kiekko putoaa Mannisen lapaan ja tämä nousee salamana maalin takaa maalin kulmalle ja survaisee etukulmasta sisään.
+3 #22 Lptl 23.10.2016 20:13
Lainaus Peks1:
On tuo voittomaali kyllä erikoinen. Manninen syöttää kulmasta Helannolle, joka vain pyyhkii kiekosta pölyt ja kiekko liruu Tuton mokelle, joka läpsäisee huolimattomasti suoraan Frimanille, joka ampuu heti mutta maalin ohi ja osuu suoraan Mannisen housuihin, josta kiekko putoaa Mannisen lapaan ja tämä nousee salamana maalin takaa maalin kulmalle ja survaisee etukulmasta sisään.


Eli puhdas taitomaali :D
+3 #23 Repe 23.10.2016 20:16
Tuton puolustajan huonoutta myös maalin edustalla ratkaisevalla hetkellä,mutta tunnetusti virheet monesti näkyvät tulostaululla.
+2 #24 JTK 26.10.2016 13:14
Jokipoikakasvat it Teme ja Uke ovat tyrkyllä U20 MM-kisajoukkuee seen. Kisat ovat Kanadassa vuodenvaihteess a. Pojat ovat joukkueen mukana Ruotsin turnauksessa marraskuun alussa. Lopullinen joukkue selviää sitten joulukuussa.

Niko Kuiri on U19-maaajoukkue en mukana, kun Suomi kohtaa Tshekin kolme kertaa peräkkäisinä päivinä Suomessa. Tästä joukkueesta voi vielä ponkaista U20-maajoukkuee n MM-kisakoneesee n.
+2 #25 JTK 26.10.2016 14:05
Kiva nähdä pitkästä aikaa, että Janne Väyrynen on kaukalossa tänään Keupan rosterissa.

Kopla pelaa tänään Mehtimäellä sarjakärki Ketterää vastaan. Ketterän riveistä löytyy Jokipoikakasvat ti Toni Jalovaara. Hyvin on Toni vetänyt yhdeksään peliin tehot 5+4=9!
+2 #26 tilkka 26.10.2016 14:55
Eikö Väyrysen Jannea vois Jokipojat ottaa pelaamaan takas jokipoikiin vaikka vuokralle? Kun Lukossa ei tunnu aukeavan pelipaikkaa! Kiitos jtk:lle hyvistä kommenteista jokipoikien muistakin peleistä.
+3 #27 selästä taklaaja 26.10.2016 17:15
Lainaus tilkka:
Eikö Väyrysen Jannea vois Jokipojat ottaa pelaamaan takas jokipoikiin vaikka vuokralle? Kun Lukossa ei tunnu aukeavan pelipaikkaa! Kiitos jtk:lle hyvistä kommenteista jokipoikien muistakin peleistä.

Lukolla taitaa olla jonkinlainen farmisopimus Keupan kanssa ja silloinhan niiden pelaajat pelaavat Keuruulla kun eivät liigaporukkaan mahdu. Janne on tainnut olla sairaslistalla lähes koko alkukauden. Lukolla näyttää menevän niin heikosti, että varmaan jossain vaiheessa Väyrynen sielläkin pääsee näyttämään taitojaan.
+2 #28 JTK 26.10.2016 19:49
Lukolla ja Keupalla on yhteistyösopimu s. Lukko on Jannen työnantaja ja palkan maksaja. Kauden alussa Lukosta muistaakseni tiedotettiin, että ainakin alkukauden Janne pelaa Keupassa. Toki pelejä ei ole näköjään tullut, joten joku vamma lienee kyseessä? Hän on tainnut pelata tällä kaudella vain pari peliä. Jospa se nyt vihdoin lähtis Jannen kausi lentoon?

Tuo Lukon rämpiminen kyllä alkaa jo ihmetyttää. Voi olla ensimmäinen seura tällä kaudella Liigassa joka eroittaa valmentajansa, jos ei kohta tahti muutu?
+1 #29 JTK 27.10.2016 07:39
Kopla hävisi eilen sarjakärki Ketterälle 1-7. Koplan veskareilla oli yhteensä 42 torjuntaa ja Ketterän veskarilla niitä oli 12. Ketterä on tosissaan menossa Mestikseen ja pelaajabudjetti in on satsattu ettei kävisi samanlaista "työtapaturmaa" kuin viimeksi.
+3 #30 JTK 27.10.2016 10:24
Kivaa luettavaa oli jälleen sarjojen aukaisujen kannalta tämän päivän Karjalaisessa. Jääkiekkoliiton puh.joht. Harri Nummela kertoo kannattavansa sarjojen aukaisuja kunhan liiton ja Liigan välinen sopimus päättyy kahden vuoden kuluttua. Liigan puh.joht. Heikki Hiltunen on samoilla linjoilla.
+3 #31 Repe 27.10.2016 21:17
Lainaus JTK:
Kivaa luettavaa oli jälleen sarjojen aukaisujen kannalta tämän päivän Karjalaisessa. Jääkiekkoliiton puh.joht. Harri Nummela kertoo kannattavansa sarjojen aukaisuja kunhan liiton ja Liigan välinen sopimus päättyy kahden vuoden kuluttua. Liigan puh.joht. Heikki Hiltunen on samoilla linjoilla.


Rivien välistä jompikumpi (en viitsi tarkistaa), antaa ymmärtää että Mestis oikea paikka Jokipojille.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Kirjaudu

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi artikkeleitaHeilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.