Jokipojille lisävoimaa hyökkäykseen

Viime kaudella Kiekko-Laserissa viiden ottelun verran (0+0/-3) hyökännyt Niko Snellman, 23, siirtyy Jokipoikien vahvuuteen yksivuotisella sopimuksella. Isokokoisen (188 cm/96 kg) ja kovasta pelityylistään tunnetun Niko Snellmanin viime kaudet ovat olleet erittäin rikkonaisia loukkaantumisten takia, mutta tamperelaislähtöisen laitahyökkääjän potentiaalista kertoo NHL-seura Nashville Predatorsin neljännen kierroksen varaus vuodelta 2006. Snellman on edustanut aikuisten sarjoissa myös Ilvestä ja LeKiä sekä pelannut yhden kauden Kanadan WHL-junioriliigassa.

Jokipoikien päävalmentajan Mikko Haapakosken mukaan Niko Snellmanin motivaatio edetä urallaan on yhä erittäin kova, vaikka vastoinkäymisiä onkin riittänyt. Snellman on toipunut viime kauden polvivammastaan täyteen pelikuntoon.

– Niko on taitava ja lahjakas kaveri. Voimahyökkääjä, joka ei ole mikään varsinainen maalitykki, mutta osaa kyllä laittaa kiekon reppuun, kun paikka tulee, Haapakoski kuvailee.

Jokipojat on kesätauon jälkeen harjoitellut nyt viikon verran yhdessä uuden valmennustiimin ohjauksessa. Haapakosken mukaan kaikki näyttää olevan hyvällä mallilla.

– Olen erittäin tyytyväinen ensimmäiseen viikkoon, joukkueen ilmeeseen ja tekemisen meininkiin, sekä koko valmennustiimiin.

– Joukkueen kokoamisen suhteen muutama yksittäinen neuvottelu on käynnissä ja niiden lopputuloksesta riippuu, kuinka sen jälkeen toimitaan. Tavallaan palapelin kokoamistahan tämä on.

– Rahalliset reunaehdot määräävät, mitä jatkossa hankintojen suhteen tehdään, Mikko Haapakoski muistuttaa.


Jokipoikien sopimuspelaajat
Maalivahdit (3 kpl)
Janne Juvonen
Timo Niemi
Eemeli Sivonen

Puolustajat (11 kpl)
Rony Ahonen
Ville Hyvärinen
Jarkko Immonen
Joni Muranen
Jarkko Näppilä
Matti Näätänen
Jani Oinonen
Joni Okkonen
Markus Pietarinen
Antti Väänänen
Ville Väänänen

Hyökkääjät (14 kpl)
Ville Halonen
Janne Häikiö
Lauri Hukkanen
Joona Karevaara
Otto Karvinen
Jesse Paukku
Ilmari Pitkänen
Samu Pitkänen
Heikki Puustinen
Juuso Rajala
Mikael Ruohomaa
Ville Silvast
Niko Snellman
Oula Uski

Kirjaudu sisään palveluun kommentoidaksesi. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, rekisteröidy käyttäjäksi. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida.

 

Heilin tähdet

 • Karjalan Heili antaa jokaisessa kotiottelussa tähdet kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle.

  28.03. Jokipojat–KeuPa HT 2–3

  Joel Olkkonen

  Olkkonen oli selkeästi Jokipoikien rohkein puolustaja kuljettamaan kiekkoa syvään hyökkäysalueelle. Lisäksi puolustuspeli pakkipari Esa Lehikoisen kanssa luisti hyvin. Olkkonen nautti myös valmennuksen luottamusta, sillä hän kellotti peliaikaa kauden viimeisessä kotipelissä peräti 27.19.

  Oskari Lehtinen

  Lehtinen oli Jokipoikien ehkä tärkein kenttäpelaaja, jos mittarina pidetään koko kauden tasaista suorittamista. Laituri viimeisteli KeuPaa vastaan Jokipoikien ensimmäisen maalin hyvin totuttuun tapaan eli kovalla ja tarkalla rannelaukauksella.

   

  Mika Koivisto

  Koivisto oli jälleen kerran suuressa roolissa ärjypaitojen alivoimalla. Lisäksi hyökkääjä jaksoi jälleen kerran karvata, repiä, raastaa, rouhia ja taklata kovaa. Koivisto on varmasti yksi uhrautuvimmista pelaajista, mitä Mehtimäellä on nähty.

  24 tähteä: Oskari Lehtinen
  16 tähteä: Mika Koivisto 
  15 tähteä: Joel Olkkonen 
  13 tähteä: Joonas Larinmaa
  10 tähteä: Tuukka Rajamäki ja Oula Uski
  9 tähteä: Lassi Raitanen 
  8 tähteä: Timo Niemi ja Sebastian Ylönen

  7 tähteä:
  Joonas Harald, Timo Hiltunen, Roni Viirlas, Miro Väänänen
  5 tähteä:
  Eppu Rissanen ja Samu Pitkänen
  4 tähteä: 
  Jonathan Iilahti ja Ville Halonen
  3 tähteä:
  Teemu Holttinen,  Eetu Rissanen, Esa Lehikoinen
  2 tähteä: Akseli Rouhiainen
  1 tähti: Juuso Akkanen, Jani Ollitervo, Niko Ervasti, Teemu Väisänen

Uusimmat blogikirjoitukset

 
 
 

mehtimakelainen.net © 2015 Karelia Viestintä Oy -kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojaseloste