Kausi käyntiin selvällä voitolla

Kausi käyntiin selvällä voitolla
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Kausi käyntiin selvällä voitolla
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Kausi käyntiin selvällä voitolla
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen
Kausi käyntiin selvällä voitolla
 Kuvaaja: Joona-Pekka Hirvonen

Jokipojat–SaPKo 5–1 (1–0, 1–1, 3–0)

Jokipojat sai Mestis-kauteen pirteän alun, kun joissakin ennakkoarvioissa jopa ärjypaitojen yläpuolelle rankattu Savonlinnan Pallokerho kaatui Mehtimäen keskiviikkoillassa maalein 5–1. Puolustaja Joni Muranen avasi hanat toisen erän jälkipuoliskolla, ja pelin puolivälissä oli pakki Joel Olkkosen (1+1) vuoro osua. SaPKo sai perään kavennuksen, mutta Teemu Nissinen, Oskari Lehtinen (1+1) ja Joonas Larinmaa ratkaisivat homman päätöserässä isännille. Samuel Jukuri torjui joensuulaismaalilla 24 kertaa. Hyökkääjä Jesse Paukku ajettiin avauserässä ulos kaukalosta selästä taklaamisen vuoksi, mutta Jokipojat kesti sitä seuranneen alivoiman miehekkäästi.

 

Otteluraportti

Jokipojat oli lukenut läksynsä ja onnistui välttämään SaPKon kovan paineistuksen. Paineen alta päästyään Jokipojat onnistui pelaamaan omaa peliään läpi ottelun pitäen samalla vastustajan poissa vaarallisimmilta maalintekopaikoilta.

Molempien joukkueiden ylivoimat olivat vielä kesäterässä, ja varsinkin vierailijoiden ylivoima oli tehotonta läpi ottelun.

Pelin käännekohta nähtiin kolmannessa erässä Jokipoikien päästessä neljällä kolmea vastaan ylivoimalle, jonka aikana Oskari Lehtinen suti irtokiekon sisään ja niittasi lukemiksi 4–1. Sentteriksi siirretyn Lehtisen pelaaminen hiukan oudolla pelipaikalla miellytti myös Jokipoikien päävalmentajaa Ari Aaltosta.

– Hyvää työtä Lehtiseltä, maali siihen ja taisi tulla syöttöpistekin. Onneksi Lehtinen pystyy paikkamaan, kuitenkin kolme sentteriä on karussa.

Aaltonen oli tyytyväinen joukkueensa peli-ilmeeseen.

– Erittäin hieno aloitus tänään. Tiedettiin miten vaarallinen SaPKo on, meillä oli kaksi harjoituspeliä alla heitä vastaan. Lähdettiin kääntämään peliä nopeasti ja tänään siinä onnistuttiin, summasi Aaltonen.

SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen puolestaan tuskaili joukkueensa otteiden heikkoutta.

– Käydään tässä joukkueen kanssa läpi, että miksi oli näin vaikeaa. Jokipojat oli vaan tänään niin paljon parempi meitä, se oli valmiimpi sarja-avaukseen kuin me.

– Omaan piikkiin pitää ottaa, ettei saatu joukkuetta valmistettua. Me ei oltu valmiita kamppailemaan. Tämä on kamppailupeliä, ja jos häviät noin paljon kamppailuja, niin et voi voittaa peliä, analysoi Räsänen.

Jokipojat aloitti ottelun erittäin terävästi, kun ykköskenttä pyöritti peliä SaPKon päädyssä ja saikin pyörityksen päätteeksi luotua hyvän maalipaikan Paukulle, mutta verkot eivät vielä heiluneet. Jokipojat jatkoi ottelun hallintaa ja pääsi ylivoimalle, joka pyörikin paremmin kuin harjoitusotteluiden aikana.

Erän puolivälissä Jokipoikien Teemu Holttiselle siunaantui hyvä maalipaikka, kun hän pääsi nokikkain SaPKon maalivahti Joonas Toivosen kanssa, mutta Toivonen torjui Holttisen laukauksen. Erän edetessä ottelun hallinta siirtyi vähitellen vierailijoille.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin, kun Jokipoikien hyvän pyörityksen päätteeksi Muranen nousi röyhkeästi maalille ja nosti kiekon sisään ohi Toivosen.

Erän loppupuolella Paukku taklasi kovaa SaPKon Casimir Jurgensia, joka loukkaantui tilanteessa. Verta vuotava SaPKo-pakki siirtyi pukusuojaan, jonne passitettiin myös Paukku ulosajon myötä.

SaPKon ylivoima oli koko viiden minuutin ajan yllättävän tehotonta. Jurgens ei loukkaantunut tilanteessa pahemmin vaan palasi pelin toiseen erään.

– Me hoidettiin viiden minuutin alivoima äärimmäisen hyvin. Siinä olisi voinut olla mahdollisuus SaPKolla kääntää peli, mutta alivoimissa onnistuttiin hienosti tänään, tiivisti Aaltonen.

Toisen erän alkupuolisko oli erittäin rikkonainen johtuen joukkueiden ottamista jäähyistä. Heti erän alkuun Jokipojille tarjottiin kahden miehen ylivoimaa, mutta ratkaisut osoittautuivat mielikuvituksettomiksi eikä joukkue saanut aikaiseksi yhtään kunnollista maalipaikkaa.

Ulosajetun Paukun tilalle nostettiin 13. hyökkääjänä kokoonpanossa ollut Ville Silvast. Jokipojat pääsi ottelussa kahden maalin johtoon Olkkosen tarkan laukauksen myötä, mutta SaPKo kavensi erän lopulla.

Heti kolmannen erän alkuun Jokipojat joutui alivoimalle, mutta SaPKon ylivoima oli jälleen tehotonta. Erä eteni tasaisesti, kunnes Jokipoikien pyörityksen päätteeksi Nissinen nosti joukkueen kahden maalin johtoon. Hyvän syötön maaliin antoi Lauri Huhdanpää.

Pelin edetessä myös tunteet kuumenivat, ja ylimääräistä vääntöä nähtiin vihellyksien jälkeen useamman parivaljakon kesken. 

Kolmannessa erässä Jokipoikien viisikkopuolustus toimi erittäin mallikkaasti, eikä SaPKo saanut omaa hyökkäyspeliään rullaamaan erän aikana kuin hetkittäin.

Ottelun loppulukemat laukoi Larinmaa, kun hän pääsi SaPKon harhasyötön myötä puolittain läpi ja laukoi tarkan ranteen suoraan ylänurkkaan. 

Ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin 1026 katsojaa. "Turbo" on varma, että yleisö löytää ennemmin tai myöhemmin Mehtimäen lehtereille. 

– Joensuulaiset herää pikkuhiljaa. Pelataan hyvää kiekkoa, pannaan kiekkoa maaliin ja taistellaan, niin kyllä se yleisö sieltä tulee. Luotan joensuulaiseen yleisöön, Joensuussa ollaan pitkälti kiekkoihmisiä.

Jokipoikien seuraava ottelu on perjantaina Kajaanissa Hokkia vastaan.

 

Maalit ja syöttäjät

12.52 Joni Muranen (Jesse Paukku, Heikki Puustinen) 1–0
33.24 Joel Olkkonen (Lauri Huhdanpää, Joonas Larinmaa) 2–0
35.07 Toni Henttonen (Kalle Saramäki, Elmeri Laamanen) 2–1
45.31 Teemu Nissinen (Huhdanpää, Oskari Lehtinen) 3–1
49.35 Lehtinen (Olkkonen, Nico Friman) 4–1 yv.
57.03 Joonas Larinmaa 51

Maalivahtien torjunnat

Samuel Jukuri, Jokipojat 11+8+5=24
Joonas Toivonen, SaPKo 4+9+8=21

Rangaistukset

Jokipojat 7x2 min + Jesse Paukku 5+PRK = 39 min
SaPKo 6x2 min = 12 min

Yleisöä: 1 026

 

Jokipoikien kokoonpano

16 Jesse Paukku – 27 Ossi Pellinen – 12 Oula Uski
14 Heikki Puustinen – 11 Ville Halonen – 65 Nico Friman
92 Lauri Huhdanpää – 88 Oskari Lehtinen – 91 Joonas Larinmaa
50 Teemu Holttinen – 26 Teemu Lahtinen – 17 Teemu Nissinen
90 Ville Silvast

20 Santeri Arousva – 3 Antti Helanto
4 Juuso Akkanen – 6 Joni Muranen
 47 Matti Koistinen – 2 Joel Olkkonen

31 Samuel Jukuri
(35 Juho Ratilainen)

 

Heilin tähdet

*** Joel Olkkonen

Hämeelinnan Pallokerhosta lainalla oleva puolustaja oli vakuuttava ja jämäkkä isäntä omassa päässä ja nakutti siinä ohessa tehot 1+1. Sai joukkueesta toiseksi eniten peliaikaa.

** Lauri Huhdanpää

Ensimmäinen Mestis-tasolla pelattu runkosarjaottelu toi pisteet 0+2. Muutenkin tasapainoinen suoritus nuorelta lupaukselta.

* Samuel Jukuri

Torjui ottelussa vakuuttavasti yhteensä 24 kertaa ja piti joukkuetta pystyssä muutamana vaikeampana hetkenä.

 

 

Otteluennakko

Parina edellisenä Mestis-kautena Jokipojat on aloittanut kautensa vierailemalla Kajaanissa, mutta tänä vuonna tilanteeseen tulee muutos. Jokipojat pääsee aloittamaan kautensa kotona, kun Mehtimäelle saapuu tuttu vastustaja Savonlinnan Pallokerho. Samoille sijoille kotiedusta taistelemaan veikatut Jokipojat ja SaPKo ovat tuttuja vastuksia toisilleen useamman vuoden ajalta, ja joukkueet tulevatkin kohtaamaan toisensa tulevalla kaudella yhteensä kuusi kertaa. Kotijoukkueen harmiksi kokoonpanosta puuttuu peräti kolme keskushyökkääjää. Maalilla aloittaa Samuel Jukuri.

Jokipoikien harjoituskausi kului vaihtelevasti, kun viidestä ottelusta tuli kaksi voittoa. Voitot tulivat kotikentällä Imatran Ketterästä ja SaPKosta. SaPKo voitti toisen keskinäisen ottelun kotonaan, ja Hokki oli Jokipoikia molemmissa keskinäisissä otteluissa vahvempi. 

Jokipoikien loukkaantumiset keskittyvät keskushyökkääjiin. Poissa ovat varmuudella sentterit Kasimir Puruskainen, Joona Manninen sekä Roope Hämäläinen.

Jokipoikien viimeisessä harjoituspelissä Hokkia vastaan tällin saanut Oskari Lehtinen on puolestaan pelikunnossa. Sentteripulaa paikkaamaan laitetaan normaalisti laiturin paikalla viihtyvä Lehtinen.

– Lehtinen laitetaan sentteriksi, sillä häntä kokeiltiin sentterinä viimeisessä harjoituspelissä Hokkia vastaan, vastaa Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen, kun häneltä tiedustellaan miten sentteripula ratkaistaan.

– Puruskainen ja Manninen ovat näillä näkymin sivussa neljästä kuuteen viikkoa. Hämäläinen on jo käynyt jäällä, mutta tilannetta seurataan, milloin hän on pelikunnossa.

Toista kauttaan SaPKon peräsimessa aloittavan Pasi Räsäsen suojatit pelasivat harjoituskaudella seitsemän ottelua, joista joukkue voitti peräti kuusi. Ainoa tappio tulikin juuri Jokipoikia vastaan, kun isännät olivat Mehtimäellä vahvempia numeroin 4–3.

Harjoituskaudella SaPKon parhaana pistemiehenä hääri väkkärämäinen Niklas Salo, joka kurvaili viime kaudella Liiga-joukkue Turun Palloseurassa. Salo tehtaili kuudessa ottelussa tehopisteet 2+5.

– SaPKo pelaa samalla tavalla kuin viime kaudella, mutta joukkue on nopeampi kuin viime kaudella. SaPKolla on paremmat pakit kuin aiemmin, ja se tekee heidän pelistään nopeampaa, joten meidän pitää olla hereillä, tuumaa Aaltonen.

– Lisäksi SaPKo taistelee hyvin, kääntää peliä nopeasti, ja he tulevat tiukkaan päälle, joten meidän pitää olla hereillä ja pakkien pitää ehtiä ensimmäisenä omassa päässä kiekkoon. Viime kaudella SaPKolla oli hyvä ylivoima, ja sitä se on varmasti nytkin.

"Turbo" huomauttaa, että oman pelin täytyy olla heti kauden alussa kunnossa.

– Toki meidän pitää pelata omaa peliä, olemme isolla kentällä, ja meidän pitää hyödyntää oman ison kentän peli, viittaa Aaltonen Mehtimäen ison kaukalon tuomiin etuihin.

Kauden ensimmäiseen peliin joukkuetta ei päävalmentajan mukaan tarvitse erikseen psyykata. Ensimmäinen peliviikko on Jokipojille vastuksien puolesta kova.

– Silloin kun pelit alkavat, niin ei pelaajia tarvitse alkaa psyykata, he ovat varmasti hereillä ja valmiita, kun aletaan pisteistä pelaamaan. Siitä se lähtee käyntiin.

– Ei ole maailman helpoin aloitus kun on ensimmäisellä viikolla vastustajina keskiviikkona SaPKo kotona ja perjantaina Hokki vieraissa. Vastassa on kaksi äärimmäisen kovaa kärkipään joukkuetta, joten saadaan heti alkaa vääntämään tosissaan, tuumailee Aaltonen.

Ottelu Mehtimäellä alkaa kello 18.30.


 

Aiemmat kohtaamiset

 Jokipojat–SaPKo
2016: 1–2 ja.
2015: 3–4
2015: 5–4 vl.
2014: 0–3
2014: 4–1
2013: 4–2
2013: 4–3
2013: 5–2
2012: 5–1
2012: 3–4
2012: 5–2 (playoffs)
2012: 3–2 ja. (playoffs)
2012: 3–1 (playoffs)
2012: 1–5
2011: 3–5
2011: 4–2
2010: 2–3 ja.
2010: 3–4
2010: 3–6
2010: 3–0
2009: 6–4
2009: 2–3
2008: 4–5
2008: 3–2 rl.
2007: 0–2
2006: 3–2 ja.
2006: 5–3
2004: 3–1 (Suomi-sarja)
2003: 8–3 (Suomi-sarja)
2003: 4–3 ja. (Mestis-karsinta)
2003: 4–5 (Suomi-sarja)
2002: 2–2 (Suomi-sarja)
2002: 4–6 (Suomi-sarja)
2001: 1–2 (Suomi-sarja)
2000: 5–2
1999: 3–4
1999: 3–1

Saldo: 20–1–16 (maalit 123–100)

SaPKo–Jokipojat
2016: 6–3
2015: 2–3 ja.
2015: 1–5
2014: 4–1
2014: 3–2
2013: 4–5 vl.
2013: 1–4
2013: 2–4
2013: 4–5 vl.
2012: 2–5
2012: 1–2 (playoffs)
2012: 2–1 (playoffs)
2012: 3–1
2012: 2–3
2011: 4–3 ja.
2011: 5–2
2011: 3–1
2010: 4–3
2010: 5–4 vl.
2009: 3–2 ja.
2008: 1–8
2008: 2–3
2008: 5–2
2007: 2–3 ja.
2007: 5–4
2006: 5–3
2004: 2–7 (Suomi-sarja)
2003: 1–4 (Suomi-sarja)
2003: 4–2 (Mestis-karsinta)
2003: 2–2 (Suomi-sarja)
2002: 2–6 (Suomi-sarja)
2001: 1–5 (Suomi-sarja)
2001: 6–2 (Suomi-sarja)
2000: 3–8
1999: 3–6
1999: 2–3

Saldo: 16–1–19 (maalit 103–122)

Kommentit   

+1 #1 Eastside22 13.09.2016 20:36
Sapko on tosiaan vahvistunu viime kakaudesta ja ollu aina hankala vastustaja . Silti luotan Turbon metodeihin ja meidän nälkäisiin Äijiin . JOKIPOOOO!!!!!! !!!!!
+1 #2 Vanha SaPKolainen 14.09.2016 07:25
Jännittävä sarja-avaus edessä. Lopputulosta ei voi kyllä yhtään veikata, tasaista ja ehkä sekavaakin vääntöä ensimmäinen peli. Jompikumpi voittaa maalilla.
+1 #3 JTK 14.09.2016 08:56
Raju startti sarjaan, kun kaksi kovaa porukkaa luistelee heti vastaan, mutta hyvä niin. Nähdään missä mennään ja miten kesätreenit sekä sarjaan valmistautumine n ovat onnistuneet. Sapko on varmasti vahva porukka tällä kaudella. Toivotaan että pisteistä tulee hyvä vääntö ja nähdään viihdyttävä matsi. Tsemppiä Jokipojat!!!!
#4 Laama 14.09.2016 16:47
Sapko on tänä vuonna mitaleilla.
+3 #5 Turjake 14.09.2016 17:11
Ilkeät poissaolot on kotijoukkueella , mutta niin ne on SaPKollakin kun Joona Monto ja Matias Lehtonen miehittävät lasarettiosasto a. Jokopoikain ykkösketju on varsin kovan oloinen. Jatkoaika arvotti Jukurin pelipaikkansa parhaaksi sarjassa ja siinäpä onkin päasille pulmaa kerrakseen. Mahtavaa että sarja alkaa!!
+1 #6 Korppu 14.09.2016 17:49
Pässiä viedään tänään narussa ns. Varma tieto!
+3 #7 Goodwill 14.09.2016 18:25
Kyllä tää hallin äänentoisto on surkeella tasolla ..ja musa pauhaa tälläkin kaudella liian kovana ..
+2 #8 Goodwill 14.09.2016 18:35
Niin ja pelin pitäis olla tasanen mutta vieras voitto on odotettavissa.. jatkoajalla.
+2 #9 JTK 14.09.2016 18:58
Hyvä Muranen. 1-0. Oho! IPK on aloittanut rajusti. Johtaa jo 3-0 Hokkia.
+2 #10 JTK 14.09.2016 20:08
Huh, tulee jännä kolmas erä. Toivotaan, että johto pitää.

Roki pöllyttää Hermestä. Ottelu on jo 6-0. Ei taida olla Edellä paras ilta? Torjuntoja on 19.
+3 #11 Goodwill 14.09.2016 20:56
Väärässä olin...selvä pelihän tää olikin... Hyvä Jokipo...
+4 #12 Peks1 14.09.2016 21:03
Hyvin luistin näytti liikkuvan joka ukolla.
+3 #13 JTK 14.09.2016 21:11
Pisteet jäi himaan, joten hyvä alku kaudelle. Hyvä ÄRJYT!!
+1 #14 Turjake 14.09.2016 22:04
Sehän meni SaPKon osalta varsin komiasti päin persettä. Pisteet jäi sinne mihin kuuluikin.
+2 #15 Eastside22 14.09.2016 22:16
Enpähän oo nähny ennen noin kypsää joukkuetta heti eka matsissa . Ei tarvita ns nimimiehiä jos pelataan joukkueena ja se tänään tehtiin . Tästä on hyvä jatkaa , mut jalat maassa oli vasta eka taistelu . MUTTA KIITOS JOKIPOOOO!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
+4 #16 sambialainen heimolaulaja 14.09.2016 22:24
Oli todella hyvä peli ja koko joukkue onnistui vähintään hyvin, erityismaininta Lehtiselle erinomaisesta ottelusta.
+2 #17 aku 14.09.2016 23:03
Jos vertaaan tätä viimeviikolla näkemääni NHL -miesten rusettiluistelu un, niin tämä peli oli 5 kertaa halvempi ja vähintään 5 kertaa viihdyttävämpi: -) :-)
+1 #18 VasenPakki 14.09.2016 23:30
No ennen kun noustaan pilviin leijumaan yhden voiton jälkeen niin muistetaan kuitenkin se että sapko teki tänään Jokipojista "hyvän" ja "valmiin" joukkueen. Tuolla pelillä tulee perjantaina pahasti nokkaan. Voitto aina toki voitto ja hyvä niin.

Joensuulainen kotiyleisö loisti poissaolollaan. Ja fanilauma senkuin supistuu. Hohhoijjaa...
+2 #19 jones 15.09.2016 03:31
Onnea voitosta ja oli lupaava aloitus!

En tiedä olenko ajatuksineni yksin, mutta kyllä tähän paikalliseen runkoon kaipaa jotain väriä ja yleisön sytyttäjää. Sellainen pelaaja jota tullaan katsomaan.

Ja sellainen on joku Vladimir Andreyevin kaltainen persoona. Siis ulkomaalaista väriä kuten perinteenä on ollut vuosikymmenet.
-3 #20 VasenPakki 15.09.2016 07:57
Juuri niin jones. Tätä yritin jo viime kaudella täällä sanoa.

Vladimir Andreyev, Luke Sellar... Sellanen mies josta lehdet kirjoittaa?? OmanKylänKopla voi ottaa tuon korttelikiekkor oolin.
+5 #21 möly 15.09.2016 08:05
Sepä se..mutta mistä saadaan hillot
Vladimir ,Lukelle ..?
+4 #22 JTK 15.09.2016 10:15
Tottakai joku ulkomaalainen vahvistus olisi mielenkiintoine n seurata. Eiköhän niitä tule jossain vaiheessa kun talous antaa siihen myöten. Vahvistuksia pitää olla kuten nytkin on ja omia pelaajia myös. Turbo antaa hyvin mahkuja omille äijille.

Pitkässä juoksussa pitää miettiä miten paikallisia pelaajia saadaan kehitettyä ja vietyä etiäpäin urallaan. Edullinen ratkaisu seurankin kannalta. Minä ainakin seuraan innolla miten tutut oman kylän pelaajat suoriutuvat niin Jokipojissa kuin Koplassakin. Jos omia pelaajia olisi vähemmän niin veikkaan, että myös katsojia olisi samantien paljon vähemmän. Nyt pelaajien perheet, tutut ja sukulaiset käyvät katsomassa pelejä. Monet heistä eivät edes seuraisi muuten kiekkoa.
+2 #23 jones 15.09.2016 12:46
Kyllä minäkin vannon omavaraisuuden nimeen, mutta eihän se voi tarkoittaa sitäkään, että about jokainen pelipaikka pitää korvamerkitä omalle juniorille.

Pitkässäjuoksussa kaivataan myös nimiä. Haluatte sen tunnustaa tai ette. Yleisömäärät laskee edelleen ja nyt ollaan jo hälyttävällä tasolla, kun avauspelissä on säälittävät 1000 henkeä.

Markkinointi ei ole onnistunut ja joensuu kaipaa muutakin kuin pelkkiä junnuja.
+5 #24 Peks1 15.09.2016 13:38
Somessa kyllä markkinoidaan, mutta näkyykö Jokipojat kaupunkikuvassa ? Täytyy muistaa, että vain osa ihmisistä käyttää somea. Karjalaisessa on sentään ollut hyvin näkyvyyttä.

Tuto – Espoo -pelissä oli 1254 katsojaa, se on myös surkea luku. Eikö uusi EU kiinnosta Turussa ollenkaan? Jokipoikien yleisömäärä on kuitenkin tavallaan linjassa Turun yleisömäärän kanssa – ehkä lätkäfanit eivät ole vielä heränneet kauteen.
+7 #25 Lauri Hyvönen 15.09.2016 13:56
Hei!

Jokipoikien osalta seuraamme luonnollisesti tiiviisti kirjoittelua myös tällä palstalla, ovathan fanien ja kannattajien mielipiteet ensiarvoisen tärkeitä.

Palautetta ja ehdotuksia esim. näkyvyyden lisäämisestä voi laittaa tänne tai sitten suoraan sähköpostilla allekirjoittane elle. Katukuvassa olemme näkyneet perinteisillä otteluiden mainostauluilla , pylväsmainoksil la sekä bussi- ja taksimainoksill a. Lauantaina 24.9. Jokipojat rantautuu Kauppakeskus Isoon Myyhyn koko joukkueen voimin. Hyviä (ja mielellään edullisia) ehdotuksia näkyvyyden kasvattamisesta otetaan vastaan.

Goodwillin kommenttiin huonosta äänentoistosta emme seurana valitettavasti voi juuri vaikuttaa. Musiikin taso yritetään pitää sellaisena, ettei se häiritsisi. Viime kaudella palautetta tuli myös liian hiljaisesta äänimaailmasta. Yritetään löytää kultainen keskitie!

-Lauri Hyvönen, Jokipojat
+4 #26 Peks1 15.09.2016 14:50
Minulle tuli mieleen sellainen idea, että joskus pelipäivänä voisi kaupungilla ajaa tiettyä reittiä tai katurallia Jokipoikien tarroin ja automerkin mainostarroin varustettu sähköauto, joka mainostaisi illan peliä. Auto olisi siis sähköauto, jolloin kukaan ei pääse sanomaan kaupunki-ilman turhasta saastuttamisest a. Kenties autolla olisi joku reitti vähän kuin jäätelöautolla ja sieltä saisi kenties lippuja ostettua. Kuskeja saattaisi helpostikin löytyä, sähköautolla ajaminen on hauskaa hommaa ja monille uusi kokemus. Minun ideat ovat yleensä aika naiiveja, mutta saahan sitä kaikkea ehdotella.
-1 #27 Repe 15.09.2016 17:41
Aikaa kaukaa haettu idea tuo on, mutta parempihan se on muutama ostettu lippu matkan varrelta kun ei mitään:)
-1 #28 Repe 15.09.2016 17:43
Eikös ole pieni kiintiö peleissä vitosen lippuja? Jos näin on, niin sitten tuo edellämainittu toimisi.
-1 #29 Repe 15.09.2016 17:45
Tosin vitosen liput on vain verkkokaupassa( rajattu määrä)
#30 Vanha SaPKolainen 16.09.2016 10:10
Onnittelut Jokipojille selvästä ja todella ansaitusta voitosta. SaPKo oi jossain muualla kuin Mehtimäellä. Pelissä ei ainakaan ollut läsnä.

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Kirjaudu

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi artikkeleitaHeilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.