Jokipojat selvästi RoKia parempi

Jokipojat selvästi RoKia parempi
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat selvästi RoKia parempi
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat selvästi RoKia parempi
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat selvästi RoKia parempi
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–RoKi 6–2 (1–0, 2–1, 3–1)

Jokipojat avasi kauden ensimmäisen kolmen ottelun viikkonsa vahvasti. Sarjan pirteästi aloittanut Rovaniemen Kiekko oli Mehtimäellä selkeä vastaantulija heti alkuminuuteista lähtien, ja kotijoukkue jyräsikin ansaitun reippaaseen voittoon. Lappilaisten verkkoja onnistuivat heilauttamaan Oula Uski (1+2), Oskari Lehtinen, Ville Halonen (2+0), Joonas Larinmaa ja Lauri Huhdanpää (1+3). Jokipoikien maalilla Samuel Jukuri joutui venymään vain 18 torjuntaan. Jokipoikien A- ja B-junioreissa kausina 2010–13 pelannut Paavo Hölsä torjui toisessa päädyssä 32 kertaa.

 

Otteluraportti

Jokipojat hallitsi illan ottelua selkeästi ottelun puoleenväliin asti. Jokipoikien Ville Halosen viimeistelemän 3–0-maalin jälkeen peli tasoittui, ja vierailijoilla oli vielä sauma tulla peliin mukaan.

– Oltiin äärimmäisen hyvällä jalalla liikkeellä kolmeen–nollaan asti. Tämä jääkiekko on semmoinen peli, että jos annat siimaa, niin peli onkin toisessa päässä. Varmaan pelaajat alkoivat kuvittelemaan, että tämä hoituu, ja yhtäkkiä RoKi olikin hienosti pelissä mukana. Hoidettiin peli kuitenkin kotiin, summasi ottelua Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen.

Jokipojat aloitti ottelun terävästi. Se pääsi heti ottelun alussa ylivoimalle, joka pyörikin mallikkaasti.

Kotijoukkue sai erän aikana aikaiseksi lukuisia laadukkaita maalipaikkoja, mutta RoKin maalivahti Paavo Hölsä oli maalillaan loistava. Hölsä joutuikin ensimmäisessä erässä torjumaan peräti 15 kertaa.

Ottelun ensimmäisen maalin viimeisteli Oula Uski, joka polki itsensä läpiajoon kiekonriiston jälkeen ja nosti kiekon läheltä ylös ohi Hölsän.

RoKilla ei ollut ensimmäisen erän aikana yhtään laadukasta maalipaikkaa. Kotijoukkueen tiivis viisikkopuolustus piti RoKin poissa parhailta maalipaikoilta.

Jokipojat oli ensimmäisessä erässä kaikilla pelin osa-alueilla vierailijoita edellä.

Jokipojat aloitti myös toisen erän terävästi. Joukkue sai aikaiseksi erän alussa laadukkaan maalipaikan, jonka se käyttikin hyväkseen. Heikki Puustinen purjehti yksin maalin eteen, mutta hänen ratkaisunsa ei vielä uponnut. Maalin edustalla pyörineen kiekon suti sisään Oskari Lehtinen.

Sitten oli molempien joukkueiden aika päästä kokeilemaan ylivoimiensa toimivuutta. Jokipoikien ylivoima toimi RoKia paremmin, ja oman ylivoimansa aikana Jokipojat siirtyikin jo kolmen maalin johtoon.

Jokipoikien maalien jälkeen RoKi ryhdistäytyi. Joukkue sai pelinsä rullaamaan paremmin, ja RoKi saikin aikaiseksi huomattavasti parempia tilanteita kuin ensimmäisessä erässä.

RoKi kavensikin Tuomas Salmelan soolomaalilla. Jokipoikien puolustus hiukan nukahti ja päästi RoKi-pakin purjehtimaan vapaasti hyvällä laukaisupaikalle, eikä Jokipoikien maalivahti Samuel Jukuri mahtanut tarkalle laukaukselle mitään.

Erän lopussa RoKille tarjoutui jälleen hyvä maalipaikka alivoimalla, mutta tolppaa lähemmäksi vierasjoukkue enää toisessa erässä päässyt.

Toiseen erään joukkueet eivät saaneet aikaiseksi niin runsaasti maalipaikkoja, mutta viimeistely oli ensimmmäistä erää laadukkaampaa.

– Meillä on ongelmana vieraspelaaminen. Ollaan kuin kaksi eri joukkuetta. Ihan eri ryhmä kotona ja vieraissa. Ehkä yritetään vieraissa pelata liian oikein, ja se tekee meidän pelistä hirveän varovaista, manasi ottelun jälkeen RoKin päävalmentaja Petteri Hirvonen.

– On kuin oltaisiin villasukat jalassa varomassa virheitä, eikä tätä lätkää voi pelata, jos et anna mennä ja katsoa mitä siellä tapahtuu. Vähän päästiin siitä eroon kun oli jo 3–0 taululla ja se oli myöhäistä pelin kannalta. Täytyy oppia olemaan rohkeampi, analysoi Hirvonen.

Kolmas erä käynnistyi räväkästi, kun Jokipojat käytti jälleen erän ensimmäisen maalipaikkansa. Huhdanpää tarjoili hyvän syötön Joonas Larinmaalle, joka veivasi kiekon taidokkaasti sisään ohi Hölsän.

RoKi sai erän aikana muutamia teräviä vastahyökkäyksiä, mutta viimeisiin terävyys ratkaisuhetkillä jäi suuresta osasta yrityksistä uupumaan. 

Vierasjoukkueelle tarjoutui hyvä paikka kavennukseen, kun se pääsi pyörittämään kahden miehen ylivoimaa vajaan minuutin ajan. RoKin ratkaisut kahden miehen ylivoiman aikana olivat heikkoja, ja Jokipoikien alivoima taisteli kahden miehen alivoiman esimerkillisesti.

Erän lopussa Jokipoikien ylivoiman päätyttyä RoKin vastahyökkäyksessä oli sitä kaivattua terävyyttä, kun joukkueen kultakypärä Juhani Tamminen toi kiekon alueelle ja irtokiekon suti sisään Olli-Matti Järvelä.

RoKi otti Hölsän pois maaliltaan jo aikaisessa vaiheessa, mutta Jokipoikien viisikko esti RoKin pääsyn parhaalle sektorille.

RoKin maalin ollessa tyhjillään Jokipoikien Huhdanpää pääsi maalipaikkaan, mutta RoKin pelaaja oli ehtinyt siirtää maalin tahallaan pois paikoiltaan. Tuomarit tuomitsivat tilanteesta maalin syntyneeksi vaikkei Huhdanpää ehtinyt toimittaa kiekkoa maaliin asti.

Aivan ottelun loppuhetkillä joukkuiden pelatessa tasavajaalla Ville Halonen purjehti nokkikain Hölsän kanssa ja viimeisteli ottelun loppulukemat 6–2.

– Edellisessä kotipelissä Hermestä vastaan ei oltu hereillä, mutta tänään oltiin hereillä! Tyytyväinen pitää olla voittoon, päätti Aaltonen.

 

Maalit ja syöttäjät

17.46 Oula Uski 1–0
22.38 Oskari Lehtinen (Ville Silvast, Heikki Puustinen) 2–0
27.24 Ville Halonen (Lauri Huhdanpää, Joni Muranen) 3–0 yv.
32.31 Tuomas Salmela (Olli-Matti Järvelä, Mikko Väänänen) 3–1
41.17 Joonas Larinmaa (Huhdanpää, Uski) 4–1
56.20 Järvelä (Juhani Tamminen) 4–2
58.07 Huhdanpää (Uski) 5–2 tm.
59.48 Halonen (Huhdanpää) 6–2 tv.

Maalivahtien torjunnat

Samuel Jukuri, Jokipojat 7+4+7=18
Paavo Hölsä, RoKi 15+6+11=32 (poissa 56.44–58.07)

Rangaistukset

Jokipojat 6x2 min = 12 min
RoKi 8x2 min = 16 min

Yleisöä: 912

 

Jokipoikien kokoonpano

16 Jesse Paukku – 11 Ville Halonen – 65 Nico Friman 
92 Lauri Huhdanpää  – 12 Oula Uski – 91 Joonas Larinmaa
14 Heikki Puustinen – 88 Oskari Lehtinen –  90 Ville Silvast
61 Lauri Hukkanen – 28 Roope Hämäläinen – 50 Teemu Holttinen
17 Teemu Nissinen

47 Matti Koistinen – 2 Joel Olkkonen
4 Juuso Akkanen – 6 Joni Muranen
20 Santeri Arousva – 3 Antti Helanto

31 Samuel Jukuri
(35 Juho Ratilainen)

 

Heilin tähdet

*** Lauri Huhdanpää

Nuorukainen jatkaa loistavia otteitaan. Uhkuu itseluottamusta ja tekee kiekollisesti hyviä ratkaisuja. Nousi illan tehojen 1+3 myötä Mestiksen pistepörssin kärkeen.

** Oula Uski

Pelasi kokonaisvaltaisesti hyvin. Oli hyvä yli- ja alivoimalla. Sai hyökkääjistä eniten peliaikaa ja nakutti tehot 1+2.

Ville Halonen

Pelasi ykkössentterin paikalla vakuuttavasti. Oli liukkaalla pelipäällä ja laukoi siinä sivussa kaksi komea maalia.

 

 

Otteluennakko

Jokipoikien neljäs peliviikko tarjoaa joukkueelle tällä kaudella ensimmäistä kertaa kolmen kamppailun viikon. Keskiviikkona Jokipojat kohtaa kotonaan Rovaniemen Kiekon. Loppuviikoksi joukkue matkustaa vieraskiertueelle, jonka kohteena on perjantaina Turku ja lauantaina Lempäälä. Jokipojat ja RoKi ovat sarjassa peräkkäisillä sijoilla. Jokipoikien jo entisestään vajaa sentterikalusto koki viime viikolla kovan menetyksen, kun joukkueen ykkössentteri ja varakapteeni Ossi Pellinen loukkaantui vakavasti lauantain ottelussa KeuPaa vastaan. Maalilla aloittaa Samuel Jukuri.

Jokipoikien edellinen ottelu KeuPaa vastaan oli suurinumeroinen. Vaiherikkaan ottelun vei lopulta Jokipojat lukemin 7–4.

– Koko ajan vietiin peliä, ja omalla huolimattomuudellamme päästimme KeuPan mukaan peliin. Tyytyväinen täytyy olla, saatiin sieltä hyvä voitto. Ylivoimapeli toimi hyvin Keuruulla, se on yksi tärkeä elementti, summasi ottelua Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen.

Jokipoikien alkukaudesta hiukan takkuillut ylivoima olikin Keuruulla yksi voiton avain, sillä joukkue nakutti kolme ylivoimamaalia. Ylivoimakoostumuksia oli hiukan muunneltu verrattuna alkukauteen.

– Pelaajien kemiat sopivat ylivoimissa paremmin. Olemme puhuneet paljon, että hyvät laukaukset ja hyvä maski ovat ylivoiman A ja O.

Joukkueen voittoa kuitenkin varjosti Ossi Pellisen vakava loukkaantuminen. Loukkaantuminen on niin vakava, että Pellisen tämän kauden pelit on pelattu. Vakavan loukkaantumisen hoitaminen hoidettiin Keuruulla Aaltosen mielestä hyvin.

– Keuruulle pitää nostaa hattua. Ensihoito oli välittömästi paikalla, ja he hoitivat homman todella hienosti. Ossi sai heti hyvän hoidon.

– Pellisen loukkaantuminen on todella harmi juttu. Ossi on iso palanen meidän joukkuetta. Hän on loistava persoona ja hyvä sälli. Olen hirmu pahoillani Ossin puolesta. Tärkeintä nyt on, että Ossi saadaan kuntoon ja toivotaan, että hänen uransa vielä jatkuu.

RoKia veikattiin sarjan alimpaan kastiin ennen kauden alkua, mutta joukkue on pelannut alkukauden pirteästi. RoKi on kerännyt kahdeksassa pelaamassaan ottelussa 11 sarjapistettä ollen sarjataulukossa sijalla viisi.

Jokipojat on sarjataulokossa sijalla neljä 12 sarjapisteellään, mutta joukkueella on vierailijoihin verrattuna pelattuna kaksi peliä vähemmän.

RoKin ykkösmaalivahtina on toiminut Jokipoikien junioreissakin kolme kautta pelannut Paavo Hölsä.

Hölsä on joutunut pelaamassaan seitsemässä pelissä varsinaiseen kiekkosateeseen, sillä hän on ehtinyt kiekon eteen peräti 248 kertaa. Toista kautta RoKissa torjuvan Hölsän torjuntaprosentti on mukavat 94,7%.

Toisena joukkueen kantavana pelaajana on toiminut hyökkääjä Juhani Tamminen.

Neljä kautta Forssan Palloseuraa Suomi-sarjassa edustanut Tamminen siirtyi viime kaudeksi RoKin joukkueeseen. Tällä kaudella hän on tehnyt kahdeksaan peliin tehot 5+4. Suurikokoinen ja taitava Tamminen on toiminut vakuuttavasti RoKin ylivoiman moottorina.

RoKi pelaa Aaltosen mielestä lähes samalla tavalla kuten muutkin Mestis-joukkueet.

– Ei siellä ole isoja eroja joukkueiden välillä. Kaikki joukkueet pyrkii paineistamaan kovaa. RoKi on vaarallinen joukkue, ei se ole turhaan voittanut pelejä. Meidän pitää olla hereillä. Tiukka paine sieltä tulee, analysoi Aaltonen.

Aaltosen mielestä Jokipoikien oman pään pelaamisen pitää tiivistyä. 

– Ei me voida neljää maalia päästää omiin. Se määrä on ihan liian paljon. Meidän pitää saada puolustuspeliä tiiviimmäksi ja sitä kautta saamme homman kuntoon. Olemme joukkueen kanssa asiasta puhuttu, että kun olemme huolellisempia niin hyvä tulee.

 – En halua, että joukkue alkaa pelaamaan siten, että koohotetaan päästä päähän. Meidän pitää pelata järkevää ja hyvää peliä, ja kun tulee paikka niin paineistetaan tiukkaan. Meillä pitää olla kontrolli kiekossa. En tykkää, että lähdemme koohottamaan coast to coast -kiekkoa, summaa Aaltonen.

Jokipoikien kokoonpanosta ovat poissa Pellisen lisäksi sentterit Joona Manninen ja Kasimir Puruskainen. Manninen ja Puruskainen ovat molemmat olleet jo jäällä, joten he ovat lähiaikoina pelikunnossa. Sairastelusta kärsinyt Nico Friman on pelikunnossa.

Ottelu Mehtimäen jäähallissa alkaa keskiviikkoiltana kello 18.30.

 

Aiemmat kohtaamiset

Jokipojat-RoKi
2016: 4-1
2015: 6–0
2014: 6–3 (Suomi-sarja)
2010: 8–1
2009: 3–4 ja.

Saldo: 4–0–1 (maalit 27–9)

RoKi-Jokipojat
2015: 2–6
2015: 1–2
2014: 3–1 (Suomi-sarja)
2010: 1–8
2009: 5–6

Saldo: 1–0–4 (maalit 12–22)

Kommentit   

#1 Eastside22 04.10.2016 22:45
Ossin loukaantuminen on varmasti koskettanu syvästi pelaajia . Mutta tapaus antaa varmasti lisää voimaa että ilman puuttuvia kavereita , pelataan vielä yhtenäisemmin joukkueena ja siinä on voiton avain !!!!!!!
-2 #2 jokipofani 05.10.2016 00:11
Lainaus Eastside22:
Ossin loukaantuminen on varmasti koskettanu syvästi pelaajia . Mutta tapaus antaa varmasti lisää voimaa että ilman puuttuvia kavereita , pelataan vielä yhtenäisemmin joukkueena ja siinä on voiton avain !!!!!!!

+4 #3 JTK 05.10.2016 07:50
Roki on pisteiden ja sarjasijoitukse n valossa pelannut hyvin, mutta kyllähän pisteitä on tullut paljon Hölsän hyvien otteiden myötä. Hän on vetänyt huikean alkukauden, mutta väkisinkin jossain kohtaa pitkää kautta tulee väsy. Saa nähdä jatkuuko Hölsällä tänään hyvä vire entisessä kotihallissaan. Jatkoaika valitsi hänet syyskuun Mestis-pelaajaksi.

Tänään tulee paljon maaleja ja Jokipojat vie pelin 6-3!!
+5 #4 rizee 05.10.2016 10:48
Ehjä 60 minuuttia. Olisko siinä illan teema?

Jokipojat hoitaa 3-1, vika tyhjiin.
+4 #5 JTK 05.10.2016 13:05
Jääkiekon yleisömääristä on ollut puhetta tälläkin palstalla niin siihen liittyen Liigassa yleisömäärät ovat kasvaneet 4,3% viime kauteen nähden. Kaikkiaan 10 seuraa on kasvattanut yleisömääriä.
#6 rokkipoika 05.10.2016 13:21
Tämän illan teema voi olla selviytymistais telu. Kentälliset on sekoitettu huolella ja roolien hakeminen vie varmaan aikaa ja kärsivällisyytt ä tarvitaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin .
+5 #7 JTK 05.10.2016 14:38
Veikkaus on asettanut Jokipojat niin selväksi suosikiksi, että kerroin on vain 1,45. Ei kannata koskea noin pienellä kertoimella. Ennemmin kokeilee Hermestä 1,78 ja Jukureita todella hyvällä 3,70 kertoimilla. Meni vedot syteen tai saveen niin Jokipojille tsemppiä illan matsiin!!!
-1 #8 JTK 05.10.2016 17:42
Äskeiseen vielä, että Lekillä on se kerroin 1,78 ja Hermeksellä 1,95! Valihe nyt näistä sitten se oika kaveri Jukureilla tai sitten laitetaan kaikki kolme?
+1 #9 JTK 05.10.2016 19:12
Vetojen kannalta ei näytä hyvältä, mutta onneksi Jokipojat jyrää. Hyvä Uski!!
+5 #10 selästä taklaaja 05.10.2016 19:26
Taisihan tuossa olla aineksia useampaakin maaliin, mutta hyvä kun tuli edes se yksi.
Yritin saada jotain nähtäväkseni tuosta fanseatista ja täytyy vaan ihmetellä, että millaista p###aa saa kansalle myydä:(
Itse en ole kyllä maksanut tuosta euroakaan enkä tule maksamaankaan ennen kuin sieltä näkyy jotain liikkuvaa kuvaa...
+1 #11 jones 05.10.2016 20:31
Mikähän on pohja yleisömäärässä tälle kaudelle? Veikkaan että painuu tuonne 700 hujakoille.

Toivottavasti on kassassa palomuurit kunnossa.
+3 #12 Peks1 05.10.2016 20:55
Edellinen 4-7, tänään 6-2. Nää pelit alkaa muistuttaa wanhan ajan divarin pelejä.
+3 #13 jamo 05.10.2016 22:14
Kiitos Jokipojat voitosta!!!

Mutta missä mahtaa olla nykyinen fanituotepiste/ -kauppa ??
Tai mistä saa fanituotteita ??

JO-KI-PO !!!
+4 #14 Peks1 05.10.2016 22:20
Entäs fanipaitoja? Mulla on kyllä vanha Jokp-paita, joka on kyllä hieno, mutta voisin ostaa myös ärjy-paidan.
#15 Teppana85 05.10.2016 22:49
Hyvin rullaa Jokipoikien peli, Hokki sen sijaan tarpoo kohti syviä vesiä.
+3 #16 VasenPakki 05.10.2016 23:24
Minäpä vastaan: Fanikamoja ei saa ilmeisesti mistään!!! Kioskipalvelu todella hidasta. Jäipä makkara syömättä ja eurot seuralta saamatta. Onneks kuitenkin kaverilta saadulla ilmaislipulla pääs peliin vaikka oishan tuo fanseattikin ollu.

Peli ihan ok, tosin roki ei todellinen mittari ollut. Huhdanpää, halonen, uski yes yes!
+1 #17 jones 05.10.2016 23:25
Lainaus jamo:

Mutta missä mahtaa olla nykyinen fanituotepiste/-kauppa ??
Tai mistä saa fanituotteita ??


Mielenkiintoist a. Ei näköjään ole toiminnassa edes nettikauppa.
+2 #18 jii74 06.10.2016 06:56
vieläkös ois pelimiestä pellisen tilalle saatavilla? ehkä joku liigasta ,joka ei saa peliaikaa sieltä.vai näilläkö mennään?
+2 #19 rizee 06.10.2016 08:40
Fanituotekauppa tuotteineen taitaa olla rempassa! Kyllähän tuon jo hallilla näki että uutta uljaampaa fanimyymälää ollaan pystyttämässä.
+3 #20 JTK 06.10.2016 09:29
Harkkahallin junnukahviossa taitaa olla ainakin joitain fanituotteita myynnissä?

Tänään kello 19:15 A-nuorilla on kotipeli Sapkoa vastaan. Jokipojat on sarjassa neljäntenä ja Sapko löytyy sijalta 13.
+1 #21 jokipofani 06.10.2016 09:30
Lainaus rizee:
Fanituotekauppa tuotteineen taitaa olla rempassa! Kyllähän tuon jo hallilla näki että uutta uljaampaa fanimyymälää ollaan pystyttämässä.

Kyllä nyt ollaan taas menty metsään :(
Eikö fanimyymälää olisi voinut remontoida pelikauden ulkopuolella? Nythän on syyskelit ja monille perheen pienimmille vanhemmat uusisivat pipoja jne. Jotkut keräilevät tavaraa jo pukinkonttiinki n. Ja minusta tuo työmää ollu samassa vaiheessa useamman viikon? Toivottavasti kuitenkin mahdollisimman nopeasti kunnossa! Ja fanipaitojen ostamismahdolli suudesta ei ole tietoa. Onko Lauri Hyvösellä? Luetko tätä?
#22 selästä taklaaja 06.10.2016 11:27
Kyllähän se on pikkuisen huonompi asia jos seura ei pysty keräämään "rahoja poes kuleksimasta":)
Aiempina vuosina on sentään moninkertainen yleisömäärä ehtinyt juomaan ja syömään useammankin kympin edestä erätauoilla.
Onko siellä nyt säästetty sitten niin, että kioskeissa ei ole henkilökuntaa vai mikä siinä on? Kun en ole käynyt hallilla tällä kaudella niin en osaa arvioida syytä moiseen...
#23 jones 06.10.2016 11:37
Karate Mauri kirjoitti jatkoaikaan:

Lainaa:
Huonoahan tuossa on katsojamäärien lisäksi se, että aitioistakin saa kohta pölyt pyyhkiä, ja otteluisännyys on ollut yhdessä ottelussa. Sekin Kerubille ja todennäköisesti jollain barter-diilillä. Jäässäkin on Mestiksen hommaamat mainokset, Koplan myymä RTK-henkilöstöpalvelu ja ei juuri muuta. Ei hyvä.
Tuohon ei kauheasti lisättävää ja paljon on kyllä seuralla petrattavaa tai ei hyvä heilu.
+1 #24 VasenPakki 06.10.2016 12:00
Tuskin kioskihenkilöku ntaa on mitenkään ohjeistettu. Ei nuoret likat taida osata omatoimisesti palvelua ehostaa. Tai sitten on vähätkin korvaukset saamatta, mistä näistä tietää. Palvelun taso vaan on tosi huono.
-3 #25 rizee 06.10.2016 12:06
http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-2000001923888.html

joko saa närkästyä?
+1 #26 jokipofani 06.10.2016 12:15
EU menossa liigaan ensi kaudella
#27 jokipofani 06.10.2016 12:16
Lainaus VasenPakki:
Tuskin kioskihenkilökuntaa on mitenkään ohjeistettu. Ei nuoret likat taida osata omatoimisesti palvelua ehostaa. Tai sitten on vähätkin korvaukset saamatta, mistä näistä tietää. Palvelun taso vaan on tosi huono.

Sen mitä henk koht tiedän, ohjeistus kioskeihin ja lipunmyyntiin on tasoa: tuossa on kioski, mene töihin
#28 Peks1 06.10.2016 12:19
http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-2000001923888.html

"Normaalisti seuran, joka perii konkurssiin menneen yhtiön tai yhdistyksen sarjapaikan, pitäisi pelata vähintään kaksi kautta alemmilla sarjatasoilla. Espoo Unitedin kohdalla päättäjät ovat IS:n tietojen mukaan kuitenkin valmiita tekemään poikkeuksen"
+1 #29 JTK 06.10.2016 12:40
Noihin seuran toimintaan kohdistuviin arvosteluihin totean, että pientä edistystä on tapahtunut seurassa joissain osa-alueilla kiitos uusien tekijöiden. Kuitenkaan mitään ratkaisevaa parannusta ja kehitystä seuran toimintaan ei tule niin kauan kuin asioista päättävät jo Hokijoki Oy:n taustalla olleet tahot. Mielelläni olen väärässä, mutta....

Liigahan piti aukaista kaudella 2019 näin käsitin? Ei enää jarjestettyjä nostoja Kiitos! Kuten täälläkin monet ovat todenneet ihmiset saadaan takaisin halleihin ainoastaan aukaisemalla sarjat ja palauttamalla karsinnat. Lisäksi joukkueiden määriä kaikilla sarjatasoilla pitäs vähentää eikä lisätä. Näin saatas tasoa sarjoihin ja enemmän tasoikkaita pelejä. Varmasti kehittäs pelaajiakin.

Olen katsonut tällä kaudella paljon Liigaa sekä Mestistä. Liigassa sentään näkee välillä hyvä tasoisiakin pelejä, mutta Mestis pelit ovat olleet sitä sun tätä. Toisaalta niissä sattuu ja tapahtuu juuri tämän takia.
-1 #30 jones 06.10.2016 12:55
Lainaus rizee:
http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-2000001923888.html

joko saa närkästyä?


Saa. Ei tarvitse ihmetellä miksi katsomot tyhjenee.

Ja kukaan ei edes kapinoi tätä paskaa vastaan.
+2 #31 selästä taklaaja 06.10.2016 13:22
Espoon nouseminen takaisin liigaan jo ensi tai ainakin seuraavalla kaudella ei liene kenellekään yllätys?
Mielestäni tuo on ollut koko ajan täysin selvä asia. Ja nythän siellä on rahaa millä "mällätä" kun päästiin nollaamaan velat ja aloitettiin ns. "puhtaalta pöydältä". Tuo seura nousee liigaan kun liigapomot ovat sen niin päättäneet. Tuo kertoo kaiken tästä Suomen tämän hetkisestä kiekkoilun päätösten tekemisistä.
+3 #32 Repe 06.10.2016 13:38
Vaikka onkin vanhan toistoa, ei Jokipojilla ole tälläkään hetkellä millään mittarilla saumaa nousta Liigaan. Jos herrat haluaa Espoon nostaa ensi kaudeksi Liigaan, niin tuttua juttua viime vuosilta. Jukurit ainakin alkukauden perusteella lligakelpoinen ainakin pelillisesti ja yleisöäkin käynyt siellä.
+3 #33 Peks1 06.10.2016 14:43
Hiltunen Ylellä ampuu uutisankan alas:

"Meillä on selkeä sopimus liiton ja liigan kanssa. Seuraavat kaksi kautta liiga on kiinni, ja näillä mennään. Me tuemme ja ”koutsaamme” Mestis-seuroja kehittymään eteenpäin."
+3 #34 JTK 06.10.2016 14:47
Niin sääntöjenhän mukaan seura joka perii konkkaan menneen yhtiön sarjapaikan pitäisi pelata vähintään kaksi kautta alemmilla sarjatasoilla. Toki pääsihän Jokipojatkin suoraan Suomi-sarjaan ja heti sitten Mestikseen.

Tänää tekee Liigadebyytin 19-vuotias Jokipoikakasvat ti Lauri Piironen. Hän on Saipan ns. 13 hyökkääjä ottelussa Saipa-TPS. Late lähti Saipan B-nuoriin kaudella 2014-15.
+1 #35 Pera 06.10.2016 15:12
En usko että kaikella tällä purppasulla on paljoakaan tekemistä Jokipoikien liiga kelpoisuuden suhteen,ihmisiä taitaa vain ärsyttää nuo "hyvä veli" päätökset.
#36 Repe 06.10.2016 18:00
Tuohan oli jo aiemminkin odotettavissa että Espoo nousee todennäköisesti viimeistään ensi kauden jälkeen. Ja tuo eka uutisointi ei täytenä faktana pitänyt nousua tämän kauden jälkeen, joka näillä tiedoilla ei keväällä tapahdu.
+2 #37 JTK 06.10.2016 18:36
Edustuksen Ratilainen on tänään A:n maalilla. Eilen muuten oli meidän A:n huoltaja Rokin huoltajana. Rokin huoltaja ei pääsyt matkaan. Näin sitä tehdään yhteistyötä ja autetaan kaveria. Hienoa!!
+2 #38 Peks1 06.10.2016 21:41
http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-2000001924327.html

Kannattaa kuunnella Hiltusen haastattelu, ihan vaikuttaa täysjärkiseltä mieheltä.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Kirjaudu

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi artikkeleitaHeilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.