Denis Godla nollasi Jokipojat

Denis Godla nollasi Jokipojat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Denis Godla nollasi Jokipojat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Denis Godla nollasi Jokipojat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Denis Godla nollasi Jokipojat
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–IPK 0–2 (0–1, 0–0, 0–1)

Jokipojat kärsi keskiviikkona kotijäällään yllätystappion. Sarjanousija Iisalmen Peli-Karhut jätti ensimmäisenä joukkueena tällä kaudella Jokipojat Mehtimäellä täysin vaille pisteitä. Vierailijan ehdoton sankari oli KalPasta lainalle saatu maalivahti Denis Godla. Nuori slovakkivahti torjui kaikki 29 kohti tullutta laukausta. Jokipojat hallitsi ottelun kahta jälkimmäistä erää, mutta IPK sinnitteli loppuun asti johdossa Aatu Hämäläisen avauserän osumalla. Päätösminuutilla sama mies osui vielä toistamiseen, nyt tyhjään maaliin. Jokipoikien veräjällä Samuel Jukuri torjui 26 kertaa.

 

Otteluraportti

Jokipojat törmäsi ottelussa IPK:ta vastaan muuriin nimeltä Denis Godla. Godlan huipputorjuntojen myötä Peli-Karhut sai ensimmäisen vierasvoittonsa Mestiksessä.

– Hieno voitto meille. Ensimmäinen vierasvoitto tälle vuodelle. Toinen ottelu Jokipoikia vastaan muutaman päivän sisään. Mietittiin peliä, että miten me täällä vieraissa pärjätään, IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen kertoi ottelun jälkeen.

Ensimmäinen erä käynnistyi tasaisesti ja tunnustelevissa tunnelmissa. Erän ensimmäinen puolisko ei montaa maalipaikkaa kummallekaan joukkueille tarjonnut.

Jokipoikien erän paras vaihe sijoittui erän puolenvälin paikkeille. Jokipojat pääsi ylivoimalle, joka pyörikin mallikkaasti mutta ilman tulosta.

Jokipojat jatkoi ylivoimansa jälkeen hyviä otteitaan, mutta IPK:n KalPasta lainalla oleva Godla oli ensimmäisessä erässä vakuuttava.

Kotijoukkueen hyvä vaihe keskeytyi hyökkäysalueella tapahtuneeseen kiekonmenetykseen, josta IPK pääsi vastahyökkäykseen.

Nopean vastahyökkäyksen päätti napakalla kudilla Aatu Hämäläinen. Maalin jälkeen IPK oli hallitsevampi osapuoli, mutta lisämaaleja erässä ei enää nähty.

IPK uskalsi ensimmäisen erän aikana karvata kovaa siihen paikan saatuaan. Kova karvaus aiheuttikin Jokipojille erän aikana useita kiekonmenetyksiä kotijoukkueen puolustusalueella.

– Saatiin hyvä lähtö otteluun. Meillä oli hyvä ensimmäinen erä, ja saimme siihen johtomaalin, kertasi Niiranen ensimmäistä erää.

Toiseen erään Jokipojat sai otteisiinsa kaivattua terävyyttä kaikille muille pelin osa-alueille viimeistelyä lukuunottamatta.

Erän alkuun Jokipojat sai aikaiseksi parikin hyvää vastahyökkäystä. Jokipoikien hyvä vaihe katkesi joukkueen joutuessa alivoimalle.

Vierailijoiden ylivoima toimi erittäin hyvin, eikä lisämaali ollut kaukana. Ylivoiman jälkeen IPK oli taas aktiivinen karvauspelissään.

Erän edetessä pidemmälle Jokipojat pääsi paremmin omalta kenttäpuoliskoltaan kiekon kanssa hyökkäysalueelle.

Jokipoikien erän ainoa ylivoima oli todella heikko, eikä joukkue saanut sen aikana luotua yhtään todellista maalipaikkaa.

Hyvistä pitkistä pyörityksistä ja loistavista maalipaikoista huolimatta Jokipojat ei saanut toisessa erässäkään lauottua kiekkoa ohi Godlan, joka esitti toisessa erässä muutaman paraatitorjunnan.

– Toinenkin erä aloitettiin hyvin, mutta sen jälkeen jäätiin omiin, summasi Niiranen.

Jokipojat aloitti kolmannen erän terävästi. Erässä pelattiin hyvinkin vauhdikkaasti, vaikkei niinkään järkevästi. 

Erän alkupuoliskolla molemmissa päissä nähtiin useita maalipaikkoja, mutta molemmat maalivahdit olivat oivalla pelipäällä.

Jokipojat jatkoi hyvää painostustaan, mutta laadukkaista maalipaikoista huolimatta Godla oli ohittamaton. Useat Jokipoikien ohjaukset maalin edustalta ohjautuivat hiuksenhienosti ohi Godlan maalin.

Ottelun lopussa Jokipojat otti aikalisän ja maalivahdin pois maaliltaan, mutta hyvistä paikoista huolimatta verkko heilui Jokipoikien omassa päässä Aatu Hämäläisen illan toisen maalin myötä.

Kokonaisuudessaan IPK puolusti omalla kenttäpuoliskollaan viisaasti siivoten irtokiekot useasti väljemmille vesille.

– Pystyttiin kuitenkin keskustaa puolustamaan, ja Godla oli erittäin hyvä maalissa. Taisteluvoitto koko joukkueelta. Tärkeää, että saatiin vierasvoitto, analysoi Niiranen.

Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen oli tappion jälkeen vähäsanainen.

– Onnittelut IPK:lle, hyvä voitto heille. Tykättiin leikkiä kulmassa, olivat Aaltosen ainoat sanat ottelun jälkeen.

Jokipojille tarjoutuu mahdollisuus palata voittojen tielle lauantaina, kun Mehtimäelle saapuu vieraaksi TuTo. 

 

Maalit ja syöttäjät

13.37 Aatu Hämäläinen 0–1
59.35 Hämäläinen (Juha Virtanen) 0–2 tm.

Maalivahtien torjunnat

Samuel Jukuri, Jokipojat 12+9+5=26 (poissa 57.23–59.35)
Denis Godla, IPK 8+11+10=29

Rangaistukset

Jokipojat 2 min
IPK 3x2 min = 6 min

Yleisöä: 1 115

 

Jokipoikien kokoonpano

16 Jesse Paukku – 11 Ville Halonen – 65 Nico Friman 
92 Lauri Huhdanpää  – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa
14 Heikki Puustinen – 41 Joona Manninen – 88 Oskari Lehtinen
90 Ville Silvast – 71 Kasimir Puruskainen – 50 Teemu Holttinen

20 Santeri Arousva – 3 Antti Helanto
4 Juuso Akkanen – 21 Ville Räsänen
47 Matti Koistinen – 2 Joel Olkkonen
10 Jere Niemelä

31 Samuel Jukuri
(35 Juho Ratilainen)

 

Heilin tähdet

*** Samuel Jukuri

Oli ainoa Jokipoikien selkeä onnistuja. Torjuntatyöskentely jälleen kerran rauhallista ja varmaa. Ainoaa päästettyä maalia ei voi missään nimessä laittaa Jukurin piikkiin.

** Oula Uski

Oli hyökkäyksen näkyvin pelaaja. Pelasi jälleen ehjän esityksen. Pelaa paremmin sentterinä kuin laiturina.

Antti Helanto

Taisteli erittäin ärhäkästi pienestä koostaan huolimatta. Oli erittäin aktiivinen myös hyökkäysalueella.

 

Otteluennakko

Jokipojat saa keskiviikkona Mehtimäellä vastaansa lauantailta tutun vastustajan, kun Iisalmen Peli-Karhut saapuu vuorostaan vierailulle. Lauantaina joukkueiden ensimmäisessä keskinäisessä Mestis-tasolla tapahtuneessa kohtaamisessa Jokipojat hallitsi suurta osaa ottelua ja veikin kamppailun lukemin 5–2. Jokipojilla on hiukan kokoonpanohuolia, sillä puolustaja Joni Muranen ja hyökkääjä Teemu Nissinen ovat molemmat sivussa illan kamppailusta. Maalilla aloittaa Samuel Jukuri.

Sarjanousija IPK on pelannut varsinkin kotikaulossaan alkukaudesta hyvin. Se oli voittanut ennen lauantain kierrosta viidestä kotona pelaamastaan ottelusta peräti neljä. Ainoa kotitappio ennen lauantaita tapahtui SaPKoa vastaan.

Toisen kotitappion Peli-Karhut joutui kokemaan lauantaina Jokipojille. Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin Iisalmessa.

– Pelattiin Iisalmessa hyvä ottelu. Tiesimme, että omassa pienessä kaukalossaan IPK paineistaa kovaa. Pelasimme järkevästi kiekolla.

– Hallittiin peliä kiekkokontrollilla ja terävyydellä. Onnistuimme olemaan ensimmäisenä kiinni kiekossa, Aaltonen summasi edellistä ottelua.

Jokipoikien johtaessa ottelua 2–0 toisessa erässä IPK:lla oli mahdollisuus tulla peliin mukaan Jokipoikien ottaessa erän aikana peräti neljä kahden minuutin jäähyä.

– Olimme melkein 10 minuuttia vajaalla toisessa erässä. Jäähyjä tuli, ja ne eivät olleet niin sanottuja hyviä jäähyjä. IPK:lla on vaarallinen ylivoima, ja he pääsivät ylivoimalla peliin mukaan. IPK on hyvä ja taitava joukkue, ei siinä mitään.

Mehtimäen kaukalo on tunnetusti Mestiksen suurimpia, ja ero Iisalmen pieneen kaukaloon on suuri. Muuttuuko peli kun samat joukkueet kohtaavat erikokoisella kentällä?

– Meidän osalta peli ei muutu. En toki tiedä, miten IPK suhtautuu, kun he tulevat meidän lentokentälle. Vaikea sanoa, uskaltaako IPK paineistaa siellä samalla tavalla kuin kotonaan, analysoi Aaltonen.

IPK:lla ja liigassa pelaavalla Kalevan Pallolla on seurayhteistyösopimus, jonka myötä IPK:n kokoonpanossa voi olla liigapelaajia. Lisäksi Peli-Karhut on tehnyt yhteistyötä liigaan täksi kaudeksi nousseen Mikkelin Jukureiden kanssa.

Jokipojat nousi Iisalmessa saavutetun voiton myötä sarjataulukossa jo toiseksi. Eroa sarjaykköseen SaPKoon on vain yksi piste.

Kolmesta edellisestä ottelustaan kaikista täyden pistepotin saanut Jokipojat on saanut omaan peliinsä kaivattua huolellisuutta, ja varsinkin viisikkopuolustus on toiminut suurimmaksi osaksi hyvin.

Lisäksi Jokipoikien hyökkäyspelikin on alkanut tuottamaan tulosta, sillä joukkue on tehnyt pelaamassaan 11 ottelussa keskimäärin 3,91 maalia per peli, joka oikeuttaa kyseisen tilaston piikkipaikalle koko Mestiksessä.

Myös maalivahtikaksikko Juho Ratilainen - Samuel Jukuri on jatkanut varmoja otteitaan.

Hyvään vireeseen vaikuttaa Aaltosen mukaan se, että vaihtuvuus viime kauden joukkueeseen oli erittäin vähäistä.

– Pyrimme tekemään asiat paremmin ja huolellisemmin. Näen sen hyvänä, että viime kautinen runko on hyvin pysynyt kasassa. Vaihtuvuus joukkueessa oli erittäin pientä. Näin saimme hyvän jatkumon omalle pelille.

Jokipoikien kokoonpanosta ovat poissa Joni Muranen ja Teemu Nissinen. Jokipojilla on edessä kahden ottelun viikko, kun lauantaina kotijäällä vastaan asettuu TuTo. Tasaisesti molempia maalivahteja peluuttanut Jokipojat aikoo jatkaa samalla linjalla.

– Meillä on kaksi hyvää veskaria. Yritämme saada molemmille pelejä ja pidettyä molemmat kuumana. Maalivahteja on järkevää peluuttaa tällä tavalla, päättää Aaltonen.

Ottelu alkaa kello 18.30

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat–IPK
2015: 8–4 (Suomi-sarja)
2015: 4–0 (Suomi-sarja)
2014: 3–4 (Suomi-sarja)

Saldo: 2–0–1 (maalit 15–8) 

IPK–Jokipojat
2016: 2–5
2014: 2–1 ja. (Suomi-sarja)
2014: 2–7 (Suomi-sarja)
2014: 4–7 (Suomi-sarja)

Saldo: 1–0–3 (maalit 10–20)

Kommentit   

+1 #1 JTK 19.10.2016 08:44
Turbo puhuu asiaa veskareiden peluuttamisesta tilanteessa missä on kaksi hyvää veskaria. Tulee molemmille sopivasti kuormaa ja lepoa. Eilen oli juttua TV:ssä samasta tilanteesta Sportin osalta.

Jokipojat vienee peliä tänään. Mehtimäen lentokenttä auttaa isäntiä lyömään selvät lukemat taululle. Pikku kaukaloon tottunut IPK eksyy tänään lentokentälle.
+2 #2 JTK 19.10.2016 14:42
IPK saa mukaan tänään pelaajia Kalpasta. Maalivahti Denis Godla, pakki Eetu Sopanen ja hyökkääjät Joni Nikkonen sekä Topi Piipponen ovat mukana. Hyvä näin niin saadaan kunnon peli aikaiseksi. :)
-1 #3 jokipofani 19.10.2016 15:18
Lainaus JTK:
IPK saa mukaan tänään pelaajia Kalpasta. Maalivahti Denis Godla, pakki Eetu Sopanen ja hyökkääjät Joni Nikkonen sekä Topi Piipponen ovat mukana. Hyvä näin niin saadaan kunnon peli aikaiseksi. :)

Hyvä näin niin saadaan turpaan oikeen kunnolla!!!!!!!
#4 Repe 19.10.2016 15:53
Kalpa-avuista huolimatta, tennislukemat 6-0 Jokipojille
+1 #5 JTK 19.10.2016 17:14
Älä nyt jokipofani hättäile. Repe puhuu asiaa otetaan pisteet himaan. Hyvä vaan, että IPK sai apuja niin saadaan peliin tasoa ja kunnon vastus! Ei tää niin vakavaa ole. Nähdään vähän Liiga-ukkoja tositoimissa, että onko niistä mihinkään? :)
#6 J58 19.10.2016 19:01
Taas kokemuksen omaava Akkanen aivan väärässä paikassa ,kun Räsänen yksin ottamassa hyökkäystä vastaan.Maaliha n siitä tuli!!
+2 #7 rokkipoika 19.10.2016 19:11
Savonlinnassa tuli maali ajassa 19:59, eikä viimestä sekuntia koskaan pelattu, vaan joukkueet lähti pukukoppiin. :D
+2 #8 JTK 19.10.2016 20:56
Perhana IPK oli tyly vieras, kun vei pisteet. En päässyt katsomaan peliä vaikka piti, joten pelin kulusta ei ole muuta käsitystä kuin mitä tilastot kertoo ja niiden mukaan veskarit ainakin ovat olleet liekeissä. Liekkö ollut iso osuus Kalpan miehillä IPK:n voitossa?

Mutta uutta matoa koukkuun ja lauantaina on taas uusi mahdollisuus.!
+4 #9 jokipofani 19.10.2016 21:43
Eastside, olin tänää ottelussa. Surukseni sain nähdä, kuinka pieneksi fanilauma on ajautunut:( ei toista rumpalia, eikä lakanakaan nouse enää kunnolla.Osa istuu kulmabaarissa kaljalla. Ja loput faneista siellä päädyssä ylimmällä rivillä. 69jukkis jne...surullist a fanikulttuuria. En tarkoita tätä millään pahalla, mutta onko faniyhdistyksen toimintaa syytä enää jatkaa?
+2 #10 Lptl 19.10.2016 22:03
Lainaus jokipofani:
Eastside, olin tänää ottelussa. Surukseni sain nähdä, kuinka pieneksi fanilauma on ajautunut:( ei toista rumpalia, eikä lakanakaan nouse enää kunnolla.Osa istuu kulmabaarissa kaljalla. Ja loput faneista siellä päädyssä ylimmällä rivillä. 69jukkis jne...surullista fanikulttuuria. En tarkoita tätä millään pahalla, mutta onko faniyhdistyksen toimintaa syytä enää jatkaa?


Normaalisti siellä taitaa olla tupla tämäniltaiseen fanimäärään. Liekkö syyslomat vaikuttivat, muttamutta... onhan tuo heikommaksi mennyt mikä kulta-aikoina varmasti (itse en niitä kokenut).
#11 aku 19.10.2016 23:40
Oli kyllä aika aneeminen esitys tänään. Varsinkin ensimmäinen erä oli huonointa peliä pitkään aikaan, oliko vika asenteessa vai mikä lie. Huono alku usein näkyy koko pelin, eikä tänään kyllä nähty lähellekään parasta kotijoukkuetta. .. Mutta lauantaina on uusi mahdollisuus, silloin luulisi ainakin asenteen olevan kohdallaan:-)
+2 #12 jukkis 20.10.2016 09:26
Lainaus jokipofani:
Eastside, olin tänää ottelussa. Surukseni sain nähdä, kuinka pieneksi fanilauma on ajautunut:( ei toista rumpalia, eikä lakanakaan nouse enää kunnolla.Osa istuu kulmabaarissa kaljalla. Ja loput faneista siellä päädyssä ylimmällä rivillä. 69jukkis jne...surullista fanikulttuuria. En tarkoita tätä millään pahalla, mutta onko faniyhdistyksen toimintaa syytä enää jatkaa?


Sie oot ollu noin 5v vanha silloin kun Susirajan Punamustat on perustettu. Suurin osa alkuperäisjäsen istä ei ole enää mukana, ja toinen suuri osa on "vanhuuttaan" siirtynyt katselemaan peliä hallin muista osista, kuka mistäkin syystä, henkilökohtaisi sta yms.. Osa katselee pelejä jo autuaimmilta katsomoalueilta tuolta ylhäältä. Hyvä kun teitä mopoikäisiäkin mukana on. Teidän tehtävä on nyt auttaa joensuulaista fanikulttuuria uuteen nousuun! Ei yhdistystä kuopata tarvitse, se vaan tarvitsee lisää jusia tekijöitä! Ei mussuttajia ja selän ja nimimerkin takana mussuttajia.
+4 #13 selästä taklaaja 20.10.2016 13:03
Nähdäkseni tämä sarja tulee olemaan ennätyksellisen tasainen. Yhdelläkään joukkueella ei ole ainoatakaan helppoa peliä ja tuo sarjataulukko tulee elämään koko kauden ajan.
Usein on mainittu, että Jokipojilla on ollut vain vähän vaihtuvuutta edelliskauteen...
Vuosi sitten oli joukkueessa mm. Edelmann, Lehikoinen, Pitkänen, Pellinen, Kaijomaa, Rissanen.... etc.
Mielestäni aika paljon joukkueen tehoista kuitenkin on poissa ja tulokkailla on suuri tehtävä paikata noita menetyksiä. Nuoret ovat saaneet vastuuta ja monet heistä ovat myöskin onnistuneet, niin omat kasvatit kuin ainakin nuo muualta tulleet nuoret vahvistukset. Kokeneemmasta kaartistakin löytyy onnistujia ja mielestäni yksi heistä on Koistisen Matti, jonka olin jo valmis laskemaan alasarjoihin jäähdyttelemään ...Manninen kärsi vammoista ja ei ehkä ole vielä kunnossa, mutta eipä hänen ja Puustisen vierailu tuolla Euroopan mutasarjoissa ole tainnut kehittää kumpaakaan pelaajana?
#14 jokipofani 20.10.2016 14:24
Sie oot ollu noin 5v vanha silloin kun Susirajan Punamustat on perustettu. Suurin osa alkuperäisjäsen istä ei ole enää mukana, ja toinen suuri osa on "vanhuuttaan" siirtynyt katselemaan peliä hallin muista osista, kuka mistäkin syystä, henkilökohtaisi sta yms.. Osa katselee pelejä jo autuaimmilta katsomoalueilta tuolta ylhäältä. Hyvä kun teitä mopoikäisiäkin mukana on. Teidän tehtävä on nyt auttaa joensuulaista fanikulttuuria uuteen nousuun! Ei yhdistystä kuopata tarvitse, se vaan tarvitsee lisää jusia tekijöitä! Ei mussuttajia ja selän ja nimimerkin takana mussuttajia.
Ja sinun mielestäsi olen mopoikäinen 27v mies? Häpeä!
+2 #15 jukkis 20.10.2016 14:44
Lainaus jokipofani:
Sie oot ollu noin 5v vanha silloin kun Susirajan Punamustat on perustettu. Suurin osa alkuperäisjäsenistä ei ole enää mukana, ja toinen suuri osa on "vanhuuttaan" siirtynyt katselemaan peliä hallin muista osista, kuka mistäkin syystä, henkilökohtaisista yms.. Osa katselee pelejä jo autuaimmilta katsomoalueilta tuolta ylhäältä. Hyvä kun teitä mopoikäisiäkin mukana on. Teidän tehtävä on nyt auttaa joensuulaista fanikulttuuria uuteen nousuun! Ei yhdistystä kuopata tarvitse, se vaan tarvitsee lisää jusia tekijöitä! Ei mussuttajia ja selän ja nimimerkin takana mussuttajia.

Ja sinun mielestäsi olen mopoikäinen 27v mies? Häpeä!

No juttujesi tasosta näin päättelin. Kuten sanoin, nimimerkin takaa huudellessa on vaikea sanoa kuka siellä oikeasti on. Mutta kun minut taidat tuntea kun tiedät missä olen hallilla liikkunut, niin tule ihmeessä paiskaamaan kättä ja esittäytymään, jos et hapeä.
+7 #16 Repe 20.10.2016 15:01
Jos tuo "fanikulttuuri" täälläpäin on vaan puolin ja toisin nokittelua, en ihmettele yhtään että on hiipumassa. Eiköhän suurimmalla osalla ole vaan tavoitteena saada kausarin kautta otteluun pääsy halvemmalla ja siinä suurin "fanitus" tyydytetty.
+5 #17 jukkis 20.10.2016 15:22
Lainaus Repe:
Jos tuo "fanikulttuuri" täälläpäin on vaan puolin ja toisin nokittelua, en ihmettele yhtään että on hiipumassa. Eiköhän suurimmalla osalla ole vaan tavoitteena saada kausarin kautta otteluun pääsy halvemmalla ja siinä suurin "fanitus" tyydytetty.


Samaa mieltä kanssasi. Tämähän on jo nähty ja koettu tässä 10v aikana. Halpa kausari kiinnostaa, mutta eipä paljon muu.
Myös sitä mieltä olen, että fanikulttuuri myös kiinnostaa silti, kun sitä jaksetaan täälläkin kommentoida. Kommentoinnin ja arvostelun sijaan kaivataan enemmän tekijöitä. Siitä saa juuri sellaista mitä haluaa, kun osallistuu sen tekemiseen ja kehittämiseen. Ei keskustelupalst oilla panetteluun.
+6 #18 HeHa 20.10.2016 15:22
Hiipumaan päin on faniyhdistyksen toiminta. Hyvää ja tärkeää työtä tekevät, kaikki kunnia siItä heille. Mutta jos perusfanit eivät osallistu kannustamiseen, vaan istuvat piippuhyllyllä, niin kertoohan se jotakin. Ja porukan pomo on oma lukunsa: miksikähän naisia ei ole siinä vähäisessä huutosakissa?
+4 #19 jukkis 20.10.2016 15:51
Kommentoin vielä tätä, ja muitakin asiallisia kommentteja. Trollit jätän vastaisuudessa omaan arvoonsa.
Kuten aikaisemmin sanoin, meitä perustajajäseni ä ei enää montaa ringissä ole. Uusia ja tuoreita ihmisiä sekä näkemyksiä tekemiseen ollaan kyselty jo vuosikausia. Omakin motivaatio yhdistyksen pyörittämiseen on koetuksella ollut monta kertaa. Osaksi siksi, että uusia vastuunkantajia ei ole löytynyt, osaksi siksi kun välillä tuntuu että kaikki eikä mikään työ kelpaa. Tekeminen ja fanittaminen kun on paljon muutakin kun päädyssä meuhkaamista. Sanoin senkin, että jokaisella on omat syynsä miksi ei päädyssä ole. Joten vielä kerran: Jos haluatte fanikulttuurin Joensuussa elpyvän ja kehittyvän, haluatte päätyyn lisää elämää, olkaa hyvät ja auttakaa meitä siinä! Peleissä!
-4 #20 jokipofani 20.10.2016 16:24
:D
-5 #21 jokipofani 20.10.2016 16:25
Lainaus jukkis:
Kommentoin vielä tätä, ja muitakin asiallisia kommentteja. Trollit jätän vastaisuudessa omaan arvoonsa.
Kuten aikaisemmin sanoin, meitä perustajajäseniä ei enää montaa ringissä ole. Uusia ja tuoreita ihmisiä sekä näkemyksiä tekemiseen ollaan kyselty jo vuosikausia. Omakin motivaatio yhdistyksen pyörittämiseen on koetuksella ollut monta kertaa. Osaksi siksi, että uusia vastuunkantajia ei ole löytynyt, osaksi siksi kun välillä tuntuu että kaikki eikä mikään työ kelpaa. Tekeminen ja fanittaminen kun on paljon muutakin kun päädyssä meuhkaamista. Sanoin senkin, että jokaisella on omat syynsä miksi ei päädyssä ole. Joten vielä kerran: Jos haluatte fanikulttuurin Joensuussa elpyvän ja kehittyvän, haluatte päätyyn lisää elämää, olkaa hyvät ja auttakaa meitä siinä! Peleissä!
kuukauden vitsi, auttakaa MEITÄ?!? Ja ITSE et tee mitään:D saati avaa suutasi peleissä...
+6 #22 Repe 20.10.2016 17:18
Eikös tuo Spm:n kausari edellyttäisi että paikka katsomossa on päädyssä? Itselle aivan sama missä istuvat, jokainen tekee valintansa, pisti vaan silmiin käydessäni Spm:n sivuilla.
+7 #23 JTK 20.10.2016 18:05
En laske itseäni faniksi, mutta jääkiekon kannattaja olen ja sydäntä lähellä on tietenkin Jokipojat ja etenkin Juniori Jokipojat.

Harmi seurata sivusta tätä fanien välistä eripuraa. Itsekin ennen kuin siirryin toimintaan mukaan kenttätasolle niin kävin fanimatkoilla ympäri Suomea esim. Lahdessa, Kouvolassa ja helmenä karsintapelisar ja Kiekko Espoota vastaan. Silloin oli hyvä meininki ja melua peleissä. Toki katsojia oli paljon ja faniryhmä oli iso.

Se on kuitenkin totta, että järjestötoimint a olipa se sitten mitä tahansa vaatii vetäjät ja väkisin tulee väsy välillä, kun sitä pitkään tekee. Se on myös ikävä puoli, että usein kovimmat arvostelijat ovat just ne joilta ei saa apua eivätkä he ole valmiita tekemään oikeasti asioiden eteen mitään.

Pitäkää kokous jäsenistön kesken hyvässä hengessä ja keskittykää olennaiseen eikä syyllistämiseen . Ihan sama kuka huutaa ja kuka soittaa rumpuja miten, kun sitä vaan tehdään ja melua lähtee!
+7 #24 jukkis 20.10.2016 18:52
Lainaus Repe:
Eikös tuo Spm:n kausari edellyttäisi että paikka katsomossa on päädyssä? Itselle aivan sama missä istuvat, jokainen tekee valintansa, pisti vaan silmiin käydessäni Spm:n sivuilla.


Juurikin näin se on. Mutta sen valvonta on mahdotonta. Sen pitäisi olla fanikausarin ostajalle selvä asia, ja näin tulisi toimia. Jokavuotinen keskustelunaihe Jokipoikienkin kanssa tämä. Selvyydeksi vielä, että minulla ei ole fanikausaria, jos joku siihen puuttuu.
+6 #25 jones 20.10.2016 18:54
Repe kirjoittaa samaa mistä itsekin aiemmin mainitsin.

Itse olen kuullut huhua kannustuksen lässähdyksestä yhdeksi syyksi, että päädyn joukossa on henkilö, minkä kanssa ei tule juttuun ja kannustuksen kehittäminenkin ollut mahdotonta. Toivotaan ettei asiat ihan näin ole...muuten pumu näyttää aika heikolta.
-5 #26 Eastside22 20.10.2016 19:35
Lainaus jones:
Repe kirjoittaa samaa mistä itsekin aiemmin mainitsin.

Itse olen kuullut huhua kannustuksen lässähdyksestä yhdeksi syyksi, että päädyn joukossa on henkilö, minkä kanssa ei tule juttuun ja kannustuksen kehittäminenkin ollut mahdotonta. Toivotaan ettei asiat ihan näin ole...muuten pumu näyttää aika heikolta.

Kertositko mistä oot moisen ankan bongannu , ei oo tullu eteen mulle eikä muillekkaan .
+1 #27 HeHa 20.10.2016 21:03
Lainaus jones:
Repe kirjoittaa samaa mistä itsekin aiemmin mainitsin.

Itse olen kuullut huhua kannustuksen lässähdyksestä yhdeksi syyksi, että päädyn joukossa on henkilö, minkä kanssa ei tule juttuun ja kannustuksen kehittäminenkin ollut mahdotonta. Toivotaan ettei asiat ihan näin ole...muuten pumu näyttää aika heikolta.


Osui ja upposi. Eikä kyseinen henkilö taida tajuta sitä vieläkään!
+12 #28 Peks1 20.10.2016 22:09
Ei tapella keskenämme, vaan mennään lauantaina peliin. Miekin menen. Annetaan Tutolle kuonoon. Minulla on kolmen pysähdyksen taktiikka: kalja, makkara ja kahvi.
+1 #29 Eastside22 20.10.2016 22:24
Vittuilkaa ihen miten paljon tahansa , minä en jätä jokipoikia ja luotettavia myötä kannustaneita ! Kun tollasta huutelee niin tule sanomaan suoraan lauantaina henk kohtasesti , veikkaan että puuttuu munat , mulla ne on , neiti !!!
+10 #30 Lptl 20.10.2016 22:25
Lainaus Peks1:
Ei tapella keskenämme, vaan mennään lauantaina peliin. Miekin menen. Annetaan Tutolle kuonoon. Minulla on kolmen pysähdyksen taktiikka: kalja, makkara ja kahvi.


Sammoo mieltä. Kahvin kautta fanipäätyyn.
+3 #31 jones 20.10.2016 22:36
Tunnettuja sananlaskuja:

* Ei savua ilman tulta.

* Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.

* Niin makaa kuin petaa.

* Yksi hullu kysyy enemmän kuin kymmenen viisasta ehtii vastata.

* Yksi mätä omena pilaa koko korin.

* Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

* Lopussa kiitos seisoo.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Sananlasku
#32 Eastside22 20.10.2016 22:51
Jones riittääkö sulla munat tulla livenä heittämään asias . Nykyaikana se on helppo piiloutuu näytön taakse . Oon sen verran vanhanliiton ukkoja et asiat hoidetaan kasvotusten .
#33 Teppana85 21.10.2016 12:57
Jos päädyssä olis vaikka 20 Eastsiden kaltaista tyyppiä, niin olishan se valtakunnallise sti aika kova faniporukka :)
+6 #34 Repe 21.10.2016 14:29
Lukeman perusteella ei ole tainnut sujua Eastsiden "kohtaamiset" jäähallissa.
-7 #35 Riffixi 21.10.2016 15:11
Arvoisa toimituksen väki. Voisitteko ystävällisesti keskeyttää tämän keskustelun tästä kyseisestä faniasiasta?
Mehtimäkeläisen suosio on hiipunut juuri tästä syystä.
Asiasta on ollut puhetta usean tahon kanssa. Olkaa hyvä ja siivotkaa sivusto.
+9 #36 Repe 21.10.2016 15:26
Eiköhän tuo suosio ole hiipunut monesta muustakin syystä. Oikeassa olet siinä että kärhämät pitäisi kasvotusten selvittää, jos se vain on mahdollista:)
+2 #37 jones 21.10.2016 17:41
Itsehän en ole ketään nimennyt, enkä edes tunne tuota kovin aggressiivisen oloista nimimerkkiä saati häneen mitään kohdistanut. Jostain syystä kokee vaan sitten tarpeelliseksi tulla esille..

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste